Blogs Home » Arte » Actori » Suflet pierdut

Suflet pierdut

Blogul meu acusi implineste un an si pe el postez aproape tot ce simt. Imi place foarte mult sa scriu pe el si sa comunic astfel cu mai multe persoane formand comunitati.

Articole Blog

01. Craciun Fericit ! - Dec 25, 2011 11:38:00 AM
Ho Ho Ho !!!!

Craciun Fericit tuturor alaturi de persoanele dragi !!! Sper sa aveti parte de un Craciun ca in povesti, cu multa iubire, fericire, liniste si impliniri !02. Forever young - Aug 13, 2011 2:02:00 PM

03. Missing you... - Jul 31, 2011 8:27:00 AM


.... a lot...

04. Dreams - Jul 9, 2011 8:23:00 AM

Barcelona


Roma


Paris


New York


Oslo


Londra

Bucuresti

O pasiune mai veche, visuri de mult uitate.

05. Ce-aș fi eu fără tine? - Jun 18, 2011 5:28:00 AM
" - Nu durerea a fost problema. Durerea te face să suferi, dar nu te doboară. Problema a fost singurătatea pe care o aduce cu sine durerea și care e ceea ce te omoară fierbându-te la foc mic, te rupe de ceilalți și de lume. Și scoate la lumină tot ce-i mai rău în tine.

- Întotdeauna e periculos să iubești. A iubi înseamnă a spera să câștigi totul riscând totul. Dar uneori mai înseamnă și să accepți riscul de a fi iubit mai puțin decât iubești tu însuți. "

" Se spune că poți recunoaște o mare iubire atunci când îți dai seama că singura ființă care te-ar putea consola este tocmai aceea care ți-a făcut rău. "


" Se iubesc.
Cu o iubire care le-a intrat în sânge.
Într-o beție permanentă .
În clipă și întru eternitate.
Și în același timp, teama e pretutindeni
Teama de lipsa celuilalt
Teama de a se trezi fără oxigen.
E certitudine și confuzie.
E, deopotrivă, tunet și nimicire.
E cea mai frumoasă dintre primăveri, cea mai violentă dintre furtuni.
Și totuși, se iubesc. "

Citatele sunt extrase din cartea "Ce-aș fi eu fără tine?" de Guillaume Musso, pe care de abia am terminat să o citesc. Mi-a fost dor de o carte bună după atâtea examene și mi-a plăcut foarte mult. Nu e doar o poveste de dragoste, ci se îmbină puțin și cu o poveste cu iz polițist, dar poate reprezenta și o călătorie de inițiere pentru personajul principal masculin.06. Like - May 24, 2011 1:59:00 PM

07. So big ! - May 22, 2011 11:48:00 AM

08. ... - May 3, 2011 4:37:00 PM


If it`s wrong, then why do you make so happy?

09. Acel cineva - Apr 27, 2011 3:24:00 PM

Există persoane în viaţa fiecăruia pe care ar trebui să le privim ca atare - de exemplu o profesoară sau chiar un simplu amic , dar pe care, din diverse motive, le privim altfel.

Dintr-un simplu cineva devine acel cineva.

Ce faci atunci?

E greşit ce simţi ?Sau de fapt nu simţi nimic şi totul e în mintea ta?

De ce e atât de greu să găseşti acea persoană potrivită, perfectă pentru tine?


M-am săturat de atâtea întrebări.
10. Paște Fericit !!! - Apr 24, 2011 8:01:00 AM


Sărbători fericite cu tihnă sufletească alături de cei dragi !


11. A nice day ! - Apr 17, 2011 2:09:00 PM

De fapt, este o zi perfectă. E soare, e cald, adierea vântului îți mângâie fața și pretutindeni se aud ciripind păsărele și râsete de copii. Toată natura s-a trezit la viață, și odată cu ea, și noi.

Nu pot să înțeleg de ce pierdem atât de mult timp din viață făcându-ne tot felul de griji inutile, când fericirea și liniștea noastră vin din lucruri mărunte- un răsărit de soare, un zâmbet plin de duioșie sau o privire caldă. Aceste gesturi contează așa de mult pentru fiecare dintre noi, dar din ce in ce mai mulți uită de aceste gesturi mărunte care pot să îți facă ziua perfectă. Tot ce trebuie să facem este să TRĂIM AICI ȘI ACUM.

Pentru mine, azi e o zi perfectă , oricât de departe aș fi de casă și de oamenii dragi. Și să nu uităm și de însemnătatea sărbătorii de azi - care nu e doar Duminica Floriilor- ci prevestește ceva mult mai important și plin de valoare.

O săptămână ușoară !

