Helen

Un blog despre oportunitatea SFI, diverse articole si reguli pentru succes.

Articole Blog

01. Cele 7 componente ale succesului - May 24, 2014 7:05:00 PM

Orice aţi dorit vreodată, sau orice factor pe care îl consideraţi important pentru fericirea voastră poate fi plasat în unul din cele şapte componente. Aceste şapte componente ale succesului sunt compatibile cu tot ceea ce s-a scris sau s-a descoperit despre succes şi fericire. Ele caracterizează viaţa şi realizările tuturor oamenilor de succes. Ele includ tot ceea ce v-aţi fi putut dori vreodată. Viaţa voastră ideală este un amestec al acestor şapte componente, combinate astfel încât să vă facă fericiţi în orice moment. Definind succesul sau fericirea voastră, în funcţie de una sau mai multe dintre aceste şapte componente, vă creaţi o ţintă clară pe care să o atingeţi. Apoi, puteţi măsura cât de bine procedaţi pentru a vă atinge scopul. Puteţi identifica domeniile în care va trebui să faceţi schimbări, dacă doriţi să vă îmbunătăţiţi viata. Trebuie să începeţi cu scopul stabilit, cu modul vostru de a vă vedea viitorul perfect, începeţi să vă descătuşaţi puterile interioare, atunci când vă „vedeţi" viaţa, exact ca şi când ea ar fi perfectă din toate punctele de vedere. Primul lucru pe care îl aveţi de făcut este să creaţi un proiect, o imagine clară a ţelului spre care vă îndreptaţi şi cum va arăta acesta atunci când îl veţi realiza. Această imagine, vă va servi mai apoi drept un principiu organizator, un ghid, un punct de reper la care să vă raportaţi, pentru a putea evalua progresul pe care-l faceţi în procesul de materializare a scopului stabilit.

1. PACEA INTERIOARĂ

Prima dintre cele şapte componente ale succesului, dar si cea mai importantă, este pacea interioară. Acesta este bunul cel mai de preţ al omului. Fără ea, nimic altceva nu are valoare. De aceea o căutăm toată viaţa. Obişnuim să analizăm cât de bine ne este la un moment dat, în funcţie de gradul nostru de pace sufletească.


2. SĂNĂTATEA SI ENERGIA

A doua componentă a succesului o constituie sănătatea si energia, întocmai cum pacea interioară este starea voastră mentală normală si firească, sănătatea şi energia reprezintă starea normală si naturală. Corpul vostru are o tendinţă naturală spre sănătate, în absenţa interferenţelor mentale sau fizice, el produce energie cu uşurinţă şi din abundenţă,iar sănătatea perfectă apare în absenţa oricăror dureri, tulburări, sau boli. E minunat faptul că trupul vostru este alcătuit astfel încât, atunci când încetaţi să faceţi anumite lucruri, deseori se reface şi devine sănătos şi plin de energie, fără ajutor din afară. Dacă obţineţi tot felul de lucruri în plan material, dar vă pierdeţi sănătatea şi pacea interioară, nu vă puteţi bucura aproape deloc de realizările voastre. Imaginaţi-vă că aveţi o sănătate perfectă. Gândiţi-vă cum aţi arăta, dacă aţi fi imaginea ideală a perfecţiunii fizice. Ce înfăţişare aţi avea? Cum v-aţi simţi? Care ar fi greutatea voastră? Ce fel de alimente aţi mânca şi ce exerciţii fizice aţi face? Ce anume aţi face mai mult - şi ce mai puţin?

3. RELAŢII PLINE PE IUBIRE

A treia componentă a succesului o constituie relaţiile pline de iubire. Acestea sunt relaţiile cu oamenii pe care-i iubiţi şi la care ţineţi, persoanele care vă iubesc şi ţin la voi. Ele reprezintă etalonul în ceea ce priveşte felul în care vă descurcaţi cu adevărat, ca fiinţă umană. Cele mai multe momente de fericire şi nefericire din viaţă provin din relaţiile noastre cu alţii - şi aceste relaţii sunt cele care definesc, cu adevărat, calitatea noastră de oameni. O calitate esenţială a unei persoane normale este abilitatea acesteia de a crea si menţine relaţii de prietenie şi intime pe termen lung cu ceilalţi oameni. Esenţa personalităţii voastre se dezvăluie prin felul în care comunicaţi cu ceilalţi şi prin modul în care ei se înţeleg cu voi.

4. LIBERTATEA FINANCIARĂ

A patra componentă a succesului este libertatea financiară. A fi liber din punct de vedere financiar înseamnă a avea destui bani pentru a nu-ţi mai face tot timpul griji din cauza lor, aşa cum face majoritatea oamenilor. Nu banul stă la originea oricărui rău, ci lipsa banilor. Obţinerea propriei independenţe financiare reprezintă unul dintre cele mai importante scopuri şi responsabilităţi din viaţa noastră. Este o problemă prea importantă pentru a fi lăsată în voia sorţii.

5. IDEALURI ŞI ŢELURI IMPORTANTE


Idealurile şi ţelurile importante alcătuiesc cea de-a cincea componentă a succesului. Potrivit dr. Viktor E. Frankl, autorul cărţii Man'sSearch forMeaning (Omul în căutarea unui Ideal), probabil cea mai adâncă dorinţă din subconştientul nostru este nevoia de sens si scop în viaţă. Pentru a fi cu adevărat fericiţi, avem nevoie de un simţ clar al direcţiei. Avem nevoie de un angajament faţă de ceva mai mare si mai important decât noi înşine. Trebuie să simţim că viaţa noastră are un sens - că, într-un fel, ne aducem o contribuţie utilă în această lume. Fericirea a fost definită ca „realizarea progresivă a unui ideal important". Puteţi fi fericiţi, doar când vă îndreptaţi pas cu pas înspre ceva ce este cu adevărat important pentru voi. Gândiţi-vă care sunt activităţile şi realizările care vă fac plăcere. Ce făceaţi în trecut, când v-aţi simţit cel mai fericit? Ce fel de activităţi vă dau un adevărat sens şi scop în viaţă?


6. AUTOCUNOASTEREA SI CONŞTIINŢA DE SINE

A şasea componentă a succesului este autocunoaşterea şi conştiinţa de sine. De-a lungul istoriei, autocunoaşterea a mers mână în mână cu pacea interioară şi cu realizările exterioare ale omului. Expresia „Omule, cunoaşte-te pe tine însuţi" vine de la vechii greci. Pentru a lucra la capacitate maximă, trebuie să ştiţi cine sunteţi si de ce gândiţi şi simţiţi în felul în care o faceţi. Trebuie să înţelegeţi forţele şi influenţele care v-au modelat caracterul, încă din fragedă copilărie. Trebuie să ştiţi de ce reacţionaţi si răspundeţi oamenilor şi situaţiilor din jurul vostru, în modul în care o faceţi. Numai atunci când vă veţi înţelege si vă veţi accepta pe voi înşivă, vă veţi putea îndrepta spre alte domenii ale vieţii voastre.

7. ÎMPLINIREA PERSONALĂ

A şaptea componentă a succesului o constituie împlinirea personală. Aceasta vă dă sentimentul că puteţi deveni tot ceea ce vă doriţi. Este certitudinea că vă îndreptaţi spre atingerea potenţialului maxim ca fiinţă umană. Psihologul Abraham Maslow a numit acest lucru „autorealizare". El a spus că aceasta este caracteristica de bază a celor mai sănătoase, fericite şi de succes persoanele din societatea noastră.

Definirea celor şapte componente vă oferă o serie de scopuri spre care să vă îndreptaţi. Când vă definiţi viaţa în termeni ideali, când aveţi curajul să decideţi exact ce anume doriţi, începeţi să iniţiaţi procesul de deblocare a puterilor voastre ascunse, pentru a avea succes.
http://www.tripleclicks.com/13058283.27/pbgw
02. Libertatea financiara - May 24, 2014 6:41:00 PM


A fi liber din punct de vedere financiar înseamnă a avea destui bani pentru a nu-ţi mai face tot timpul griji din cauza lor, aşa cum face majoritatea oamenilor. Nu banul stă la originea oricărui rău, ci lipsa banilor. Obţinerea propriei independenţe financiare reprezintă unul dintre cele mai importante scopuri şi responsabilităţi din viaţa noastră. Este o problemă prea importantă pentru a fi lăsată în voia sorţii.
Peste 80% din populaţie este preocupată de problemele legate de bani. Mulţi se gândesc la bani şi îşi fac griji din cauza lor când se trezesc dimineaţa, când iau micul dejun si pe parcursul întregii zile. Se gândesc si vorbesc despre bani în timpul serii. Nu este un mod sănătos şi fericit de a trăi. Nu vă ajută deloc să daţi tot ce aveţi mai bun în voi. Banii sunt importanţi.Cele mai multe dintre îngrijorările, tensiunile, neliniştile şi motivele pentru care ne pierdem pacea interioară sunt determinate de grija pentru bani. Multe dintre problemele de sănătate apar datorită stresului cauzat de lipsa de bani.


