Blogs Home » Fapt divers » Diverse » 1acolo

1acolo

Muzica,politica,film,fotografie,aici sunt de toate pentru toti

Articole Blog

01. Rapid Mizil - AS Petrolul 52 Ploieşti - Jan 27, 2017 8:00:00 AM
Vești bune pentru iubitorii fotbalului din orașul Mizil,echipa de fotbal Rapid Mizil și-a aflat adversara din CUPA ROMÂNIEI, FAZA JUDEŢEANĂ, optimi de finală, sezon 2016 - 2017. Este vorba despre o echipă cu renume,tradiție și istorie în fotbalului românesc și anume AS Petrolul 52 Ploieşti. Potrivit Asociației Județene de fotbal Prahova,meciul se va disputa pe data de 25.02.2017 pe Stadionul Tineretului din Mizil. Se anunță un duel frumos,un meci ce nu trebuie ratat,așa că,pe data de 25.02.2017 nu vă faceți alte planuri!
02. Blog cu activitate suspendata temporar - Jul 7, 2016 6:49:00 AM


03. La mulți ani 2016! - Dec 31, 2015 9:10:00 AM
1acolo vă urează un an nou fericit,plin de bucurii,sănătate și tot ce vă doriți!


04. Aplicatii biciclisti - Oct 28, 2015 1:44:00 PM
Salutare!
Am încercat în ultimul timp o aplicație pt. android,utilă,care îmi calculează caloriile arse,distanța parcursă,timpul petrecut în deplasare și care îmi desenează traseul parcurs. Aplicația se numește runtastic iar în versiunea free e destul de ok. Ce alte aplicații pentru bicicliști pentru sistemul de oprerare Android mai cunoașteți. Vreau să încerc și altceva care să fie ușor de folosit,dar,să fie și stufoasă ca opțiuni.
See ya! 
06. Eu când vreau să pariez,pariez! - Jul 15, 2015 8:47:00 AM
Acum două săptămâni am participat la un concurs ce s-a desfăşurat pe pagina oficială de Facebook a casei de pariuri Betclic Romania. Toată treaba era să alegi echipa care credeai tu că o să câştige Copa America 2015. Am presimţit că este anul echipei naţionale a statului Chile aşa că am pariat pe ei şi iată că am intuit bine. Premiul a fost un Apple Watch Sport 42mm Space Gray Aluminum Case with Black Sport Band,un ceas super drăguţ care însă poate fi folosit doar dacă eşti posesor de Iphone 4s sau un model mai nou de Iphone aşa că cine este interesat de el să mă contacteze.
Mai multe detalii despre acest ceas găsiţi pe pagina anunţului http://olx.ro/oferta/apple-watch-sport-42mm-space-gray-aluminum-case-with-black-sport-band-ID4hL9k.html sau pe site-ul oficial Apple,https://www.apple.com/watch/apple-watch-sport/


07. Lista bloguri - Jul 8, 2015 10:10:00 AM
Salutare!
Lista mea de bloguri a fost actualizată. Am scos din lista ce se află în dreapta,toate blogurile care nu aveau postări noi,unele dintre ele având postări ce au o vechime de 2 ani... Ca new entry,am adăugat în lista, blogul Imperiul Mizil http://imperiulmizil.blogspot.ro/,un blog interesant,cu articole interesante,ce merită promovat mai mult.
Scuzaţi postările rare dar lipsa de timp şi de idei îşi spune cuvântul. Sper să ne recitim mai des.


08. UPC a achiziţionat TCCOM - May 15, 2015 7:04:00 AM
De vreo câteva zile umblă vorba prin târg cum că,cei de la UPC au achiziţionat furnizorul de cablu şi internet pe plan local TCCOM. Mai jos aveţi ştirea preluată din ZF:

UPC face o achiziţie de 1,5-2 mil. euro pe cablu în Prahova
Autor: Adrian Seceleanu
UPC, numărul doi pe piaţa locală de cablu TV, a cumpărat în cadrul unei tranzacţii cu o valoare estimată la 1,5-2 mil. euro, Tiţa & Company (TCCOM) din judeţul Prahova, unul dintre cei mai vechi jucători de pe piaţa locală de profil, care a intrat în business la începutul anilor ’90, au declarat pentru ZF mai multe surse de pe piaţa de comunicaţii.TCCOM, compania preluată de UPC, avea operaţiuni în Mizil şi Urlaţi şi în localităţile din jur, şi un portofoliu de aproximativ 15.000 de servicii de televiziune şi internet şi era deţinută de Ion Tiţa, 59 de ani, potrivit informaţiilor ZF.Reprezentanţii UPC nu au răspuns până la închiderea ediţiei întrebărilor ZF legate de tranzacţie, în timp ce reprezentanţii TCCOM nu au putut fi contactaţi.Achiziţia TCCOM marchează revenirea grupului american pe piaţa locală de fuziuni şi achiziţii după o pauză de 7-8 ani de zile, în care jucătorii mai mici au fost cumpăraţi sistematic de RCS&RDS, AKTA şi, la un moment dat, şi de grupul Telekom, care între timp a oprit de tot achiziţiile.Numărul de cablişti a scăzut de la 566 la finele lui 2007 - ultimul an în care UPC a făcut o achiziţie, la 290 la finele lui 2014, potrivit datelor arbitrului telecom. În aceste condiţii  jucători precum TCCOM, cu portofolii de 15.000-20.000 de clienţi, au devenit vizibili în faţa operatorilor interesaţi de preluări. UPC negociază în prezent mai multe achiziţii ale unor asemenea jucători, cu operaţiuni în mediul urban şi rural, conform datelor ZF.
Sursa: http://www.zf.ro/business-hi-tech/upc-face-o-achizitie-de-1-5-2-mil-euro-pe-cablu-in-prahova-14259942
09. Prima ieşire din 2015 - May 8, 2015 1:18:00 PM
De la ultima postare am reuşit să cumpăr o bicicletă destul de bună,zic eu... E un CRN 900 ( Carnielli 9CENTO),o italiancă frumoasă care nu te lasă la greu: http://www.subito.it/biciclette/mtb-mountain-bike-carnielli-9cento-21v-milano-117348870.htm

Primul test mai serios cu această bicicletă l-am făcut Duminică,3 Mai 2015. Mai multe detalii despre prima ieşire din anul 2015 aveţi aici: http://mell.ro/2015/05/03/prima-evadare/

Pot să spun că echipa Haotic Crew Mizil s-a trezit şi a prins viaţă.

Dacă vrei şi tu să participi la viitoarele ieşiri cu bicicleta lasă-ne un comentariu la această postare iar noi te contactăm în cel mai scurt timp.

GO GREEN! 


10. Lupta împotriva corupţiei şi a corupţilor continuă! - Jan 23, 2015 9:39:00 AM
Începeţi să deveniţi nişte gândăcei care pot fi striviţi foarte uşor. DNA o să vă ancheteze pe mulţi dintre voi,aşa că,scapă cine poate! Mai jos puteţi vizualiza declaraţiile domnului Klaus Iohannis cu privire la corupţie şi corupţi,declaraţii care ne asigură că lupta continuă:Bravo DNA! Bravo domnule Klaus Iohannis!
11. Da,încă îmi iubesc ţara! - Dec 20, 2014 8:44:00 AM
Mulţi m-au considerat nebun,au fost persoane care m-au făcut comunist,alţii au zis că nu am ce face,însă vă întreb eu pe voi: Poţi să schimbi ceva ce ai în sânge? Eu cred că nu se poate. Am naţionalismul,patriotismul,iubirea de ţară şi neam în sânge şi mă doare atunci când văd cât de "iubită" este această ţară de oamenii care trăiesc în ea,de politicieni,de tineri,de bătrâni. De ce suntem un neam de rătăciţi ce nu ne iubim ţara şi alungăm orice speranţă că o să fie bine? Oare cei care ne conduc au distrus orice sentiment de iubire faţă de ţara asta în care trăim? E adevărat că după '89 traiectoria ţării a fost haotică şi politicienii care s-au perindat pe la conducere au distrus tot ce e mai bun în ţara asta,au vândut-o străinilor bucată cu bucată. Să ştiţi că ei nu sunt singurii vinovaţi,şi voi aveţi partea voastră care a contribuit la destrămarea acestei ţări,aţi fost complici prin tăcerea voastră,prin votul vostru cumpărat cu ulei şi zahăr,vot acordat unor partide de mafioţi. Oare o să mai explodeze încă odată mămăliga cum s-a întâmplat în '89? Slabe şanse...Suntem reduşi la tăcere iar votul este singura noastră armă. Ultimele noastre speranţe sunt puse într-un român de altă etnie,un român ce poate schimba ceva în ţara asta,dar,doar dacă scapă de ciuma roşie,ciumă ce a distrus sistematic România. E nevoie de o Justiţie dreaptă,e nevoie de oameni cu ambiţii mari cum e doamna Laura Codruța Kövesi (Procuror șef al Direcției Naționale Anticorupție),e nevoie de o instituţie care să trimită mafioţii,corupţii şi hoţii acolo unde le este locul,la puşcărie! Trebuie făcută o curăţenie generală atunci când vine vorba de corupţi şi corupţie. 

