Despre mine

Belean Maria

- sunt maestru Reiki din 2014 - maestru Karuna, maestru Inforeiki - sunt bioenergoterapeut, am studiai terapia cu ingeri si sacroterapia - t...

Blogs Home » Spiritualitate » Spiritual » Lumină și îngeri - AstharMaia

Lumină și îngeri - AstharMaia

Noi suntem unul

 Sănătate alternativă și holistică 
 
  
  Am încredere…am încredere în curgerea firească a lucrurilor, am încredere în fiecare situație de viață deoarece ea ascunde în spatele ei darul, darul pregătit pentru mine de Bunul Dumnezeu Tata/Mamă. 
Te iubesc Doamne, 
vă iubesc !


Articole Blog

01. Demiurgul - Cum să scăpați de această iluzie - Mar 22, 2020 7:56:00 AM
În acest articol vom discuta despreDemiurg, ceea ce este și modul în care este afectat fiecare om de pe această planetă. Înainte de a merge mai departe cu acest subiect trebuie să începem cu povestea universului, conștientizând și propria călătorie pe această planetă minunată a lui Gaia. După cum probabil sunteți conștienți că trăim într-o matrice de pe pământ, care este controlată de către elita conducătoare.Elita mondială nu este vârful piramidei conducătoareAceste elite nu sunt în vârful piramidei, aceștia sunt controlați de Semizei (Demiurgi) Archoni, funcție de interpretarea ta. Scopul acestor Archoni, Semizei este să se hrănească din energia pe care noi le-o oferim atunci când trecem prin toate greutățile pe care le-au creat pe Pământ.O mulțime de oameni s-au trezit până în prezent, dar cu toate astea foarte mulți trăiesc încă în iluzie și nu sunt conștienți de faptul că acești Archoni, Semizei, "Demiurgul", de asemenea, se hrănesc din energia închinării și adorării noastre a tuturor ființelor angelice, precum și Dumnezeului fals al Bibliei.Acest lucru poate fi un șoc mare pentru voi, cum l-am avut și eu când am accesat prima dată această informație. Dar, după cercetarea demiurgului pe internet și vizionarea clipurilor video cu Cameron Day șiGeorge Kavassilas am fost convins că acesta este adevărul.De asemenea, am meditat asupra acestui subiect și am mers adânc în inima mea, în timp ce m-am conectat la adevărul universal și Sinele Suprem. După ce am făcut acest lucru eu știu că acesta este adevărul existenței cu care ne confruntăm acum, ca ființe nemuritoare de energie.Trebuie să învățați cum să nu cădeți în această capcană, pentru că, dacă nu învățați acest adevăr universal, mă tem că după ce vei muri, vei continua acest ciclu neîncetat al reîncarnării și-ți va fi iară inaccesibilă memoria din ultima ta viață.Viața înainte de DemiurgPentru a înțelege toate aceste lucruri este nevoie să mergem adânc înapoi în istoria acestui univers, într-un moment în care Demiurgul nu exista și toată viața de pe aceste planete precum Pământul exista într-o stare de iubire pură și armonie totală. Ființe de lumină ca noi au venit în existența fizică la voință luându-ne aceste vehicule fizice pentru a putea trăi în tărâmurile fizice, atât timp cât ne-am dorit pentru a experimenta Creația de la nivelul cel mai grosier. Aceasta a fost situația până la un moment dat în acest univers al ,,liberului arbitru”, după care una dintre multele ființe de lumină eterne a decis că vrea să extindă limitele acestui univers al "Liberului Arbitru" sau ,,Voinței Libere” și să încerce ceva diferit. inceea ce privește Gaia(Pământul), a devenit îngrijorată de faptul că aceste ființe care au venit aici, practic i-a convins pe locuitorii Pământului (noi) să încercăm un nou tip de ,,vehicul fizic” care ar avea funcții mai bune. Acest vehicul este corpul nostru pe care-l avem astăzi cu ADN-ul manipulat.
Noi de pe Pământ, în acel moment, în întreaga noastră existență ca ființe de lumină nemuritoare, niciodată nu am avut o experiență cu o entitate care dorea să ne controleze, să ne manipuleze și să ne facă rău, în măsura în care noi eram preocupați ca orice ființă să nu facă rău alteia.
Demiurgii Archoni ne-au înșelat
În ceea ce privește ființele care au dorit să ne impună acest lucru, au trebuit să fie atenți să nu rupă aspectul ,,liberului arbitru” al acestui Univers. Ei au făcut acest lucru cu acordul nostru, noi fiind de acord să ,,intrăm” (prin naștere) în aceste noi organisme modernizate. Totuși, odată ce ne-am pus energia noastră de lumină nemuritoare (sufletul) în acest nou corp uman, am experimentat un șoc. Acest șoc a fost faptul că au fost proiectate să taie legătura noastră cu "Sursa" întregii creații din care noi toți provenim, de la călătoria noastră prin dimensiunile acestui univers. Tăierea acestei legături, de asemenea, a șters amintirile noastre despre cine suntem cu adevărat și ne-a retras toate puterile noastre.
Memoria noastră eternă a fost blocată
Aceasta este ceea ce ființele invadatoare și-au dorit, astfel încât acestea să se poată institui ca zei și să domnească peste noi pentru a ne suge energiile prin închinarea noastră lor. Acest lucru s-a întâmplat cu multe mii de ani în urmă, poate fi acum 100.000 de ani, cel puțin. Așa că odată cu trecerea timpului ne-am pierdut tot mai mult legătura noastră cu Sursa și am început să ne închinăm acestor ființe ca Zei. Acest lucru este în cazul tuturor poveștilor din Biblie ce ,,provin” de la ființe angelice care vin din cer. Nu a fost nimic mai mult decât că aceste entități care folosesc aceleași puteri pe care noi toți le-am posedat, le folosesc pentru a păcăli omenirea în adorarea lor.
Ei au devenit zeii noștrii
Acum după o înțelegere scurtă a istoriei demiurgului de pe această planetă avem nevoie să mergem la nivelul următor. În conformitate cu sute de filme realizate de instituția de manipulare psihică și spălare a creierelor de la Hollywood, atunci când vom muri trecem printr-un tunel de lumină, iar noi ne întâlnim fie cu Isus, Dumnezeu sau cei dragi sau orice divinitate adorată. Ne este apoi dată o recenzie a vieții și ne sunt arătate îndoielile și greșelile noastre.
Nu intra în capcana de Lumină
Dacă sunteți o ființă strict religioasă v-ar putea afișa Iadul și unde veți merge dacă nu vă veți ispăși păcatele. Locul ăsta unde sunteți luați este Demiurgul, iar acest lucru este tărâmul controlat de acele ființe invadatoare pe care noi (Cobra și alții) le numim Archoni. În acest moment ei te-au prins din nou, deoarece crezi că prin moarte ai scăpat de matricea închisorii de pe Pământ, iar acum vei fi liber.Nu urma capcana DemiurguluiMi-e teamă că nu este realitatea situației, realitatea este posibil să apară ca un fel de rai, în timp ești în acel loc, dar îți va fi spus întotdeauna că trebuie să vă întoarceți pe Pământ pentru a uniformiza Karma din viața anterioară. Ei doresc să vă reîncarnați pe Pământ pentru a experimenta greutățile din nou, astfel încât aceștia să se poată hrăni cu acea energie negativă. De asemenea, ei se vor hrăni cu toată energia pe care voi o dați Dumnezeului Bibliei, lui Isus sau entităților angelice la care vă închinați.O altă parte a acestei realități este că atunci când vii înapoi pe Pământ îți vor fi șterse amintirile, astfel încât să nu ai idee despre Karma pe care ar trebui să o arzi (anihilezi). De asemenea, înainte de a veni înapoi pe Pământ te constrânge să semnezi un contract (așa-numitul contract al sufletului) pentru a trece prin tot felul de încercări și orori, toate pentru a compensa așa-numita Karma (din viața anterioară). În realitate, toate aceste contracte sunt pentru a cauza durere și suferință pentru tine și alții, astfel încât aceștia să se poată hrăni cu acea energie.Cum evităm capcanaCunoscând toate acestea, atunci când simțim că vom muri (este cel mai bine să fim conștienți în acele momente) trebuie să repetăm în gând mantra ,,Mă duc înapoi la Sursă” . Un truc pe care ei îl folosesc este de a pretinde că sunt cei dragi ție plecați mai înainte. Nu te lăsa manipulat, du-te către Sursa Infinită, apoi vei putea să te vezi cu oricine dorești.Un alt truc: să fii conștient atunci când dormi noaptea. Acestor ființe ale Demiurgului le place să scurgă energia din tine. Ele fac acest lucru pretinzând că sunt maeștrii înălțați sau îngeri, ele vin să te ia pentru a lupta pentru binele omenirii. Nu este adevărat nici acest lucru, deoarece aceasta te va obosi pentru că-ți vor fi luate energiile.
Fii o ființă suverană și ia-ți înapoi puterile taleFolosiți o mantră și spuneți Universului înainte de a merge la culcare, că sunteți o ființă suverană care nu dorește să fie perturbată de orice altă ființă care dorește să vă scurgă energiile sau să vă facă rău. De asemenea, spuneți-le că vă veți apăra și să-și amintească, că sunteți foarte puternic și nimic nu este mai bun sau mai puternic decât noi, pentru că suntem cu toții o parte din Sursa Eternă a acestui Univers și a altora.Cei care se închină lui Satan sau oricăror altor entități așa-numite rele, ei venerează aceleași entitățiArchonice care doresc doar să le fure energiile și să-i țină departe de la calea redobândirii puterii adevărate. Acest lucru este valabil pentru toate elitele și lojele masonice. Ei se tem de Trezirea noastră, de redobândirea statutului de Ființă Suverană ce trăiește în Lumină și asta se întâmplă și se va întâmpla cu tot mai mulți dintre noi pentru a deveni într-un final UNUL adică oglinda SURSEI, Dumnezeu Tatăl, unicul adevărat. Așa să fie !Drum drept spre Lumină!Sursa:http://howtoexitthematrix.com/
via Pandelea Mitica

02. Cum să folosești aceste raze - Jan 23, 2019 4:50:00 PM
 Fiecare dintre cele doisprezece raze conțin o anumită calitate a energiei pe care încă nu ai înțeles-o. Ideea este că acum să studiezi acest material și să te familiarizezi cu funcționarea fiecărei raze. Apoi cheamă în orice moment orice tip de energie de care ai nevoie.
Dacă vrei mai multă voință și putere, cheamă raza unu.
Dacă vrei mai multă iubire, cheamă raza doi.
Dacă vrei mai multă devoțiune, cheamă raza șase.
Dacă vrei flacăra transmutatoare violet, cheamă raza a șaptea.
Dacă vrei curățare, cheamă raza a opta.
Dacă vrei conștiință cristică și era nouă, cheamă raza a doisprezecea.
  Tot ceea ce trebuie să faci este să spui mental sau cu voce tare “chem acum raza a doisprezecea”. Poți chema raza după număr, culoare sau calitatea energiei. De exemplu poți spune “chem acum raza aurie”. Poți spune “chem acum raza iubirii-intelepciunii”.
 Poți folosi oricare dintre aceste metode sau combinația lor. O combinație ar putea fi “chem acum raza aurie a doisprezecea”. Energia și raza vor curge instantaneu, indiferent de nivelul de evoluție al persoanei. Tot ceea ce trebuie să faci este să ceri. Poți chema aceste raze nu doar pentru tine, ci și pentru serviciul lumii. Nu este permis spiritual să trimit o rază către o persoană decât dacă i-ai cerut acordul sau dacă a cerut.
 Poți trimite raze către anumite zone ale lumii, pentru vindecare. De exemplu, poți trimite raza iubirii-înțelepciunii în Bosnia sau Orientul Mijlociu. O zonă a lumii poate avea nevoie de flacăra transmutatoare violet sau oricare din razele superioare. Singurele raze care nu sunt potrivite să fie trimise planetei sunt prima rază și a patra rază.
   Acestea ar trebui folosite numai sub îndrumarea directă a unui Maestru Ascensionat.
 Prima rază este atât de explozivă și are a calitate distructivă, încât poate fi folosită incorect. Cea de-a patra rază a “armoniei prin conflict”-majoritatea oamenilor deja nu se descurcă prea eficient cu ea. Este o rază bazată pe emoțional, care atunci când este ghidată de personalitate sau de ego-ul negativ, creează doar mai mult conflict și devastări.
  În afară de aceste restricții ești liber să folosești intuiția și imaginația în acest sens.
 Toate razele superioare sunt excelente pentru serviciu personal și planetar (de la raza opt la doisprezece).
   Următoarea tabulare pe care vreau să o împărtășesc cu voi din cartea lui Alice Bailey, “Psihologia ezoterica”, se ocupă de aspectele superioare și cele inferioare ale fiecărei raze. Precum fiecare semn astrologic sub care se naște un om are expresii înalte și joase, același lucru este valabil pentru fiecare dintre cele șapte raze. Aceasta va fi guvernat de alegerea noastră, dacă noi prin liberul arbitru vom servi “personalitatea” sau “sufletul”.


Extras din Manualul Ascensiunii- Dr. Joshua David Stone

Vă iubesc frați întru Lumină și toate aceste informații să ne fie de folos!
 Binecuvântări Divine, Pace și Iubire!Mulțumesc și vă iubesc! Asthar Maia  Dacă ai accesat pentru prima dată acest blog, te invit să te abonezi. În acest mod voi putea să te anunț, atunci când  postez noi materiale.   Dacă tu crezi că celor din jurul tău le-ar fi utile aceste informații, te rog să dai Like & Share și să recomanzi cu toată încrederea acest blog: http://maiamariamaia.blogspot.ro/ Pace și iubire! Namaste!


03. Razele superioare – de la opt la doisprezece - Jan 23, 2019 4:30:00 PM
 Raza a opta 

   Raza numărul opt este o rază de curățare. Ajută la curățarea acelor caracteristici și calități din noi care nu ne mai sunt necesare și de care vrem să scăpam. Această rază are o luminozitate verde-violet. Este compusă din raza a patra, raza a șaptea, raza a cincea și un dram de lumină albă, combinate împreună.
 Înainte de a aduce următoarea rază care începe să atragă corpul de lumină, vrei să te asiguri că sistemul tău de patru corpuri este curățat și purificat. Raza a opta este bună pentru a curăța mintea subconștientă. Te ajută să te ridici către o vibrație, frecvență și un nivel superior. 

Raza a noua 

   Principala calitate a razei a noua este “bucuria”. Este, de asemenea și raza care atrage întregile tale potentialuri. Este raza care începe să atragă “corpul de lumina”. Continuă procesul de curățare început de raza a opta. Este compusă din prima rază, a două rază și lumină albă.
   Culoarea acestei raze este o luminozitate verde-albăstruie. Corpul de lumină este un corp de energie sau o robă ca de curcubeu frumoasă, magnetică, transparentă, albă,  luminoasă, electrică, plină cu forța vieții, pe care, ideal, o pui pe tine zilnic pentru a-ți începe ziua. Cu timpul ea devine integrată în ființa ta, ca făcând parte din tine.
 Cea de-a noua rază este raza pe care o folosești să atragi corpul de lumină. Iar cea de-a zecea rază este cea care îți permite să îl ancorezi total în ființa ta. Integrarea și ancorarea totală a corpului de lumină este integrală procesului ascensiunii.

Raza a zecea 

   Raza a zecea îți permite să sigilezi toate aceste schimbări pe care ai căutat să le faci. Divinitatea este cu adevărat recunoscută când meditezi pe această rază. Are o culoare luminescent-perlată. Ajută la facilitatrea experienței unirii cu sufletul. Ajută să codezi modelul divinității în corpul fizic.
 Rază a zecea este o combinație a primei, a doua și a treia raze cu lumina albă.
   Trebuie înțeles faptul că Pământul, ca întreg, are și el un “corp de lumina”. Pe măsură
 ce fiecare dintre noi ancorăm propriul corp de lumină, o ajutăm pe Mama Pământ să îl ancoreze pe al ei. Raza a zecea permite să fie experimentată unicitatea sinelui și integrarea aspectelor yin și yang în sine. Oportunitatea celei de-a zecea raze este să realizezi total corpul de lumină în timp ce încă te afli în corp fizic.
 În trecut corpul de lumină nu a fost acceptat de Pământ și trăia într-o dimensiune superioară.   Persoana trebuie să-și rafineze și să-și purifice ființa sau să-și ridice vibrațiile pentru a permite ca această integrare să aibă loc. Corpul de lumină nu este sufletul în sine, ci nivelul sufletului care conține acest aspect al sinelui.
 Corpul de lumină este conectat și la nivelul monadic. Poți începe să experimentezi aceasta, înainte de a lua cea de-a treia inițiere. Nu va fi complet sigilat decât după această inițiere. Există o meditație la sfârșitul acestui capitol pentru a facilita ancorarea corpului tău de lumină.

 Raza a unsprezecea 

   Această rază continuă procesul și este “o punte către noua eră”. Culoarea ei este o luminozitate portocaliu-rozalie. Te ajută să intri în legătură cu iubirea-înțelepciunea divină. Este o combinație a primei raze, a celei de-a doua, a celei de-a cincea și lumina albă de la sursă.
 Folosești această rază pentru a ajunge în noua era. Această rază te ajută să treci la nivelul următor. Cheamă această rază și împăturește cu ea sau o anumită zonă a Pământului care are nevoie de acest impuls pentru a trece către nouă era. Această rază are unele dintre cele mai penetrante, dar în același timp echilibrate tipuri de matrice energetică. Această rază curată tot ceea ce a fost ratat de curățarea razei a opta.

Raza a doisprezecea 

  Raza a doisprezecea este “raza aurie a noii ere”. Această este raza ancorării energiei cristice pe Pământ. Este însumarea tuturor razelor superioare. Djwhal Khul și Vywamus au prezis că noua eră va începe oficial în 1996. Raza a doisprezecea este o combinație a tuturor razelor cu un strop de lumină albă și conștiință cristică.
 Deși conține toate cele unsprezece raze, proporțiile nu sunt exact la fel. Spre exemplu este mai puțină rază unu decât rază doi. Este mai puțină rază șase din moment ce această rază iese acum din manifestare.
 Raza a doisprezecea te ajută să faci realizări interioare. Dacă ești confuz despre o situație, cheamă această rază în conștiință ta și în întreagă situație, și îți va facilita înțelegerea corespunzătoare a ei.
 Raza a doisprezecea aduce cea mai înaltă invocare a noii ere. În noua eră, principală focusare va fi pe rază a doisprezecea. Este cel mai înalt tip de energie disponibil pentru Pământ, în afară de energia Mahatma, avatarul sintezei, care este o frecvență  chiar mai înaltă. Cheamă-le regulat pe ambele. 

Extras din Manualul Ascensiunii- Dr. Joshua David Stone


Vă iubesc frați întru Lumină și toate aceste informații să ne fie de folos!
 Binecuvântări Divine, Pace și Iubire!Mulțumesc și vă iubesc! Asthar Maia  Dacă ai accesat pentru prima dată acest blog, te invit să te abonezi. În acest mod voi putea să te anunț, atunci când  postez noi materiale.   Dacă tu crezi că celor din jurul tău le-ar fi utile aceste informații, te rog să dai Like & Share și să recomanzi cu toată încrederea acest blog: http://maiamariamaia.blogspot.ro/ Pace și iubire! Namaste!

04. Cea de-a șaptea rază a ordinii ceremoniale și a magiei - Jan 22, 2019 12:45:00 PM
   Energia razei a șaptea este conectată la raza violet transmutatoare. Conducătorul departamentului razei a șaptea este Saint Germain. Aceasta este raza marilor preoți și preotese, a organizatorilor comunității sau șambelanul curții. Motto-ul acestui tip de persoană este „sa termini de făcut totul într-o manieră decentă și în ordine”.
   Într-un fel, Saint Germain este cel care deblochează noua era de aur pe această planetă. Folosește flacăra sa violetă transmutatoare pentru a transforma și a transmuta  punctele cu probleme de pe planetă. Raza a șaptea ajută să integrezi Pământul și Raiul și să înrădăcineze spiritualitatea în lumea fizică materială. Este raza formei, și de aceea persoană pe această rază va fi un excelent sculptor.   Combinarea razei a patra cu raza a șaptea ar determina cel mai înalt tip de artist. Leonardo da Vinci a avut un suflet pe raza patru, o personalitate de rază șapte, o minte de rază șapte și un corp emoțional pe patru și un corp fizic pe șapte. Avem aici exemplul cel mai înalt ale învățăturilor lui Djwhal.
   Munca literară a persoanei pe raza a șaptea poate fi remarcabilă. Persoana de rază șapte excelează în: ceremonie, observare, ritual, arbori genealogici și în reguli de prioritate.
  Persoana de rază șapte neevoluată este superstițioasă și va fi prea influențată de preziceri, vise și fenomene spirituale. Tipul de rază șapte mai evoluat este hotărât ca întotdeauna să facă ce este potrivit, să spună ce este potrivit, la momentul potrivit.
 Așadar, au un mare succes social.
 Tipul de persoană de rază șapte abordează calea spirituală prin observarea regulilor de practică și a ritualurilor și poate sa invoce foarte simplu forțele elementale. De asemenea, îi place foarte tare practica disciplinării și ordonării a oricărui aspect din viața lor în serviciul și în armonie cu Dumnezeu.

 Virtuțile speciale ale tipului de persoană de rază șapte sunt: forța, perseverența, curajul, amabilitatea, atenția mărită la detalii, independența.

Viciile acestu tip de rază sunt: formalismul, bigostismul, mândria, îngustimea minții, judecăți superficiale, indulgență prea mare.

Virtuțile care pot fi însușite sunt realizarea unității, viziuni largi, toleranță, umilitatea, blândețea și iubirea.

 Un alt exemplu de personalitate de rază șapte a fost Nicolas Roerich, canalul pentru Maestrul ascensionat El Morya, care a adus cărțile cu yoghinul Agni. El a avut un suflet de rază șapte, personalitatea de rază șapte, minte de rază șapte și corp de rază șapte. 

Extras din Manualul Ascensiunii- Dr. Joshua David Stone


                                        Vă iubesc frați întru Lumină și toate aceste informații să ne fie de folos!