Multe dintre problemele interumane sunt cauzate de grijile pentru bani şi una dintre principalele cauze de divorţ o reprezintă disputele legate de bani. De aceea, vă sunteţi datori vouă înşivă să vă folosiţi talentele şi abilităţile, până în momentul în care ştiţi că puteţi câştiga destui bani, astfel încât să nu mai trebuiască să vă faceţi griji din cauza lor. Senzaţia de libertate este esenţială în realizarea oricărui alt ţel important şi nu vă veţi simţi liberi, până când nu veţi avea destui bani, astfel încât să nu mai fiţi preocupaţi de ei. Unul dintre ţelurile principale din viaţa voastră trebuie să fie asigurarea independenţei financiare, fără a vă autoamăgiţi, fără a amâna, sau a vă lăsa în voia norocului. Imaginaţi-vă că aveţi o baghetă magică şi că o puteţi folosi pentru a vă concepe viaţa financiară exact aşa cum doriţi. Cum ar arăta ea, dacă v-aţi atinge toate scopurile financiare? Ce ar fi diferit în viaţa voastră de zi cu zi? Ce anume aţi face mai mult, sau mai puţin? Cât de mult aţi vrea să câştigaţi într-un an, în cinci ani, în zece ani, începând de azi? Ce stil de viaţă aţi adopta? Cât de mare aţi dori să fie contul vostru din bancă? Cât de mare aţi dori să fie pensia? Acestea sunt întrebări foarte importante! Majoritatea oamenilor nici nu şi le pun şi nici nu răspund la aceste întrebări în întreaga lor viaţă. Dar, dacă vă este perfect clar unde vreţi să ajungeţi din punct de vedere financiar, puteţi învăţa ceea ce trebuie să ştiţi şi să ajungeţi unde v-aţi propus. Când veţi decide exact cum aţi dori să arate aspectul financiar al vieţii voastre, veţi putea utiliza acest sistem pentru a vă împlini ţelurile, mai rapid decât v-aţi imaginat. Totul începe cu definirea clară a viitorului financiar şi apoi prin elaborarea unui plan pentru a-l realiza.

http://www.tripleclicks.com/13058283.27/pbgw
03. Relatii pline de iubire - May 24, 2014 6:11:00 PM

Relaţiile pline de iubire sunt relaţiile cu oamenii pe care-i iubiţi şi la care ţineţi, persoanele care vă iubesc şi ţin la voi. Ele reprezintă etalonul în ceea ce priveşte felul în care vă descurcaţi cu adevărat, ca fiinţă umană. Cele mai multe momente de fericire şi nefericire din viaţă provin din relaţiile noastre cu alţii - şi aceste relaţii sunt cele care definesc, cu adevărat, calitatea noastră de oameni. O calitate esenţială a unei persoane normale este abilitatea acesteia de a crea si menţine relaţii de prietenie şi intime pe termen lung cu ceilalţi oameni. Esenţa personalităţii voastre se dezvăluie prin felul în care comunicaţi cu ceilalţi şi prin modul în care ei se înţeleg cu voi.
Puteţi măsura oricând starea în care se află relaţiile voastre, printr-un test simplu: râsul. Singura măsură certă a felului în care merg lucrurile este dată de cât de mult se râde într-o familie, sau cât de mult râd doi oameni care sunt împreună. Când o relaţie este cu adevărat fericită, oamenii râd foarte mult când sunt împreună. Când o relaţie se strică, primul lucru care dispare este râsul.
Acest lucru este adevărat si pentru companii. Organizaţiile performante, profitabile sunt acelea în care oamenii râd si glumesc împreună. Ei se bucură unul de altul şi de munca lor. Ei funcţionează bine şi eficient în echipă. Sunt mai optimişti, mai deschişi spre idei noi, mai creativi şi mai flexibili. Obişnuiam să cred că oamenii reprezintă o verigă importantă a oricărei afaceri. Apoi am învăţat un adevăr mare: oamenii sunt chiar afacerea. Mobila şi accesoriile pot fi înlocuite. Produsele, serviciile si clienţii se vor schimba în timp. Dacă, însă, aveţi oamenii potriviţi, compania va continua să prospere.
Singura şi cea mai importantă responsabilitate a conducerii este să asigure armonia şi fericirea angajaţilor, să creeze un climat de optimism, entuziasm şi moral ridicat. Acest „spirit de solidaritate" este calitatea distinctă a tuturor organizaţiilor mondiale de înaltă clasă. Care este relaţia ideală pentru voi? Cu cine ar fi şi cum ar arăta? Dacă aţi putea concepe fiecare relaţie importantă din viaţa voastră, în cel mai mic detaliu, ce aţi dori mai mult - sau mai puţin? Ce aţi putea face, începând de azi, pentru a crea aceste condiţii în viaţa voastră? Dacă nu aveţi o idee clară despre ceea ce doriţi cu adevărat într-o relaţie cu o altă persoană, vă veţi găsi probabil în situaţii pe care nu le-aţi ales voi. In viaţă, problemele sunt aproape invariabil „probleme cu ceilalţi oameni". Ele se află pretutindeni. Problemele cu ceilalţi contribuie în mai mare măsură la destabilizarea liniştii interioare - şi vă subminează sănătatea, mai mult decât oricare alt factor.Din această cauză, unul dintre ţelurile voastre majore trebuie să fie acela de a crea un mediu uman în care să puteţi fi fericiţi, mulţumiţi şi împliniţi. Trebuie să vă examinaţi relaţiile, una câte una, şi să dezvoltaţi un plan pentru a face ca fiecare în parte să fie plăcută şi satisfăcătoare. Numai atunci când veţi avea control asupra relaţiilor voastre şi ele se vor desfăşura armonios, vă veţi putea focaliza gândurile spre autoexprimare şi autorealizare, care vă permit folosirea întregului vostru potenţial.


http://www.tripleclicks.com/13058283.27/pbgw
04. Pacea interioara - May 24, 2014 5:38:00 PM

Pacea interioară este bunul cel mai de preţ al omului. Fără ea, nimic altceva nu are valoare. De aceea o căutăm toată viaţa. Obişnuim să analizăm cât de bine ne este la un moment dat, în funcţie de gradul nostru de pace sufletească. Pacea interioară este busola voastră internă. Când trăiţi în armonie cu cele mai înalte valori ale voastre şi cu cele mai intime convingeri - când aveţi un echilibru perfect în viaţă - vă bucuraţi de pace interioară. Dacă, dintr-un motiv sau altul, vă compromiteţi valorile sau acţionaţi împotriva ghidului vostru interior, pacea sufletească este prima care suferă.

Pacea interioară - sau armonia - este esenţială pentru performanţa maximă a tuturor grupurilor umane - de la relaţiile noastre cu prietenii şi cu membrii familiei,până la cele de serviciu, cu firmele sau organizaţiile în care lucraţi. Toate relaţiile interumane înfloresc, atunci când există armonie. Toate deprinderile, principiile morale, normele de comportament şi diplomaţia se învârt în jurul dorinţei pe care o are fiecare persoană de a-şi asigura pacea interioară proprie, fără să deranjeze pacea interioară a celorlalţi.
In companii, pacea interioară poate fi măsurată prin gradul de armonie care există între angajaţi. Companiile productive, profitabile, sunt cele ai căror angajaţi se simt bine si mulţumiţi de ei înşişi. Ei se simt fericiţi şi în siguranţă la serviciu.
Ei pot fi ocupaţi, sau chiar implicaţi total în activitatea lor, dar sunt liniştiţi în interior.
Adevărul minunat legat de pacea interioară este că ea constituie condiţia normală, firească a fiecăruia dintre voi. Fericirea este dreptul vostru din naştere. Ea vă aparţine. Nu este ceva ce trăiţi ocazional, dacă aveţi noroc. Pacea interioară este esenţială pentru însăşi existenţa umană. Este condiţia de bază pentru a ne putea bucura de toate celelalte. Atingerea păcii interioare trebuie să fie principiul organizator principal al vieţii voastre. Acesta trebuie să devină scopul suprem cărora li se subordonează celelalte ţeluri. De fapt, aveţi succes ca persoană, în măsura în care vă atingeţi propria fericire, propria mulţumire de sine, sentimentul de bunăstare personală - pe scurt, propria pace sufletească.
Pacea interioară este atât de importantă pentru tot ceea ce realizaţi, încât trebuie supusă unei analize riguroase. De unde vine ea? în ce împrejurări apare? Cum poţi avea mai multă pace interioară? În termenii cei mai simpli, vă simţiţi fericiţi si liniştiţi, ori de câte ori vă eliberaţi complet de emoţiile distructive de teamă, furie, îndoială, vinovăţie, resentiment şi îngrijorare, în absenţa emoţiilor negative, vă bucuraţi firesc, fără eforturi, de pace interioară. Secretul fericirii este să eliminaţi sistematic - sau cel puţin să minimalizaţi - acele aspecte din viaţă care vă cauzează stres de orice fel, sau vă induc un sentiment negativ.
Secretul pentru a avea o viaţă fericită, productivă este de a obţine propria pace interioară, eliminând sistematic din jurul nostru persoanele, situaţiile si emoţiile negative care ne fac nefericiţi. Măi, să fie!!! Poate fi fericirea chiar atât de simplu de obţinut? Aici încep problemele. Obstacolul major în eliminarea negativismului ce stă în calea fericirii noastre este ataşamentul faţă de persoanele negative si de situaţiile care îl produc.
Mintea raţională vine cu tot felul de argumente logice în favoarea complacerii în situaţia existentă, în loc să lucreze pentru noi, să ne ofere soluţii la probleme, uluitorul nostru creier lucrează de zor pentru a ne menţine în continuare înnămoliţi în ele.
Nu vă îngrijoraţi pentru ceea ce este posibil sau nu, pentru acest moment.
Eliberaţi-vă mintea de toate limitările si fiţi perfect egoişti. Imaginaţi-vă doar viaţa exact aşa cum ar trebui să fie, pentru ca voi să vă bucuraţi de pacea interioară pe care o doriţi. Ce aţi face? Unde aţi trăi? Cine ar fi alături de voi? Cum v-aţi petrece timpul? Amintiţi-vă că nu puteţi atinge o ţintă, dacă nu o vedeţi. Dar, dacă v-o puteţi imagina clar, există o probabilitate mai mare să o atingeţi! Dacă sunteţi om de afaceri, creaţi-vă o viziune a viitorului ideal - a modului în care ar arăta serviciul vostru, dacă ar fi perfect în cel mai mic detaliu. Ce aţi face mai mult (sau mai puţin) pentru a atinge, în mediul în care lucraţi, nivele mai înalte de armonie şi cooperare? Cum ar fi viaţa de familie, dacă voi şi cei la care ţineţi aţi trăi într-o stare de pace şi mulţumire perfecte? Ce anume aţi face pentru a-i ajuta pe alţii să fie fericiţi, în cadrul procesului de a atinge propria voastră fericire? Când vă propuneţi drept scop pacea interioară si planificaţi totul, hotărând ce anume vă ajută, sau nu, în atingerea scopului stabilit, probabil că nu veţi mai face niciodată greşeli. Veţi face şi veţi spune ceea ce trebuie. Vă veţi trezi că acţionaţi conform unor principii mai înalte. Vă veţi simţi minunat în propria piele.Pacea interioară este cheia.