Apropo de iubire de ţară,zilele trecute am apărut la ziarul Azi la Mizil dar şi în ediţia online a ziarului Adevărul.ro. Ataşez mai jos link-ul cu articolul online dar şi poza cu articolul din ziarul Azi la Mizil:

http://adevarul.ro/news/eveniment/foto-record-200-localitati-sarbatorit-1-decembrie-1_547cd75aa0eb96501e44bfee/index.htmlŢine aproape drag român şi nu uita să-ţi iubeşti ţara! 

12. La mulţi ani,România,şi nu uita: Basarabia Pământ Românesc! - Nov 30, 2014 8:31:00 PM


Zilele trecute am primit un telefon prin care eram rugat să particip la un eveniment ce are loc în mai multe oraşe din România dar şi din Republica Moldova şi din Diaspora,un eveniment la care au participat sute de tineri unionişti. Tot ce trebuia să fac era să găsesc câţi mai mulţi prieteni,să afişăm un mesaj prin care să ne arătăm susţinerea faţă de unirea Republicii Moldova cu România şi să-l postăm pe facebook.M-a încântat ideea aşa că am trecut la treaba şi am făcut un apel către toţi cei care doreau să mă ajute să duc la capăt această iniţiativă. Mulţi s-au arătat interesaţi de această iniţiativă însă nu au reuşit să ajungă la întâlnire din diverse motive ... Chiar şi aşa nu am renunţat şi cred că am făcut o figură frumoasă pentru oraşul ăsta unde nu se mai mişcă absolut nimic,am arătat că se poate însă trebuie să avem răbdare şi voinţă. Rezultatul îl vedeţi în pozele realizate cu ajutorul bunului meu prieten şi vă promit că nu ne oprim aici,ăsta e doar începutul. Mulţumim tuturor celor care au fost alături de noi,mulţumim pentru aprecierile primite în mediul online şi pentru sprijin şi vă aşteptăm şi pe voi la acţiuni de genul.
13. Să înceapă show-ul !!! - Nov 21, 2014 12:35:00 PM
Avem un preşedinte nou,ales de un popor care,citez: "are întotdeauna dreptate". 
Klaus Iohannis mi se pare un om serios,un om care ştie ce trebuie să facă pentru binele acestei ţări,dovadă că la câteva ore după ce a fost anunţat ca fiind preşedinte ales al României câteva lucruri s-au mişcat:

http://www.digi24.ro/Stiri/Digi24/Actualitate/Politica/Legea+amnistiei+si+gratierii+ar+putea+fi+respinsa+de+Camera+Depu

http://www.romanialibera.ro/politica/institutii/primarii--preŞedintii-de-cj-si-aleŞii-locali-vor-avea-dreptul-doar-la-doua-mandate-consecutive-358095

http://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/surse-alina-bica-sefa-diicot-si-un-puternic-om-de-afaceri-sunt-audiati-la-dna.html

http://www.ziare.com/laura-codruta-kovesi/dna/exclusivkovesi-despre-marile-dosare-dna-valul-de-denunturi-si-sri-eads-a-fost-detonat-putem-sa-ne-asteptam-la-orice-interviu-video-1334355


Mulţumim domnule Iohannis! Curăţă ţara de hoţi şi de corupţi! Sper ca această curăţenie să meargă şi la nivelul primariilor şi al consiliilor locale pentru că sunt destui baroni care îşi cam fac de cap. Acum că PSD-ul nu are puterea absolută a venit momentul să daţi explicaţie pentru ilegalităţile făcute,e momentul să vă tremure un pic carnea pe voi!  

