Blogs Home » Fapt divers » Diverse » BebeSmen

BebeSmen

Noutati IT , faze comice si cele mai interesante stiri ..::Blog cu aer conditionat::..

Articole Blog

01. Mesajul de pe Facebook al unui medic a ajuns viral: ”Nu există detox. E un marketing” - Jan 6, 2019 12:15:40 PM

Medicul Vasi Rădulescu a postat pe Facebook o listă cu „30 de lucruri valabile şi în 2019”, despre așa numite ”mituri medicale”

Mesajul integral al medicului:

1. Homeopatia este eficientă doar în sindromul buzunarelor preapline. În rest nu tratează absolut nimic.

2. Nu e nicio relaţie între vaccinuri şi autism. Oricât ar inventa sau scormoni unii.

3. Uleiurile esenţiale n-au treabă cu medicina. Nu vindecă nimic. Probabil miros frumos şi cam atât.

4. Dexametazona tot nu se nebulizează, ea având doar indicaţie intramusculară sau intravenoasă.

5. N-ai cum să aliniezi ceakrele pentru că nu există aşa ceva.

6. Terapia apucatului îngerilor de aripi are şi ea efecte miraculoase pe golitul buzunarelor. Cam atât.

7. Impunerea dietei fără gluten în populaţia generală nu are nicio noimă, ea fiind indicată celor cu boală celiacă.

8. Nu există detox. E un marketing care ia minţile multora. Toxinele şi produşii de metabolizare sunt scoşi din corp de rinichi, ficat, plămâni, piele.

9. Protectoarele hepatice n-au nicio treabă de cele mai multe ori. Nu fac decât să obosească ficatul.

10. Suplimentele minerale şi vitaminice se dau pe indicaţii precise, când sunt carenţe sau situaţii deosebite. În rest nu au efecte notabile.

11. Nu există nicio dietă capabilă să vindece vreun tip de cancer.

12. Biorezonanţele, spiriduşii magici şi alte aparate cu unde aiuritoare n-au fundament ştiinţific, deci nu produc efecte pozitive.

13. Nimeni nu-şi foloseşte decât 10% din creier (bine, unii politicieni continuă să o facă, admit).

14. Nu există cădere de calciu.

15. Nimeni nu-şi poate înghiţi limba.

16. Nu se va da şoc electric atunci când inima este în asistolie (oprită). Şocul asta face: opreşte inima şi-i dă ocazia să facă restart, pe curat, anulând o aritmie.

17. Creierul tot nu doare, că nu are receptori de durere. Dor învelişurile meningeale, muşchii cranieni.

18. Ecuaţia slăbirii e simplă: arzi mai mult decât mănânci. Sportul nu e obligatoriu pentru slăbit.

19. Cititul pe întuneric nu dăunează vederii. Citiţi oricând, numai citiţi.

20. Pulsul nu înseamnă de câte ori bate inima pe minut. Aceea e frecvenţă cardiacă. Pulsul e percepţia curgerii sanguine.

21. Cea mai bună tensiune arterială la adult este 120/70 mmHg. La vârstnici nu se mai acceptă valori mai măricele.

22. Antibioticele tot n-au efect în viroze, adică pe virusuri.

23. Se spune „stare de conştienţă”, nu „cunoştinţă”.

24. Apa superalcalină n-are niciun efect benefic, e iarăşi un marketing aberant.

25. Apele cu vitamine sunt cool, dar n-au nicio treabă cu starea de bine. Corpul îşi ia tot ce are nevoie dintr-o alimentaţie diversificată şi echilibrată. Apă plată rămâne sfântă.

26. Nu există vitamine capabile să trateze vreun cancer (a se vedea B17, zisă şi amigdalină).

27. Curentul e un mit românesc. El nu dă nicio boală.

28. Nimeni nu se poate îngrăşa doar uitându-se la o salată. Asta vine din mâncat mult şi prost, respectiv sedentarism.

29. Nicio dietă prin care se pierd multe kilograme pe lună nu e safe. Masa corporală trebuie să reflecte principii sănătoase de viaţă, cu moderaţie în orice.

30. Singurătatea e aducătoare de boală, scade durata vieţii, atrage depresii. Staţi lângă alţi oameni buni.

Dacă ţi-a plăcut lista, dă-o mai departe”, a scris medicul.
02. Husa auto cu telecomanda - Sep 25, 2018 6:34:10 PM


03. Beneficiile nebănuite ale mersului pe jos asupra creierului - Sep 25, 2018 6:27:43 PM
1. Scade riscul de a dezvolta depresia Rezultatele a 49 de studii efectuate de King's College London arată că mersul pe jos timp de doar 20 de minute pe zi ar putea reduce riscul de a dezvolta depresie cu o treime. Cercetările au stabilit că orice fel de activitate aerobică moderată, cum ar fi mersul cu bicicleta sau mersul pe jos, ar putea stimula buna funcţionare a creierului.

2. Elimină oboseala fizică şi psihicăUn studiu realizat în 2008 la Universitatea din Georgia a constatat că doar 20 de minute de exerciţii cu o intensitate scăzută, cum ar fi mersul pe jos, pot scădea dramatic oboseala. Mai exact, participanţii la studiu care au exercitat această practică de trei ori pe săptămână, au raportat o reducere cu 65% a nivelului de oboseală.

3. Întăreşte hipocampulPentru cei care se luptă cu probleme de memorie şi uitare, mersul pe jos poate fi o modalitate de a clarifica „înceţoşarea“ cognitivă: conform unui raport, plimbările pot mări dimensiunea hipocampului. Hipocampul este acea regiune a creierului care joacă un rol important în formarea şi stocarea amintirilor, precum şi a sentimentelor asociate acelor amintiri.

4. Îmbunătăţeşte creativitateaEşti blocat pe o lucrare sau un proiect important? Blozy spune că după 20 de minute de mers pe jos „deveniţi mai creativi şi gândiţi mai mult, de aceea este un antidot perfect pentru blocaje intelectuale“. Un studiu din 2014, publicat de Stanford, a confirmat acest lucru, constatând că mersul pe jos a crescut „producţia creativă“ a unei persoane cu o medie de 60%.

5. Măreşte fluxul sanguin în creierŞtirile CBS au publicat în 2017 un studiu care a descoperit că 20 de minute de mers pe jos ajută la creşterea fluxului sanguin cerebral. Creşterea circulaţiei este foarte importantă pentru sănătatea creierului şi a corpului. După cum explică site-ul „Brain MD Health“, fluxul de sânge ajută la „producerea elementelor nutritive în celule şi la eliminarea toxinelor“.
O plimbare de 20 de minute în jurul cartierului în care locuiţi sau în cel mai apropiat parc, în locul călătoriei cu autobuzul în drum spre casă, vă menţine sănătatea creierului pe termen lung.

Sursa: adevarul.ro
04. Remedii naturiste ca să scapi de muşte şi ţânţari - Aug 14, 2018 11:59:25 AM

Alungă muştele cu scorţişoară sau castravete

Lămâie - Taie patru felii de lămâie, pune-le timp de o oră la fiert în 250 ml apă. Adaugă apa când este nevoie, răceşte apoi soluţia, filtreaz-o şi pulverizeaz-o în camere.

Busuioc - Pune bucheţele de busuioc în dreptul ferestrelor sau cumpără ghivece cu busuioc pe care să le aşezi pe pervazul geamurilor. Poţi încerca şi cu alte plante aromatice precum rozmarin sau pelin.

Uleiuri esenţiale - Uleiurile de lavandă, eucalipt, mentă sau lămâie pot fi amestecate cu apă, iar soluţia formată - pulverizată în încăperi. Mirosul va alunga muştele şi va preveni apariţia lor.

Oţet – Pentru a scăpa de muştele din bucătărie, pune câteva picături de oţet pe o plită sau o tavă încinsă. Mirosul degajat va alunga muştele din încăpere.

Castravete - Pune lângă coşul de gunoi câteva felii de castravete pentru a împiedica muştele să depună ouă. Feliile de castravete alungă muştele din încăperi dacă   sunt puse într-un bol şi lăsate să-şi facă efectul peste noapte.

Vin alb - Amestecă într-un bol puţin vin alb cu detergent de vase şi lasă recipientul pe masă. Muştele vor fi atrase de mirosul fructat şi se vor îneca în soluţie.

Scorţişoară – Muştele nu suportă mirosul de scorţişoară aşa că poţi prepara o soluţie dintr-o linguriţă de scorţişoară şi un litru de apă pe care s-o pulverizezi în încăpere. Poţi lăsa pudra de scorţişoară într-un bol pe masă sau poţi folosi batoane de scorţişoară.

Frunze de nuc – Pune într-un bol din sticlă sau inox mai multe frunze de nuc şi dă-le foc. Plimbă-te în fiecare încăpere a casei şi lasă fumul să se împrăştie. El va aroma camerele, dar va goni şi ţânţarii datorită concentraţiei mari de iod. Dacă nu vrei să le dai foc, pune frunzele într-un bol şi lasă-le în încăperile casei tale.

Plante aromatice - Plantează în ghivecele de la fereastră cimbru, busuioc sau mărar. Ţânţarilor nu le place mirosul acestor plante aromatice.

Uleiuri esenţiale - Pune în lampa de aromaterapie câteva picături de ulei esenţial de mentă, cedru, eucalipt. Aromele vor ţine la distanţă ţânţarii din casa ta.

Muşcatele - Aşază  la geamurile casei tale ghivece cu muşcate. Acestea, pe lângă faptul că sunt foarte frumoase, ţin la distanţă ţânţarii.

Lavanda - Lavanda are un miros foarte plăcut şi liniştitor, însă ţinută în bucheţele la geam, în soare, va împiedica insectele să intre în casă.Mentă - Atât muştele cât şi ţânţarii nu suportă mirosul de mentă. Deci, cumpără unul sau două ghivece cu mentă şi pune-le pe pervazul camerelor din locuinţa ta.

Rozmarin - Ţine planta în bucătărie şi va goni muştele. Dacă pui în camere ghivece cu rozmarin, nu vei mai avea ţânţari.

Usturoiul - Pisează câţiva căţei de usturoi şi pune-i într-un bol. Aşază recipientul pe noptiera de lângă pat sau, dacă te deranjează mirosul, ţine-l pe masă. În camera respectivă nu vei mai avea nici un ţânţar.

Iarba mâţei – Această plantă, care mai este cunoscută şi sub denumirea de menta-pisicii, ţine departe ţânţarii prin uleiul esenţial pe care îl degajă. Se pare că această plantă este mai puternică decât orice spray pe care îl găseşti în comerţ.

Cuişoare – Pune un pliculeţ de cuişoare într-un bol şi lasă condimentul să acţioneze în dormitor pentru mai multe zile. Poţi, de asemenea, să pulverizezi în aer o soluţie aromată din ulei esenţial de cuişoare, zeamă de lămâie şi apă.

Pune vată într-un borcan și toarnă peste ea câteva linguri de esență de vanilie. Deasupra așază câteva frunze de mentă proaspătă și acoperă borcanul cu un tifon.
Pune borcanul pe terasă sau la geam. Muștele și țânțarii nu suportă mirosul de vanilie și mentă și nu se vor apropia de locuința ta.
05. Opt tipuri de înțepături de insecte - Jun 3, 2018 1:55:06 PM
Opt tipuri de înțepături de insecte pe care trebuie să știm să le identificam
În  sezonul estival apare pericolul de a fi înțepați de tot felul de insectre. Identificarea tipului de înțepătură este importantă pentru a evita urmările neplăcute. Redacția ”Perfect Ask” a oferit lista cu cele mai răspândite tipuri de înțepături și simptomele pe care le provoacă.

Înțepătura de țânțar se prezintă ca o umflătură de piele care te mănâncă. De regulă aceasta nu prezintă nici un pericol pentru sănătate și este suficient să aplicați puțin unguent împotriva iritației pielii. Dacă însă, apare febră, dureri articulare sau inflamații ale nodurilor limfatice, apelați neapărat la medic, s-ar putea ca în sânge să fi pătruns o infecție.

Înțepăturile de purice apar de obicei ca 3-4 pete roșii alăturate. Aceste înțepături sunt urmate de mâncărime puternică. Ca remediu, în primul rând spălați locul înțepăturii cu apă și săpun, apoi aplicați un unguent împotriva mâncărimii. Nu scărpinați locurile înțepate pentru a nu introduce infecția în organism.

Înțepăturile de ploșniță pot fi foarte diferite. Se poate ca unele persoane nici să nu le observe, iar altele să aibă reacții alergice ca mâncărime sau durere. Principalul dușman al ploșnițelor este igiena, de aceea trebuie să vă spălați imediat după ce sunteți mușcat, cu apă și săpun. În cazul în care apar simpome mai puternice de mâncărime sau durere, aplicați unguente antiinflamatorii.

Înțepăturile de păianjen sunt în majoritatea cazurilor inofensive. De obicei acestea se prezintă sub forma a două puncte mici înconjurate de un cerc. Înainte de orice spălați bine zona afectată cu apă și săpun. Dacă abservați simptome neobișnuite sau reacții alergice, luați ca remedii, antihistaminice și apelați la ajutor medical.Înțepătura de căpușă poate fi foarte periculoasă pentru om, respândind uneori boli destul de grave. Dacă obesrvați o căpușă pe suprafața pielii, e nevoie să o înlăturați cât de curând posibil. Evitați soluțiile populare de genul uleiului, benzinei sau oțetului. Folosiți o pensetă: apucați căpușa cât mai aproape de cap și trageți lent, după care spălați rana cu apă și săpun. Este important să rețineți că o căpușă are nevoie de 48 de ore pentru a vă infecta, și de eceea verificați bine suprafața pielii după fiecare plimbare ”la iarbă verde”.

Înțepăturile de furnică, a anumitor specii, pot provoca mâncărimi, inflamații și iritații ale pielii. Dacă simptomele nu trec de la sine, aplicați unguent cu cortizon. În cazul în care observați apariția unor bășici, nu le spargeți pentru a nu introduce vreo infecție în organism.

Înțepătura de scorpion este mai mult sau mai puțin periculoasă în funcție de specia scorpionului, vârsta persoanei înțepate (copiii sunt mai vulnerabili) și cantitatea de venin intrată în organism. Primul lucru care trebuie făcut este înlăturarea acului, dacă acesta a rămas în piele. Atenție nu folosiți penseta! Pentru extragere acului folosiți un cuțit sau o lamă pentru a nu strânge rezervorul cu venin, ce ar putea pătrunde în oreganism. După această operație spălați rana cu apă și săpun și aplicați gheață pentru 10 minute, după care repetați procedura. Dacă starea organismului nu se îmbunătățește, apelați urgent la medic.

