Blogs Home » Personal » Personale » Pretty Special

Pretty Special

Nu este nimic special. Sunt doar o persoana normala, cu activitati normale dar care are ceva de spus...

Articole Blog

01. Poezie poezie .... - Nov 12, 2009 11:20:00 PM
Va spun un lucru strict secret
M-am abonat la internet
In prima zi de stat pe chat
9 gagici am agatat
Si le-am chemat la 7 fix La barul din cartierul X
Cand le-am zarit pe toate 9 Doamne, parc-am intrat la ZOO

Prima-i bruneta cu par drept
Pe maini, pe fatza si pe piept
Si m-a privit zimbind usor
Trantita intr-un carucior

A doua insa m-a uimit
Cu nasul ei cel ascutit
Putea sa taie castraveti
Dintr-un judetz in alt judetz

A treia mi-a rinjit cuminte
Cu gura fara nici un dinte
C-un jet de stropi s-a prezentat :
”Salut, sunt Silvia Scarlat”

A patra tipa cred c-avea
Vreo 4 tone si ceva
Din fusta-i stramta de nailon
Faceai trei huse la camion

Pe-a cincea n-o vedeam de loc
Doua grisine-n virf c-un smoc
Spre mine cand s-a indreptat
De la efort a lesinat

A sasea-i buna, ma incita
Insa de-a saptea e lipita
Vai ce mirifice fapturi
Trei maini, un ochi si doua guri

A opta arata beton
Proptita-n carja si-n baston
La 83 de ani si-un pic
Mi-a zis c-ar vrea sa-i fiu gagic

A noua tipa, dragii mei,
Te dizolvai in ochii ei ”
Eu sunt Marina” mi-a soptit
O noapte-ntreaga ne-am iubit

Acuma daca vreti sa stiti
De ce am ochii obositi
Si merg mai cracanat putin
Marina mea era... Marin

02. Dispozitie de... - Sep 21, 2009 11:46:00 AM

romantic guitar - godfather
Asculta mai multe audio Muzica
03. Fraza anului... - Sep 20, 2009 8:46:00 PM
Fraza anului: castigatorul Premiului Nobel pentru Literatura (nu stiu din ce an)

“In lumea actuala, se investeste de cinci ori mai mult in medicamente pentru virilitatea masculina si silicoane pentru femei, decat in vindecarea bolii Alzheimer. Din aceasta cauza in cativa ani, vom avea batrane cu ţîţe mari si batrani cu scula tare, dar niciunul nu-si va aduce aminte la ce servesc”.
04. Plictiseala - Sep 15, 2009 2:34:00 PM
Munca... E cam apasatoare atmosfera pe aici... ce sa zic
Nu-mi mai place sa fac nimic din lucrurile pe care inainte le faceam cu atata drag. De ce? De ce chiar? Ma simt de parca as face parte din alt film. Lumea toata cu preocupari zilnice: copii de dus la scoala, organizari de nunti, probleme de sanatate... Eu.... n-am nimic... sau aproape nimic (o durere de masea) De!!! Fiecare cu ce-l doare, vorba aia...


