Blogs Home » Profesional » Corporate » MVB Daraconstruct

MVB Daraconstruct

Suntem o echipa de profesionisti cu o vasta experienta in domeniul constructiilor, in special in constructia caselor la rosu. Mai bine de 10 ani am lucrat in Grecia, tara cu traditie in domeniul constructiilor, invatand de la mari constructori greci.

Articole Blog

01. How it would be, if a house was dreaming? - Jul 26, 2009 6:08:00 AM

555 KUBIK | facade projection | from urbanscreen on Vimeo.


02. Am redus preturile la constructia caselor la rosu! - Jul 20, 2009 3:55:00 AM
Am hotarat ca pentru urmatoarea perioada tariful aplicat pentru constructia caselor laa rosu sa fie de 30 de euro, iar in cazul in care se doreste realizarea si a invelitorii tariful va fi de 2 euro pe mp.
Astfel, daca veti gasi anunturi postate pe net postate cu pretul de 60 de euro. Sa stiti ca pretul este redus la 30 de euro.
Mai multe detalii va putem furniza prin telefon sau la o eventuala intalnire.
Chiar daca am redus pretul acest lucru nu inseamna ca am redus si calitatea. Momentan acesta este ritmul pietei si de aceea am luat aceasta decizie.
Mai jos este un video dragut care reflecta un pic ceea ce nu am vrea sa facem noi. :)

vice versa from jacques khouri on Vimeo.


03. Cum să-ţi faci o casă de trei ori mai ieftină decât cele oferite de dezvoltatori - Jun 29, 2009 2:54:00 PM
Pana la postarea analizei pretului pentru constructia unei case la rosu puteti citi un articol interesant aparut pe data de 15 iunie 2009 in ziarul Gandul.
O parte gasiti pe site, restul i-l puteti lectura direct de pe site-ul ziarului Gandul:

"O casă cu o suprafaţă de 260 de metri pătraţi, pentru două familii, se poate construi cu 100.000 de euro
Diferenţa dintre preţul de construcţie şi preţul cerut de dezvoltatori este de peste 1.000 de euro per metru pătrat construit.

Pentru cei care deţin deja un teren pentru construcţie şi nu se grăbesc să îşi construiască o casă, una dintre cele mai la îndemână posibilităţi este construcţia casei în regie proprie, respectiv angajând direct muncitorii. Această alternativă la locuinţele vândute de către dezvoltatorii imobiliari este şi mai atractivă acum, costul construcţiei, pe metrul pătrat, scăzând sensibil din cauza crizei economice care a dus la scăderea comenzilor. Firmele de construcţii s-au adaptat pieţei şi îţi construiesc cu 20% mai ieftin faţă de anul trecut. Chiar dacă unii dezvoltatori de locuinţe noi au renegociat cu firmele de construcţii contractele, această diferenţă nu se reflectă întotdeauna în preţul de vânzare. Nici cei care îşi fac intrarea pe piaţă nu vin cu preţuri mai mici, sperând să obţină de la constructor un preţ de 500 de euro pe metru pătrat construit, după care să-l vândă cu 1.300 -1.400 de euro. "

Continuarea aici http://www.gandul.info/economia/cum-sa-ti-faci-o-casa-de-trei-ori-mai-ieftina-decat-cele-oferite-de-dezvoltatori.html?3936;4551092
04. Cat costa o casa la rosu? - Jun 29, 2009 1:22:00 PM
Cat costa o casa la rosu? Este o intrebare pe care o auzim destul de des in ultimul timp. Criza economica mondiala ne afecteaza foarte mult bugetele dar, totusi, nu putem renunta la visul de a avea o casa.
In curand o sa postam cateva informatii legat de cat costa constructia unei case la rosu in Romania. Dar si preturile pe care le practicam noi pentru constructia unei case la rosu.
05. Mic portofoliu - Jun 27, 2009 6:27:00 AM
Mai jos sunt cateva imagini cu case construite in Grecia pentru a va putea face o idee despre munca noastra. In curand va vom prezenta si fotografii cu diferite constructii realizate de catre noi in Romania.
Ne cerem scuze pentru lipsa noastra de pe acest blog pentru o perioada atat de lunga, dar promitem sa ne revansam printr-o activitate mai abundenta.

Iata si cateva imagini cu munca noastra:
Speram cu ajutorul acestor imagini sa reusiti sa va faceti o idee despre caliatetea muncii noastre.
06. Serviciile noastre - constructie case la rosu - Aug 23, 2008 5:53:00 AM

DARACONSTRUCT stie cat de importanta este o casa. Ne gandim la nevoile si dorintele tale de aceea clientul este intotdeauna pus pe primul loc. Vrem sa te ajutam sa iti indeplinesti visul de a avea o casa pentru o viata.

DARACONSTRUCT realizeaza momentan case la rosu de cea mai inalta calitate. Cei mai bine de 10 ani petrecuti in Grecia, tara cu traditie in constructii ne-au ajutat sa intelegem problemele care trebuie avute in vedere atunci cand construim o casa. Grecia e cunoscuta pentru problemele naturale cu care se confrunta: seisme si incendii. De aceea, intotdeauna dorim sa realizam o casa care sa rezite oricarei catastrofe naturale pe care ar intampina-o, chiar si in Romania.