Înțepătura de viespe și de albină este în sine inofensivă, chiar dacă este destul de dureroasă. Pericolul constă în faptul că mulți oameni sunt alergici la aceste înțepături și atunci trebuie apelat urgent la medic. Albinele, de cele mai multe ori, lasă acul în piele și trebuie eliminat. După această operație se spală bine rana cu apă și se tamponează cu oțet.
06. Mulţi nu cunosc modul în care se cultivă unele alimente - Mar 14, 2018 5:05:47 PM
AnanasMulţi nu ştiu că fructele de ananas sunt, de fapt, fructe individuale ale unor inflorescenţe care fuzionează în jurul unui nucleu central.

 Semințe de susan Pe măsură ce fructul plantei de susan se usucă, acesta se deschide

 AnghinarePoate atinge doi metri înălţime şi are, de obicei, multe ramificaţii.
 Varza de BruxellesCaracteristic verzei de Bruxelles este producerea unei tulpini lungi (50-70 cm înălţime) cu frunze necomestibile, de-a lungul căreia se dezvoltă muguri rotunzi sub forma unor căpăţâni de varză.
CaperePlanta este cunoscută pentru bobocii comestibili ai florilor (numiţi capere), deseori folosiţi drept condiment şi fructul (boabe de capere)
 Fistic Creşterea fisticului poate fi comparată cu creşterea strugurilor; fisticul creşte în ciorchini, într-un copac.
ArahideArahida (Arachis hypogaea), denumită popular alunul de pământ, este o plantă leguminoasă, erbacee anuală, care aparţine familiei Fabaceae. Florile au culoarea galbenă, iar fructele, deşi se formează în partea aeriană a plantei, se coc în pământ.Vanilie  Este o plantă căţărătoare originară America Centrală, Mexic, care poate atinge 10 m înălţime, cu flori alb-galbene, din care se formează păstăi de 15 – 20 cm lungime.
Caju Este un copac din familia Anacardiaceae, originar din Brazilia. Caju este o nucă ce creşte în mod ciudat în afara unui fruct (asemănător mărului).
Kiwi Kiwi este un arbust cu viţe lungi, viguroase şi lemnoase, asemănătoare lianelor cu aspect căţărător.
Migdale Migdalul, este un pom fructifer din familia Rosaceae. Fructele sunt de formă alungită ovoidă, acoperite de o coajă groasă cu aspect pielos. În interior fructul conţine un sâmbure tare.
Șofranul Supranumit aurul roşu al gastronomiei, şofranul provine din flori purpurii, deosebit de frumoase. După culegerea florilor, urmează extragerea manuală a stigmatelor (firicelele de şofran).
ScorțișoarăScorţişoara este coaja de culoare roşcată-cenuşie, a scorţişorului. Scoarţa copacului se comercializează uscată sub formă de batoane de aproximativ 10 cm lungime, sub formă de bucăţele sau gata măcinată.Merişoare (cranberries)  Cranberry se aseamănă foarte mult cu merişorul. În natură cranberry creşte cel mai bine în locuri mlăştinoase bogate în turbă. Este o plantă care creşte şi se întinde aproape de sol şi rămâne verde pe tot parcursul anului.CacaoCacao este denumirea seminţelor produse de arborele de cacao (Theobroma cacao) care după uscare se macină sub formă de pulbere.


07. Top 3 dotări SUSTENABILE pentru sediul firmei tale - Feb 28, 2018 5:47:55 PM
Sediul firmei tale și ceea ce prezinți clienților sunt o interfață a afacerii tale, ce trebuie să fie în permanență atrăgătoare și să-i convingă pe cei care ajung aici încă de la prima interacțiune. Acestor două li se adaugă și serviciile de înaltă calitate pe care le oferi și care îi vor determina pe clienți să se întoarcă ori de câte ori au nevoie.

O parte a proiectului companiei tale trebuie să cuprindă sustenabilitatea planului la toate nivelurile afacerii. Cei ce apelează la serviciile tale nu cunosc detaliile, însă observă produsul și imaginea finală pe care o prezinți. În egală măsură, sustenabilitatea se referă și la grija față de mediu prin produsele pe care le folosești, dotările sediului și planurile de investiții. Indiferent de sectorul în care activezi, trebuie să bifezi câteva elemente pe care sediul tău să le dețină.

Iată care sunt cele mai sustenabile 3 dotări pe care să le ai în vedere: 

1. Începe cu structura clădirii. Fie că te-ai mutat într-o clădire mai veche ori ai ales să investești personal în construcția imobilului, alege cu grijă dotările de bază. Acordă atenție celor mai importante aspecte, chiar și cele pe care nu le vezi cu ochiul liber. De exemplu, pe pagina https://www.nicometaltub.ro/produse/teava-din-otel/teava-zincata-pentru-instalatii găsești o gamă de țevi din oțel acoperit cu zinc, ce rezistă perfect în timp. Odată montate, acestea nu-ți vor mai da bătăi de cap, iar instalația clădirii tale va funcționa ca nouă mult timp de acum înainte. Alege sustenabilitatea unor produse de calitate pentru construcția sediului!

2.Cea mai simplă modalitate de a avea grijă de mediu și de a reduce rezidurilor pe care, inevitabil, orice firmă le produce, este reciclarea. În România, această practică nu este susținută de autorități, însă cu ajutorul companiilor de colectare selectivă a deșeurilor, te asiguri că ți-ai îndeplinit datoria și ai adus o contribuție semnificativă mediului sănătos în care trebuie să ne desfășurăm cu toții activitatea. Pentru început, vezi OFERTA de coșuri de gunoi special destinate colectării selective. Încurajează-ți toți angajații să urmeze aceste practici pentru a crește impactul benefic pe care îl aveți asupra naturii.

3. Arhitectura si design-ul spațiului de birouri este un alt factor ce influențează gradul de sustenabilitate al costurilor și investițiilor tale. Întrucât acesta aspect influențează productivitatea angajaților, dar și cheltuielile de întreținere, optează pentru un spațiu de lucru deschis, pentru birouri modulare și pereți subțiri pentru încăperile mai mici. Acest aranjament va contribui la buna ventilație și circulație a aerului cald pe timpul iernii, iar tu nu va trebui să te mai îngriorezi înainte de a plăti facturile. Unul dintre cele mai importante beneficii este, însă, coeziunea echipei care va lucra într-un cadru deschis și prietenos.

Așadar, doar cu ajutorul acestor trei secrete ale sustenabilității, ai șansa să amortizezi o serie de costuri atât pe termen lung, cât și pe termen imediat și scurt. Vei vedea cât de benefic este să investești cu grijă încă de la început în afacerea ta, iar rezultatele nu vor întârzia să apară.


08. 3 ponturi eficiente pentru alegerea unor produse de curatenie adecvate - Feb 16, 2018 12:05:04 PM
Atunci cand doriti achizitionarea unor produse pentru curatenie cat mai eficiente e bine sa tineti cont de anumite aspecte pentru a nu va insela in privinta rezultatelor date de acestea. Se intampla adesea sa optati pentru o anumita solutie sa ignorati ingredientele si sa va decideti in functie de aroma lor. O asemenea hotarare nu va va garanta faptul ca spatiul igienizat a fost cu adevarat dezinfectat.

In plus, daca sunteti responsabili pentru cumpararea produselor de curatenie la birou, trebuie sa faceti achizitii de calitate, iar in acest sens va propunem cateva ponturi de care sa tineti cont atunci cand le cumparati.
 De ce trebuie sa tineti cont atunci cand alegeti produsele pentru curatenie
• Cititi cu atentie etichetele si utilizati fiecare produs conform recomandarilorDeoarece foarte multe dintre solutiile utilizate pentru curatenie contin substante chimice periculoase pentru piele este bine sa consultati eticheta acestora inainte de a le cumpara. O alternativa catre o alegere sigura pot fi produsele pentru igienizare de pe site-ul https://www.sanito.ro/, unde poti solicita online unui expert toate informatiile necesare. Mai mult, utilizarea unei solutii pe o alta suprafata decat cea careia ii este destinata, poate duce la deteriorarea acesteia.

• Alegeti produse de calitateNu toata marfa de pe piata reuseste sa garanteze nevoile clientilor, de multe ori promisiunea produsului nefiind conforma cu realitatea. Pentru a nu ajunge in situatia de a face o alegere neinspirata este bine sa va raportati si la pretul acesteia, deoarece de cele mai multe ori produsele la preturi foarte mici contin substante chimice, iar rezultatul lasa de dorit inca de la prima utilizare.  Datorita acestui lucru, igienizarea ulterioara a spatiilor murdare si prafuite va fi ingreunata.

• Asigurati-va ca magazinul de la care cumparati respecta toate prevederile legaleIndiferent pentru ce suprafete sunt destinate produsele, pentru uz casnic sau profesional, pe piata exista diversi comercianti obscuri ce nu pot garanta calitatea si nu respecta normele legale de comercializare. Pentru a preveni o situatie neplacuta apelati la marci cunoscute sau la comercianti specializati pe nisa si fiti atenti la feedback-ul dat catre distribuitor de alti clienti ai acestuia.

Asadar, toti cei care doresc efectuarea unei curatenii de exceptie trebuie sa tina cont de sfaturile de mai sus, sa cumpere produsele dintr-un singur loc pentru a usura procesul de achizitie si a evita diverse reactii neprevazute, precum si sa se informeze temeinic despre un produs inainte de a-l procura. De asemenea, este important sa retineti faptul ca produsele de curatenie potrivite va vor ajuta sa terminati curatenia intr-un timp mult mai scurt.
 


09. 5 sfaturi pentru o viata fericita dupa nastere - Jan 29, 2018 5:07:50 PM
Sosirea pe lume a bebelusilor este un moment de mare bucurie pentru o familie si apropiatii sai, iar mamicile abia asteapta sa-si cunoasca pruncii pe care 9 luni de zile i-au simtit dand din manute si picioruse in burtica lor. Dupa nastere insa, de multe ori, se intampla ca femeile sa nu inteleaga de ce viata lor nu mai revine la cea de dinainte de a fi insarcinate si fac fata cu greu la toate schimbarile pe care le aduce cu sine puiul de om.

Pentru a avea o viata fericita dupa nastere, mamicile trebuie sa-si accepte noul statut, sa depaseasca anumite stari, chiar depresive, sa reuseasca sa impace cele doua calitati pe care le au, de femeie si de mama, sa priveasca cu interes si cu bucurie schimbarile sau noutatile pe care le aduce zi de zi viitorul in inima si in casa lor.
Iata 5 sfaturi pentru o proaspata mamica:1. Intarirea relatiei de cuplu este unul dintre obiectivele oricarei femei care tocmai a nascut de cateva saptamani. Desigur ca reaprinderea pasiunii trebuie luata in considerare, iar in aceasta prinvinta un rol esential il are comunicarea cu celalalt.
2. Alaptarea naturala este cea mai buna forma de hranire a bebelusului pana la 6 luni, ea aducand cu sine numai beneficii atat pentru copil, cat si pentru mama. Dupa aceasta perioada insa, femeile pot introduce si alte alimente: fructe, legume, cereale. In acest sens, intra pe site-ul Elaptepraf unde pot fi gasite produse calitative, perfecte pentru o hranire optima a copiilor!
3. Multe dintre femei nu se mai simt deloc bine in corpul lor din cauza transformarilor suferite in timpul sarcinii, cand au luat o multime de kilograme in plus. Timpul trece destul de repede, bebe creste si el, dar corpul mamelor pare sa ramana la fel ca inainte de nastere. Pentru ca unele dintre mamici incep sa dispere, specialistii le recomanda sa nu tina diete care ar putea sa afecteze alimentatia bebelusului, ci sa inceapa sa faca exercitii fizice la sala sau acasa.
4. Dupa nastere, femeile au nevoie de ajutor cat de mult posibil din partea oricui se ofera, asa ca ideal ar fi sa nu refuze pe nimeni care isi va dori sa petreaca timp in preajma copilului. Perfectiunea nu exista si mamele trebuie sa inteleaga ca au nevoie de somn de calitate, de timp petrecut departe de cotidianul lor, asa ca pot sa-l lase pe micut fara probleme in compania bunicii, a tatalui, a unei prietene sau a unei alte persoane de incredere.
5. Daca pana la nasterea copilului, o mica garsoniera sau o camera din locuinta parintilor era perfecta pentru tinerii indragostiti, dupa ce bebe a sosit pe lume va fi nevoie de un apartament cu 2 camere pentru a satisface noile nevoi ale familiei marite, astfel incat o vizita pe site-ul https://www.novuminvest.ro/ poate fi benefica pentru gasirea locuintei ideale. Aici poate fi gasit un camin primitor, elegant si modern cu o multime de beneficii garantate.In concluzie, proaspetele mamici se pot bucura de o viata fericita dupa ce au adus pe lume bebelusul daca vor dori sa faca compromisuri si sa inteleaga ca nu sunt super femei care sa rezolve totul in orice clipa.


