Amenajari interioare case - vile » Recenzii » Informatii complete despre idei de amenajari rezidential
Informatii complete despre idei de amenajari rezidential

1 apreciere 0 comentarii 26 vizualizari

ProDiversitatea proiectelor realizate
ContraCosturi ridicate de implementare
Summary

Mobilierul soluțiilor în stil modern are un design mai concis, dar aici accentul se pune pe o expoziție externă și o ușurință sporită în utilizare.

Modelele care sunt asociate în mod tradițional cu mobilierul aristocratic sunt canapele magnifice Chesterfield cu tapițerie din piele sau textile și o cusătură caracteristică.

Se potrivesc la fel de bine în împrejurimile palatului și cu o mică stilizare în studioul de la mansardă.

Stiluri în designul interioarelor de lux, Design interior Sector 3 Bucuresti | Arhitect Sector 3 Bucuresti | Amenajari interioare coafor Bucuresti.

Apartamente și case spațioase sunt potrivite pentru orice soluție interioară. Pentru o serie de caracteristici comune, se pot distinge principalele grupuri de stil.

Stiluri tradiționale S-au format în urmă cu câteva secole din tendințele arhitecturale, sunt numite și istorice.

Acestea sunt gotice, clasice, baroce, rococo, imperiu, modern, eclecticism și variațiile lor. Trăsături de caracter: canoane clare în proporții, forme, culori; tavane înalte, camere spațioase; elemente arhitecturale (coloane, pilastre etc.) ca parte a decorațiunii.

Stiluri moderne

Principala diferență față de tendințele tradiționale este schimbarea vectorului de la lux la simplitate și reținere. Decorul aici este concis, dar jucat cu trucuri interesante.

Grupul include minimalism, high-tech, mansardă, fuziune. La joncțiunea stilurilor clasice și moderne sunt art deco și clasici moderni, Gresie si Faianta Italia Bucuresti | Arhitect Interior Bucuresti | Design interior case moderne | Firme Design interior Bucuresti .

Stiluri etnice anumită țară, localitate.

Este obișnuit să vorbim despre designul scandinav, oriental, mexican, arab etc. Obiectele obișnuite, accesoriile și o paletă sunt transferate în mediul de acasă.

Stilizarea executată corect se potrivește perfect decorului original în mediul de viață, fără a sacrifica confortul, Gresie si Faianta Italia Bucuresti | Arhitect Interior Bucuresti | Design interior case moderne.

Interioare de elită ale apartamentelor: caracteristici ale reamenajării Schimbarea aspectului tipic al unui apartament nou este un pas necesar pentru a obține un spațiu mai confortabil pentru o anumită familie și mai potrivit pentru stilul interior ales.

Există trei abordări pentru îmbunătățire:

Combinarea mai multor camere într-una. Recepția este folosită atunci când combinați bucătăria cu sufrageria și camera de zi.

Drept urmare, se formează o parte publică spațioasă, unde puteți primi în siguranță oaspeții, fără a fi distrași de drumeții în sala de mese și înapoi.

Această metodă este adesea folosită în stilurile moderne. Centrul logic al spațiului extins poate fi un home theater sau un șemineu, | Firme Design interior Bucuresti | Design interior case Bucuresti pret | Proiect Design interior casa Bucuresti | Design interior casa stil clasic | Arhitect Bucuresti pret.

A doua opțiune pentru a crea un design interior elit pentru apartament este să demolați partițiile existente și să construiți altele noi, dar în funcție de propriul design.

Numărul, scopul camerelor, relația și orientarea lor către punctele cardinale - toate acestea sunt pur individuale și personalizate. Un exemplu de reamenajare este introducerea băii în perimetrul dormitorului, alocarea unui dressing separate, Design interior Coafor Bucuresti pret | Design interior restaurant Bucuresti.

A treia metodă combină primele două: demolează partițiile, combină încăperile - dar lasă spațiul rezultat deschis. Zonarea se face aici nu prin pereți, ci prin materiale, culoare, mobilier, decorarea tavanului.