 Binecuvântări Divine, Pace și Iubire!Mulțumesc și vă iubesc! Asthar Maia  Dacă ai accesat pentru prima dată acest blog, te invit să te abonezi. În acest mod voi putea să te anunț, atunci când  postez noi materiale.   Dacă tu crezi că celor din jurul tău le-ar fi utile aceste informații, te rog să dai Like & Share și să recomanzi cu toată încrederea acest blog: http://maiamariamaia.blogspot.ro/ Pace și iubire! Namaste!
05. Raza a șasea a devoțiunii - Jan 22, 2019 9:00:00 AM
   Raza a șasea este raza devoțiunii și idealismului. Persoana pe această rază este plină de fervoare religioasă. Totul este văzut fie perfect, fie intolerabil. Este o rază bazată pe emoțional, care este, de asemenea, și foarte conectată cu mintea subconștientă.
  Culoarea ei este indigo. Are capacitatea de a ajuta persoanele să privească dincolo de orientarea Pământeană. (earth oriented focus)
  Acest tip de persoană are nevoie să aibă un Dumnezeu sau o incarnare a unei Zeități pe care să o adore și căreia să i se devoteze. Tipul superior de persoană pe această rază devine sfânt. Tipul cu personalitate inferioară devine cel mai urât tip de bigot și fanatic. Creștinii fundamentaliști sunt foarte conectați pe această rază. Toate războaiele religioase și cruciadele au izvorât din folosirea incorectă a acestei raze.
  Persoana pe această rază este adesea foarte blândă, dar poate intra destul de ușor într-o stare de furie și mânie. Renunță la viața lor pentru idealul de devoțiune ales.
  Acest tip de persoană, precum un soldat, nu s-ar lupta decât dacă ar fi provocat de o cauză măreață în care crede. Dacă se întâmplă așa, va lupta precum un om posedat.
 Tipul razei a șasea este adesea un poet sau scriitor de cărți religioase de poezie sau proză. Le place frumusețea și estetica, însă nu sunt tot timpul buni la a produce.
 Metoda de vindecare pentru acest tip de persoană este prin credință și rugăciune. Modalitatea de apropiere de Dumnezeu este prin rugăciune și meditație care are ca țel uniunea cu Dumnezeu.
   În aceste vremuri raza a șasea iese din incarnare. Manifestarea cea mai înaltă a sa a fost viața lui Iisus Christos și a Lordului Maitreya. Raza a șasea a fost lăsată disponibilă pentru două sau trei mii de ani datorită faptului că umanitatea a fost la „stadiul de evoluție de zece ani”. Datorită acestui fapt, raza a șasea a fost raza perfectă de care a fost nevoie pentru a aduce umanitatea la următorul nivel.
   Umanitatea s-a maturizat acum, așa că nu mai are nevoie de această rază. Este înlocuită acum la scară largă cu energia razei a șaptea. Partea pozitivă a acestei raze în istoria noastră, a determinat omenirea să se concentreze pe devotamentul ei către Dumnezeu și să devină ascultătoare față de El și legile Sale. A facilitat ca umanitatea să se deblocheze din paternul în care se află.
   În acest moment al istoriei raza a șasea are o energie mai grea, deoarece scopul ei a fost încheiat. O mare parte din munca departamentului al șaselea, al cărui conducător este Maestrul Iisus, este să unească religiile lumii.
 Pe măsură ce Pământul se îndreaptă complet către noua eră după schimbarea secolului, nu va mai exista o concentrare pe raza a șasea pe Pământ. Își va fi terminat serviciul. Majoritatatea bisericilor din ziua de astăzi folosesc raza a șasea în slujbele lor.
  Rază a șasea a avut legătură și cu devotarea către un guru, profesor sau maestru. În noua eră și în ciclul de șapte raze, ideal va fi să-ți deții propria putere și să-ți recunoști egalitatea inerentă cu profesorul tău spiritual, pentru că toți suntem eternul Sine în adevăr.
  Câteva exemple de suflete pe raza a șasea au fost: John Calvin, Meister Eckhart și Sf. Francisc (Kuthumi). Sf. Francisc a avut un suflet pe raza șase, o minte pe raza șase și o personalitate de raza șase.

 Virtuțile speciale ale persoanei pe raza a șasea sunt: devoțiunea, iubirea, blândețea, un singur orizont, intuiția, loialitatea, respectul.

 Viciile acestei raze sunt: egoismul, iubirea egoistă, supra-dependența față de ceilalți, auto-decepția, părtinirea, sectarismul, superstiția, prejudecata, concluzii mult prea rapide, mânia.

 Virtuțile care pot fi dobândite sunt: tărie, sacrificiu de sine, puritate, adevăr, toleranță, serenitate, echilibru și bun simț.

Extras din Manualul Ascensiunii- Dr. Joshua David Stone                                      Vă iubesc frați întru Lumină și toate aceste informații să ne fie de folos!

 Binecuvântări Divine, Pace și Iubire!Mulțumesc și vă iubesc! Asthar Maia  Dacă ai accesat pentru prima dată acest blog, te invit să te abonezi. În acest mod voi putea să te anunț, atunci când  postez noi materiale.   Dacă tu crezi că celor din jurul tău le-ar fi utile aceste informații, te rog să dai Like & Share și să recomanzi cu toată încrederea acest blog: http://maiamariamaia.blogspot.ro/ Pace și iubire! Namaste!
06. Raza a cincea a minții concrete - Jan 21, 2019 5:44:00 PM
   Aceasta este raza științei și cercetării. Persoana pe această rază are un intelect ascuțit și mare exactitate în detaliu. Această rază este foarte conectată cu corpul mental.
  Mulți oameni, în acest moment din istoria noatră sunt blocați în câmpul mental și nu și-au dat voie să se deschidă către intuiție și corpul sufletului. Acesta este un pericol al acestui tip de rază.
   A fi prea blocat în minte împiedică persoana să fie interesată de studii ezoterice. O dată ce tipul de rază cinci se deschide către calea spirituală și studiile din această zonă, sunt capabili să le înțeleagă mult mai bine decât unele din celelalte tipuri de raze.
  Raza a cincea este foarte importantă pentru Pământ în aceste timpuri. Persoanele care sunt mai emoționale au tendința să fie tăiate de la energia acestei raze. Nu au învățat cum să folosească această energie pentru a-și echilibra corpul emoțional. Pe de altă parte, tipul de rază cinci trebuie să învețe cum să-și liniștească uneori mintea. De aceea meditația este foarte importantă pentru acest tip.   Culoarea acestei raze este portocaliu.
 Tipul de rază cinci este foarte sincer și plin de cunoaștere și fapte. Pericolul pentru raza a cincea este să nu devină prea pedant și prea concentrat pe detaliile cele mai triviale. Este raza marelui chimist, electricianului practic, inginerului de prima mână, marelui chirurg sau a șefului vreunui departament tehnic special.
  Un artist pe această rază este foarte rar (prea științific). Abordarea razei a cincea a căii spirituale este prin cercetare științifică, împinsă la concluzii finale. Aceste tip de persoană poate avea încredere până în adâncul unui lucru, care este un fel de dar personal.
 O minte de rază cinci poate avea încredere în orice experiență în care se învață și să scoată din această esența.
  Raza a treia are o minte excelentă, dar nu are abilitatea să pătrundă în esența și sâmburele lucrurilor precum persoana de raza cinci.
  Oriunde este  energie de  cinci, vor fi multe biserici new age. Aceste biserici  conectate cu mișcarea „noua gandire” care este o forță razei a cincea. .
   Speranța ierarhiei este o enormă cantitate de energie de raza cinci aflată acum pe planetă să conducă oamenii în inima și esența lucrurilor, care este în  cele din urmă sufletul și spiritul. 
  În sensul acesta a cincea rază ajută să focuseze new age-ul
   Raza a cincea pune concentrarea minții acolo, iar raza a șaptea și razele superioare o înrădăcinează   și determină activitatea.
   O altă calitate în modelul razei a cincea, de care mulți oameni nu sunt conștienți, este iubirea  necondiționată.
  Aceasta, deoarece raza a cincea accesează corpul mental superior care este tărâmul sufletului. Raza a cincea ajută în procesul de găsire a echibrului și integrării în psihic.

 Virtuțile speciale ale tipului razei a cincea sunt: bunul simț, dreptatea, afirmațiile exacte, independența, intelectul ascuțit.

  Viciile razei a cincea sunt: critică aspră, îngustimea, aroganța, temperamentul neiertător, lipsa simpatiei, a respectului și prejudecata.

Virtuțile care pot fi însușite sunt: respectul, devoțiunea, simpatia, iubirea și mintea deschisă.

Extras din Manualul Ascensiunii- Dr. Joshua David Stone .                           Vă iubesc frați întru Lumină și toate aceste informații să ne fie de folos!

 Binecuvântări Divine, Pace și Iubire!Mulțumesc și vă iubesc! Asthar Maia  Dacă ai accesat pentru prima dată acest blog, te invit să te abonezi. În acest mod voi putea să te anunț, atunci când  postez noi materiale.   Dacă tu crezi că celor din jurul tău le-ar fi utile aceste informații, te rog să dai Like & Share și să recomanzi cu toată încrederea acest blog: http://maiamariamaia.blogspot.ro/ Pace și iubire! Namaste!
07. A patra rază a armoniei prin conflict - Jan 21, 2019 3:34:00 PM
  Această rază a fost denumită “raza eforturilor”. La fel ca toate razele, are un aspect superior și unul inferior. Când această rază este guvernată de sinele inferior, atunci rezultă conflictul și distrugerile. Când este guvernată de sinele superior, apare armonia.
  Cea de-a patra rază este foarte conectată cu corpul emoțional și cu chakra plexului solar. Este foarte conectată și cu existența fizică. Raza a patra are, de asemenea, o calitate meditativă care, într-un fel, forțează să vezi ce nu ai terminat sau încheiat încă. În acest sens acționează mai degrabă precum o oglindă.
  Culoarea acestei raze este verde smarald. Această rază este foarte legată de arte. În aspectele sale superioare, pe această rază au fost create cea mai frumoasă artă, muzică și sculptură de pe această planetă. Mozard, Leonardo da Vinci, Richard Strauss și Rubens, au avut o mare cantitate de energie a celei de-a patra raze. Credeți sau nu, Mozart a avut corpul sufletului, personalității, minții și cel emoțional pe raza a patra în acea încarnare.
  Pericolul acestei raze este să rămâi prea prins în corpul emoțional, ceea ce au avut tendința să facă majoritatea persoanelor. De aceea, raza a patra lucrează bine cu prima rază a voinței, sau cu cea de-a treia sau a cincea, care au o natură mai mentală. Tipul de persoană pe raza a patra are nevoie de acestea pentru echilibru.
 Djwhal Khul ne-a mai spus că această rază pare să aibe un echilibru egal al calității orientale ale rajas (activitate) și tamaras (intertia). Marea majoritate a persoanelor trăiesc într-o luptă extremă între aceste două energii până când este atinsă infuzia sufletului și unirea sufletului. Astfel de exemple au fost Vincent van Gogh și Pablo Picaso.
   Au avut măreața abilitatea artistică, însă nu au fost echilibrați cu aspectele mentale, emoționale și sufletești, lucru care a determinat măreție la un nivel, și un mare chin la alt nivel.
   De cele mai multe ori tipul de persoană pe a patra rază trăiește într-un carusel emoțional, până când obține uniformitatea minții și egalitatea. Studiul lui Bhagavad Gita ar fi un model bun de urmat pentru tipul de persoană pe raza a patra.
 Din moment ce tipul de persoană pe raza a patra este conectată la Pământ și estetică, îi este greu să mediteze și să între în zona spirituală. Tipurile de rază patru sunt adesea concentrate pe multe activități fizice precum drumeții, cățărări, călărie, condus și au legături cu animalele. Acest lucru este în regulă atâta timp cât este echilibrat cu integrare spirituală și cerească adecvată.
 Unul din pericolele tipurile de persoană de rază patru este tendința de a fi manipulatoare. Le place ca toți ceilalți să experimenteze același țel în viață cu al lor. Este esențial pentru tipul de persoană de rază patru să-și dedice viața căii spirituale. Dacă nu fac acest lucru, au tendința să fie maniaco-depresivi. Metoda de abordare a căii spirituale va fi prin auto-control, care va conduce la uniformitatea minții și echilibrul forțelor războinice a naturii lor.

 Virtuțile speciale ale razei a patra sunt: afecțiune puternică, simpatie, curaj fizic, generozitate, iuțimea intelectului și percepția.

Viciile sunt: auto-centrarea, îngrijorarea, inexactitatea, lipsa curajului moral, pasiune puternică, indolență și extravaganță.

 Virtuțile care pot fi atinse sunt: calm, auto-control, puritate, lipsă de egoism, precizia, echilibru mental și moral.

Extras din Manualul Ascensiunii- Dr. Joshua David Stone
Vă iubesc frați întru Lumină și toate aceste informații să ne fie de folos!
 Binecuvântări Divine, Pace și Iubire!Mulțumesc și vă iubesc! Asthar Maia  Dacă ai accesat pentru prima dată acest blog, te invit să te abonezi. În acest mod voi putea să te anunț, atunci când  postez noi materiale.   Dacă tu crezi că celor din jurul tău le-ar fi utile aceste informații, te rog să dai Like & Share și să recomanzi cu toată încrederea acest blog: http://maiamariamaia.blogspot.ro/ Pace și iubire! Namaste!

08. Raza a treia a inteligenței active - Jan 21, 2019 3:14:00 PM
  Aceasta este raza gânditorului abstract, a filozofului și metafizicianului. Persoana pe această rază ar fi foarte fantezistă și excelentă la matematici avansate. Sunt idealiști, visători, teoreticieni. Sunt capabili să vadă fiecare parte a unei întrebări într-o manieră foarte clară.
   Una dintre caractericticile lor principale este perseverența. Au abilitatea de a se ține de un lucru până când îl duc la bun sfârșit, chiar dacă durează o viață întreagă.
   Organizatorii ierarhiei sunt al treilea departament. Sunt suflete care sunt în afară și în încarnare, care “duc lucrurile la capat”.
   Metoda de abordare a căii spirituale este prin intermediul lucrului metafizic și filozofic profund până când este obținută realizarea. Thomas Edison a fost un reprezentant remarcabil a razei a treia.
  Tipurile razei a treia sunt adesea perfecționiste. Pot ignora totul, mai puțin proiectul lor pe care îl vor realiza cu mare precizie. Au tendința să fie dependenți.
  Ca parte negativă, pot încerca să-i facă pe ceilalți să vadă numai percepția lor.
 Sunt foarte focalizați, concentrați, logici, organizați, au o minte clară, însă nu sunt întotdeauna conștienți de consecințe. Una dintre cele mai bune abilități ale lor este să fie capabili să mențină gândul perfecțiunii și a adevăratei divinități și să nu schimbe direcția acestui curs până când nu este îndeplinit.

 Virtuțile speciale ale persoanei de rază trei sunt: viziuni largi asupra tuturor întrebărilor abstracte. Sinceritatea scopului, intelect curat, capacitate de concentrare pe studii filozofice, răbdare, precauție, absența tendinței de a se îngrijora pentru lucruri mărunte.

  Viciile acestei raze sunt: mândria intelectuală, răceala, izolarea, inexactitatea în detalii, absența orizonturilor, egoism, prea multă critică față de ceililalti.

Virtuțile care pot fi dobândite sunt: simpatia, toleranta, devoțiunea, precizia energiei și simțul
 realității.

Extras din Manualul Ascensiunii- Dr. Joshua David StoneVă iubesc frați întru Lumină și toate aceste informații să ne fie de folos!
 Binecuvântări Divine, Pace și Iubire!Mulțumesc și vă iubesc! Asthar Maia  Dacă ai accesat pentru prima dată acest blog, te invit să te abonezi. În acest mod voi putea să te anunț, atunci când  postez noi materiale.   Dacă tu crezi că celor din jurul tău le-ar fi utile aceste informații, te rog să dai Like & Share și să recomanzi cu toată încrederea acest blog: http://maiamariamaia.blogspot.ro/ Pace și iubire! Namaste!
09. A doua rază a iubirii- înțelepciunii - Jan 21, 2019 12:17:00 PM
   Această rază înglobează calitatea divină a iubirii și dorinței pentru cunoaștere pură și adevăr absolut. Culoarea ei este de albastru intens profund.
  Persoanele pe această rază sunt foarte iubitoare, permisive, amabile, prietenoase și responsabile.
   Sufletul razei a doua este de obicei un profesor sau un posibil arhitect datorită abilității conceptuale mărite a acestei raze. Acest tip de persoană va avea un tact mărit și previziune. Vor fi ambasadori excelenți, profesori în școli sau profesori universitari.
  Acest tip de persoană va avea abilitatea să impregneze altor persoane adevărul lucrurilor și să-i determine să le vadă ca ei.
 Tipul razei a doua poate fi un artist excelent atâta timp cât vor căuta să predea arta. Această rază este foarte intuitivă. Acest tip nu este imprudent sau impulsiv. Pot fi înceți în acțiune.
  Metoda de apropiere de cale ar veni prin studiul îndeaproape și serios al învățăturilor, până când acestea devin o parte a învățăturilor persoanei, încât nu mai sunt doar o cunoaștere intelectuală, ci mai degrabă o regulă de a trăi spiritual.
 O minte a razei a două ar fi foarte receptivă. Acest tip nu este prea des întâlnit. Un corp emoțional pe raza a doua ar fi pașnic, stabil și matur. Un corp fizic de raza a doua este mai degrabă neobișnuit, deși se vor încarna mai mulți în viitor. Aceste tipuri de corpuri fizice sunt de obicei mici și construite în mod delicat. Sunt foarte rafinate și sensibile.
 Fiecare tip de rază are un aspect superior și unul inferior.

  Persoana de rază a doua de tip inferior ar încerca să câștige cunoaștere pentru scopuri egoiste, și nu pentru serviciul altruist al umanității. Sinele lor inferior le-ar conduce către suspiciune, asprime și indiferență. Sunt de obicei mult prea absorbiți de studiu și au dispreț față de limitarea mentală a celorlalți
.
 Virtuțile lor special sunt calmul, forța, răbdarea, anduranța, iubirea adevărului, loialitatea, inteligența clară și temperamentul senin.

Virtuțile pe care le pot căpăta sunt: iubirea, compasiunea, lipsa de egoism și energia.

  Toate sufletele încarnate pe această planetă sunt conectate la raza a doua, deoarece trăim într-un sistem solar de rază a doua. Raza a doua este raza în care operează Logosul nostru Solar, Helios. Celelalte sisteme solare sunt pe alte raze. Toate celelalte raze sunt subraze ale acestei mărețe raze cosmice. (a doua)
 Lordul Maitreya și Buddha s-au aflat pe raza a doua, că de altfel și majoritatea marilor învățători ai lumii. Dwhal Khul este un învățător de rază a doua, precum este și învățătorul său, Maestrul Kuthumi.

Extras din Manualul Ascensiunii- Dr. Joshua David StoneVă iubesc frați întru Lumină și toate aceste informații să ne fie de folos!
 Binecuvântări Divine, Pace și Iubire!Mulțumesc și vă iubesc! Asthar Maia  Dacă ai accesat pentru prima dată acest blog, te invit să te abonezi. În acest mod voi putea să te anunț, atunci când  postez noi materiale.   Dacă tu crezi că celor din jurul tău le-ar fi utile aceste informații, te rog să dai Like & Share și să recomanzi cu toată încrederea acest blog: http://maiamariamaia.blogspot.ro/ Pace și iubire! Namaste!

10. Prima rază a voinței sau a puterii - Jan 21, 2019 10:34:00 AM
   Prima rază este o energiea voinței, puterii și comenzii. Este conectată cu vitalitatea, inițiativa, încrederea. Schimbă ce este vechi și face loc pentru ce este nou. Este o energie foarte dinamică. Culoarea acestei raze este roșu. Cei care se află pe aceatsa rază au o mare putere personală care poate fi folosită pentru bine sau rău.
  Tipul de persoană a primei raze va ajunge întotdeauna în față indiferent de pe ce linie lucrează. Vor fi la conducrea profesiei lor. Sunt lideri înăscuti. Prima rază care nu este temperată de iubirea-înțelepciunea razei a doua poate fi extrem de crudă și nemiloasă. Lucrarea literară a acestui tip de persoană ar fi puternică și invincibilă. Le pasă puțin de stilul și definitivarea muncii. Exemple ale acestui tip de persoană ar fi Luther, Carlyle, Walt Whitman. Abordarea căii spirituale se face prin veritabila forță a voinței.
   Tipul primei raze ar fi un bun șef și comandant. Exemple: Napoleon, Winston Churchill, Generalul Patton, Generalul Mcarthur, Eleanor Roosvelt, Indira Ghandi, Christofor Columbus. (Saint Germain)
   Multe dintre figurile sportive remarcabile sunt pe această rază. De obicei, după ce prima rază își atinge scopul, celelalte raze preiau conducerea. Într-un fel, prima rază este legată de energia
Berbecului. Persoana de prima rază începe proiecte, însă apoi are altele de făcut.
   Prima rază este folositoare când persoana este traumatizată de emoțiile sale. Pot folosi puterea “vointei” ca să iasă. Te poți acorda la această energie purtând haine roșii. Aceasta este o rază foarte puternică și trebuie folosită cu atenție și în cantitatea potrivită.
   Majoritatea persoanelor au nevoie de a cantitate mult mai mică de invocare a primei raze decât ale celorlalte raze. Culoarea roșie intensifică orice stare deja existentă.
   Prima rază va avea un efect aproape instant. De obicei este nevoie de o cantitate mică. Manifestările negative ale primei raze ar fi văzute în manifestările de războaie pe planetă. Prima și a două rază ar face o echipă bună pentru a contracara asemenea manifestări negative. O persoană cu o minte de prima rază ar fi foarte directă și intens concentrată. Un corp emoțional de prima rază ar fi foarte puternic, cu reacții emoționale intense.
 Un corp de prima rază are tendința să fie înalt, construit puternic și cu oase mari. Polițiștii și militarii sunt de obicei de prima rază. Un corp de prima rază își croiește drum prin orice. Pot ajunge buni jucători de fotbal american. O personalitate de prima rază poate fi un pic cam aspră.
   Alte persoane faimoase care au fost pe prima rază au fost: Hercule, Rama, Tse Tung, Abraham Lincoln, Janet McLure. (fondatorul Fundației Tibetane)

   Virtuțile speciale ale primei raze sunt: forța, curajul, statornicia, sinceritatea, neînfricarea, puterea de a conduce, capacitatea de a înțelege întrebări mărețe într-o modalitate cu vederi lărgi a minții.

  Viciul acestei raze este mândria, ambiția, voința, asprimea, aroganța, dorința de a-i controla pe ceilalți, încăpățânarea, furia.

  Virtuțile care pot fi dobândite sunt blândețea, umilința, simpatia, toleranta și răbdarea.

Extras din Manualul Ascensiunii- Dr. Joshua David StoneVă iubesc frați întru Lumină și toate aceste informații să ne fie de folos!
 Binecuvântări Divine, Pace și Iubire!Mulțumesc și vă iubesc! Asthar Maia  Dacă ai accesat pentru prima dată acest blog, te invit să te abonezi. În acest mod voi putea să te anunț, atunci când  postez noi materiale.   Dacă tu crezi că celor din jurul tău le-ar fi utile aceste informații, te rog să dai Like & Share și să recomanzi cu toată încrederea acest blog: http://maiamariamaia.blogspot.ro/ Pace și iubire! Namaste!

11. Psihologia ezoterică și știința celor 12 raze - Jan 21, 2019 10:07:00 AM
 “Cunoaște-te pe tine însuți” 
 Cioplit deasupra porții oracolului din Delphi.

    Cele șapte raze sunt primele diferențieri ale lui Dumnezu în manifestare și ele oferă întregul câmp al expresiei Sale în formă manifestată. Cele șapte raze sunt întruchipările celor șapte tipuri de forțe, ceea ce demonstrează șapte calități ale lui Dumnezeu. Aceste șapte calități au un efect de șapte învelișuri asupra materiei și formei în toate părțile ale universului infinit al lui Dumnezeu. Cele șapte raze sunt întruchipări ale șapte ființe mărețe.
  Acestea sunt:

 •   Lordul puterii sau voinței
 •   Lordul iubirii-înțelepciunii
 •   Lordul inteligenței active
 •   Lordul armoniei, frumuseții și artei
 •   Lordul cunoașterii concrete și științei
 •   Lordul devoțiunii și idealismului
 •   Lordul ordinii ceremoniale sau magiei

   Razele sunt în realitate un subiect destul de complex și sunt multe feluri și cadre de referință pentru a le înțelege. Studiul razelor este aproape o știință necunoscută în lumea noastră. Eu sunt un student extraordinar al acestui câmp și am fost implicat cu aproape orice religie și școală a misterelor de pe planetă.
    Abia atunci când am citit cărțile lui Alice Bailey despre “Psihologia ezoterica”, semnificația profundă ale razelor a venit în conștiența mea. Razele sunt mai importante chiar decât astrologia, însă despre ceea ce am să vă împărtășesc în acest capitol nu se vorbește în apropape 99,9% din căile spirituale de pe Pământ. Este posibil ca înțelegerea razelor să fie singura știință spirituală cea mai importantă pentru a ne înțelege pe noi înșine și lumea ca întreg. Aceste raze sunt cele care guvernează întreaga creație.

