Despre mine

Dobrescu Robert

Atent, educat, preocupat de economie si imobiliare, de Bucuresti si de mediu, de Romania si de romani

Blogs Home » Profesional » Imobiliare » Banu Manta Residence

Banu Manta Residence

Un blog dedicat unui proiect aproape unic in acest Bucuresti maltratat de numeroase constructii hidoase. O cladire frumoasa care isidoreste sa reinvie amintirea "Micului Paris".

Articole Blog

01. Ultima sansa. ultimul apartament - Jul 31, 2017 5:05:00 PM
Au fost 11. mai e unul.
3 camere, etaj 2, ocazie. 71mp utili + 13 mp balcoane. bucatarie mobilata, amenajat, locatie ipecabila. Mergand pe jos avem parcul Kiseleff la 5 minute, Piata Victoriei la 10 minute, metrou barasb la 7 minute, Piata 1 mai la 3 minute. Scoala de proximitate ? Sa alegeti intre Scoala nr 3 Nicolae Titulescu, Scoala Pia Bratianau sau Scoala nr 11....
PRET 145000E.

02. PLANURILE ULTIMELOR APARTAMENTE - Feb 8, 2016 10:49:00 AM
Mai sunt 4 apartamente, inclusiv cel de tip penthouse. La etajul 1 mai este disponibil apartamentul de 4 camere , la etajul 4 este disponibil apartamentul de 3 camere, iar la parter un apartament de 2 camere


  spectaculos, cu o terasa proprie de 44 mp. Pentru cei interesati sa locuiasca la 5 minute de Piata Victorei si de parcul Kiseleff,sa dispuna de o infrastructura de cea mai buna calitate (scoli, spitale, gradinite, piata, metrou)..este cam ultima ocazie.
03. STOC IN EPUIZARE. - Feb 17, 2015 9:21:00 PM
Piata imobiliara creste si stocurile apartamentelor de calitate se epuizeaza. Este si cazul Banu Manta Residence. Mai sunt 4 apartamente.04. APARTAMENTE EXCELENTE DE INCHIRIAT IN BANU MANTA - Nov 29, 2014 8:08:00 AM
Locatia unica a proiectului, la numai 7 minute de mers pe jos de Piata Victoriei, la 5 minute de parcul Kiseleff si cu numeroase alte facilitati in imediata apropiere (Piata 1 Mai, metrou, scoli excelente precum mult-ravnita Scoala nr. 11 sau Scoala nr. 3 "Nicolae Titulescu") , da si facturile mici la intretinere datorita instalatiilor moderne, creeaza un ansamblu de factori care conduc la o locuire (temporara sau definitiva) in Blocul Banu Manta Residence. Pe langa oferta de vanzare, in acest moment imobilul ofera si doua apartamente destinate inchirierii, respectiv:

  3 camere etaj, 3, finisat deosebit, mobilat sau nemobilat in functie de dorinta chiriasului, pret 650E discutabil
 2 camere, cu o terasa superba de 44mp, mobilat sau nemobilat in functie de necesitati. 600E. Apartamentele ofera de asemenea si locuri de parcare.

contact  0744331527   0722511041
05. NOILE POZE ALE ULTIMELOR APARTAMENTE - Sep 26, 2014 12:46:00 PM
Piata mai are o veste buna ... mai sunt de vanzare  2 apartamente de 4 camere, un penthouse si un 3 camere. Un interesant articol economic publicat zilele trecute pe un prestigios site prezenta o stire pe care cunoscatorii cartierului Banu Manta - Piata Victoriei o cunosc deja de mult timp. Nu exista noi proiecte in zona. Nu s-a construit nimic de peste 2 ani si nu exista niciun nou proiect in dezvoltare. Misterul e lipsa terenurilor si dificultatile de obtinere a unei autorizatii de constructie intr-o zona cu un regim arhitectural strict. Va prezentam ultimele fotografii ....Apartamentele sunt pregatite pentru decoratiunile pe care cumparatorii le doresc.


06. ULTIMELE APARTAMENTE ASTEAPTA PROPRIETARII - Jul 17, 2014 2:47:00 PM
Au incept sa fie livrate apartamentele care au fost subiectul amenajarilor in aceasta primavara. Detaliile de finisare sunt la nivel de fir de păr, calitatea fiind singurl lucru care contează. Unul dintre beneficiari a dorit sa i se schimbe o bucată din bagheta parchetului pentru că avea o nervură (naturală!!) de culoare inchisă şi nu cadra cu restul parchetului. S-a schimbat. Ultimele apartamente îşi aşteaptă cumpăratorii. Şi finisajele dorite de aceştia bineinteles.