Toate lucrările de reamenajare sunt coordonate în cazurile de arhitectură și locuințe. Când reparați, nu atingeți pereții rulmenți, ca Acest lucru se datorează siguranței structurilor întregii case, Design interior Florarie Bucuresti | Amenajari sali nunti Bucuresti.

Exemple de apartamente de lux într-un stil clasic

1. Proiect de design interior al unui apartament scump în stil de lux din Bucuresti, demonstrează splendoarea de care este capabil clasicul. Finisaje ușoare în alb, marmură și lemn.

Mobilierul este bogat decorat cu sculpturi, pereți cu panouri, tablouri în rame masive, tavane cu stuc. O abundență de decor, uși oglindite, elemente ale arhitecturii antice (frontoane, cornișe, jumătăți de coloane) creează o suprafață de 500 de metri pătrați. m atmosfera bogată din punct de vedere estetic.

Camera de zi are un plafon cu cupolă cu efect luminos pătrunzător.

Baia spațioasă conține o piscină de baie pe podium, o zonă de fitness cu mașini de exercițiu, o zonă de relaxare cu șezlonguri, Design interior apartamente Bucuresti | Design interior apartament Bucuresti | Amenajare apartamente Bucuresti.

2. Interioarele de elită în stil clasic au fost dezvoltate pentru un apartament pe două niveluri din complexul rezidențial din Buftea.

Aceasta este o versiune de palat a clasicilor în tonuri calde de bej și auriu. Accentul în sufragerie este pus pe tavanul rotund boltit cu insertie din vitraliu și iluminare radială, ornată cu panouri de onix în zona TV.

Dormitorul mare este împărțit într-o zonă de dormit și o șemineu. Tavanul de deasupra patului este decorat cu tablouri, în șemineu - vitralii. Baghete aurii pe pereți, candelabre răsucite, podea de marmură reproduc atmosfera camerelor palatului, Gresie si Faianta Bucuresti | Gresie cu aspect de piatra Bucuresti | Gresie rectificata Bucuresti.

3. În proiectul de proiectare a apartamentului în stilul clasicilor englezi de pe stradă. Centrul de planificare a devenit o cameră de zi, în jurul căreia se află o bucătărie, un studiu, un dormitor.

Perdele romane în dungi și tapițeria canapelei, tapetul în carouri și pereții verzi densi colorează camera de zi, Gresie imitatie marmura Bucuresti | Gresie cu aspect de marmura Bucuresti.

 

Sfaturi pentru a face un design original de baie
Vă recomandăm câteva idei câștig-câștig: paleta de culori luminoase.


Dacă designul dormitorului implică nuanțe calme, atunci în baie puteți alege culori răcoritoare (galben, verde) sau saturate extravagante. Culorile clasice sunt folosite mai rar - de exemplu, combinații de alb și negru.

Dar nu renunțați la nuanțele relaxante - dacă vă plac culorile alb sau pastel, asigurați-vă că le considerați ca opțiuni pentru paleta de culori din baie. În plus, culorile pastelate sunt o opțiune câștig-câștig: sunt ușoare și aerisite;
oglinzi și partiții transparente. Ele extind vizual spațiul, îl fac mai confortabil. Atenție la forma oglinzilor: cele rotunde conferă camerei un volum suplimentar, iar cele pătrate chiar și proporțiile.

Dacă baia este mică, alege oglinzi cosmetice: ocupă mai puțin spațiu, sunt mobile, sunt ușor de îngrijit.
Pereții despărțitori din sticlă arată elegant și mai igienic decât perdelele din plastic. Sunt confecționate din sticlă temperată, astfel încât ruperea lor este extrem de dificilă;

locuri închise pentru depozitarea lucrurilor. Obosit de borcane împrăștiate în toată baie? Ascundeți-le în locuri special amenajate și veți observa cât de laconic și de frumos arată baia fără pachete de șampoane și geluri de duș multicolore.

Deci, nu ezitați să cumpărați dulapuri și noptiere cu sertare;
tavane suspendate și suspendate. Tavanele lucioase și albe, cu iluminare încorporată, nu numai că arată elegant, ci și luminează bine fiecare colț al băii;
gresie din porțelan sau pardoseală din piatră naturală.