12. - Apr 5, 2011 4:27:00 PM

13. Ce titlu vrei tu - Mar 25, 2011 5:25:00 PM
Mi-e dor de casa, nu am de ce sa neg acest lucru... Dar in acelasi timp, sunt constienta ca trebuie/vreau sa imi fac o viata a mea , aici. Dar cu ce cost oare? De ce simt ca din ce in ce mai mult ma indepartez de vechea "eu", de prietenii mei, de familie? Si stiu ca numai eu sunt vinovata de distanta aceasta care e mai prezenta ca intotdeauna. Nu pot sa ma mai duc asa des acasa- drumul e lung si as sta doar o zi, si dupa iar as pleca. Si iar imi va fi greu sa ma obisnuiesc cu singuratatea de aici...Si de aceea, cred ca prefer sa stau, sa traiesc in rutina de zi cu zi- facultate, acasa, iesit, cel mai des in weekend-uri, pentru ca nu am timp in alta zi. Dar nici nu pot sa spun ca regret deciziile pe care le iau. Parca s-ar duce o lupta in interiorul meu-intre "noua eu " si "vechea eu". Si cam incepe sa se vada cine castiga. Dar nu e rau asa. Tot ce fac, fac pentru mine. Si mai mult ca sigur , e o gandire egoista. Dar stiu ca persoanele care imi vor binele , se bucura pentru mine si pentru ceea ce realizez in fiecare zi. Adica, suna laudaros si asa, dar muncesc mult pentru a-mi face un loc aici, pentru a-mi crea un scop zi de zi pe care sa il urmez. In fiecare seara, cand ma pun in pat, ma simt extenuata . Cateodata simt ca e prea mult si imi vine sa arunc totul pe geam, sa ma urc in tren si sa ajung acasa- pentru ca e adevarat ce se spune- nicaieri nu e mai bine ca acasa.

Deja a trecut jumatate de an si vad ca pe zi ce trece, ma schimb din in ce mai mult. In bine sau rau, poate doar timpul o va spune. Dar, in momentul de fata, nu mai stiu cine sunt.Ca si titlul blogului, sufletul meu e pierdut undeva pe drum.

Cum am mai spus mai sus, nu e rau aici. Azi a fost o zi buna, mai ales ca a fost si sarbatoare, o zi plina de soare si de ganduri optimiste si stiu ca, azi , cand ma pun in pat, sufletul meu e plin de speranta ca vor veni zile mai bune, ca maine voi face mai mult decat ce am facut azi, ca voi fi mai buna decat azi.
Doar pentru acest lucru traim, nu? Sa fim din ce in ce mai buni
si nu ma refer la cariera sau bani.14. Not coming home - Mar 25, 2011 5:13:00 AM

15. - Feb 15, 2011 7:26:00 PM

16. Don`t lower your expectations - Jan 31, 2011 7:48:00 PMWhen life hands you a disappointment, don't lower your expectations. Raise those expectations.

If you're having trouble reaching your goals, don't give up on those goals. Make them even more ambitious and even more meaningful.

Yes, life can be filled with inconvenience, frustration, and disappointment. The people you deal with can be rude, incompetent, arrogant and downright abusive.

But you don't have to let any of it get to you. Just as easily as you can choose to be angry, you can choose to be positive, productive, purposeful and enthusiastic.

When the negativity gets thick, respond with positive enthusiasm. For that is precisely when it can have the most powerful effect.

When being positive is not working out, double down on your positivity. Base your response not on how life has been, but on how you would like it to be.

-- Ralph Marston


17. Love Love Love - Jan 28, 2011 9:16:00 AM

18. Wake up call - Jan 26, 2011 8:05:00 AM
Cred că ai un început de depresie. Revino-ți !!! Viața merge înainte și tu trebuie să mergi cu ea !

Trebuie să ne asumăm deciziile pe care le-am luat -bune sau rele- și să învățăm să trăim cu ele , pentru că ele ne-au adus unde suntem acum.19. Feel - Jan 16, 2011 9:15:00 AMI just want to feel real love... I miss it too much ...
20. Home at last... or not? - Dec 17, 2010 5:55:00 PM

21. Let it snow - Dec 12, 2010 9:48:00 AM
Vreau zapada !22. Melodia de azi - Dec 6, 2010 7:07:00 PM
Pentru a incepe o noua saptamana cu bine si pentru ca se apropie cea mai frumoasa sarbatoare din an, va propun sa ascultati cate o melodie specifica Craciunului si Anului Nou, in fiecare zi... :)

Azi, desi e cam tarziu, o sa incep cu o melodie care mie imi place mult , si ca sa ne amintim putin de Craciunul trecut...


23. Lost - Nov 14, 2010 7:33:00 PM

How it hurts to need someone that much...

Do you know what love is?

Because I feel so lost in this big world -so big that I can`t face it... I`m here, You`re there.

Howie day-Collide

Asculta mai multe audio diverse
24. Question - Oct 6, 2010 5:38:00 PM

“Some things are true, whether we want them to be or not. Thoughts become words, words become actions, actions become habits, habits become character and character … well, character becomes destiny. It’s a hard thing to look deep down and examine our character. Will you do the right thing even if no one is looking? When is not convenient or it’s really hard? Or we do the right things simply because we have to? Because it’s who we are. Because it’s right.”
(Being Erica)

So, do we really do the right things because we have to? Or because we want to? And if we do it because it`s the right thing to do, where does this leave us?

25. Breathe in, Breathe out - Aug 13, 2010 3:25:00 PM


Sometimes you just need one next too you... not many....


PS : Va rog da-ti un click pe http://soferderomania.promotor.ro/Dica1Love pentru a ma ajuta sa merg mai departe !