10. Proverbe evreieşti - Jan 14, 2018 6:22:45 PM


Să nu ai încredere niciodată în omul care îţi spune toate necazurile, dar îşi păstrează pentru el toate bucuriile.Doar dragostea ne oferă gustul eternităţii.Nu dispreţui înfometatul care fură pentru a-şi potoli foamea!Un adevăr pe jumătate este o minciună completă.Sunt un ghinionist cu renume, dacă aş vinde lumânări, soarele n-ar mai apune.În trei locuri nu se dă prioritate: în puşcărie, toaletă şi saună.Este ruşine pentru un soţ să fie femeia soţiei sale.Nu poţi lua două piei de pe un bou.Cere sfatul unui duşman şi fă invers.Oricât de jos ar cădea dolarul, apleacă-te şi ia-l!Se învaţă uşor bărbieritul pe barba altuia.Tăcerea înseamnă înţelepciune, dar să taci tot timpul nu e înţelept.Când înţeleleptul devine furios, înţelepciunea e de prisos.Indiferent ce se întâmplă, o călătorie îţi oferă întotdeauna o poveste de spus.Lacrimile de ceapă nu ating inima.O mamă înţelege ceea ce nu spune copilul.Viaţa este cea mai mare afacere. O primeşti pe gratis.Viaţa este prea scurtă pentru a te grăbi.Inima este un lacăt, care însă nu poate fi deschis cu un şperaclu.La părinţii netoţi, copiii sunt hoţi.Cea mai mare înţelepciune este bunătatea.Secretul mângâierii este amintirea.Dacă o cetate se dărâmă devine ruină, pe când o movilă de gunoi rămâne gunoi.Dacă vrei ca visele să devină realitate, nu mai dormi.O carte fără prefaţă este ca un corp fără suflet.Să nu păstrezi niciodată toate ouăle în acelaşi coş.Prostănacul dacă ascultă, învaţă mai mult ca deşteptul care vorbeşte.Cine dă, nu trebuie să-şi amintească; cine primeşte, nu trebuie niciodată să uite.O pasăre căreia îi dai drumul poate fi prinsă din nou, însă un cuvânt care îţi scapă de pe buze nu se va mai întoarce niciodată.Cu timpul, fiecare capătă fizionomia pe care o merită.Oameni buni, nu luaţi totul la inimă… inima nu-i magazie.Numără-ţi dinţii după ce te-a sărutat un escroc!Dumnezeu dă poveri, dar şi umeri.Nu vinde soarele ca să cumperi o lumânare.Nu munci atât de mult, că nu mai rămâne timp ca să câştigi bani.Mai bine să primeşti de la Dumnezeu cu linguriţa decât de la om cu baniţa.Din două posibilităţi de alegere, alege-o pe a treia.Nu te bucura de căderea duşmanului tău, dar nici nu te grăbi să îl ridici de la pământ.Adam a fost primul bărbat norocos căci nu avea nicio mamă soacră.Copiii mici nu te lasă să dormi. Copiii mari nu te lasă să te odihneşti.Un om inteligent aude un cuvânt şi înţelege două.O mamă înţelege ce nu spune un copil.Voinţa de a uita prelungeşte exilul, secretul alinării dorului sunt amintirile.Doi fermieri au pretins că sunt proprietarii aceleiaşi vaci. În timp ce unul o trăgea de coarne, iar celălalt de coadă, vaca a fost mulsă de către un avocat.Dumnezeu nu putea fi peste tot, de aceea a creat mamele.Într-un restaurant, alege o masă lângă un chelner.Dacă vrei să miroşi bine, stai lângă negustorul de parfumuri.Un lucru scump ţine mai mult.Ceea ce nu vezi cu ochii tăi, nu mărturisi prin a ta gură.Ascultă sfatul şi primeşte povaţa, ca să fii înţelept toată viaţa.Ura şi mânia scurtează zilele.Spada a venit în lume din cauza întârzierii adevărului, din cauza pervertirii lui.Părinţii îi învaţă pe copiii lor să vorbească; copiii îi învaţă pe părinţii lor tăcerea.Învaţă-ţi limba să spună „Nu ştiu!” în loc să inventeze ceva.Când nu vezi cu ochii, nu inventa cu gura.Dumnezeu i-a dat omului două urechi şi o gură ca să asculte mai mult şi să vorbească mai puţin.Mai întâi îndreaptă-te, apoi judecă-i pe alţii.Chiar şi cel mai scump ceas tot arată 60 de minute în fiecare oră.Interesează-te de vecinii tăi, apoi cumpără casa.Părul cărunt e un semn al vârstei, nu al înţelepciunii.Toţi se plâng de lipsa banilor, iar de lipsa minţii – nimeni.
11. 4 idei de cadouri pentru BARBATII speciali din viata ta - Dec 14, 2017 4:36:16 PM
Iti doresti ca anul acesta, de Craciun, sa ii surprinzi pe toti barbatii importanti din viata ta cu cate un cadou deosebit? Acest lucru poate fi o adevarata provocare, intrucat domnii au tendinta de a fi cu mult mai pretentiosi, comparativ cu doamnele, atunci cand vine vorba despre astfel de atentii. Cu toate astea, daca vei citi acest articol pana la final, vei putea descoperi cele mai inspirate idei de cadouri pentru fiecare dintre acestia.

Iata 4 idei de cadouri cu care vei reusi sa ii IMPRESIONEZI pe barbatii speciali din viata ta:
• Fiul
Cu siguranta, cel mai important barbat din viata oricarei mame este fiul acesteia. In cazul in care aceasta situatie este valabila si pentru tine, ar trebui sa optezi pentru un cadou care sa ii demonstreze baiatului tau ca ocupa un loc special in inima ta, dar care, in acelasi timp, sa ii fie de folos pe viitor. De exemplu, un cadou pe care i-l poti face fiului tau, indiferent de varsta pe care o are, este o pereche de patine. Astfel, nu doar ca vei reusi sa il impresionezi cu un dar pe care il poate folosi pentru a se distra, ci il vei determina si sa faca mai multa miscare.

• Iubitul/Sotul
Partenerul tau de viata ar trebui sa fie barbatul pe care il cunosti cel mai bine si caruia ii stii exact preferintele. De aceea, in cazul iubitului sau sotului tau, poti risca si ii poti oferi in dar un set cu cravata, batista si butoni sau unul cu camasa si curea. Pentru a face o alegere care sa il surprinda intr-un mod placut, acceseaza site-ul Bman.ro si alege cadoul perfect pentru jumatatea ta. Fara indoiala, cu un astfel de set vei reusi sa il multumesti, dar si sa ii dovedesti ca esti atenta la nevoile si gusturile lui.

• Tatal
Tinand cont de faptul ca tatal tau este un om matur, pentru care cele mai frumoase surprize sunt legate de momentele petrecute in familie, poti miza pe un cadou care sa aiba legatura cu acest aspect. Mai precis, poti opta pentru o piesa de mobilier, precum o comoda pentru TV sau o canapea, de care sa se bucure impreuna cu tine si cu ceilalti membri ai familiei, de fiecare data cand il vizitati. In acest sens, la magazinul online MOBILA DMD gasesti cele mai deosebite astfel de obiecte, care pot crea o ambianta calda si primitoare in orice camin. In mod cert, daca vei opta pentru un astfel de cadou, vei reusi sa fii pe placul parintelui tau.

• Cel mai bun prieten
Nu exista niciun dubiu ca cel mai bun prieten al tau este persoana cu care ai trecut printr-o multime de situatii si cu care iti permiti, probabil, cele mai multe lucruri. Avand in vedere ca intr-o relatie de prietenie glumele sunt acceptate, poti alege sa ii faci cadou prietenului tau un tricou personalizat, pe care sa inscriptionezi o fraza amuzanta. Indiferent daca vei alege o gluma interna, pe care doar voi o stiti, o porecla sau chiar o propozitie care sa va trezeasca amintiri, cert este ca nu vei putea da gres cu un astfel de cadou.

Iata, asadar, cateva idei de cadouri care te pot ajuta sa te inspiri, astfel incat sa le poti face o surpriza placuta fiecaruia dintre barbatii importanti din viata ta.
12. Pauza - Dec 11, 2017 7:41:02 PM

Creierul este organul cel mai remarcabil. El funcţionează 24 de ore pe zi, 365 de zile pe an, de la naştere până când te îndrăgosteşti.
Nu e trist să ai bani. E trist să ai DOAR bani.
Niciodată nu te  uita înapoi! Dacă Cenuşăreasa s-ar fi întors după pantof, nu ar fi devenit prinţesă.
Normal că uneori vorbesc cu mine însumi, deoarece câteodată am nevoie de sfaturi de la un expert.
Bărbatul ideal nu bea, nu fumează, nu înşeală, nu înjură şi nu există!
„Înainte de a-mi  judeca viaţa, înainte de a vorbi despre mine, încalţă-te cu pantofii mei şi parcurge drumurile pe care le-am parcurs. Trăieşte-mi durerile, îndoielile, bucuriile. Trăieşte-mi anii pe care i-am trăit. Şi cazi acolo unde am căzut şi ridică-te aşa cum m-am ridicat.” (Luigi Pirandello)
Ştiai că dacă  verşi cafeaua fierbinte pe tine, te trezeşti mai repede decât dacă o  bei?
Dacă tac, nu înseamnă că ai dreptate. Înseamnă că am înţeles că degeaba îţi explic...
Avantajul când eşti inteligent, este că poţi face oricând pe prostul… ceea ce invers este imposibil.
Bărbaţii au descoperit focul, dar femeile au descoperit cum să se joace cu el.
Nu există întâlniri întâmplătoare. Orice om din viaţa noastră este un test, o pedeapsă sau un cadou…
Să ai o inimă bună într-o lume atât de rea înseamnă curaj, nu slăbiciune!
Cele mai ieftine lucruri pe care banii le pot cumpăra sunt oamenii.
Cel mai frumos cadou pe care îl poţi face cuiva este TIMPUL TĂU, pentru că dăruieşti o bucată din viaţa ta pe care nu o vei mai lua niciodată înapoi.

13. Cum iti ajuti angajatii sa fie PRODUCTIVI in perioada sarbatorilor - Dec 6, 2017 9:22:20 PM
Indiferent de tipul de business pe care il conduci, cert este ca in perioada sarbatorilor productivitatea angajatilor tai se va diminua considerabil. Tocmai de aceea, daca iti doresti ca afacerea ta sa aiba rezultate pozitive, trebuie sa descoperi cateva modalitati prin care ii poti motiva pe cei din subordinea ta sa isi duca toate sarcinile la bun sfarsit.

Iata 3 metode EFICIENTE pentru a-ti ajuta angajatii sa fie PRODUCTIVI de sarbatori:
1.Ofera-le mici atentii si cadouri 

Exista o multime de modalitati prin care iti poti motiva angajatii sa fie productivi si prin care ii poti stimula pe acestia sa se concentreze asupra task-urilor pe care le au de indeplinit. Una dintre cele mai eficiente metode, mai ales in perioada sarbatorilor de iarna, este aceea de a le oferi acestora diverse cadouri. De exemplu, poti intra aici pentru a comanda pixuri personalizate, care nu doar ca reprezinta un dar potrivit in acest context, dar care, in mod sigur, ii va ajuta pe angajati in activitatea lor zilnica. Fara indoiala, daca le vei oferi celor pe care ii conduci mici atentii de acest tip, vei reusi ceea ce ti-ai propus.


2.Pune accentul pe curatenie 

In general, productivitatea personalului depinde intr-o mare masura de mediul in care isi desfasoara activitatea. Cu alte cuvinte, un birou curat, organizat si spatios poate influenta intr-un mod pozitiv angajatii si, implicit, ii poate ajuta pe acestia sa fie mult mai eficienti. In consecinta, verifica oferta de dezinfectanti profesionali pe dacris94.ro, dar si alte produse pentru curatenie si achizitioneaza-le pe cele care te vor ajuta sa pui la dispozitia angajatilor tai toate conditiile de igiena. In mod cert, daca le vei oferi un mediu de lucru curat, acestia vor fi productivi chiar si in perioada sarbatorilor de iarna.


3.Decoreaza biroul de sarbatori

O alta metoda prin care poti stimula productivitatea in randul angajatilor tai este aceea de a decora biroul in ton cu sarbatorile de iarna. Pe langa faptul ca, prin intermediul bradului, luminitelor si altor obiecte decorative, vei reusi sa creezi o ambianta primitoare, daca vei pune in practica aceasta metoda, cu siguranta, vei reusi sa iti ajuti angajatii sa aiba rezultatele pe care le astepti. Asadar, nu ezita sa aduci in spatiul de lucru spiritul Craciunului si, fara doar si poate, angajatii se vor simti mult mai confortabil si vor fi mult mai productivi.

Iata, deci, care sunt cele mai potrivite modalitati prin care iti poti ajuta angajatii sa fie productivi in perioada sarbatorilor de iarna.


14. Cum iti surprinzi placut sotul dupa 20 de ani de la casatorie - Dec 4, 2017 4:59:43 PM
Multa lume este de parere ca dupa o anumita perioada de la cununie, un cuplu incepe cu adevarat sa se sudeze, dar in acelasi timp se va confrunta si cu diferite probleme. Evident ca fiecare il cunoaste
din ce in ce mai bine pe celalalt, ca surprizele nu se mai pot tine lant ca altadata si ca viata pare cumva ca incepe sa devina anosta! Toate acestea insa ar putea sa nu existe daca cei doi parteneri isi dau interesul si isi doresc o iubire nemuritoare, ca-n povesti.

O femeie inteligenta, care stie sa-si pastreze iubitul langa ea, va intelege ca devine important ca in viata de zi cu zi sa nu se instaleze sub nicio forma acea rutina atat de nociva unui cuplu, ca nu este nevoie de o zi anume pentru a face sotului un cadou sau o mica surpriza si ca totul este permis in dragoste, asa ca marturisirea ei poate fi uneori cea mai buna modalitate prin care barbatul ar putea fi suprins placut.

Iata cateva sfaturi in acest sens:
• Indiferent de varsta pe care o au, reprezentantii sexului masculin adora sa se bucure de seri romantice in doi, asa ca vor aprecia, cu siguranta, lenjeria de noapte sexy pe care sotia si-a cumparat-o special cu acea ocazie, cina impresionanta gatita cu multa iubire si servita la lumina lumanarilor parfumate cu arome afrodisiace, dar si o atmosfera fabuloasa creata in dormitor prin prezenta unor elemente de decor.
• Una dintre pasiunile vinovate ale domnilor va ramane intotdeauna vinul, asa ca vor zambi multumiti daca in anumite momente din viata lor ar primi asa ceva. Doamnele pot achizitiona cosuri cadou pentru ocazii speciale din magazinele din mediul online, ce reusesc atat de bine sa surprinda prin diversitatea sortimentelor oferite: vinuri aromate, serbeturi gustoase, biscuiti cu forme diverse si alte produse inedite.
• Este bine cunoscut faptul ca domnilor nu le place shopping-ul. Acestia urasc sa isi insoteasca doamnele la cumparaturi si prefera sa faca orice, numai asta nu. Pentru ca doamnele cunosc dupa 20 de ani gusturile sotilor, ele insele ar putea achizitiona camasi, sacouri, pantaloni, pantofi eleganti pentru barbati si alte piese vestimentare preferate de acestia. Partenerii de viata vor fi uluiti de grija si rasfatul de care sunt inconjurati. 
• Poate parea amuzant ca in vremurile de astazi, cand telefoanele si internetul sunt ceva extrem de comun, sa se mai trimita clasicele scrisori prin posta, dar un romantic va aprecia cateva cuvinte scrise de mana sotiei sale. Emotia iubitului va fi sincera si surpriza pe masura.
• Dupa 20 de ani, sotia stie exact ce pasiuni are sotul si poate sa-i ofere o adevarata bucurie neasteptata. De ce sa nu mearga o data in viata la pescuit, mai ales ca partenerul adora sa petreaca timp pe malul lacului? De ce sa nu-l impresioneze cu 2 bilete la meciul echipei de fotbal preferat si sa mearga impreuna cu acesta?
In concluzie, niciodata nu este tarziu ca o femeie sa-si inconjoare iubitul cu dragoste si atentie, chiar si atunci cand cuplul are in spate o casnicie lunga, care trece de 20 de ani. 