http://www.tripleclicks.com/13058283.27/pbgw
05. Schimba-ti modul de a gandi! - May 12, 2014 12:22:00 PM

"Natura nu face glume. Este întotdeauna adevarata, întotdeauna serioasa, întotdeauna severa. Este întotdeauna dreapta, iar erorile si greselile sunt mereu ale omului.
Natura îl dispretuieste pe cel incapabil sa o aprecieze, înfatisându-se si dezvaluindu-si secretele doar în fata celui apt, pur si integru."
JOHANN WOLFGANG VON GOETHE

Oamenii de succes gândesc mai eficient decât cei care nu ajung la reusita. Ei îsi abordeaza vietile, relatiile, obiectivele, problemele si experientele în mod diferit fata de ceilalti. Ei sadesc seminte mai bune si, drept rezultat culeg vieti mai bune. Daca vei învata sa gândesti si sa actionezi precum alti oameni de succes, fericiti, sanatosi si prosperi, te vei bucura în curând de un mod de viata asemanator cu al lor. Când îti vei schimba felul de a gândi, îti vei transforma si viata.

A existat odata o femeie, de aproximativ 30 de ani, casatorita si cu doi copii. Precum multe alte persoane, ea crescuse într-un camin în care fusese criticata constant si
tratata nedrept de catre parintii ei. Drept urmare, îsi dezvoltase sentimente adânci de inferioritate si un respect de sine diminuat. Era negativa si tematoare si nu avea nici un pic de încredere în ea însasi. Era timida si rezervata si nu considera ca are vreo valoare. Simtea ca nu este talentata la nimic.
Într-o zi, în timp ce conducea catre un magazin, o alta masina a trecut pe rosu si s-a izbit de a sa. Când s-a trezit, era la spital cu contuzii usoare si îsi pierduse complet memoria. Putea vorbi, dar nu îsi aducea aminte nimic din viata ei trecuta. Era complet amnezica. La început, doctorii au crezut ca va fi ceva temporar.
Dar saptamânile treceau si ea nu îsi recapata memoria.Sotul si copiii sai o vizitau zilnic, dar ea nu îi recunostea. Acesta era un caz atât de neobisnuit, încât alti doctori si specialisti au venit sa o viziteze; sa o testeze si sa îi puna întrebari despre starea ei.
Intr-un final, ea s-a întors acasa, fara nici o amintire despre viata ei trecuta. Fiind hotarâta sa înteleaga ce i se întâmplase, a început sa citeasca materiale medicale si sa studieze intens despre amnezie si pierderea memoriei. S-a întâlnit si a vorbit cu specialisti în acest domeniu. Apoi a publicat un studiu despre starea ei. Nu mult dupa aceea,a fost invitata sa participe la o conventie medicala pentru a-si prezenta lucrarea, pentru a raspunde la întrebari despre amnezia ei si pentru a-si împartasi experientele si ideile legate de functionarea neurologica. În timpul acestei perioade, s-a întâmplat ceva uimitor. A devenit o cu totul alta persoana. Toata atentia care i-a fost acordata în spital si dupa aceea a facut-o sa se simta valoroasa, importanta si iubita cu adevarat de familia ei.Interesul aratat de catre specialistii în medicina a contribuit la consolidarea stimei si respectului de sine. A
devenit o femeie cu adevarat pozitiva, încrezatoare, sociabila,deosebit de elocventa, bine informata si foarte solicitata ca orator si autoritate în lumea medicala.
Toata amintirea copilariei ei nefericite fusese stearsa complet. De asemenea, sentimentele ei de inferioritate au disparut. Ea a devenit o noua persoana. Si-a schimbat viata si modul de a gândi.


Filosoful scotian David Hume a fost primul care a propus ideea de tabula rasa sau de placuta nescrisa. Conform acestei teorii, fiecare persoana vine pe lume fara gânduri
sau idei si tot ceea ce gândeste si simte este învatat începand cu perioada copilariei. Este ca si cum mintea unui copil ar fi o placuta nescrisa, pe care fiecare experienta si persoana cu care acesta intra în contact lasa o urma. Adultul devine suma a tot ceea ce învata, simte si experimenteaza în timp ce creste. Ceea ce adultul face si devine mai târziu este rezultatul acestei conditionari anterioare. Dupa cum scria Aristotel: "Tot ce e imprimat este exprimat."
Cea mai mare descoperire a secolului XXîn domeniul potentialului omenesc a fost, poate, cea a conceptului de sine. Potrivit acestei idei, fiecare persoana îsi dezvolta un manunchi de credinte în legatura cu ea însasi, începând de la nastere. Conceptul despre tine însuti devine apoi programul de baza al calculatorului tau subconstient,
determinând tot ceea ce gândesti, spui, simti si faci. Din acest motiv, orice schimbare în viata ta exterioara începe cu o modificare a conceptului despre tine însuti, a felului în care gândesti si simti despre tine si lumea ta.Copilul se naste fara un concept despre el însusi. Fiecare idee, opinie, sentiment, atitudine sau valoare pe care o ai ca adult ai învatat-o în copilarie. Tot ceea ce esti astazi
constituie rezultatul unei idei sau impresii pe care ai preluat-o si ai acceptat-o ca fiind adevarata. Când crezi ca ceva este real, acest lucru devine adevarat pentru tine,
oricare ar fi acesta. "Nu esti ceea ce gândesti ca esti, ci esti ceea ce gândesti."http://www.tripleclicks.com/13058283.27/pbgw

06. Calitatile invingatorilor - May 7, 2014 7:25:00 AM

Te regasesti in vreunul din urmatoarele:

1.Invingatorii sunt calauziti. Sunt oameni foarte ambitiosi si sunt calauziti de ceea ce vor sa obtina. Ei nu accepta “NU” ca raspuns si se automotiveaza pentru a merge mai departe.
“Am ratat peste 9000 de lovituri in cariera mea. Am pierdut peste 300 de meciuri. De 26 de ori am avut incredere ca vom castiga si am pierdut. Am dat gres in repetate randuri in viata mea. Si din aceasta cauza am reusit.” Michael Jordan


2.Invingatorii isi asuma responsabilitati. Isi asuma ceea ce se intampla in viata lor si nu dau vina pe factorii externi. Ei simt ca detin controlul asupra destinului lor si nu lasa pe altii sa decida pentru ei.

3.Invingatorii sunt dornici sa invete. Invata mereu si cauta continuu noi provocari. Niciodata nu au senzatia ca stiu suficient si cred cu convingere ca : Cunoasterea este intr-adevar Puterea.

4.Invingatorii sunt ganditori pozitivi. Privesc mereu viata dintr-o perspectiva optimista si incearca mereu sa intoarca totul in favoarea lor.
Ai grija la gandurile tale, ele vor deveni vorbe;
Ai grija la vorbele tale, ele vor deveni fapte;
Ai grija la faptele tale, ele vor deveni obiceiuri;
Ai grija la obiceiurile tale, ele vor deveni caracter;
Ai grija la caracterul tau, el va deveni destinul tau.

5.Invingatorii sunt modesti. Ei nu vor lasa niciodata Ego-ul sa stea in calea succesului lor. Stiu ce este mai important. Desi sunt modesti ei isi cunosc foarte bine valoarea si sunt increzatori in abilitatile lor.

6.Invingatorii sunt siguri pe ei. Nu ezita in a actiona si a lua decizii. Ei se concentreaza pe ceea ce urmeaza sa faca si “Apasa pe tragaci”. Ei nu gandesc negativ si se concentreaza pe actiunile lor.

7.Invingatorii isi seteaza obiective. Au obiective foarte clare, stiu exact ceea ce vor si cand vor. Si fac tot ce le sta in putere sa atinga obiectivele stabilite.
“Disciplina este puntea de legatura intre obiectiv si realizare.” Jim Rohn

8.Invingatorii se concentreaza pe solutii. In loc sa se concentreze pe problema, ei se concentreaza mai degraba pe modul de a rezolva problema. Nu se lasa tinuti in loc de trecut, ci lucreaza pe solutii.

9.Invingatorii muncesc din greu. Ei depun tot efortul si nu fug niciodata de munca. Sunt neobositi si continua sa mearga mai departe indiferent de greutati. Sunt condusi si dornici de succes.

10.Invingatorii actioneaza. Nu se retin niciodata de la actiune si sunt mereu primii la start. Nu au nevoie de memento pentru a incepe munca si a deveni legendari.

11.Invingatorii sunt buni ascultatori. Ei sunt atenti la ceilalti si se gandesc bine inainte de a vorbi. Stiu ca nu au raspuns la toate si mai stiu ca au nevoie si de ajutorul altora pentru a isi atinge obiectivele.
“Multi oameni nu asculta cu intentia de a intelege; ei asculta cu intentia de a raspunde.” Stephen R. Covey

12.Invingatorii sunt pasionati. Ei iubesc ceea ce fac si sunt dornici de viata. Isi folosesc aceasta obsesie interioara pentru a se incarca si a merge mai departe ; mai ales cand lucrurile merg rau.

13.Invingatorii sunt capabili sa stea singuri. Sunt foarte independenti si inteleg ca drumul spre victorie este uneori unul pe care trebuie sa mergi singur. Sunt foarte buni in comunicare si relationare dar totodata si cei mai buni lupi singuratici.

