Despre mine

Cartridge Service Cluj

S.C. CARTRIDGE SERVICE S.R.L., o companie cu peste 13 ani de experienta in domeniul vanzarii de imprimante si consumabile (cartuse originale si compat...

Blogs Home » Știință/Tehnică » IT » Cartuse Imprimanta si Refill Profesionist

Cartuse Imprimanta si Refill Profesionist

Noutati despre imprimante, cartuse imprimanta, reincarcari cartuse, noutati din domeniul IT.

Articole Blog

01. Multifunctional monochrome laser BROTHER DCP-L2512D, A4, USB - Apr 28, 2020 4:25:40 PM

Performance for the office of the future Designed to be set up and ready to use in just minutes. The Brother DCP-L2512D offers high prit speeds of up to 30 pages per minute, and a 250-sheet input tray. Everything is in a compact and friendly equipment, with copy and scans functions. The best quality/price ratio Because the cost is the main factor for any business, we have made sure that the DCP-L2512D has an effective cost. By using high-capacity cartridges... Read more"Multifunctional monochrome laser BROTHER DCP-L2512D, A4, USB"

The post Multifunctional monochrome laser BROTHER DCP-L2512D, A4, USB appeared first on Cartridge Service Cluj.


02. Multifunctional HP Laser MFP 137fnw - Feb 5, 2020 6:03:55 PM

 Performanta unui multifunctional HP MFP 137fnw laser la un pret accesibil       Multifunctional cu conexiuni de securitate dinamica. Se poate utiliza numai cu cartuse imprimanta cu chip original HP. Cartusele cu chipuri care nu provin de la HP este posibil sa nu functioneze, iar cele care functioneaza in prezent pot sa nu functioneze în viitor. O performanta excelenta a multifunctionalului MFP, la un pret accesibil. Imprima, scaneaza, copiaza si obtine rezultate de calitate. Imprima si scaneaza de pe... Read more"Multifunctional HP Laser MFP 137fnw"

The post Multifunctional HP Laser MFP 137fnw appeared first on Cartridge Service Cluj.


03. Noile inovații de securitate de la Xerox - Apr 21, 2019 12:51:59 PM

     Xerox a anunțat zilele acestea îmbunătățiri ale securității liniei sale de imprimante multifuncționale Xerox AltaLink®, oferind managerilor IT, administratorilor de rețea și ofițerilor de securitate informatică un nivel suplimentar de protecție și o abordare mai proactivă la amenințări în rețea.    “În timp ce alte dispozitive de imprimare în rețea folosesc o abordare fracturată, manuală a securității informatice, Xerox are un răspuns automatizat care neutralizează amenințările la sursă”, a declarat Dr. Alissa J. Abdullah, șef de securitate al Xerox. Răspunsurile... Read more"Noile inovații de securitate de la Xerox"

The post Noile inovații de securitate de la Xerox appeared first on Cartridge Service Cluj.