Despre mine

Adrian Dan Pop

Adrian Dan Pop Mishca Bolovanul. Blog cacealma cu toate poveshtile si experientele mele. Poze funny si distractie nemarginita

Blogs Home » Life » Culinar » CandyBar Baia Mare

CandyBar Baia Mare

oferta candybar Baia Mare este foarte diversificata si acopera o gama variata de evenimenteArticole Blog

01. Ajută tortul să spună ceva cu toppere și mesaje decupate - Jan 3, 2021 11:59:00 AM

     Viața printre torturi și prăjituri e superbă. Nimic nu se compară cu mirosul dulce al fiecărui ingredient și cu modul în care pasta de zahăr se modelează în cele mai interesante forme posibil. Au fost sute de clienți cu sute de dorințe diferite pentru figurinele de pe torturi, dar încă nu a fost cineva care să ceară ceva ce nu se poate modela din pastă de zahăr. E o plăcere să vezi cum torturile iau viață atunci când sunt ornate cu fel de fel de forme din această ”plastelină” cu care ”se joacă” patiserii. 

 


  Sunt superbe torturile care au o temă prin care fie înfățișează o pasiune sau un lucru plăcut pentru sărbătorit, sau prin care subliniază un eveniment din viața sărbătoritului. Aceste teme dau viață torturilor și le face cu atât mai plăcute pentru cei prezenți la eveniment. 

    Totuși, parcă ceva lipsește. Ce să fie oare? Este mesajul pe care îl transmite tortul celui care îl primește. Fie că îi spune La mulți ani, fie Te iubesc, sau alte declarații de dragoste și evenimente specifice, toate aceste mesaje trebuie transmise într-un fel sau altul. Până nu de mult era scris cu frișcă sau cremă pe tort, dar pe torturile decorate, un mesaj scris fie nu mai încape, fie nu este potrivit. 

    Așadar, toate aceste mesaje se pot aplica prin toppere și mesaje decupate din lemn. Acestea pot fi simple sau pe băț, pe modele de floare, sau pe papioane inscripționate. Toate acestea se regăsesc într-o diversitate mare pe CumperiCreativ.ro, cu mesaje foarte diferite și care pot face diferența și pot transmite mesajul foarte clar, în plus, putând fi păstrate ca amintire de către sărbătoriți.


02. Cofetaria Baia Mare Mai Dulce - comenzi online - prajituri, tort aniversar personalizat - candybar - May 6, 2020 8:50:00 AM
Cofetaria MaiDulce.ro ofera in Baia Mare torturi personalizate comandate online cu livrare gratuita la domiciliu
Va invitam sa descoperiti oferta noastra de produse de cofetarie, prajituri traditionale si torturi evenimente

cofetarie baia mare MaiDulce.ro


Telefon cofetarie Baia Mare: +40757605570
03. Degustare prajituri si deserturi fara zahar si Bio - Mai Dulce Baia Mare - Jun 7, 2019 4:52:00 AM
Cofetaria Mai Dulce din Baia Mare organizeaza sambata 8 iunie la magazinul MaiDulce de pe bd-ul Bucuresti nr. 8 Baia Mare, o degustare speciala cu noi sortimente de prajituri - Fara Zahar si prajitura Bio. Detalii pe pagina evenimentului: https://www.facebook.com/events/1939583292813760/

Prajituri fara zahar

Prajitura cu banane si prajitura visine realizate 100% din ingrediente Bio. Acestea vor fi disponibile intr-un timp foarte scurt si la vanzare ca produse Bio, procesul de certificare fiind inceput.

Cu siguranta, alaturi de feliile de tort RAW VEGAN noile deserturi de la Cofetaria Baia Mare Mai Dulce vor fi preferatele tuturor celor care cauta o alternativa dulce indiferent de dieta pe care o urmeaza.

Noile sortimente vor fi disponibile in curand si ca blaturi sau creme in torturile personalizate.
Va asteptam sambata pentru a discuta despre ceva mai dulce si mai sanatos pentru voi si familia voastra.

https://www.MaiDulce.ro


Ce inseamna BIO? (bio = ecologic = organic = eco)

Inseamna faptul ca pe intreg procesul de productie a unui produs, incepand de la cultivarea materiei prime si pana la finalizarea procesului de productie, rezultand produsul finit, s-au folosit numai substante naturale, ecologice.

Produsele certificate astfel sunt obţinute din ingrediente rezultate în urma unor tehnologii nepoluante,
în care nu s-au utilizat organisme modificate genetic, îngrăşământ şi pesticide de sinteză, stimulatori şi regulatori de creştere.

