Despre mine

horn Expert

Campanie SEO promovata de hornExpert Media Ploiesti: comunicate de presa (crestere domain authority & page authority), social signals (crestere ra...

Blogs Home » Arte » Design » Unde pot comanda un tablou canvas?

Unde pot comanda un tablou canvas?

Decorarea unei camere sau chiar a unei case nu este deloc usoara. Plecand de la stilul dorit, pana la culori sau mobilier....toate acestea nu se vor termina decat atunci cand "se pune cireasa pe tort".
In acest articol o sa vorbim despre tablouri canvas personalizate!

myCanvas Ploiesti este locul de unde poti comanda tablouri canvas atat online, prin intermediul website-ului www.mycanvas.ro, cat si telefonic 0721929343, pe Facebook sau Whatsupp.

In special femeile dar mai nou si barbatii, cauta sa aleaga fiecarei incaperi acel "ceva", care sa decoreze living-ul, dormitorul, camera copiilor, un hol sau chiar biroul.

Tablourile canvas sunt un element decorativ exceptional, pentru ca pot fi realizate fix pe dimensiunile dorite, iar imaginile sunt la alegere. Cum adica la alegere? 

Avantajele, pe langa calitatea impecabila a materialelor folosite ( panza canvas si cerneluri rezistente), sunt date de varietatea imaginilor din portofoliu, acestea putand fi alese de catre orice client atat din paginile disponibile pe website cat si pe site-urile partenere: Shutterstock, Pixabay sau Freepik.

Odata ce imaginea este aleasa si confirmata cu un reprezentant myCanvas, tablourile sunt fabricate in 4-5 zile si sunt expediate gratuit in Ploiesti si prin curier in toata Romania.


Te asteptam cu drag,

Echipa myCanvas