 Razele aspectului și razele atributului 

   În scrierile sale, Djwhal Khul a împărțit cele șapte raze mărețe în două categorii,
 numite razele aspectului și razele atributului.

 Razele aspectului

 Prima rază a puterii, voinței și scopului
 A doua rază a iubirii-înțelepciunii
 A treia rază a inteligenței active, creative

 Razele atributului 

 A patra rază a armoniei prin conflict sau artă sau frumusețe
 A cincea rază a cunoașterii concrete sau științei
 A șasea rază a idealismului abstract sau devoțiunii
 A șaptea rază a ordinului ceremonial sau magiei sau ritualului sau organizației.

 Raza structurii a fiecărei ființe umane încarnate 

   Fiecare extensie de suflet care se încarnează în planul Pământean este alcătuită din șase raze. Au o rază separată pentru monadă, suflet, personalitate, minte, emoții și corp fizic. În principiu raza monadei și raza sufletului sunt aceleași în toate încarnările persoanei.
   Celelalte raze se pot schimba de la o viață la alta. Fiecare persoană încarnată se află  pe una din aceste șapte raze. Extensiile de suflet cu razele sufletului aflate pe cea de-a patra, a cincea, a șasea și a șaptea rază trebuie să fie combinate cu cele trei raze majore după ce trec a treia inițiere. Raza monadică a fiecărei personalități încarnate este una din cele trei raze.
   În persoana neevoluată domină razele corpurilor emoțional, mental și fizic. Pe măsură ce persoana dezvoltă o personalitate mai actualizată pe sine, atunci raza personalității devine dominantă, iar cele trei raze ale corpurilor devin subordonate ei.
   Pe măsură ce persoana continuă să evolueze, ele încep să devină polarizate în suflet. Are loc o bătălie între sinele superior și cel inferior sau între raza personalității și raza sufletului. Pe măsură ce raza sufletului începe să câștige această bătălie, iar discipolul începe să câștige auto-control asupra personalității, atunci raza personalității devine subordonată razei sufletului.
   Procesul continuă până când raza monadică începe să pătrundă, după cea de-a
 treia inițiere. Pe măsură ce discipolul învață să devină polarizat în monadă, raza sufletului devine subordonată razei monadice.
  Fiecare din cele zece grupuri de suflete răspund razei Logosului Planetar (Sanat  Kumara) care este pe raza a treia. De fapt, suntem cu toții o subraza a razei Lui, la fel cum el este o subraza a Logosului Solar (Helios) care este pe rază a doua. Helios este o subraza a Logusului Galactic, iar Logosul Galactic este o subraza a Logosului Universal (Melchizadek). Acest proces continuă până la Divinitate. Întreagă creație este o subraza a Divinității. Fiecare nivel a coborât într-o manieră ierarhică.
 Oamenii care sunt pe aceeași rază au tendința să vadă lucrurile într-o manieră similară. Acest lucru se poate schimba însă, în funcție de rază și inițierea cu care sunt identificați. În timpul facultății două persoane pot avea personalități de rază a patra și deci, au multe în comun. Pe măsură ce unul se deschide către raza sufletului și își schimbă polarizarea, acest lucru se poate schimba dacă au raze ale sufletului diferite.
  Asta nu înseamnă că oamenii aflați pe raze diferite nu se înțeleg. Sunt mulți factori care contribuie. Însă, razele au o influența mare.
  Persoanele care au o structură de două, patru sau șase raze tind să fie mai introvertite și concentrate pe spiritualitate. Persoanele cu o structură de una, trei, cinci, șapte raze tind să fie mai extrovertite și concentrate pe formă și pe nivelul concret al lumii.
   Când o extensie de suflet se află la două treimi din calea ei spirituală, raza sufletului începe să conducă personalitatea.
 Este înspre beneficiul fiecărui aspirant și discipol să încerce și să ajungă la înțelegerea celor șase  raze care alcătuiesc constituția lor spirituală.

Raza personalității își desfășoară majoritatea activității în corpul fizic.
Raza sufletului are influența specifică în corpul astral.
Raza monadică are influența specifică în corpul mental.
Raza personalității determină atitudinea de separare.
Raza sufletului facilitează atitudinea de conștiință de grup și detașare față de partea de forma a vieții. Raza  monadică poate fi simțită numai după a treia inițiere și aduce aspectul voinței Creatorului.

   Aceste raze au un efect incredibil de puternic asupra vieții fiecărei ființe umane.
   Raza  corpului fizic determină  majoritate  trăsăturilor fizice ale corpului fizic.
 Razele determină  calitatea corpului emoțional și afectează într-o măsura mare natura minții.
 Razele predispun fiecare persoană către anumite puteri și anumite slăbiciuni.
 Anumite atitudini ale minții sunt ușoare pentru un anumit tip de raza și extrem de diferite pentru altele.
  De aceea personalitatea încarnată schimbă razele de la o viață la alta, până când toate calitățile sunt dezvoltate și demonstrate.
  Datorită acestor lucruri este absolut esențială cunoașterea acestor raze pentru a te cunoaște pe tine însuți și pentru întreaga zonă a psihologiei. Ceea ce este șocant este că în domeniul psihologiei de pe Pământ din ziua de azi, nu există nici o înțelegere a razelor, acesta fiind și unul dintre multiplele motive pentru care nu este eficientă modalitatea în care este practicată ea.
   Motivul pentru care razele nu sunt înțelese se datorează faptului că sufletul nu este înțeles aproape deloc. 98% din formele de psihologie predate în școli și practicate de profesioniști licențiați sunt separate și deconectate de la nivelurile de conștiință ale sufletului și ale monadelor. Noul val din viitor va fi studiul “Psihologiei transpersonale sau spirituale” (v-aș recomanda să citiți cartea mea pe acest subiect, intitulată “Psihologia sufletului”).
  Nu doar oamenii au raze. Și țările, orașele, grupurile și organizațiile au raze. Acestea sunt, însă, limitate la o singură rază a sufletului și o rază a personalității. Spre exemplu, multe din țările de pe Pământ operează încă pe raza personalității. Atunci când raza sufletului este capabilă să se concentreze complet printr-un individ, atunci discipolul este pregătit să ia a treia inițiere. Raza personalității este apoi stinsă în mod ocult. Locuitorul din prag a fost subjugat și stăpânit.
  Sufletul este cel care alege razele pentru extensia de suflet sau personalitatea încarnată pentru fiecare viață.
 Fiecare rază lucrează mai întâi prin una din chakre. O cunoaștere a structurii noastre a razei ne oferă înțelegeri legate de caracterul nostru, forțele și slăbiciunile, în același mod în care o poate face și un horoscop astrologic adecvat. Studiul psihologiei ezoterice și știința celor 12 raze este la fel de importantă precum studiul astrologiei. Poate fi chiar mai important, având în vedere faptul că razele, la nivel cosmic, afectează, influențează și preced crearea stelelor și a constelațiilor prin universul
 infinit al lui Dumnezeu.
   Este important să realizăm că putem folosi toate razele indiferent dacă le avem în
 structura noastră a razei sau nu. Poți chema oricare dintre cele 12 raze și calitățile lor
 pentru serviciul personal și planetar.

    O analiză amănunțită a celor 12 raze 


Prima rază a voinței sau a puterii

A doua rază a iubirii- înțelepciunii

Raza a treia a inteligenței active

A patra rază a armoniei prin conflict

Raza a cincea a minții concrete

Raza a șasea a devoțiunii

Cea de-a șaptea rază a ordinii ceremoniale și a magiei

    Pe la începutul anilor 1970 o dispensă divină de șapte raze superioare au fost acordate acestei planete, datorită mișcării iminente către a patra dimensiune și noua eră.
  Aceste raze superioare sunt combinații ale primelor șapte raze cu puțină lumină de la sursă sau lumină albă care le oferă o calitate luminoasă.
 Multe din noile extensii de suflet care vin acum au aceste raze superioare în structurile lor. Alții încep să le acceseze acum într-o manieră foarte integrată. Sunt raze minunate și vă recomand să le chemați regulat pentru vindecare personală și planetară.
   Toate aceste raze planetare vin prin Logos-ul nostru planetar, Sanat Kumara. În univers există raze chiar peste cele doisprezece, însă acestea sunt toate cele programate pentru Pământ în aceste timpuri. Helios, Logos-ul nostru solar, le direcționează către Sanat Kumara, care le face disponibile pentru noi.

Razele superioare – de la opt la doisprezece

 Cum să afli care sunt razele tale 

   Pricipalul mod de a determina acest lucru este prin examinarea atentă a acestui material și folosirea minții raționale, cât și a celei intuitive. Pe lângă aceasta mai poți folosi pendulul pentru a verfica de două ori concluziile creierului tău stâng. Ca o a reia modalitate este posibil să ai channeling-uri de la Maeștrii Ascensionati printr-un canal calificat sau de la un medium calificat care îți poate da această informație. Recomand utilizarea tuturor celor trei metode.

Cum să folosești aceste raze

Metode ale razelor de predare a adevărului 


   Raza I
 Expresia superioară: știința guvernării sau a guvernului.
 Expresia inferioară: diplomația modernă și politica.
   Raza II
 Expresia superioară: procesul inițierii după cum este predat de ierarhia Maeștrilor.
 Expresia inferioară: religia.
   Raza III
 Expresia superioară: semnificațiile comunicării sau interacțiunii. Radio, telegraf, telefon și semnificațiile transportului.
 Expresia inferioară: folosirea și împrăștierea banilor și aurului.
   Raza IV
 Expresia superioară: munca masonică bazată pe formarea ierarhiei și asociat cu raza II.
 Expresia inferioară: construcția arhitecturală. Planificarea orașului modern.
   Raza V
 Expresia superioară: știința sufletului, psihologia ezoterică.
 Expresia inferioară: sistemul educațional modern.
   Raza VI
 Expresia superioară: crestinitatea și religiile diversificate. A se observa relația cu raza II.
 Expresia inferioară: bisericile și organizațiile religioase.
   Raza VII
 Expresia superioară: toate formele de magie albă.
 Expresia inferioară: spiritualitatea în aspectele sale joase.

 Razele și profesiile corespunzătoare 

   Următoarea informație arată fiecare rază și profesiile corespunzătoare. Trebuie înțeles că tipul de muncă pe care îl faci se poate schimba în funcție dacă ești polarizat în raza corpului, raza personalității, raza sufletului sau raza monadică. Acesta este motivul pentru care multe persoane își schimbă profesia mai târziu.

 Raza I: Guvernământ și politică: relații internaționale
 Raza ÎI: Educație și învățământ: scris, vorbit, radio, TV
 Rază III: Finanțe, comerț, afaceri și economie
 Rază IV: Sociologie: cooperare rasială și culturală și conciliere.
 Raza V: Științe: incluzând medicina și psihologia
 Raza VI: Religie, ideologie: filizofie
 Rază VII: Structurarea societății: ordonarea puterii prin ceremonie, protocol și
 ritual

   Chakrele asociate cu fiecare rază. 
 Relația razelor cu centrele


 Prima rază
 •   Centrul capului, raza voinței sau puterii.
 Raza a doua
 •   Centrul inimii, raza iubirii-înțelepciune.
 Raza a treia
 •   Centrul gâtului, raza inteligenței active.
 Raza a patra
 •   Baza coloanei, raza armoniei.
 Raza a cincea
 •   Centrul ajna, raza științei concrete.
 Raza a șasea
 •   Centrul plexului solar, raza devoțiunii.
 Raza a șaptea
 •   Centrul sacral, raza magiei ceremoniale.

Razele care afectează umanitatea 

 Pentru a demonstra influența imensă a razelor asupra vieții fiecăruia umatoarea
 listă arată toate razele de care, fiecare dintre noi ca parte a umanității, suntem influențați.

 Razele trebuie luate în considerare în conexiune cu umanitatea 

 •   Raza sistemului solar.
 •   Raza Logos-ului nostru planetar.
  Raza regatului uman.
 •   Raza rasei noastre, raza care determină rasa ariană.
 •   Razele care guvernează oricare ciclu aparte.
 •   Raza națiunii, sau raza care influențează îndeosebi o anumită națiune.
 •   Raza monadei.
 •   Raza sufletului sau ego-ului.
 •   Raza personalității.
 •   Razele care guvernează:
    •   Corpul mental
    •   Corpul astral sau emoțional
    •   Corpul fizic

Razele și sistemul nostru solar

   În concepția ocultă este înțeles faptul că există șapte sisteme solare progresive prin intermediul cărora evoluează personalitățile încarnate. Pe Pământ, noi evoluăm prin intermediul celui de-al doilea sistem solar. Primul sistem solar a operat sub raza a treia. Sistemul nostru solar actual operează sub raza a doua. Următorul sistem solar va opera sub raza unu.
   Legat de sistemul nostru solar cele șapte raze emanate sunt expresii a șapte vieți mărețe întruchipate de către șapte stele în constelația Marelui Urs. Din moment ce sistemul nostru solar, guvernat de Helios, este un sistem solar de raza doi, celelalte șase raze sunt de fapt subraze ale razei cosmice doi.     Razele din cele șapte stele din Marele Urs ajung la soarele nostru prin cele doisprezece constelații. Fiecare rază transmite energia ei prin trei dintre constelații și ajunge pe Pământ prin una dintre cele șapte planete sacre. A existat o mică ajustare în a înțelege acestea, care a fost adusă în materialul lui Alice Bailey, datorită faptului că Pământul a devenit acum o planetă sacră. Există, de asemenea, șapte sisteme solare în sectorul  nostru galactic din care fac parte Pământul și sistemul nostru solar. 

 Razele și planetele sacre

Următoarea listă arată cele opt planete sacre și razaele cu care sunt asociate. Statutul de planetă sacră are loc când Logosul Planetar își ia cea de-a treia inițiere cosmică

 Planetele sacre și razele lor 

 Pământul: a patra rază
 Vulcan: prima rază
 Mercur: a patra rază
 Venus: a cincea rază
 Jupiter: a doua rază
 Saturn: a treia rază
 Neptun: a șasea rază
 Uranus: a șaptea rază

 Planetele non-sacre și razele lor 

 Marte: raza a șasea
 Pământul: raza a treia
 Pluto: prima rază
 Luna (camuflând o planetă ascunsă): raza a patra
 Soarele (camuflând o planetă ascunsă): raza a doua

Razele și dimensiunile realităților 

Următoarea tabulare arată cele șapte raze și planul sau dimensiunea realității cu care este conectată. După cum știți, Djwhal Khul a descris cu precizie că sunt șapte dimensiuni ale realității prin care lucrăm în ceea ce se numește planul cosmic fizic.
 Mai sunt și șapte dimensiuni cosmice. Cele șapte dimensiuni enumerate aici pentru scopurile noastre sunt cele șapte subplanuri ale cosmicului fizic, precum sunt descrise în cartea lui Alice Bailey, “Psihologia ezoterica”.
 Raza I: Planul voinței sau al puterii divinității.
 Raza ÎI: Planul iubirii-înțelepciune a monadei.
 Raza III: Planul inteligenței active a spiritului, Atma.
 Raza IV: Planul armoniei intuiției.
 Raza V: Planul mental al cunoașterii concrete.
 Raza VI: Planul astral al idealismului, devoțiunii.
 Raza VII: Planul fizic al ordinii ceremoniale.
 Razele care sunt în și în afară manifestării

Următoarea tabulare arată care raze sunt active în sens planetar:
 Raza unu: nu se află în manifestare.
 Raza a doua: în manifestare începând cu anul 1575 d. Hr.
 Raza a treia: în manifestare începând cu 1425 d. Hr.
 Raza a patra: vine ușor către manifestare începând cu 2025 d. Hr.
 Raza a cincea: În manifestare din 1775 d. Hr.
 Raza a șasea: trece rapid către nemanifestare. A început să treacă spre nemanifestare în 1625 d. Hr.
 Raza a șaptea: În manifestare din 1675 d. Hr.


Extras din Manualul Ascensiunii- Dr. Joshua David Stone


Vă iubesc frați întru Lumină și toate aceste informații să ne fie de folos!
 Binecuvântări Divine, Pace și Iubire!Mulțumesc și vă iubesc! Asthar Maia  Dacă ai accesat pentru prima dată acest blog, te invit să te abonezi. În acest mod voi putea să te anunț, atunci când  postez noi materiale.   Dacă tu crezi că celor din jurul tău le-ar fi utile aceste informații, te rog să dai Like & Share și să recomanzi cu toată încrederea acest blog: http://maiamariamaia.blogspot.ro/ Pace și iubire! Namaste!


12. Ascensiunea – A Șasea Inițiere - Dec 20, 2018 9:50:00 PM
„Fii credincios până la moarte și  îți voi dărui cununa vietii”  Iisus  
Ce frumos ne conduce Domnul nostru Iisus. Simt blândețea și iubirea în fiecare cuvânt. 
    A șasea inițiere este foarte importantă de aceea am hotărât să-i dedic un spațiu separat în blog.   În 18 noiembrie 2018 am postat primele cinci inițieri pe care o conștiință în evoluția ei pe această planetă le poate lua în funcție de realizările ei interioare. 

   Cea de-a șasea inițiere este împlinirea ascensiunii. Devenirea unui Maestru Ascensionat.   În esență această inițiere se face atunci când adeptul și lumina monadei se contopesc pe planul fizic. Întreagă ființă a adeptului incluzând corpul fizic și îmbrăcămintea, se transformă în lumină. În esență corpul fizic doar dispare și este înlocuit de Corpul de Lumină. În trecut ascensiunea însemna trecerea în lumea spirituală,  acum există o nouă abordare mai avansată, din partea Ierarhiei Spirituale, aceea de a-i lăsa pe Maestii Ascensionati să rămână pe Pământ și să-și continue serviciul.  Recent s-a acordat o dispensa care a făcut ascensiunea un pic mai ușoară, așa că nu mai este necesar să îți iei cu tine corpul fizic atunci când te înalți. Această este alegerea adeptului.

   Ascensiunea este atingerea stării de Christ. A deveni un Buddha perfect. A deveni un Maestru Spiritual în totalitate și o ființă realizată, nu doar un suflet realizat. Legea karmei nu mai are nicio autoritate asupra Maestrului Ascensionat. Adeptul s-a contopit complet cu planul monadic al conștiintei.
   La a șasea inițiere o persoană trebuie să aleagă una din cele șapte căi de evoluție
 superioară pe care o va urma. Fiecare Maestru Ascensionat trebuie să facă o astfel de
 alegere în acest punct al evoluției lor și anume pe ce cale vor servi în viitorul lor ajutor
 cosmic.
       Cele șapte căi sunt următoarele :
 1.Calea Slujirii Pământului
 2.Calea lucrului magnetic
 3.Calea antrenamentului pentru a deveni Logos Planetar
 4.Calea către Sirius
 5.Calea Razei
 6.Calea pe care Logosul nostru se află
 7.Calea Absolute a Fiului

   Când o persoană ascensionează, își înlocuiește în totalitate corpul în corpul de lumină.
 Corpul de lumină este un corp pe care l-am creat din lumina pe care am manifestat-o de-a lungul tuturor încarnărilor noastre. Este corpul în care Maestrul Ascensionat  călătorește începând din acel moment.
  Pentru a ascensiona, un adept trebuie să-și echilibreze 51% din karma provenită din toate reîncarnările precedente. Majoritatea are o medie de 200-250 de vieți precedente.
  O altă cerință de ascensiune este ca o persoană să își finalizeze dharma sau misiunea pe Pământ.   Conștientizarea ascensiunii este un sentiment de bucurie totală și iubire necondiționată,recunoașterea și realizarea că ești Dumnezeu și toți ceilalți cu care te întâlnești sunt Dumnezeu umblând pe Pământ.
   Este, de asemenea, o capacitate să te exprimi pe orice plan al conștiintei în orice  moment, nu doar pe planul fizic. Ascensiunea este abilitatea de a te materializă și de a te dematerializa atunci când îți dorești. Este abilitatea de a materializa tot ceea ce ai nevoie și îți dorești imediat. Ascensiunea este un sentiment de comunicare permanentă cu Dumnezeu și cu frații și surorile întru Christos. Este o conștientizare de a fi un  slujitor al lumii. Este capacitatea de a comanda propiei vieți așa cum îți dorești. Este o abilitate de bilocație și de a dobândi imortalitatea fizică.
  Am auzit povești interesante ale Maeștrilor Ascensionati precum Sain Germain care a trăit 350 de ani sau Hermes-Thoth în Egipt care a trăit peste 2000 de ani într-un corp fizic.
  Este, de asemenea, important să realizezi că acum pe Pământ noi ne înălțam sau coborâm în fiecare zi. Fiecare gând pe care îl gândim, fiecare cuvânt pe care îl spunem, fiecare acțiune pe care o realizăm, mâncarea pe care o mâncăm, felul în care ne petrecem timpul de crește sau ne scade vibrația.
  Ascensiunea este o apariție naturală pe care fiecare o va dobândi în final. Este doar o chestiune de timp. Ideea aici este de a scurtă timpul necesar și astfel viitoarele reîncarnări, prin aplicarea și concentrarea energiilor spre creșterea ta spirituală că singurul scop al existenței. Ego-ul negativ va încerca să ne atragă pe căi iluzorii și pline de farmec, care în realitate nu duc unde vrem noi.
   Un alt lucru foarte important de înțeles în procesul ascensiunii este că nu există timp și spațiu, există pentru fiecare dintre noi ipostază care deja s-a înălțat.
  Una din cheile pentru a-ți accelera ascensiunea este să chemi înapoi în prezent Sinele înălțat, în cea de-a cincea dimensiune și să îl faci pe el sau pe ea să fuzioneze cu aura ta. Asta te va ajuta să îți crești vibrația către nivelul de ascensiune.
   Această parte corpului tău spiritual care deja lucrează la acele nivele ascensionale, așteptă răbdător pentru următoarele 6 corpuri să ajungă la vibrația sa. Vrea să fuzioneze cu tine aici în etern, dar trebuie să i se ceară să facă asta ,căci asta este Legea Cosmică.


Extras din  Manualul Ascensiunii
De Dr. Joshua David Stone
Vă iubesc frați întru Lumină și toate aceste informații să ne fie de folos!
 Binecuvântări Divine, Pace și Iubire!Mulțumesc și vă iubesc! Asthar Maia  Dacă ai accesat pentru prima dată acest blog, te invit să te abonezi. În acest mod voi putea să te anunț, atunci când  postez noi materiale.   Dacă tu crezi că celor din jurul tău le-ar fi utile aceste informații, te rog să dai Like & Share și să recomanzi cu toată încrederea acest blog: http://maiamariamaia.blogspot.ro/ Pace și iubire! Namaste!
13. Cântecul fratelui Soare sau a tuturor creatiilor - Dec 10, 2018 7:19:00 PM
Namaste dragi mei! 
 Acum aduc în prim plan o rugăciune deosebită prin cântecul iubirii transmis în fiecare celulă, un cântec care mă poartă prin tunele de lumină curcubeu prin care simt simbioza dintre mine ca conștiință Divină și celalalte conștiințe frați și surori.  
   Iubirea care unește într-un dans Divin. 

 Cuvintele sunt de prisos așa că vă invit în Curcubeul Iubirii, Luminii în Interiorul sufletului unde este doar Lumină, alb... 


Preaînalte, atotputernice si bunule Dumnezeu
laudã tie, slavã, cinste si binecuvântare
numai tie ti se cuvin, o Preaînalte,
cãci nici un om nu-i vrednic sã-ti rosteascã numele.

Lãudat fii, Doamne, cu toate creatiile tale
si mai ales cu domnul frate Soare
prin care tu ne dai ziua, lumina.
El este frumos, strãlucind cu mare slavã
si tot el te întruchipeazã pe tine, Preaînalte.

Lãudat fii tu, Doamne al meu, pentru sora lunã si pentru Stele
tu le-ai pus pe cer limpezi, pretioase, frumoase.