By the way, cum spun britanii..totul este pe gustul beneficiarilor.
07. BANU MANTA RESIDENCE. UN BLOC NOU INTR-UN CARTIER VECHI - Jun 26, 2014 8:33:00 PM
VOI INCERCA SA VA INTRODUC IN FARMECUL ACESTUI CARTIER. Sa prindeti un pic din parfumul secolelor de istorie care persista pe strazile acestui cartier nobil al Bucurestiului. Sa nu uitam ca Podul Mogosoaiei (Calea Victoriei) se afla la numai 500m si este prima stada pavata din Romania. Se intampla pe la 1700 pe vremea lui  Voda Bramcoveanu.  Primaria sectorului 1 , construita intre 1927-1933, maine poimaine face vreo 100 de ani ..Si se vede din balcoanele blocului..Un imobil minunat care ne ofera perspective minunate. Imaginile din balcon sunt reale si pe ele se pot observa varfurile unor cladiri marcante pentru zona Piata Victoriei: Primaria sector 1, cladirea  Alpha Tower sau BRD Tower.  La doi pasi se afla si bd Aviatorilor si parcul Kiseleff......Banu Manta Residence e acasa......
08. BANU MANTA RESIDENCE - UN MODEL DE DEZVOLTARE URBANA - Apr 30, 2014 7:58:00 PM
Acest proiect rezidential, mic,cochet, rafinat, contrasteaza izbitor cu ce se intampla in furioasa piata imobiliara bucuresteana. Intr-o epoca in care dezvoltatorii alearga sa construiasca zeci si sute de apartamente si ar face orice pentru un etaj in plus, acest proiect si-a propus un singur lucru: sa propuna pietei imobiliare 11 apartamente, pentru 11 familii care sa isi doreasca sa locuiasca in imediata vecinatate a  ansamblului Piata Vuctoriei - Parcul Kiseleff. 11 familii care nu vor trebui sa plateasca vize de flotant ca sa isi inscrie copii la Scoala nr. 11 sau la Scoala nr. 3.  11 familii care in fiecare seara vor veni acasa cu maxima placere. Si vor veni in fiecare seara repede acasa, pentru ca le va face maxima placere sa isi petreaca serile in casa lor. Pentru ca in imobiliare conteaza numai LOCATIA.

09. INTERIOARE BANU MANTA RESIDENCE - Mar 15, 2014 5:15:00 PM
FOTOGRAFIILE SPUN MULTE. VIZITELE SI MAI MULTE. PRETURILE SUNT IN CRESTERE PESTE TOTO, APARTAMENTELE SUNT TOT MAI PUTINE


10. DE CE BANU MANTA ? - Feb 20, 2014 1:20:00 PM
De ce este cartierul Banu Manta atat de căutat? Pentru cei care locuiesc in zonă sau care lucrează in apropiere răspunsurile sunt evidente. Parcul Kiseleff, Piata Victoriei, Piata 1 mai, Scolile 11 si 3, metrou, pasajul Basarab, acces rapid spre centrul capitalei sau spre ieşirea nrdică a Bucureştiului. Oameni civilizati şi fără fitze, unitati spitalicesti de elită (N. Paulescu, Ana Aslan, Elias, Sfânta Maria, Filantropia, Polizu, Grigore Alexandrescu) Primăria sectorului 1 .........adică un noian de argumente care te determină să te intrebi de ce ai locui in altă parte a Capitalei.


11. O PLIMBARE IN ALT TIP DE CONDOMINIUM - Sep 28, 2013 7:29:00 PM
BANU MANTA RESIDENCE este unul dintre cele mai bine realizate si mai cochete proiecte din Bucurestiul de dupa Revolutie. Nascut, precum elefantii, dupa 3 ani de gestatie, bloculetul atrage prin aspect si poztie. Sa ai alternativa de a merge pe jos pana in Piata Victoriei sau Parcul Kiseleff....chiar conteaza. Location does matter. Terminarea casei scarii, achizitionare materialeleor de finisaj interios pentru apartamentele care sunt in stadiul de livrare, finisarea accesului la proprietate sunt detalii care au trezit incredera si respectul vizitaorilor, pana anul acesta extrem de prudenti ca mai poate fi terminat vreun proiect imobiliar. Caci este adevarat. In ultimii 4 ani proiectele lasate iin paragina si cumparatorii lasati fara bani in buzunare au fost stereotipul pietei. asta este insa povestea altor dezvoltatori care au confundat imobiliarele cu ciorapii. Un proiect bine gandit, dezvoltata fara graba si cu responsabilitate este de succes in orice timp. Banu Manta Residence este terminat. Se fniseaza interior.