I love DNA! Viaţă lungă să aveţi în lupta împotriva corupţiei şi a corupţilor !!!
14. Disperare... - Nov 14, 2014 10:33:00 AMSunt emoționat până la lacrimi. Tot ce înțeleg din ce scrie pe această foaie este că nu trebuie să votăm un străin ca să ajungă președinte ca apoi să fure tot ce a mai rămas în aceasta țară... Trebuie sa votăm un "român mândru" ca să continue tradiția,să fure un român,nu un străin... Cam aşa se traduce... Oare cine este autorul acestor rânduri? Menționez că au fost găsite mai multe exemplare în cutiile poştale ale mizilenilor ... Bănuiți pe cineva?
15. Votaţi! - Oct 31, 2014 7:50:00 PM
Salutare oameni dragi! Duminică să nu hibernaţi,ieşiţi din casă şi votaţi! Votaţi pentru binele acestei ţări,votaţi pentru un viitor mai bun! Nu mergeţi pe principiul că n-o să se schimbe nimic sau că,toţi fură. Alegeţi răul cel mai mic,analizaţi toţi candidaţii şi alegeţi-l pe cel care îşi iubeşte ţara şi poporul,pe cel care luptă împotriva corupţiei şi corupţilor,pe cel care vrea binele acestei ţări. Dacă nu mergi tu la vot o să voteze ei pentru tine aşa că dacă o să ai un trai mai rău gândeşte-te că un pensionar comunist spălat pe creier de nu ştiu ce televiziune a ales un viitor pentru tine. Şi dacă stai bine să te gândeşti toată această operaţiune nu durează câteva minute,minute preţioase,minute în care decizi soarta şi destinul acestei ţări pentru câţiva ani. Votează,părerea ta contează! 
16. I'm back - Oct 22, 2014 7:29:00 PM
Pentru ca mi s-a reprosat faptul ca a trecut aproape un an de cand n-am mai postat pe acest blog m-am gandit sa incep sa postez din nou. A trecut ceva timp insa nu sunt mari schimbarile prin care am trecut,sunt ok,se poate si mai bine,insa,ma multumesc cu ce am. Sper ca pe viitor sa postez cat mai des si sper sa nu va dezamagesc. Pana data viitoare recomand spre citire un articol interesant despre Stanca Tohani,situata la nord de orasul Mizil: http://www.dailybusiness.ro/stiri-turism/tohani-un-colt-mediteranean-pe-locul-unei-foste-mari-103855/ . Lectura placuta!
17. Roşia Montană - Aug 28, 2013 5:38:00 PM
Aurul ţării a fost vândut,dormi în pace române,mai ascultă o manea,mai mănâncă un mic,mai bea o bere,deh ... sau dacă îţi pasă intră aici pt. mai multe informaţii :https://www.facebook.com/events/438390812941856/
18. Vitesse Arnhem - Petrolul Ploieşti 1-2 - Aug 9, 2013 7:53:00 AM


Golul calificării în play-off-ul UEFA Europa League marcat de Gicu Grozav .
19. PETROLUL-VIKINGUR 3-0 ATMOSFERA PELUZA - Jul 20, 2013 12:16:00 PM


"Noi nu suntem suporteri de rezultat,pentru noi,ziua când echipa noastră preferată joacă e ca o sărbătoare !" - 1acolo
20. Petrolul Ploiești câştigătoarea Cupei Timişoreana 2013 . Felicitări ! - Jun 2, 2013 5:35:00 PM
Sursa : www.doarpetrolul.ro


