Blogs Home » Edu » Parinti si copii » Atelier de familie

Atelier de familie

Ne deschidem inimile și meșteșugim cu pasiune și mulțumire lucruri mărunte, lucruri banale poate, dar care ne aduc multă bucurie.

Articole Blog

01. Simona Halep a fost nominalizată de WTA pentru titlul de „Jucătoarea Anului” - Oct 12, 2017 10:55:00 AM

Simona Halep, numărul 1 mondial în tenisul feminin, a fost nominalizată de asociația profesionistă de profil (WTA) la titlul de Jucătoarea Anului, alături de Garbine Muguruza (Spania), Jelena Ostapenko (Letonia), Karolina Pliskova (Cehia), Elina Svitolina (Ucraina) și Venus Williams (SUA). 
VOTEAZĂ AICI


02. Maraton de sănătate în Iași - Sep 29, 2017 6:21:00 AM
Maratonul de Sănătate este un proiect de informare Secom® care își propune să aducă față în față specialiștii din domeniul medical și persoanele interesate de sănătate, într-un maraton de dialoguri deschise.

Speakeri:
Oana Moraru, mentor educațional cu peste 20 de ani experiență ca profesor și educatoare
Dr. Siminiceanu Nicoleta Daniela, medic pediatru

Evenimentul se desfășoară sâmbătă, 7 octombrie, începând cu ora 11:00, în Sala Mozart de la Congress Hall, Palas Mall, Iași.

Pe Oana Moraru o citim în familie, iar pe doamna doctor Siminiceanu Nicoleta Daniela o vizităm cu băiețelul nostru încă din prima săptămână de viața, dânsa fiind medicul pediatru care ajută mereu cu blândețe și profesionalism orice părinte panicat de evoluția micuței făpturi nou venite în familie.

Accesul este liber, în baza unei înscrieri prealabile, până pe 1 octombrie completând formularul: https://goo.gl/FoAHz403. Au înflorit nuferii din Grădina Botanică Iași - Aug 13, 2017 3:00:00 PMAstăzi am mers cu familia și am vizitat Grădina Botanică „Anastasie Fătu” din Iași. Bucuria a fost foarte mare, când la iazul mic (cel situat pe alea spre rozariu) am descoperit flori de nufăr într-o gamă foarte variată de culori (alb, galben, roz ș.a.).
Așa că am hotărât să împart și cu voi această bucurie, făcând câteva poze și montându-le într-un videoclip cu alte mici clipuri cu aceste flori delicate.
Vizionare plăcută!

PS: Puteți vizita Grădina Botanică din Iași zilnic, în programul 09:00-20:00. Pentru a vedea zilele în care aveți acces și la sere, consultați site-ul: http://botanica.uaic.ro

-------------------------------------------------------------------------------------------

Mă găsiți și pe:
✔ Facebook: https://www.facebook.com/atelierdefamilie
✔ Facebook: https://www.facebook.com/cultivacumihai
✔ Instagram: https://instagram.com/cultivacumihai
✔ Blog: http://atelierdefamilie.blogspot.com
04. Câteva zile în natură - Aug 2, 2017 5:00:00 AM


În ultima perioadă am avut câteva zile libere și am profitat pentru a fugi departe de aglomerația orașului. Am mers cu trenul până la Hârlău și am vizitat împrejurimile.

Vă las să descoperiți o parte din ele în acest clip.

05. Flori de rozmarin (Rosmarinus officinalis) - Jun 25, 2017 5:00:00 AM


La mine în balcon am flori de rozmarin (Rosmarinus officinalis) pentru prima dată. Am cumpărat acest rozmarin în urmă cu aproximativ doi ani de zile, pentru al cultiva în balcon, ca parte a experimentului meu de grădinărit în balcon. În curând voi încerca să-l înmulțesc... rămâneți aproape!06. Sânzienele - floarea ce poartă semnul Sfintei Cruci - Jun 24, 2017 9:00:00 AM


Sânzienele (Galium verum) sunt plante erbacee de culoare galbenă, înalte până într-un metru, cu florile dispuse sub forma unui ciorchine, fiecare având câte patru petale, motiv pentru care se spune că această plantă este binecuvântată de Dumnezeu, deoarece poartă în ea semnul Sfintei Cruci.
Ele înfloresc în perioada solstițiului de vară, perioadă în care este sărbătorită și Nașterea Sfântului Ioan Botezătorul, de aceea, floare mai este denumită și floarea lui Sântion.


