Blogs Home » Știință/Tehnică » IT » Blaga Samuel

Blaga Samuel

Pe blogul meu postez Aplicatii Full , aplicatii portabile portabile, Filme, Jocuri etc.

Articole Blog

01. Test - May 31, 2012 11:44:00 AM

02. Nuclear Cofee Recover Passwords 1.0.0.18 FULL - Feb 3, 2012 2:22:00 PM


Recover Passwords este un program care poate recupera parolele pierdute din 108 programe instalate, inclusiv din programe populare ca Mozilla
Firefox,MSN Messenger, Microsoft Outlook, etc. Aici este o lista a programelor suportate.Poate recupera parolele ,numele de utilizator si alte informatii.Poate exporta datele recuperate in Text, HTML, Word, Excel, PDF, CSV, XML.Scanaeaza mai multe computere conectate in retea, in acelasi timp.Home:Nuclear Coffee
Download:Click


Instructiuni:
1.Rulati aplicatia "RecoverPasswordsInstaller.exe" si instalati-o.
2.Daca ati pornit aplicatia, inchideti-o.
3.Mergeti in folderul unde ati instalat aplicatia (C:\Program Files\Recover Passwords) si copiati acolo "RecoverPasswords.exe" din folderul "Crack".
4.Gata! Aplicatia este FULL.
03. Hard Disk Sentinel Professional 4.00 b5237 FULL [updated] - Feb 1, 2012 6:00:00 PM
Hard Disk Sentinel este un instrument de monotorizare a hard diskului care te va ajuta sa gasesti posbibilele probleme ale hard diskului, degradarile,performanta si crash-urile.Daca o problema este detectata sau temperatura este prea mare , aplicatia are mai multe optiuni de raportare.Hard Disk Sentinel poate fi folosit pentru a preveni daune grade sau pierdeeri de date.Aceasta atentioneaza utilizatorul inainte de a aparea o problema, aceasta optiune oferindu-ti timp pentru a face un backup pentru datele tale importante
Home: Hdsentinel
Download: Click

Instructiuni:
1.Rulati aplicatia "hdsentinel_pro_setup.exe" si instalati-o.
2.Rulati aplicatia "Hard.Disk.Sentinel.Professional.Keygen.exe" si dati click pe butonul "Make keyfile"
3.Pe desktop va va aparea un fisier numit "HDSentinel.key"
4. Porniti "Hard Disk Sentinel" si Dati click pe "Enter Registration Key" ( din meniul Help) si dati click pe butonul "Load Activation Keyfile" si va duceti pe desktop si dati click pe ea si dupa aia pe butonul Open.
5.Gata! Aplicatia este FULL.
04. Easy GIF Animator 5.3 FULL [updated] - Feb 1, 2012 5:30:00 PM

Easy GIF Animator este o aplicatie care va permite sa creati animatii in format GIF in doar cativa pasi simpli.Odata ce ati pornit aplicatia veti avea o
interfata prietenoasa care va va ajuta sa creati mai usor o animatie noua, un banner animat sau un buton animat.Puteti importa urmatoarele tipuri de imagini: GIF, JPG, BMP, PNG. Programul foloseste o cantitate mare din resursele sitemului,si contine un tutorial cu imagini pentru cei care vor sa invete
sa foloseasca programul mai bine.


Home: Blumentals
Download: CLick

Instructiuni:
1.Rulati aplicatia "egifan5.exe" si instalati-o.
2.Daca ati pornit aplicatia, inchideti-o.
3.Mergeti in folderul unde s-a instalat aplicatia (C:\Program Files\Easy GIF Animator) si copati din folderul "Crack" , aplicatia "egifan5.exe"  in folderul unde s-a istalat aplicatia. Dati click pe Yes, cand va intreba daca vreti sa inlocuiti fisierul.
4.Chiar daca va va arata "Purchase full version" adica sa cumparati programul full, functiile pro sunt deblocate.
5.Gata! Programul este FULL.
05. Sticky Password 5.0.6.247 FULL [updated] - Jan 31, 2012 7:57:00 PM
Stai in siguranta online si salveaza timp cu aplicatia Sticky Password, care este un manager de parole si completare  a formularelor online,si va ofera logare automata si umplera formularului cu doar un click.Fiecare versiune (free sau pro) include gratuit o versiune portabila care se instaleaza extrem de usor pe dispozitivul dumneavoastra USB sau pe stickuri., asa incat totdeauna veti avea parolele si alte informatii atunci cand veti avea nevoie de ele.Sticky Password suporta browserele Internet Explorer, Google Chrome, Mozilla Firefox si alte browsere mai cunoscute.Parolele si datele dumneavoastra sunt encriptate.