05. Ce gandeste un bebe la botez :)) - Sep 6, 2009 5:12:00 PM
Ora 14.00. Multă lume în casă. Mama s-a coafat, tata are un soi de şervet verde legat de gât, cam ca babeţica mea, dar mai îngust.. Arată caraghios, am râs de el. Bietul tata, crede că râd de fapt cu el. Oricum, suspect de multă agitaţie. Presimt că e în legătură cu mine. Ia să stau treaz. Nu, mamă, nu vreau să dorm şi nici să mănânc. Voi îmi pregătiţi ceva.
Ora 15.00. Au mai venit şi alţii. Vorbesc tare, râd. Din când în când se apleacă şi mă gâdilă. Ăsta-i un obicei tâmpit - ce, ne cunoaştem? Pe voi vă gâdilă necunoscuţii în dormitor? Ia să plâng niţel, poate mă ia mama-n braţe şi scap. Deci trag aer în piept, deschid gura şi…
Ora 15.45. Presupun c-am adormit. Adică trebuie să fi dormit, nu? că acuma m-au trezit. Ce mitocani… Bă, dormeam, da? Ce mă trambalaţi atâta? Na, că acum a apucat-o pe mama cheful să mă schimbe. Femeie, tu pe ce lume eşti? Lasă-mă-n pace să dorm! Ia să tragem aer în piept…
Ora 16.15. Credeţi că am chef de plimbare? Adică, zău, vă imaginaţi că asta vrea omu’ sâmbătă după-amiază pe la patru, să se dea cu maşina? Şi acum ne şi întoarcem, că cică au uitat un certificat de naştere. Asta mi se pare o prostie - ce, aveţi nevoie de dovezi că m-am născut? nu urlu suficient de tare aici? Nu pricepeţi? Vreau aaa-caaa-săăăă, la mine-n paaaat!
Ora 16.30. Oooo, ce de luminiţe-n camera asta! Şi ce tavan înalt! Miroase cam naşpa, n-ar strica o curăţenie generală, dar dacă n-au ferestre, nici n-ai ce să speri… Uite-i şi pe tipii ăştia, umblă-n rochii aurii cu mâneci negre, doi bărboşi… na că unul a pus mâna pe mine - ia gheara, bă naşpetule, ce-i cu manierele astea?
Ora 16.40. Cântă - sau aşa cred ei. Mama e Carmina Burana pe lângă ăştia. Aloouu, mă blues brothers, mai încet că nu mă mai aud gândind! Mă ţine-n braţe o tanti, habar n-am cine e, ăia rag de mama focului, e cam multă lume în spate, e şi oală mare în stânga, o masă… Cred că ăştia vor să mă mănânce. Băi, trebuie să scap de-aici imediat. Mama! Maaaaa-maaaaa! Cât mai tare: MAAAA-MMMAAAAAA!
Ora 16.50. Urlu în continuare. Pân-aici mi-a fost, nu mai scap. Mama e cu ei, clar, în loc să mă scape din beleaua asta îngrozitoare (în care tot ea m-a băgat, dacă e să mă gândesc), a vent să-mi dea suzeta. Suzeta? De-asta crezi tu, mamă, că am nevoie acum? Ia-mă de-aici, nu-i vezi p-ăştia ce-mi pregătesc? Ce trădătoare… Nu m-aş fi aşteptat la aşa ceva tocmai din partea ei.
Ora 17.00. Tanti m-a pasat la nenea, dar tot în spatele bărboşilor stau. Ăia fac vrăjitorii peste cartea de bucate, lumea îi aprobă cu gesturi stranii. În oala aia e apă, m-am prins. Nu văd de-aici dacă e vreun morcov şi niscaiva păstârnac înăuntru, dar n-am nici o-ndoială. Cred că mă fac ciorbă. Am încurcat-o rău de tot. Cred c-am şi răguşit, dar nu mă las - cineva trebuie să mă salveze şi pe mine. Cineva, oricine, ajutor!
Ora 17.05. Nenea face avioane cu mine. Ce truc vechi, suckere, nu mă păcăleşti.
Ora 17.10. Nenea face avioane cu mitraliere şi cu bombe. Am tăcut, fazanul crede că datorită lui. Aiurea, nu m-am resemnat, doar îmi conserv puterile magice. Când or vrea să m-arunce-n oală, o să-mi iau zborul şi-o să le dau cu tifla din turlă. Roadeţi-vă unghiile, na, canibalilor.
Ora 17.15. Gata, pân-aici mi-a fost. M-au luat pe sus, m-au pus pe masă, m-au dezbrăcat. Pentru o clipă am ajuns pe burtă, dar puterile magice n-au acţionat, n-am putut s-o şterg, deşi am încercat. Acum m-a luat bărbosul nr. 1 şi mă duce spre oală. Acum, ajutor acum! Bă, nu mă băga-năuntru, bă, stai aşa…
Ora 17.15. WHOA! S-a răzgândit, uite-l că mă scoate. Stai să ţip.
Ora 17.15. Nu, iar mă bagă-n oală. Mă, nebunule, termină!
Ora 17.15. Iar m-a scos. Devine ridicol. Nici nu ştiu dacă vrea să mă înece pe bune, că mă ţine de nas şi gură. Poate vrea să mă sufoce? Mă deşteptule, tu respiri cumva pe alte găuri?
Ora 17.15. Dacă mai face asta încă o dată, pe bune dacă nu fac şi eu ceva pe el. Măcar atât. Ia, că mă ţine deasupra oalei, să mă scurg. Ce înapoiaţi… de prosoape n-aţi auzit?
Ora 17.20. Credeam c-am scăpat, că s-au îndurat.. M-au luat de la oloi, m-au îmbrăcat la loc, dar m-au dat şi cu ulei şi tot lui nenea ăla m-au livrat şi ăla merge cu bărboşii într-o cameră secretă. Acolo o fi tigaia, poate nu mai vor ciorbă. Unde duceţi voi copiii mici, mă nenorociţilor? Ia să urlu un pic, poate atrag atenţia cuiva, deşi ăştia-s clar vorbiţi între ei.. Las’că scap eu şi vă dau pe mâna Poliţiei!
Ora 17.25. Nu trebuia să urlu. Mi-au băgat pe gât droguri cu linguriţa. Se-nvârte tot, mă ţin de bărbie să-nghit. Am reuşit să scuip un pic, dar bărbosul s-a ferit, e clar că are experienţă, pezevenghiul. În schimb, fraierul care mă ţine strâns în braţe e începător. Acum are o amintire de la mine pe rever.
Ora 17.30. Dhhroglgul ăla îşşşi mmfaşeee emfectul… mmmmhhhmmm… mi-e somn. Tu, trecătorule, dacă citeşti asta, să ştii că m-am luptat ca un bărbat şi-am fost învins mişeleşte. Adio şi să vă stau în gât.
Ora 18.00. M-am trezit din nou. Sunt viu, întreg.. Nu ştiu cum am scăpat, dar încă un botez nu mai suport. Băi, deştepţilor, sper că nu vă mai vine vreo idee săptămâna viitoare.
Femeie, ia scoate sutienul şi fă-te-ncoa. N-am uitat că m-ai trădat acolo, dar acum am nevoie de tine. Mi-e foame.
06. De ras sau de plans? - Sep 3, 2009 7:16:00 PM