Lãudat fii tu, Doamne al meu, pentru fratele Vânt,
pentru aer si pentru nori
pentru azurul linistit si pentru toate stãrile vremii
prin ele tu tii în viatã toate creaturile.

Lãudat fii tu, Doamne al meu, pentru sora Apã
care-i foarte trebuincioasã si foarte înteleaptã
pretioasã si castã.

Lãudat fii tu, Doamne al meu, pentru fratele Foc
cu care tu luminezi noaptea,
el este frumos si jucãus;
de neîmblânzit si puternic.

Lãudat fii tu, Doamne al meu, pentru sora mama noastrã Pãmântul
care ne tine si ne hrãneste
care rodeste poame felurite
cu flori smãltuite si cu ierburi.

Lãudat sã fii tu, Doamne al meu, pentru cei
care iartã din dragoste pentru tine,
care îndurã boli si încercãri,
fericiti atunci când pacea o salveazã
cãci prin tine, Preaînalte, vor fi ei încununati.

Lãudat fii tu, Doamne al meu, pentru sora noastrã, Moartea trupeascã,
de care nici un om viu nu poate scãpa,
nefericire celor care mor în pãcat de moarte,
fericiti cei pe care îi va surprinde împlinindu-ti voia
cãci cea de-a doua moarte nu-i va putea vãtãma.

Lãudati si binecuvântati pe Domnul meu,
multumiti-i si slujiti-l
cu cea mai mare smerenie.
(Text preluat din cartea:
Jacques Le Goff - "Sfântul Francisc de Assisi"
Polirom, 2000, Traducere de Mihai Ungurean)Vă iubesc frați întru Lumină și toate aceste informații să ne fie de folos! Mulțumesc EliA, mulțumesc Prințului Metatron și mulțumesc tuturor Ființelor de Lumină Pură care m-au ghidat, ajutat și asistat! Binecuvântări Divine, Pace și Iubire!Puteți copia și reposta acest material, cu rugămintea să publicați proveniența prin următorul link: 
https://maiamariamaia.blogspot.com/2018/12/cantecul-fratelui-soare-sau-tuturor.html Mulțumesc și vă iubesc! Asthar Maia  Dacă ai accesat pentru prima dată acest blog, te invit să te abonezi. În acest mod voi putea să te anunț, atunci când  postez noi materiale.   Dacă tu crezi că celor din jurul tău le-ar fi utile aceste informații, te rog să dai Like & Share și să recomanzi cu toată încrederea acest blog: http://maiamariamaia.blogspot.ro/ Pace și iubire! Namaste!

14. Calea Incercarii si Primele Cinci Initieri - Nov 28, 2018 9:51:00 AM
„Fiecare dintre noi este recunoscut dupa stralucirea luminii sale” Djwhal Khul Mesaj transmis prin Alice A. Bailey
Calea incercarii este cel mai bine descrisa de catre Maestrul Ascensionat Djwhal Khul, in cartea lui Alice Bailey, „Initiere, Umana si Solara”, unde spune : 
„Calea incercarii precede calea Initierii, si marcheaza perioada din viata unei persoane cand aceasta se situeaza de partea fortelor evolutiei si lucreaza la cladirea propriului caracter. Toul este in mana lui, isi cultiva calitatile care-i lipsesc si cauta, cu vigilenta, sa isi tina personalitatea sub control. El construieste corpul cauzal (corpul sufletului) in mod deliberat, umpland fiecare gol care poate exista, si cautand sa il faca un bun receptor pentru principiul Christic.”


  Calea incercarii poate fi asemuita cu cele 9 luni de gestatie care precede ceasul nasterii. Ceasul nasterii va marca inceputul primei initieri. Persoana aflata pe calea incercarii este invatata, in primul rand, sa se cunoasca pe sine, sa-si constientizeze slabiciunile si sa le corecteze. Aspirantul spiriual este invatat bazele intelepciunii Divinesi este introdus in ultimul grad din Sala Cunoasterii. Fiecare aspirant spiritual este cunoscut unui Maestru, si este in grija discipolilor Maestrului. Orele sunt tinute noaptea de catre initiati ai primului si al doilea grad pentru discipolii acceptati si pentru cei aflati in perioada de proba, intre orele 10 si 5 in fiecare noapte, in toate colturile lumii. Ei se strang in Sala Cunoasterii, iar metoda este in mare parte aceeasi ca in marile universitati.   Un orar bine stabilit, munca experimentala, examinarile, o crestere progresiva pe masura ce trec testele.Totul este gradat si inregistrat. Fiecare dintre noi este recunoscut dupa stralucirea luminii sale. Suntem sortati, prin urmare, dupa amplitudinea luminii, rata vibratiei, puritatea sau tonul si claritatea culorii aurei noastre. O buna parte a pregatirii se face cu candidatul aflat in perioada de proba fara ca acesta sa constientizeze. Candidatul recunoaste de obicei trei lucruri : - 1.Activitatea mentala sporita - 2.Receptivitate mai mare la idei, si capacitatea sporita de a intelege planul Ierarhiei Spirituale- 3 Cresterea senzitivitati psihice.  Doar acei discipoli care cauta initierea doar pentru a-si mari puterea de a-i ajuta si binecuvanta pe altii vor gasi un raspuns pentru dorinta lor. Motivele egoiste nu trebuie sa intre in aceasta.   Multi oameni care sunt priviti ca initiati, isi dau silinta sa fie asa. Ei nu sunt, totusi, adevarati initiati, ei sunt oameni cu bune-intentii, a caror intelegere mentala depaseste puterea personalitatii lor de a pune in practica. 
Prima Initiere 
  Prima initiere este primul pas catre regatul spiritual. Discipolul a parasit Sala Ignorantei si Sala Cunoasterii, si a intrat in Sala Intelepciunii.   Lectia cheie a primei initieri este despre stapanirea corpului si vehiculului fizic. Controlul asupra corpului fizic trebuie sa atinga un nivel inalt. Pacatele trupesti trebuie sa fie dominate. Lacomia, betia si imoralitatea nu mai trebuie sa controleze discipolul. Prima initiere este baza. S-a atins deja o structura de viata, gandire si control corecta. In afara de acest control al sufletului, prea putin se mai cere dovedit cand se ia prima initiere.   Aceasta initiere indica pur si simplu ca embrionul sufletului vietii a fost vitalizat si adus in existenta functionala. Centrul sau chakra gatului este legat de prima initiere. Prima initiere este considerata de Maestru ca acceptare semnificativa catre aceasta cale. In viata lui Iisus aceasta initiere este privita ca fiind nasterea Christului, sau nasterea vietii Christice. Vietile initiatilor care au primit prima initiere incep a fi controlate de constiinta Christica, care este cea a responsabilitatii, a iubirii neconditionate si a ajutorului. Lordul Maireya, capul Ierarhiei Spirituale este Hierophantul acestei initieri. Un sfert din corpul fizic este compus din materie atomica dupa aceasta initiere.
A doua initiere
  Principala lectie a celei de-a doua initiere este legata de stapanirea corpului astral si/sau a corpului emotional. Djwhal Khul a spus ca asta este de obicei cea mai grea initiere pentru oameni, si ca adesea este nevoie de multe si multe vieti pentru ea. Odata luata cea de-a doua initiere, a treia si a patra urmeaza de obicei in aceeasi viata sau in urmatoarea. Initierea are legatura cu sacrificiul si renuntarea la dorinte. Natura inferioara incepe sa fie dominata rapid. Elementul astral este controlat si corpul emotional devine pur, limpede si senin.   In viata lui Iisus Hristos aceasta initiere se defineste ca fiind botezul. Cei trei termeni cheie pentru cea de-a doua initiere sunt :   Dedicare   Stralucire   Devotament   Dedicarea are ca rezultat stralucirea, care este disipata de devotament. Emotiile sunt aduse sub control si in mod necesar factorul mintii admite o importanta sporita. Libertatea este termenul cheie al inividului care are de-a face cu cea de-a doua initiere. Lordul Maitreya, este din nou Hierophantul acestei initieri. Se dobandeste un control mai mare asupra sensibilitatii egoiste al sinelui inferior.     Corpul fizic este acum alcatuit pe jumatate din materie atomica. 
A Treia Initiere
  Cea de-a treia initiere este legata de dezvoltarea controlului asupra corpului mental si, prin aceasta, asupra personalitatii, cu cele 3 aspecte ale sale. Aceasta initiere mai este denumita fuziunea sufletului.   In timpul acestei initieri, discipolul devine una si fuzioneaza cu Sinele superior, devenind o personalitate infuzata de suflet. Intreaga personalitate este inundata de lumina de sus. Discipolul nu mai este controlat de mintea inferioara sau de dorinte. Vibratiile personalitatii sunt de ordin inalt.   Aceasta initiere este considerata prima initiere majora. Mintea este deschisa la idei, intuitii si impulsuri ce vin din suflet. Discipolul primeste energie de la suflet, de la ashramul caruia el sau ea apartine, si de la Ierarhia Spirituala. Acumularea de cunostinte este foarte rapida. Energiile din corpul cauzal devin disponibile pentru discipol. Corpul fizic este acum alcatuit din trei sferturi de materie atomica.    Discipolul incepe sa primeasca in mod direct ghidare de la monada, in vreme ce pana acum, in evolutia discipolului, orice indrumare venea doar de la suflet, care functiona ca intermediar intre personalitatea incarnata si monada, sau Tatal din ceruri. La aceasta initiere discipolul a deprins abilitatea de a manipula materia si a invatat legile constructiei creative a gandului.   Aceasta initiere in viata lui Iisus este denumita schimbarea la fata. Cel de-al treia ochi este chakra care a fost stimulata in timpul acestei initieri si Sanat Kumara este Hierophantul. La fiecare initiere discipolul devine polarizat la un nivel mai inalt.   La prima initiere discipolul a fost polarizat in corpul fizic.   La a doua initiere a devenit polarizat in corpul astral si emotional.   In cea de-a treia initiere discipolul devine polarizat in corpul mental.   Dupa aceasta initiere discipolul a deprins teoretic si practic, legiile propriei sale naturi. 
  Materia din cele trei corpuri a devenit relativ pura. Sufletul insusi are pozitia dominanta, si nu numai in lumea materiala. O tensiune terifianta a energiei spirituale a trecut prin initiat in aceasta etapa sub indrumarea Logosului Planetar. Sceptrul in initiere este folosit ca agent de transfer si acesta este tinut de Sanat Kumara.

A patra Initiere 
  A patra initiere se refera la lepadarea de sine si/sau initierea crucificarii. Este legata de renuntarea la orice interes personal si renuntarea la viata personala in detrimentul intregului.   Chiar si constiinta sufletului inceteaza sa fie importanta si o mai mare constiinta universala, mai aproape de aceea a spiritului, ii ia locul.   Viata unei persoane ce isi ia cea de-a patra initiere este de obicei una de mare sacrificiu si uneori de suferinta. Initiatul a depus totul, chiar si personalitatea sa perfectionata pe altarul sacrificiului. Totul este lepadat, prieteni, bani, reputatie, caracter, pozitia in societate, familia si chiar viata insasi.   Prin dobandirea celei de-a patra initieri se atinge eliberarea din ciclul renasterii.   In timpul acestei initieri corpul cazual sau corpul sufletesc este ars si sufletul se uneste inapoi cu monada. Principala sursa de ghidare a initiatului de la acest punct inainte este monada si/sau EU SUNT PREZENTA. Sufletul, care a fost intermediarul intre personalitatea incarnata si monada nu mai este necesar.  La cea de-a patra initiere, discipolul este considerat un maestru al intelepciunii si stapan al compasiunii. Initiatul nu mai este un suflet in inchisoare. El a fost ridicat din cele trei lumi inferioare.   Initiatul lucreaza acum de sus in jos in serviciul Planului Divin. Discipolul foloseste pe deplin vehiculul Buddhic si actioneaza in planul de constiinta Buddhic. Initiatul este in totalitate eliberat iar viitoarele contacte cu lumea materiala sunt pe deplin voluntare. Initiatul devine un membru definitiv si permanent al Ierarhiei Spi-rituale si Celui de-al Cincilea Regat. El si-a intors spatele catre lumea fizica, materiala pentru eternitate cu exceptia ajutorului voluntar.   Sanat Kumara este din nou Hierophantul acestei initieri. Initiatul este admis ca tovaras in aceasta loja. El isi insuseste rapid restul cunostintelor din Sala Intelepciunii. Initiatul poate contacta monada cu o mai multa libertate decat isi pot controla sufletul majoritatea oamenilor. Energiile sufletului celui initiat devin disponibile pentru bunul mers al evolutiei planetare.  Antakarana sau podul de curcubeu a fost incheiat in totalitate pana la suflet, triada spirituala si la monada.  Cei trei centrii inferiori au atins un punct de purificare completa, fara nicio energie provenita din egoism. Initiatul este ghidat de intuitie, ratiune pura, si cunostere completa, iluminata de dragoste. A cincea initiere urmeaza de obicei la scurta vreme de cea de-a patra. Initiatul si-a crucificat complet natura inferioara. Toata cunosterea, stiinta, intelepciunea si experienta dobandita in toate vietile anterioare sunt acum in posesia barbatului sau a femeii spirituale.   Iisus Hristos si-a luat cea de-a patra initiere in momentul crucificarii.   Lord Maitreya, care s-a suprapus lui Iisus si, intr-un sens, a impartit cu el acelasi trup in ultimii sai trei ani din viata, si-a luat ce-a dea sasea initiere sau ascensiunea. Un alt lucru interesant pe care Djwhal Khul l-a spus in cartea lui Alice Bailey este acela cand Iisus a rostit acele faimoase cuvinte „Tata, pentru ce m-ai parasit?”, ceea ce spunea si/sau traia era faptul ca sufletul Sau se contopea in monada. El a trait pierderea sufletului Sau ca si ghid, caci era timpul sa isi dobandeasca ghidarea direct de la Tatal, sau monada sau de la EU SUNT CEEA CE SUNT.   Corpul fizic este acum alcatuit 100% din materie atomica. Initiatul care trece de cea de-a patra initiere este denumitarhat.                    Nu exista durere si suferinta pentru maestrul care a atins eliberarea.
A cincea Initiere 
  Cea de-a cincea initiere se refera la fuziunea cu monada, in timp ce a treia initiere se referea la fuziunea cu sufletul sau Sinele superior. Cea de-a cincea initiere are de-a face cu contopirea constiintei cu monada si spiritul.   Cea de-a cincea inseamna eliberarea de orbire, o eliberare care permite initiatului sa aiba o noua viziune. Initierea a fost numita relevatia sau renasterea, in terminologia crestina.   Un maestru care are a cincea intiere este numit adepentru     A cincea initiere este prima initiere cosmica.     Este mai degraba o contopire cu planul atmic, decat cu planul buddhic al celei de-a patra initieri. Majoritatea maestrilor care lucreaza cu omenirea isi pastreaza corpul in care si-au luat cea de-a cincea initiere, sau pot construi si manifesta unul nou. Djwhal Khul a fost un initiat de gradul al cincilea in timp ce scria majoritatea cartilor lui Alice Bailey si a ascensionat in acea viata.    El si-a pastrat trupul cunoscut sub numele de Djwhal Khul. Invatatorul lui Djwhal a ales sa isi construiasca unul nou. 
   Pentru a dobandi cea de-a sasea initiere, adeptul trebuie sa urmeze un curs de ocultism planetar. Aceasta carte, in combinatie cu meditatia si propria voastra munca pe care o faceti in viata, poate sa va permita sa indepliniti aceasta cerinta in timp ce dormiti.   Aceasta carte este un curs intensiv de ocultism planetar. Energia celei de-a cinccea initieri permite energiilor planetei sa fie accesbile pentru adepti sau in serviciul lumii. Prima chakra este cea stimulata in aceasta initiere. Adeptul realizeaza pe deplin afirmatia 
                                           „EU SI TATAL UNA SUNTEM”
   Corpul adeptului este unul de lumina. In esenta barbatul sau femeia au atins o stare de perfectiune.
Rezumat    Cele mai multe informatii din acest capitol au fost culese din cartea lui Alice Bailey „Initierea, Umana si Solara” („Initiation, Human and Solar”), Razele si Initierile” („The Rays and Initiation”), „Gandeste-te la asta”(„Ponder on this”), si din incercarile lui Djwhal Khul. Pentru cei care isi doresc sa studieze mai mult despre acest domeniu, aceste carti sunt recomandate. 

Extras din "Manualul Ascensiunii" De Dr. Joshua David Stone

Vă iubesc frați întru Lumină și toate aceste informații să ne fie de folos!
 Binecuvântări Divine, Pace și Iubire!Mulțumesc și vă iubesc! Asthar Maia  Dacă ai accesat pentru prima dată acest blog, te invit să te abonezi. În acest mod voi putea să te anunț, atunci când  postez noi materiale.   Dacă tu crezi că celor din jurul tău le-ar fi utile aceste informații, te rog să dai Like & Share și să recomanzi cu toată încrederea acest blog: http://maiamariamaia.blogspot.ro/ Pace și iubire! Namaste!


15. Nume ale lui Dumnezeu, Mantre si Cuvinte de Putere - Nov 20, 2018 6:24:00 PM
  Rostirea unei mantre si a numelui lui Dumnezeu construieste o forta spirituala atat de mare si in acelasi timp purifica, curata si vindeca toate corpurile voastre. Cand rostiti numele lui Dumnezeu programati perfectiunea in mintea subconstienta. Acest lucru creaza perfectiune in corpurile fizic, emotional, mental si spiritual. Rostirea mantrelor si a numelui lui Dumnezeu va ajuta sa va construiti corpul de lumina pe care il veti folosi in starea de ascensiune. Cu cat rostiti mai des numele lui Dumnezeu, cu atat Dumnezeu va deveni punctul central al constiintei voastre.

  Mantra este ca o samanta care va creste si va ajunge un copac minunat pe masura ce o rostesti mai des. Copacul este simbolul pentru realizarea lui Dumnezeu. Mantra si numele lui Dumnezeu va protejeaza de maya, de iluzie si de energiile negative. In plus atrage in voi ceea ce incantati. 
  Daca, de exemplu, rostiti cuvantul divin "Elohim" care inseamna "tot ceea ce este Dumnezeu", atunci atrageti inlauntrul vostru tot ceea ce este Dumnezeu.
  Rostiti numele lui Dumnezeu cand mergeti la culcare si veti pluti in corpul si sufletul din dimensiunea si constiinta ale caror mantre si cuvinte le recitati. Dupa ce adormiti veti merge acolo unde este ultimul gand pe care l-ati avut inainte de a va culca. In acest sens, somnul este similar cu moartea. Scopul ultim al recitarii mantrelor si a numelui lui Dumnezeu este de a amesteca constiinta voastra individuala cu constiinta lui Dumnezeu.

  Mantra si numele lui Dumnezeu va ajuta sa deveniti constienti de natura Sinelui vostru Divin. Mantra trezeste facultatile superioare si ridica constiinta la nivelul de vibratie particular al mantrei insasi. Practica constanta a acestei discipline sfinte construieste o forta spirituala enorma si da putere aurei dumneavoastra. Acest lucru este folositor si pentru binecuvantarea fiecarei persoane pe care o intalniti in timpul unei zile. Mintea este o unealta incredibil de puternica. Iisus a spus ca daca aveti credinta cat o boaba de mustar puteti muta muntii din loc. Paul Solomon a spus prin channeling cu   Mintea Universala ca Iisus Christos si-a  folosit liberul arbitru cu o asemenea putere incat a schimbat pozitia stelelor in univers.Edgar Cayce a spus ca petele din soare sunt create de gandirea negativa a omului. Va puteti imagina daca fiecare dintre noi ar putea directiona imensa forta a mintii noastre canalizand-o doar in directii spirituale. Imaginati-va ca va folositi mintea in mod continuu 24 de ore pe zi incantand numele lui Dumnezeu, mantrele si cuvintele de putere si ca fiecare gand, cuvant si fapta sunt doar de natura divina. Acesta este idealul, sa lasati intreaga voastra viata de pe Pamant sa fie o afirmare a lui Dumnezeu, ceea ce de fapt suntem fiecare dintre noi. 

  Motivul pentru care majoritatea oamenilor nu face asta este pentru ca ei nu sunt educati sa o faca si pentru ca nu sunt invatati metodele si mijloacele de a o face. Acesta este scopul prezentului capitol si al acestei carti in general. Fiecare persoana are o mantra particulara, un nume pentru Dumnezeu si un cuvant de putere cu care va rezona mai puternic. Pentru unii pot exista mai multe, pe cand altii se pot concentra doar pe cateva. Nu exista corect si gresit in aceasta situatie. Lasati intuitia sa va ghideze. Experimentati si simtiti-va bine. Veti fi uimiti de rezultate si de uimitoarea bucurie, iubire de Dumnezeu, iubire de oameni si de lumina generata de toate acestea. 
  Cand aveti zile in care nu incantati mantre si nume ale lui Dumnezeu, atunci aveti grija sa urmati celelalte laturi spirituale: meditatia, rugaciunea, lectura spirituala, afirmatiile, scrierea tip jurnal, exercitiile fizice. Repetarea numelui lui Dumnezeu si a mantrelor poate fi ca un liant care le conecteaza pe toate la un loc. De asemenea, un efect foarte puternic il obtineti daca veti canta numele lui Dumnezeu. In India, localnicii numesc aceasta actiune cantatul bhajan sau kirtan. In west, le numim cantece de devotiune. Efectul este si mai puternic atunci cand adaugam si corpul nostru emotional. Compuneti propriile melodii si cantece daca doriti sau puteti cumpara diferite casete de la magezinele ezoterice.

  Aceasta practica va curata mintea subconstienta si va ajuta sa dezvoltati o putere de concentrare extraordinara. Va va conduce la linistirea mintii, calmarea emotiilor si vindecarea corpului fizic. In final veti ajunge sa deveniti constiinta Christica si sa va lepadati de constiinta negativa a egoului

  Traditia Mistica Iudaica: 

  In studiile mele despre Kabbala, exista patru nume specifice ale lui Dumnezeu care sunt incredibil de puternice. Acestea sunt: 

  1. "Elohim" - (Mama Divina, aspectul Feminin al lui Dumnezeu si inseamna tot ceea ce este Dumnezeu. In opinia mea, aceasta este una dintre cele mai puternice mantre pe care eu le-am gasit vreodata). 

  2. "Yod Hay Vav Hay" sau "Yod Hay Wah Hay" (Tatal Divin, aspectul Masculin al lui Dumnezeu. Aceasta poate fi incantata in terminologia crestina ca "Jehovah"). 

  3. "Adonai" (aspectul Pamantesc al lui Dumnezeu, in Kabbala insemnand "Domn"). 

  4. "Eh Hay Eh" (Prezenta Eu Sunt) (Sau alta versiune mai puternica "Ehyeh Asher Ehyeh" care inseamna "Eu Sunt Ceea Ce Sunt". Acest nume i-a fost dat lui Moise atunci cand Dumnezeu i-a vorbit prin copacul de foc). 

  5. "Yhwh" (Numele viu revelat al lui Dumnezeului din spatele tuturor Dumnezeilor Creatori) 

  6. "El Shaddai" (Domnul Atotputernic) 

  7. "Ha Shem" (Numele) sau "Baruch Ha Shem (Binecuvantat este Numele) 

  8. "Shekinah" (Sfantul Duh) 

  9. "El Eliyon" (Cel mai Inalt Dumnezeu

  10. "Sh'Mah Yisrael Adonai Elohainu Adonai Chad" (Asculta, oh, Israel! Domnul Dumnezeul nostru, Domnul este Unul!) 

  11. "Barukh Ata Adonai" (Binecuvantat este Domnul) 

  12. "Qadosh, Qadosh, Qadosh, Adonai Tzeba'oth" (Sfant, Sfant, Sfant este Domnul Dumnezeul Ostilor Ceresti!) 