12. FINISAJELE INTERIOARE - Aug 13, 2013 8:10:00 AM
Cladirea este aproape gata, ca maine se livreaza primul apartament. Se lucreaza la detaliile de finisare si se achizitioneaza ceramica, parchetul masiv (2cm grosime) si obiectele sanitare. Se organizeaza selectia de furnizor pentru usile de interior. Totul cu mare grija.
13. OFERTA UNICA - Jul 10, 2013 1:14:00 PM
OFERTA UNICA SI LIMITATA IN TIMP
3 CAMERE, ETAJ 1, 125.000E TVA inclus. Primul venit  - primul servit.
Oferta este supusa unor termene si conditii.
  0744331527       0722511041
14. APROAPE DE SFARSIT - Jun 27, 2013 8:47:00 PM
MULTA FOST,  PUTIN A  MAI RAMAS.Gardul, gazul, terasele, gletul si vopseaua, toate se apropiede sfarsit. In urmatoareledoua saptamani se va incepeinstalareamarmurei pecasascarii....si camasta va fi....Deja   primul apartament se va livra   foarte curand.
15. ZIUA PORTILOR DESCHISE LA "BANU MANTA RESIDENCE" - Apr 24, 2013 2:17:00 PM
BANU  MANTA  RESIDENCE   va asteapta SAMBATA  27.04.2013 intre orele 10.00 - 13.00 PENTRU A FACE O VIZITA SI A DESCOPERI IMOBILUL .  CIVILIZATIE, LUX ACCESIBIL, DOAR 4 APARTAMENTE DSIPONIBILE SPRE VANZARE  SAU INCHIRIERE.  REAMINTIM CA ESTE UN IMOBIL CU NUMAI 11 APARTAMENTE, ASTFEL INCAT STOCUL ESTE VIZIBIL  "LIMITAT" .
DACA  CHIAR V-ATI PROPUS SA ACHIZITONATI UN APARTAMENT AICI,  PUTETI SA CONSIDERATI CA SANSELE SUNT PE SFARSITE.
16. DETALII DE INSTALATII - Apr 8, 2013 6:08:00 PM
In strada Grigore Manolescu se lucreaza serios. Imobilul nostru se afla in stadiul realizarii detaliilor intslatiilor, pregatindu-se pentru tragerea sapelor. Daca altii ar fi lucrat si la temperaturi negative, nu este si cazul aici. Chiar daca timpul inseamna bani. Deci, totul se face dupa buchea cartii. Va atasam si niste foto. Instalatiile sunt de ultima generatie, cu sisteme protejate, ultraflexibile si care se intind prin tuburi. De asemenea se foloseste si PPR, un material foarte cunoscut pentru calitatile sale. Furnizorul de instalatii este una dintre cele mai cunoscute  firme de profil din Europa.


