Blogs Home » Life » Univers feminin » Centru de estetica faciala si corporala

Centru de estetica faciala si corporala

Am infiintat Beauty Code din pasiune pentru frumusete si din dorinta de a oferi servicii de calitate la preturi corecte. In centrul nostru te bucuri de servicii profesionale personalizate si de starea de bine care te va determina sa iti redescoperi frumusetea si atitudinea pozitiva.Articole Blog

01. Oferta primăverii la tratamentele VelaShape 3, începând cu 16 martie - Mar 16, 2020 5:00:20 AM

Primăvara asta găsești la Beauty Code cele mai bune oferte pentru remodelare corporală. În perioada 16-31 martie, te așteptăm la noi cu 40% reducere la tratamentele VelaShape 3. Beneficiile de care te poți bucura cu VelaShape 3, cel mai puternic aparat de pe piață: scapi de celulită, elimini localizat straturile de grăsime, îți redă fermitatea..

Articolul Oferta primăverii la tratamentele VelaShape 3, începând cu 16 martie apare prima dată în Beauty Code.


02. Venus Viva, primul aparat din lume care reface pielea cu probleme severe, acum la Beauty Code - Mar 9, 2020 5:00:56 AM

Avem vești foarte bune! Centrul nostru și-a îmbogățit oferta de tratamente corporale cu un nou aparat: Venus Viva – cel mai complet tratament de reconstrucție a pielii care combină două tehnologii inovatoare pentru simplificarea și eficientizarea procesului de remodelare facială sau corporală. Și pentru că vrem să vă bucurați de efectele lui miraculoase, vă așteptăm..

Articolul Venus Viva, primul aparat din lume care reface pielea cu probleme severe, acum la Beauty Code apare prima dată în Beauty Code.


03. Cadouri perfecte pentru 8 martie: voucherele Beauty Code - Mar 2, 2020 5:00:30 AM

În luna dedicată femeilor, deci a frumuseții și a rafinamentului, am pregătit super-cardurile cadou, care pot fi folosite pentru orice servicii Beauty Code. Voucherele pot fi achiziționate în perioada 2-8 martie  și au valabilitate până pe 30 aprilie 2020, inclusiv. Așadar, nu-ți mai bate capul cu cadourile pentru 8 martie. Le găsești sub formă de..

Articolul Cadouri perfecte pentru 8 martie: voucherele Beauty Code apare prima dată în Beauty Code.


04. O talie mai suplă într-o lună, fără celulită sau vergeturi. Încearcă tratamentele Cooltech+VelaShape, la preț promoțional - Feb 17, 2020 5:00:27 AM

Ne-am gândit să vă oferim mai devreme cadoul pentru luna dedicată femeii, așadar, în perioada 17 februarie – 1 martie, ți-am pregătit un pachet promoțional special destinat slăbirii și tonifierii corpului: 1 ședință Cooltech cu 2 aplicări și 3 ședințe VelaShape de 30 min. fiecare, la prețul de 2540 lei 1495 lei De ce un..

Articolul O talie mai suplă într-o lună, fără celulită sau vergeturi. Încearcă tratamentele Cooltech+VelaShape, la preț promoțional apare prima dată în Beauty Code.


05. Oferă-i tenului tău îngrijirea completă Intraceuticals, acum cu 25% reducere la orice tratament din gamă - Feb 10, 2020 5:00:09 AM

În sezonul rece, tenul are nevoie de o îngrijire mai atentă, în care să primeze hidratarea intensă și folosirea unor produse capabile să creeze o barieră protectivă la nivelul feței, împotriva frigului și a vântului. De aceea, în perioada 10-15 februarie, te așteptăm la Beauty Code cu reduceri substanțiale la tratamentele Intraceuticals – cele mai..

Articolul Oferă-i tenului tău îngrijirea completă Intraceuticals, acum cu 25% reducere la orice tratament din gamă apare prima dată în Beauty Code.


06. Iarna, cel mai prielnic anotimp pentru epilarea definitivă. Vezi oferta lunii februarie - Feb 3, 2020 5:00:57 AM

În luna februarie v-am pregătit câteva surprize minunate, de care sigur vă veți bucura. Pentru că lunile reci sunt cele mai potrivite pentru a începe un tratament de epilare definitivă, v-am pregătit, pentru perioada  03.02 – 09.02, o ofertă specială: 30% reducere la epilare definitivă, indiferent de zonă Epilare definitivă. De ce iarna e cel..

Articolul Iarna, cel mai prielnic anotimp pentru epilarea definitivă. Vezi oferta lunii februarie apare prima dată în Beauty Code.


07. Dermapen, pentru un chip de invidiat. Acum cu 20% reducere - Jan 20, 2020 5:00:05 AM

În perioada 20-31 ianuarie 2020, Beauty Code aduce în prim-plan terapia microneedling (mai bine cunoscută ca dermapen), pentru care vă oferim o reducere de 20%. Puteți vedea aici prețuri estetica facială. Tratamentul este unul intens de regenerare a pielii și are efecte deosebite în cazul petelor pigmentare, a cicatricilor post-acneice, a altor imperfecțiuni, dar și a..

Articolul Dermapen, pentru un chip de invidiat. Acum cu 20% reducere apare prima dată în Beauty Code.


08. În ianuarie, ai până la 50% reducere la cele mai bune tratamente corporale - Jan 13, 2020 4:00:09 AM

2020 a început cu dreptul la Beauty Code și cu super-oferte de iarnă: până la 50% reducere la tratamentele marca Beauty Code, care te vor ajuta să începi noul an cu forțe proaspete și mult mai încrezătoare în propria persoană. Ofertele sunt valabile în perioada 13-19 ianuarie 2020. 40% reducere la tratamentul corporal Velashape III..

Articolul În ianuarie, ai până la 50% reducere la cele mai bune tratamente corporale apare prima dată în Beauty Code.


09. Vouchere cadou pentru tine și cei dragi - Dec 13, 2019 5:00:40 AM

Încheiem anul 2019 cu super-cardurile cadou care pot fi folosite pentru orice servicii Beauty Code. Voucherele pot fi achiziționate până pe 31 decembrie  și au valabilitate până pe 29 februarie 2020, inclusiv. Așadar, dacă încă nu ai pregătit darurile pentru Crăciun, acum e momentul să o faci. Surprinde-i pe cei dragi cu un cadou inspirat:..

Articolul Vouchere cadou pentru tine și cei dragi apare prima dată în Beauty Code.


10. Sărbătorim 3 ani de frumusețe, cu oferte la superlativ - Dec 6, 2019 12:49:33 PM

Acum 3 ani, am înființat Beauty Code din pasiune pentru frumusețe și din dorința de a oferi servicii de calitate la prețuri corecte. În centrul nostru te bucuri de servicii profesionale personalizate și de starea de bine care te va determina să îți redescoperi frumusețea și atitudinea pozitivă. De când am deschis ușile centrului nostru,..

Articolul Sărbătorim 3 ani de frumusețe, cu oferte la superlativ apare prima dată în Beauty Code.