Blogs Home » Life » Gaming » Jocuri Pentru Acasa

Jocuri Pentru Acasa

Cele mai noi informaţii despre ultimele jocuri pentru PC jocuri grafice de actiune realizate in 2015

Articole Blog

01. Grand Theft Auto V Descarca Gratis - Dec 10, 2014 8:31:00 AM
Grand Theft Auto V nu mai are nevoie de nicio prezentare. A fost fără urmă de îndoială cel mai aşteptat titlu al acestui an, în ciuda faptului că nu şi-a făcut apariţia decât pe console, nu atât de populare în România precum în alte ţări. Şi totuşi, este direct proporţional interesul ridicat arătat faţă de joc cu nivelul sau calitativ? Cu alte cuvinte, au reuşit cei de la Rockstar să se autodepăşească şi să realizeze cel mai bun joc de acţiune open-world? Un răspuns succint ar fi da şi nu: GTA V este cel mai bun joc din serie, însă nu reuşeşte să se delimiteze de unele dintre problemele acesteia.
              
02. Mafia 2 Descarca Gratis - Dec 10, 2014 8:26:00 AM
Povestea include toate elementele necesare unei intrigi mafiote respectabile: famiglii rivale (trei la număr acum), capii tradiţionalişti versus cei care văd afacerile cu drogurile drept viitorul luminos, şmecherii de cartier cu aspiraţii înalte, problemele personale care se rezolvă cu pumnul şi/sau glontele în cap, trădări, dar şi prietenie adevărată. Per total, o combinaţie aproape reuşită, dacă unele părţi nu ar fi fost fie forţate (capitolul cu închisoarea), fie apărute din neant, fără vreo explicaţie (pastila cu „cârtiţa” FBI). În rest însă, intriga te prinde şi, urmărind strict linia narativă, fără plimbări de dragul plimbărilor, o să ai în jur de 10 ore de condus, împuşcat, cafteală cu pumnii, condus, împuşcat, cafteală, condus, împuşcat… ai prins ideea.

03. Splinter Cell Double Agent Descarcare Gratis - Dec 10, 2014 8:19:00 AM
In Splinter Cell Double Agent ai sansa sa experimentezi viata unui agent dublu in incercarea de a patrunde si de a distruge organizatia terorista din interior.Fisher se infiltreaza intr-o grupare terorista numai pentru a le castiga increderea acestora, astfel eliminandu-i din interior, de aceea va trebui sa se comporte ca un terorist cu sange rece.Trebuie sa ai mare grija in luarea deciziilor chiar daca acesta presupune dovedirea neloialitatii fata de propria agentie, NSA. www.youtube.com/ splinter cell gameplayDescrca Gratuit Etichete: Tom Clancy's Splinter Cell Double Agent, Tom Clancy's Splinter Cell Double Agent Download, Tom Clancy's Splinter Cell Double Agent free download, Tom Clancy's Splinter Cell Double Agent iso tpb Medal of Honor 
04. Medal Of Honor 2010 Descarca Gratis - Dec 10, 2014 8:05:00 AM
Medal Of Honor 2010 este realizat de cei de la Danger Close Games si este construit pe acelasi engine ca Battlefield 3 si Need for Speed: The Run, si anume Frostbite 2.0.
In majoritatea misiunilor din , nu trebuie sa iti faci griji in privinta gloantelor, pentru ca poti sa ceri oricand gloante de la coechipieri. E ca si cum ai juca cu un “trainer” pentru gloante.M-a cam deranjat faptul ca jocul nu are “cover mode” si trebuie sa presupui ca in unele zone nu esti vazut si nu se poate trage asupra ta. Poti sa te apleci stanga sau dreapta de dupa un perete, dar neavand “cover mode”, trebuie sa presupui ca esti indeajuns de departe de margine ca sa nu se traga prea mult asupra ta, si indeajuns de aproape ca sa vezi ceva.Sursa Youtube Triler
 Medal of Honor