Home: StickyPassword
Download: Click


Instructiuni:
1.Rulati aplicatia "stpass_trial_506247.exe" si instalati-o.
2.Dupa ce ati instalat-o , va va aparea sa puneti un "Master Password", folositi aceasta parola atunci cand vreti sa accesati toate datele dumnneavoastra (bifati "I have read the information about the importance of my Master Password).
3.Dati Next.Aici alegeti prin ce metoda va vizualizati parolele si datele dumneavoastra, si  dati Next.
4.Aici alegeti dupa cat timpp de incativitate pe computerul dumneavoastra sa se blocheze Sticky Pasword ca sa previna accesul neautorizat la datele dumneavoastra.
5.Dati click pe Next.Aici alegeti caror browsere sa le fie instalate extensia lui Sticky Password.
6.Inchideti programul de la bara din dreapta jos (system tray), si mergeti in folderul unde s-a instalat aplicatia (C:\Program Files\Sticky Password) si copiati "stpass.exe" din folderul "Crack" in folderul unde sa instalat aplicatia. Va va intreba daca vreti sa inlocuiti , si apasati pe "Yes".Puteti porni programul.
7.Gata! programul este FULL.
06. Real Hide IP 4.1.9.2 FULL [updated] - Jan 31, 2012 7:16:00 PMSunteti constient de faptul ca adresa ta IP este expusa de fiecare data cand vizitati un site Web? Stiti cate website-uri si hackeri folosesc adresa IP a dumneavoastra pt. a va monotoriza datele personale?
Real Hide IP va permite sa navigati anonim , pe langa ca va tineti adresa IP ascunsa, va protejati impotriva hackerilor,activitatea voastra online este encriptata, totul doar cu un simplu buton.
Home: Real Hide IP
Download: Click


Instructiuni:
1.Rulati aplicatia "RealHideIP-4.1.9.2.Setup.exe" si instalati-o.
2.Daca ati deschis aplicatia inchideti-o de la bara de jos in dreapta (system tray)
3.Copiati "RealHideIP.exe" din folderul "Crack" in folderul unde s-a instalat Real Hide Ip ( C:\Program Files\RealHideIP ) si copiati-l acolo.Va va spune ca deja exista un fisier cu acest nume. Apasati Yes ca sa il inlocuieasca.
3.Porniti Programul si dati click pe buronul "Settings" si debifati casuta "Autmatically check updates when Real Hide Ip starts", ca sa nu va enerveze cu mesaje cand va fi o noua actualizare a programului.
4.Gata! programul este FULL.
07. WinISO Standard 6.1.0.4413 FULL [updated] - Jan 31, 2012 6:54:00 PMWinISO este o aplicatie care va va ajuta sa virtualizati, sa creati si sa convertiti toate Fisierele CD-ROM inclusiv ISO si BIN.
Pe de alta parte, WInISo nu numai converteste BIN  in ISO sau alte formate de imagini, dar poate sa si extraga , sa editeze sa sa creeze Fisiere ISO.Aplicatia poate
crea imagini bootabile pt CD/DVD .
Home: WinISO
Download:Click