07. Proiect nou, canale sociale noi - Jun 23, 2017 9:00:00 AM


V-am anunțat de curând lansarea noului proiect personal: Cultivă cu Mihai. Dacă nu v-ați abonat încă, dar vă place ceea ce fac, vă rog să vă abonați. ;)

Între timp, vă anunț că sunt prezent și pe Instagram, cu aceeași denumire Cultivă cu Mihai.


https://www.instagram.com/cultivacumihai

Am ajuns și pe Facebook, tot cu aceeași denumire: Cultivă cu Mihai.

08. Un nou proiect: Cultivă cu Mihai - Jun 22, 2017 6:00:00 AM


Vă spuneam ieri că în ultima perioadă am lucrat la un nou proiect foarte drag mie. Acest proiect nou este canalul de YouTube: Cultivă cu Mihai.
 https://www.youtube.com/channel/UC5xDmEWY4k_RaL2PykVh4Ww/videosAcest nou canal l-am creat spre sfârșitul anului trecut deoarece am constatat odată cu lansarea proiectului de grădinărit că o parte din cititori doreau să vadă și în varianta video, cum fac anumite activități în grădina din balcon.
Ce să o mai lungim cu vorba, vă îndemn să vă abonați la acest canal pentru a fi primii care vedeți noutățile.

Vă mulțumesc!09. Am revenit! - Jun 21, 2017 6:00:00 AM


Ştiu... n-am mai scris de ceva timp, din diverse motive. Dar acum vă anunţ că:
Să nu credeţi că n-am mai scris că nu am mai avut subiecte. Subiecte au fost. Aş fi putut scrie aproape în fiecare zi pe blog şi, recunosc că m-am abţinut de multe ori să public unele texte ce ar fi putut „deranja” pe unii.
În unele situații am preferat ca timpul liber pe care-l aveam, să-l investesc într-o altă direcție, punând și bazele unui alt proiect drag mie, despre care o să vă povestesc curând.
Rămâneți aproape!10. Expoziție de azalee și camelii în Grădina Botanică - Feb 3, 2017 7:00:00 AM


După cum ne-a obișnuit din anii trecuți, Grădina Botanică „Anastasie Fătu” din cadrul Universităţii „Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi, a anunțat și anul acesta expoziția de azalee și camelii, ce va fi deschisă publicului în perioada 4 februarie - 26 februarie 2017.
Expoziția va fi deschisă zilnic în intervalul orar 09:00 - 16:00.
Colecția din acest an, grupează numeroase exemplare care se remarcă prin coloritul intens al florilor și vârste de peste 40 de ani. Și pregătiți-vă: în spațiul expozițional sunt prezente specii exotice care pot fi explorate cu ajutorul simțului tactil precum și alte plante decorative prin frunze (crotoni, ficuși, dracene, ferigi, dafini, begonii), prin flori (orhidee, frezii, heliconia) sau haitus (palmierul evantai, cicas, cactuși și plante suculente).

Preţul unui bilet individual este de 5 lei, iar pentru grupuri organizate de 3 lei / persoană.
Fotografiiatul fiind liber pe toată durata expoziției.11. Mulțumesc Sfinte Ierarhe Spiridon - Dec 12, 2016 6:00:00 AM

Sfinții, prin puterea lui Dumnezeu săvârșesc neîncetate minuni pentru noi oamenii. Dar, de cele mai multe ori suntem foarte ocupați cu grijile noastre de zi cu zi, aflându-ne într-o permanentă fugă, nemaiavând timp de a ne opri preț de câteva clipe să le simțim, să le vedem.
Mulțumesc Sfinte Ierarhe Spiridon pentru toate minunile săvârșite în fiecare moment în familia noastră.


