Despre mine

Dobrescu Robert

Atent, educat, preocupat de economie si imobiliare, de Bucuresti si de mediu, de Romania si de romani

Blogs Home » Profesional » Imobiliare » casa pe lacul Cernica

casa pe lacul Cernica

Un blog dedicat unei case cochete care defineste un stil de viata: fericire, soare, apa curata, poezie, natura, civilizatie, acces rapid la dotarile orasului Bucuresti.

Articole Blog

01. PRIMAVARA ASTA CHIAR TOTUL TE CHEAMA ACOLO - Jun 1, 2015 6:21:00 AM
Totul este in verde, si priveste spre lacul albastru. Casa este numai suflet. Si inca isi asteapaproprietarul care sa o iubeasca. Caci este mai mult decat o simpla constructie. este o parte din visul pe care cineva il are. Cine viseaza o casa cu suflet trebuie sa vina sa o vada.
02. Casa de pe lacul Cernica . visul de la km 15 - Nov 24, 2014 7:54:00 PM
lacul Cernica este in inima bucurestenilor din vremuri imemoriale. In mijlocul sau este manastirea Cernica, cuib de cultura si ortodxie vizitat de milioane de romani in fiecare an. La Paste si la Craciun zeci de mii de pelerini isi fac loc cu greu in insula dominata de aceasta minunata opera arhitectonica si spirituala. La numai 1,5km mai sus de aceasta extraordinara citadela a spiritualitatii romanesti, va propunem aceasta minunata si cocheta casuta, cu vedere directa asupra lacului, cu acces asfaltat si cu o simbolistica aparte. Construita de niste artisti, imobilul a primit si un nume,  a fost botezata "casa Floarea Soarelui", fiind zugravita in culori pastelate, de nuanta galbena, tocmai pentru a o lega de astrul zilei si de minunata planta care se orienteaza dupa el. Casa are o curte usor de intretinut, de 500mp, minunat impodobita cu brazi, arbusti ornamentali si pomi fructiferi pe rod . Spatiul interior este in egala masura generos si limitat. Casa nu cosuma mult, fiecare metru patrat fiind distribuit cu maxima chibzuinta. La parter prezinta un living o bucatarie, o baie mica si o sera integral acoperita si incalzita, in care iarna se pot organiza petreceri. E cald. La etaj se rasfata cu vedere pe lac cele doua dormitoare, deservite de o baie, iar la mansarda apare o incapere unica, un hobby-room, de asemenea cu un ambient special .... Cel mai important lucru este insa fatul ca vecinul din fata casei este LACUL, lacul care domina, albastru si generos,intregul orizont.
 In bataia Soarelui oglindeste frumusetea vietii si da certitudine valorii momentului pe care il traiesti in fata sa. Viata este preascurta ca sa o traiesti intre betoane. Din curte pana in Bucuresti,  sectorul 2, nu faci mai mult de 20 de minute. O schimbare de job si te poate pune pe drumuri cale de 50-60 minute prin Bucuresti intre doua puncte extreme. deci nu e o problema sa faci 20 minute pana in bucuresti plecand de la un asemenea paradis. cand te intorci seara in raiul tau personal, intelegi care este plus valoarea din viata ta. Nu vecini neplacuti, nu batai pe locul de parcare, nu manele si motoare ambalate pe strazi ... doar lac, stele si placerea vietii.