  13. "Eli Eli" (Dumnezeul Meu, Dumnezeul Meu) 

  14. "Ruach Elohim" (Spiritul lui Dumnezeu) 

  15. "Ribono Shel Olam" (Creatorul universului) 

  16. "Shekinah Ruach Ha Quodesh" (Prezenta Divina a Sfantului Duh) 

  17. "Ain Sof Ur" (Lumina fara Limite a Absolutului) 

  18. "Layoo-esh Shekinah" (Stalpul Luminii Sfantului Duh) 

  19. "Ehyeh Metatron" (Eu Sunt Metatron. Metatron este Arhanghelul care il infatiseaza pe Dumnezeu lumilor de dincolo de Univers. Denumit adesea "Vesmantul celui Atotputernic", reprezionta manifestarea vizibila a Zeitatii si Creatorului lumilor exterioare. Creatorul electronului) 

  20. "Yahweh Elohim" (Domnul Divin al Luminii si Invataturii) 

  21. "Yeshua Michael" (Iisus si Arhanghelul Mihail) 

  22. "Shaddai El Chai" (Dumnezeu cel Atotputernic) 

  23. "Adonai H'artez" (Lordul Pamantului) 

  24. "Moshe Yeshua Eliahu" (Moise, Iisus, Eliah) 

  25. "Shalom" (Pace) 

  26. "Hyos Ha Koidesh" (Slujitorii Mareti ai Zilelor Stravechi) 

  Religia Estica 

  1. "AUM" sau "OM" (Mama tuturor mantrelor) 

  2. "Brahma, Vishnu, Shiva" (Treimea Hindusa - Creatorul, Pastratorul si Distrugatorul) 

  3. "So Ham" ("Eu Sunt El" sau "Eu Sunt Sinele ". Aceasta este mantra lui Sai Baba si Baba Muktananda. Este sunetul respiratiei lui Dumnezeu atunci cand asculta respiratia oamenilor. Sai Baba spune ca noaptea, cand oamenii dorm, sunetul devine AUM. Spuneti aceasta mantra pe ritmul respiratiei voastre. Cand inspirati spuneti „So”, iar cand expirati spuneti „Ham”. Lasati respiratia sa va ghideze meditatia sau mantra.) 

  4. The Gayatri Mantra* - Aceasta este cea mai sfanta mantra din reliogia hindusa. Este echivalentrul Tatalui nostru din crestinism. 
* Bhur bhuvah svah 
Tat-savitur varenyam
 Bhargo devasya dhimahi 
Dhiyo yo na pracodayat.  
Traducerea Gayatri Mantra 
Bhur(h)/ Pamantul (corpul) 
Bhuvah/ Atmosfera (respiratia) 
Svah/ Raiul (mintea cosmica) 
Tat-savituh(r)/ Sursa 
Varenyam/ Sacra (ce se va revela) 
Bhargo (gah)/ Lumina 
Devasya/ Radianta 
Dhimahi/ pe care meditam 
Dhiyo (yal)/ Gandurile noastre 
Yo (yah)/ care 
Nah our pracodayat/ se propulseaza. 

Om Earth Atmosphere Heavens 
Om Pamant Atmosfera Rai 
Noi meditam pe lumina sacra a Sursei stralucitoare – care trebuie sa directioneze/ ghideze direct gandurile noastre. 

  5. "Sai Baba" sau "Sai Ram" sau "Om Sri Sai Ram" (Toate acestea il vor invoca pe Sathya Sai Baba) 

  6. "Hare Krishna, Hare Krishna, Krishna, Krishna, Hare, Hare. 
Hare Rama, Hare Rama, Rama, Rama, Hare Hare" 
(Slavit fie Krishna, Slavit fie Krishna, Krishna, Krishna, Slava, Slava.
 Slavit fie Rama, Slavit fie Rama, Rama, Rama, Slava, Slava.)
 Mantra Hare Krishna – Folosita pentru a dizolva negativitatea care invaluie natura noastra umana. 

  7. "Om Namah Sivaya" (Mantra lui Baba Muktananda si Swami Sivananda – invoca Gurul Suprem care este Sinele tuturor.) 

  8. "Om Sri Dattatreyaya Namaha" (Om, onoare Numelui lui Dattatreya - Dattatreyaya este incarnarea lui Brahma, Shiva si Vishnu traind in acelasi corp. Sai Baba a spus ca El este incarnarea Lordului Dattatreya.) 

  9. "Om Shanti" (Mantra Pacii) 

  10. "Om Tat Sat" (Thou este realitatea absoluta ce nu se poate exprima.) 

  11. "Hari Om Tat Sat" (Om, Realitatea Divina Absoluta) 

  12. "Hari Om" (Mantra vindecatoare - Hari este numele pentru Vishnu – Aspectul Vindecator al Lordului Krishna) 

  13. "Om Sri Rama Jaya Rama Jaya Jaya Rama" (Victoria Sinelui Spiritual.) 

  14. "Yesu Christu" (Iisus Christos in Hindu)

  15 "Rama" (Nume dat lui Dumnezeu - "Cel care ne umple cu bucurie statornica ") 

  16. "Krishna" (Nume dat lui Dumnezeu - "Cel care ne conduce catre El ") 

  17. "Tat Twam Asi" (Acesta si Acela al lui Unu) 

  18. "Hong Sau" (Mantra Paramahansa Yogananda, insemnand din nou „Eu Sunt Ceea Ce Sunt” sau „Eu Sunt Sinele”. Aceasta mantra se incanteaza in acelasi fel ca mantra „So Ham’ sau „ Ham Sa”.) 

  19. "Lam" (Prima Chakra) 

  20. "Vam" (Cea de-a doua Chakra) 

  21. "Ram" (Cea de-a treia Chakra) 

  22. "Yam" (Cea de-a patra Chakra) 

  23. "Ham" (Cea de-a cincea Chakra) 

  24. "Om" (Cea de-a sasea Chakra) 

  25. "Aum" (Cea de-a saptea Chakra) 

  26. "Sat Nam" (Mantra lui Sikhs si Guru Nanak) 

  27. "Eck Ong Kar Sat Nam Siri Wha Guru" (Suprem este El, Numele Lui sunt multe) 

  28. "Sivo Ham" (Eu Sunt Shiva) 

  29. "Aham Brahmasmi" ("Eu Sunt Brahman" sau "Eu Sunt Dumnezeu ") 

  30. "Om Ram Ramaya Namaha" (O Lord Ram, ma inchin in fata Ta) 

    Mantre si Cuvinte de Putere Islamice 

  1. "Allahu Akbar" ("Dumnezeu este Minunat") 

  2. "Bismillah Al-Rahman, Al-Rahim" (In numele lui Allah, Cel ce are Mila si Compasiune) 

  3. "Ya-Rahman" (Dumnezeu, Beneficul) 

  4. "Ya-Salaam" (Sursa Pacii) 

  5. "Ya-Mutakabir" (Dumnezeu Maretul) 

  6. "Ya-Ghaffar" (Dumnezeu cel care Iarta) 

  7. "Ya-Fattah" (Dumnezeu cel care Deschise) 

  8. "Ya-Hafiz" (Dumnezeu Pastratorul) 

  9. "Ya-Sabur" (Dumnezeu cel Rabdator) 

  Mantre Vestice 

1. Eu Sunt Ceea Ce Sunt 
2. Eu Sunt Dumnezeu 
3. Eu Sunt 
4. Eu Voi Fi 
5. Eu Iubesc
6. Stai in Liniste si cunoaste ca Eu Sunt Dumnezeu 
7. "Areeeooommm" (Mantra Mintii Universale a lui Edgar Cayce) 

  Mantre Egiptene 

  1. "Nuk-Pu-Nuk" (Eu Sunt El, Eu Sunt) 
  2. "Au-U Ur-Se-Ur Au-U" (Eu Sunt Cel Maret, Fiul Celui maret, Eu Sunt) 
  3. "Ra" (Fiul Egiptean al Soarelui) 
  4. "Ra-Neter-Atef-Nefer" (Dumnezeul Divin, Ra cel Plin de Gratie) 
  5. "Nefer-Neter-Wed-Neh" (Dumenzeul Perfect ce Da Viata) 
  6. "Osiris" 
  7. "Isis" 
  8. "Erta-Na-Hekau-Apen-Ast" (Pronounced: "Err-Tai No Chekah-oo O-pen Ost") ("Fie ca Eu sa primesc Cuvintele de Putere ale lui Isis") 
  9. "Heru-Udjat" (Ochiul lui Heru) 

  Crestinism 
  
  1. "Iisus Christos" (Aceasta este una dintre cele mai puternice mantre pe care le puteti spune.) 
  2. "Tatal, Fiul, Sfantul Duh " 
  3. Tatal Nostru:" 
Tatal nostru Care esti in ceruri 
Sfinteasca-se numele Tau 
Vie imparatia Ta 
Faca-se voia Ta 
Precum in cer asa si pre Pamant 
Painea noastra cea de toate zilele 
Da-ne-o noua astazi 
Si ne iarta noua gresalele noastre 
Precum si noi iertam gresitilor nostri 
Si nu ne duce pre noi in ispita 
Ci ne izbaveste de cel rau 
Ca a Ta este imparatia Puterea si Slava 
In numele Tatalui Al Fiului Al Sfantului Duh Amin.”
   4. "Ave Maria" (Sfanta Maria) 
   5. " Bucură-te, Marie, cea plină de har, Domnul este cu tine, binecuvântată eşti tu între femei, şi binecuvântat este rodul trupului tău Iisus. Sfântă Marie, Maica lui Dumnezeu, roagă-te pentru noi păcătoşii, acum şi în ceasul morţii noastre. Amin." 

  Cuvinte de Putere/Mantre 

  Pace, Bucurie, Iubire, Echilibru, Putere Personala, Iertare, Umilinta, Deschidere la Minte, Echilibrat, Centrat, Binecuvantare, Compasiune, A Servi, Vointa Divina, Altruism, Bunavointa, Bunatate, Onestitate. 

  Mantre Tibetane pentru Echilibrarea Chakrelor 

"O" - Prima Chakra 
"Shu"- se pronunta shuck, Cea de-a doua 
Chakra "Ya" - Cea de-a treia 
Chakra "Wa" - se pronunta Yawn, Cea de-a patra Chakra 
"He" - Cea de-a cincea Chakra 
"Hu" - se pronunta Hue, Cea de-a sasea Chakra 
"I" - Cea de-a saptea Chakra 

  Budism 

1. "Om Mani Padme Hum" ("Giuvaierul din Lotus " - una dintre cele mai puternice mantre folosite pe Pamant in zilele noastre.) 
2. "Om Ah Hum" (Vino spre Mine, Om) 
3. "Padme Siddhi Hum" (Vino la Mine, Putere a Lotusului) 
4. Incantarea numelui lui "Buddha" 
5. Incantarea numelui "Quan Yin, Avalokitesvara, Chenrazee" 

  Mantra lui Djwhal Khul 

Mantra sufletului – aceasta este una dintre cele mai puternice mantre pe care eu personal le-am gasit. Nu am intalnit inca pe nimeni care sa nu fie profund afectat atunci cand foloseste aceasta mantra. Este o mantra care ajuta la activarea ajutorului Sufletului vostru si a Sinelui vostru mai Inalt. Este mantra Marii Fratii Albe. 
"Eu Sunt Sufletul (sau „Eu Sunt Monada") 
Eu Sunt Lumina Divina
 Eu Sunt Iubire 
Eu Sunt Intentie
 Eu Sunt Modelul Perfect"

Incantarea Numelor maestrilor 

  Incantati numele maestrului cu care doriti sa va armonizati si sa va racordati. Cand ii invocati, imaginati-va chipul lor in chakra coroana, in inima voastra sau in fata voastra. Unele dintre numele de maestri pe care le puteti invoca sunt: "El Morya, Saint Germain, Serapis Bey, Hilarion, Kuthumi, Lord Maitreya, Paul Venetianul, Sanat Kumara, Vywamus, Buddha, Sai Baba, Maestrul Iisus, Baba Muktananda, Paramahansa Yogananda, Guru Nanak, Ramakrishna, Ramana Marharshi, Sri Aurobindo, Swami Vivekananda, Isis, Maica Domnului, Quan Yin, Avalokitesvara, Patanjali, Krishna, Rama, Osiris, Swami Vivekananda, Melchizedek, Metatron, Gabriel, Mihael, Uriel, Sandalphon, Enoch, Thoth, Djwhal Khul, Maica Teresa, Appolonius din Tyanna, Shirdi Sai Baba, Sri Sankara, Swami Nityananda, Kabir, Confucius, Laotse, Mohammed, Mahavira, Adonis, Ganesha, Hanuman, Babaji, Meishu-Sama, Mahatma Ghandi, Fecioara Maria, Lahiri Mahasya, Sri Yukteswar, Helios, Zoroaster, Pallas Athena, Cei Sapte Sfinti Elohimi (Hercules, Apollo, Heros, Purity, Cyclopia, Peace, Arcturus), Arhanghelii (Mihail, Jophiel, Chamuel, Gabriel, Rafael, Uriel, Zedkiel), Mahatma, Avatar of Syntheses, Allah Gobi, Portia, Vista, Lady Nada, Marele Conducator Divin, Melchior” 

  Marea Invocatie a Lordului Maitreya 

Fie ca din punctul de Lumină din cugetul lui Dumnezeu se reverse Lumina în mintea oamenilor. 
Fie ca Lumina să se reverse pe Pământ. 
Fie ca din punctul de Iubire din inima lui Dumnezeu Să se reverse Iubirea în inimile oamenilor.
 Fie să se întoarcă Christos pe Pământ.
 Fie ca din centrul unde Vointa lui Dumnezeu e cunoscută Scopul să îndrume vointa mică a oamenilor – Scopul pe care Maestrii îl cunosc si îl servesc. 
Fie ca din centrul pe care-l numim specia umană Planul Iubirii si al Luminii să se împlinească Si să închidă usa locului unde sălăsluieste răul. 
Fie ca Lumina si Iubirea si Puterea să reinstaureze planul pe Pământ. 
(Trimisa de Lord Maitreya prin Djwhal Khul in cartile lui Alice Bailey) 

  Rugaciunile Rozariului Fecioarei Maria 

  Urmatoarele rugaciuni sunt rugaciunile traditionale ale Rozariului care se pot folosi in orice mod pe care il considerati potrivit. Sunt rugaciuni foarte puternice. Unele dintre cuvintele rugaciunii sunt scrise in limbajul catolic traditionalist cu care nu toata lumea este de acord. Din acest motiv, am inclus aici o versiune a Rozariului noii ere pe care am gasit-o in cartea lui Earlyne Chaney "A Book of Prophecy". 

Rugaciunile Rozariului
 --- Semnul Crucii --- 
In numele Tatalui, al Fiului si al Sfantului Duh, Amin

 --- Crezul Apostolic --- 
Cred în Dumnezeu, Tatal atotputernicul, Facatorul cerului si al pamântului. Si în Isus Christos, Fiul sau unic, Domnul nostru, care s-a zamislit de la Duhul Sfânt, s-a nascut din Maria fecioara; a patimit sub Pontiu Pilat, a fost rastignit, a murit si a fost îngropat, s-a coborât în locuinta mortilor. A treia zi a înviat din morti, s-a înaltat la ceruri si sade de-a dreapta lui Dumnezeu, Tatal atotputernicul; de unde are sa vina sa judece viii si mortii. Cred în Duhul Sfânt, in sfânta Biserica universala, împartasirea sfintilor, iertarea pacatelor, învierea mortilor si viata vesnica. Amin! 

--- Tatal Nostru --- 
Tatăl nostru, care eşti în ceruri, sfinţească-se numele tău; vie împărăţia ta; facă-se voia ta, precum în cer aşa şi pe pământ. Pâinea noastră, cea de toate zilele, dă-ne-o nouă astăzi; şi ne iartă nouă greşelile noastre, precum şi noi iertăm greşiţilor noştri; şi nu ne duce pe noi în ispită, ci ne mântuieşte de cel rău. Amin. 

--- Bucura-te Marie ---
 Bucură-te, Marie, cea plină de har, Domnul este cu tine, binecuvântată eşti tu între femei, şi binecuvântat este rodul trupului tău Isus. Sfântă Marie, Maica lui Dumnezeu, roagă-te pentru noi păcătoşii, acum şi în ceasul morţii noastre. Amin.

 --- Slava Tatalui --- 
Slavă Tatălui şi Fiului şi Sfântului Duh, precum era la început, asa şi acum şi pururea şi în vecii veciilor. Amin. 

--- Bucura-te Regina --- 
Bucură-te Regină, maica milei, viaţa, mângâierea şi nădejdea noastră, bucură-te. Către tine strigăm surghiuniţi fii ai Evei. Către tine suspinăm, gemând şi plângând în această vale de lacrimi. Aşadar, mijlocitoarea noastră, întoarce spre noi ochii tăi cei milostivi şi după surghiunul acesta, arată-ni-l nouă pe Iisus, binecuvântatul rod al trupului tău. O milostivă, o blândă, o dulce Fecioară Maria. Roagă-te pentru noi, regina preasfântului Rozariu. Ca să ne facem vrednici de făgăduinţele lui Iisus Christos.

 --- Sa ne rugam --- 
Dumnezeule, al cărui Unul-născut, prin viaţa, moartea şi învierea Sa, ne-a pregătit răsplata mântuirii veşnice, dă-ne te rugăm harul, ca cinstind aceste mistere, prin Rozariul preasfintei Fecioare Maria, să imităm ceea ce ele cuprind şi să dobândim ceea ce ele făgăduiesc, prin acelaşi Christos, Domnul nostru. Amin.

 In acest capitol, citez din cartea lui Earlyne Chaney "A Book of Prophecy". Primul este Rozariul flacarii iubirii. Cel de-al doilea spune povestea Surorii Faustina Kowalska si a intamplarii prin care aceasta a primit Rozariul noii ere. 

---Rozariul Flacarii Iubirii---
 Intai faceti semnul crucii de cinci ori slavind cele cinci rani ale Domnului Nostru. Apoi, pe fiecare margea mare a rozariului spuneti: „Inima curata si fara pacate a Maicii Domnului, roaga-te pentru noi cei ce cautam refugiu in tine.” Pe margelele mici spuneti: "Sfanta Fecioara, salveaza-ne prin Flacara Iubirii ce se revarsa inima ta fara de pacate.” La final, tineti crucea si rostiti de trei ori: "Slava Tatalui" etc. Inchideti razariul spunand: „Maica Domnului, trimite gratia divina prin Flacara Iubirii ce se revarsa din Inima Ta fara de pacate, catre intreaga omenire, acum si in ceasul mortii noastre.” 
Ea a fost Sora Faustina Kowalska din Polonia. Nascuta langa Lodz in Polonia in 1905, a avut 10 frati si nu a primit o educatie aleasa. S-a inscris intr-un grup de surori Maica cea Milostiva la varsta de douazeci de ani. Domnul Iisus Christos i s-a aratat prima data in 1931, iar a inceput sa tina un jurnal cu toate viziunile avute. Pe langa multe alte revelatii, El i-a transmis Novena Milei Divine care poate fi spusa si pe margelele din rozariu.  Pe 13 septembrie 1935, Sora Faustina a scris in jurnal: „Am vazut un inger care era executorul maniei Divine.” Rugaciunile ei erau neputincioase in fata puterii pedepsei teribile pe care ingerul o avea de aplicat asupra unei anumite parti a umanitatii. Deodata, Sfanta Treime a aparut in fata ei. A auzit o voce care i-a cerut sa se roage lui Dumnezeu cu urmatoarele cuvinte: „Dumnezeu Tata-Mama Etern, iti ofer Trupul si Sangele, Sufletul si Divinitatea preaiubitului tau Fiu, Domnul Nostru Iisus Christos, pentru ispasirea pacatelor noastre si a pacatelor intregii umanitati. Prin Puterea ta, ai mila de noi si de intreaga umanitate.” 
Pe masura ce Sora Faustina repeta aceste cuvinte, puterea ingerului pentru a executa pedeapsa divina devenea tot mai neputincioasa. In ziua urmatoare, cand a intrat in capela, Sora a primit instructiuni despre cum sa recite rugaciunea care i-a fost transmisa. L-a auzit de asemenea pe Iisus spunandu-i sa recite rugaciunea pe margelele rozariului: „Intai spune Tatal nostru, apoi Bucura-te Marie, apoi Crezul. Apoi, pe margelele mari, spune urmatoarea rugaciune: „Dumnezeu Tata-Mama Etern, iti ofer Trupul si Sangele, Sufletul si Divinitatea preaiubitului tau Fiu, Domnul Nostru Iisus Christos, pentru ispasirea pacatelor noastre si a pacatelor intregii umanitati.” Apoi pe margelele mici, spune: „Prin Puterea ta, ai mila de noi si de intreaga umanitate.” La final, spune de trei ori: „Sfinte Dumnezeu, Sfinte Atotputernic, Sfinte Nemuritor, ai mila de noi si de intreaga umanitate.”