14.Invingatorii sunt automotivati. Sunt capabili sa se automotiveze atunci cand lucrurile merg greu si sunt capabili sa mearga mai departe. Ei au un foc permanent in interior care arde mereu pentru succes.

15.Invingatorii isi extind constant zona de confort. Sunt in mod constant in cautare de noi oportunitati si provocari pentru a-si extinde zona de confort. Ei stiu ca a fi multumit inseamna ca nu cauti sa perfectionezi si ai tendinta de a sta mereu pe margine.

16.Invingatorii au o vointa de fier. Sunt capabili sa reziste la tot felul de obstacole si greutati. Au o auto-disciplina buna si sunt capabili sa isi controleze corpul si mintea. Corpul le este templu.

17.Invingatorii au o stima de sine deosebita. Isi cunosc valoarea si au o parere buna despre ei. Sunt siguri de sine si nu au nevoie de aprobari din exterior pentru asta.

18.Invingatorii sunt perseverenti. Fac tot ce este moral posibil pentru a-si atinge obiectivele. Nu renunta usor si nu lasa obstacolele sa le stea in cale. Continua sa inainteze pana isi ating obiectivele.

19.Invingatorilor nu le e teama de esec. Stiu ca pentru a avea succes , la un moment dat vor avea si esecuri. Asa ca, decat sa le fie teama de esec, ei il accepta si invata de pe urma lui. Folosesc esecurile pentru a se automotiva pe viitor.

“ Esecul ar trebui sa fie profesorul nostru, nu dricarul nostru. Esecul este o intarziere nu o infrangere. Este un ocol temporar, nu o fundatura. Esecul este ceva ce putem evita doar daca nu spunem nimic, nu facem nimic si daca nu suntem nimic.” - Denis Waitley

20.Invingatorii nu amana lucrurile si nu incearca sa obtina ceva in scurt timp. Ei cunosc valoarea timpului si incearca sa faca totul la timpul potrivit.

21.Invingatorii sunt focusati. Sunt mereu dedicati si focusati catre ce au de facut. Ei stiu ca multitaskingul este un mit si incearca sa fie cat mai productivi posibil.

22.Invingatorii incearca sa gaseasca mereu o cale mai buna. Experimenteaza si nu pun toate ouale intr-un singur cos. Ei stiu ca exista mereu cai mai bune pentru a face anumite lucruri. Si incearca sa afle care sunt acestea.

23.Invingatorii sunt mereu in alerta, atat fizic cat si mental. Ei sunt mereu in cautare de schimbari in mediul lor, nu stau in asteptare cu mainile incrucisate, sunt mereu pregatiti sa actioneze.

24.Invingatorii sunt increzatori. Cred in ei insisi, in abilitatile si talentele lor. Ei se simt bine in pielea lor si isi accepta punctele tari , precum si pe cele slabe.

25.Invingatorii isi gestioneaza timpul. Sunt foarte productivi si stiu sa iti foloseasca timpul cu intelepciune. Ei stiu ca viata e pretioasa si ca fiecare minut este important. Nu sunt risipitori.

26.Invingatorii se perfectioneaza continuu. Au ca prioritate dezvoltarea personala si sunt mereu dornici sa invete lucruri noi.

27.Invingatorii invata din greseli. Fac un efort constient pentru a-si indrepta greselile si invata din experiente. Ei stiu ca nimeni nu e perfect dar ca nu strica sa incerci.


http://www.tripleclicks.com/13058283.55/pbgw


07. Gânduri, sentimente si dorinte - Apr 23, 2014 5:58:00 AM

Esti un amalgam complex de gânduri sentimente, atitudini, dorinte, imagini, temeri, sperante, îndoieli, opinii si ambitii, fiecare schimbându-se constant, uneori de la o secunda la alta. Fiecare dintre aceste însusiri ale personalitatii tale le afecteaza pe celelalte, uneori în mod neprevazut.
Întreaga ta viata este rezultatul întrepatrunderilor si interconexiunilor acestor factori.
Gândurile tale determina imagini, reprezentari si emotiile asociate, asadar, cu ceea ce ai în minte. Aceste vizualizari si trairi determina atitudini si actiuni. Faptele
tale au apoi consecinte si rezultate care influenteaza evenimentele ulterioare.
Daca te vei gândi la succes cu încredere, te vei simti puternic si competent si vei avea rezultate mai bune în tot ceea ce faci. Dar în cazul în care te vei gândi ca poti gresi sau ca te faci de râs, vei obtine rezultate slabe, indiferent de cât de bun esti în realitate.
Imaginile si reprezentarile, provenite din imaginatia ta sau din influente externe, produc idei, emotii si atitudini corespunzatoare. Acestea conduc la rândul lor la actiuni care au anumite rezultate si consecinte. Gândul la o persoana sau situatie te poate face sa te simti, instantaneu fericit sau trist, exaltat sau furios, iubitor sau însingurat .


Atitudinile tale, pozitive sau negative, constructive sau distructive, conduc la imagini, emotii si actiuni corespunzatoare care îti afecteaza viata si relatiile. Pe de alta parte, comportamentele îti sunt bazate pe experiente trecute si pe conceptiile tale de baza despre cum ar trebui sa fie lucrurile.

Faptele tale determina trairile si conduitele care le însotesc. Conform Legii Reversibilitatii, poti ajunge chiar sa simti potrivit actiunilor tale. Daca vei actiona de parca ai fi deja fericit, pozitiv si încrezator, vei începe curând sa
te simti astfel si pe dinauntru. Faptele se afla sub controlul tau direct, spre deosebire de emotii.
Aspectele exterioare ale vietii tale sunt prin natura lor neutre. Doar întelesul pe care li-l acorzi îti determina atitudinile, opiniile, emotiile si reactiile fata de acestea.
Daca îti vei schimba modul de a gândi în legatura cu orice aspect al vietii tale, vei modifica felul în care simti si te comporti în acel domeniu. Si întrucât numai tu poti hotarî ce sa gândesti, ai abilitatea de a avea control total asupra vietii tale.http://www.tripleclicks.com/13058283.24
08. Un mic ghid pentru publicitate gratuita - Apr 13, 2014 2:48:00 PM

Contrar a ceea ce unii ar putea spune, publicitatea gratuită pe internet nu este o pierdere de timp. Multi afiliati SFI au folosit cu succes publicitatea gratuita pentru a-si construi propriile afaceri SFI. Cu toate că, de obicei cere mai mult timp decât alte metode mai costisitoare, atunci când este folosita în mod eficient, publicitatea gratuită poate duce afacerea dumneavoastra la nivelul următor!

Daca pana acum ati folosit publicitatea gratuita si nu a avut rezultatele asteptate, poate ca pur si simplu ati gresit undeva. Acest ghid prezinta modul in care puteti folosi in mod eficient aceasta forma de publicitate pentru a va construi afacerea de succes SFI, pentru a va creste vanzarile si comisioanele.

Inainte de a incepe cu anunturile gratuite

Inainte sa incepi sa postezi anunturi gratuite este recomandat sa iti faci o adresa de email suplimentara. Anunturile gratuite sunt gratuite pentru ca atunci cand vei posta anunturi vei primi acel e„emailuri de confirmare”ca anunturile tale au fost postate. Daca postezi pe retele de anunturi, poti primi zilnic sute de emailuri de confirmare.
Pur si simplu creaza un cont gratuit de mail special pentru a primi aceste emailuri. Apoi, saptamanal, intri si stergi toate aceste emailuri, astfel incat sa nu se umple inbox-ul.
In multe cazuri trebuie sa te inregistrezi si sa confirmi adresa de mail pentru a putea posta un anunt. Utilizati aceeasi parola pentru toate inregistrarile pentru a va o aminti cu usurinta.

De ce ar trebui sa postati anunturile MARTEA la ora 12 PM.

Statisticile sunt foarte importante pentru o campanie publicitara de succes. De exemplu, puteti utiliza statisticile pentru a afla cand este cel mai probabil ca lumea sa va gaseasca anuntul.
In primul rand, haideti sa aruncam o privire pe cateva grafice care afiseaza statistici de pe siteuri personale.
Iata un grafic ce afiseaza fluxurile de trafic pe internet la diferite ore din zi:Acest grafic afiseaza fluxurile de trafic pe zilele saptamanii:


Acest grafic afiseaza fluxurile de trafic pe diferite fusuri orare:


Cand suprapui aceste grafice, vei vedea ca cel mai bine e sa postezi anunturile MARTEA la 12 la pranz, perioada in care cei mai multi oameni vizati sunt activi pe internet. Puteti vedea, de asemenea, ca este o pierdere de timp sa postezi anunturi sambata dimineata la 5. Profitand de aceste informatii va puteti imbunatati rezultatele de 10 ori mai mult.

Ramai focusat!

Incearca sa ramai focusat cand postezi anunturi. Este usor sa fi distras de anunturi de pulbicitate care spun: „ Posteaza 2000 de anuturi aici!”, „Cu acest soft puteti publica anunturi pe 500.000 siteuri, printr-un simplu click!” Veti gasi multe anunturi atractive pe aceste siteuri, deoarece stiu ca sunteti un client targetat.
O regula buna de retinut:
Nu veti gasi niciodata pe cineva care sa faca publicitate pentru publicitate eficienta!
Logic: Daca publicitatea este eficienta ea este folosita de proprietarul insusi.
Softul de transmitere este inutil deoarece el posteaza pe siteuri nevizitate de persoane reale. Toate siteurile bune de anunturi sunt protejate impotriva acestor tipuri de programe de transmitere. Postarea manuala sau cu ajutorul unui program de scriere ca Adwizard, sunt cele mai bune metode(singurele metode).