07. Mare Ti-e gradina Doamne si multi nebuni ii sar gardul - Aug 21, 2009 7:23:00 PM
Pe zi ce trece ma sperii mai tare de lumea asta. Ieri am deschis si eu mess-ul (proasta decizie) si dupa cateva minute ma abordeaza un tip cu care am mai vorbit de vreo 2 ori, tot pe mess, in schimb habar nu am cine e de fapt. Pana aici nimic interesant doar ca formula lui de salut nu a fost una normala gen "buna", "sal" si alte alea, a fost una mai originala si anume "Dumnezeu sa te binecuvanteze". Binenteles ca am inceput sa rad de una singura si l-am intrebat ce e cu vb asta, la care el imi spune ca sunt un om bun si am un suflet mare. Am eu "sufletul mare" dar nu cred ca se referea la asta. Asaaaa, a mai zis el niste tampenii (ca e batran si sta la azil si e singur, asta in conditiile in care are 21 de ani.... sau nu...cn naiba mai stie) dupa care l-am rugat sa ma scuteasca pentru ca e nebun. Ghiciti ce!!! "Pacat de tine" mi-a zis. Raspunsul meu a fost promt " Chiar ca pacat de mn, numai de nebuni dau" siiiiiiiii bomba "Pai da normal, PSIHOPATII TRAG LA PSIHOPATI". Doamneee... am ramas fara cuvinte... l-am lasat in nebunia lui si i-am dau ignore.
Cam asa sta treaba. Stau si ma gandesc de atunci ca mi-ar placea sa cred ca isi batea joc de mn, ma lua la misto sau din astea decat sa traiesc cu impresia ca exista astfel de oameni in jurul meu. Faza e ca si datile trecute in care am vorbit imi parea ciudat si folosea tot felul de expresii gen "iti doresc pace" sau "tu imi redai linistea sufleteasca" :))))))
Moartea pasiunii ce sa mai. Nu ca n-as fi eu romantica dar parca asta nu e romantism, e ....... nu stiu.... nebunie sau..... bataie de joc (sincer prefer a doua varianta).
08. Feel the music - Jul 24, 2009 6:36:00 PM
09. Ce spun copiii despre casatorie - Jul 10, 2009 10:16:00 AM
Ce e căsătoria?

