Blogs Home » Life » Univers feminin » Centru de estetica faciala si corporala

Centru de estetica faciala si corporala

Am infiintat Beauty Code din pasiune pentru frumusete si din dorinta de a oferi servicii de calitate la preturi corecte. In centrul nostru te bucuri de servicii profesionale personalizate si de starea de bine care te va determina sa iti redescoperi frumusetea si atitudinea pozitiva.Articole Blog

01. Un antrenament complet pentru corpul tău: tratamentul ICOONE - Aug 3, 2020 3:00:47 AM

Tratamentul de remodelare corporală și eliminare celulită de la ICOONE este unul dintre cele mai apreciate de către proaspetele mămici, dar nu numai, pentru că tratează unele dintre cele mai nesuferite  probleme ale pielii, care îți umbresc silueta. Pentru că vrem ca tu să te simți frumoasă, la Beauty Code gândim zi de zi oferte..

Articolul Un antrenament complet pentru corpul tău: tratamentul ICOONE apare prima dată în Beauty Code.


02. NOU la Beauty Code: servicii de cosmetică medicală - Jul 14, 2020 1:11:43 PM

Suntem mereu în căutarea celor mai bune și mai complete tratamente de înfrumusețare, dar mai ales care să vă readucă încrederea și zâmbetul pe buze. Ne documentăm, suntem mereu la curent cu noutățile din domeniul de beauty și cosmetică medicală, așa încât a venit timpul să ne lărgim gama de servicii. Sub sloganul  „Mai multe..

Articolul NOU la Beauty Code: servicii de cosmetică medicală apare prima dată în Beauty Code.


03. OFERĂ-ȚI RĂSFĂȚUL ȘI TALIA PE CARE LE MERIȚI. ÎNGHEAȚĂ GRĂSIMEA INESTETICĂ PRIN CRIOLIPOLIZĂ - Jul 6, 2020 3:00:32 AM

Încă nu ai încercat tratamentul de slăbire localizată prin criolipoliză? Dacă nu, acum e momentul. Ți-am pregătit o super-ofertă pentru terapia CoolTech la BeautyCode Iași: La 1 ședință de Cooltech cumpărată, primești cadou 3 ședințe de presoterapie. 500 lei 1 ședință Promoția este valabilă în perioada 6-20 iulie 2020.   Presoterapia este un tratament care în combinație..

Articolul OFERĂ-ȚI RĂSFĂȚUL ȘI TALIA PE CARE LE MERIȚI. ÎNGHEAȚĂ GRĂSIMEA INESTETICĂ PRIN CRIOLIPOLIZĂ apare prima dată în Beauty Code.


04. E timpul să spui pa-pa imperfecțiunilor tenului. Descoperă boosterele Intraceuticals, la preț promoțional - Jun 29, 2020 4:00:34 AM

Intraceuticals este unul dintre cele iubite și eficiente tratamente faciale anti-aging,  datorită sistemului de depunere hialuronică în 3 pași, care previne îmbătrânirea tenului, îl hidratează în profunzime și rezolvă cele mai nedorite probleme ale tenului: riduri, cearcăne, lipsă de fermitate etc. Și, cum noi nu ne lăudăm fără să vă facem și o surpriză, în..

Articolul E timpul să spui pa-pa imperfecțiunilor tenului. Descoperă boosterele Intraceuticals, la preț promoțional apare prima dată în Beauty Code.


05. Alege tratamentele corporale VelaShape III – terapia nr.1 în lume, care reduce celulita și remodelează silueta - Jun 22, 2020 4:00:28 AM

Continuăm să te surprindem cu promoții imbatabile, la cele mai bune tratamente pentru îngrijirea corpului. Astfel, în perioada  22.06 – 05.07, te așteptăm la Beauty Code ca să te bucuri de cea mai bună ofertă a verii: 50% reducere la tratamentele corporale VelaShape III, terapia nr. 1 în lume care reduce celulita și remodelează silueta...

Articolul Alege tratamentele corporale VelaShape III – terapia nr.1 în lume, care reduce celulita și remodelează silueta apare prima dată în Beauty Code.


06. 40% reducere la epilarea definitivă, pentru ca tu să te bucuri de un tratament foarte sigur și eficient împotriva părului nedorit - Jun 1, 2020 4:00:45 AM

Știm cât de nesuferite sunt firele crescute sub piele, foliculita, senzația de mâncărime de după radere, mirosul îngrozitor al cremei depilatoare și durerea cauzată de epilator sau ceara fierbinte. Le-am experimentat și noi pe toate, de-a lungul timpului, în căutarea unei soluții magice pentru a scăpa de părul nedorit. Dar iată că minunile se întâmplă..

Articolul 40% reducere la epilarea definitivă, pentru ca tu să te bucuri de un tratament foarte sigur și eficient împotriva părului nedorit apare prima dată în Beauty Code.


07. Tenul tău merită cea mai bună îngrijire. Noi îți oferim 15% reducere la orice tratament facial - May 25, 2020 4:00:07 AM

Ți-a fost dor de zilele de răsfăț de la noi, nu-i așa? Crede-ne că și nouă ne-a fost dor să ne răsfățăm clientele, așa cum știm noi mai bine. Ca să celebrăm revederea, am pregătit în luna mai surprize marca Beauty Code: în perioada 25 mai – 15 iunie îți oferim 15% reducere la orice..

Articolul Tenul tău merită cea mai bună îngrijire. Noi îți oferim 15% reducere la orice tratament facial apare prima dată în Beauty Code.


08. Ai 30% reducere la orice trament corporal. E timpul să dai restart corpului. - May 25, 2020 4:00:05 AM

După o absență impusă de situația care ne-a afectat pe toți, revenim în forță cu cele mai bune oferte de beauty, așa cum v-am obișnuit și până acum. Începând cu 25 mai și până pe 15 iunie, îți oferim 30% reducere la orice tratament corporal. De asemenea, mai avem pregătită o altă  superofertă: 15% reducere la..

Articolul Ai 30% reducere la orice trament corporal. E timpul să dai restart corpului. apare prima dată în Beauty Code.


09. Oferta primăverii la tratamentele VelaShape 3, începând cu 16 martie - Mar 16, 2020 5:00:20 AM

Primăvara asta găsești la Beauty Code cele mai bune oferte pentru remodelare corporală. În perioada 16-31 martie, te așteptăm la noi cu 40% reducere la tratamentele VelaShape 3. Beneficiile de care te poți bucura cu VelaShape 3, cel mai puternic aparat de pe piață: scapi de celulită, elimini localizat straturile de grăsime, îți redă fermitatea..

Articolul Oferta primăverii la tratamentele VelaShape 3, începând cu 16 martie apare prima dată în Beauty Code.


10. Venus Viva, primul aparat din lume care reface pielea cu probleme severe, acum la Beauty Code - Mar 9, 2020 5:00:56 AM

Avem vești foarte bune! Centrul nostru și-a îmbogățit oferta de tratamente corporale cu un nou aparat: Venus Viva – cel mai complet tratament de reconstrucție a pielii care combină două tehnologii inovatoare pentru simplificarea și eficientizarea procesului de remodelare facială sau corporală. Și pentru că vrem să vă bucurați de efectele lui miraculoase, vă așteptăm..

Articolul Venus Viva, primul aparat din lume care reface pielea cu probleme severe, acum la Beauty Code apare prima dată în Beauty Code.