Instructiuni:
1.Rulati aplicatia "winiso.exe" si instalati-o.
2.Dupa ce ati deschis aplicatia , va va aparea "Registration". Click pe cancel si mergeti la meniul "Options" si dati click pe "Configurations" si debifati casuta "Check for updates automaticaly".
3.Acum mergeti la meniul "Help" si dati click pe "Register..." si deschideti documentul "Serial" si copiati datele necesare pentru activare in casuta de inregistrare.Dupa ce ati completat apasati Enter.
4.Gata! programul este FULL.
08. Malwarebytes Anti-Malware 1.60.1.1000 FULL [updated] - Jan 31, 2012 6:30:00 PM
Malwarebytes’ Anti-Malware este o aplicatie eficienta special conceputa pentru a va mentine virusii departe de computer.Poate lupta impotriva
troineilor,rootkits-urilor,viermilor,spyware-urilor si multe altele.Programul are o interfata cu taburi care ofera o modalitate simpla de a cauta caracteristicile principale. Malwarebytes’ Anti-Malware  va perimte sa efecutati 3 tipuri de scanare: Rapida, Intreaga (a tot computer-ului) SI Flash, ultima special facuta pentru a analiza memoria si obiectele autorun.Home: MalwareBytes
Download: Click


Instructiuni:
1.Rulati aplicatia "mbam-setup-1.60.1.1000.exe" si instalati-o.
2.Deschideti documentul "Keys" si apasati butonul Register din stanga jos si completati cu una dintre licentele din document.
2.Gata! Programul este FULL!
09. XYplorer 10.80.0100 FULL [updated] - Jan 30, 2012 4:33:00 PMXYplorer  este un manager de fisiere  pentru windows, oferind cautarea fisierelor foarte rapida, o examinare versatila,o interfata foarte customizabila.XYplorer nu este numai extrem de rapid si deputernic dar si distractiv.Home: XYplorer
Download: Click


Instructiuni:
1.Rulati aplicatia "XYplorer_10.80_Install.exe" si instalati-o.
2.Dupa ce ati pornit XYplorer duceti-va la meniul "Help" si dati click pe "Unlock Trial Version..."
3.Rulati aplicatia "XYplorer.Keygen" si copiati "TEAM MESMERiZE"  si punetil la "Name" si datin click pe Generate si puneti serialul de acolo la "Key" ,apasati enter si restartati aplicatia.
5.Gata! Aplicatia este FULL.
10. RealPlayer 15.0.1.13 FULL [updated] - Jan 29, 2012 6:52:00 AM
RealPlayer este un all-in-one media player care este capabil de areda toate fisierele multimedia, int imp ce ofera utilizatorilor  o multime de caracteristici suplimentare.RealPlayer chiar de la instalare ne ofera optiuni cad e exemplu daca vrem sa punem o scurtatura pe desktop, sau sa asocieze deschiderea fisierelor multimedia cu RealPlayer, ori sa instaleze apicatii care nu au nimic in comun cu RealPlayer.Aplicatia nu te va surprinde din prima.Interfata este simpla.RealPlayer suporta atoate formatele video si audio.iti permite sa sculti radio de peste 3200 de statii din intreaga lume.

Home: Real
Download Link:Click


Instructiuni:
1.Rulati aplicatia "RealPlayer.exe" si instalati-o.
2.Rulati aplicati "RealPlayer.Activator.exe" si dati click pe patch, si va trebuis a selectati folderul unde a fost instalat RealPlayer (C:\Program Files\Real\RealPlayer) si dati ok. Asteptati pana va scrie " Result: 20 file(s) out of 20 file(s) patched !"
3.Gata! Programul este FULL
11. BS.Player Pro 2.61.1065 FULL [updated] - Jan 28, 2012 8:56:00 PM
Toata lumea are un player video instalat pe PC-ul lui, si multi au unul al lor favorit cand vine vorba de acest tip de software.BS.player este de fapt o solutie foarte interesanta pentru cei care doresc sa redea filme fara a pierde timp in cautareaa codecurilor.Acesta are o interfata foarte simpla si curata, cu meniul de setari prietenos , care ascunde tone de setari. In acest fel , puteti incerca mai multe configuratii si sa vezi care ti se portiveste.BS.Player reda toate formatele video si audio populare.Home: BS.Player
Download :Click