15. 5 trucuri utile despre machiajul ideal pentru noaptea de Revelion - Nov 27, 2017 6:06:36 PM

O noapte atat de speciala este asteptata cu sufletul la gura de toata lumea pentru ca este prilej perfect pentru a petrece clipe de neuitat. Distractia, bucuria si mancarea buna vor fi completate de outfit-uri elegante si rafinate, de coafuri spectaculoase si de un machiaj chic, toate combinate pentru a crea look-uri fabuloase. Femeile isi doresc sa arate ca divele de la Hollywood pentru o seara macar, asadar nu se vor da in laturi sa apeleze la tot felul de trucuri interesante.

Machiajul are si el un rol important in obtinerea acelei straluciri atat de dorite de reprezentantele sexului frumos, astfel incat tendinta va fi de a se obtine un make up de impact, care sa atraga privirile admirative ale celorlalti. Apelarea la un profesionist care sa isi puna in practica iscusinta ar fi de preferat, dar cum banii sunt mereu insuficienti, cele mai multe dintre femei sunt obligate sa isi realizeze singure machiajul.

Iata cele 5 trucuri pentru un look deosebit in seara dintre ani:

1. Pielea trebuie sa aiba un aspect frumos, curat, uniform, sa straluceasca si sa arate prospetime chiar si la 4 dimineata. Astfel, un rol important il au lotiunile tonice si scruburile care lupta cu succes impotriva bacteriilor si a tuturor impuritatilor. Inainte de a aplica orice produs de machiaj, pielea trebuie curatata si pregatita cu aceste produse calitative. Ele pot fi comandate de pe site-ul Bottega Verde, accesand link-ul https://www.bottegaverde.ro/lotiuni-tonice-scruburi, iar acestea contin ingrediente naturale. 
2. Pentru ca se pune mare accent pe intreg, machiajul trebuie sa aiba o culoare care sa se asorteze cu vestimentatia si culoarea ochilor. De asemenea, se va pune accent pe iluminarea fruntii, a ochilor, a nasului si a barbiei si pe umbrirea zonei de sub maxilar, a lateralelor nasului si pometilor obrajilor.
3. Machiajul trebuie sa fie rezistent, astfel incat vor fi folosite obligatoriu doar acele produse care  pot face fata intregii nopti. Inainte de aplicarea fondului de ten va fi folosit un primer. De asemenea, makeup-ul ochilor este important, iar utilizarea unor creioane de ochi de calitate conteaza extrem de mult. Cele interesate pot accesa https://www.bottegaverde.ro/creioane-ochi pentru a-si achizitiona un creion waterproof, care sa rezite fara probleme. La sfarsitul machiajului, trebuie aplicat acel fixator care are rolul de a-l pastra intact pana dimineata.
4. Rujul nu poate lipsi de pe buzele unei femei. Nuanta lui trebuie asortata cu restul machiajului si cu vestimentatia, dar inainte de a fi folosit este musai sa fie probat inainte. Intr-adevar, o nuanta noua poate face o persoana sa se simta bine, autentica, eleganta, chiar excentrica, dar exista si posibilitatea ca din cauza sa machiajul sa fie un fiasco total. Asadar, putina atentie in plus nu strica.
5. Sclipiciul aplicat poate fi de efect sau poate contribui decisiv la formarea unei imagini penibile, deci nu poate fi folosit decat intr-o cantitate optima si bine fixat, altfel va cadea si aspectul nu va fi deloc placut. Daca rochita are paiete sau alte metale stralucitoare, sclipiciul va fi prea mult, asa ca se va renunta la aplicarea lui.
Asadar, o femeie care doreste sa arate senzational in noaptea de Revelion trebuie sa tina seama de aceste trucuri pentru obtinerea unui look perfect. 

16. Cum se poate intampla asa ceva ? - Nov 26, 2017 3:34:41 PM17. Organizezi petreceri pentru copii? Iata ce sa faci ca sa ai succes! - Nov 24, 2017 4:27:46 PM
Te ocupi cu organizarea de petreceri pentru prichindei si ai nevoie de cateva idei despre ce poti face, astfel incat sa iti iasa totul ca la carte? Stii bine ca parintii isi doresc ce este mai bun pentru micutii lor si vor fi exigenti in ceea ce priveste serviciile pe care le vei oferi. Descopera, in cele ce urmeaza, ce trebuie sa faci ca petrecerile pe care le vei organiza sa iasa perfect.

Iata cum sa ai succes ca organizator de petreceri:

1. Creeaza atmosfera!Cei mici sunt in permanenta plini de energie si au intotdeauna chef de joaca. Astfel, cand este vorba de o petrecere, acestia sunt primii pe ringul de dans si se distreaza de minune pe orice fel de ritm. Fiind o petrecere pentru copii, este necesar sa creezi o atmosfera adecvata, pentru a-i face sa se simta bine. Pregateste dinainte o lista cu muzica pe care se poate dansa. Mai mult, pentru sonorizare profesionala comanda boxe pe soundcreation astfel incat sunetul sa fie clar si cei de la petrecere sa se distreze. Ai grija, totusi, ca muzica pe care o aduci sa fie, in mare parte, cunoscuta de catre prichindei, astfel incat sa le faca placere sa danseze.  

2. Ai grija de toate detaliile!Ca organizator al unei petreceri, trebuie sa te ocupi de toate aspectele ce tin de aceasta. Pe langa muzica, trebuie sa ai grija si de locatie, decor, mancare si bautura. Ai grija ca locatia sa fie una adecvata pentru o petrecere la care iau parte copiii, iar decorul sa fie unul vesel si colorat. De asemenea, avand in vedere ca micutii sunt pretentiosi in ceea ce priveste mancarea, incearca sa alcatuiesti un meniu format din lucrurile pe care ei le mananca cu placere de obicei. Nu uita nici de tort, deoarece este elementul cheie al petrecerii. Astfel,  gasesti torturi de aniversare pentru copii la cofetaria Armonia, ca sa le oferi celor mici un desert deosebit. Fiind decoarate special pentru micuti, acestia vor fi incantati sa vada un astfel de tort si vor adora gustul lui special!

3. Vino cu idei originale!Ca sa fii recunoscut drept un organizator bun, trebuie sa ai si idei originale. Nu este suficient sa organizezi o petrecere obisnuita, chiar daca toate detaliile ei sunt perfecte. Astfel, trebuie sa incerci  sa faci ca petrecerile pe care le planifici sa fie elevenimente deosebite, pe care nimeni sa nu le uite. De exemplu, poti propune ca prichindeii sa vina costumati, respectand o anumita tema a petrecerii. De asemenea, poti organiza anumite activitati specifice, astfel incat cei mici sa nu se plictiseasca. Mai mult, ii poti intreba si pe parinti daca isi doresc ceva anume pentru petrecerea copiilor lor. Acestia pot veni cu idei inspirate, iar tu vei organiza o petrecere senzationala!
Tine cont de aceste detalii si vei reusi sa organizezi o petrecere perfecta! Atat prichindeii, cat si parintii se vor distra de minune!

18. Sfaturi pentru parinti: 3 probleme ale micutilor care se corecteaza complet DOAR in copilarie! - Nov 22, 2017 4:31:38 PM
Daca esti parinte, cu siguranta, iti doresti ca micutul tau sa creasca si sa se dezvolte intr-un mod armonios si sanatos. De aceea, este important sa ii monitorizezi evolutia copilului tau si, in cazul in care descoperi lucruri ce ridica semne de intrebare, sa nu ramai indiferent.
Multe dintre probleme cu care se confrunta prichindeii pot fi corectate rapid si eficient doar in perioada copilariei. Adesea, aspectele care nu sunt gestionate la timp, pot fi dificil de rezolvat la varsta adulta.

Iata 3 dintre lucrurile ce TREBUIE sa fie corectate in perioada copilariei!
1. Aspectul danturii
In perioada de crestere, copiii trec prin numeroase procese de dezvoltare, atat din punct de vedere psihic, cat si din punct de vedere fizic. Dantura este unul dintre elementele ce sufera schimbari, iar posibilitatea ca dintii permanenti sa creasca intr-o pozitie nu tocmai perfecta este destul de mare. De aceea, daca zambetul micutului sau adolescentului tau nu ii confera incredere in sine si, din contra, il face sa se simta anxios in fata celorlalti, investeste intr-un aparat dentar. In acest sens, gasesti servicii de ortodontie la Dr Melnic, cabinet profesionist, cu ani intregi de experienta. Pe langa criteriul estetic, un aliniament corect al dintilor contribuie si la sanatatea danturii, pe termen lung. Asadar, da acum un click pentru detalii si alege varianta potrivita pentru tine si micutul tau. Cu certitudine, va fi o investitie pentru viitor!
2. Calitatea vederiiUn alt aspect important pentru micutul tau este vederea. Daca observi ca prichindelul se apropie excesiv de carte sau laptop atunci cand citeste sau urmareste un film, este posibil ca el sa aiba nevoie de ochelari. Chiar daca aceste semne nu sunt extrem de evidente, este indicat sa faceti un control anual, pentru a va asigura ca totul este in regula. Atunci cand defectele de vedere sunt corectate in copilarie, sansele ca dioptriile sa se agraveze scad considerabil!


3. Problemele de greutate
In unele cazuri, puteti observa ca micutul a acumulat cateva kilograme in plus. Schimbarile fizice sunt normale, insa, daca greutatea sa iti sugereaza faptul ca se indreapta spre supraponderabilitate, este timpul sa iei masuri. Analizeaza alimentatia copilului si, daca ajungi la concluzia ca acesta consuma prea multe produse procesate si nesanatoase, reorganizeaza-i stilul de a se hrani si gateste-i mancaruri potrivite. Obiceiurile sanatoase, deprinse in copilarie si adolescenta, vor forma un adult responsabil si intr-o forma fizica excelenta. In plus, insufla-i pasiunea pentru sport si incurajeaza-l sa se miste cat mai mult!
Acestea fiind spuse, daca observi ca micutul tau intampina problemele de mai sus, nu neglija aceste aspecte, ci ia imediat masurile necesare!
19. 3 trucuri pe care sa le stie o FEMEIE pentru a arata SENZATIONAL - Nov 21, 2017 2:40:30 PM
Orice femeie detine secrete si trucuri care o ajuta sa arate mai bine si sa se mentina in forma. Ti-ai dori sa stii mai multe despre cum poti ramane frumoasa si cocheta chiar si dupa o anumita varsta? Ei bine, afla, mai departe, cateva tips-uri despre cum poti sa fii mereu o femeie sic.
Iata cateva tips-uri pentru a arata mereu senzational:

1. Foloseste crema!Fie ca este vorba de cea de fata, fie ca este vorba de cea de corp, crema este un produs cosmetic ce nu trebuie sa iti lipseasca. Folosita cu regularitate, aceasta reuseste cu succes  sa incetineasca procesul de imbatranire  si sa lase in urma o piele ingrijita si catifelata. Intra aici https://www.sabon.ro/ro/produse/612-Creme-de-corp, ca sa vezi cremele de corp de la sabon. Ingredientele lor au la baza nutrienti ce hranesc si protejeaza pielea, asa ca merita incercate. Nu uita nici de tenul tau, care trebuie ingrijit cu strictele. In functie de tipul acestuia, gaseste crema potrivita si nu uita sa o aplici regulat!2. Poarta dresuri!
Daca iti place sa te imbraci in fuste si rochii, stii, probabil, cat este de important sa ai picioarele impecabile si ingrijite. Astfel, pe langa lucrurile obisnuite pe care le faci pentru a avea grija de aceastea, trebuie sa stii ca ai la indemana un accesoriu foarte util si anume dresurile. Acestea au fost create tocmai cu scopul de a infrumuseta picioarele femeilor care le poarta. Acceseaza acest link http://www.falkeromania.ro/femei/dresuri/ciorapi-cu-banda-adeziva si alege-ti perechea perfecta de ciorapi cu banda adeziva! Ai avantajul de a putea sa ii porti cu orice tip de fusta, deoarece acestia nu lasa urme care sa se vada prin haine. Te vor face sa fii eleganta si sexy! Nu rata ocazia de a-i avea!
1. Nu uita de ruj!Cu totii stiu ca unul dintre trucurile de infrumusetare ale doamnelor si domnisoarelor implica folosirea machiajelor. Cu toate acestea, nu toate femeile au nevoie sa se machieze, pentru a au fost inzestrate cu trasaturi foarte frumoase. Totusi, rujul este un element de make-up care nu trebuie sa iti lipseasca, deoarece te poate face sa arati senzational. Ai grija sa il alegi pe cel care se potriveste cel mai bine cu nuanta pielii tale si foloseste-l pentru a da putina culoare chipului tau. Cu siguranta, vei fi multumita de rezultate!
Tu ce alte trucuri de frumusete cunosti? Pune-le in practica pe acestea, ca sa fii o femeie deosebita!

20. 30 de hoteluri, în care doriți să vă stabiliți chiar acum - Nov 19, 2017 3:44:00 PM
1. Astarte Suits Hotel, Grecia

2. Hotel Kakslauttanen, Finlanda3. Ladera Resort, Sfânta Lucia


4. Laucala Island Resort, Fiji

5. Rayavadee Krabi, Thailanda6. Homestead Resort and Spa, Statele Unite ale Americii

7. Hotel Ristorante Grotta Palazzese Polignano a Mare, Italia

8. Giraffe Manor, Kenya

9. Juvet Landscape Resort, Norvegia

10. Attrap Reves Hotel, Franta

11. Katikies Hotel-Oia, Grecia
12. Hotel Le Sirenuse, Italia

13. Jukkasjarvi Ice Hotel, Suedia

14. Cambrian Hotel, Elveția

15. Dedon Island Resort, Filipine

16. Shangri La, Franta

17. Villa Escudero, Filipine

18. Hotel-Restaurant Öschinensee, Elveția
19. Äscher Cliff, Elveția

20. Hotel Ubud Hanging Gardens, Indonezia

21. Montana Magica Lodge, Chile

22. Conrad Maldives, Insula Rangali

23. Manta Resort, Zanzibar

24. Hotel Вambu Indah, Indonezia

25. Hotel Fairy Chimney, Turcia

26. Hotel V8, Germania


27. Amsterdam Zaandam Inntel Hotel, Olanda

28. Hotel Wanderlust, Singapore

29. Hotel Free Spirit Spheres, Canada

30. Hotel Mirrorcube Tree House, Suedia


21. 3 accesorii MUST-HAVE pentru anul 2018 - Nov 14, 2017 3:10:07 PM
Este un lucru deja cunoscut acela ca accesoriile pot schimba complet o tinuta si ca pot transforma un outfit banal intr-unul cu adevarat senzational. Cu toate acestea, este extrem de important sa le alegi pe cele potrivite si, mai ales, sa stii care dintre acestea sunt la moda si care nu. In cazul in care esti pasionata de fashion si iti doresti sa fii tot timpul in pas cu tendintele, citeste acest articol si descopera accesoriile ce nu iti pot lipsi din garderoba anul viitor.