De exemplu, un produs de brutărie: pe solul unde se cultivă grâul ecologic utilizat nu se folosesc îngrășăminte chimice, nici nu se stropesc plantele cu insecticide și pesticide chimice, se folosesc doar substanțe naturale pentru creșterea plantelor. Solul, a fost, la rândul său, condiționat minim 2-3 ani, nu a fost tratat cu îngrăşăminte chimice, doar organice, pentru a crește semnificativ fertilitatea solului și pentru a restabili echilibrul ecosistemului. Celelalte ingrediente din produs sunt și ele de proveniență ecologică.

Alimentele pot fi marcate ca fiind „ecologice” numai dacă cel puţin 95% din ingredientele lor
agricole sunt ecologice. Ingredientele ecologice din alimentele neecologice pot fi enumerate ca
ecologice pe lista ingredientelor cu condiţia ca aceste alimente să fie produse în conformitate cu
legislaţia privind agricultura ecologică.
04. Candybar prajituri Mai Dulce hotel restaurant Carpati Baia Mare - May 26, 2019 11:25:00 AM
Prajituri, monoportii oferite de Cofetaria Mai Dulce si fantana de ciocolata si aranjamente realizate de SWEET Candy Bar Baia Mare - Oana Tilca
Multe capsuni pentru iubitorii de fructe in ciocolata


Gazda noastra, Hotel Carpati, extrem de generoasa si foarte bine organizata pentru evenimente.Eveniment: Balul Caritabil Rotary 2019

05. Degustare de prajituri si torturi pentru evenimente. Baia Mare Mai Dulce - Apr 9, 2019 4:30:00 PM
Cofetaria Baia Mare Mai Dulce organizeaza inaintea sarbatorilor de Paste ultima intalnire cu viitorii miri si organizatorii de evenimente pentru a prezenta oferta de prajituri pentru cake bar si candybar si torturi pentru nunti, botezuri, majorate si alte evenimente.

Intalnirea face 2 face este probabil ultima ocazie majora inaintea sezonului de nunti 2019.

"Invităm organizatorii de evenimente și viitorii miri la locația noastră de pe b-dul București nr. 8, sâmbătă 13 aprilie începând cu orele 16:00, pentru a descoperi cele mai delicioase prăjituri și deserturi pentru un eveniment de vis.

Vă oferim spre degustare gama de produse disponibile pentru sezonul 2019 și vă stăm la dispoziție pentru a raspunde la toate întrebările voastre sau a vă oferi sfaturi utile."

Cei prezenti pot afla direct de la Ana Braghis, Managerul cofetariei care mai sunt sambetele disponibile pentru nunti pana la finalul anului si pentru cei care doresc sa incheie un contract la fata locului ne sunt asigurate oferte speciale.

Confirmarea participării se poate face la tel.: 0757605570 sau printr-un mesaj pe pagina de facebook Cofetăria Mai Dulce. https://www.MaiDulce.ro

Si pentru ca ne-am propus ca la fiecare articol de pe blog sa avem si o intrebare pentru cititori, intrebarea zilei de azi este:

Voi cum preferati un candy/cake bar ? Design extravagant si prajituri putine si marunte sau prajituri pentru a-I satura pe toti nuntasii ?  Desigur, intrebarea vine in contextul in care nu se face rabat la calitate.
06. Restaurantul Curtea Veche a organizat prima Nunta de proba la Baia Mare - Apr 6, 2019 6:56:00 PM
Desi e postul Pastelui, sambata aceasta, 6 aprilie 2019, viitorii miri si cuplurile care se pregatesc de un eveniment important in viata lor, au fost invitati la un eveniment inedit: Nunta de Proba.

Evenimentul organizat de restaurantul Curtea Veche de pe str. Margeanului nr. 6A, chiar langa Value Centre Baia Mare, a inceput la ora 16:00 cu o degustare de aperitive realizate de bucataria restaurantului, prajituri pentru candybar si diverse sortimente de torturi, creme, glazuri de la Cofetaria Baia Mare Mai Dulce si desigur, bauturi de la Drunk in Love.


O gama noua de monoportii pentru candybar si cake bar a fost prezentata de Cofetaria Mai Dulce, toate sortimentele putand fi degustate in premiera de cei prezenti.Organizatorii si partenerii lor, s-au asigurat ca participantii pot vedea diverse aranjamente florale artificiale si naturale, plus alte decoruri si decoratiuni specifice pentru nunta, realizate de Maria Dunca si Floraria Cristina.

Grupul Red&Black a oferit celor prezenti o demonstratie de dansuri plina de energie iar un moment special a fost marcat de Balerinele Loredanei. Viitorii miri au putut invata primii pasi din coregrafia pentru dansul mirilor cu un coregraf specializat si intr-o atmosfera incendiara, prin gheata carbonica si baloane de sapun.