12. Să Share-uim Globuri cu suflet - Dec 11, 2016 7:00:00 PM

Este prima dată când fac publică pe blog o campanie socială în care familia mea se implică. Dacă nu am făcut-o până acum e datorită principiilor cu care am crescut și după care mă călăuzesc mereu. De data aceasta am decis să mă implic și să vă fac și vouă cunoscută această campanie, deoarece știu că unindu-ne toți, putem ajuta fiecare după puterea lui.
Știu că e o perioadă plină de evenimente caritabile cărora mulți nu le dau nicio importanță. Și mai știu că trebuie să-i ajutăm pe cei de lângă noi, aflați în nevoi pe tot parcursul anului, nu doar la marile sărbători.
În anii trecuți, urmăream campania „Globuri cu suflet” pe care o desfășura Anda pe blogul ei. Această campanie inițiată în anul 2009 la Iași de Lavinia Biberi, a fost preluată mai apoi de alt blogger, iar acum adusă chiar sub umbrela Kooperativa 2.0 Iași cu titlul generic „Share-uim globuri cu suflet”.
Dacă vă întrebați de ce campania se numește așa, vă spun că este un mix între „Casa Share” (inițiat de Bogdan Tanasă) și „Globuri cu suflet” despre care vă vorbeam mai devreme.

Beneficiarii sunt 11 familii de care Bogdan s-a ocupat, zidindu-le case de la zero. Așa că bloggeri din Iași s-au mobilizat dorind să le ofere familiilor din acele locuințe sărbători mult mai frumoase.
Pentru a vă forma o idee, iată o scurtă descriere a familiilor.Familia 1 – Vlădeni – formată din trei băieți de 6, 12 și 14 ani + un părinteFamilia 2 – Popricani – formată din două fete de 2 ani și alte două fete de 7 și 9 ani + doi părințiFamilia 3 – Miroslava – formată din 3 copii – 5 ani (băiat), 8 ani (fată), 10 ani (băiat) + doi părințiFamilia 4 – Moimești/ Popricani – formată trei băieți de 2, 4 și 12 ani, două fete de 15 și 16 ani + un părinteFamilia 5 – Prisăcani – formată dintr-un băiat de 15 ani – fără părinți acasăFamilia 6 – Popricani – formată din 7 copii cu vârste între 0-15 ani și un părinteFamilia 7 – Popricani – formată din 2 copii – 5 ani (fată) și 7 ani (băiat)Familia 8 – Tipilești/ Popricani – bunica Catinca, de 70 aniFamilia 9 – Voinești – formată din două fete de 7 și 12 ani și doi băieți de 14 și 17 aniFamilia 10 – Popricani/ Moimești – formată din patru fete de 5, 7, 12 și 15 ani și un băiat de 14 aniFamilia 11 – Medeleni/ Golăești – formată din două fete de 5 și 7 ani și un băiat de 16 aniCei de la Carrefour Felicia s-au alăturat campaniei noastre, oferindu-se să contribuie cu tot ce trebuie pentru sărbători liniștite. Colegii mei din Kooperativa 2.0 Iași au mers personal în magazin și au ales 11 brăduți, cu tot ce înseamnă decorarea lor, de la decorațiuni până la bomboane de brad. Pe lângă acestea, au fost oferite și câte-un pachet cu alimente de bază, deloc de neglijat pentru fiecare familie.


E un început de campanie cu mare bucurie, dar e nevoie de implicarea mai multor oameni pentru a lumina chipurile greu încercate din aceste familii. Poți și tu să te implici! Puțin câte puțin... tot se adună. Poți dona alimente, produse de igienă personală sau chiar jucării.
Poți dona în campania „Share-uim Globuri cu suflet” contactându-mă pe mine (printr-un mesaj aici, pe Facebook sau în privat) sau pe oricare alt coleg blogger implicat în campanie. Campania de strângere a pachetelor durează până pe 18 decembrie. În perioada 19-22 decembrie bloggeri vor merge în casele Share și vor împărți toate darurile adunate.
Chiar dacă nu te poți implica, distribuie poate mesajul ajunge la cineva care vrea să ajute.

[Despre această campanie au mai scris: Ionuț Durbaca, Alexandra Ignat, Gabriela Elena Mereuță, Andreea Ignat, Diana Elena Lupu, Constantin Ciobanu, Florina Pascariu, Costin Chirica, Bianca Ionel, Ioana Dabija, Alexandra Alistar, Sorina Chirilă, Dragoș Bârgăoanu, Andreea Crețu, Marian Matei, Nistor Andrei, Anda Elena Pintilie, Simona Patras, Viorica Picincu, Roxana Ichim, Dana Burlacu Visternicu, Diana Catanoaia, Alexandra Bohan, Isabela Nitica, Alexandru Taradaciuc, Adelina Bohan, Irina Butnaru, Andrei Chisanovici]13. Poveste despre fotografii de familie - Dec 10, 2016 10:00:00 AM