Iata care sunt cele 3 accesorii MUST-HAVE pentru anul urmator:


1.Colierele colorate

Unul dintre accesoriile cu care sigur vei face ravagii si care va adauga o tusa personala tuturor tinutelor tale este colierul statement. Indiferent daca esti o persoana eleganta si preferi bijuteriile clasice sau daca abordezi un stil smart casual si porti accesorii inedite, pentru sezonul urmator adauga in garderoba ta coliere colorate care sa te reprezinte. Pentru a te asigura ca intrii in posesia celor mai ravnite astfel de accesorii, comanda coliere de dama de la MeliMelo Paris si integreaza-le in outfit-urile tale. Cu siguranta, daca vei opta pentru aceste bijuterii, vei reusi sa fii in pas cu moda si, totodata, sa atragi atentia oriunde le-ai purta.


2.Agrafele pentru parAgrafele pentru par reprezinta un alt accesoriu must-have pentru anul 2018. Acestea au facut furori anul acesta atat in prezentarile de moda, cat si in revistele de fashion si, fara indoiala, vor continua sa fie in atentia iubitoarelor de fashion si anul urmator. Asadar, pentru a obtine un look modern, dar sofisticat apeleaza la ajutorul acestor accesorii si vei reusi sa arati impecabil de fiecare data. In acest sens, vezi pe site mai multe modele si comanda-le pe cele care se potrivesc cu stilul vestimentar pe care il abordezi de obicei. In mod cert, daca vei folosi agrafe inedite, vei putea sa scoti orice tinuta din anonimat.


3.Palariile Baker BoyPrintre accesoriile care nu pot lipsi din garderoba ta urmatorul sezon se numara si palariile care ies in evidenta prin dimensiune, textura sau aplicatii. Baker Boy este un model de palarie care a revenit in forta pe podiumuri si care va ramane o buna perioada de timp in preferintele doamnelor si domnisoarelor moderne. Acestea sunt elegante, sic si ofera un efect senzational oricarui tip de outfit. De asemenea, pot fi purtate atat cu jeansi, cat si cu rochii. In consecinta, daca iti doresti sa adaugi o nota de rafinament look-ului tau, achizitioneaza-ti acest tip de palarie si, fara doar si poate, vei reusi ceea ce ti-ai propus.


Iata, asadar, care sunt accesoriile pe care trebuie sa le ai in vedere anul urmator si cum iti pot transforma acestea tinutele.


22. Studiu: Care sunt cele mai SIGURE metode de BABY CARRYING - Oct 31, 2017 4:46:30 PM
O multime de metode pentru transportul bebelusilor au fost testate si folosite de-a lungul timpului, de catre parintii din intreaga lume. Un studiu realizat recent, insa, a confirmat ca doar o parte dintre acestea ofera siguranta si confortul de care au nevoie cei mici. Pentru a putea ajunge la o concluzie, cercetatorii au luat in considerare atat starea de spirit pe care o au bebelusii atunci cand sunt transportati cu diferite instrumente, cat si pozitia spatelui, capului si soldurilor acestora.


Iata care sunt cele mai SIGURE metode pentru transportul BEBELUSILOR:                                                                                            • Caruciorul
Este deja cunoscut faptul ca cel mai utilizat mijloc de transport pentru copii este caruciorul. Acesta este folosit inca de la nastere si, conform studiilor, reprezinta si cea mai sigura metoda de baby carrying. Pe langa faptul ca soldurile, coloana si capul bebelusului stau intr-o pozitie naturala, astfel incat sanatatea acestuia sa nu fie afectata pe viitor,  atunci cand se afla in carucior, un nou-nascut este protejat si impotriva vantului, ploii si prafului. Bineinteles, pentru ca un astfel de mijloc de transport sa raspunda tuturor nevilor bebelusului, parintii trebuie sa acorde o atentie sporita modelului pe care il aleg. In acest sens, daca si tu iti doresti sa ii oferi prichindelului tau siguranta si confort, profita de oferta de carucioare de la Babyneeds, unde sigur il vei gasi pe cel potrivit pentru tine si micutul tau. Drept urmare, caruciorul ramane una dintre cele mai convenabile si eficiente metode de transport a bebelusilor.
• Marsupiul
Desi multe dintre mamici evita abordarea acestei metode de transport a bebelusului, cercetatorii au ajuns la concluzia ca marsupiul este una dintre cele mai sigure modalitati de baby carrying. Motivul pentru care este recomandata folosirea hamului (marsupiului) este acela ca acest tip de purtare se asemenea cu cel din timpul sarcinii, bebelusul putand astfel sa simta prezenta si mirosul mamei, lucru care ii confera acestuia o stare de spirit pozitiva. In plus, aceasta metoda regleaza ritmul si bataile inimii juniorului, dar ii garanteaza si o buna pozitionare a coloanei si sustine activitatea sistemului respirator. In consecinta, daca vrei sa ii asiguri toate conditiile de siguranta si confort prichindelului tau, opteaza cu incredere pentru aceasta varianta.                                                                                         

 • Cosuletul
In ciuda faptului ca, in ultima perioada, parintii nu au mai folosit cosuletele cu aceeasi frecventa ca in trecut, aceasta este una dintre cele mai eficiente metode pentru transportul nou-nascutilor. Avantajele acestui tip de baby carrying sunt acelea ca poate fi utilizat atat in masina, cat si in aer liber, dar si faptul ca le asigura micutilor o pozitie corecta a spatelui, inca din primele zile de viata. Mai mult decat atat, cosuletul este extrem de util atunci cand copilul doarme si trebuie mutat dintr-un loc in altul, pentru ca, in acest mod, somnul lui nu este afectat. Drept urmare, pe langa faptul ca ii garanteaza o pozitie corecta in timpul deplasarii, aceasta metoda de transport este si o buna modalitate prin care sa il adormi pe cel mic, in cazul in care ii place sa fie leganat.

Iata, deci, care sunt cele mai sigure metode pentru transportul bebelusului si care sunt motivele pentru care specialistii recomanda utilizarea lor.
23. Iti construiesti o casa la tara? Iata 3 lucruri pe care trebuie sa le ai in vedere! - Oct 24, 2017 5:14:08 PM
In ultima perioada, tot mai multe persoane renunta la viata de oras si se retrag la tara. Motivele acestei schimbari sunt numeroare, insa printre cele mai importante se afla dorinta oamenilor de a adopta un stil de viata mai sanatos si mai linistit. Daca si tu te regasesti in aceasta categorie, atunci ar trebui sa stii cateva lucruri esentiale pe care trebuie sa le ai in vedere atunci cand iti construiesti o casa in mediul rural.

3 aspecte ESENTIALE de care trebuie sa tii cont in constructia unei case la tara:
1.Cheltuielile neprevazute
In general, atunci cand construiesti sau renovezi o casa, pot aparea o multime de cheltuieli pe care nu le-ai luat in calcul de la inceput. In ceea ce priveste ridicarea unei case la tara, acest lucru este cu atat mai valabil, cu cat poti intampina o multime de situatii neplacute, cum ar fi starea si calitatea terenului sau nevoia de a achizitiona materiale suplimentare. Drept urmare, asigura-te ca aloci un buget pentru acest tip de cheltuieli. In acest sens, poti obtine urgent un credit online pe Creditfix, fara sa fii nevoit sa te deplasezi la o agentie, sa platesti comisioane sau costuri de administrare. In plus, il poti obtine rapid, cu un minimum de documente.

2.Siguranta familiei
Avand in vedere ca in mediul rural, mai ales in zonele incojurate de paduri, pericolele pot fi destul de mari, din cauza animalelor care traiesc in imprejurimi, trebuie sa ai in vedere, neaparat, protejarea familiei, dar si a locuintei impotriva acestora. Cu alte cuvinte, atunci cand faci planul casei, tine cont si de masurile de precautie pe care trebuie sa le iei in acest sens. De exemplu, poti opta pentru un gard electric de pe https://www.magnetcenter.ro/gard-electric, care va tine la departare toate animalele, fara sa le raneasca. Cu siguranta, daca vei acorda atentie acestui aspect, inca de la inceput, vei evita o multime de situatii neplacute si, totodata, vei economisi resurse financiare si timp pretios.

3.Alegerea echipei de constructori
Cu siguranta, in cazul in care nu lucrezi in domeniul constructiilor, vei fi obligat sa apelezi la ajutorul unei echipe care sa duca la bun sfarsit toate ideile tale in ceea ce priveste casa ta. Din acest motiv, este foarte important sa acorzi o atentie sporita alegerii echipei. In primul rand, asigura-te ca vei colabora cu profesionisti, intrucat atunci cand vine vorba despre o locuinta, mai ales in cazul uneia construita in mediul rural, este necesar ca, inainte de orice, aceasta sa fie sigura si sa respecte anumite norme legale. In al doilea rand, ai grija ca oamenii cu care vei colabora sa ofere importanta cuvenita ideilor si dorintelor tale, astfel incat, la final, sa te poti bucura de casa la care ai visat dintotdeauna. 