De muzica s-a ocupat DJ Adrian Fanatan iar Vedeography By Florin a surprins cele mai interesante momente ale evenimentului atat foto cat si video. (pe care speram sa le primim in curand pentru a vi le prezenta si voua)

Intrarea a fost libera iar atmosfera a fost una foarte intima si cei care au ales sa participe au putut interactiona si afla detaliile dorite de la toti cei prezenti.07. Ziua indragostitilor, Dragobete, Martisor 1 Martie si 8 Martie Ziua femeii - evenimente de primavara Mai Dulce - Feb 13, 2019 7:46:00 PM


Toata lumea ia in gluma aceste evenimente dar noi vrem sa le tratam foarte serios pentru ca sunt momente speciale in viata fiecaruia si pot fi indulcite cu torturi si prajituri personalizate de la Cofetaria Mai Dulce din Baia Mare.

Ziua Îndrăgostiților, numită, de asemenea, Ziua Sfântului Valentin sau Sărbătoarea Sfântului Valentin, este sărbătorită anual pe 14 februarie.

Inițial a fost sărbătorită ca zi a creștinismului occidental care onorează unul sau doi sfinți timpurii pe nume Valentinus, Ziua Îndrăgostiților este recunoscută ca o semnificație culturală, religioasă și comercială de dragoste și dragoste romantică în multe regiuni din întreaga lume, deși nu este o sărbătoare publică în orice țară.

In Romania, Dragobetele tradițional se sărbătorește pe 24 februarie. Marcel Lutic a observat ca acestea se află „în preajma zilelor Babei Dochia și a echinocțiului de primăvară. Mai ales în sudul României, există o perioadă întreagă, la îngemănarea lunilor februarie cu martie sau, cel mai adesea, în martie care sta sub semnul Dragobetelui”. În majoritatea locurilor, data celebrării este 24 februarie.

În Brazilia, ziua înamoraților sau ziua iubitului/iubitei este sărbătorită pe 12 iunie, când cuplurile își dau cadouri cum ar fi: ciocolată, felicitări și de obicei un buchet de flori.

În Columbia, ziua iubirii și a prieteniei este sărbătorită în a treia vinere și sâmbătă din septembrie, datorită scopurilor comerciale.

În Mexic, ziua iubirii și prieteniei este sărbătorită asemănător ca în Columbia, pe 30 iulie.
Datorită unui efort de marketing concentrat, Valentine's Day a apărut și în Japonia și Coreea ca o zi în care mai mult femeile și mai puțin bărbații dăruiesc bomboane, ciocolată și flori.
A devenit ca o obligație ca multe femei să dăruiască ciocolată tuturor colegilor bărbați. În Japonia este cunoscut ca giri-choko, de la cuvintele giri – obligație și choko – ciocolată. Aceasta contrastează cu honmei-choko, ciocolata dată persoanei iubite. Prietenii (mai ales fetele) pot schimba între ele în tomo-choko…tomo-prieten. Prin efort de marketing susținut, o zi reciprocă, Ziua albă a apărut.

Pe 14 martie, bărbații sunt așteptați să întoarcă favorul celor care le-au dat ciocolate de Ziua Îndragostiților.

În Turcia, Valentine's day este numai Sfantul Gregor care se traduce în Ziua Inimilor Dragi/Dulci. În cultura persană (Iran), S este o zi dedicată iubirii și are loc pe 29B în calendarul solar jalali. Dată corespunzătoare calendarului gregorian este 17 februarie. S se sărbătorește în Marele Imperiu Persan deja din sec 20 i.e.n.

În Egipt este o altă zi a iubirii pe data de 4, numită ziua iubirii egiptene.

Pe data de 1 Martie, românii celebrează sărbătoarea Mărţişorului, triumful primăverii asupra iernii, obiectul cu şnur alb şi roşu fiind un simbol al reînnoirii timpului şi al renaşterii naturii.

Ziua femeilor a fost sărbătorită pentru prima dată la 28 februarie 1909 în New York, în amintirea unei greve a unui sindicat al femeilor, grevă care avusese loc în 1908. În ciuda a ceea ce s-a pretins mai târziu, pe data de 8 martie nu a avut loc de fapt nici o grevă.
08. Meeting al mirilor și mireselor la Vivo! Baia Mare - Jan 20, 2019 9:01:00 PM
Plimbându-mă printre standuri și stând de vorbă cu expozanții de la cel mai mare târg de nunți din Nord-Vestul României, organizat de și la Vivo! Baia Mare, am avut un mic șoc. De fapt, două. Primul, pentru că nu știam că sunt chiar atât de ruptă de realitate. Credeam că mai știu una, alta despre ce se întâmplă în jurul meu.
La urma urmei, urmăresc știrile cât pot de mult, mă uit la emisiuni politice și economice, citesc părerile unor formatori de opinie și așa mai departe. Al doilea șoc a fost legat de ceea ce a ajuns în ziua de azi să fie o nuntă, un eveniment pe care eu îl credeam menit să aducă bucurie în viața celor doi miri și a familiilor lor, menit să creeze amintiri frumoase și să marcheze un moment fericit. Dar nu, nunta nu mai este nici mai departe ceea ce credeam eu că trebuie să fie. Nunta este un spectacol, cu efecte speciale, cu recuzită, cu cheltuieli imense și, probabil, încasări pe măsură. Ceea ce este trist este că nici acest domeniu nu iese din gheara modelor, și riscul este ca toate nunțile să arate cam la fel.