Cred că vă amintiți prima ședință foto de la grădiniță, când în cinci minute era fotografiată toată grupa. Nu conta dacă tu îți doreai să fii fotografiat, sau dacă aveai o stare ciudată în acea zi: trebuia să stai să fii flash-uit, că doar toți copii din grădiniță făceau asta. Nu aș vrea să vadă cineva prima fotografie care mi-a fost făcută la grădiniță, cu această ocazie. Uitându-te la ea îți poți da seama cât de mult mi-am dorit fiu în acel moment acolo.

Dar povestea de astăzi nu este despre mine, ci despre fotografiile de familie pe care ni le-a făcut Paul Pădurariu în al lui Studio foto în care a amenajat un decor specific sărbătorilor de iarnă.

Noi adulții suntem obișnuiți să stăm des la fotografiat, dar cu copiii, din punctul meu de vedere e mai dificil. Ei sunt foarte naturali și nu acceptă să fie puși să „stea” în anumite poziții, să facă anumite mișcări, sau chiar să zâmbească la comandă. Iar Paul știe toate acestea și a reușit să și-l împrietenească pe S., surprinzându-ne chiar și pe noi, când la final de ședință foto, copilul nu mai dorea să plece din studio.

Și cum el e tăticul a trei năzdrăvani, vă dați seama că nu i-a fost deloc greu să fie pe placul copilului și tot timpul petrecut în fața camerei a fost fără eforturi mari de atenție la prezent, fără stres și complexe de genul „copilul meu nu e fotogenic, ce caut aici?” sau „copilul nu râde acum, oare ce fotografii vor ieși?”, întrebări pe care poate ni le-am fi pus dacă Paul nu ne încredința că totul se întâmplă așa cum vrem și ne dorim noi, nu el. Bine, am stat și am analizat situația după ce s-a terminat mi-am dat seama că avea o strategie pe care a pus-o în aplicare subtil și cu delicatețe. A fost simplu, am fost noi înșine, așa cum avem de fiecare dată nevoie să fim.

Analizând toate aceste aspecte, am înțeles că fotografia e o artă bazată pe emoție, pe care nu o poți transmite decât sincer și din suflet.
Mulțumim Paul pentru amintirile de calitate!

PS: Și ca să vedeți că nu vorbesc degeaba, vă las mai jos câteva din fotografiile făcute de Paul. Dacă vrei să ai și tu asemenea amintiri, nu ezita să-l contactezi pe Paul Pădurariu.

14. Românie, la mulți ani! - Dec 1, 2016 6:49:00 AM

Despre țărișoara asta sunt multe de zis, dar... încă mai nădăjduiesc că viitorul va fi unul favorabil și pentru tinerii crescuți pe aceste pământuri.
Cred că suntem sătui de cuvinte mari aruncate gratis... doar viitorii parlamentari sunt în campanie electorală.
Eu vă spun direct: La mulți ani! Românie, la mulți ani!
Sursă foto: aici

15. O căsuță la țară - Nov 27, 2016 6:50:00 AM

Fiind crescut în curtea bunicilor din minunatul ținut al Neamțului, am dintotdeauna o dorință: familia mea să locuiască la casă simplă, într-o zonă rurală. Adică la țară, cu o curte plină de flori, o grădină cu livadă... vise deocamdată.
Dar până vom avea căsuța noastră studiem casele tradiționale ce sunt clasate drept monumente etnografice de cei de la Institutul de Memorie Culturală, cunoscut mai mult ca sub prescurtarea CIMEC.
Mie-mi place foarte mult modelul acestei căsuțe:

Sursă foto: monumente-etnografice.cimec.ro


16. Reclame virale de Craciun - Nov 22, 2016 6:21:00 AM

Dacă se apropie Crăciunul trebuie musai să apară și reclamele de sezon.
Recunosc, deși am televizor și plătesc lunar un abonament de TV (asta-i o poveste separată), îl deschid doar să conectez laptopul și să mă uit la un film pe un ecran mai mare și la o calitate mai ridicată. Chiar și așa nu pot ignora reclamele de sezon pe care unii din prietenii mei din social media le distribuie în această perioadă. Putem spune că unele dintre ele deja sunt virale.
Vă pun mai jos câteva din reclamele care cred eu că vor fi spun povești frumoase anul acesta.