Cum sa postezi anunturile

Posteaza-ti anunturile in categorii potrivite, daca ai optiunea de a posta in mai multe categorii asemanatoare, fa-o.
Deseori, exista un formular unde trebuie sa completezi URL-ul site-ului tau, uneori poti adauga URL in descrierea anuntului. In orice caz, MEREU sa incluzi URL-ul site-ului. Cand incepi sa postezi anunturi gratuite poti sa o faci fara sa adaugi site-urile in programul ADWIZARD mentionat mai sus ( daca ai ales sa folosesti acest soft). Dar imediat ce statisticile tale arata ca un site iti aduce vizitatori, adauga-l in ADWIZARD sau - cel putin - salveaza si noteaza-ti siteul.
Obiectivul tau este sa gasesti cat mai multe siteuri de anunturi gratuite care sa iti aduca rezultate pozitive. Aceste siteuri vor fi mina ta de aur. Un site care iti aduce un vizitator zilnic sau cel putin la doua zile este un site bun. Nu pierde timpul postand anunturi pe siteuri care nu iti aduc nici un vizitator. Cu timpul vei observa ca, cu cat postezi pe mai multe siteuri si urmaresti rezultatele, cu atat vei gasi siteuri mai bune. Acesta este secretul publicitatii gratuite iar rezultatele vor fi inevitabil mai bune pe zi ce trece. In ce masura, asta depinde de efortul tau.
http://www.tripleclicks.com/13058283.33/pbgw

09. Adevarul despre tine - Apr 10, 2014 9:13:00 AM
Esti o persoana cu adevarat buna. Meriti o viata minunata, plina de succes, fericire, bucurie si emotie. Ai dreptul sa ai relatii optime, o sanatate excelenta, un serviciu valoros si o independenta financiara. Acestea sunt drepturile tale prin nastere, lucrurile pe care viata ta este menita sa le includa.Esti nascut pentru succes si pentru a avea un nivel ridicat de stima, respect de sine si mândrie personala. Esti extraordinar;nu a mai existat niciodata o persoana exact ca tine în toata istoria omenirii pe Pamânt. Ai niste talente si abilitati neexploatate absolut extraordinare care, daca ar fi descatusate si puse in aplicare, ti-ar aduce tot ce îti doresti în viata.
Traiesti în cel mai bun moment din toata istoria omenirii. Esti înconjurat de nenumarate oportunitati pe care le poti folosi pentru a-ti îndeplini visele. Singurele limite reale referitoare la ceea ce poti fi, avea sau face sunt
cele pe care ti le stabilesti prin modul propriu de a gândi. Potentialul viitorului tau este, practic, nelimitat.


Marele principiu

Cel mai important principiu mental si spiritual descoperit vreodata este, poate, acela ca devii ceea ce gândesti în cea mai mare parte a timpului. Lumea ta exterioara reprezinta în mare masura o imagine în oglinda a universului tau interior. Ceea ce se întâmpla în exteriorul tau este o reflectare a ceea ce se întâmpla în interiorul tau. Îti poti da seama de starea interioara a unei persoane observându-i aspectele exterioare ale vietii - si nu poate fi altfel.

Gândurile sunt actiuni

Mintea ta este extraordinar de puternica. Gândurile tale controleaza si determina aproape tot ceea ce ti se întâmpla. Pot sa îti mareasca sau sa îti micsoreze pulsul, sa îti îmbunatateasca sau sa îti îngreuneze digestia, sa îti schimbe compozitia chimica a sângelui, sa te ajute sa dormi sau sa te tina treaz noaptea.Gândurile tale te pot face fericit sau trist, uneori chiar într-o clipa. Te pot face atent si concentrat sau distras si deprimat. Te pot face popular sau nepopular, încrezator sau nesigur, pozitiv sau negativ. Gândurile tale te pot face sa te simti puternic sau neputincios, victima sau învingator, erou sau las. În viata ta materiala, gândurile tale te pot face sa ai succese sau esecuri, sa fii prosper sau lovit de saracie, respectat sau ignorat. Gândurile tale si actiunile pe care le declanseaza îti influenteaza întreaga viata. Dar cea mai buna veste o constituie faptul ca toate acestea se afla sub propriul tau control.


http://www.tripleclicks.com/13058283.24
10. Persevereaza pana castigi! - Mar 27, 2014 8:00:00 AM

Construirea unei afaceri de succes va cere perseverenta si determinare. Desi multi ar dori sa crezi altfel, pur si simplu nu exista nici o metoda de “imbogatire rapida”. Si, imi pare rau dar, aproape toate povestile “succes peste noapte” despre care ai auzit, au ANI in procesul de realizare.

Izbanda vine inainte de munca NUMAI in dictionar dar, perseverand, vei avea parte de un success imens , pe cand , cei cu asteptari nerealiste, “Il vreau acum” , nu vor sta in zona suficient pentru a-l obtine.


Aceasta este esenta succesului. Cu siguranta sute de mii de oameni au inceput o afacere la un moment dat, multi probabil cu mai multa experienta, cu mai mult talent si/sau cu mai multi bani pentru investitii decat altii, si care nu mai sunt acum in afaceri. De ce unii au reusit si altii nu? Cred ca, cei care au reusit, s-au concentrat pe obiectivele setate si au refuzat sa dea gres. “Persevereaza pana castigi” este motto-ul oamenilor de succes.


“Lipsa PERSEVERENTEI duce la esec.” - Necunoscut

“Nimic in lume nu poate inlocui perseverenta.
Talentul nu; Nimic nu este mai comun decat oameni fara succes si cu talent.
Genialitatea nu; Geniu nerecompensat este aproape un proverb.
Doar educatia nu; lumea este plina de saraci educati.
Perseveranta si determinarea sunt atotputernice.
Sloganul “ continua” a rezolvat si va rezolva mereu problemele rasei umane.“-John Calvin Coolidge

http://www.sfi1.biz/13058283.11

11. Unii vor, unii nu vor! Si ce daca? Cineva asteapta! Urmatorul! - Mar 25, 2014 5:20:00 PM

Pentru ca multi nu sunt “antreprenoriali” respingerea este naturala si normala in acest tip de afacere. Pentru fiecare 20 de persoane carora le prezinti SFI, asteapta-te la 19 “NU”-uri pentru fiecare “DA”.

Poti face si mai bine de atat dar asteapta-te la 19 respingeri. In acest fel, respingerile nu te vor deranja. De asemenea, intelege ca ei nu te resping pe tine, ei resping o idée. Continua sa mergi inainte!

“Unii vor, unii nu vor! Si ce daca? Cineva asteapta! Urmatorul!”Memoreaza asta si spuneti-o de fiecare data cand ai parte de vreo respingere. Si aminteste-ti ca esti cu un pas mai aproape de urmatorul “DA”.

Fii perseverent, ignora respingerile si vei obtine mai mult decat suficente “DA”-uri pentru a-ti construi o afacere de succes.
“ Poti experimenta respingerea gratis sau pe bani. Nimanui nu-i place respingerea dar ea este o realitate care se intampla in aproape tot ceea ce faci. In afaceri, obisnuieste-te cu ea sau ramai sarac.” -Jack M. Zufelt

„ Infrangerea este pur si simplu un semnal de a merge mai departe.” -Helen Keller

„Fiecare necaz, fiecare esec, fiecare durere de inima, poarta cu ea samanta unui beneficiu cel putin la fel de mare.” -Napoleon Hill


http://www.sfi1.biz/13058283.22
12. Atitudinea determina altitudinea!! - Mar 21, 2014 3:15:00 PM

Atitudinea ta determina altitudinea in viata ta, asa ca fii sigur ca este pozitiva! Si nu lasa atitudinea negativa a altora( fie ei membrii familiei, prieteni sau colegi) sa te influenteze. Toti oamenii importanti din istorie au trebuit sa ii depaseasca pe sceptici (AKA „ Hotii de vise”) care au spus ca nu se poate face – apoi au plecat si au facut-o. Gandeste pentru tine si crezi in tine!
De asemenea distreaza-te si fii entuziast. Oamenii iubesc entuziasmul si nu pot rezista cuiva care se distreaza. Fa-ti afacerea atat de distractiva incat ceilalalti se vor ingramadi sa ti se alature.


„Daca tu crezi ca poti, probabil ca poti. Daca tu crezi ca nu poti, mai mult ca sigur ca nu poti. Credinta este cheia de contact care te face sa decolezi de pe rampa de lansare” - Denis Waitley
„Atitudinea noastra ne controleaza viata. Atitudinea are o putere secreta care lucreaza 24 de ore zilnic, pentru bine sau pentru rau. Este de o importanta capitala sa stim cum sa valorificam si sa controlam aceasta forta extraordinara.” -Tom Blandi
„Ocupa-te de atitudinea ta. Nu lasa pe altcineva sa aleaga pentru tine.”- necunoscut
„Ce mai extraordinara descoperire a generatiei mele este ca fiintele umane isi pot schimba vietile schimbandu-si modul de gandire.” -William James
„O atitudine extraordinara face mai mult decat ca ne lumineaza vietile. Se pare a fi ca o conexiune magica la tot felul de oportunitati neasteptate, care au fost oarecum absente inainte de schimbare.” -Earl Nightingale
„Este o adevarata magie in entuziasm. El face diferenta clara dintre mediocritate si realizare.” - Necunoscut


http://www.sfi1.biz/13058283.31

13. Gandeste MARE! Nu da importanta lucrurilor marunte! - Mar 19, 2014 1:19:00 PM

Dupa cum spune si sloganul nostru SFI, tinteste sus si viseaza maret! Dorintele mici duc la rezultate mici, la fel cum un foc mic produce putina caldura.
“Norocul sustine indraznetii dar paraseste fricosii.” Proverb latin
“Cand gandesti maret, rezultatele sunt marete.” -Thomas J. Vilord
„ Cel care ajunge departe e de obicei cel care e dispus sa faca si indrazneste. Barca "lucrului sigur" nu ajunge departe de tarm.” -Dale Carnegie
„Profita de moment. Indrazneala are in ea geniu, putere si magie.” -John Anster

Nu lasa problemele mici sa te supere. Concentreaza-te pe cele pozitive si pe lucruri marete.
De asemenea, aminteste-ti ca singurul lucru pe care nu il vom schimba niciodata este ca mereu vor exista schimbari ( in special in lumea de azi in continua evolutie ).
Nu lasa schimbarile sa te deranjeze. Stii ca vei avea de-a face continuu cu schimbari, atat mari cat si mici. Pregateste-te sa fii maleabil si sa te adaptezi in functie de necesitati.
“ Lasa-i pe altii sa duca o viata marunta, dar nu tu. Lasa-i pe altii sa sustina lucruri marunte, dar nu tu. Lasa-i pe altii sa isi lase viitorul pe mainile altora, dar nu tu. Nu tu. “- Jim Rohn

http://www.sfi1.biz/13058283.2214. Sa nu renunti niciodata! - Mar 17, 2014 11:44:00 AM


Singura cale spre esec este sa renunti.
Atat de multi oameni renunta chiar daca sunt gata sa razbeasca.
Imaginati-va exploatand adanc intr-un munte, apoi renuntand la doar cativa centimetri de mina de aur. Nu fiti acea persoana.