"Căsătoria e când păstrezi fata şi nu trebuie să le-o mai dai înapoi părinţilor ei"- Eric, 6 ani

Ce fac îndragostitii la prima întâlnire?

"La prima întâlnire îsi spun numai minciuni unul altuia şi asta îi face suficient de interesaţi să se mai vadă şi a doua oară" - Martin, 10 ani
"Nu fac decât să mănânce cotlete de porc cu cartofi prăjiţi şi vorbesc despre dragoste" - Craig, 9 ani

Care e vârsta potrivită pentru a te căsători?

"Imediat ce termin grădiniţa, o să-mi caut o soţie " - Bert, 5 ani
"84 de ani - pentru că la vârsta asta nu trebuie să mai lucrezi şi ai tot timpul din lume să-l iubeşti pe celălalt" - Judy, 8 ani

Când se îndragostesc oamenii?

"Nimeni nu ştie de ce se întâmpla, dar am auzit că are legătură cu felul în care miroşi. De asta parfumul şi deodorantul sunt aşa de cumpărate" - Jan, 9 ani
"Când un om are pistrui şi găseşte pe altcineva care are pistrui" - Andrew, 6 ani
"Mi se pare că trage cineva cu o săgeată în tine, sau ceva de genul ăsta, dar restul nu e chiar aşa de dureros" - Harlen, 8 ani

Cum e să te îndragostesti?

"E ca o avalanşă şi trebuie să alergi ca să te salvezi" - Roger, 9 ani
"Dacă atunci când te îndragostesti e ca atunci când înveti cum să spui cuvinte pe litere, eu nu vreau. Îti ia prea mult timp" - Leo, 7 ani

De ce se ţin îndragostitii de mână?

"Le e teamă să nu le cadă verighetele, pentru că au dat o grămadă de bani pe ele" - Gavin, 8 ani

Când poţi să săruţi pe cineva?

"Nu ar trebui să săruţi niciodată o fată, înainte de a avea suficienţi bani ca să-i cumperi un inel şi un videoplayer, pentru că o să vrea să vadă imagini de la nuntă" - Allan, 10 ani

Cum e mai bine: singur sau căsătorit?

"E mai bine pentru fete să fie singure, dar nu şi pentru băieţi. Băieţii au nevoie de cineva să cureţe după ei"- Anita, 9 ani
"Mă ia durerea de cap când mă gândesc la asta. Sunt doar un copil. Nu am nevoie de astfel de necazuri" - Will, 7 ani

