Despre mine

Dobrescu Robert

Atent, educat, preocupat de economie si imobiliare, de Bucuresti si de mediu, de Romania si de romani

Blogs Home » Profesional » Imobiliare » CASE IN PANTELIMON

CASE IN PANTELIMON

Un spatiu de promovare a unei localitati deosebite si a proiectelor de calitate din acest oras. Case pentru toate buzunarele, in zone curate.

Articole Blog

01. DUPA ANI SI ANI ....... - May 17, 2013 8:22:00 PM
Va amintiti piesa trupei Compaxct? Cu acest refren se promitea o revenire pentru vremuri mai bune. Cam asa putem spune si noi despre zona Pantelimon - Rascoalei. Cea mai importanta strada din orasul Pantelimon si una din cele mai lungi din judetul Ilfov. In mod clar cea mai lunga din interiorul Centurii. Cei care cunosc piata imobiliara din Ilfov stiu ce inseamna diferenta dintre o pozitionare "in nteriorul Centurii" si una "in afara", ESTE ALTCEVA. Eiii, se pare ca in sfarsit auotirtatile locale au izbutit sa semneze contractul de urbanizare a acestei minunate strazi. Si se mai aude ca luna asta or sa bage si cazmaua pentru a instala utilitatile atat de asteptate, respectiv apa si canalizarea. Sa vedem ce o fi. Pana atunci inisa, romanii ospodari tot mai fac cate ceva.
02. Pantelimon - Rascoalei, LA INCEPUT DE 2012 - Jan 10, 2012 7:40:00 AM
La inceput de an si dupa ce putem trage o concluzie pentru ce s-a intamplat in 2011 putem aprecia că 2012 poate însemna revenirea pitei imobiliare naţionale. In 2011 cifra tranzactiilor a crescut cu peste 12%, iar valoarea lor numerică cu parocimativ 1,5-15%. Extrem de important pentru un an de criză. In Pantelimon anul trecut s-a inceput construcţia şi extinderea reţeleleor edilitare (apa, canal) in zona Tractorului - Rascoalei. După 6 ani de aşteptare se pare că cea mai importantă zonă din Pantelimon, respectiv zona Răscoalei - Selgros, va benefica în acest an de apă, canalizare şi asfalt. Doamne ajută!. Un aspect important este şi faptul că se apropie lucrările la extinderea centurii intre Voluntari şi Cernica, deci auorităţile locale sunt deirect interesate in rezolvarea ecuaţiei din zona rascoalei .
03. CASE PENTRU TINE..... PENTRU NOI TOTI - Apr 11, 2011 12:23:00 PM
CASELE .... O eterna problema. Ba e prea mica, ba e prea mare si ne arde intretinerea, ba e luata la "de-a gata" de la unu' care a facut-o "in regie proprie" iar atunci - numai Dumnezeu stie cand iti va cadea in cap, ba e terenul prea mic, ba.... tot timpul poti avea un subiect pe care sa cartesti.
In ceea ce priveste orasul Pantelimon Un lucru este sigur: nimeni nu va putea spune ca este departe, ca sta la bariera atunci cand vine sau pleaca de acasa, ca nu are unde sa isi duca copilul la scoala sau gradinita. Scoala locala este curata si primitoare, iar cine este "bucurestean" are cel putin 10 unitati scolare si prescolare pe o raza de 3 kilometri. Adica in drum spre job ai unde sa iti lasi copilul fara nicio problema. Sectorul 2 este singurul (civilizat...) unde locurile din scoli si gradinite ajung si pentru muritorii de rand. Pantelimon este o oaza primitoare unde poti sa imbatranesti fara probleme. Padurile din zona (Cernica, Pantelimon si Branesti) si mai ales zona lacustra - constituie o zona demare remontare psihica. este singura localitae LIPITA de Bucuresti in care ajungi doar daca treci peste un lac. Asta spune mult.
Ceea ce va propunem este un ansamblul de case cuplate, tip P+1, de dimnesiuni "sociale", respectiv -
tipul A de 80mpc (40mp pe nivel)compusa din livinga, baie, bucatarie si doua dormitoare, si un teren de 250mp, la un pret de 60000E (TVA inclus).

si tipul B, de 120mpc (60mp pe nivel) compusa din livinga, baie, bucatarie si trei dormitoare, si un teren de 250mp, la un pret de 83000E (TVA inclus).
casele sunt construite cu responsabilitate, cu toate avizele solicitate de lege si preturile includ bransamentele si instalatiile.