Asadar, daca ti-ai propus sa iti ridici o casa la tara, acorda atentie acestor aspecte si, fara indoiala, vei obtine rezultatul dorit, dar, in acelasi timp, vei reusi sa eviti o multime de situatii neplacute.
24. Picnic Cuvânt Rezolvare - toate nivelele - Oct 8, 2017 5:08:53 PM
Picnic Cuvânt Rezolvare
Picnic Cuvânt Nivelul 1 : An – HanPicnic Cuvânt Nivelul 2 : Ci – MicPicnic Cuvânt Nivelul 3 : Arc – Aur – AcruPicnic Cuvânt Nivelul 4 : Imn – MinăPicnic Cuvânt Nivelul 5 : El – Ud – Leu – DuelPicnic Cuvânt Nivelul 6 : Eu – Ou – EcouPicnic Cuvânt Nivelul 7 : Ac – La – LacPicnic Cuvânt Nivelul 8 : Mag – GramPicnic Cuvânt Nivelul 9 : Se – Est – VestPicnic Cuvânt Nivelul 10 : Con – Cor – Nor – CornPicnic Cuvânt Nivelul 11 : Aer – Era – TarePicnic Cuvânt Nivelul 12 : Zi – Iar – Iaz – ZiarPicnic Cuvânt Nivelul 13 : Tu – Tun – Unt – TurnPicnic Cuvânt Nivelul 14 : Sat – Stat – Tată – TastăPicnic Cuvânt Nivelul 15 : Ață – Rană – Rață – Țară – ȚăranPicnic Cuvânt Nivelul 16 : Pat – Trap – Pirat – TiparPicnic Cuvânt Nivelul 17 : Dar – Caro – Doar – AcordPicnic Cuvânt Nivelul 18 : Său – Păun – Supă – SăpunPicnic Cuvânt Nivelul 19 : Mă – Om – Măr – Oră – FormăPicnic Cuvânt Nivelul 20 : Ce – De – Ic – MedicPicnic Cuvânt Nivelul 21 : Da – Jad – Gard – Grajd.Picnic Cuvânt Nivelul 22 : Gel – Ger – Greu – Guler.Picnic Cuvânt Nivelul 23 : Ne – Pe – Opt – Poet – NepotPicnic Cuvânt Nivelul 24 : Ce – Ci – Ic – Ceai – Caiet.Picnic Cuvânt Nivelul 25 : El, – Gel, – Leu, – Greu, – GulerPicnic Cuvânt Nivelul 26 : El – Vin – Inel – Nivel – Ne.Picnic Cuvânt Nivelul 27 : Bacă – – Cană – Bancă – AnPicnic Cuvânt Nivelul 28 : Act – Sac – Uscat – SucPicnic Cuvânt Nivelul 29 : Ac – Lac – Loc – Ocol – AcoloPicnic Cuvânt Nivelul 30 : Paie – Prea – Parte – Pirat – Tipar – Patrie – AptPicnic Cuvânt Nivelul 31 : Os – Zi – Loz – Sol – SolziPicnic Cuvânt Nivelul 32 : El – Ger – Leu – Greu – GulerPicnic Cuvânt Nivelul 33 : Ud – Doi – Lui – DoliuPicnic Cuvânt Nivelul 34 : Nor – Roz – Zbor – BronzPicnic Cuvânt Nivelul 35 : Aur – Acru – Taur – CuratPicnic Cuvânt Nivelul 36 : El – AtelăPicnic Cuvânt Nivelul 37 : Din – Noi – Nord – OrdinPicnic Cuvânt Nivelul 38 : Tu – Gri – TigruPicnic Cuvânt Nivelul 39 : Est – Ins – Tei – Sine – TenisPicnic Cuvânt Nivelul 40 : Aer – Era – Prea – Tare – Trap – PartePicnic Cuvânt Nivelul 41 : Lut – Tun – Unt – TunelPicnic Cuvânt Nivelul 42 : Om – Dop – Mod – Pod – MopedPicnic Cuvânt Nivelul 43 : De – Vid – Voi – VideoPicnic Cuvânt Nivelul 44 : Ce – Ci – Mic – Mie – Deci – MedicPicnic Cuvânt Nivelul 45 : Cor – Caro – Doar – AcordPicnic Cuvânt Nivelul 46 : Eu – Se – Des – Dur – Sud – RedusPicnic Cuvânt Nivelul 47 : Lac – Loc – Rol – Clar – Clor – CoralPicnic Cuvânt Nivelul 48 : Nu – Un – Nucă – MuncăPicnic Cuvânt Nivelul 49 : Da – Jar – Gard – Grad – GrajdPicnic Cuvânt Nivelul 50 : Act – Sac – Suc – UscatPicnic Cuvânt Nivelul 51 : Opt – Port – Post – Rost – SportPicnic Cuvânt Nivelul 52 : Apt – Pat – Fapt – Fată – Pată – FaptăPicnic Cuvânt Nivelul 53 : Toc – Cană – Cont – Tanc – Tonă – TocanăPicnic Cuvânt Nivelul 54 : Cu – Os – Suc – FocusPicnic Cuvânt Nivelul 55 : Ci – Act – Tati – CitatPicnic Cuvânt Nivelul 56 : Tu – Rău – Său – Urs – Rută – SărutPicnic Cuvânt Nivelul 57 : Ac – Sac – Casă – CoasăPicnic Cuvânt Nivelul 58 : Văr – Rază – Vară – Vază – VarzăPicnic Cuvânt Nivelul 59 : Ax – ExactPicnic Cuvânt Nivelul 60 : Zi – Dar – Iaz – Zid – Ziar – ZidarPicnic Cuvânt Nivelul 61 : Șa – Aer – Era – Prea – ȘarpePicnic Cuvânt Nivelul 62 : La – Nas – Sol – SalonPicnic Cuvânt Nivelul 63 : Mă – Mag – Măr – Gară – Gram – MăgarPicnic Cuvânt Nivelul 64 : Pe – Păr – Pară – Sapă – Presă – PasărePicnic Cuvânt Nivelul 65 : Apă – Plată – TalpăPicnic Cuvânt Nivelul 66 : De – Din – Tei – DintePicnic Cuvânt Nivelul 67 : Tun – Unt – Turn – Curte – Centru – CurentPicnic Cuvânt Nivelul 68 : An – Cam – Mai – Mic – Cine – CinemaPicnic Cuvânt Nivelul 69 : În – Ren – Tren – ÎntrePicnic Cuvânt Nivelul 70 : Cu – Act – Sau – Suc – Scut – UscatPicnic Cuvânt Nivelul 71 : Cal – Cor – Clar – Clor – CoralPicnic Cuvânt Nivelul 72 : Est – Este – Sete – Vest – VestePicnic Cuvânt Nivelul 73 : Eu – Mie – Imun – Nume – MeniuPicnic Cuvânt Nivelul 74 : Nu – Un – Imn – MinusPicnic Cuvânt Nivelul 75 : Se – Sare – Stea – StarePicnic Cuvânt Nivelul 76 : Lut – Val – Văl – Lavă – Tavă – ValutăPicnic Cuvânt Nivelul 77 : Apt – Aur – Taur – Trap – PatruPicnic Cuvânt Nivelul 78 : Ac – Lac – Loc – Ocol – AcoloPicnic Cuvânt Nivelul 79 : El – Ne – Vin – Inel – NivelPicnic Cuvânt Nivelul 80 : Artă – Rest – Sare – Stea – Seară – Stare – TerasăPicnic Cuvânt Nivelul 81 : Tu – Rău – Rută – Umăr – Urmă – TurmăPicnic Cuvânt Nivelul 82 : Arc – Sac – Casă – Scară – SăracPicnic Cuvânt Nivelul 83 : Ce – Ci – Ic – Ceai – CaietPicnic Cuvânt Nivelul 84 : Aer – Cer – Era – Tare – CartePicnic Cuvânt Nivelul 85 : Apt – Paie – Prea – Parte – Pirat – Tipar – PatriePicnic Cuvânt Nivelul 86 : Os – Zi – Loz – Sol – SolziPicnic Cuvânt Nivelul 87 : La – Alb – Hală – Labă – HalbăPicnic Cuvânt Nivelul 88 : De – Pe – Apel – Deal – Ladă – Padelă – PedalăPicnic Cuvânt Nivelul 89 : Doi – Noi – Nor – Nord – OrdinPicnic Cuvânt Nivelul 90 : Gel – Ger – Greu – GulerPicnic Cuvânt Nivelul 91 : Sat – Stat – Start – StratPicnic Cuvânt Nivelul 92 : Iar – Sau – Urs – RusiaPicnic Cuvânt Nivelul 93 : Pat – Păr – Pară – Pată – Aripă – PiatrăPicnic Cuvânt Nivelul 94 : Mă – Mic – Milă – ClimăPicnic Cuvânt Nivelul 95 : Eu – Nu – Un – Tren – Curte – Centru – CurentPicnic Cuvânt Nivelul 96 : An – Cor – Caro – Canoe – Carne – Ocean – CoarnePicnic Cuvânt Nivelul 97 : Fir – Tei – Fier – Trei – FiertPicnic Cuvânt Nivelul 98 : Val – Văl – Văr – Lavă – Vară – LarvăPicnic Cuvânt Nivelul 99 : Cu – Ud – Leu – Duel – DulcePicnic Cuvânt Nivelul 100 : El – Ne – Lut – Unt – TunelPicnic Cuvânt Nivelul 101 : Con Cum Nou ComunPicnic Cuvânt Nivelul 102 : Măr Oră Maro Aromă MoarăPicnic Cuvânt Nivelul 103 : Arc Acru Crab Curb Taur TrabucPicnic Cuvânt Nivelul 104 : Cal Lac Loc CoralPicnic Cuvânt Nivelul 105 : Mai Vas Vis MasivPicnic Cuvânt Nivelul 106 : Aer Aur Mare Tare Marte Metru MutarePicnic Cuvânt Nivelul 107 : Mă Apă Mal Lamă LampăPicnic Cuvânt Nivelul 108 : Os Loz Sol Zel ZelosPicnic Cuvânt Nivelul 109 : Cam Sac Casă Masă MascăPicnic Cuvânt Nivelul 110 : Cub Cui Nuc Unic BunicPicnic Cuvânt Nivelul 111 : Tun Turn Umăr Urnă Număr Turmă MăruntPicnic Cuvânt Nivelul 112 : Vin Inel Linte Nivel VentilPicnic Cuvânt Nivelul 113 : Sau Suc Urs Curs RucsacPicnic Cuvânt Nivelul 114 : Act Cer Carte Ceară Ceată Cretă CeartăPicnic Cuvânt Nivelul 115 : Opt Păr Pară Pată Port Roată PoartăPicnic Cuvânt Nivelul 116 : Est Este Rest Sete SecretPicnic Cuvânt Nivelul 117 : Ins Lui Său Lună InsulăPicnic Cuvânt Nivelul 118 : Trap Trei Parte Tipar PatriePicnic Cuvânt Nivelul 119 : Cam Cap Sac Scop CompasPicnic Cuvânt Nivelul 120 : Bas Nas Anost Baton BostanPicnic Cuvânt Nivelul 121 : Dar Dur Rău Artă Dată Rută DuratăPicnic Cuvânt Nivelul 122 : Copt Corp Cort Porc PictorPicnic Cuvânt Nivelul 123 : Gel Ger Gol Gri Rol GloriePicnic Cuvânt Nivelul 124 : Era Pace Prea Sare PescarPicnic Cuvânt Nivelul 125 : Cal Coș Laș Loc Șoc Oală ȘcoalăPicnic Cuvânt Nivelul 126 : Apt Pat Rar Portar RaportPicnic Cuvânt Nivelul 127 : Fel Sat Sfat Stea AstfelPicnic Cuvânt Nivelul 128 : Arc Canoe Carne Ocean CoarnePicnic Cuvânt Nivelul 129 : Aur Crab Curb Taur Curat TrabucPicnic Cuvânt Nivelul 130 : Imn Tei Cine Minte CimentPicnic Cuvânt Nivelul 131 : Iaz Val Văl Aviz Lavă Vază Vilă ValizăPicnic Cuvânt Nivelul 132 : Pas Pasă Sapă Presă Seară PasărePicnic Cuvânt Nivelul 133 : Toc Copt Poet Epocă PotecăPicnic Cuvânt Nivelul 134 : Aer Raft Tare Frate FoartePicnic Cuvânt Nivelul 135 : Noi Nor Ogor Noroi InorogPicnic Cuvânt Nivelul 136 : Cui Urs Curs Scut Scurt RusticPicnic Cuvânt Nivelul 137 : Tot Tată Tort Roată ToartăPicnic Cuvânt Nivelul 138 : Cub Nuc Bici Cuib Unic Bunic BuniciPicnic Cuvânt Nivelul 139 : Mal Ales Elan Lemn Semn SemnalPicnic Cuvânt Nivelul 140 : Leu Lup Duel Unde Pudel PendulPicnic Cuvânt Nivelul 141 : Pană Pată Plan Plată Talpă PlantăPicnic Cuvânt Nivelul 142 : Cor Caro Cont Corn Tanc Raton CartonPicnic Cuvânt Nivelul 143 : Mai Mic Mie Ceai CinemaPicnic Cuvânt Nivelul 144 : Cer Ren Tren Centru CurentPicnic Cuvânt Nivelul 145 : Ață Gri Iar Rață Țară ȚigarăPicnic Cuvânt Nivelul 146 : Bacă Bani Cană Cină Bancă CabinăPicnic Cuvânt Nivelul 147 : Alb Cal Con Lac Loc Bloc Balon BalconPicnic Cuvânt Nivelul 148 : Act Toc Ceas Stea CoastePicnic Cuvânt Nivelul 149 : Fel Gel Fulg Greu Rufe Guler FulgerPicnic Cuvânt Nivelul 150 : Aur Fum Praf Puma ParfumPicnic Cuvânt Nivelul 151 : Apă Păr Orgă Pară GroapăPicnic Cuvânt Nivelul 152 : Unt Artă Aură Taur Turn Urnă NaturăPicnic Cuvânt Nivelul 153 : Cum Suc Său Sumă MuscăPicnic Cuvânt Nivelul 154 : Tei Cine Clei Inel Linte ClientPicnic Cuvânt Nivelul 155 : Val Vin Vale Linie Nivel VaniliePicnic Cuvânt Nivelul 156 : Dar Nor Brad Doar Nord Brand BondarPicnic Cuvânt Nivelul 157 : Nas Vas Navă Avans SavanăPicnic Cuvânt Nivelul 158 : Măr Rută Umăr Urmă Turmă MăturăPicnic Cuvânt Nivelul 159 : Bou Con Lui Luni BinocluPicnic Cuvânt Nivelul 160 : Roz Oază Rază Roată ArzătorPicnic Cuvânt Nivelul 161 : Gară Orgă Afară Fraga Agrafă GaroafăPicnic Cuvânt Nivelul 162 : Auz Noi Nou Zinc CazinouPicnic Cuvânt Nivelul 163 : Pat Paie Trap Trei Parte Pirat PatriePicnic Cuvânt Nivelul 164 : Aer Sat Sare Tare Stare SertarPicnic Cuvânt Nivelul 165 : Cor Toc Caro Corn Cort CartonPicnic Cuvânt Nivelul 166 : Ger Mag Gram Mare Măgar MărgeaPicnic Cuvânt Nivelul 167 : Era Tanc Carne Carte NectarPicnic Cuvânt Nivelul 168 : Cub Acru Curb Curat TrabucPicnic Cuvânt Nivelul 169 : Dop Pod Sud Urs ProdusPicnic Cuvânt Nivelul 170 : Gri Rău Gură Ruină RuginăPicnic Cuvânt Nivelul 171 : Cub Nuc Cină Cuib Nucă BunicăPicnic Cuvânt Nivelul 172 : Mal Amar Lamă Alamă Aramă AlarmăPicnic Cuvânt Nivelul 173 : Leu Lup Lut Lume Mult TempluPicnic Cuvânt Nivelul 174 : Apt Apă Pară Aripă PiatrăPicnic Cuvânt Nivelul 175 : Dur Râu Crud Când CurândPicnic Cuvânt Nivelul 176 : Noi Tei Poet Nepot PietonPicnic Cuvânt Nivelul 177 : Mag Amar Gram Mare ManagerPicnic Cuvânt Nivelul 178 : Opt Oală Pată Plată LopatăPicnic Cuvânt Nivelul 179 : Cam Mai Mic Aici Nimic InamicPicnic Cuvânt Nivelul 180 : Imn Măr Mină Rană Iarnă MarinăPicnic Cuvânt Nivelul 181 : Abur Curb Cură Burtă Bucată BucătarPicnic Cuvânt Nivelul 182 : Nuc Tun Nucă Scut NăscutPicnic Cuvânt Nivelul 183 : Iar Stat Tati Start Strat ArtistPicnic Cuvânt Nivelul 184 : Joc Jos Caro Sacou CurajosPicnic Cuvânt Nivelul 185 : Raft Rută Tufă Cufăr FacturăPicnic Cuvânt Nivelul 186 : Oră Văr Artă Tavă Vară Roată OtravăPicnic Cuvânt Nivelul 187 : Apt Pat Trap Pirat TiparPicnic