Instructiuni
1.Rulati "setup.exe" si instalati-o . Cand va apare sa alegeti dintre "yes" , "no" sau "cancel" dati click pe yes ca sa descarce codecurile de care are nevoie.
2.Rulati "BS.Player.PRO.Keygen.exe"  si dati click pe "Generate"
3.Dupa ce ati instalat va va aparea o fereastra care ve cere detaliile de inregistrare.La "Registered to" scrieti "Kaizer Soze / CORE" si la 'Registration Code" scrieti codul pe care lati generate atunci cand ati apasat "Generate",si apasati enter.
4. Restartati Aplicatia apasand "yes" cand va intreeaba
5.Gata! Programul este FULL
12. HyperSnap 7.12.01 FULL [updated] - Jan 28, 2012 8:19:00 PM


Cu HyperSnap 7 iei cel mai rapid si mai usor capturi de ecran, capturi de jocuri si capturi de text (TextSnap) din locuri in in care copiatul textului este imposibil.HyperSnap combina puterea unei aplicatii de capturi de exran de prima clasa cu editarea de imagini avansata-
Ambele intr-o singura aplicatie.HyperSnap este foarte usor de utilizat si are o interfata prietenoasa, care poate deveni customizabila.


Home: Hyperionics
Download: Click


Instructiuni:
1.Rulati "HS7Setup.exe" si instalati-o
2.Rulati "HyperSnap.Keygen" si dati click pe "Generate" si copiati continutul din rubrica "License"
3.Deschdeti HyperSnap si dati click pe butonul "Type license key.."
4.Si dati click pe spatiul gol.
5.Gata! Programul este FULL
13. PowerArchiver 12.11.02 FULL [updated] - Jan 28, 2012 7:23:00 PM


PowerArchiver a fost descarcat de zeci de milioane de utilizatori din lumea intreaga.PowerArchiver ofera sute decaracterisitci, usor de utilizat, mici si rapide. Ultilizatorii incepatori vor avea o interfata prietenoasa, cu un toturial, in timp ce utilizatorii mai avansati pot avea parte de integrare deplina win windows explorer, de motode de encriptare si cile mai avansati algoritmi de compresie.Home: PowerArchiver
Download: Click


Instructiuni:
1. Rulati "powarc1211int.exe" si instalati-o
2. Rulati "PowerArchiver.Keygen.exe" si alegeti la "license type:", optiunea "-Pro Edition Personal International" (sau ce versiune doriti) si dati click pe "Generate"
3.Deschideti Power Archiver si dai click pe butonul "Enter Registration Code...".
4.Completati la "Name" cu "AXiS - FiGHTiNG FoR FuN" si la "Registration Code" cu serialul generat de "PowerArchiver.Keygen.exe".
5.Gata! Programul este FULL
14. Angry Birds Rio 1.4.2 FULL [updated] - Jan 28, 2012 4:34:00 PM
Descriere preluate de pe y7.ro
Mai multe pasari exotice protejate de lege au fost capturate in niste cutii metalice. Echipa de pasarele atomice Angry Birds intra in actiune si are ca principala misiune sa elibereze pasarelele exotice din custiile bine inchise. Lanseaza cu prastia pasarelele atomice , dupa o traiectorie bine gandita de tine, astfel incat sa lovesti cutiile cu pasarelele capturare sau cutii pe care acestea sunt asezate.Prin cadere cutiile inchise bine se vor sparge , iar pasarelele capturare is vor putea relua zborul.Home: Rovio
Download: Click


Instructiuni:
1. Rulati "AngryBirdsRioInstaller_1.4.2.exe" si instalati-o.
2. Daca sunteti in joc , iesiti din el.
3. Mergeti in folder-ul unde ati instalat jocul si copiati acolo "Patch.exe"
4. Rulati "Patch.exe" si dati click pe butonul "patch". Dupa asta, inchideti.
5. Porniti jocul si dati click pe "Activate Full Version ! "  si introduceti serialul THET-ALEV-LEFR-USWO si apasati Register si dupa aia "Done"
6. Apasati dupa aceaa pe "Redeem code!" si introduceti serialul THET-ALEV-LEFR-USWO si apasati "Register" si dupa aia "Done"
7. Gata. Jocul este FULL.