17. LA INCEPUT DE AN 2013. . E MINUNAT !!! - Jan 9, 2013 8:43:00 PM


Dupa cum vedeti proiectul Banu Mante Residence, cel mai elegant proiect din arealul Piata Victoriei - Banu Manta incepe bine anul. Arata frumos, cochet, ingrrijit, Ca un imobil in care chiar iti face placere sa ajungi seara acasa dupa o zi de munca.
VA DORIM UN AN 2013 MINUNAT. PROSPER, LINISTIT, PLIN DE REALIZARI. IN CARE SA CITIM IIN ZIARE DESPRE CRESTERI SI NU DESPRE PRAPASTII, DESPRE ARMONIE SI NU DESPRE NOI SCANDALURI, DESPRE ANGAJARI SI NU DESORE DISPONIBILIZARI, DESPRE FAPTE BUNE SI NU DESPRE ACCIDENTE TERIBBILE, CRIME, SINUCIDERI SI JAFURI, VA DORIM LA MULTI ANI. Echipa Nobila Casa Rasariteana.
18. ULTIMA TURNANTA - Jan 8, 2013 4:52:00 PM
Deja proiectul a intrat pe ultima turnantă. Se lucrează la instalaţii interioare, gletul este terminat peste 75%, liftul este instalat. După finalizarea celorlalte instalaţii (sanitare şi termice), lucrări estimatee pentru perioada februarie - aprilie, apartamentele vor incepe să fie finisate, aşa că se va pierde ocazia de a se putea personaliza pe gustul fiecărui beneficiar. Practic, marele avantaj care insoţeşte achizitia unui apartament in perioada construcţiei blocului vine exact dela posibilitate de-l personaliza fiecare beneficiar in parte. Dacă aţi observat cu atenţie, aţi constatat că fiecare apartament vândut "la cheie" este finisat in nuanţe de beige, maron, wenge. O să spuneţi "asta este ce se caută". NIMIC MAI FALS. Este o finisare neutră, in nuanţe care satisfac mare masă. Dar vă doriţi un apartament care să fie integrabil in "marea masă" ? iecare dintre noi are o culoare favorită şi visează o baie cu anunmite nuanţe: vernil, albastru marin, roşu, portocali, galben, cu mozaic sau numai alb intrerupt timid de o baghetă intr-o anumită culoare. sau baie roz. sau o bucătărie rustică, in nuanţe de pământ sau tomnatice....Ne dorim uşi interioare albe, cafea cu lapte, beige, sticlă vopsită, din stejar sau paltin,  dar le găsim pe toate maron inchis sau deschis, numai din cartoanele alea dubioase, pe care dacă te sprijini un pic nu ştii dacă ţin. Nu intru in discuţie despre calitatea materialelor cumpărate cu camionul.....Asta este deja o altă discuţie. Aţiavut vreodată ocazia să vedeţi cum vine un tir cu vase wc la un bloc cu vrepo 100 de apartamente? este ceva ....ceva. Iată de ce Banu Manta Residence, o locaţie exclusivistă, cu numai 11 apartamente,  insistă pentru personalizarea apartamentelor sale. Pentru că fiecare dintre noi este UNIC, are nevoie de un spaţiu UNIC, in tonuri şi decoraţiuni proprii.
19. FATADA ESTE GATA - Nov 21, 2012 1:10:00 PM

NU E ASA CA ARATA CHIAR FOARTE BINE?
20. HAINE NOI...MULTICOLORE - Oct 22, 2012 8:13:00 PM
Una din cele mai atragatoare parti ale acestui proiect estegama cromatica, atent selectionata si care ne permite sa apreciem ca este o cladire impecabil integrata in peisaj. Culorile calde, care se integreayaexcelent printre copacii din jurul cladirii induc o nota de relaxare trecatorului sii de placere proprietarului. va invitam sa aruncati o privire . Nu consideram ca este cazul, dar totusi o face, Furnizorul gamei cromatice este firma WEBER, unul din liderii europeni in asemenea detalii de constructie.
21. VOPSEA, LIFT SI GLET - Oct 11, 2012 4:11:00 PM
Bloculeţul nostru ăşi schimbă zilnic aspectul. Apar mereu lucruri noi. Chiar dacă necesităţile din şantier şi ritmul aprovizionării au determinat ca ordinea lucrărilor să fie schimbată de căteva ori, totuşi in acest moment lucrările interioare sunt aproape incheiate, executându-se gletuiri şi recepţia liftului, in timp ce in exterior calcanul clădirii este deja vopsit, in timp ce pe faţadele principale se pun la punct ultimele detalii pentru a se trece la executarea vopsitoriei.
22. CONTRACTARI PENTRU VANZARE SAU PENTRU INCHIRIERE - Aug 15, 2012 1:51:00 PM