De când mă știu mi-am dorit să fiu diferită de ceilalți. Nu mai bună, nici mai rea, doar diferită. Să mă pot identifica în mulțime. Credeam că așa sunt și ceilalți. Se pare că nu.
Oricum, nu mi-am propus să judec mirii, familiile lor, invitații și modele, ci doar să vă prezint câte ceva din oferta disponibilă la acest târg, care a durat trei zile, de vineri până duminică (18-20 ianuarie 2019).

În ceea ce privește afluența de public, părerile au fost împărțite. Unii au fost extrem de mulțumiți, cum mi-au mărturisit reprezentanții unei firme sătmărene care vinde rochii de mireasă. Alții, foarte dezamăgiți: unii decoratori sau unii prestatori de servicii în domeniul muzică-foto-video. Aceștia din urmă s-au plâns că publicul nu a venit special pentru târg, ci mai mult ca să caște ochii prin magazine, și că cei care totuși s-au arătat interesați nu s-au dovedit foarte serioși, în sensul în care nu au perfectat înțelegeri la fața locului. Adevărul este că oferta e foarte bogată în aceste două domenii și, prin urmare, și competiția. Viață grea!

Mircea Breban oferă servicii în domeniul muzică-foto-video. Soția lui cântă cu o formație („orice, în afară de manele”, spune el) și Mircea s-a gândit că, decât să se plictisească singur acasă, mai bine să o însoțească. Astfel s-a născut o afacere, menținută la nivel de hobby (Mircea are un alt job în timpul săptămânii), și care funcționează și pe bază de colaborări.
Astfel, pachetul poate conține filmări standard și full HD, ședințe foto, magneți foto, pachete muzică – foto – video pentru orice eveniment, formație cu muzică live sau DJ, înregistrări și montaje audio-video, gheață carbonică, artificii pentru dansul mirilor, editare video, blue-ray disc, stick USB pentru smartTV, filmări cu dronă.
Spune că, în domeniul lui, lucrurile funcționează pe bază de recomandări, de la firmă la firmă, astfel că faptul că un potențial client a părut interesat de oferta lui la un târg nu înseamnă neapărat că îl va și contacta mai târziu pentru propria nuntă. În plus, cu cât cererea e mai complexă, cu atât el are nevoie de mai mulți colaboratori, și, firește costurile cresc.

La standul Handmade by Artdana am găsit o doamnă care personalizează pantofi de mireasă, pahare pentru miri și nași, sticle de șampanie, în general cu flori din ceramică tratată la rece, dar și cu dantelă sau panglici de mătase, spre exemplu. De asemenea, doamna dispune de cărți de oaspeți, în care se pot introduce poze realizate la nuntă și mesaje ale invitaților, precum și de cutiuțe pentru verighete, diferite modele și culori.
Personal, îi plac obiectele decorate simplu, nu foarte pompos, însă gusturile clienților nu corespund întotdeauna cu ale ei. Așa că se adaptează. Paharele sunt diferite pentru el și ea, însă culorile și modelul corespund, de asemenea și cu sticla de șampanie, de multe ori culorile acestora fiind și culorile dominante ale nunții. Paharele se vând, nu se închiriază, și pot fi păstrate ca amintire.

Aglomerație mare la Salonul Anastasia, firmă sătmăreană care se pare că nu duce lipsă de clienți. Mi-a fost destul de greu să vorbesc cu o reprezentantă a acestei societăți comerciale, pentru că erau numeroase clientele care așteptau să încerce rochiile de mireasă expuse și aveau nevoie de ajutor.
Rochiile se pot închiria, în cazul în care vin bine, dar doar rochiile vândute pot fi modificate după măsurile clientei. Pentru aceasta, clienta va trebui să se deplaseze în Satu Mare, de regulă o singură dată, pentru că doamnele care lucrează la Salon Anastasia se străduiesc să lucreze repede, mai ales în cazul clientelor care provin din alt județ.

În general, clientele vin la probă cu mama sau cu viitorul soț, iar doamnele care lucrează la firma sătmăreană sunt de părere că superstițiile nu au ce să caute în acest domeniu. Prin urmare, logodnicii sunt liberi să vadă rochia miresei chiar și înainte de nuntă. Și încă ceva: la târg, Salon Anastasia a practicat o reducere de 10% pentru rochiile oferite.