Pentru clientii nostri vrem sa realizam case care sa nu aibe o durata medie de viata de 30 de ani, ci case cu o durata de viata nelimitata. Credem ca noi te putem ajuta sa iti indeplinesti visul de a avea casa ta si vrem ca acest vis sa devina o realitate care sa dureze.


Ce inseamna case la rosu?

Termenul de case la rosu se refera la faptul ca realizam urmatoarele: fundatia, ridicarea peretilor si structura acoperisului pe care se monteaza ulterior invelitoarea. Realizarea de case la rosu nu include finisajele interioare si cele exterioare, partea exterioara a acoperisului (tigla, tabla, etc.), instalatiile aferente (electrice, sanitare, gaze, racordare la utilitati).


Ce materiale folosim?

In functie de dorintele si nevoile fiecarui client in parte realizam case la rosu din urmatoarele materiale: caramida, beton, BCA sau lemn. Mentionam ca fiecare client isi doreste anumite lucruri si are un buget alocat pentru acest lucru. DARACONSTRUCT cauta solutiile optime pentru fiecare client in parte astfel incat rezultatul final sa fie de cea mai inalta calitate.


Cat timp dureaza?

Pentru constructia unei case la rosu totul depinde de client. O casa la rosu poate fi construita si intr-o luna daca asa doreste clientul. DARACONSTRUCT are toate cunostintele, mana de lucru si vointa necesara pentru a realiza casa la rosu cat mai repede pentru clientii sai.


Cat costa?

Pretul pentru realizarea unei case la rosu variaza in functie de:

materialele folosite;

dimensiunile casei;

durata de timp in care trebuie realizata;

complexitatea proiectului.

Fiecare client in parte are anumite nevoi si dorim ca acesta sa fie multumit de ceea ce ii oferim. Astfel, suntem foarte flexibili si deschisi la orice sugestie. Satisfactia clientului este intotdeauna pusa pe primul loc.


De ce ar trebui sa alegeti DARACONSTRUCT?

DARACONSTRUCT este o firma nou infiintata in Romania, dar echipa este formata din oameni cu experienta in constructii si adevarati porfesionisti. Seriozitatea, profesionalismul si garantia lucrului bine facut sunt caracteristicile principale ale firmei noastre.

De aceea, nu ezitati sa ne contactati pentru a discuta despre oferta noastra. Timpul petrecut intr-o discutie cu noi va poate oferi solutia perfecta pentru nevoile dumneavoastra.


Contact:

Mihai Aluculesei

General Manager

tel:0766.544.718

e-mail: [email protected]


Veronica Aluculesei

Manager Magazin

tel:0766.544.718

e-mail: [email protected]


07. Avem slogan nou si ne laudam cu el... - Aug 18, 2008 9:04:00 PM
Ne-am gandit la un slogan si credem ca se potriveste bine cu profilul si valorile pe care le promoveaza firma noastra. "Experienta greceasca in constructia casei tale!"
Credem ca aceasta caracteristica a firmei este foarte importanta si relevanta.
In mai bine de 10 ani am invatat si lucrat impreuna cu specialisti greci.
Know-how-ul preluat de la acestia ne fac parteneri de incredere si garanteaza pentru munca pe care o facem.

Poate e un pic cam lung sloganul, dar intr-un fel sintetizeaza ceea ce dorim sa va comunicam.

Daca aveti sugestii si opinii despre logo si slogan am fi bucurosi sa le primim.
08. IN CURAND... - Aug 18, 2008 1:24:00 PM

Strategia de marketing a firmei noastre este orientata spre nevoile si dorintele dumneavoastra. Vrem sa avem o comunicare cat mai deschisa cu clientii nostri si sa dezvoltam o relatie cat mai stransa si de lunga durata.
Am creat acest blog special pentru a facilita comunicarea si a putea intelege cat mai bine nevoile dumneavoastra.
Suntem deschisi la orice propuneri, sugestii si chiar reclamatii. :)

In curand vom crea si site-ul de prezentare a firmei. Pana atunci datele de contact sunt:

Aluculesei Mihai
General Manager

Aluculesei Veronica
Manager Magazin
tel:0766/544718
e-mail:[email protected]
ID Yahoo: aluculesei_veronica


O fotografie reprezentativa pentru noi este cea de sus.
09. Sa facem cunostinta - Aug 18, 2008 5:13:00 AM

Piata constructiilor din Romania a inregistrat in ultimii ani o dezvoltare impresionanta. Nimeni nu se astepta la o astfel de dezvoltare intr-un timp atat de scurt. Romanii din strainatate se intorc si isi dezvolta propriile afaceri in Romania pentru ca intr-adevar se poate.

Acelasi lucru s-a intamplat si cu DARACONSTRUCT. Dupa mai bine de 10 ani petrecuti in Grecia, tara cu traditie in constructii ne-am intors acasa si am pus bazele acestei firme. Experienta acumulata pe parcursul acestor ani ne fac parteneri de incredere.

Know-how-ul preluat de la marii constructori greci, seriozitatea, garantia lucrului bine facut sunt principalele caracteristici ale firmei noastre. Acestea stau la baza muncii noastre si confirma faptul ca DARACONSTRUCT poate fi un adevarat partener de afaceri.