Mai rau e cand o persoana face asta in repetate randuri. Daca ar continua sa sape in loc sa se mute la “urmatorul lucru extraordinar” la fiecare cateva luni, ei ar trebui sa aiba déjà aurul lor si ar fi ajuns la el cu mult inainte!
Si, asa e, uneori ai impresia ca eforturile tale nu duc nicaieri , dar aminteste-ti mereu ca si cel mai maret stejar va fi in cele din urma doborat de loviturile constante ale celui mai mic topor. Persistenta da mereu rezultate.
“Alti oameni si lucruri te pot opri temporar. Doar tu esti cel care o poate face permanent.” -Zig Ziglar
„ Succesul pare a fi conectat cu actiunea. Oamenii de succes sunt in continua miscare. Ei fac greseli dar nu renunta.” -Conrad Hilton
„ Atunci cand treburile se inrautatesc si tu nu renunti, se apropie succesul.”- Necunoscut

http://www.sfi1.biz/13058283.33

15. Licitatii pe Tripleclicks - Mar 15, 2014 11:33:00 AM
Produse de marca, branduri renuminte, la preturi extrem de mici prin intermediul licitatiilor de pe Tripleclicks.


http://www.tripleclicks.com/13058283/pbgw

16. Pentru a castiga trebuie mai intai sa incepi! - Mar 13, 2014 8:52:00 PM

Nu va exista niciodata momentul “perfect”. Incepe acum , cu orice ai. Instrumentele de care ai nevoie vor aparea pe masura ce inveti mai multe despre SFI si muncesti pentru a-ti atinge obiectivele. Si nu devia din cauza “paraliziei perfectiunii”. Fi constient ca nu esti capabil sa faci totul perfect. Fa tot ceea ce poti. Continua sa inveti si sa te misti inainte. Asta este cheia.
“ Nu trebuie sa fii extraordinar sa incepi dar trebuie sa incepi sa fi extraordinar.” -Les Brown
„ Oricine a ajuns unde este , a trebuit sa inceapa de unde era.” -Richard L. Evans
„ Un suflet hotarat va face mai multe cu o cheie ruginita decat va realiza un pierde-vara cu toate uneltele intr-un atelier mecanic.” -Robert Hughes
„ Nu pierde vremea in a calcula sansele tale de castig sau pierdere. Doar fixeaza-ti obiectivul si incepe.” -Guan Yin Tzu

http://www.sfi1.biz/13058283.21

17. Stabileste-ti obiectivele si publica-le! - Mar 13, 2014 4:47:00 PM

Un plan serios pentru success trebuie sa include nu numai obiective, ci si obiectivele publicate. Foloseste sectiunea speciala din pagina ta de afiliat ( Goals) , pentru a-ti seta si revedea propriile obiective. Odata setate aceste obiective, printeaza pagina si pastreaz-o pe perete langa locul unde tu muncesti pentru afacerea ta SFI adica publica-le!


Ti se poate parea prostesc dar, psihologic poate fi schimbarea jocului. Nimeni nu stie exact de ce dar, publicarea obiectivelor pare sa duca activitatea in subconstientul tau puternic care te “impinge” pur si simplu spre realizarea acestor obiective!
Studii privind setarea obiectivelor au scos la iveala statistici cu adevara uimitoare. De exemplu, un studiu despre studenti care si-au setat obiective in colegiu, a descoperit ca ei au ajuns in topul celor cu venituri!
Setarea obiectivelor este atat de usor de facut si totusi, 95% din oameni nu isi stabilesc niciodata obiective. Pur si simplu nu acorda timp. Si cine crezi ca sunt cei mai de succes, cu cele mai mari castiguri din lume? Cei 5 % bineinteles! Daca vrei sa faci parte din cei 5%, nici sa nu te gandesti macar sa ignori setarea obiectivelor.
“ Oamenii cu obiective reusesc deoarece stiu incotro merg.” -Earl Nightingale
„ Nu poti nimeri o tinta pe care nu o vezi si nu poti vedea o tinta pe care nu o ai.” -Zig Ziglar
„Scrie-ti obiectivele. Daca nu poti sa le pui pe o foaie de hartie, probabil ca nu poti face ceea ce trebuie sa atingi obiectivele.” Necunoscut
„Realizarea obiectivului tau este asigurata in momentul in care te angajezi sa-l realizezi. ” -Mack R. Douglas
„Stabilirea unui scop sau obiectiv clar, in viata, este punctul de pornire al tuturor succeselor. O persoana medie cu un talent, ambitie si educatie medii poate depasi geniile cele mai stralucite din societate, daca este o persoana cu obiective clare si la obiect.” -Brian Tracy
„Noi toti avem doua alegeri: Putem sa ne facem un trai sau sa ne proiectam o viata.” -Jim Rohn
„ Ia o idee si actioneaza pe ea. Fa-o ideea vietii tale. Gandeste-te la ea, viseaz-o si traieste pentru ea. Lasa-ti creierul, muschii, nervii si fiecare parte din corpul tau sa fie pline doar de aceasta idee si lasa toate celelalte idei deoparte. Aceasta este calea catre succes.” –Necunoscut

http://www.sfi1.biz/13058283.21

18. Deschide ochii catre potentialul tau! - Mar 12, 2014 7:19:00 PM

Poate nu realizezi chiar acum, dar in interior ai potentialul de a avea foarte mare succes. Succes dincolo de cele mai indraznete vise. Si, de ce nu ai ? In mare, este din cauza scolilor, guvernelor, profesorilor, bisericii care nu te-au invatat asta!
Dimpotriva, de fapt, ai fost programat intreaga viata sa accepti mediocritatea, sa crezi ca, conformandu-te si facand compromisuri este calea sa mergi prin viata si acest succes real este de neatins, cu exceptia celor “privilegiati”. Bineinteles, oamenii care au ajuns de mare succes, au invatat ca asta nu este deloc adevarat si au rupt aceste constrangeri artificiale, ceea ce ar trebui sa faci si tu!

Pentru mine, citirea clasicei carti: “De la idei la bani” de Napoleon Hill, la 22 de ani, mi-a deschis ochii. Am fost, de asemenea, foarte marcat de “ Puterea magica a gandului” de David Schwartz. Recomand cu convingere aceste carti oricui doreste sa realizeze lucruri marete in viata sa.
Suntem norocosi sa avem pe Tripleclicks, unul dintre cei mai faimosi autori si experti de success din lume, Jack Zufelt, la unul din partenerii nostril ECA.
La fel ca Napoleon Hill si David Schwartz, Jack iti deschide ochii catre potentialul tau. Intr-adevar, ce invata Jack, este atat de puternic, incat a fost intervievat la peste 2000 de posturi de radio si TV. PBS a difuzat o editie speciala despre el care a fost transmisa prin satelit in 127 de tari. Senatul Statelor Unite, l-a onorat pentru ca i-a invatat pe americani cum sa obtina mai mult succes in vietile si carierele lor. Presedintele Statelor Unite i-a acordat Medalia Prezidentiala de Merit!
Cartile si CD-urile lui Jack, iti pot schimba literalmente viata si le recomand cu convingere tuturor afiliatilor nostri. Poti gasi toate produsele lui Jack pe site-ul : http://jackzufelt.tripleclicks.com .
„Educatia formala iti va oferi un trai. Autoeducatia iti va oferi o avere.” - Jim Rohn
„ Daca nu iti schimbi modul de a fi, vei avea mereu ceea ce ai.” - Jim Rohn
„Invata ceva nou. Incearca ceva diferit. Convinge-te ca nu ai limite.” -Brian Tracy
„ Milionarul spune la o mie de oameni: ` Am citit aceasta carte si am pornit pe drumul spre avere.`Ghiciti cati dintre ei se duc sa cumpere cartea? Foarte putini. Nu este incredibil? De ce nu ar vrea oricine sa cumpere cartea?!” -Jim Rohn


http://www.sfi1.biz/13058283.23
19. Liderii sunt cititori - Feb 24, 2014 3:14:00 PM

Este ABSURD sa crezi ca poti avea succes in SFI daca nu vizitezi SFI Affiliate Center, cel putin o data pe zi si sa citesti ultimile informatii si actualizari. ZILNIC, cel putin, ar trebui sa verifici toate filele din pagina ta de de start ( Alerts, Tips, To-do-list, Tripleclicks, Scoreboard, Ask SC etc). Ar trebui, de asemenea , sa citesti ultimile postari de pe forumul SFI. Daca nu citesti toate sau aproape toate aceste lucruri, clar NU esti serios in ceea ce priveste SFI si prin urmare nu vei avea success.