15. Zoom Player Home Max 8.10 FULL [updated] - Jan 28, 2012 4:03:00 PM
Deci, v-ati cumparat  un film pe DVD, care e plin de efecete vizuale si audio. Dar problema este ca nu ai soft-ul necesar pentru a-l vedea.
Aceasta este partea in care tu navighezi pe internet, probabil, ore in sir, doar pentru a gasi soft-ul cu care poti vedea filmul.
Nu mai cauta mai departe, caci Zoom Player este , probabil ce mai buna sansa pe care o aveti.Acest player multimedia este diferit de toate celelalte,
deoarece se poate incarca orice fisiere pe care le poate reda Windows Media Player, dar reda de aseamnea si DVD-urile (stim cu totii ca un DVD

player obisnuit lucreaza incet si de multe ori se blocheaza)
Cu ce sa incep sa desciu caracateristicile sale? Pot spune ca Zoom Player poate cu siguranta intra intr-o confruntare cu VLC. In primul rand Zoom Player afiseaza cele mai bune setari de culoare in mod automat, asa ca dupa ce deschideti aplicatia nu trebuie sa configurati manual setarile.Vorbind de ajustarile de imagine, Zoom va permite sa configurati contrastul, luminozitatea, nuantele cromatice si altele, modificarile se vor vedea in timp real.Asta ii un lucru perfect atunci cand vrei sa faci o modificare la un film pe care vrei sa il vezi.

Home: InMatrix
Download: Click


Instructiuni:
1.Rulati "zp810max.exe" si instalati-o.In timpul instalarii o sa va apara o fereastra numita "Zoom Player Install Center", dati click pe butonul pe care scrie "Install Selected Components" .Asteptati ca sa descarce codecurile necesare. Dupa asta inchideti fereastra numita "Zoom Player Install Center"
2.Duceti-va in folder-ul unde s-a instalat si copiati acolo "zplayer.regkey" direct din arhiva.
3.Gata.

16. SpyHunter 4.8.13.3861 FULL [updated] - Jan 28, 2012 3:07:00 PM
Desi ramane o sarcina esentiala pentru toti utilizatorii, lupta impotriva malware-ului nu este atat de dificila ,atata timp cat utilizati software-ul specializat in lupta
impotriva malware-ului si daca aveti cunostiinte minime cat sa stati departe de continutul periculos.
Dar SpyHunter iti protejeaza computer-ul prin toate mijloacele, oferind toate caracterisiticile pe care un utilizator le asteapta de la suite software puternice.
Proiectat sa detecteze, sa sterga si sa blocheze orice tip de spyware si malware, SpyHunter este foarte usor de instalat si de folosit, dar va va intreba la
prima sa rulare daca sa protejeze sa nu pagina de start a lui Internet Explorer.Adica mai pe limba romana inseamna ca SpyHunter are capacitatea de a
apara pagina de start a lui Internet Explorer pe care o alegeti, si in cazul in care orice spyware incearca sa schimbe pagina de start, SpyHunter nu va permite acest lucu.
Dupa prima rulare, SpyHunter va efectua de aseamnea , prima scanare a sitstemului si va actualiza baza de date a virusilor.
Este bine de stiu ca o scanare completa dureaza intre 5 si 20 de minute (depinde de PC)  si va consuma desut de multe resurse.