Târgul de nunți de la Vivo! A avut parte și de momente inedite. Astfel, standul Cofetăriei Mai Dulce a fost vizitat, sâmbătă, de trei ursitoare și o mireasă, care, cu baghetele lor magice, au făcut să apară trei torturi superbe. ;) Proprietarii au declarat că se gândesc să le angajeze :)Articol sponsorizat de cofetariiBaiaMare.ro
09. Perfect Event la NUNTA de la A la Z - Jan 15, 2019 7:47:00 AM
Din 22 până în 24 februarie 2019 ne găsiți la Camera De Comerț Și Industrie Maramureș în cadrul #târgului dedicat exclusiv nunților: Nunta de la A la Z.

ADRESA: Aleea Expozitiei nr. 5, 430294 Baia Mare

Suntem alături de colaboratorii și prietenii noștri Maya's Events - care vă pot oferi o locație elegantă pentru nunta voastră.

Noi am pregătit flori și aranjamente deosebite.

Vă așteptăm cu oferte speciale, tombolă și multe alte surprize:
✅ Doar la târg puteți beneficia de ofertele exclusive și #reducerile valabile doar la #NuntadelaAlaZ!
✅ Avem tombolă cu două premii atractive în valoare de 500 lei, fiecare.
✅ Îți oferim o ofertă personalizată, unică și adaptată nunții dorite de tine;

Pentru mai multe detalii lasați un mesaj privat pe Perfect Event by Tetis Anca.

Aranjamente sali de nunti - huse scaune, mese prezidiu, aranjamente florale
Vrem sa va fim alaturi la cele mai importante evenimente din viata dumneavoastra!
Tetis Anca : tel.: 0741 725 617
Blogul CandyBar Baia Mare va este oferit de Cofetarii BaiaMare
10. Cabina WTF la NUNTA de la A la Z - Jan 14, 2019 7:36:00 PM
Pentru o nunta deosebita alegeti cabina foto ! Invitatii vostri vor avea ocazia sa socializeze si sa primeasca fotografii magnetice pentru a-si aminti cu drag de voi. Descopera WTF - Cabina Foto si vei avea parte de o experienta placuta! Noi va oferim posibilitatea de a va personaliza singuri pachetul de servicii in functie de eveniment. Vizitati standul nostru din cadrul expozitiei Nunta de la A la Z in perioada 22-24 februarie 2019 la Centrul de Instruire si Marketing al Camerei de Comert si Industrie Maramures.

http://CofetariiBaiaMare.rohttp://CofetariiBaiaMare.ro la Targul de nunti A la Z

11. Candybar Baia Mare - recenzii facebook - Dec 9, 2018 7:26:00 PM
Baia Mare nu duce lipsa de oferte diverse si diversificate pentru candybar.Daca analizam pagina Candy bar Baia Mare by Andreea Corodan putem observa ca este una dintre cele mai apreciate pagini.

Peste 1400 persoane apreciaza Candybar Baia Mare si unii client au lasat si review-uri despre experienta lor.

Important este ca toate persoanele care si-au exprimat opinia pe facebook au oferit paginii CandyBar BaiaMare un scor maxim, cinci stelute fiecare. O evaluare foarte importanta pentru a convinge pe toti cei care iau decizii importante in viata lor, precum cea de a-si contracta servicii de decor si aranjamente pentru prajituri la nunta sau botez, uneori chiar si la majorate.

Dintre cele mai interesante sau printre cele mai sugestive se regasesc urmatoarele feedback-uri:
Ancuta Tmle s-a multumit sa exclame doar atat: Superb!
Nu stim daca Maria Calauz a cumparat sau a colaborat cu Andreea Corodan dar a postat o impresie pozitiva, spunand ca Arata minunat si ca felicita autoarea! (probabil opinia este baza pe pozele de pe pagina facebook)
Vasile Craciun a lasat o recomandare in limba engleza, care sa convinga pe toata lumea sa apeleze la aceste serivicii: "Cel mai fain candybar pe care l-am vazut eu pana in prezent! Felicitari si mult succes in continuare!"
Renata Mihalcea a fost cucerita si se anunta a fi client fidel pentru ca a avut un candybar de vis iar Andreea a reusit sa faca o treaba minunata.
Lore Dana ofera 5 stelute pentru ca a avut parte de candybar delicios si servicii exceptionale.
Rus Catalin Vasile recomanda cu incredere produsele si serviciile paginii
Adriana Agoston spune ca totul a fost peste asteptari, incepand de la decor pana la prajiturele. Recomanda cu mare drag.
Nicoletta Bodea abia asteapta sa mai guste din bunatatile Candy bar Baia Mare.

Voi ce parere aveti ? Vrem sa aflam si noi pentru ca ne dorim sa punem cap la cap toata oferta de prajituri si aranjamente candybar din Maramures. Asteptam cu interes opiniile voastre.
Articol scris pentru http://CandyBarBaiaMare.ro 
http://CofetariiBaiaMare.ro


12. O cofetarie de succes are nevoie de Cakedecor - Jul 24, 2018 11:32:00 AM
Cine nu si-ar dori sa aiba propria afacere? Ei bine, gospodinele viseaza la afaceri dulci. Asta inseamna, bineinteles, o afacere cu prajituri.