Sfat: Eu postez de multe ori pe forum, aproape zilnic, inclusiv in weekend. Citind postarile mele, vei obtine MULTE perspective despre companie. Poti usor sa urmaresti postarile mele dand click pe numele meu in forum si apoi pe linkul “ cauta postarile utilizatorului”. Facand asta vei obtine toate postarile mele recente, sortate de la cele noi la cele mai vechi ( pentru a vedea tot continutul unei postari, da click pe titlurile subliniate).
Dar nu va opriti doar la pagina SFI Affiliate Center. Intrati pe net in fiecare zi si inscrieti-va la noutatile in marketing, cititi diverse bloguri de afaceri, etc. Este o multime de informatie acolo si majoritatea 100% gratis datorita internetului. Si, de asemenea, sunt carti din belsug, care iti vor permite sa alergi in cerc in jurul necititorilor lumii. Am inceput sa obtinem si noi cateva din acest carti extraordinare pe Tripleclicks.
Tot ce ai nevoie pentru un viitor mai bun si pentru succes , a fost déjà scris. Incepe si ia si citeste. Este una din cele mai usoare cai de a urca pe scara succesului.
“Invatarea este inceputul bogatiei. Cautarea si invatarea sunt acolo unde incep toate procesele minunate. Cel mai mare progres in viata ta vine atunci cand realizezi ca poti invata tot ce ai nevoie sa realizezi orice iti propui. Asta inseamna ca nu exista limite in ceea ce vrei sa fii, sa ai sau sa faci. “-Albert Einstein
„ Daca vrei cu adevara sa ai succes investeste in tine obtinand cunostintele de care ai nevoie si gaseste-ti menirea. Cand o vei gasi si te vei concentra pe ea si vei persevera succesul tau va inflori.” -Sidney Madwe

20. TU faci lucrurile sa se intample, nimeni altcineva! - Feb 23, 2014 8:27:00 PM

Nu numai ca asta este o regula cheie in SFI, dar o consider ca fiind printre cele mai importante lectii de viata. NIMENI ALTCINEVA nu iti poate oferi succesul. Totul depinde de tine. TU esti “ stapanul destinului tau” si responsabil pentru succesul tau. Punct.

In schimb, nu exista cineva sau ceva care sa te faca un ratat. Nu te ajuta sa dai vina pe economie, pe educatia ta sau orice alta schimbare neplacuta pe care ai avut-o in viata. Facand asta inseamna ca ai mentalitate de victima. NICIODATA SA NU FACI ASTA! Poti sa-ti garantez ca mii de oameni au success in ciuda multor dezavantaje, asa ca, nu mai cauta scuze si nu te mai convinge singur ca tu esti un fel de victima.

Nici iarba nu este mai verde pe cealalta parte. TU ai acum (sau poti obtine) tot ce ai nevoie pentru a avea success. Doar aminteste-ti ca depinde doar de tine si de nimeni altcineva. Atunci, porneste si fa-o.
Acum, pentru cei care probabil gandesc: “bine, e usor de zis, Gary!”…adevarul este ca eu am obtinut ceea ce majoritatea oamenilor ar spune ca este un success extraordinary, dar nu mi-a fost inmanat, de catre nici o forta. Vin dintr-un orasel foarte mic, Nebraska si cu origini foarte modeste. Cand am inceput afacerile, nu aveam nici un fel de educatie in domeniu, nici experienta, nici bani de investit. Si a durat 4 ani lungi( primii doi, muncind la negru cateva ore pe noapte, in timp ce aveam si un job cu norma intreaga), pana sa vad vreun profit. Nu am avut mentori, nici leaderi sau sponsori care sa ma ghideze, nici rude bogate care sa-mi vina in ajutor. Dar am decis ca vreau sa am succes si am avut.

Si am pus in munca fiecare zi din aproape 25 de ani pentru a-mi pastra succesul.

Asa ca…nu e sponsorul tau. Nu e linia ta superioara.Nu e economia. Nu este guvernul. Nu este un plan de compensare. Nu este nici unul din toate acestea sau alte obstacole puse in calea ta. Daca vrei sa ai success, poti ocoli obstacolele, sa treci peste ele, sau pe dedesupt, sau pur si simplu drept prin ele. Succesul este al tau daca il vrei, dar NUMAI TU poti controla asta. Aminteste-ti mereu: “Daca e sa fie, depinde doar de mine!”
“Nu stiu ce imi pastreaza viitorul, dar stiu cine imi pastreaza viitorul.” – Necunoscut

“Mi s-a parut mai usor sa ma imbogatesc decat sa caut scuze.” -Jim Rohn

„Cel care est bun in a gasi scuze, este rareori bun pentru altceva.” -Benjamin Franklin

„Obisnuiam sa spun `lucrurile costa prea mult`. Atunci profesorul meu m-a corectat spunandu-mi: `Problema nu este ca lucrurile costa prea mult. Problema este ca tu nu ti le poti permite.`Atunci am inteles in sfarsit ca problema nu era asta – problema eram eu.” -Jim Rohn

„ Nu astepta pe nimeni altcineva sa iti faca viata grozava. Asta e treaba ta.” – Necunoscut.