Suntem abia la început și deja m-am plictisit de marketingul legat de Moș Crăciun. Devine obositor tot efortul de a te face să consumi în loc să-ți faci timp pentru a sta cu cei dragi.
17. Bucuria darului, părintele Constantin Necula - Nov 18, 2016 7:14:00 AMJoi, 17 noiembrie 2016, a avut loc la Brașov conferința „Bucuria darului” susținută de părintele Constantin Necula. Nu o să vă spun mai multe, cu toții știm cine este părintele Constantin Necula și cu ce se ocupă.
Vă urez doar vizionare cu folos a conferinței!
18. Trailerul pentru Frumoasa şi Bestia (2017) - Nov 17, 2016 7:56:00 AM


Zilele trecute, Disney a publicat trailerul pentru musicalul Frumoasa şi Bestia (Beauty and the Beast 2017), care se pare că a bătut deja toate recordurile de până acum.
19. Muzeul Mitropolitan Iași găzduiește expoziția „Psaltirea Mitropolitului Anastasie Crimca de la Dragomirna” - Nov 16, 2016 5:00:00 AM

De miercuri, 9 noiembrie 2016, Muzeul Mitropolitan Iași găzduiește expoziția itinerantă „Psaltirea Mitropolitului Anastasie Crimca de la Dragomirna”. Expoziția conține 54 de reproduceri de caligrafie și miniatură realizate în Atelierul de Miniatură și Caligrafie „Mitropolitul Anastasie Crimca”, de maicile de la Mănăstirea Dragomirna, după Psaltirea de la 1616.
Manuscrisul Psaltirii de la 1616 a fost realizat în școala patronată de vlădica Anastasie, care a excelat în „meșteșugul copierii și împodobirii manuscriselor cu ornamente și miniaturi”.
Puteți vizita Muzeul Mitropolitan de marți până sâmbătă în intervalul orar 10-17.20. Post cu folos! - Nov 15, 2016 8:00:00 AM


Ce folos este ca trupul să fie deșert de bucate, iar sufletul a-l umplea de păcate? Ce folos este a fi galbeni și ofiliți de post, iar de pizmă și ură să fim aprinși? Ce folos este a nu bea vin și a fi beți de veninul mâniei? Ce folos este a nu mânca cineva carne și cu hulele a rupe carnea fraților noștri? Ce folos este a ne opri de cele ce sunt uneori slobode și a face cele ce nu sunt niciodată slobode? Că Dumnezeu pe aceia îi iubește și îi cinstește, care se feresc de cele oprite. (Sfântul Ierarh Martir Antim Ivireanul)
Nu am adaug nimic. Post cu folos duhovnicesc să avem!21. Conferința „Rolul părinților în dezvoltarea copiilor de la naștere la maturitate” la Iași - Nov 14, 2016 5:11:00 PM

Asociația Părinți pentru Ora de Religie (APOR) Iași împreună cu Asociația PRORELIS și Facultatea de Teologie Ortodoxă „Dumitru Stăniloae” Iași organizează conferința „Rolul părinților în dezvoltarea copiilor de la naștere la maturitate”.
Conferința se va fi șusținută, miercuri, 16 noiembrei 2016, de la ora 18:30, în Aula Mihai Eminescu a Universității „Al. I. Cuza” din Iași.
Invitat: Psihoterapeut Dr. Andreea Olteanu
Intrarea la conferință este gratuită, iar participanții vor primi diplome de participare.22. Leonard Cohen - Nov 11, 2016 8:00:00 AM


Pe pagina de Facebook a lui Leonard Cohen a fost anunțat astăzi decesul acestuia la vârsta de 82 de ani. În mesajul oficial se precizează că în curând va fi organizată o ceremonie de comemorare în Los Angeles. 

sursă foto: facebook.com/leonardcohen

Actualizare: Se pare că artistul a murit pe data de 7 noiembrie 2016, cu trei zile înainte ca anunțul să fie făcut public. El a fost înmormântat la Montreal pe 10 noiembrie, după care a fost anunțat decesul.23. A fi sau a nu fi casatorit? O intrebare a omului - Nov 10, 2016 7:00:00 AM