Extras din "Manualul Ascensiunii" De Dr. Joshua David Stone


Vă iubesc frați întru Lumină și toate aceste informații să ne fie de folos!
 Binecuvântări Divine, Pace și Iubire!Mulțumesc și vă iubesc! Asthar Maia  Dacă ai accesat pentru prima dată acest blog, te invit să te abonezi. În acest mod voi putea să te anunț, atunci când  postez noi materiale.   Dacă tu crezi că celor din jurul tău le-ar fi utile aceste informații, te rog să dai Like & Share și să recomanzi cu toată încrederea acest blog: http://maiamariamaia.blogspot.ro/ Pace și iubire! Namaste!
16. Rugăciune de iertare și dezlegare - Nov 1, 2018 12:53:00 PM

 O rugăciune foarte puternică ne este dăruită din partea Divinității prin Mihaela Tristar în 2017. Cei care doresc mai multe explicații legate de rugăciune puteți accesa blogul Mihaelei. Din sufletul meu o recomand să o faceți. Această rugăciune o găsiți mai jos în forma scrisă iar cei care vreau să o asculte o găsim și în format audio realizată de Ileana administrator al blogului: Ghidare angelică Să o citim/ascultăm cu inima deschisă, cu multă dragoste, voință și respect.    Rugăciune de iertare și de dezlegare 
   Pornim acum o rugăciune de iertare și de dezlegare de tot răul, de toată durerea, de toată neputința, de lipsa de speranța, de tot întunericul.    Tatăl nostru care ești în Ceruri,  Sfințească-se Numele Tău,  Vie Împărăția Ta,  Facă-se Voia Ta,  Precum în Cer așa și pe Pământ.  Pâinea noastră cea de toate zilele,  Dă-ne-o nouă astăzi,  Și ne iartă nouă greșelile noastre,  Precum și noi iertăm greșiților noștri,  Și nu ne lăsa pe noi în ispită,  Ci ne izbăvește de cel rău.  Căci a Ta este Puterea, Mărirea și Slavă,  În Numele Tatălui și al Fiului și al Maicii Divine,  Uniți laolaltă întru Sfântul Duh.  Amin.    Doamne Isuse Hristoase, iubite și blând Judecător al sufletelor, Te rog iartă pe toți cei pentru care ne rugăm astăzi.    Să le fie lor iertate faptele, vorbele, gândurile, emise cu știință sau cu neștiință, care acum le pot provoca suferință și durere. Căci Tu Ești prea milostiv Doamne Isuse Hristoase și nu vrei să vezi omul pătimind, ci dorești să-l vezi întorcăndu-se cu smerenie și cu iubire, la Tatăl Ceresc    Prea Sfântă Treime, în numele Spiritului meu, și în numele Spiritelor membrilor familiei mele din toate viețile și din toate timpurile, ne cerem acum iertare pentru toate greșelile știute și neștiute, indiferent când au fost făcute acestea. Ne cerem iertare față de toate sufletele care au suferit din pricina acestor acțiuni greșite ale noastre, ne cerem iertare față de noi înșine pentru suferințele ce ni le-am provocat prin acțiunile necugetate. Din suflet Te rugăm Sfântă Treime, ne iartă pe noi toți și dăruiește-ne dezlegare de tot răul ce ni l-am făcut unii altora, să se împace între ele neamurile, semințiile, să ne înapoiem unii altora darurile ce le avem fiecare de la Bunul Dumnezeu și pe care le-am luat cu forța vreodată, în mod necuvenit.    Din suflet iertăm  pe toți cei ce ne-au greșit nouă vreodată, iar dacă sunt oameni pe care simțim că nu-i putem ierta, din suflet Te rugăm Doamne Isuse Hristoase, ajută-ne pe noi să putem ierta, căci Tu ai fost exemplul suprem al iertării, atunci când chiar și de pe Sfânta Cruce grăiai: “Iarta-i Tată, că nu știu ce fac”.    Prea Sfântă Treime, din suflet Te rog, în Numele Spiritului meu și în Numele Spiritelor membrilor familiei mele din toate timpurile, să ne fie nouă dezlegate și anulate toate pacturile cu întunericul făcute vreodată, indiferent în ce formă, cu cine au fost făcute, în ce spațiu au fost făcute.    Pentru mine și membrii familiei mele Îți cer să ne fie nouă dezlegate Sinele superioare și toate structurile noastre energetice din orice formă de captivitate.    Să ne fie nouă dezlegate ADN-urile de toate distorsiunile geometrice, ADN-uri străine, lucrături venite din alte timpuri, inserții întunecate, știute și neștiute.    Să fim noi eliberați de toate programele de magie neagră, ce rulează în ADN-urile noastre, indiferent când au fost făcute acestea.    Să fim eliberați de orice alt fel de programe întunecate, care nu servesc binelui nostru cel mai înalt și al semenilor noștri, care nu ne permit să ne simțim parte a Împărăției lui Dumnezeu.    Prea Sfântă Treime, din suflet te rog să fie eliberate toate sufletele întrupate și destrupate, de toate programele de magie neagră sau de orice altă formă întunecată, pentru care eu, în această viață, sau vreo întrupare anterioară a Spiritului meu, prin cuvânt, gând sau faptă, ne constituim ca autor moral sau inițiator, afectând în acest fel aceste suflete și evoluția lor.    Te rog de asemeni să fiu eliberat de toți algoritmii întunecați și de toate autoblestemele create de mine asupra propriei mele persoane, indiferent în care întrupare a Spiritului meu s-au întâmplat acestea.    Pentru mine și membrii familiei mele, din suflet Te rugăm Sfântă Treime ca după toate aceste curățări, să fie activate și pecetluite ADN-urile noastre, cu Pecețile lui Melchisedec.    Doamne Isuse Hristoase, în Numele Spiritului meu și în Numele Spiritelor membrilor familiei mele din toate timpurile, Te rog să fim noi eliberați atât cât este Voia Sfintei Treimi, de toate implanturile energetice care se opun evoluției noastre, indiferent de cine au fost puse acestea, indiferent când au fost puse acestea.    Din suflet Te rugăm să fie eliberate de la noi toate darurile, toate părțile de suflet, de putere, și de orice alt fel, ce se află acum în posesia noastră și care nu ne aparțin prin drept Divin, să fie acestea purificate prin Lumina Ta cea binecuvântată și să fie întoarse la proprietarii lor de drept.    Din suflet Te rugăm să fie găsite și recuperate toate darurile noastre, toate părțile noastre de suflet, de putere, și de orice alt fel, care sunt acum în alte părți și spații, să fie acestea trecute prin Lumina Ta cea binecuvântată și să fie întoarse și relipite ființelor noastre, astfel încât să fim întregi așa cum Tu Tată Ceresc ne-ai creat la începuturi.    Pentru toate darurile acestei rugăciuni de iertare și de dezlegare, și pentru toate darurile din toate timpurile, știute și neștiute, Prea Sfântă Treime, cu adâncă recunoștință, smerenie și iubire, din suflet Îți mulțumim și Te rugăm pe Tine să fie armonie și iubire în lume, astfel încât noi toți copiii Tăi să putem trăi în Bucuria Vieții, acum și în vecii vecilor, Amin. 
 În continuare redau versiunea audio în limba română:

 Pentru cei care vreau să o asculte tradusă în engleză, spaniolă și italiană o puteți face accesând următorul link .
Mulțumesc Mihaela, mulțumesc Ileana, vă iubesc din toată inima mea. 
Vă iubesc frați întru Lumină și toate aceste informații să ne fie de folos!
 Binecuvântări Divine, Pace și Iubire!Puteți copia și reposta acest material, cu rugămintea să publicați proveniența prin următorul link: 
https://maiamariamaia.blogspot.com/2018/11/rugaciune-de-iertare-si-dezlegare.html
 Mulțumesc și vă iubesc! Asthar Maia  Dacă ai accesat pentru prima dată acest blog, te invit să te abonezi. În acest mod voi putea să te anunț, atunci când  postez noi materiale.   Dacă tu crezi că celor din jurul tău le-ar fi utile aceste informații, te rog să dai Like & Share și să recomanzi cu toată încrederea acest blog: http://maiamariamaia.blogspot.ro/ Pace și iubire! Namaste!

17. Terapia CranioSacrală la copii - Oct 28, 2018 2:20:00 PM


  În general terapia pentru copii durează mai puțin și e posibil să fie efectuată într-o manieră mai puțin convențională, adică pe podea, într-un loc de joacă, sau oriunde copilul se simte mai confortabil.
  Cu cât atmosferă va fi mai puțin asemănătoare cu un cabinet medical, cu atât copilul va fi mai relaxat.
  Tratamentul se poate adresa multiplelor probleme legate de bolile copilăriei și de alte disfuncții:

 Bolile copilăriei (pojarului, oreionului, varsatului de vânt etc.) – terapia CranioSacrală  poate fi utilizată eficient în vederea scăderii febrei și a trecerii mai ușoare a copilului prin majoritatea acestor stări specifice bolilor. Se întărește sistemul imunitar și se mobilizează sistemul nervos autonom, astfel încât imunitatea corpului să fie stimulată.

  Alergii – respiratorii, alimentare

  Colici, probleme digestive și de eliminare – sunt corectate prin terapia CranioSacrală  în procent de 75%, cu excepția cazului în care sunt cauzate de tumori sau de alte probleme patologice grave.


  Copiii hiperactivi – sunt tratați foarte eficient prin intermediul terapiei CranioSacrale în cazul în care problema la origine nu este una emoțională, și în acest caz se lucrează cu întreaga familie. Din cazuistică însă, reiese ca 50-60% din problemele copiilor hiperactivi își au baza în sistemul craniosacral.

  Disfuncții în învățare și dislexie – ca și în cazul copiilor hiperactivi, când problema își are originile în sistemul craniosacral, tratamentul este foarte eficient, în aproximativ 50-60% din cazuri.

  Probleme psihologice, frici, fobii 

  Sindromul Down 

  Retardul mental – dacă acei copii “cu întârziere mentala” vor răspunde sau nu spectaculos la terapia CranioSacrală  depinde de cauza ce a generat “retardul”. S-au întâlnit rezultate pozitive remarcabile în anumite cazuri. În alte însă, starea de sănătate a copiilor s-a îmbunătățit, dar ei nu au devenit mai inteligenți ci mult mai prezenți și cooperanți.

  Paralizie cerebrală – cele mai multe experiențe au fost legate de paralizia spastică. Starea tuturor acestor copii s-a îmbunătățit – în unele cazuri, spectaculos, în alte cazuri – mai puțin. Din nou, depinde de gravitate leziunilor cerebrale ce au generat spasticitatea. Uneori, spasticitatea este eliberată, dar copilul rămâne cu anumite disfuncții motorii sau mai rar, cu paralizie flască. Paralizia flască este mult mai confortabilă decât paralizia spastică, așadar merită încercat.

  Atacuri de apoplexie – răspunsul copiilor afectați de atacuri de apoplexie este strict dependent de cauza atacurilor. Mulți dintre aceștia, pe măsură desfășurării terapiei CranioSacrale, au încetat să mai aibă atacuri, putându-se astfel(cu acordul medicului curant) să se reducă sau chiar să se renunțe total la administrarea medicamentelor. Unii copii ale căror atacuri se datorează unor dereglări cerebrale mai profunde, nu răspund spectaculos, însă majoritatea au ameliorări, se diminuează frecvența atacurilor sau chiar încetează și necesită reducerea dozei de medicamente.

  Autism – s-a observat o îmbunătățire semnificativă în cazul comportamentului auto-distructiv, al prezentării afecțiunii și al interacțiunii sociale.

   Scolioză – în unele cazuri de scolioză, este generată de disfuncții în sistemul craniosacral. Adeseori, membrana dura mater care coboară pe canalul vertebral prezintă o răsucire, care poate fi detectată de foarte timpuriu. Coloana vertebrală rezistă la răsucire cât de mult poate, dar uneori, în perioada anterioară pubertății sau în adolescenta timpurie, coloana vertebrală începe să se răsucească, ca răspuns la membrana dura mater răsucită. Această situație reprezintă începuturile scoliozei. Uneori, dacă se depistează din timp, poate fi corectată prin intermediul terapiei CranioSacrale, scolioza dispărând. Un ajutor important în corecție este și gimnastica medicală/kinetoterapia. Alteori, scolioza poate apărea datorită unor disfuncții dentare (vezi dispozitivele stomatologice)

  Ortodintia – apelarea la câteva ședințe de terapie duce la diminuarea duratei ortodintiei, eliminând ocazional nevoia dispozitivelor ortodontice, sau chiar în întregime. Sugerez aplicarea terapiei CranioSacrale asupra tuturor copiilor înaintea apelării la corectarea ortodontică și/sau după folosirea acestei metode, pentru eliminarea restricțiilor posibile la nivel de șuturi craniene.

 Strabism – când problema este cauzată de tensiunea membranei dura mater, care afectează nervii oculari, rezultatele sunt excelente și spectaculoase, uneori sa evitat chiar operația la ochi.
               
                                                              Institutul Upledger Romania
                             


Vă iubesc frați întru Lumină și toate aceste informații să ne fie de folos!
 Binecuvântări Divine, Pace și Iubire!Puteți copia și reposta acest material, cu rugămintea să publicați proveniența prin următorul link: 
https://maiamariamaia.blogspot.com/2018/10/terapia-craniosacrala-la-copii.html
 Mulțumesc și vă iubesc! Asthar Maia  Dacă ai accesat pentru prima dată acest blog, te invit să te abonezi. În acest mod voi putea să te anunț, atunci când  postez noi materiale.   Dacă tu crezi că celor din jurul tău le-ar fi utile aceste informații, te rog să dai Like & Share și să recomanzi cu toată încrederea acest blog: http://maiamariamaia.blogspot.ro/ Pace și iubire! Namaste!

18. Rugăciunea Părintelui Arsenie Boca - Oct 21, 2018 10:41:00 AM
      Una din minunatele rugăciuni care mi-au călăuzit pașii în toți acești ani este rugăciunea Părintelui Arsenie Boca. O putem spune oricând peste zi de câte ori simțim nevoia, de câte ori dorim să simțim prezența părintelui și minunatele energii care ne învăluie.
  Părintele ne-a spus așa frumos:"Când voi merge dincolo să mă chemați, mult mai mult vă pot ajuta, acolo nu mă mai oprește nimeni!..."  Și așa este!...
   Părinte Arsenie, îți mulțumesc că ești alături de mine, ajută-mă ca mugurii înțelepciunii să încolțească în sufletul meu, ajută-mă, ghidează-mă pe drumul meu să nu mă rătăcesc...
      Cu tine mă simt mereu în siguranță și ghidată.
                               Te iubesc așa mult!


Doamne Iisuse Hristoase, ajută-mă ca astăzi toată ziua să mă lepăd de mine însumi, că cine știe din ce nimicuri mare vrajbă am să fac și astfel, ținând la mine, să Te pierd pe Ține.    Doamne Iisuse Hristoase, ajută-mi ca rugăciunea Preasfantului Tău nume să-mi lucreze în minte mai mult decât fulgerul pe cer, că nici umbră gândurilor rele să nu mă întunece, căci iată păcătuiesc în tot ceasul.    Doamne, Cela ce vii în taină între oameni, ai milă de noi, că umblăm împiedicându-ne prin întuneric. Patimile au pus tină pe ochii minții, uitarea s-a întărit în noi ca un zid, împietrind în noi inimile noastre și toate împreună au făcut temnița în care Te ținem bolnav, flămând și fără haină, așa risipind în deșert zilele noastre, umbriți și dosaditi până la pământ.    Doamne, Cel ce vii între oameni în taină, ai milă de noi și pune foc temniței, aprinde dragostea în inimile noastre, arde spinii patimilor noastre și fă lumină sufletelor noastre. 
Doamne, Cela ce vii în taină între oameni, ai milă de noi, vino și Te sălășluiește întru noi, împreună cu Tatăl și cu Duhul Tău cel Sfânt. Căci Duhul Sfânt se roagă pentru noi cu suspine negrăite, când graiul și mintea rămân neputincioase.    Doamne, Cel ce vii în taină, ai milă de noi, căci nu ne dăm seama cât suntem de nedesăvârșiți și cât ești de aproape de sufletele noastre și cât ne depărtăm noi prin păcatele noastre.    Ci luminează lumina Ta peste noi, ca să vedem lumina prin ochii Tăi, să trăim în veci prin viața Ta. Lumina și Bucuria noastră, slavă Ție! Amin. 
                                       Mulţumim Părinte drag!  Binecuvântări Divine, Pace și Iubire!Mulțumesc și vă iubesc! Asthar Maia  Dacă ai accesat pentru prima dată acest blog, te invit să te abonezi. În acest mod voi putea să te anunț, atunci când  postez noi materiale.   Dacă tu crezi că celor din jurul tău le-ar fi utile aceste informații, te rog să dai Like & Share și să recomanzi cu toată încrederea acest blog: http://maiamariamaia.blogspot.ro/ Pace și iubire! Namaste!


19. Secretele Arborelui Sefirotic- Gicu Dan - Oct 18, 2018 3:26:00 PM


   Daca in volumul intitulat „Misiunea spirituala a Romaniei” v-am oferit o anumita perspectiva terestra a Arborelui Sefirotic (Pomul vietii), in care ierarhiile de lumina aveau si au ca sprijin, in spatiul romanesc, anumiti centri energetici ce functioneaza pe diferite trepte vibratorii, acum voi face cateva scurte referiri la acelasi Pom al Vietii, dar din alte perspective.
  Dar inainte de a expune aceasta realitate, doresc sa va fac sa intelegeti (constientizati) ca, indiferent de calitatile (definirile, atributele) voastre sociale, trebuie sa tineti cont, in experientele pe care le derulati pe Terra, de urmatoarele avertismente cu titlu de sentinta oculta:

1. Arborele Sefirotic (Pomul Vietii) esti chiar tu;
2. Arborele Sefirotic are origine si indentitate pur spirituala;
3. Arborele Sefirotic a fost utilizat in misterele antice, incepand cu Fii Luminii din Atlantida, Dacia, Egipt, Israel etc.
4. In virtutea legii incarnarilor succesive (reincarnarilor), tu ai fost in Atlantida, Dacia, Egipt, Israel, etc. Si ai mai utilizat acest Arbore Sefirotic in initierile tale oculte, dar intre timp, ai uitat.
Altfel spus, tu esti propriul tau stramos, cat si propriul tau urmas, in ceea ce priveste evolutia constientei tale. Fiecare om se construieste pe sine insusi, dupa cat isi ofera prin iubire (altruism), cunoastere esoterica (intelepciune) si vointa de a le manifesta pe acestea, ca fapte divine, in fiecare vietuire (reincarnare) terestra.
5. Arborele Sefirotic este, in aceeasi masura, un bun individual si un bun colectiv (terestru si extraterestru sau fizic si metafizic). Chiar daca se vrea, nimeni nu poate sa monopolizeze acest pom al vietii, el fiind o mostenire divina a fiecarui om in parte. Astfel, putem spune ca adevarata paternitate a Pomului Vietii este de natura spiritual-macrocosmica, din sursa celui ce isi spune EU SUNT CEL CE SUNT. Din acest considerent, Pomul Vietii (Arborele Sefirotic) nu apartine unui grup initiatic din antichitate sau din prezent in utilizarea potentialului lui sacru, ci tuturor, spre folosul tuturor.
6. Arborele Sefirotic isi revarsa necontenit esenta si potentialele (atributele) in materie, in toate regnurile existente, iar regnul uman este cea mai inalta treapta, de pe care fiecare spirit poate sa-si constientizeze (cu ajutorul ierarhiilor de lumina) propriul salt in constiinta.
7. Egoul (ratiunea propriei tale identitati – confundarea cu corpul fizic sau cu mintea) este propria ta limita, datorita lipsei de cunoastere oculta si de iubire divina. Arborele Sefirotic vine in intampinarea ta, atat din interior, cat si din exterior (prin alte canale divine), pentru a se metamorfoza in CEL CE ESTE SI IN AFARA LUI NU MAI ESTE NIMIC.
8. Tu esti un germene de constiinta in continua si eterna expansiune, care are ca suport pe EU SUNT; altfel spus, tu si Tatal Dumnezeu esti unul ca esenta divina – tu esti Dumnezeu Incarnat in materie.
    A. Nu uita: la nivel de ESENTA DIVINA, tu si DUMNEZEU SUNTETI UNUL.
Daca tinem cont si de aspectul treptei (nivelului) la care a ajuns constiinta ta spirituala (metafizica), atunci tu nu poti sa afirmi decat ca esti un candidat la INDUMNEZEIRE, prin forta (definirea) lui Cristos.
      B. Nu uita: la nivel de CONSTIINTA DIVINA, tu esti doar candidat la indumnezeire, prin Forta lui Cristos-Dumnezeu.
Orice neglijare din partea ta a celor cateva aspecte (avertismente) redate anterior, va face din tine un om bland, dar lipsit de cunoastere, ceea ce va constitui un mare handicap in perspectiva reala a propriei tale evolutii spirituale viitoare.
9. Dragi prieteni, pentru a intra mai usor in rezonanta cu ierarhiile de lumina, care constituie partea din Pomul Vietii ce fructifica esenta cunoaterii binelui, va ofer in continuare un numar de zece rugaciuni esoterice. Ele poarta numele de invocatie-comuniune, pentru fiecare sefira de lumina in parte; iar in fata fiecarei invocatii-comuniune, va detaliez cele cinci aspecte de meditatie, tot pentru fiecare sefira in parte.

SEFIRA (SFERA) NR. 10
1. Numele lui Dumnezeu – ADONAI MELEH – DUMNEZEU IMPARAT
2. Numele sefirei (sferei) – MALKUT – SEFIRA IMPARATIEI FIZICE
3. Numele Guvernatorului sefirei – URIEL (SANDOLFON) – PRINTUL OAMENILOR SFINTI
4. Ordinul ingeresc – ISIM – OAMENII PERFECTI
5. Corpul cosmic sau palnetar corespondent – HOLAM IESODOTH – PAMANTUL (KARMA SI REINCARNAREA)

Sefira nr. 10 – MALKUT
Prima invocare-comuniune
Iubite frate URIEL, print al luminii celeste,
Tu, cel care il vietuiesti si-L recunoasti pe Dumnezeu
Ca imparat al tuturor vazutelor si nevazutelor,
Tu, cel care il slujesti pe Dumnezeu
In acest regat al planetei Pamant,
Tu, cel care iti spui necontenit
Dumnezeu este Lumina mea,
Tu, cel care, din regatul MALKUT,
Coordonezi comunitatea oamenilor sfinti,
Tu, cel care concretizezi pe Pamant
Ideile, planurile si starile divine,
Tu, cel care ne fixezi existenta si picioarele
Pe solul Maicii Pamantesti,
Tu, cel care esti pazitorul
Tuturor comorilor si secretelor pamantesti,
Tu, cel care esti pazitorul portilor ceresti,
In altruismul meu divin, iti spun:
Eu sunt Arborele Sefirotic de lumina,
Iar devenirea mea cristica
Este si rodul muncii tale.
De aceea, Iubite frate URIEL,
Print al luminii celeste,
Spre slava si binecuvantarea Tatalui Ceresc, te rog
Sa-mi dezvalui si sa-mi oferi secretele imparatiei tale,
Si sa-mi deschizi cele trei porti ale Intelpciunii divine:
Poarta VIOLETA a printului GABRIEL,
De pe sefira vietii pure din IESOD,
Poarta PORTOCALIE a printului RAFAEL
De pe sefira focului sacru din HOT,
Si poarta VERDE a printului HANIEL
De pe sefia organizarii lumii interioare din NETAH.
Toate acestea faca-se implinite spiritului meu
Dupa vointa ta, in numele Tatalui Ceresc,
Iti multumesc, iubite frate URIEL !
Amin.


SEFIRA (SFERA) NR. 9
1. Numele lui Dumnezeu – SADAI EL-HAI – DUMNEZEU CEL ATOTPUTERNIC (VESNIC) (IEHOVA)
2. Numele sefirei (sferei) – IESOD - SEFIRA VIETII PURE
3. Numele Guvernatorului sefirei - GABRIEL (GAVRIL) - PRINTUL FORTELOR PURE
4. Ordinul ingeresc – HERUVIM - INGERII – (GHIZII DE DESTIN)
5. Corpul cosmic sau planetar corespondent – LEVANA – LUNA (RAC); Perceptia lumilor invizibile


SEFIRA NR, 9 – IESOD
A doua invocatie – comuniune
Iubite frate GABRIEL, print al vietii pure divine,
Tu, cel care ti-ai asezat scaunul de domnie
Pe sfera VIOLETA (mov), circumscrisa de orbita lunii,
Tu, cel care il vietuiesti si-L recunosti pe Dumnezeu
Ca fiind cel viu, cel inalt, cel atotputernic,
Tu, cel care iti spui necontenit
Dumnezeu este forma mea,
Tu, cel care, din regatul IESOD,
Coordonezi evolutia spirituala umana,
Tu, cel care purifici fiinta umana
In sfantul rau al vietii pure
Ce vine de la Tatal Ceresc,
Tu, cel care, pentru OM,
Esti zorii zilei divine,
Tu, cel care ai primit
Darul intelepciunii si al armoniei de la Heruvimi,
Tu, cel care iti oglindesti forta gandirii
In corpul eteric uman,
Pentru a-i incorpora darurile Heruvimilor,
Tu, cel care esti pazitorul portilor ceresti,
In altruismul meu divin, iti spun:
Eu sunt Arborele Sefirotic de lumina
In toata puritatea sa sublima.
De aceea, iubite frate GABRIEL,
Print al vietii pure divine,
Spre slava si binecuvantarea Tatalui Ceresc, te rog
Limpezeste-mi sufletul si mintea
In sfantul rau al vietii tale pure,
Reda-mi memoria vietilor anterioare
Si cursul evenimentelor viitoare,
Dezavaluie-mi si ofera-mi secretele
Imparatiei tale eterice,
Si te mai rog, iubite frate, sa-mi deschizi
Cele trei porti ale intelepciunii divine:
Poarta PORTOCALIE a printului RAFAEL
De pe sefira focului sacru din HOT,
Poarta VERDE a printului HANIEL
De pe sefira organizarii lumii interioare din NETAH
Si poarta GALBEN-AURIE a printului MIHAIL,
De pe sefira virtutilor morale
Si a formelor din TIFERET.
Toate acestea faca-se implinite spiritului meu
Dupa voia ta, in numele Tatalui Ceresc.
Iti multumesc, iubite frate GABRIEL !
Amin.