Pentru orice gospodina, gatitul este o relaxare si o bucurie sa indulceasca persoanele dragi cu prajituri dintre cele mai bune. Este cel mai frumos sentiment atunci cand cei dragi iti complimenteaza preparatele. Atunci iti dai seama daca doza ta de dulce este un succes.

Ce iti inveseleste sufletul mai mult decat ceva dulce? O mica cofetarie poate fi visul oricarei femei cu indemana la prajituri, dar cum nicio afacere nu se poate cladi fara ustensile necesare, prietenii de la Cakedecor iti pun la dispozitie o gama mare de produse de cea mai buna calitate, tot ce este necesar intr-un laborator de cofetarie pana la decoratiuni, ciocolata si pasta de zahar.

Daca te uiti foarte atent, poti spune ca toate ustensilele sunt profesionale. Dar nu trebuie sa iti faci griji, pentru ca tot aici gasesti si reviste care te ajuta sa intelegi modul in care acestea se folosesc si tot ce poti sa faci cu ele.

Pentru iubitorii de dulce, cei de la Cakedecor, pe langa gama mare si variata de produse, pun la dispozitie oferte si reduceri, iar in magazinul lor vei gasi mereu tot ce ai nevoie pentru a face un tort elegant sau doar o simpla prajitura. Era de asteptat. Sunt de 7 ani pe piata si lucreaza cu o multime de laboratoare din toata tara. Si-au tratat mereu clientii cu respect si nu i-au dezamagit, acesta fiind si motivul pentru care acestia nu au incetat sa se intoarca pentru produsele lor.

Asa ca va propun sa dati o geana la ei pe site si sa vedeti minunatia de produse care stau la dispozitia ta, indiferent ce ai cauta, sigur gasesti acolo. xx
13. Rasfatul dulce in plina strada - apropierea fata de clienti - Jul 21, 2018 2:44:00 PM
Pentru a satisface nevoile unei societati marcate de libertatea de miscare, firmele tind sa devina tot mai mobile si mai putin legate de un punct fix. Consumatorii de produse si servicii se transforma in consumatori de experiente, iar furnizorii serviciilor de alimentatie publica se apropie tot mai mult de client, oriunde ar fi ei. Operatorii afacerilor de tip street food(alimentatie stradala) au oferit revistei Cofetarul, Brutarul detalii din culisele administrarii unui astfel de business.

Desi se afla la inceput de drum, cultura streetfood a adus profituri celor care au pariat pe acest business. Organizatorii de evenimente au contribuit la cresterea exigentei si standardului pentru afacerile specializate in alimentatia stradala.

Calitatea produselor si interactiunea cu clientii sunt factori determinant intr-o afacere din domeniul alimentatiei stradale. Exista insa si reguli de organizare specifice, pentru ca spatial limitat sa fie exploatat cat mai eficient. Din punct de vedere operational, gestionarea unui business mobil necesita o logistica foarte bine pusa la punct. Imaginati-va ca anul trecut au fost evenimente in care s-au vandut 1500 de unitati/zi, intr-un spatiu de lucru de mai putin de 10 metri patrati, fara prea mare spatiu de stocare a ingredientelor si a consumabilelor. In acest context relatia cu distribuitorii este foarte importanta. Alimentatia stradala este o nisa aflata la inceput de drum in gastronomia autohtona, iar legislatia trebuie adaptata la specificul acestui segment.

Afacerea este determinata de pasiune spun tinerele talente in cofetarie.

Interactiunea cu consumatorii este foarte importanta in afacerile de tip street food. Cel mai important avantaj in acest domeniu este faptul ca absolut tot procesul se intampla in fata clientului. Mai mult decat produsul in sine, toate persoanele care cumpara streetfood sunt fascinate de modul in care produsul este preparat. Fiecare e absorbit de procesul de coacere al vafelor, de gatitul sosurilor, taiatul fructelor proaspete si evident, asamblarea produsului.

Clientii au ocazia de a-si crea singuri sortimentul preferat, iar copiii au si ei sortimente dedicate precum vafa pe bat trasa in ciocolata, caramel sarat sau vanilie, presarata cu surprize dulci.

Este important ca managerii de rulote sa apeleze la producatorii locali si fermieri din zonele in care se deplaseaza cu festivalurile.
14. “Nunta de la A la Z”, un eveniment menit să aducă bucurie - Feb 17, 2018 7:30:00 AM
Expozitia “Nunta de la A la Z”, organizat şi anul acesta de Camera de Comerţ şi Industrie Maramureş, este un eveniment de referinţă atât pentru îndrăgostiţii care s-au hotărât să se căsătorească, cât şi pentru oamenii de afaceri care activează într-unul dintre domeniile legate, într-un fel sau altul, de organizarea unui moment festiv precum nunta.