Mâine, vineri, 11 noiembrie 2016, începând cu ora 18:00, în sala Sinaxar a Muzeului Mitropolitan Iași va avea loc conferința „A fi sau a nu fi căsătorit? O întrebare a omului”, susținută de părintele Nicodim Petre, consilier al Sectorului de Misiune din cadrul Arhiepiscopiei Iașilor.
Această conferință este organizată în cadrul Zilelor Pro Vita Iași 2016, ediția a VI-a.
Intrarea la conferință este liberă!24. Bloggingul în viața mea - Nov 1, 2016 7:00:00 AM

Începuturi în blogging
Începuturile mele în blogging au fost prin luna septembrie 2008, atunci când din prea mult timp liber mi-am făcut un blog pe Blogspot.
La început nu prea știam cu ce se mănâncă un blog. Preluam articole și fotografii de pe alte site-uri, punând totuși sursa informațiilor.
Ușor și timid, am început să-mi spun și părerile personale. Uimirea a venit atunci când, ca urmare a mediatizării exclusive a unui eveniment, articole sau fotografii personale au fost preluate de pe blog de alte site-uri.
Odată cu trecerea timpului, a scăzut și timpul alocat blogging-ului, chiar abandonând acel blog. După ce m-am căsătorit, am început împreună cu soția să facem diferite lucruri de mână pe care să le dăruim celor dragi. Bineînțeles că după un timp ne-am decis să împărtășim și cu alții, motiv pentru care am creat Atelier de familie, un blog de familie.
Blogging în varianta Kooperativa 2.0
Între timp am aflat că s-a înființat filiala ieșeană a Kooperativei 2.0, așa că m-am înscris. Și bine am făcut, căci am cunoscut oameni frumoși, cu o experiență de câțiva ani în blogging, de la care ai mereu de învățat.
Andreea Ignat a dat startul workshopurilor de blogging cu cel intitulat All About Blogging, trecând în revistă regulile generale de blogging, moduri în care să scriem corect un articol, dar și metodele de implementare a campaniilor.
Workshopul s-a desfășurat în atmosfera deja consacrată a blogosferei ieșene la Fika, locul unde poți avea nu doar o pauză de cafea.
După acest workshop am căutat și am învățat mai multe despre blogging, am descoperit instrumentele de analiză, curiozitatea m-a mânat și am văzut că primul meu blog (neșters încă, doar abandonat) avea de cinci ori mai mulți vizitatori în urma mediatizării acelui eveniment. Dacă știam atunci informațiile pe care le știu acum, duceam acel blog pe „culmile succesului”. Dar niciodată nu-i prea târziu... —————————————-Dacă locuiești în Iași, ai un blog și vrei să ni te alături, completează acest formular și dăm noi de tine!Dacă ești o firmă care își dorește promovare prin intermediul blogurilor din Iași, intră pe site și spune-ne cum te putem ajuta!—————————————-
Au fost prezenți: Andreea Ignat, Dragoş Bârgăoanu, Constantin Ciobanu, Oana Blaga, Bianca Nistor, Mihai-Alex Olteanu, Diana ElenaLupu, Roxana Ichim, IsabelaNitica, Adelina Bohan, SimonaNemtanu, Gabriela Mereuță, Durbaca IonutLucian, Alexandru Taradaciuc, CostinChirica, Anda Elena Pintilie, AlexandraBohan, Sorina Chirilă, Florina GabrielaPascariu.


25. Flori de toamnă 2016 - Oct 23, 2016 5:41:00 AM

Grădina Botanică „Anastasie Fătu” din cadrul Universităţii „Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi va deschide sâmbătă, 29 octombrie 2016, începând cu ora 11:00 expoziția de flori, fructe și semințe intitulată „Flori de toamnă 2016” .
Expoziția „Flori de toamnă 2016” va fi deschisă zilnic în intervalul orar 09:00 - 17:00, în perioada 29 octombrie - 20 noiembrie 2016.
Evenimentul din acest an este dedicat aniversării a 200 de ani de la nașterea profesorului Anastasie Fătu și împlinirii a 160 de ani de la fondarea primei grădini botanice din Principatele Române.
Preţul unui bilet individual este de 5 lei, iar pentru grupuri organizate de 3 lei / persoană.

Un ultim detaliu: în perioada expoziţiei fotografiatul este liber.