SEFIRA (SFERA) NR. 8

1. Numele lui Dumnezeu – ELOHIM TEBAOT – DUMNEZEU AL SLAVEI
2. Numele sefirei (sferei) – HOT – SEFIRA FOCULUI SACRU
3. Numele Guvernatorului sefirei – RAFAEL – PRINTUL VINDECARILOR
4. Ordinul ingeresc – BNEI ELOHIM – ARHANGHELII (Fii solari – Faza Terrei sau Fiii Focului Sacru)
5. Corpul cosmic sau planetar corespondent – COHAV – MERCUR (Gemeni – Fecioara); Puritate si gustul studiului stiintei sacre.


SEFIRA NR. 8 - HOT
A treia invocatie – comuniune

Iubite frate RAFAEL, print al Focului Sacru,
Tu, care ti-ai asezat scaunul de domnie
Pe sfera PORTOCALIE circumscrisa de orbita planetei Mercur,
Tu, cel care il vietuiesti si-L recunosti pe Dumnezeu
Ca fiind Parintele Slavei si al Focului Sacru,
Tu, cel care esti recunoscut ca Vindecarea Domnului,
Tu, cel care, din regatul HOT,
Coordonezi evolutia spirituala umana,
Tu, cel care esti inspiratorul
Si calauza popoarelor terestre,
Tu, cel care iti traiesti tineretea
In sufletul tuturor popoarelor,
Tu, cel care te revelezi omului
In lumina si focul naturii sale astrale,
Tu, cel care ai primit darul iubirii divine
De la Serafimi, si il amplifici in sufletul
Popoarelor, de la o epoca la alta,
Tu, cel care esti pazitorul portilor ceresti,
In altruismul meu divin iti spun:
Eu sunt Arborele Sefirotic de lumina
Prin care Focul tau Sacru isi implineste menirea.
De aceea, iubite frate RAFAEL,
Print al Focului Sacru,
Spre slava si binecuvantarea Tatalui Ceresc, te rog
Sa-mi purifici sufletul si mintea
In sfantul rau al al Focului Sacru,
Sa-mi redai libertatea constientei spre lumile astrale,
Si te mai rog iubite frate sa-mi deschizi
Cele trei porti ale intelepciunii divine:
Poarta VERDE a printului HANIEL
De pe sefira organizarii lumii interioare din NETAH,
Poarta GALBEN – AURIE a printului MIHAIL
De pe sefira virtutilor morale si a formelor din TIFERET
Si poarta ROSIE a printului KAMAEL
De pe sefira fortei ordinii in miscare din GHEBURAH.
Toate acestea faca-se implinite spiritului meu
Dupa voia ta, in numele Tatalui Ceresc.
Iti multumesc iubite frate RAFAEL !
Amin.


SEFIRA (SFERA) NR. 7
1. Numele lui Dumnezeu – IEHOVA TEBAOT – DUMNEZEU CEL GLORIOS
2. Numele sefirei (sferei) – NETAH – SEFIRA VICTORIEI DIVINE
3. Numele Guvernatorului sfeirei – HANIEL – PRINTUL CONSTRUCTIEI UNIVERSULUI FIZIC
4. Ordinul ingeresc – ELOHIM – ARHAII (spiritele timpului, eonii, principatele, primordialii)
5. Corpul ceresc sau planetar corespondent – NOGA – VENUS (Taur – Balanta; sensibilitate si bunatate, echilibru cosmic)


SEFIRA NR. 7 – NETAH
A patra invocatie – comuniune
Iubite frate HANIEL,
Print al constructiei universului fizic
Tu, cel care ti-ai asezat scaunul de domnie
Pe sfera VERDE, circumscrisa pe orbita planetei Venus,
Tu, cel care il vietuiesti si-L recunosti pe Dumnezeu
Ca fiind parintele gloriei universale,
Tu, cel care esti recunoscut ca Mila lui Dumnezeu,
Tu, cel care, din regatul NETAH,
Coordonezi secretele zilelor si noptilor terestre,
Tu, cel care iti imprimi ritmul personal
In substanta spirituala a fiecarei epoci umane,
Tu, cel care te revelezi omului
Prin constienta sa spirituala,
Tu, cel care esti pazitorul portilor ceresti,
In altruismul meu divin, iti spun:
Eu sunt Arborele Sefirotic de lumina,
In care ai imprimat ritmurile personale
Ca un suport al propriei tale deveniri.De aceea, iubite frate HANIEL
Print al constructiei universului fizic,
Spre slava si binecuvantarea Tatalui Ceresc, te rog:
Sa dezvalui constientei spiritului meu
Spatiul fizic si metafizic al manifestarii tale,
Sa-mi oferi secretele structurilor invizibile ale universurilor,
Cat si programul divin de functionare a acestora,
Si te mai rog, iubite frate, sa-mi deschizi
Cele doua porti ale intelepciunii divine:
Poarta GALBEN – AURIE a printului MIHAIL
De pe sefira virtutilor morale si a formelor din TIFERET
Si poarta ALBASTRA a printului TADKIEL
De pe sefira milei si iertarii divine din HASED.
Toate acestea faca-se implinite spiritului meu
Dupa voia ta, in numele Tatalui Ceresc.
Iti multumesc, iubite frate HANIEL !
Amin.

SEFIRA (SFERA) NR. 6

1. Numele lui Dumnezeu – ELOHA VA DAATH – DUMNEZEU AL CUNOASTERII
2. Numele sefirei (sferei) – TIFERET – SEFIRA FRUMUSETII FORMELOR
3. Numele Guvernatorului sefirei – MIHAIL – PRINTUL FORMELOR IN MATERIE
4. Ordinul ingeresc – MAJAHIM - VIRTUTILE (atribut); SPIRITELE FORMEI (conduse de sase grupuri; ELOHA=ELOHIM)
5. Corpul cosmic sau planetar corespondent – SEMES (Somesul ca rau este rau solar; mergi la izvoarele Somesului cald, in Apuseni, zona Padis) – SOARELR (LEU); noblete si curaj.

Nota: Somesul Mare (rau solar), cu Maria Mare (parau solar) la varful Omului (mic) 1932 m, alt aspect de meditatie.


SEFIRA NR. 6 – TIFERET
A cincea invocatie – comuniune
Iubite frate MIHAIL,
Print al frumusetii formelor divine,
Tu, cel care ti-ai ales scaunul de domnie
Intr-o sfera GALBEN – AURIE, insotitoare a astrului Solar,
Tu, cel care il vietuiesti si-L recunosti pe Dumnezeu
Ca fiind parintele cunoasterii eterne,
Tu, cel care ne pui sa meditam la intrebarea
Cine este ca Dumnezeu?
Tu, cel care, din regatul TIFERET,
Expui ochilor fizici o lume suprasensibil-vizibila,
Ca o locuinta a acelei ierarhii spirituale
Care a oferit fiecarui om
Cate un EU al identitatii si constientei de sine,
Tu, cel care, prin misterul zilei,
Hranesti cu energii si lumina
Bioritmurile intregii vieti terestre,
Tu, cel care esti pazitorul portilor ceresti,
In altruismul meu divin, iti spun:
Eu sunt Arborele Sefirotic de lumina
Iar lumina constientei spiritului meu
Este un strop al sinelui divin.De aceea, iubite frate MIHAIL,
Print al frumusetii formelor divine,
Spre slava si binecuvantarea Tatalui Ceresc, te rog
Sa-mi dezvalui toate secretele functionarii
Si coordonarii sistemului solar,
Sa-mi dai cunoasterea metamorfozelor
Prin care sistemul nostru solar, prin spiritele sale,
Tind la indumnezeire.
Si te mai rog, iubite frate, sa-mi deschizi
Cele cinci porti ale intelepciunii divine:
Poarta ROSIE a printului KAMAEL
De pe sefira ordinii divine din GHEBURAH,
Poarta ALBASTRA a printului TADKIEL
De pe sefira milei si iertarii divine din HASED,
Poarta NEAGRA a printului TAFKIEL
De pe sefira vointei si inteligentei divine din BINAH
Poarta GRI a printului RAZIEL
De pe sefira armoniei si intelepciunii divine din HOHMAH,
Si poarta ALBA a printului METATRON
De pe sefira iubirii divine din KETHER.
Si toate acestea faca-se implinite spiritului meu
Dupa voia ta, in numele Tatalui Ceresc.
Iti multumesc, iubite frate MIHAIL !
Amin


SEFIRA (SFERA) NR. 5
1. Numele lui Dumnezeu – ELOHIM GIBOR – DUMNEZEU CEL PUTERNIC
2. Numele sefirei (sferei) – GHEBURAH – SEFIRA FORTEI (TARIEI) DIVINE
3. Numele Guvernatorului sefirei – KAMAEL – PRINTUL ORDINII DIVINE
4. Ordinul ingeresc – SERAFIM – PUTERILE (Tariile, Dinamis, spiritele miscarii, inflacaratii)
5. Corpul cosmic sau planetar corespondent – MAADIM – MARTE (Berbec); activitate, fapte spirituale pozitive (cristice)

SEFIRA NR. 5 – GHEBURAH
A sasea invocatie – comuniune
Iubite frate KAMAEL, print al fortei divine,
Tu, cel care ti-ai ales scaunul de domnie
Pe sfera ROSIE, circumscrisa de orbita planetei Marte,
Tu, cel care il vietuiesti si-L recunosti pe Dumnezeu
Ca fiind parintele puterii universale,
Tu, cel caruia i se spune, in sferele divine,
Implinitorul dorintelor divine,
Tu, cel care, din regatul GHEBURAH,
Mentii in forta legea ordinii divine,
Tu, cel care sustii dinamica evolutiei spirituale
Sub impulsul unei activitati neintrerupte,
Izvorate din planul Marelui Arhitect Divin – Cristos,
Tu, cel care pazesti portile ceresti,
In altruismul meu divin, iti spun:
Eu sunt Arborele Sefirotic de lumina
In care forta ordinii divine coordonate de tine
Imi imprima o miscare spiralata optima,
Prin care spiritul meu se reintoarce liber
In unica supraconstienta divina.
De aceea, iubite frate KAMAEL, print al fortei divine,
Spre slava si binecuvantarea Tatalui Ceresc, te rog:
Descopera-mi si ofera-mi secretul muzicii sferelor,
Da-mi intelepciune care patroneaza mobilitatea
Universurilor mentale, astrale, eterice si fizice,
Si te mai rog, iubite frate, sa-mi deschizi
Cele doua porti ale intelepciunii divine:
Poarta ALBASTRA a printului TADKIEL
De pe sefira iertarii divine din HASED,
Si poarta NEAGRA a printului TAFKIEL
De pe sefira vointei si inteligentei divine din BINAH.
Toate acestea faca-se implinite spiritului meu
Dupa voia ta, in numele Tatalui Ceresc.
Iti multumesc, iubite frate KAMAEL !
Amin.


SEFIRA (SFERA) NR. 4
1. Numele lui Dumnezeu – EL (omul cand spune EL, il numeste pe OM ca Dumnezeu incarnat) – DUMNEZEU CEL GENEROS
2. Numele sefirei (sferei) – HASED – SEFIRA MiLEI, IERTARII si COMPASIUNII DIVINE
3. Numele Guvernatorului sefirei – TADKIEL – PRINTUL DREPTATII DIVINE
4. Ordinul ingeresc – HAHMALIN – STAPANIRILE (dominarile, Kyriotetes, Scanteietorii)
5. Corpul cosmic sau planetar corespondent – TEDEC – JUPITER (Sagetator) (Legatura cu cerul)


SEFIRA NR. 4 – HASED
A saptea invocatie – comuniune

Iubite frate TADKIEL,
Print al milei si iertarii divine,
Tu, cel care ti-ai ales scaunul de domnie
Pe sfera ALBASTRA circumscrisa de orbita planetei Jupiter,
Tu, cel care il vietuiesti si-L recunosti pe Dumnezeu
Ca fiind parintele luminii,
Renascut in omul terestru prin Cristos Fiul,
Tu, cel care esti recunoscut
Ca dreptatea lui Dumnezeu,
Tu, cel care, din regatul HASED,
Insufli neontenit umanitatii terestre
Generozitatea si compasiunea pura a lui Cristos,
Tu, cel care esti pazitorul portii Raiului ceresc,
In altruismul meu divin, iti spun:
Eu sunt Arborele Sefirotic de lumina
In care ai varsat si ai materializat
Eterul intelepciunii divine
In eterul manifestarii umane.De aceea, iubite frate TADKIEL,
Print al milei si iertarii divine,
Spre slava si binecavantarea Tatalui Ceresc, te rog:
Da-mi secretul, puterea si intelepciunea
De a-mi metamorfoza EUL uman
In spirit al vietii
Pentru a putea manifesta treptele inalte
Ale existentei divine din Lumea Creatiei.
Si te mai rog, iubite frate, sa-mi deschizi
Poarta GRI a parintelui RAZIEL
De pe sefira armoniei si intelepciunii cristice din HOHMAH.
Toate acestea faca-se implinite spiritului meu
Dupa voia ta, in numele Tatalui Ceresc.
Iti multumesc, iubite frate TADKIEL !
Amin.

SEFIRA (SFERA) NR. 3
1. Numele lui Dumnezeu – IEHOVA – SFANTUL DUH
2. Numele sefirei (sferei) – BINAH – SFERA VOINTEI, INTELIGENTEI
3. Numele Guvernatorului sferei – TAFKIEL – PRINTUL DESTINELOR UMANE
4. Ordinul ingeresc – ARALIM – TRONURILE (spiritele vointei, Leii)
5. Corpul cosmic sau planetar corespondent – SABATAI – SATURN (Capricorn) (Dominatia asupra fiintei tale egotice)


SEFIRA NR. 3 – BINAH
A opta invocatie – comuniune
Iubite frate TAFKIEL,
Print al vointei si inteligentei divine,
Tu, cel care ti-ai ales scaunul de domnie,
Pe sfera NEAGRA circumscrisa de orbita planetei Saturn,
Tu, cel care il vietuiesti si-L recunosti pe Dumnezeu
Prin vointa manifestarii proiectiei sale ca DUH SFANT,
Tu, cel caruia i se spune, in sferele divine,
Contemplatia Domnului,
Tu, cel care, din regatul BINAH,
Ii coordonezi pe cei 24 de batrani,
Domni ai destinelor umane.
Tu, cel care, prin puterea Duhului Sfant,
Reversi in creatie suflul evolutiei spirituale,
Tu, cel care pazesti portile raiului,
In altruismul meu divin, iti spun:
Eu sunt Arborele Sefirotic de lumina
Ca o proiectie a vointei si inteligentei divine
Sosita aici pe Pamant,
Prin suflul puterii Duhului Sfant.De aceea, iubite frate TAFKIEL,
Print al vointei si inteligentei divine,
Spre slava si binecuvantarea Tatalui Ceresc, te rog
Dezvaluie-mi si ofera-mi secretele manifestarii tale,
Pentru a aduce vointa si inteligenta divina pe Pamant.
Ofera-mi accesul in sefira celor 24 de batrani,
Care sunt unicii domni ai crearii destinelor umane,
Pentru a-mi desavarsi misiunile terestre.
Si te mai rog, iubite frate, sa-mi deschizi
Cele doua porti ale intelepciunii divine:
Poarta GRI a printului RAZIEL,
De pe sefira intelepciunii divine din HOHMAH,
Si poarta ALBA a printului METATRON,
De pe sefira iubirii divine din KETHER.
Toate acestea faca-se implinite spiritului meu
Dupa voia ta, in numele Tatalui Ceresc.
Iti multumesc, iubite frate TAFKIEL !
Amin.


SEFIRA (SFERA) NR. 2
1. Numele lui Dumnezeu – IAH – CRISTOS FIUL
2. Numele sefirei (sferei) – HOHMAH – SFERA INTELEPCIUNII si ARMONIEI
3. Numele Guvernatorului sferei – RAZIEL – MARELE ARHITECT DIVIN
4. Ordinul ingeresc – OFANIM – HERUVIMII (spirite ale armoniei si intelepciunii divine)
5. Corpul ceresc sau palnetar corespondent – MEZALOTH – ZODIACUL (Uranus) (Varsator – fraternitate si universalitate)


SEFIRA NR. 2 – HOHMAH
A noua invocatie – comuniune
Iubite frate RAZIEL ,
Print al intelepciunii si armoniei divine,
Tu, cel care ti-ai ales scaunul de domnie
Pe sfera GRI circumscrisa de orbita zodiacului terestru,
Tu, cel care il vietuiesti si-L recunosti pe Dumnezeu
Ca fiind CRISTOS FIUL,
Tu, cel care esti recunoscut in sferele divine
Ca Marele Arhitect Divin si Secretul Domnului,
Tu, care, din regatul HOHMAH,
Armonizezi creatia, intr-o miscare plina de intelepciune,
Tu, cel care, prin puterea lui CRISTOS,
Reversi intelepciune in spiritele umane,
Tu, cel care esti paznicul ultimei porti divine,
In altruismul meu divin, iti spun:
Eu sunt Arborele Sefirotic de lumina
In care forta lui CRISTOS
Si-a inceput devenirea si definirea suprema.
De aceea, iubite frate RAZIEL,
Print al intelepciunii si armoniei divine,
Spre slava si binecuvantarea Tatalui Ceresc, te rog,
Lasa intreaga forta a lui CRISTOS FIUL
Ca sa-mi transfigureze intregul spirit
Dupa marele plan al Parintelui Luminii,
Si te mai rog sa-mi deschizi
Ultima poarta a intelepciunii divine,
De pe sefira ALBA a printului METATRON,
Guvernatorul iubirii divine din KETHER.
Toate acestea faca-se implinite spiritului meu
Dupa voia ta, in numele Tatalui Ceresc.
Iti multumesc, iubite frate RAZIEL !
Amin


SEFIRA (SFERA) NR. 1

1. Numele lui Dumnezeu – EHIEH – TATAL (EU SUNT CEL CE SUNT)
2. Numele sefirei (sferei) – KETHER - SEFIRA IUBIRII DIVINE
3. Numele Guvernatorului sefirei – METATRON – PRINTUL INFATISARII
4. Ordinul ingeresc – HAIOT HA-KODES – SERAFIMII (spiritele iubirii)
5. Corpul cosmic sau planetar corespondent – RESIT HA-GALGALIM - UNIVERSUL (PLUTON) (Scorpion) – Intelegerea vietii si a mortii – ELIBERAREA)


SEFIRA NR. 1 – KETHER
A zecea invocatie – comuniune

Iubite frate METATRON,
Print al iubirii divine,
Tu, cel care ti-ai ales scaunul de domnie
De la sfera calorica a primelor vartejuri,
Pana la sferele universurilor manifestate,
Tu, cel care il vietuiesti si-L recunosti pe Dumnezeu
Chiar in tine insuti, ca pe unicul EU SUNT,
Tu, cel care esti denumit in sferele divine
Printul infatisarii in fata Creatorului,
Tu, cel care, prin puterea Tatalui Ceresc,
Reversi iubirea divina in manifestarea umana,
In altruismul meu divin, iti spun:
EU SUNT ARBORELE SEFIROTIC DE LUMINA
EU SUNT CEL CE SUNT,
EU SUNT MANIFESTAREA SI NEMANIFESTAREA,
EU SUNT TOTUL IN TOT.In numele si slava Tatalui Ceresc,
Te rog sa duci la indeplinire tot ce ti-am spus,
Fiindca aceasta este devenirea mea finala
Si misiunea ta sublima.
Toate acestea faca-se implinite spiritului meu
Dupa voia ta, in numele Tatalui Ceresc.
Iti multumesc, iubite frate METATRON !
Amin


SEFIRA DAATH

MAMA COSMICA;
STABILIREA DUALITATII si trimiterea ei in materie, spre evolutie spirituala:
- ecluza de intrare in cele trei universuri spirituale (pe diferite frecvente vibratorii);
- PESTI (sacrificiu – pe tine insuti, in interesul general);
- NEPTUN;
- CUNOASTEREA o revarsa spre sefirele inferioare. Cunoasterea este cheia extinderii creatiei spirituale.

Dragi prieteni, va atrag atentia ca nu este necesar sa invatati aceste invocatii pe de rost, ci intr-o stare de relaxare, cititi-le cu atentie, ori de cate ori doriti sa va ridicati frecventa vibrationala a corpurilor voastre energetice.
Si acum, am sa va destainui un secret cunoscut de foarte putini esoteristi. Dumnezeu Tatal ne-a lasat la indemana anumite legi simple, dar fundamentale, pentru ca intreaga Sa creatie sa functioneze perfect.
Eu va readuc in constienta voastra de veghe doua astfel de legi, pe care le aveti inscrise in spiritul vostru, dar care le uitati foarte des.

Prima lege este:
UNDE TE GANDESTI ACOLO ESTI
A doua lege este:
CEEA CE GANDESTI, ACEEA ESTI

Tinand cont de aceste legi simple, prin invocatiile-comuniune pe care le cititi (meditatii), veti intra efectiv intr-o anumita rezonanta cu printul de pe sefira dorita.
Indiferent daca vei constientiza sau nu, tu, draga prieten (a), vei intra cu gandul in sefira dorita, iar acolo ti se va oferi un pahar (mai mic sau mai mare) plin cu nectarul atributului divin pe care fiecare sefira il contine, ca sa-l sorbi in spiritul tau, ca pe o impartasire macrocosmica auprasensibila.
La inceput, aceste invocatii se vor cladi in tine intr-o nuanta rationala, fiindca acesta este mersul lucrurilor, dar ulterior, cand deja te vei obisnui si vei intelege ceea ce invoci (ceri), vei obtine nenumarate sclipiri de lumina in constienta ta zilnica si vei realiza (simti) ca apartii mai multor dimensiuni (universuri), fapt care iti va grabi metamorfozarea propriului ego (Eu inferior) in EU SUNT (Eu superior). Astfel, vei fi din ce in ce mai aproape de a doua ta nastere (in spirit), asa cum ne spunea Mantuitorul nostru Iisus Cristos.
Aceste invocatii-comuniuni se citesc (mediteaza) in ordinea cresterii frecventelor vibrationale, incepand cu sefira nr. 10 – MALKUT si terminand cu sefira nr. 1 – KETHER. Totodata, la fiecare sefira, veti gasi cele cinci aspecte oculte de meditatie, care va vor ajuta sa treceti prin cele 50 de porti ale inteligentei sefirotice.
Draga cititorule, daca vei citi si analiza cu atentie cele 10 invocatii, vei constata ca cea mai buna metoda de meditatie (pentru inceput) este aceea in care tu, ca spirit, trebuie sa te comporti ca un releu de emisie receptie.
Iti fixezi atentia pe intrebarea din domeniul (aspectul) sefirei care te intereseaza, emiti gandul – intrebare conform legii „Unde te gandesti acolo esti” si, instantaneu, intri in rezonanta cu sefira dorita. Acolo esti perceput in acelasi timp ca spirit si intrebare, iar locuitorii acestei sefire au obligatia, indatorirea sacra, de a nu te lasa fara raspuns.
Stai relaxat la nivel de corpuri energetice si urmareste impulsul-informatie care iti parvine.
Daca vezi ca nu ai primit raspunsul imediat, inseamna ca inca nu esti bun receptor, iar informatia iti va veni in urmatoarele conditii (cai):

- in somnul profund, in stare de supraconstienta;
- prin alt canal divin incarnat;
- printr-o carte care, intamplator, iti vine in intampinare;
- in starea de veghe, cand ai un colaps al gandurilor (interval intre ganduri), iar - raspunsul iti vine ca o strafulgerare si constientizezi ca-l stii;
- in starea de veghe, cu ochii fizici inchisi, raspunsul aparand ca o imagine interioara, urmata sau nu de o voce cre iti da detalii scurte;
- prin clar auz (adica o voce care vorbeste de peste tot, din locul unde te afli);
prin alte cai

In ceea ce ma priveste, eu am experimentat toate aceste modalitati, inclusiv o a saptea modalitate, cand am fost condus prin ECLUZA ASTRALA (detalii ulterioare). Totusi, trebuie sa recunosc faptul ca, la inceput, nici n-am vrut sa stiu de arborele sefirotic. Mi se parea ca se adreseaza altor esoteristi, fapt ce m-a determinat sa abordez o pozitie foarte comoda (de expectativa) in acest domeniu metafizic.
Ca sa nu-mi dea un sut unde trebuie, ierarhiile de lumina l-au pus in mod repetat pe prietenul meu, Stefea Gheorghe (Gigi), sa-mi ofere o carte a maestrului Aivanhov, ca sa o citesc.
Sincer sa fiu, mi-a fost rusine, la un moment dat, sa-l tot refuz pe Gigi, si iata ca am luat cartea cu pricina in luna noiembrie 1999, pentru ca in luna februarie 2000 sa-mi dau seama ca, din toata cartea, schita cu arborele sefirotic era cea care trebuia sa-mi ofere un raspuns.


sursahttp://eusuntsuveranavatarimpersonal.blogspot.com/2010/02/cap.html
Binecuvântări Divine, Pace și Iubire!Mulțumesc și vă iubesc!  Asthar Maia    Dacă ai accesat pentru prima dată acest blog, te invit să te abonezi. În acest mod voi putea să te anunț, atunci când  postez noi materiale.   Dacă tu crezi că celor din jurul tău le-ar fi utile aceste informații, te rog să dai Like & Share și să recomanzi cu toată încrederea acest blog: http://maiamariamaia.blogspot.ro/   Pace și iubire! Namaste!