De ce să alegi aceste materiale? Sunt durabile și practice, servesc mult timp chiar și în condiții de umiditate ridicată. Este recomandat să alegeți culori monocrome, dar dacă sunteți în căutarea soluțiilor originale, opțiunile luminoase o vor face. Și nu uitați de covorul moale de la baie sau duș.
În designul băii, precum și în designul interiorului dormitorului, vă recomandăm să respectați minimalismul: camera „înfundată” arată urât.

Ce să spun nu atunci când proiectați o baie?
Când știți ce să căutați atunci când alegeți un design de baie, să ne dăm seama care sunt tabuurile:

culori artificiale. Acestea arată ieftine și învechite, iar baia nu poate fi salvată chiar și cu mobilier bun;
utilizarea plăcilor alunecoase. Nici nu trebuie să explici de ce plăcile din baie nu ar trebui să fie alunecoase. Dar totuși, ele economisesc adesea pe dale fără să cumpere o baie special concepută pentru ele.
Lipiți aceste sfaturi, iar baia dvs. va arăta elegantă și practică.

 

Baroque in the design of urban apartments

We continue the acquaintance with the classic direction in the design of apartments. Here we pay attention to the baroque - a style prone to abundance, sophisticated decor and rhythmic shapes. The baroque style apartment is a real palace, magnificent, magnificent, golden!
Info: design interior bucuresti | designer interior cluj pret | studio design interior | luxury interior design | interior design studio london |

FOR WHOM IS THE BAROQUE INTERIOR STYLE SUITABLE?
The baroque style colors the space of a modern apartment with an indescribable luxury, therefore, it will satisfy the taste of those who often host guests on their territory and care about their own prestige. Preferring the baroque style interior, you, in a royal tone, declare your financial wealth - which not everyone dares - and create your own island of comfort, serenity and peace. In addition, you are certainly a born of theater, so life in the palace will only benefit you.

The baroque style looks perfect in a large country house with high ceilings and a huge space for your imagination, interior design studio istanbul | gresie si faianta baie | mobila dormitor clasica italia | fete de masa restaurant preturi | piele naturala canapele pret | proiect de design interior.

 

WHAT COLORS TO FOCUS ON?


The Island of Your Calm can be presented in white in combination with gold. Other options are white + emerald, raspberry + gold. Any other contrasting colors will look good, but they should be bright colors, which the play of light and shadow fits nicely, design interior constanta | design interior case | portofoliu design interior | design interior apartamente | design interior preturi |

An abundance of gilding in a room with a baroque interior is a must. The brilliance of gold makes the space bright, clean, bright.

Baroque lighting is muted and gentle, so don't be afraid that your home will be bright. Our designers will tell you what colors, materials and decors or other lighting devices will look best.

WHAT SHOULD WE HAVE WITH THE FORMS?


The baroque style corrected the classics with plastic forms. Therefore, you can safely order concave and convex surfaces, spirals, twisted columns. The main thing is that there are no straight lines inside the baroque. Symmetry is observed and dynamic transitions are made from one side of the room to another in different ways, | design interior spatii comerciale | proiect design interior case | amenajari interioare restaurante | design interior restaurante.


MATERIALS AND DECOR


The interior in immodest baroque style is created only with the help of expensive materials, such as: silver, copper, gold, marble, valuable species of wood, veneer.


For example, when decorating floors and walls, stone is used. Also in the Baroque style, the wall panels are used with wooden panels. One of the walls can be covered with cloth or carpet from ceiling to floor. As for fabrics, they can be decorated not only with walls and windows, but also with doors and furniture, design interior restaurante | design interior bucuresti | design interior restaurante | design interior restaurant bucuresti.

In the living room, the walls and ceiling should certainly be refreshed in combination with stucco modeling. Molded garlands - this is one of the chic virtues of the Baroque theme.

The windows are decorated with expensive heavy fabrics, with a small pattern of chalked stems or featuring oriental paintings, vibrant birds, flowers. In patterns, tree branches can be combined with large leaves and flowers. Baroque style, a beautiful game of images, design interior camere hotel | design interior hotel | design interior coafor.