Imobilul cunoscut sub termenul Banu Manta Residence ispiteste prin locatie, aspect, calitate si selectivitate. Este o chestie extraordinara sa stai intr-un bloc cu numai 10 vecini. Sa stai la fix 7 minute mers pe jos de Parcul Kiseleff si la 10 minute de Piata Victoriei (de Guvern), iar e ceva. Tot in Piata Victoriei sunt si vreo 5 din cele mai importante cladiri de birouri din capitala. Pline de expati, corporatii internationale si oameni eleganti care isi doresc sa stea aproape de locul unde isi petrec 12-13 ore pe zi. Caci asta este bussines-ul de varf, iti inghite ziua intreaga si atunci nu ai chef sa mai faci inca vreo 2 ore pe drum dus-intors. Pentru aceasta Banu Manta Residence, in curs de finisare, asa cum arata si noile poze, anunta ca 4 dintre apartamentele sale vor FI disponibile pentru inchiriere, fie in varianata mobilat fie in varianta nemobilat. Preturile vor fi decente, in media pretului zonei. Explicatia rationamentului economic este simpla. Proiectul isi acopera costurile din vanzarea a jumatate din unitati, iar restul unitatilor vor ramane in proprietatea dezvoltatorului in scopul obtinerii unui profit constant din inchiriere..
23. DE CE CONTEAZA ATÂT DE MULT LOCATIA - May 8, 2012 1:34:00 PM
Probabil ca multi dintre potentialii cumpărători ai unui apartament nu realizeaza importanţa locaţiei unui imobil pentru că proiectul initial este trasat sumar : "oricum mă deplasez cu maşina aşa că vreau o casă frumoasă şi cât mai ieftină să rămână bani de mobilă şi electronice". Motiv pentru care se fac vizionări cu ghiotura pe la colţuri de Ilfov şi margine de Bucureşti. Se mai şi cumpără căte ceva pe acolo. Că tot creşte preţul carburantului intr-o veselie. Dar, nu trece multă vreme şi neplăcerile incep să apară. Costul carburantului scade din bugetul familiei sume frumoase in fiecare lună. E greu de găsit o bonă pentru o locaţie periferică, iar afterschool-ul sau grădiniţa cu program lung costă şi ele bani buni. Vine vremea să inscriem prichindelul la şcoală...probleme mari. Că blocul este arondat prin Bragadiru sau Ştefăneşti ! Unde il ducem? La a câta etapă de inscriere ne incadrăm? Ca să "fenteze" Legea Educaţiei Nationale in primăvara aceasta zeci de mii de oameni şi-au făcut mutaţii pe la rude sau cunoştinte, dar asta nu o să mai ţină prea mult. Poate 2-3 ani. După aceea ne incadrăm şi noi in regimul occidental - te "muţi" cu cazierul fiscal, cu impozite, cu tot circul după tine. Şi să vedem atunci cine mai face buletine rudelor. Problemele sunt şi de altă natură - te duci la magazin, la teatru sau intr-un parc la un târg sau la o bere cu prietenii, obligatoriu faci 10-15 kilometri (dus intors) cu masina. Mai face copilul vreun sport sau dansuri, meditatii sau orice altceva? Din nou timp, maşină şi carburant. Va fi trinitatea de bază a existenţei de la blocul situat la marginea Bucureştiului. iar aici inteleg inclusiv locatii selecte precum str. Iancu Nicolae sau Jandarmeriei, Sos. Bucuresti - Ploiesti etc. Pentru ca in sectorul 1 problemele sunt la fel de drastice ca şi in Bragadiru şi comuna Berceni. Extensiunea teritorială a dus limitele spatiului locuit mult peste limitele infrastructurii. BANU MANTA RESIDENCE este o alternativă comodă şi elegantă la tot stresul unei existente urbane. Locatia perfecta (10 minute de mers pe jos faţă de Piata Victoriei, 7 minute de parcul Kiseleff, 200m de Primaria sector 1) care oferă o multitudine de variante şi opţinui, (spitale, numeroase scoli, muzeee, locaţii de agrement, Pasajul Basarab, piata Ion Mihalache , metroul) recomandă acest bloc pentru o viaţă de familie perfectă şi ca pe o investitie excelentă pentru vitor.
24. STRUCTURA ESTE GATA - Apr 19, 2012 3:26:00 PM


Dragi potential cumparatori, dupa cum se poate vedea si din fotografiile alaturate dar mai ales de la fata locului, structura este gata. Se lucreaza deja la zidaria exterioara, care va fi gata in 10 zile, precum si la cmpartimentarea interioara, de asemenea cu termen de finalizare 1 mai. Apoi se va trece la fatade si tamplarie exterioara, in paralel fiind vizate instalatiile si tencuielile interioare. Doua apartamente de cate 3 camere, sunt in proces avansat de negociere. Au mai ramas 8 apartamente, din care unul este penthouse.
25. INTERIOARE - Feb 20, 2012 2:02:00 PM


Deja se lucreaza la detaliile de interior, in special la casa scarilor si holul de la intrare. Se propune o decoratiune din marmura sau travertin de culoare verde, decoratiune care ar trebui sa fie unitara de la parter pâna la etajul 5. Scarile vor avea pavaj din aceeasi marmura verde, in timp ce contratreptele vor fi din marmura alba, penbtru sportirea luminozitatii. Usile apartamentelor vor fi masive, de o dimnensiune atipica si cu un design personalizat.