Despre mine

Cristina Gherghel

Sunt în continuă dezvoltare și creștere spirituală. Știu ce fac și de ce. Știu ce-i în inima mea. Cred că există o putere absolută care lucre...

Blogs Home » Edu » Dezvoltare personala » Ce ești azi, ai decis ieri

Ce ești azi, ai decis ieri

Când suntem copii visăm să devenim doctori, ingineri, cântăreți etc. Râdem glumim, părinții ne cumpără stetoscoape, microfoane  etc. și credem că într-o zi vom deveni ceea ce ne dorim atât de mult.

Când creștem, se schimbă foia. Totul pare imposibil. Școala e grea, muncești pe rupte și nimeni nu te ajută...

Acoperiți în lacrimi și târâș, ne punem visurile într-o cutie, o încuiem cu o cheie pe care o aruncăm în colțul unui sertar.

Și uitării rămâne până la bătrânețe, când, voind să aruncăm din lucrurile inutile ce am adunat de-a lungul anilor, dăm de ea – cheia cutiei cu visurile de copil. Și atunci, cu lacrimi pe obraz, copleșiți de regrete și păreri de rău, o curățăm de rugină și deschidem cutia... Dar timpul a trecut, vicisitudinile vieții și-au pus amprenta. Nu mai avem forțe. Strângem cutia în brațe și-nchidem ochii cu ea pe piept.

Dacă citești asta, înseamnă că m-ai ai timp. Nu contează ce vârstă ai, câți ani ai pierdut împleticindu-te în întuneric, acum este momentul să-ncepi să lupți pentru visurile tale. Mai înainte nu erai pregătit, dar acum ești.

Nu mai pierde o clipă. Hai cu mine pe o cale plină de mărăcini, dar și de flori și râuri cu apă cristalină. Când vei obosi, te vei opri o clipă și eu îți voi da să bei din apa limpede și rece care te aștepta doar pe tine.

Hai!