Cuvânt Nivelul 188 : Cal Loc Clar Clor CoralPicnic Cuvânt Nivelul 189 : Pas Său Pasă Sapă Supă SupapăPicnic Cuvânt Nivelul 190 : Ușă Gură Șură Tigru RăgușitPicnic Cuvânt Nivelul 191 : Cer Con Era Ren Canoe CoarnePicnic Cuvânt Nivelul 192 : Turn Rubin Ruină Rutină Tribună TurbinăPicnic Cuvânt Nivelul 193 : Aer Tare Tren Carne Carte NectarPicnic Cuvânt Nivelul 194 : Bou Sub Corb Curs Bursuc BucurosPicnic Cuvânt Nivelul 195 : Alb Elan Labă Blană BalenăPicnic Cuvânt Nivelul 196 : Dar Rol Doar Dolar LondraPicnic Cuvânt Nivelul 197 : Era Stea Seară Stare TerasăPicnic Cuvânt Nivelul 198 : Ins Nor Sine Serie SoneriePicnic Cuvânt Nivelul 199 : Rău Păun Urnă PrunăPicnic Cuvânt Nivelul 200 : Act Sac Scut Cuțit AscuțitPicnic Cuvânt Nivelul 201 : Cer – Cerc – Cont – Concert – ConcretPicnic Cuvânt Nivelul 202 : Arc – Cor – Cană – Corn – Rană – AncorăPicnic Cuvânt Nivelul 203 : Aură – Bacă – Cură – Bucată – BucătarPicnic Cuvânt Nivelul 204 : Opt – Toc – Copt – Cort – Port – PictorPicnic Cuvânt Nivelul 205 : Val – Vis – Ales – Vale – SalviePicnic Cuvânt Nivelul 206 : Caro – Casă – Rață – Rocă – Coasă – ScoarțăPicnic Cuvânt Nivelul 207 : Loc – Clemă – Climă – Molie – LăcomiePicnic Cuvânt Nivelul 208 : Dar – Iar – Ziar – ZidarPicnic Cuvânt Nivelul 209 : Des – Dens – Dinte – Tenis – DestinsPicnic Cuvânt Nivelul 210 : Imn – Mie – Imun – Nume – Meniu – MinunePicnic Cuvânt Nivelul 211 : Apă – Pat – Pară – Pirat – Tipar – PiatrPicnic Cuvânt Nivelul 212 : Fir – Șef – Fier – Ieri – FișierPicnic Cuvânt Nivelul 213 : Sat – Stat – Start – StratPicnic Cuvânt Nivelul 214 : Aur – Gri – Vag – Vier – GiuvaerPicnic Cuvânt Nivelul 215 : Dop – Pod – Rol – Apel – LeopardPicnic Cuvânt Nivelul 216 : Marte – Miere – Martie – Treime – MateriePicnic Cuvânt Nivelul 217 : Gaz – Gard – Gară – Rază – ZgardăPicnic Cuvânt Nivelul 218 : Ger – Ren – Tren – Înger – Între – ÎntregPicnic Cuvânt Nivelul 219 : Fel – Leu – Fulg – Rufe – FulgerPicnic Cuvânt Nivelul 220 : Fum – Umor – Umăr – Urmă – Floră – FormulăPicnic Cuvânt Nivelul 221 : Era – Est – Rest – Sare – Stare – TraseuPicnic Cuvânt Nivelul 222 : Mod – Dacă – Coadă – Coamă – Doamnă – ComandăPicnic Cuvânt Nivelul 223 : Bici – Bloc – Clor – – Corb – ColibriPicnic Cuvânt Nivelul 224 : Act – Cană – Cont – Tanc – Tonă – TocanăPicnic Cuvânt Nivelul 225 : Apt – Artă – Port – Roată – PoartăPicnic Cuvânt Nivelul 226 : Arc – Cor – Caro – Rocă – CioarăPicnic Cuvânt Nivelul 227 : Elan – Paie – Plan – Plin – PralinePicnic Cuvânt Nivelul 228 : Aer – Tare – Ceară – Ceată – Cretă – CeartăPicnic Cuvânt Nivelul 229 : Cerc – Cioc – Circ – Clei – Clor – ClocirePicnic Cuvânt Nivelul 230 : Cub – Cui – Cuib – Unic – BunicPicnic Cuvânt Nivelul 231 : Păr – Său – Artă – Supă – Sărut – SupăratPicnic Cuvânt Nivelul 232 : Ață – Rană – Rață – Țară – ȚăranPicnic Cuvânt Nivelul 233 : Nas – Cană – Risc – Caisă – Sărac – SarcinăPicnic Cuvânt Nivelul 234 : Gel – Egal – Larg – Lege – GaleriePicnic Cuvânt Nivelul 235 : Măr – Rău – Turn – Urnă – Număr – Turmă – MăruntPicnic Cuvânt Nivelul 236 : Pat – Pară – Pată – Tată – Trap – PătratPicnic Cuvânt Nivelul 237 : Din – Idee – Unde – Unic – DeceniuPicnic Cuvânt Nivelul 238 : Alb – Labă – Lanț – Blană – BalanțăPicnic Cuvânt Nivelul 239 : Apă – Apel – Deal – Ladă – Padelă – PedalăPicnic Cuvânt Nivelul 240 : Văr – Artă – Atac – Vacă – CravatăPicnic Cuvânt Nivelul 241 : Sat – Masă – Stemă – Teamă – MătasePicnic Cuvânt Nivelul 242 : Est – Este – Rest – Sete – SecretPicnic Cuvânt Nivelul 243 : Rar – Atom – Maro – Martor – MortarPicnic Cuvânt Nivelul 244 : Tun – Unt – Unu – TutunPicnic Cuvânt Nivelul 245 : Nou – Bloc – Cuib – Unic – Bunic – BinocluPicnic Cuvânt Nivelul 246 : Cam – Mai – Mie – Ceai – MișcarePicnic Cuvânt Nivelul 247 : Arc – Lac – Parc – Real – Capră – ParcelăPicnic Cuvânt Nivelul 248 : Sare – Tren – Stare – Sunet – Traseu – NasturePicnic Cuvânt Nivelul 249 : Cor – Copt – Corp – Cort – Porc – Port – Cuptor\Picnic Cuvânt Nivelul 250 : Apt – Pană – Plan – Plată – Talpă – PlantăPicnic Cuvânt Nivelul 251 : Dop – Pod – Doar – Dolar – Podea – LeopardPicnic Cuvânt Nivelul 252 : Rută – Burtă – Rutină – Tribună – TurbinăPicnic Cuvânt Nivelul 253 : Cer – Ren – Tren – Teren – RecentPicnic Cuvânt Nivelul 254 : Arenă – Carne – Ceară – Geacă – CreangăPicnic Cuvânt Nivelul 255 : Aer – Era – Tare – Seară – TerasăPicnic Cuvânt Nivelul 256 : Opt – Este – Post – Sete – PovestePicnic Cuvânt Nivelul 257 : Sau – Iaurt – Rusia – Turism – MaistruPicnic Cuvânt Nivelul 258 : Păr – Rău – Păun – PrunăPicnic Cuvânt Nivelul 259 : Lui – Lup – Pui – Lupă – PilulăPicnic Cuvânt Nivelul 260 : Pas – Pasă – Prea – Sapă – Presă – PasărePicnic Cuvânt Nivelul 261 : Fată – Raft – Tufă – Fruct – FacturăPicnic Cuvânt Nivelul 262 : Sud – Doar – Erou – Dosar – SudoarePicnic Cuvânt Nivelul 263 : Est – Ins – Sine – Cinste – InsectăPicnic Cuvânt Nivelul 264 : Paie – Trei – Parte – Pirat – Tipar – PatriePicnic Cuvânt Nivelul 265 : Pat – Abur – Taur – Trap – Patru – AbruptPicnic Cuvânt Nivelul 266 : Apă – Mal – Lamă – LampăPicnic Cuvânt Nivelul 267 : Văr – Navă – Vară – Adevăr – VerandăPicnic Cuvânt Nivelul 268 : Doi – Mie – Idee – Molid – Molie – MelodiePicnic Cuvânt Nivelul 269 : Nor – Oră – Cană – Caro – Rană – AncorăPicnic Cuvânt Nivelul 270 : Cam – Imn – Mai – Mic – Ceai – Cine – CinemaPicnic Cuvânt Nivelul 271 : Gel – Ger – Greu – – Guler – RegulăPicnic Cuvânt Nivelul 272 : Tati – Citat – Strat – Trist – Artist – StricatPicnic Cuvânt Nivelul 273 : Cub – Cină – Cuib – Nucă – Unic – Bunic – BunicăPicnic Cuvânt Nivelul 274 : Fir – Rău – Frig – Fugă – Gură – FigurăPicnic Cuvânt Nivelul 275 : Sat – Gest – Stea – SteagPicnic Cuvânt Nivelul 276 : Dar – Jar – Gard – Grad – GrajdPicnic Cuvânt Nivelul 277 : Alb – Lac – Loc – Bloc – Balon – BalconPicnic Cuvânt Nivelul 278 : Aur – Aură – Rută – Iaurt – Raliu – AlăturiPicnic Cuvânt Nivelul 279 : Aer – Sau – Tare – Taur – TraseuPicnic Cuvânt Nivelul 280 : Con – Cum – Nou – Nuc – ComunPicnic Cuvânt Nivelul 281 : Bou – Sol – Sub – Său – BusolăPicnic Cuvânt Nivelul 282 : Ceva – – Clar – Real – Areal – CavalerPicnic Cuvânt Nivelul 283 : Act – Arc – Artă – Barcă – Bucată – BucătarPicnic Cuvânt Nivelul 284 : Pasă – Sală – Aripă – Lipsă – Paris – SpiralăPicnic Cuvânt Nivelul 285 : Cor – Joc – Cort – Cură – Rocă – JucătorPicnic Cuvânt Nivelul 286 : Cal – Clei – Deci – Ideal – DialectPicnic Cuvânt Nivelul 287 : Suc – Urs – Corb – Curb – Bursuc – BucurosPicnic Cuvânt Nivelul 288 : Umăr – Urmă – Număr – Turmă – MăruntPicnic Cuvânt Nivelul 289 : Dur – Iar – Sau – Sud – Rusia – RadiusPicnic Cuvânt Nivelul 290 : Apoi – Atom – Pian – Motan – AnotimpPicnic Cuvânt Nivelul 291 : Mal – Nas – Lemn – Semn – SemnalPicnic Cuvânt Nivelul 292 : Auz – Caz – Acru – Autor – Curat – TurcoazPicnic Cuvânt Nivelul 293 : Cine – Iute – Minut – Munte – CumintePicnic Cuvânt Nivelul 294 : Ren – Inel – Lemn – Miel – MineralPicnic Cuvânt Nivelul 295 : Din – Doi – Noi – Nord – OrdinPicnic Cuvânt Nivelul 296 : Apă – Pat – Pată – Plată – TalpăPicnic Cuvânt Nivelul 297 : Post – Rost – Sport – Strop – SuportPicnic Cuvânt Nivelul 298 : Imn – Mie – Cine – Minte – CimentPicnic Cuvânt Nivelul 299 : Doi – Nord – Ordin – Unire – Ordine – OriundePicnic Cuvânt Nivelul 300 : Sus – Păun – Urnă – Sursă – Săpun – RăspunsPicnic Cuvânt Nivelul 301 : Foc – Corp – Porc – Scop – ForcepsPicnic Cuvânt Nivelul 302 : Tei – Vin – Inel – Linte – Nivel – VentilPicnic Cuvânt Nivelul 303 : Coș – Șic – Șoc – Cioc – CocoșeiPicnic Cuvânt Nivelul 304 : Imn – Sol – Luni – Somn – Minus – LuminosPicnic Cuvânt Nivelul 305 : Mag – Măr – Gram – Măgar – MărgeaPicnic Cuvânt Nivelul 306 : Sac – Sat – Casă – Ceas – Stea – Ceată – CasetăPicnic Cuvânt Nivelul 307 : Apt – Opt – Păr – Pară – Port – PoartăPicnic Cuvânt Nivelul 308 : Cal – Lut – Atac – Aluat – ActualPicnic Cuvânt Nivelul 309 : Doi – Milă – Modă – Molid – Omidă – DiplomăPicnic Cuvânt Nivelul 310 : Tun – Unt – Turn – Curte – Centru – CurentPicnic Cuvânt Nivelul 311 : Apel – Capră – Ceapă – Placă – Capelă – ParcelăPicnic Cuvânt Nivelul 312 : Arc – Dar – Caro – Doar – AcordPicnic Cuvânt Nivelul 313 : Cui – Suc – Urs – Scurt – RusticPicnic Cuvânt Nivelul 314 : Aur – Acru – Taur – CuratPicnic Cuvânt Nivelul 315 : Iar – Mare – Trei – Marte – MartiePicnic Cuvânt Nivelul 316 : Est – Este – Sete – VestePicnic Cuvânt Nivelul 317 : Pas – Pace – Prea – Sare – PescarPicnic Cuvânt Nivelul 318 : Lac – Nas – Cald – Dans – ScandalPicnic Cuvânt Nivelul 319 : Leu – Lup – Duel – Unde – Pudel – PendulPicnic Cuvânt Nivelul 320 : Val – Aviz – Lavă – Vază – Vilă – ValizăPicnic Cuvânt Nivelul 321 : Rege – Geniu – Negru – Unire – RegiunePicnic Cuvânt Nivelul 322 : Cap – Caz – Pian – Zinc – PaznicPicnic Cuvânt Nivelul 323 : Plan – Plin – Prin – Rană – Iarnă – PralinăPicnic Cuvânt Nivelul 324 : Pat – Trap – Pirat – Tipar – PrivatPicnic Cuvânt Nivelul 325 : Apă – Cap – Cană – Pană – CăpitanPicnic Cuvânt Nivelul 326 : Opt – Port – Rost – Sport – StropPicnic Cuvânt Nivelul 327 : Des – Ceas – Dens – Stea – Tanc – ScadentPicnic Cuvânt Nivelul 328 : Dur – Râu – Crud – Când – CurândPicnic Cuvânt Nivelul 329 : Lac – Ceai – Colț – Oaie – Oțel – LocațiePicnic Cuvânt Nivelul 330 : Coș – Laș – Loc – Șoc – Oală – ȘcoalăPicnic Cuvânt Nivelul 331 : Con – Nor – Corn – Crin – IronicPicnic Cuvânt Nivelul 332 : Cal – Amar – Calm – Real – Areal – CaramelPicnic Cuvânt Nivelul 333 : Unt – Rută – Turn – Urnă – RutinăPicnic Cuvânt Nivelul 334 : Gri – Noi – Nor – Ogor – Noroi – InorogPicnic Cuvânt Nivelul 335 : Gel – Inel – Lume – Lung – Miel – LungimePicnic Cuvânt Nivelul 336 : Leu – Rol – Clar – Erou – Curea – CuloarePicnic Cuvânt Nivelul 337 : Fir – Fiu – Lui – Lut – Lift – FiltruPicnic Cuvânt Nivelul 338 : Pat – Pată – Trap – Aripă – Pirat – Tipar – PiatrăPicnic Cuvânt Nivelul 339 : Bacă – Crab – Barcă – Cifră – Iarbă – FabricăPicnic Cuvânt Nivelul 340 : Est – Sau – Rest – Tare – Stare – TraseuPicnic Cuvânt Nivelul 341 : Arc – Aur – Sac – Suc – Urs – RucsacPicnic Cuvânt Nivelul 342 : Pace – Parc – Prea – Parte – Pachet – ParchetPicnic Cuvânt Nivelul 343 : Copt – Poet – Port – Proiect – TropicePicnic Cuvânt Nivelul 344 : Mal – Mamă – Oală – Moale – MomealăPicnic Cuvânt Nivelul 345 : Cer – Cor – Ren – Canoe – Ocean – CoarnePicnic Cuvânt Nivelul 346 : Aer – Era – Pas – Gras – Sare – PasagerPicnic Cuvânt Nivelul 347 : Cap – Loc – Toc – Copil – Pilot – CapitolPicnic Cuvânt Nivelul 348 : Date – Deal – Duel – Ulei – Ideal – DetaliuPicnic Cuvânt Nivelul 349 : Voi – Crom – Omor – Covor – Morcov – MorcoviPicnic Cuvânt Nivelul 350 : Dar – Rău – Artă – Dată – Taur – DuratăPicnic Cuvânt Nivelul 351 : Nou – Tun – Unt – Nord – Turn – RotundPicnic Cuvânt Nivelul 352 : Ață – Iar – Rață – Țară – ȚigarăPicnic