Chandeliers, chandeliers, chandeliers, candlesticks, chandeliers, lamps with multicolored lampshades act as lighting devices.


The natural rugs in the center of the room and the small warm rugs on the armchairs look decent, offer extra comfort, create a feeling of fullness of space with everything you need, fete de masa horeca | producator fete de masa restaurant | https://www.nikydecor.ro/piele-naturala | https://www.nikydecor.ro/fete-de-masa | | fete de masa teflonate |A large ancient vase will create an allusion to the presence of centuries of wisdom in this house. Grandfather's clock, like an old statue, will remind you of the abundant Baroque time. It will be even more interesting if we add showcases to the room decor, design interior case clasice | gresie si faianta baie pret | gresie si faianta baie | firme de design interior .


But what will we have pictures of? Be it a picture with views on nature, an image on the theme of peasant life or an image of half-naked bodies engaged in physical work.


Remember the large mirrors made of solid frames, finished with pearl queen, which can be placed in each room. Baroque-style mirrors are placed between the windows or above the fireplace, design interior pret | design interior case moderne | designer interior bucuresti | designer interior constanta | design interior bacau.

FURNITURE

In the Baroque style, everything should be plentiful for you - and even in abundance. As for the furniture, you can complete the apartment with the following items. It can be: various cabinets with curved legs: book, double, desk, cabinets with drawers, armchairs with corrugated top.
All your furniture should be decorated with sculptures and gold, covered with bright paintings and varnish. Baroque style furniture can be both functional and purely decorative.

Remember that the furniture attracts attention from the cut-out legs, richly inlaid and made, for example, in the form of lion figures supporting the table.

When you order interior design in the company Aquilegia, you get quality, experience and professional execution of orders. Aquilegia will help you decide the style, the right lighting, the selection of colors, the decoration and the choice of furniture and accessories, design interior casa constanta | designer interior craiova | designer interior piatra neamt | designer interior bucuresti pret.

Our company can offer you a complete solution for interior design and repair of apartments, houses, offices, restaurants, shops, as well as for architecture and design, construction and arrangement works, design interior case clasice | design interior case moderne | design interior coafor constanta.

NEOCLASIC INTERIOR STYLE

Neoclassicism in the design of modern apartments is another fresh classic movement, along with Modern, Art Deco and Art Nouveau.

Compared to Modern, it is a stricter style, accepting a minimum of decor, respecting the classic proportions, light. In fact, it is the same classicism, but more "miniature", not so conservative and easily framed in the size of modern apartments, which should still be spacious and bright, with high ceilings, design interior apartamente constanta | design interior case constanta | design interior constanta | design interior constanta.

CHARACTERISTICS OF THE NEOCLASSICAL STYLE

The neoclassicist looks at antiquity, so that inspired by the beautiful ideas of that era, he creates light, elegant interiors with straight lines. The colors used are white and very delicate shades of gold, blue, white, beige and brown, bronze.


The neoclassical style furniture is light, with an elegant look, with straight shapes and narrow legs up to the bottom. As required by the classic canons, it is placed along the walls, a coffee table or a flower pot on an elegant stand is placed in the center of the room, design interior constanta pret | firme design interior constanta | interior design hotel istanbul | interior design beauty salon istanbul | interior design restaurants istanbul.

Due to the high functionality of modern furniture, only the most necessary items, such as: armchairs and sofas, small coffee tables, any antique furniture, stained glass panels or mirrored stained glass.
Necessary inside the Neoclassical there are huge arched mirrors, starting from the floor itself and decorated with garlands of flowers.

Such mirrors perfectly reflect the refined atmosphere of the rooms, create the illusion of a maze and visually expand the space of the room,
interior design apartaments istanbul | interior design houses istanbul | interior designers istanbul | interior design istanbul price.

To move away from the voluminous interiors, but at the same time preserve the features of magnificent antiquity, the decorative elements are used in a relaxed way to create the style of neoclassicism.

