Blogs Home » Personal » Personale » cocktail de viata

cocktail de viata

Locul unde ma simt bine, unde imi astern gandurile, ideile si sentimentele fara sa imi fie teama ca ma judeca cineva. Blogul este o adoua casa pentru mine:)

Articole Blog

01. Eu sunt Stan Patitul! - Jun 1, 2016 3:45:46 PM
Dragii mei, numai mie putea sa mi se intample asa ceva. Deci, dupa ce am mutat blogul, am aflat ca ma plagiez singura. Na, belea! Asta pentru ca worpress nu are nu stiu ce rahat de chestie gratuita, ar trebui sa mai platesc niste bani si nu vreau, na! Asadar, sterg continutul care se afla … Continuă lectura "Eu sunt Stan Patitul!"
02. Noi margelim, voi? - May 23, 2016 7:18:37 AM
Na, la asta nu va asteptati, sunt sigura:). Nu , nu am povestit nimanui ca mi-ar placea sa stiu sa fac bijuterii handmade, nici nu stiu din ce materiale, insa mi-am dorit toata viata sa port in spcial bratari si coliere facute de mine si numai pentru mine, unicata de mine:)) Revenind la lucruri mai … Continuă lectura "Noi margelim, voi?"
03. Eu nu-s deşteaptă, mă! - May 13, 2016 5:38:57 PM
Inițial publicat pe Povesti din suflet de copil:
Da, nu ştiu cat de proasta sunt, însă stiu ca nu sunt desteapta. Stiu ca pana acum cativa ani (putini), am fost complexata ca nu am o facultate, îmi era rusine sa spun ca am facut pana si liceul la tara si ca provin dintr-o familie…
04. Divortati, dar prieteni - May 10, 2016 8:07:14 AM
 Noi nu sunten dusmani Si nu vom fi vreodată chiar daca am divorțat! A fost o perioada in care a trebuit sa îmi caut chirie pentru mine si copil. El a fost acolo, a mers , a vorbit, a cărat bagaje, a reparat o priza, o usa, etc. ,, Si dansul cine este?” A intrebat … Continuă lectura "Divortati, dar prieteni"
05. Nu suntem mame perfecte - May 9, 2016 6:09:28 AM
Sunt in parc. Denis se joacă cuminte langa mine cu doi copii mai mici. O fetita si un băiat. Băiatul cu bunica, fetita cu mama. La un momentdat fetita pică de pe tobogan, mama o vede, dar nu se urneste de pe banca. Mai tarziu se da in carusel, pică, acesta o loveste in cap, … Continuă lectura "Nu suntem mame perfecte"
06. Daca ai pleca… - May 7, 2016 3:50:52 PM
Daca intr-o zi ai alege sa pleci, ce crezi ca as face? Nu as încerca sa te opresc. Nici nu te-as intreba de ce. Nu as asculta explicații nici daca ai vrea sa mi le dai. Atunci as sti sigur ca nu ma mai iubesti. As intelege ca si oamenii mari cresc si ca…  am … Continuă lectura "Daca ai pleca…"
07. Fata din oglinda mea - May 7, 2016 12:04:05 AM
De multe ori ma privesc in oglindă si îmi este dor. Un dor nebun de pustoaica zvapaiata pe care o stiam, de copila aia naivă care credea in toti oamenii.Doar doi erau cei in  care nu credea, părinții ei. Ei o dezamagisera prin fapte, fara ocolișuri, aratandu-i realitatea cruda si datorită lor privesc azi femeia … Continuă lectura "Fata din oglinda mea"
08. El are un tata, dar tu? Tu ai pe cineva? - May 6, 2016 8:55:10 AM
Da, stiu, esti o mama singura. Te minti ca esti fericită si ca in afara de copilul tau nu iti trebuie nimeni si nimic. Serios? Uita-te in oglindă, îndrăznește sa fii sincera! Chiar a murit femeia din tine? Draga mea, hai sa-ti povestesc: am fost si eu o mama singura. Stii cât eram? Mica! Mica … Continuă lectura "El are un tata, dar tu? Tu ai pe cineva?"
09. Prima casa - May 5, 2016 5:09:32 PM
Prima mea casa a fost casa batraneasca. Asa cum am mai povestit am amintiri pretioase de acolo si nu numai. Multe case m i-au fost , , acasa”, dar nici una pe numele meu. Îmi amintesc cu drag de casa batraneasca care avea un cires imens in curte, iar noi, pe rand,săream din pivniță direct … Continuă lectura "Prima casa"
10. Sa ma ierti, copile… - May 4, 2016 2:27:44 PM
Caci poate atunci când ai fost in burtica am mâncat ceva care ar fi putut sa iti facă rău, nu am stiut îndeajuns de multe despre alimentația unei femei însărcinate. Poate atunci când te-ai nascut nu am stiut sa iti pun pampersul cum trebuie, poate te-am strâns prea tare la burtica sau poate l-am lăsat … Continuă lectura "Sa ma ierti, copile…"