Opinii sincere despre căsătorie

"Sunt pentru dragoste, atâta timp cât nu se întâmpla când e Simpsons la televizor" - Anita, 6 ani
"Dragostea te va găsi, chiar dacă încerci să te ascunzi de ea. Eu tot încerc să mă ascund de când aveam 5 ani, dar fetele mă găsesc orice-aş face" - Bobby, 8 ani
"Nu mă grăbesc să mă îndragostesc. Clasa a IV-a mi se pare suficient de grea" - Regina, 10 ani
"Dragostea e o prostie, dar s-ar putea să o încerc din când în când" - Floyd, 9 ani
10. Concediu de cacao - Jul 9, 2009 5:43:00 PM
Dupa o perioada de "tot plansul" la munca m-am gandit eu asa, ca un om mare, ca ar trebui sa fac o pauza, asa de relaxare, de odihna... bla bla bla, ca na .... asa face tot omu' nu? Si asa am si facut.
Eeeeee!!! prost gandit...
Ca de obicei, atunci cand este vorba sa iau niste decizii cu privire la viata mea, fac niste alegeri "inteligente" care intotdeauna imi lasa dureri de cap. Binenteles ca nu puteam sa ratez ocazia asta si am plecat cu niste prieteni la munte...aer curat... chestii...
Pana aici toate bune si frumoase, numai ca din momentul in care am ajuns a inceput ploaia si nu s-a mai oprit pana in ziua in care am plecat. Ma rog... meteo... stiu . Sa zicem ca am trecut peste asta cu toate e o minciuna cat casa... ca doar daca ploua ce poti sa faci la munte?... sa dormi :D sau sa pleci spre casa. Problema e alta si anume ca din excursia asta m-am intors dezamagita, trista si putin mai singura decat eram pana acum. Insa am invatat un lucru... increderea mea costa timp si sentimente.
Si cam asa cu concediul meu.
Ce mai conteaza ca sunt mai stresata, mai obosita, mai suparata... macar am invatat ceva... vorba aia: " un sut in fund, un pas inainte".
Dar totusi poate data viitoare ma gandesc de 100 de ori inainte sa plec in concediu. Poate ma si bucur de el.... he he....
vise taica.... vise
11. Ei si ce daca am lipsit! - Jul 9, 2009 2:30:00 AM
Ei si ce daca am lipsit!
Nu pot sa mint spunand ca ultima perioada din viata mea a fost plina de evenimente sau ca e ceva schimbat la mine... mhhh... poate asta putin, dar doar asa de pofta. Sincer, singurul motiv pentru care nu am mai intrat pe blog este ca nu am avut chef sa mai scriu. Asta e! Se intampla si la case mai mari, nu-i asa?


12. Neata' - May 27, 2009 3:27:00 AM
In dimineata asta m-am trezit poeta. hi hi hi
Primul lucru care mi-a venit in cap a fost : "M-am trezit de dimineata, dar tot fara chef de viata". Si in loc sa fiu trista (ca na... cica n-am chef de viata), mie parca tot imi vine sa rad. Pe bune!!!! Eu... poeta! Si uite asa incep ziua bine, cu zambetul pe buze. Parca vad ca dureaza cel mult doua, trei ore, dar macar sa profit de ele. Asa ca ... pe cai... o zi buna ...
Aaa si sa nu uitam ca "Cine se trezeste de dimineata.... e mai obosit" hihihi

13. Si azi... - May 26, 2009 8:05:00 PM
Da... si azi este una din acele zile in care imi dau seama ca inca nu m-am obisnuit cu schimbarile din viata mea. Si ma gandesc: oare cum ar putea cineva sa accepte un stil de viata despre care nici macar nu si-a inchipuit vreodata ca ar putea sa existe? Se pare ca raspunsul il aflam singuri, cu lacrimi, cu singuratate, cu nebunie si destul de mult timp, asa ca ... bafta noua!
14. Poezie de.....dragoste - May 24, 2009 7:49:00 PM
Omul? Pfuuu....traieste, iubeste....se plictiseste.....inventeaza......siiiiii moare :))))