Cuvânt Nivelul 353 : Oră – Tot – Tată – Tort – ToartăPicnic Cuvânt Nivelul 354 : Păr – Tei – Trei – Literă – ReptilăPicnic Cuvânt Nivelul 355 : Sat – Stat – Tati – Start – Strat – Trist – ArtistPicnic Cuvânt Nivelul 356 : Aură – Gară – Gură – GaurăPicnic Cuvânt Nivelul 357 : Apă – Opt – Tonă – Nepot – NepoatăPicnic Cuvânt Nivelul 358 : Acid – Cald – Date – Deal – Delicat – DialectPicnic Cuvânt Nivelul 359 : Ger – Unt – Greu – Urnă – Negru – GrăuntePicnic Cuvânt Nivelul 360 : Cap – Apel – Clei – Plin – PelicanPicnic Cuvânt Nivelul 361 : Lut – Val – Văl – Lavă – Tavă – ValutăPicnic Cuvânt Nivelul 362 : Mic – Mie – Miel – Clemă – Molie – LăcomiePicnic Cuvânt Nivelul 363 : Gel – Gol – Gri – Rol – GloriePicnic Cuvânt Nivelul 364 : Foc – Oră – Acru – Aură – Caro – CoafurăPicnic Cuvânt Nivelul 365 : Deci – Risc – Credit – Direct – DiscretPicnic Cuvânt Nivelul 366 : Asta – Atac – Casă – Tanc – Acasă – CastanăPicnic Cuvânt Nivelul 367 : Mal – Măr – Alamă – Aramă – AlarmăPicnic Cuvânt Nivelul 368 : Lui – Lup – Pui – Lupă – PilulăPicnic Cuvânt Nivelul 369 : Aer – Ren – Canoe – Carne – Ocean – CoarnePicnic Cuvânt Nivelul 370 : Act – Con – Toc – Cont – Cort – CartonPicnic Cuvânt Nivelul 371 : Cui – Bici – Cuib – Unic – BuniciPicnic Cuvânt Nivelul 372 : Post – Test – Sport – Strop – ProtestPicnic Cuvânt Nivelul 373 : Abur – Acru – Crab – Curb – Taur – TrabucPicnic Cuvânt Nivelul 374 : Des – Est – Nas – Sac – Ceas – ScadentPicnic Cuvânt Nivelul 375 : Fir – Fiu – Său – Urs – Surf – FisurăPicnic Cuvânt Nivelul 376 : Ață – Gară – Rață – Țară – Țăran – GranițăPicnic Cuvânt Nivelul 377 : Cer – Suc – Sud – Curs – Redus – DecursPicnic Cuvânt Nivelul 378 : Arc – Cam – Dar – Amar – Macara – CamaradPicnic Cuvânt Nivelul 379 : Cal – Ocol – Acolo – Local – AlcoolPicnic Cuvânt Nivelul 380 : Fel – Ger – Leu – Fulg – Greu – Rufe – FulgerPicnic Cuvânt Nivelul 381 : Vin – Elan – Inel – Linie – Nivel – VaniliePicnic Cuvânt Nivelul 382 : Aur – Sat – Rest – Stea – Stare – TraseuPicnic Cuvânt Nivelul 383 : Tun – Aură – Rană – Rută – Turn – NaturăPicnic Cuvânt Nivelul 384 : Inel – Leșin – Linie – Linte – LiniștePicnic Cuvânt Nivelul 385 : Mag – Mai – Ladă – Lamă – Milă – MigdalăPicnic Cuvânt Nivelul 386 : Cor – Nor – Cană – Caro – Corn – AncorăPicnic Cuvânt Nivelul 387 : Tanc – Tare – Tren – Carte – NectarPicnic Cuvânt Nivelul 388 : Cal – Lac – Loc – Oaie – Oțel – LocațiePicnic Cuvânt Nivelul 389 : Noi – Nor – Sine – Serie – SoneriePicnic Cuvânt Nivelul 390 : Opt – Oră – Pară – Port – Trap – PoartăPicnic Cuvânt Nivelul 391 : Toc – Porc – Trei – Copie – Pictor – TropicePicnic Cuvânt Nivelul 392 : Ales – Real – Areal – Laser – SalvarePicnic Cuvânt Nivelul 393 : Turn – Cretă – Curte – Centru – Curent – CenturăPicnic Cuvânt Nivelul 394 : Cub – Nuc – Rău – Nucă – BuncărPicnic Cuvânt Nivelul 395 : Pasă – Sală – Sapă – Lipsă – Talpă – PastilăPicnic Cuvânt Nivelul 396 : Fiu – Fum – Urs – Surf – Rusia – MusafirPicnic Cuvânt Nivelul 397 : Imn – Mie – Nume – Meniu – MinunePicnic Cuvânt Nivelul 398 : Gri – Egal – Larg – Lege – Rege – GaleriePicnic Cuvânt Nivelul 399 : Cui – Cină – Cuib – Unic – Bunic – BunicăPicnic Cuvânt Nivelul 400 : Ins – Său – Luni – Lună – InsulăPicnic Cuvânt Nivelul 401 : Con – Lac – Loc – Bloc – Balon – BalconPicnic Cuvânt Nivelul 402 : Leu – Lui – Sol – Soț – Ulei – SoluțiePicnic Cuvânt Nivelul 403 : Sat – Masă – Stea – Stemă – Teamă – MătasePicnic Cuvânt Nivelul 404 : Apă – Iar – Păr – Artă – Aripă – PiatrăPicnic Cuvânt Nivelul 405 : Mai – Mie – Date – Timid – ImediatPicnic Cuvânt Nivelul 406 : Ren – Bine – Tren – Beton – RobinetPicnic Cuvânt Nivelul 407 : Clei – Miel – Milă – Clemă – Molie – LăcomiePicnic Cuvânt Nivelul 408 : Sau – Pasă – Sapă – Supă – SupapăPicnic Cuvânt Nivelul 409 : Fir – Ceai – Fier – Recif – FiecarePicnic Cuvânt Nivelul 410 : Măr – Rol – Lamă – Aromă – MoralăPicnic Cuvânt Nivelul 411 : Apt – Poet – Nepot – Noapte – NepoatăPicnic Cuvânt Nivelul 412 : Sac – Suc – Scut – Cuțit – Uscat – AscuțitPicnic Cuvânt Nivelul 413 : Aer – Era – Ger – Gară – GhearăPicnic Cuvânt Nivelul 414 : Din – Doi – Nor – Nord – Ordin – OrdinePicnic Cuvânt Nivelul 415 : Toc – Copt – Corp – Cort – Porc – PictorPicnic Cuvânt Nivelul 416 : Fin – Șef – Șic – Cine – Seif – SfeșnicPicnic Cuvânt Nivelul 417 : Pară – Pată – Trap – Rampă – ÎmpăratPicnic Cuvânt Nivelul 418 : Est – Sub – Iute – Cutie – SubiectPicnic Cuvânt Nivelul 419 : Apă – Apel – Ladă – Padelă – PedalăPicnic Cuvânt Nivelul 420 : Aur – Cor – Jos – Sau – CurajosPicnic Cuvânt Nivelul 421 : Tanc – Catâr – Cârnat – Nectar – CântarePicnic Cuvânt Nivelul 422 : Opt – Rar – Port – Trap – Portar – RaportPicnic Cuvânt Nivelul 423 : Act – Carte – Ceară – Ceartă – RachetăPicnic Cuvânt Nivelul 424 : Trei – Parte – Pirat – Tipar – PatriePicnic Cuvânt Nivelul 425 : Leu – Fulg – Rufe – Guler – FulgerPicnic Cuvânt Nivelul 426 : Mic – Mie – Deci – Idee – Medic – ComediePicnic Cuvânt Nivelul 427 : Tare – Carne – Catâr – Cântar – Cârnat – Nectar – CântarePicnic Cuvânt Nivelul 428 : Cal – Lac – Nuc – Val – VulcanPicnic Cuvânt Nivelul 429 : Gel – Nume – Geniu – Minge – LungimePicnic Cuvânt Nivelul 430 : Alb – Bani – Labă – Blană – AlbinăPicnic Cuvânt Nivelul 431 : Rol – Cioc – Circ – Clor – ClocirePicnic Cuvânt Nivelul 432 : Este – Poet – Post – Sete – Veste – PovestePicnic Cuvânt Nivelul 433 : Cer – Pas – Ceas – Sare – PescarPicnic Cuvânt Nivelul 434 : Ren – Tun – Unt – Tren – Turn – PentruPicnic Cuvânt Nivelul 435 : Suc – Urs – Curs – Risc – Scut – Scurt – RusticPicnic Cuvânt Nivelul 436 : Pară – Prea – Presă – Seară – PasărePicnic Cuvânt Nivelul 437 : Rău – Urmă – Urnă – Număr – Turmă – MăruntPicnic Cuvânt Nivelul 438 : Opt – Rest – Rost – Strop – ProtestPicnic Cuvânt Nivelul 439 : Ins – Imun – Somn – Minus – LuminosPicnic Cuvânt Nivelul 440 : Dig – Din – Gri – Găină – GrădinăPicnic Cuvânt Nivelul 441 : Aer – Era – Jar – Sat – Stea – Stare – StejarPicnic Cuvânt Nivelul 442 : Pat – Etaj – Paște – Șapte – PajiștePicnic Cuvânt Nivelul 443 : Din – Mod – Nume – Umed – Unde – DomeniuPicnic Cuvânt Nivelul 444 : Est – Fel – Ales – Sfat – AstfelPicnic Cuvânt Nivelul 445 : Nas – Noi – Vis – Voi – Anost – VanitosPicnic Cuvânt Nivelul 446 : Măr – Amar – Artă – Aramă – ArmatăPicnic Cuvânt Nivelul 447 : Fir – Iar – Rar – Fier – FierarPicnic Cuvânt Nivelul 448 : Tei – Vin – Inel – Linte – Nivel – VentilPicnic Cuvânt Nivelul 449 : Cub – Cui – Nuc – Unic – Bunic – BuniciPicnic Cuvânt Nivelul 450 : Dop – Dur – Pod – Sud – ProdusPicnic Cuvânt Nivelul 451 : Arc – Han – Crin – Chiar – HarnicPicnic Cuvânt Nivelul 452 : Burtă – Rubin – Ruină – Tribună – TurbinăPicnic Cuvânt Nivelul 453 : Cor – Nor – Caro – Cont – Corn – CartonPicnic Cuvânt Nivelul 454 : Dar – Brad – Doar – Nord – Brand – BondarPicnic Cuvânt Nivelul 455 : Joc – Cură – Rocă – Rută – JucătorPicnic Cuvânt Nivelul 456 : Urs – Port – Post – Rost – Sport – Strop – SuportPicnic Cuvânt Nivelul 457 : Cam – Mai – Mic – Ceai – Cine – CinemaPicnic Cuvânt Nivelul 458 : Coș – Laș – Loc – Șoc – Oală – ȘcoalăPicnic Cuvânt Nivelul 459 : Bacă – Bani – Cană – Cină – Bancă – CabinăPicnic Cuvânt Nivelul 460 : Lui – Lup – Pui – Plus – Puls – SimpluPicnic Cuvânt Nivelul 461 : Apel – Plan – Atelă – Lapte – PlanetăPicnic Cuvânt Nivelul 462 : Des – Ales – Dans – Deal – Dens – SandalePicnic Cuvânt Nivelul 463 : Pană – Pată – Plată – Talpă – PlantăPicnic Cuvânt Nivelul 464 : Doi – Mod – Idee – Medic – ComediePicnic Cuvânt Nivelul 465 : Date – Trap – Parte – Perdea – DepartePicnic Cuvânt Nivelul 466 : Iaz – Aviz – Lavă – Vază – ValizăPicnic Cuvânt Nivelul 467 : Leu – Lux – Flux – Rufe – RefluxPicnic Cuvânt Nivelul 468 : Dată – Rapid – Tipar – Piatră – PartidăPicnic Cuvânt Nivelul 469 : Real – Vale – Vier – Rival – RelativPicnic Cuvânt Nivelul 470 : Aur – Rar – Abur – Taur – BrutarPicnic Cuvânt Nivelul 471 : Act – Cal – Lac – Lut – Atac – Aluat – ActualPicnic Cuvânt Nivelul 472 : Cub – Cui – Nuc – Bici – Cuib – BuniciPicnic Cuvânt Nivelul 473 : Văl – Elev – Velă – Vesel – VeselăPicnic Cuvânt Nivelul 474 : Stat – Tati – Start – Strat – Trist – ArtistPicnic Cuvânt Nivelul 475 : Vin – Inel – Leșin – Nivel – ÎnvelișPicnic Cuvânt Nivelul 476 : Jar – Sare – Stea – Tare – Stare – StejarPicnic Cuvânt Nivelul 477 : Oră – Toc – Clor – Cort – Trol – RecoltăPicnic Cuvânt Nivelul 478 : Acru – Crab – Curb – Curat – TrabucPicnic Cuvânt Nivelul 479 : Fir – Fiu – Frig – Fugă – Gură – FigurăPicnic Cuvânt Nivelul 480 : Cum – Iute – Meniu – Minut – Munte – CumintePicnic Cuvânt Nivelul 481 : Imn – Mic – Aici – Nimic – InamicPicnic Cuvânt Nivelul 482 : Măr – Rău – Rută – Umăr – Urmă – Turmă – MăturăPicnic Cuvânt Nivelul 483 : Ins – Cine – Sine – Tenis – Cinste – InsectăPicnic Cuvânt Nivelul 484 : Tei – Deci – Trei – Credit – DirectPicnic Cuvânt Nivelul 485 : Pasă – Aripă – Lipsă – Paris – SpiralăPicnic Cuvânt Nivelul 486 : Mal – Rol – Lamă – Maro – Moară – MoralăPicnic Cuvânt Nivelul 487 : Dar – Sau – Urs – Rusia – RadiusPicnic Cuvânt Nivelul 488 : Cald – Clar – Ladă – Ceară – CăldarePicnic Cuvânt Nivelul 489 : Aer – Arc – Cam – Era – CamerăPicnic Cuvânt Nivelul 490 : Apt – Apă – Pat – Pată – Port – Roată – PoartăPicnic Cuvânt Nivelul 491 : Nou – Unde – Ordin – Ordine – OriundePicnic Cuvânt Nivelul 492 : Dur – Sud – Crud – Curs – Redus – DecursPicnic Cuvânt Nivelul 493 : Artă – Cură – Ceată – Curte – Ceartă – CăutarePicnic Cuvânt Nivelul 494 : Act – Cer – Ren – Tren – Carne – NectarPicnic Cuvânt Nivelul 495 : Mod – Cană – Dacă – Modă – Coadă – Coamă – ComandăPicnic Cuvânt Nivelul 496 : Asta – Atac – Casă – Acasă – CastanăPicnic Cuvânt Nivelul 497 : Nuc – Tun – Unt – Turn – Centru – CurentPicnic Cuvânt Nivelul 498 : Ceas – Pace – Parc – Prea – PescarPicnic Cuvânt Nivelul 499 : Vas – Navă – Tavă – Vest – Vestă – NevastăPicnic Cuvânt Nivelul 500 : Est – Sat – Rest – Stea – Tare – Stare – Sertar
25. Primul taxi aerian autonom din lume, prezentat la Dubai. - Sep 30, 2017 6:40:11 PM
Testarea Volocopterului (un taxi-dronă zburător) a fost un succes, anunţă guvernul din Dubai.
Primul taxi aerian autonom din lumeTestarea Volocopterului (un taxi-dronă zburător) a fost un succes, anunţă guvernul din Dubai.


Este produs de Volocopter, o companie din Germania, specializată în dezvoltarea vehiculelor aeriene autonome.

Oficialii din Dubai plănuiesc să construiască un sistem de taximetrie asemănător Uber-ului în Emiratele Arabe. Dubai doreşte să devină centrul inovaţiilor tehnologice, scrie Futurism.

Scopul proiectului este implementarea unui sistem de taxiuri prin intermediul căruia utilizatorii pot comanda un taxi zburător prin smartphone. Vehiculul este echipat cu mai multe sisteme de siguranţă, în cazul în care se produc erori.