Home: Enigma Software
Download: Click

Instructiuni:
1.Ruleaza aplicatia "spyhunterS4.exe" si instaleaz-o.
2.Aplicatia se va deschide automat dupa instalare, asa ca inchideti-o (inchideti-o si de la system tray, adica la bara jos in dreapta).
3.Copiati "SpyHunter.Patch.exe" in folder-ul in care a fost instalat SpyHunter.Rulatil si d-ati click pe butonul "PATCH"
4.Gata ! Acum Porgramul este FULL. Puteti porni SpyHunter.
17. Folder Lock 7.1.0.6 FULL [updated] - Jan 28, 2012 2:23:00 PM
Nu stim cu adavarat motivul , dar baietii de la Microsoft intotdeauna au inclus in sistemele lor de operare instrumente care restrictioneaza accesul la anumite fisiere sau foldere.
De aceea Folder Lock este o idee destul de buna pentru toti cei care cauta un pic de intimitate pe PC-ul lor, dearece acest instrument poate bloca accesul neautorizat la anumite locatii.
Totul este simplu: tot ce trebuie sa faci este sa instalezi aplicatia, sa setezi o parola, sa selectezi fisierele sau folderle care vrei sa le protejezi .
Folder Lock se instaleaza foarte usor, deoarce creatorii lui nu au inclus chestii complicate care sa-ti faca viata mai grea.De fapt intreaga aplicatie se bazeaza pe simplitate, astfel incat veti vedea , o interfata destul de simpla cu functiile principale listate pe partea stanga a frestrei principale.
Blocarea fisierelor si folderelor este la fel de simplu ca 1,2,3, deoarce tot ce trebuie sa faceti este sa alegeti fisierele/folderele pe care doriti sa le protejati si sa alegeti o parola. Dar fiti atenti sa nu uitati parola...
Pe langa aceasta functie principala, Folder Lock vine cu optiunea de a proteja dispozitivele USB si CD-urile,distrugerea fisierleor si curatirea istoriei browser-ului.

Home: NewSoftwares
Download: Click
Instructiuni:
1.Descarcati arhiva si extrageti-o unde doriti
2.Rulati aplicatia "folder-lock-en.exe" si instalati-o.
3.Porniti Folder Lock
4.D-ati click pe Enter key, si introduceti serialul din documentul "Serial Key.txt"
5.Gata !
18. Spoon Studio 10.0.2010 FULL [updated] - Jan 28, 2012 11:59:00 AM


Spoon Studio este un program cu care faci aplicatii portabile.Aplicatiile portabile pot fi folosite direct de pe internet (stream) sau direct pe computer-ul tau.Suporta cu usurinta .NET, Java, AIR, Flash, Shockwave sau altele.Sponn Studio este extrem de usor de folosit. Eu il folosesc ca sa fac aplicatii portabile sunt multumit de el.Click aici pentru a vedea un tutorial despre cum sa faceti o aplicatie portabila cu Spoon Studio.

Home: Spoon.net
Download Link: Click

Instructiuni:
1.Descarcati arhiva si extrageti-o unde doriti
2.Rulati aplicatia "Setup-10.0.2010.0.msi" si instalati-o.
3.Inchideti Spoon Studio daca l-ati deschis.
4.Mergeti in locatia unde s-a instalat Spoon Studio si extrageti acolo arhiva "Spoon.Keygen.zip"
5.Rulati aplicatia "Spoon.Keygen.exe" si luati "Studio.exe" si "aruncati-l" in zona unde scrie "Drop Studio.exe here to patch".
6.Asteptati sa va apara mesajul "done patching"
7.Deschideti spoon Studio si  la meniul "Options" de sus d-ati click pe "Install License Certificate..."  si introduceti urmatoarea licenta si apasati Ok si gata:

<?xml version="1.0" encoding="utf-16"?>
<LicenseCertificate version="2" publisher="Spoon">
    <LicenseType>Retail</LicenseType>
    <LicenseModel>Site</LicenseModel>
    <ProductCode>ALL</ProductCode>
    <LicenseeName>LineZer0</LicenseeName>
    <Account>LineZer0</Account>
    <Signature>
        b741fb7157f38cbdfbe9e41faa55d72b
        aba67d350ec7f2ba38236a01e06476f1
        f4d6e184a49ce6716162935d2768aed3
        e583afcf7f8b59be415c57898dca0d67
        289c342633b590bb2b342f97e92872e8
        6de1434c9e84d6757638786e5abf24cd
        e6394692e1012b93e517b27d38721c94
        dac5c0964a6d6b63826e314dd0dbe41d
    </Signature>
</LicenseCertificate>