20. Rugăciunea sfântului Francisc din Assisi. - Oct 15, 2018 1:48:00 PM
 Una din îndrăgitele rugăciuni care îmi mângâie sufletul este rugăciunea Sfântului Francisc din Assisi.  Să ne fie de folos! 

Doamne, fă din mine un instrument al împăcării între oameni:Unde este ură, Eu să aduc Iubire,Unde este vină, Eu să aduc Iertare,Unde este dezbinare, Eu să aduc Unire,Unde-i rătăcire, Eu să aduc Adevărul,Unde-i îndoială, Eu să aduc Credință,Unde-i disperare, Eu să aduc Speranță,Unde-i întuneric, Eu să aduc Lumină,Unde-i suferință, Eu să aduc Bucurie.Doamne, ajută-mă...Ca, mai curând Eu să mângâi pe alții, decât să fiu mângâiat,Ca Eu să-i înteleg pe alții, decât Eu să fiu înteles,Ca Eu să iubesc pe alții, decât Eu să fiu iubit.Caci, când mă uit pe mine însumi, atunci mă găsesc,Când iert, atunci găsesc Iertare,Când mor pentru Tine, atunci înviu la viața vesnică.


 Pace, Iubire și Tărie Divină suflete frumoase! 
21. Rugăciunea de 16 zile de dezlegare - Oct 12, 2018 10:38:00 AM
  


 

Un mare dar ne-a fost dat de Arhanghelul Mihai în noaptea de anul nou al anului 2016 prin Mihaela Tristar, acest dar este "Rugăciunea de 16 zile de dezlegare". Este o rugăciune care aduce beneficii enorme pe care mintea noastră  nu le poate înțelege pe deplin.      Recomand cu drag acesta rugăciune pentru voi, pentru familie și cei dragi și pentru țară.    Să ne fie de folos!.    Mulțumesc Mihaela ție și tuturor celor din planul subtil care ne ghidează spre desăvârșire, implicit sănătate și fericire! 
Rugăciunea o găsiţi accesând următorul link aici


22. Rugaciunea Parintelui Argatu - Oct 10, 2018 11:16:00 AM
Iarta-ma, DoamnePentru Tot ce puteam sa vad si nu am vazut!Pentru Tot ce puteam sa aud si nu am auzit!Pentru Tot ce puteam sa simt si nu am simtit!Pentru Tot ce as fi putut sa inteleg si nu am inteles!Pentru Tot ce puteam sa constientizez si nu am constientizat!Pentru Iertarea pe care as fi putut sa o dau si nu am dat-o!Pentru Bucuria pe care as fi putut sa o traiesc si nu am trait-o!Pentru Lumina pe care as fi putut sa o primesc si nu am primit-o!Pentru Viata pe care as fi putut sa o ocrotesc si nu am ocrotit-o!Pentru visele pe care mi le-as fi putut împlini si nu le-am implinit!Pentru necunoscutul in care as fi putut sa pasesc si din teama, nu am indraznit sa pasesc!Pentru Iubirea pe care as fi putut sa o exprim si nu am exprimat-o!Pentru Tot ce puteam sa creez bun si frumos si nu am creat pentru Marirea Ta, Doamne, si a Imparatiei Tale Divine!Pentru Tot ce stiu si nu stiu ca am gresit, pe Tine, Doamne, care esti Mila si Iubirea infinita,Te rog, iarta-ma si ma imbraca cu nesfarsita Ta Iubire si Lumina!Iti multumesc, DoamnePentru toata frumusetea pe care am vazut-o izvorand din Tine !Pentru muzica tacuta a Inimii Tale, pe care mi-ai dezvaluit-o auzului!Pentru Tot ce am simtit bun si minunat in viata mea!Pentru Tot ce prin harul Tau am inteles!Pentru Lumina pe care am sorbit-o in adancul meu!Pentru Iertarea pe care daruind-o, am dobandit Pace!Pentru Bucuria fiecarei clipe traite in Tine, Doamne!Pentru toate cadourile spirituale care mi-au imbogatit Fiinta!Pentru viata mea, care e a Ta, o mica parte a simfoniei existentei!Pentru visele care au prins forma prin armonia iubirii Tale pentru mine!Pentru necunoscutul in care am pasit plin de curaj, regasindu-Te!Pentru Iubirea coplesitoare cu care ma dezmierzi clipa de clipa!Pentru Tot ce am creat prin Tine bun si frumos, aducand cu umilinta lauda Imparatiei Tale divine!


23. Trezirea înspre Cine Suntem! - Oct 10, 2018 9:02:00 AM
O Viziune mai Înaltă asupra Vieţii şi asupra Noilor Realităţi pentru Viitorul Nostru                                       Cu J.J. Hurtak, Ph.D., Ph.D. şi Desiree Hurtak, Ph.D.


  Cheile lui Enoh® furnizează un model de Conştiinţă mai Înaltă în Secolul 21. Este o învăţătură şi o viziune asupra modului în care putem acţiona în colaborare cu noi înşine, cei din jurul nostru şi cu o inteligenţă spirituală mai înaltă. Astfel, putem începe să înţelegem motivele pentru care valorile spirituale funcţionează în toate naţiunile ce înţeleg importanţa întregii vieţi din univers.   Lumea noastră se schimbă cu repeziciune, aşa cum a prezis-o cartea Cheile lui Enoh®. Acum Cheile sunt disponibile pentru prima dată şi în limba Română. A fost scrisă pentru a deschide mintea umanităţii înspre idei noi, invitându-vă să luaţi parte la experienţa educării sufletului. Începem să experimentăm tărâmuri mai măreţe de existenţă, în vreme ce realizăm totodată posibilităţile mai înalte ale propriei noastre conştiinţe.
   Conştiinţa poate fi definită ca fiind câmpul non-local atotrăspândit ce poate fi utilizat asemenea unui muzician ce atinge vibraţii muzicale. Apoi, ne ajută să răspundem întrebărilor de viaţă: De unde venim? De ce suntem aici? Încotro ne îndreptăm în procesul infinit al Vieţii şi evoluţiei?
   Suntem co-creatori ai propriei noastre lumi şi avem potenţialul să devenim Fiinţe de Lumină, însă cum realizăm acest lucru? În 1973 Dr. J.J. Hurtak a trăit o experienţă profundă care i-a schimbat viaţa, şi împărtăşeşte cu noi unele tehnici pe care le-a folosit şi care i-au fost prezentate, printre care muzica, utilizarea expresiilor sacre, dar şi recent descoperitele puncte de referinţă pentru ştiinţe viitoare ce ne pot ajuta să ne dezvoltăm natura mai înaltă.
Aceasta este lucrarea Cheile lui Enoh® ce ne impune să continuăm să creştem în noi tărâmuri de experienţă şi să ne pregătim pentru expansiunea minţii, a inimii şi spiritului nostru.
Cheile lui Enoh® reprezintă un pod între ştiinţă şi spiritualitate, în care următoarea frontieră a ştiinţei nu este nici gena şi nici creierul, ci sufletul. A fost numită o carte de coduri vii a evenimentelor trecute, actuale şi viitoare. De la informaţii legate de ADN-ul-Cod Dumnezeu până la aliniamentele Marii Piramide din Egipt cu Centura lui Orion, această carte s-a situat în linia întâi a numeroase descoperiri din ultimii treizeci de ani.  În concordanţă cu acest manual didactic, Cheile lui Enoh®, următorul nostru pas în procesul evolutiv e reprezentat de o schimbare cuantică atât în ştiinţă şi conştiinţă cât şi în creştere şi, cel mai important, în propriul nostru proces de transformare în lumină.
https://cheileluienoh.org/cheile-lui-enoh-in-romania/
Pagina oficiala de facebook este aici

   Un eveniment de excepție la care am participat cu toată deschiderea, cu toată iubirea și mulțumesc în primul rând călăuzelor mele care m-au ghidat așa frumos spre acest eveniment.      Mulțumesc de asemenea soților Hurtak, organizatorilor și tuturor celor care au participat din acest plan și din planurile subtile, și doar accesând Adevărul, putem înțelege cu adevărat ce este Viața. 
       Evenimentul a fost mult peste așteptări. Nici nu aș putea descrie de fapt ce s-a întâmplat în planurile subtile, trăirile, acordajele și mai ales bucuria și iubirea celor care 
ne-au asistat în acest proces. <3 
Mulțumesc pentru tot ce am primit, învățat și conștientizat...
   Pace, Iubire și Tărie Divină suflete frumoase! 


7 Octombrie 2018 în Cluj NapocaCu iubire, MariaVă iubesc frați întru Lumină și toate aceste informații să ne fie de folos! Mulțumesc EliA, mulțumesc Prințului Metatron și mulțumesc tuturor Ființelor de Lumină Pură care m-au ghidat, ajutat și asistat! Binecuvântări Divine, Pace și Iubire!Puteți copia și reposta acest material, cu rugămintea să publicați proveniența prin următorul link: 
https://maiamariamaia.blogspot.com/2018/10/trezirea-inspre-cine-suntem.html
 Mulțumesc și vă iubesc! Asthar Maia  Dacă ai accesat pentru prima dată acest blog, te invit să te abonezi. În acest mod voi putea să te anunț, atunci când  postez noi materiale.   Dacă tu crezi că celor din jurul tău le-ar fi utile aceste informații, te rog să dai Like & Share și să recomanzi cu toată încrederea acest blog: http://maiamariamaia.blogspot.ro/ Pace și iubire! Namaste!

24. Cursuri si seminarii - May 26, 2018 7:42:00 PM
Curs Reiki (2012)

Curs Karuna Reiki- Dr Dragos Argesanu

Curs Reiki Usui- Dr Dragos Argesanu

Curs Shamballa Reiki

Karma si dreptul divin

spiritul-in-circuitul-de-viata-si-moarte

Curs Reiki Danaela

Curs radiestezie
25. Ingeri - Apr 21, 2018 6:47:00 PM
Carduri concepute de Mihaela Tristar

Arhanghelul Ariel
  Schematic, se pot asocia Arhanghelului Ariel urmatoarele: are grija de intreaga natura si ne ajuta sa ne conectam cu ea; pazeste planeta si resursele sale naturale; coordoneaza activitatile legate de natura si de mediul inconjurator; este guvernatorul animalelor domestice si salbatice. Impreuna cu Arhanghelul Rafael, Arhanghelul vindecarii, Ariel participa la vindecarea animalelor; este patronul homeopatiei si medicinei naturiste, alaturi de Rafael; furnizeaza toate lucrurile de care avem nevoie pentru un trai de minima decenta... citește mai departe

Arhanghelul Zadkiel

  Schematic, se pot asocia Arhanghelului Zadkiel urmatoarele: este asociat cu iertarea si ne ajuta sa putem ierta si sa primim iertarea altora, actiuni esentiale pentru evoloutia noastra spirituala in sens ascendent. A ierta nu presupune neaparat sa fie reluate niste relatii, ci pur si simplu sa nu purtam ura fata de persoanele care ne-au provocat necazuri, sa incercam sa le intelegem faptele din punctul lor de vedere; ne ajuta sa se topesca toate blocajele limitatoare, sa ne scoata dintr-o viata in care ne confruntam permanent cu restrictii de tot felul, prin transformarea profunda la nivelul structurii noastre interioare, la nivel emotional si celular, prin modificarea codului nostru ADN... citește mai departe

Arhanghelul Uriel

  Schematic, se pot asocia Arhanghelului Uriel urmatoarele: fiind asociat cu Flacara lui Dumnezeu, Arhanghelul Uriel este de mare ajutor atunci cand exista un impas de idei. Aduce idei gen “a picat fisa sau scanteie divina”; ajuta la raspandirea Luminii cunoasterii lui Dumnezeu... citește mai departe

Arhanghelul Sandalfon

  Schematic, se pot asocia Arhanghelului Sandalfon urmatoarele: este conducatorul rugaciunilor noastre catre Dumnezeu. Puneti pe o foaie de hartie dorintele voastre, imaginati-va ca o inmanati lui Sandalfon si rugati-l sa va duca rugaciunile direct la Dumnezeu. Veti primi apoi cumva niste semne ca acest lucru s-a intamplat cu adevarat; ajuta la stabilirea sexului copilului; ajuta compozitorii, creatorii de muzica in general si pe cei pentru care muzica este menirea lor principala, punandu-i uneori in legatura directa cu Simfonia Universului;...citește mai departe

Arhanghelul Samuel

  Schematic, se pot asocia Arhanghelului Samuel urmatoarele: ne ajuta sa avem pace sufleteasca si lumina. Ne poate calma daca suntem agitati; ne ajuta sa radiem iubire si sa primim iubire in acelasi timp. Ne ajuta sa aducem Soarele in interiorul fiintei noastre prin iubire sincera si neconditionata; ne ajuta sa vedem prin filtrul iubirii frumusetea interioara a fiecarui om, sa constientizam ca suntem cu totii copii ai lui Dumnezeu, sa indepartam de la noi orice sentiment de ura fata de cineva, chiar si fata de dusmani... citește mai departe

Arhanghelul Raziel

  Schematic, se pot asocia Arhanghelului Raziel urmatoarele: ne ajuta sa putem avea acces la informatii din cartea vietii. Aceste informatii ne pot veni sub forma de viziuni in exercitii efectuate in scopul vizualizarii unor vieti anterioare sau sub forma de vise clarvizionare; poate ajuta vindecatorii sa aiba acces la informatii importante din vietile anterioare ale pacientilor, in scopul descoperirii realelor cauze ale problemelor de sanatate din aceasta viata. Accesul poate fi facut fie prin regresie hipnotica, fie pur si simplu prin viziuni ale unor imagini importante pe care terapeutul le primeste atunci cand ajunge in apropierea pacientului sau cand il atinge cu palmele... citește mai departe

Arhanghelul Raguel

  Schematic, se pot asocia Arhanghelului Raguel urmatoarele: aduce pace si armonie in relatiile interumane; ajuta oamenii sa aiba un mediu armonios si calm la serviciu sau acasa, in familie; inlatura neintelegerile intre oameni; poate ajuta la repararea unor prietenii vechi si valoroase, stricate din cauza Egoului excesiv si a orgoliului;... citește mai departe

Arhanghelul Metatron

  Schematic, se pot asocia Arhanghelului Metatron urmatoarele: aduce frumusete in gandurile noastre si ne ajuta sa constientizam ca tot ceea ce este in Univers, este creatie a lui Dumnezeu; elimina negativismul; ne ajuta sa intelegem ca gandurile frumoase sunt cele ce nasc rezultate frumoase in viata noastra; este punte de legatura intre Cer si Pamant si ne ajuta sa ne descoperim menirea divina in aceasta viata, sprijinindu-ne in proiectele conforme acestei meniri; este cel ce consemneaza in asa numita biblioteca universala, denumita “Akasha”, toate actiunile si gandurile din Universul nostru; ajuta foarte mult copiii, indeosebi pe cei cu inzestrari spirituale, pe cei etichetati cu tulburari de atentie si pe copiii foarte irascibili sa devina mai calmi;... citește mai departe

Arhanghelul Jofiel

  Schematic, se pot asocia Arhanghelului Jofiel urmatoarele: aduce frumusete in gandurile noastre si ne ajuta sa constientizam ca tot ceea ce este in Univers, este creatie a lui Dumnezeu; elimina negativismul; ne ajuta sa intelegem ca gandurile frumoase sunt cele ce nasc rezultate frumoase in viata noastra; aduce frumusete in sentimentele noastre, ajutandu-ne sa vedem tot ceea ce se intampla in viata, intr-un mod pozitiv si optimist; preface ignoranta, mandria si ingustimea mintii in lumina, adevar si intelepciune; ne ajuta sa ne infrumusetam casa si biroul, astfel incat sa ne simtim confortabil, sa stam sau sa lucram cu placere in ele ; ne ajuta in domeniul infrumusetarii personale, la nivel de trup fizic sau de imbracaminte; ne ajuta sa dam nastere la creatii frumoase, in orice domeniu ne-am desfasura activitatea;... citește mai departe

Arhanghelul Jeremiel

   Schematic, se pot asocia Arhanghelului Jeremiel urmatoarele: ajuta in schimbarea la nivel personal, la modelarea sentimentelor si emotiilor; ajuta sufletele celor recent decedati sa isi revada retrospectiva ultimei vieti inainte de a se ridica la cer; ajuta si pe cei ce doresc sa capete o retrospectiva mai clara asupra vietii lor, cat inca se mai afla pe Pamant; ajuta la dezvoltarea capacitatii de a avea viziuni divine si vise profetice, precum si la interpretarea lor;... citește mai departe

Arhanghelul Haniel

   Schematic, se pot asocia Arhanghelului Haniel urmatoarele: ajuta in activitati de vindecare cu pulberi si cristale si ne poate calauzi in alegerea cristalelor benefice pentru sanatatea noastra; ajuta pentru rezolvarea problemelor de sanatate specifice femeilor; ajuta si barbatii in rezolvarea problemelor ce tin de latura lor feminina; ajuta la dezvoltarea intuitiei si a clarviziunii; ajuta la curatarea de energii negative;... citește mai departe

Arhanghelul Rafael

  Schematic, se pot asocia Arhanghelului Rafael urmatoarele: ajuta la vindecarea fizica si spirituala; ne ghideaza catre terapeutii potriviti atunci cand avem o problema de sanatate; ajuta vindecatorii, indiferent ca este vorba de medicina alopata, energetica sau homeopata; descopera multe secrete vindecatorilor aflati la inceput de drum, la nivel de intuitie si idei de actiune; ajuta impreuna cu Arhanghelul Ariel la vindecarea animalelor si plantelor; este un protector deosebit in timpul calatoriilor. Rugati-l sa va pazeasca pe voi sau pe cei dragi voua atunci cand se porneste la un drum. Vi se daruieste un scut de nepatruns;... citește mai departe

Arhanghelul Mihail

  Schematic, se pot asocia Arhanghelului Mihail urmatoarele: ajuta la vindecarea starilor de neliniste, ingrijoarare, frica si nervozitate, putand fi invocat ori de cate ori simtim aceste stari. De fiecare data cand ne simtim prabusiti, El ne reda increderea in noi insine, ne ajuta sa trecem peste toate adversitatile si problemele, invatandu-ne sa fim rabdatori atunci cand cerem ajutor divin pentru rezolvarea acestora, deoarece orice eveniment din viata noastra nu este intamplator, face parte din planul divin si are un scop bine determinat, ajutandu-ne deci sa avem o alta viziune asupra vietii; ajuta la taierea cordoanelor eterice ce au ramas intre noi si o persoana bolnava, sau o persoana nervoasa, manioasa, dupa ce am fost in preajma ei... citește mai departe

Arhanghelul Gabriel

  Schematic, se pot asocia Arhanghelului Gabriel urmatoarele: impreuna cu Maica Domnului, ofera ajutor, protectie si calauzire copiiilor; ajuta parintii ce doresc sa conceapa un copil; ajuta la nastere; este un mesager al Domnului; ne ajuta sa comunicam cu noi insine, cu Dumnezeu si cu semenii nostri; ne ajuta sa ne descoperim pe noi insine si sa ne punem in valoare calitatile; ne ajuta in proiectele creative; ne incurajeaza sa folosim cunoasterea intuitiva si ne ajuta sa o dezvoltam; ajuta in mod deosebit pe cei a caror misiune personala este comunicarea sau arta;... citește mai departe

Arhanghelul Azrael

  Schematic, se pot asocia Arhanghelului Azrael urmatoarele: are un mare respect fata durerea umana si aduce liniste, mangaiere si tarie; ajuta si intareste pe cei ce au pierdut pe cineva drag; ajuta muribunzii, in pragul mortii fizice, sa faca marea trecere la ceruri, cu bucurie si curaj, insotindu-le sufletele pe acest drum; ajuta pe cei ce se afla in perioade de tranzitie si profunda transformare si ii invata ca toate sfarsiturile si inceputurile sunt naturale si fac parte din Univers;... citește mai departe

Arhanghelul Nataniel

  Schematic, se pot asocia Arhanghelului Nataniel urmatoarele: ne ajuta sa inaintam si ne coordoneaza pe drumul evolutiei spirituale; ne poate scoate in cale elementele adevarate ce ne pot ajuta rapid in evolutia spirituala (oameni intelepti, cursuri, carti, articole diverse) si ne fereste de asa-zisii falsi profeti sau lucratori de lumina; ne ajuta la cresterea capacitatii de concentrare, la ordonarea gandurilor;... citește mai departe

72 îngeri de lumină 

  Ingerii sint denumiti Fii ai vietii. Un rang care serveste ca intermediar între Dumnezeu si Om. Îngerii sunt cel mai aproape de pamânt si de lucrurile pamântesti, în timp ce Arhanghelii au mai multe in comun cu regatul ceresc. Ambele ordine sunt foarte asemenatoare si deseori sarcinile lor se întâlnesc. Îngerii au doua mari sarcini. Prima, ei sunt responsabili de protejarea treburilor oamenilor într-o maniera mai directa decât principatele, în loc sa protejeze o întreaga natiune, îngerii protejeaza o anumita familie, un suflet individual, ghidându-l subtil si tinându-l în siguranta, protejându-l împotriva atacurilor demonice. ... citește mai departe

Cele 7 raze ale arhanghelilor

Aceasta tehnica ofera 7 conexiuni cu 7 Arhangheli si respectiv cu Razele acestora. Aceste 7 conexiuni sint oferite intr-o singura Initiere la distanta, ce va face legatura cu fiecare Arhanghel si dupa care veti fi capabili sa invocati pe oricare dintre ei, sau pe toti odata, ori de cite ori doriti si aveti nevoie de asistenta lor.
  Ingerii nu va parasesc niciodata si nici nu va ignora. Ei va vor asculta indiferent de ora din noapte sau din zi pe care o alegeti pentru a-i invoca.
  In timp ce veti fi conectati la fiecare Arhanghel, veti fi deasemeni conectati la fiecare din Razele pe care acestia le deservesc, si deci automat la culoarea corespunzatoare.
  Prin simpla vizualizare a culorii pe care o deserveste fiecare Arhanghel, veti simti automat si legatura ce se stabileste cu fiecare dintre acestia. Acest lucru este ideal pentru acei ce au dificultati in a vizualiza obiecte sau fiinte, deoarece in acest caz se cere simpla vizualizare a unei culori... citește mai departe