These can be convex shapes and relief patterns. The characteristic neoclassical decorations are seashells, expressive leaves, laurel wreaths, Egyptian motifs. Stucco casting is a classic ceiling decoration, interior design firms istanbul | interior design company istanbul | design interior salon infrumusetare bucuresti | firme design interior bucuresti firme amenajari interioare bucuresti design interior casa bucuresti.

In the design of curtains, a semicircular pellet made of silk, brocade or satin is considered an important detail. Lambrequins are placed in folds in the style of Roman and Greek clothes.

The walls are glued with pastel colored wallpapers or a strict classic pattern. Individual painting is applied. The floor is covered with rare wooden parquet, is laid carpet, design interior case constanta | design interior apartamente bucuresti | design interior craiova | design interior case stil clasic.

Among the accessories in the spirit of antiquity, the neoclassical values present bronze figures or small marble sculptures, as well as picturesque paintings that convey battle scenes. Other equally important style elements are: marble fireplace in the living room, crystal chandeliers, floor lamps with magnificent lamp shades., Design interior Sector 3 Bucuresti | Arhitect Sector 3 Bucuresti | Amenajari interioare coafor Bucuresti | Gresie si Faianta Italia Bucuresti |

WHO IS THIS STYLE OF INTERIOR FOR?

The neoclassical in interior design attracts fans of the romantic era, when gentle ladies went to balls and gallant gentlemen organized a duel. Living in a style space Neoclassicism is comfortable for people who are self-confident, respectable, prone to minimalism, comfort and harmony.
When you order interior design from Nobili Design, you get quality, experience and professional execution of orders. Nobili Design will help you decide the style, the right lighting, the selection of colors, the decoration and the choice of furniture and accessories, Arhitect Interior Bucuresti | Design interior case moderne | Firme Design interior Bucuresti |
Design interior case Bucuresti pret | Proiect Design interior casa Bucuresti | Design interior casa stil clasic | Arhitect Bucuresti pret |

Our company can offer you a complete solution for interior design and repair of apartments, houses, offices, restaurants, shops, as well as for architecture and design, construction and arrangement works.

When you order products in our decorative products workshop, you can get a unique jewelry made with love, which will fit harmoniously inside you, emphasizing your uniqueness and originality, Design interior Coafor Bucuresti pret | Design interior restaurant Bucuresti | Design interior Florarie Bucuresti | Amenajari sali nunti Bucuresti | Design interior apartamente Bucuresti.

You can also get acquainted with other interesting interior styles: classic, ethnic and modern styles. Here are some modern styles that may interest you: futurism, urbanism, vintage, grunge style, deconstructivism, country style, kitsch, contemporary, loft, ontart, popart, postmodernism, retro, techno, functionalism, avant-garde, high-tech, shabby Chic, eco style and zen style, Design interior apartament Bucuresti | Amenajare apartamente Bucuresti | Gresie si Faianta Bucuresti | Gresie cu aspect de piatra Bucuresti | Gresie rectificata Bucuresti.

If you have questions about design, repair, architecture or construction, Nobili Design is ready to offer you a design consultation or advice on the turnkey design project, Gresie imitatie marmura Bucuresti | Gresie cu aspect de marmura Bucuresti.http://gabrieladesigninterior.blogspo... | http://nobili-interior-design.blogspo... | http://nobili-design.ro | http://studio.nobili-design.ro | | http://blog.nobili-design.ro | https://nobili-design.com/ | http://www.nobili-interior-design.ro/ | http://istanbul.nobili-design.com/ | http://london.nobili-design.com/ | http://nobili-design.ro/blog/design/ |http://london.nobili-design.com/ | http://dubai.nobili-design.com/ | http://barcelona.nobili-design.com/ |

http://www.nobili-interior-design.ro/... | http://roma.nobili-design.com/ | http://paris.nobili-design.com/ | http://bucharest.nobili-design.com/ |

http://varna.nobili-design.com/ | http://budapest.nobili-design.com/ | http://nobili-design.ro/proiect/bucur... | http://www.nobili-interior-design.ro/... |

0 comentarii