Despre mine

Constantin Butuc

A fost odata un inceput, un inceput frumos! Aveam 7 ani cand ma uitam la tatal meu cum venea de la evenimente cu o geanta plina de filme foto si le pu...

Blogs Home » Arte » Fotografie » Constantin Butuc Studio

Constantin Butuc Studio

Bazat pe experienta si rezultate!

A fost odata un inceput, un inceput frumos! Aveam 7 ani cand ma uitam la tatal meu cum venea de la evenimente cu o geanta plina de filme foto si le punea pe fiecare in compartimentul lui, care era etichetate cu data evenimentului. Imi aduc bine aminte, erau 10 role de film minim pe eveniment. Era o placere si ardeam de nerabdare sa intru in acea lumina roz din laboratorul de developare, ma bucuram la fiecare fotograma care se imprima pe hartie.

Emotionat este fiecare moment care trece prin fata camerei si este imortalizat. Fotografia mea este despre dragoste, viata, sentiment, trairi si multa omenie! Vedeti multi oameni frumosi in ceea ce fac eu. Unele din fotografiile mele par arta, poate tablouri. Totul reiese din trairea momentului, din ceea ce simt si ce-mi comunica respectivul cuplu. Iar emotia, dragostea si comuniunea intre doua persoane sunt legea fotografiei pe care o realizez. Daca daruiesti oamenilor dragoste, bunatate, omenie si respect, de la ei se vor intoarce inzecit aceste sentimente.

Evenimentele de familie sunt adevarate provocari pe plan personal cat si profesional. Cand vine momentul sa va ganditi cu ce aparatura se lucreaza, va asigurr ca nu este cazul sa aveti temeri la acest aspect, pentru ca mereu tin pasul cu technica de la cele mai bune aparate foto pana la cele mai de top lentile folosite in domeniu. Mai bine sa ne cunostem, sa stam de vorba despre evenimentul vostru si sa facem din el o zi cum rar s-a mai intalnit cu distractie multa, zambet, bucurie, trairi si multa dragoste. Aduc inspiratie, idei, relaxarea situatiilor incordate, aduc zambetul pe buzele voastre si facem o zi superba din viata voastra imortalizand momente unice din povestea evenimentului vostru! 

Acest blog este menit sa impartaseasca experientele noastre in frumosul domeniu al fotografiei in general si in cel al fotografiei de nunta in special.