21. Republica Ploieşti - Apr 24, 2013 6:04:00 PM

Lupii Galbeni ( 2800 oameni ) prezenţi la meciul Steaua - Petrolul Ploieşti 2-2 cu bannerul "Republica Ploieşti" .
22. Haotic Crew Mizil - Feb 28, 2013 5:45:00 PM
Cel mai activ grup de bicicliști din Mizil are de aprox. 1 săptămână pagină pe Facebook. Ne găsiţi pe facebook.com/HaoticCrewMizil ,aici o să găsiţi povestea grupului de la înfiinţare până în zilele noastre,poze,noutăţi,ştiri, dar şi tot ce mişcă prin comunitatea naţională dar şi cea internaţională de biciclişti. Cine doreşte să se alăture nouă poate s-o facă prin a lăsa un mesaj pe pagina grupului mai sus menţionată sau să se alăture grupului de biciclişti de pe facebook: https://www.facebook.com/groups/biciclisti.ph/ .

1acolo susţine cu mândrie acest grup / proiect .
24. Am zis ! - Feb 12, 2013 7:06:00 PM
Sărbătorile din calendarul ortodox nu suntem în stare să le ţinem şi să le respectăm,în schimb când vine vorba de Valentains dei şi Halăuin suntem tare atenţi să nu ne scape ceva ...

Sursa: https://www.facebook.com/1acolo
25. Campania ARBORATI TRICOLORUL ROMANESC - Feb 9, 2013 8:18:00 PMScandalul diplomatic din jurul steagului Ţinutului Secuiesc a răscolit sentimente şi amintiri dureroase în rândul românilor ardeleni, dar nu numai. Arborarea unui drapel străin pe o instituţie a statului, că e vorba de steagul autonomiştilor secui sau chiar de cel al UE, este un afront pentru orice naţiune suverană. În acest sens îi îndemnăm pe toţi edilii şi pe toţi românii să afişeze la vedere drapelul românesc. Sa arătăm tuturor că am scăpat de orice complexe de inferioritate şi că începem să ne ridicăm în picioare, să fim mândri de moştenirea noastră culturală, să fim mândri că suntem români.
Toţi oficialii pot urma exemplul primarului unei comune din judeţul Braşov, care a arborat 30 de steaguri ale României pe toate instituţiile publice şi pe monumentele istorice din localitate. Conform Realitatea Tv, gestul edilului este susţinut de oamenii din comună, care au scos şi ei tricolorul la ferestre.“Această idee a pornit în urma discursului ministrului de Externe al Ungariei şi a ceea ce se întâmplă în Harghita şi Covasna. Steagurile României le-am scos la toate unităţile publice din comuna Beclean – şcoli, cămine culturale, monumente, deoarece mi se pare normal ca în România să fie un stat de drept, suveran, cum scrie şi în Constituţia României”, a spus primarul din Beclean, Cosmin Leancu.Localnicii sunt încântaţi de gestul primarului şi de cele 30 de steaguri care flutură în cele cinci sate ale comunei. “Trebuie să arătăm că suntem români. La noi e tot timpul pus la poartă, în balcon sus. Toţi trebuie să fim mândri de drapelul nostru, s-a pierdut din vedere treaba asta”, spune o localnică.În acelaşi timp, primarul provocator al municipiului Sfântu Gheorghe, Antal Arpad, a postat pe Facebook un mesaj prin care îşi îndeamnă prietenii să posteze steagul secuiesc pe coperta lor de pe această reţea de socializare, transmite corespondentul Mediafax.“Îi rog pe toţi prietenii mei maghiari şi români deopotrivă să posteze steagul secuiesc pe coperta lor în semn de protest faţă de circul mediatic care are ca ţintă simbolurile naţionale ale maghiarilor din România. Să spunem NU discriminării şi intoleranţei!”, scrie Antal în mesajul postat pe Facebook, în limbile maghiară, română şi engleză.Preşedintele UDMR Sfântu Gheorghe, Antal Arpad, a mai susţinut într-o conferinţă de presă că în aceste zile comunitatea maghiară este “linşată mediatic”. Sursa: FrontPress.ro