Târgul are loc la Centrul de Instruire şi Marketing din Baia Mare (Aleea Expoziţiei nr. 5) şi este unul regional, reunind atât firme din Nordul –Vestul ţării, cât şi potenţiali clienţi din această zonă. După cum au precizat organizatorii, momentul desfăşurării evenimentului nu a fost ales întâmplător. Este vorba despre începutul anului, când majoritatea viitorilor miri îşi planifică nunta, şi despre luna februarie, care stă sub semnul iubirii, datorită Zilei Îndrăgostiţilor – Sfântul Valentin şi a mai neaoşului Dragobete.

Chiar dacă expoziţia nu reuneşte extrem de multe firme, ea a fost foarte diversă, reuşind să satisfacă cerinţele complexe ale unei nunţi de amploare. De la cofetării şi brutării la florării, de la furnizori de servicii foto-video la saloane de înfrumuseţare, de la magazine de rochii de mireasă şi pantofi pentru asemenea ocazii la firme care oferă băuturi fine, de la agenţi economici care produc sticle şi borcănaşe pentru mărturii, precum şi alte tipuri de ambalaje, la meşteri care oferă bijuterii aparte pentru nunţile tradiţionale sau moderne, găseşti de toate la « Nunta de la A la Z » .

În general, reprezentanţii acestor firme sunt oameni tineri şi care, deşi se confruntă cu multe probleme, pentru că nu e uşor să fii antreprenor, au o energie încăpăţânată, o dorinţă de a merge până la capăt, de a face lucrurile să funcţioneze. Sunt oameni care sacrifică mult din timpul lor pentru afacerea căreia i-au dat naştere, oameni care muncesc până la epuizare, oameni care învaţă să îşi facă singuri promovarea, totul pentru a supravieţui într-o economie nu prea prietenoasă şi într-un mediu de afaceri în care concurenţa este mare. Ei sunt partea frumoasă a României, sunt oamenii cu iniţiativă şi cu dorinţă de progres.

Pe de altă parte, în ceea ce îi priveşte pe potenţialii clienţi care trec pragul târgului, aceştia sunt, în marea majoritate, cupluri tinere. Intră ţinându-se de mână, primesc cu interes fluturaşi, pliante şi cataloage de la expozanţi, la unele standuri se opresc şi cer informaţii suplimentare. Mai sosesc, desigur, şi mame cu fiicele lor, tineri cu soacrele lor, sau chiar familii întregi. Ba chiar şi unele cupluri care, atunci când expozanţii le oferă materiale informative, îşi arată verighetele şi se amuză. În general, atmosfera este una relaxată, prietenoasă, ajutată şi de muzica bună care se aude vag în boxe.

“Nunta de la A la Z” este, una peste alta, o experienţă frumoasă, care creează conexiuni şi care produce bucurie, atâta timp cât oamenii de afaceri şi clienţii sunt, deopotrivă, serioşi şi flexibili. La urma urmei, atât unii, cât şi alţii, îşi doresc ca nunta planificată să fie un moment memorabil şi, dacă se poate, perfect. Iar pentru asta, niciun efort nu trebuie precupeţit.15. Psihologii explica efectele surprinzatoare pe care le are prajituritul pentru cei din jurul nostru - Jan 3, 2018 9:10:00 AM
Si nu este vorba doar despre a le oferi ceva dulce.Brutarii folosesc orice scuza gasesc la indemana pentru a-si incalzi cuptoarele. Pun la copt o o prajitura pentru a celebra ziua cuiva, decupeaza prajiturele pentru a marca o sarbatoare sau pregatesc briosele umplute pentru ca tuturor le place ciocolata. Dar specialistii au descoperit ca patiserii si cofetarii au un tel mai presus decat a oferi ceva dulce celor din jur. A face prajituri, in special pentru altii, vine la pachet cu nenumarate beneficii psihologice.

A face prajituri este o forma de exprimare si comunicare pe care oamenii o folosesc.
"Prajituritul are avantajul de a permite oamenilor exprimarea creativă", a declarat profesorul de științe psihologice și creștine la Universitatea din Boston, Donna Pincus.

"Există literatură de specialitate care explica legătura dintre expresia creativă și bunăstarea generală. Indiferent dacă este vorba de pictura sau de muzică [sau de facut prajituri], există o ușurare a stresului pe care oamenii o primesc de la a avea un fel de priză și de a se exprima".

Stresul este legat de o serie de probleme psihice și fizice și găsirea unor modalități de a face față stresului este importantă pentru a duce o viață sănătoasă.