http://www.sfi1.biz/13058283.15

21. TU vei avea succes DOAR daca EI vor avea succes! - Feb 17, 2014 6:49:00 PM
TU vei avea success numai daca EI vor avea success! Sti care este plangerea nr 1 pe care o primim? Este din partea afiliatilor care ne spun ca sponsorul sau cei din linia superioara nu le ofera sprijin, nu raspund niciodata la mailuri, nu comunica niciodata cu ei. Gandeste-te la asta. Vrei TU sa faci bani pentru cineva care demonstreaza lipsa de sprijin si ajutor? Bineinteles ca nu. Este acelasi lucru si cu afiliatii pe care tu ii sponsorizezi. Daca ei simt ca nu iti pasa de ei, ei nu vor dori sa-si construiasca afacerea SFI pentru ca nu vor ca de pe urma muncii lor sa beneficieze un strain de care nu au auzit vreodata. Cu siguranta nu doriti ca afiliatii vostri sa se simta astfel. Daca inscrii afiliati si apoi ii lasi sa se descurce singuri, renunta chiar acum pentru ca esti garantul propriului esec. Fiecare afiliat pe care il sponsorizezi este o potentiala mina de aur pentru tine. Tu TREBUIE sa intelegi ca numai daca EI au success, TU vei avea success. Nu pot pune suficient accent pe importanta acestei reguli! http://www.sfi4.com/13058283.24/firstSi, da, e adevarat ca nu poti FACE ca afiliatii sponsorizati de tine sa aiba success( trebuie sa isi doreasca singuri acest lucru), dar nu lasa niciodata sa se spuna ca nu ai fost acolo pentru afiliatii tai! Incepe prin a deschide cai bune de comunicare cu toti afiliatii tai. Astfel vei putea sa ii inveti pe afiliatii tai cum sa aiba succes in SFI si sa construiesti relatii puternice cu ei( foarte important). In primul rand, compune un mesaj de intampinare pentru afiliatii tai. Odata setat, toti afiliatii noi, cand se vor loga pentru prima oara in SFI, vor fi atentionati ca au primit un mesaj de la tine. Dand click pe acea atentionare vor putea sa vada mesajul tau. Aceasta este o cale usoara, automata de a incepe construirea unei bune relatii cu afiliatii tai. In al doilea rand, vei dori sa dezvolti cateva modele de comunicari regulate, pentru a pastra legatura, a impartasi idei, a oferi informatii. Noi recomandam un email saptamanal folosind PSA Mailer si CSA Mailer. Doar introduce mesajul tau si optezi pentru trimiterea automata a mesajului catre PSA si CSA. Acum, poate ca esti nou in SFI sau in afaceri in general. Poti avea sentimentul ca nu ai cu ce sa ii ajuti pe afiliatii tai. E in regula, poti sa inveti sis a cresti in rolul de lider in timp. La urma urmelor, toate informatiile de care au nevoie afiliatii tai, se gasesc in centrul de afiliat SFI. Dar , ce nu trebuie sa faci niciodata, este sa nu-i lasi pe afiliatii tai sa creada ca sponsorul lor ( TU) este nepasator. Daca faci asta, daca nu comunici cu afiliatii tai, succesul va fi de sute de ori mai greu de obtinut. “ Poti obtine tot ceea ce doresti, daca ajuti suficient pe altii sa obtina ceea ce vor.” -Zig Ziglar „ Este literalmente adevarat ca poti reusi cel mai bine si cel mai repede, ajutandu-i pe altii sa aiba succes.” -Napoleon Hill „Munca unui lider este sa se uite in viitor si sa vada structura nu asa cum este ci cum poate deveni.” – necunoscut „Liderii remarcabili pornesc prin a creste stima de sine a echipei sale. Daca oamenii cred in ei insisi este uimitor ceea ce pot realiza.” -Sam Walton
22. TripleClicks - magazinul tau! - Feb 14, 2014 2:27:00 PM
Trateaza TripleClicks ca pe magazinul propriu! Ca afiliat al nostru, tu si SFI sunteti parteneri. Prin urmare, trebuie sa te gandesti la produsele SFI ca la produsele tale. Si trebuie sa te gandesti la TripleClicks.com ca la magazinul tau. Deoarece este magazinul tau, cand cumperi produse sau servicii pentru tine sau pentru altii, mai intai trebuie sa cumperi din propriul magazinul ( TripleClicks).Daca detii o brutarie, nu o sa cumperi rulori cu scortisoara de la brutaria de peste drum. Daca detii un magazin de rechizite, nu te vei duce la un magazin concurent sa cumperi un capsator sau agrafe. Acelasi lucru este si ca afiliat SFI, mai ales cand este vorba de produsele pe care déjà tu le cumperi. Probabil ca magazinul tau (TripleClicks) are multe produse si servicii pe care tu le cumperi DEJA de la un magazin din zona sau alt furnizor de servicii. Ar trebui sa transferi aceste achizitii…in magazinul TAU. Tine minte, nu vorbim despre cheltuieli suplimentare, doar despre schimbarea magazinului din care cumperi. Pentru inceput, prin achizitiile de pe Tripleclicks veti castiga puncte Versa valoroase, pe care le puteti transforma in numeroase beneficii , pentru a va creste castigurile. De asemenea, la fiecare achizitie castigati puncte de recompense (MRP). Dar se merge mult, mult mai departe decat atat. De fapt, succesul SFI – si succesul tau ca afiliat SFI – este strans legat de succesul TripleClicks. (TC). Cu cat TC are mai mult succes, cu atat afiliatii SFI vor avea mai mult succes. Un TC popular si de success inseamna: - Sponsorizare mai usoara a afiliatilor SFI - Inscriere mai usoara a membrilor TC - Parteneri ECA mai multi si mai buni - Mai multe produse si servicii - Preturi mai bune - Costuri de transport scazute - Si multe altele …care conduc la comisioane de afiliati mai mari, bineinteles! http://www.tripleclicks.com/13058283.08
23. Lucreaza cu cei care muncesc! - Feb 13, 2014 12:47:00 PM
Prea multe persoane se bazeaza pe CANTITATE. Ei sponsorizeaza zeci chiar sute de afiliati - ceea ce e grozav - dar CALITATEA este in cele din urma cheia reala. Odata ce ai gasit sau ai dezvoltat 3-5 afiliati de top, vei vedea ca se intampla o multime de lucruri bune cu comisioanele tale. Cum sa dezvolti afiliati de calitate? Este foarte simplu: LUCREAZA CU CEI CARE MUNCESC! Cand vezi persoane care fac SFI in grupul tau, lucreaza cu ele! Sfat: poti vedea foarte usor aceste persoane, verificand lista "My Movers" din pagina principala SFI. Sprijina-i indeaproape, invata-i sa faca lucrurile pe care tu le faci si asa vei reusi multiplicarea si profitul maxim. Este desigur, mult mai normal sa-i lasam pe cei care muncesc sa faca lucrurile in stil propriu. La urma urmei , au devenit activi fara sa le spui tu sa o faca, sponsorizeaza la randul lor noi afiliati, inscriu membrii TC etc... Ei nu au nevoie de ajutorul sau de sprijinul tau - sau asa crezi. Intre timp, tu iti petreci tot timpul incercand sa obtii oameni care, evident, nu "pricep" sa faca ceva. Asa cum spune zicala, poti duce un cal la apa,dar nu poti sa-l convingi sa bea - si totusi continui sa incerci. Trebuie sa stii ca asta e exact opusul a ceea ce ar trebui sa faci pentru a-ti construi afacerea de succes. Nu spun ca nu ar trebui sa ii urmaresti indeaproape pe cei care nu au devenit imediat activi in SFI. Dar nu petrece tot timpul sau majoritatea timpului cu asta. Si CATEGORIC NU IGNORA pe cei care lucreaza! Intr-adevar, calea de a creea acei 3-5 afiliati de top de care ai nevoie, este de a-i trata CA SI CUM VIITORUL TAU DEPINDE DE EI! Daca nu tii legatura cu cei mai buni, cei mai muncitori afiliati, cel putin saptamanal ( prin email,telefon, chat sau in orice alt fel), imi pare rau, dar incerci sa castigi o cursa cu o masina care are doar o roata! Cati afiliati trebuie sa ai pentru a-i gasi pe cei de top? Desigur este greu de spus. Ce pot spune, gandeste-te ca ei sunt undeva acolo( sau sunt DEJA in echipa ta)si ii vei valorifica doar cand vei renunta la instinctul tau natural si vei folosi focalizarea corecta ( Lucreaza cu cei care muncesc!) La fel ca intr-un pachet de carti de joc, sti ca sunt 4 asi. Daca incepi sa cauti prin pachet, e posibil ca primul as sa nu apara o vreme, dar in cele din urma el va aparea daca tu continui sa cauti. Si daca nu renunti, cu siguranta vei gasi toti cei 4 asi.Exact acelasi principiu functioneaza si in SFI; ASII sunt acolo. Continua sa sponsorizezi afiliati, lucreaza cu cei care muncesc , iar succesul va aparea. Sfat: Nu pierde timpul cu sceptici si pesimisti. Ei nu vor avea succes in SFI sau in orice alta incercare. Ei nu detin calitatile de invingator( asta include si pe acei "consilieri balansoar" care vorbesc si vorbesc, dau impresia ca au raspuns pentru orice, dar niciodata nu actioneaza). "Vulturii nu sunt in grup - trebuie sa ii gasesti pe rand."-H. Ross Perot http://www.sfi1.biz/13058283.23
24. Sa conduci prin exemplu! - Feb 12, 2014 11:42:00 AM
Daca vrei ca afiliatii tai sa sponsorizeze la randul lor afiliati, sa inscrie membrii TC etc, asigura-te ca tu faci toate aceste lucruri. Fa toate acestea si devino expert astfel incat sa ii poti invata pe afiliatii tai cea mai usoara cale de a face asta. In zona cheie a multiplicarii afiliatii tai se vor uita cu siguranta. Arata-le ce inseamna sa fii un sponsor activ si puternic, iar ei vor deveni la randul lor sponsori activi si puternici si te vor ajuta mai departe in cresterea afacerii tale. Conducerea prin exemplu functioneaza de asemenea si in sens negativ, cu siguranta. Vrei o echipa de afiliati care sa nu faca nimic? Atunci tu nu faci nimic si exact asta vei obtine! Asa ca...regula e simpla. Orice vrei ca ei sa faca, mai intai fa tu, pentru ca ei iti vor urma exemplul. Sfat: Sa ai un Standing Order (SO) pe Tripleclicks, este o cale extraordinara de a conduce prin exemplu. Vei vedea o eticheta cu SO in dreptul numelui tau din Centrul de Afiliati SFI( pe care toti afiliatii tai personali o pot vedea. Aceasta eticheta apare de asemenea langa numele tau, pe pagina : "My ulpine support Team" pentru toti afiliatii pentru care esti Team Leader. Asigura-te ca trimiti mesajul corect intregii echipe. " Un leader poate isi poate forma urmasii cel mai bine aratandu-le calea de urmat decat spunandu-le despre ea." Necunoscut. " Un leader este cineva care se afla in fruntea grupului. Chiar si cu un centimetru. Ei fac sau au facut ceea ce vor si ceea ce asteapta de la altii sa faca. Ei nu sunt nici spectatori nici nu asteapta prin zona. Ei actioneaza..... in directia potrivita....o multime de actiuni potrivite! Si niciodata nu renunta!" -Jack M. Zufelt " Nu vei conduce prin vorbe goale ci doar prin exemplu!" -Jim Leyland http://www.sfi1.biz/13058283.23
25. Fa zilnic ceva pentru a-ti creste propria afacere! - Feb 9, 2014 2:30:00 PM
Nu iti vei creea o afacere de succes doar gandindu-te la ea. Iti vei creea o afacere de succes DOAR FACAND,PORNIND LA ACTIUNE in fiecare zi. Zilnic, nu conteaza cum, fi sigur ca ai facut CEVA pentru a-ti promova afacerea. Daca nu, nici macar nu esti in joc, te minti singur. Nici o actiune nu devine de succes fara concentrare zilnica si fara fapte. Ce poti face zilnic? Uite cateva idei: - urmareste indeaproape lista de prospecti - trimite cateva e-carduri - publica anunturi - trimite carti postale - revizuieste lectiile Launchpad - revizuieste cursul de Venituri pe Internet - trimite mail cu noutati afiliatilor tai - citeste un articol din SFI pe care inca nu l-ai citit( sau reciteste unul) - contacteaza-ti sponsorul, spune-i ce ai de gand sa faci - cauta pe google articole despre cum sa devii un marketer mai bun - cauta pe Tripleclicks produse noi pe care le poti recomanda prietenilor tai - verifica bloguri cu noutati si sfaturi SFI - revizuieste Genealogia si lista de membrii TC - revizuieste pagina Hit Tracker pentru a-ti maximiza eforturile de marketing - Initiaza un co-op si invita-ti PSA-sii sa intre - adauga prospecti in baza de date pentru ECA - revizuieste "my movers" - revizuieste "my goals" - revizuieste ultimele postari din forumul SFI Sfat: Nu uita sa folosesti uneltele SFI puse la indemana pentru tine. Foloseste codurile chei, hit tracking, seteaza-ti propriul co-op, mail catre PSA, mail catre CSA,redistribuiti si multe altele pentru a lucra la afacerea ta.A nu folosi aceste cele mai bune instrumente este ca si cum ai conduce afacerea SFI cu ambele maine la spate. " Singura diferenta dintre succes si esec este abilitatea de a actiona". - Alexander Graham Bell " Viitorul este obtinut din ceea ce faci in prezent." necunoscut "Succesul nu inseamna decat disciplina practicata zilnic, in timp ce esecul inseamna eroare in gandire, repetata zlnic. Este vorba despre acumularea disciplinei si gandirii noastre care ne conduce la succes sau la esec." Jim Rohn "Incepe fiecare zi cu ceva in mine si termina ziua cu un cuvant - REALIZAT." necunoscut " Succesul nu este nici magic nici misterios. Succesul este consecinta naturala a aplicarii in mod constant a principiilor de baza." Jim Rohn "Toti marii maestrii se disting in primul rand prin puterea de a pune al doilea, al treilea si probabil al patrulea pas intr-o linie continua. Multi au facut primul pas. Cu fiecare pas adaugat sporesti semnifictiv valoarea primului." -Ralph Waldo Emerson http://www.sfi1.biz/13058283.23