Cu pantalonii rupti in fund
Si sosete gaurite
Eu spre tine vin acum
Sa iti spun ca sunt fierbinte
Cand ma vezi te`apuca zbenga
Sari si tipi ca un tampit
Iti apar la gura spume
Si pari foarte fericit :)
Vazand ca te bucuri asa
Scap si eu putin pe mine
Bucuria dragostei...
De la mine pt tine
Eu as vrea sa te sarut
Dar ai limba ca un sarpe
Despicata`n doua paie
Ce ajunge pan` la coate
Scriind aceasta poezie
Ma gandeam la buza ta
Ce atarna intr`un carlig
Impreuna cu a mea
Si traind noi fericiti
Pan` la adanci batraneti
Ma voi trezi zi de zi
Spanzurata de pereti
15. Scrisoarea a III a..... din zilele noastre - May 24, 2009 9:12:00 AM
Iata vine-un Jeep pe strada, cu un girofar pe el,
Baiazid statea in dreapta si rosti catre sofer:
"Sper ca Mircea sa ajunga, sa nu-ntarzie din nou.
Ia vezi daca-a tras masina, langa gura de metrou..".
"-N-a venit Maria Ta, zise el privind in jur..."
"-Si mi-a zis ca fix la 12 ne vedem langa Carrefour".
Asteptand vreo 5 minute , isi pierdu orice rabdare,
Si trimite bodiguarzii sa se uite prin parcare
La un semn (curba la dreapta), se opreste un X5.
Si din el coboara Mircea, in bermube si opinci.
Printre turci porni agale, si privindu-i cu nesat,
Le-arata un "Sony Vaio", care-l tine la subrat.
Agitat , la el in Jeep, si-mbracat tot in civil,
Baiazid nu mai rezista si il suna pe mobil:
"-Tu esti Mircea?"..."-Da-mparate, am uitat sa iti dau bip,
Dar am stat mult la Rovine, era coada la Agip.
Nici n-am nimerit din prima, ca nu vin aici prea des,
Si-am luat-o si pe centura, indrumat de GPS.
Acum am parcat masina. Unde esti?, ca vin la tine..."
"-Sunt la mine in masina si te vad, te-ndrepti spre mine".
Si de-ndata ajunse Mircea si urca la turc in jeep.
Si-ncepu sa ii explice ca nu vrea, cu nici un chip
Sa isi stranga intreaga oaste la Rovine in campii,
Si sa lupte pan' la moarte cu ai turcului spahii.
"-Baiazide, sti ca-i criza, si-acum viata-i foarte grea,
Ma gandeam ca sa ne batem,... dar la "Heroes" in retea.
Sau in loc sa cuceresti, cu armate-al meu popor,
Nu ai vrea , daca ai wireless , sa jucam "conQUIZtador"?
"-Cum cand turcii-mi sunt in vama , si-am venit din Istambul,
Tu nu vrei ca sa ne batem, ca nu ti se pare "cool"?
Eu nu-s disperat ca tine sa stau nopti intregi pe net,
Eu traiesc in realitate, si nu e nici un secret
Ca am fost in multe lupte :Varna , Ialta sau Oituz..."
"-Pai eu sunt online tot timpul, nu puteai sa dai un "buzz"??"
"-Mircea!!! Vin c-o intreaga oaste , iar tu faci misto de noi..,
Maine sunt aici cu turcii si-ti declar de-acum razboi".
"-Cum vrei tu marite rege, eu speram sa ma-ntelegi,
Caci de-ajungem la cutite, voi nu mai plecati intregi.
N-as vrea sa pun pe "YouTube", cu-ai tai morti,videoclipuri,
Nici ca Dunarea sa-nnece spumegand a tale jeep-uri.
Dar, de asta ti-e dorinta, maine ne vedem la lupta,
-ti promit ca pleci d-aici cel putin c-o mana rupta.
"Si zicand acestea Mircea, il lasa pe Baiazid.
Si trantindu-i portiera el pleca la pas grabit.
Cand ajunse la masina, gasi-n geam , pe-un bilet scris:
"Scuze.V-am blocat o roata, c-ati parcat pe "interzis"...
"Si da Mircea multe mailuri, sms-uri, mii de "bip"-uri,
Ca sa-si stranga toti ostenii si sa ii indese-n "Jeep"-uri.
Demarand in mare tromba, se-ndreptara spre Rovine,
Dar aici gasira turcii, toti cu pantalonii-n vine.
Toti vaitandu-se de moarte, ghemuiti prin iarba scurta
Rezemati de cate-un ciot, si tinandu-se de burta.
"-Baiazid , hai sa ne batem...!! , Unde esti, de ce nu vii?"
"-Mi-am scos in oras ostenii, si i-am dus la KFC.
Si-am mancat cu poft-aseara, tot ce ni s-a pus pe masa...
"Raspunse-ncordat sultanul dintro tufa mai retrasa.
"-N-am stiut ca la "fast-foud"-uri nu e bine sa mananci,
Mai ales in Romania, fiindca risti sa pleci pe "branci"...
Nu mai vreau ca sa ne batem, iarta-ma a fost o farsa.
Da-ne niste "triferment" si-o sa facem cale-ntoarsa"...
Si asa a scapat Mircea de o lupta la Rovine.
Deci se vede pan-la urma ca "fast-food"-ul face bine.
Asta-i tot...Dar fiti voi siguri ca Istoria o sa zica:
"Turcii l-au vazut de Mircea si-au facut pe ei de frica"...
16. Femeia serioasa - May 20, 2009 8:41:00 PM
Intrebare: Cum trebuie sa fie o femeie serioasa?
Raspuns: Femeia serioasa trebuie sa aiba sot si amant.
Intrebare: Credeam ca aia e o femeie adultera.
Raspuns: Femeia adultera are sot si mai multi amanti.
Intrebare: Credeam ca aia e o femeie usoara.
Raspuns: Femeia usoara are doar amanti.
Intrebare: Credeam ca aia e o femeie pierduta.
Raspuns: Femeia pierduta n-are nici sot, nici amant.
Intrebare: Credeam ca aia e o femeie singura.
Raspuns: Femeia singura e aia care are numai sot...
17. Pentru firile romantice - May 18, 2009 1:52:00 PM
Pentru ca a venit vara si pentru ca anul acesta pare a fi anul nuntilor, iata si o reclama pentru aceia dintre noi care sufera de romantism:


Love Rocks (String) - Zales Jewelers Commercial - The most amazing bloopers are here
18. In pauza... - May 18, 2009 8:38:00 AM
Un tip si prietena lui ies sa bea ceva la un bar. La un moment dat, tipa spune ca se duce sa ia ea urmatorul rand de bautura. Se intoarce la masa si ii da doua shot-uri, una cu Bailey's, alta cu suc de lamaie. Tipa ii spune: "Uite cum se bea asta, iei tot Bailey-ul in gura, il tii acolo, si dupa cateva secunde bei sucul de lamaie".
Tipul se uita ciudat, dar se gandeste ca asta e, tre sa o ascult ca sa imi iasa ceva diseara. Ia intai shotul de Bailey, in bea si tine alcoolul in gura. Simte o senzatie catifelata, cremoasa, si o senzatie de caldura in gura. Dupa care ia in gura si sucul de lamaie si il amesteca cu Bailey-ul. Dupa o secunda, crema din Bailey incepe sa se coaguleze in gura, fatza tipului se face galbena, si dupa inca 5 secunde reuseste sa inghita chestia aia.
Revoltat, se intoarce catre tipa si o intreaba: "De ce draq mi-ai dat sa beau asa ceva?"
La care ea raspunde: "Se cheama Blowjob Revenge"
19. Sa ne bucuram - May 17, 2009 9:18:00 PM
Plictisita fiind m-am gandit sa caut ceva amuzant pe youtube, poate asa trece timpul mai repede... si....l-am gasit pe el :

Sper sa va placa!!


20. Despre mine... - May 17, 2009 2:59:00 PM

"Ştiu din ceea ce am trăit eu însami că uneori singurătatea nu este decât o altă formă de a iubi; şi că în această formă de dragoste se deşteaptă uneori porniri ciudate; pentru că nu putem obţine totul, vrem să nu mai avem nimic; neputând vindeca o rană, vrem s-o facem mortală. Şi poate că Infernul nu e decât cealaltă faţă a Paradisului. Expulzaţi din Paradis, n-avem unde merge decât în Infern, aşa cum aruncaţi de pe culmea unui munte nimerim în prăpastie. Nu există abisuri fără înălţimi. Numai o prejudecată îi socoteşte pe toţi sinucigaşii nişte oameni care şi-au încheiat socotelile cu viaţa şi nu-i mai interesează nimic. Cei mai mulţi dintre ei, probabil, nu sunt decât nişte oameni care au eşuat în încercarea de a găsi o soluţie."

"În rest, port în mine, fără să ştiu, un adevărat cimitir în care se află ceea ce am uitat că am văzut, că am auzit, că am fost."