Când coaceți prajituri pentru alți oameni, coacerea poate fi, de asemenea, o modalitate utilă de a comunica sentimentele. Susan Whitbourne, profesor de științe psihologice la Universitatea din Massachusetts, indică norma culturală de a aduce alimente cuiva când un om iubit a trecut in nefiinta. Uneori nu există cuvinte și doar alimentele pot comunica ceea ce încercați să spuneți. "Poate fi de ajutor pentru persoanele care au dificultăți în a-și exprima sentimentele în cuvinte dar pot arăta mulțumiri, aprecieri sau simpatii prin produsele coapte pentru ei".

Julie Ohana, un asistent social clinic licențiat și terapeut de artă culinară, a declarat pentru HuffPost: "În multe culturi, în multe țări, mâncarea este într-adevăr o expresie a dragostei și este de fapt frumoasă, pentru că este ceva cu care toti ne regasim cu adevărat. Cred că ar putea să se transforme intr-o problemă nesănătoasă atunci când înlocuiește comunicarea în sensul tradițional, dar dacă se face împreună cu comunicarea, este absolut un lucru pozitiv și foarte minunat".
Coacerea pentru tine și pentru alții este o formă de eliberare a mintii.Am auzit cu toții de beneficiile meditației și ale atenției - creșterea fericirii și reducerea stresului - și coacerea poate culege unele dintre aceleași recompense. "Coacerea necesită multă atenție. Trebuie să măsurați, să vă concentrați fizic asupra aluatului. Dacă vă concentrați asupra mirosului și gustului, pentru a fi prezent cu ceea ce creați, acel act de mindfulness în acel moment poate avea și un rezultat în reducerea stresului ", explică Pincus.

Această credință susținută este unul din motivele pentru care terapia artistică culinară este mai obișnuită, alături de terapia artistică - se potrivește cu un tip de terapie cunoscut sub numele de activare comportamentală.

"Coacerea de prajituri se gândește pas cu pas și urmărește specificul aici și acum, dar se gândește și la rețete în ansamblu, antena în ansamblu, ce urmează să facă cu ea, cine va merge, la ce oră îl împărțiți, astfel încât coacerea este o modalitate foarte bună de a dezvolta acel echilibru al momentului și a imaginii mai mari", spune Ohana.

Și nu numai că mintea este o bună abilitate de a stăpâni, dar poate, de asemenea, să ușureze prezența gândurilor triste. John Whaite, brutarul care a câștigat "The Great Bake Off" în 2012, a declarat public că pentru el coacerea a fost un ajutor în ceea ce privește tratarea depresiei sale maniacale.
Pincus a spus că atunci când acest lucru este conștient - cum ar fi atunci când se coace - poate însemna că "nu petreceți timp rumându-vă asupra gândurilor, știm că rumânarea duce la depresie și gânduri triste, dacă faceți ceva productiv. Și chestia plăcută de a coace este că ai o recompensă atât de tangibilă la sfârșit și că se poate simți foarte benefic pentru ceilalți".
Coacerea pentru alții este o formă de altruism.În esenta, a coace pentru alții este chiar actul de a da. În timp ce procesul de coacere poate contribui la un sentiment general de bunăstare, dând naștere acestui sentiment.

"Coacerea pentru alții poate crește sentimentul de bunăstare, poate contribui la ameliorarea stresului și vă va face să vă simțiți că ați făcut ceva bun pentru lume, ceea ce poate crește sensul vostru și legătura cu alte persoane", a declarat Pincus HuffPost.

Coacerea bunurilor de cofetărie cu intenția de a le oferi este o formă de altruism - este un sacrificiu pe care îl faci pentru altcineva - și beneficiile acestui act de altruist au fost foarte studiate și s-a scris mult despre el.

Dar "există și o valoare simbolică în coacere pentru alții, deoarece alimentele au atât semnificație fizică, cât și emoțională", spune Whitbourne. "Cele mai multe beneficii s-ar acumula atunci când faceti prajituri fara să căutați atenție sau fara sa fiti in competitie cu alții, dar când doriți doar să împărțiți mâncarea cu oameni pe care credeți că îi vor aprecia. Atâta timp cât ești bun la ceea ce coci."

Dacă coacerea este o activitate care vă epuizeaza fizic, atunci este posibil să nu obțineți aceleași beneficii psihologice - pentru că relaxarea si energizarea trebuie să fie dintre beneficiile sale. "Dacă cineva are o fobie cu gătit și coacere, nu este pentru ei. Este mai bine pentru oamenii care încep cu un nivel de confort de bază în bucătărie ", spune Ohana. Pincus este de acord: "Atâta timp cât nu este stresant și nu este obligatoriu, poate fi benefic pentru toți".

"Cred că oferind mâncare altcuiva este la fel de mult un confort pentru persoana care primește ca pentru persoană care servește și oferă", spune Ohana.

Voi ati simtit astfel de sentimente cand ati facut pentru cei dragi?
16. Cum trebuie sa arate un candybar de exceptie ? - Nov 19, 2017 10:52:00 PM
Parerile dumneavoastra sunt cele mai importante pentru noi