Blogs Home » Știință/Tehnică » IT » SERVICII SEO BUCURESTI

SERVICII SEO BUCURESTI

In primul rand alegem un expert SEO sau o agentie de SEO. Pentru a face o alegere buna trebuie sa tinem cont de mai multe criterii.Multe persoane isi aleg expertul SEO in functie de pretul cerut. Desi este tentant, trebuie sa tineti cont si de alte criterii.

Cum arata site-ul de prezentare al acestui expert in optimizare SEO? Are acest expert un portofoliu cu cazuri reusite?In al doilea rand, stabilim obiective pentru Campania SEO. Ce dorim sa realizam folosind SEO? Este clar ca serviciile de optimizare aduc foarte multe beneficii: cresterea traficului pe site, cresterea vanzarilor, cresterea imaginii brandului dumneavoastra.

 

Cand facem SEO?

In momentul in care avem o lista de cuvinte si expresii cheie incepem sa producem continut scris pentru site-ul dumneavoastra. De aceasta etapa se ocupa un copywriter cu experienta SEO. 

In paralel cu construirea continutului scris, lucram fiecare pagina a site-ului dumneavoastra. Optimizam meta titlul, meta descrierea, fiecare imagine, fiecare H si verificam link-urile interne. In functie de momentul in care alegeti sa faceti optimizare site procesul difera. 

Daca faceti SEO din momentul in care construiti site-ul este foarte usor sa pornim pe curat. Un web site construit de la zero poate fi optimizat odata cu construirea fiecarei pagini. Expertii in construire de site web lucreaza in paralel cu expertii SEO. Agentia noastra ofera de la inceput sansa clientului de a-si adauga optimizare SEO pe site-ul comandat de la noi.