Despre mine

Simion Dumitru

student în anul 4 la Universitatea "Vasile Alecsandri" din Bacău - IPMI

Blogs Home » Personal » Personale » Grupa IPMIstilor

Grupa IPMIstilor

IPMIstii dela Universitatea "Vasile Alecsandri" din Bacau formeaza o echipa.

Articole Blog

01. articole vizitatori: Propunere parteneriat - Feb 16, 2016 7:42:00 AM
Your Name*:LidiaYour Email Address:[email protected]*:Propunere parteneriatMessage*:Bună ziua,

Vă contactez din partea site-ului pinkgirl.ro, pentru a ă propune un parteneriat între site-urile noastre: un schimb de linkuri sau advertoriale, mai precis, pentru o mai bună poziționare în rezultatele de pe motoarele de căutare.

Pentru a fi o legătură cât mai eficientă, propunerea noastră este un schimb de link-uri încrucișat sau de advertoriale.

În ceea ce privește site-ul pinkgirl, menționez faptul că este un blog personal, are o vechime de șase ani și conține peste 700 de articole. Page authority pentru acest site este 27, domeniu authority este 15, iar moz rank 4.

Aștept răspunsul dvs.,
Toate cele bune,
Lidia - PinkGirl.ro

Follow @emfteam on Twitter | Facebook
Powered by EmailMeFormTnx!
02. Toate-s noi si noua toate - Sep 15, 2013 3:56:00 PM
Ce repede se transforma lumea!!!
IPMIstii mei au uitat de acest caiet enorm de amintiri.
Stau si privesc aici si ma minunez de cat de rapid se schimba omul si ma bucur ca am ramas cu toate aceste amintiri placute.
Dupa ce mi-am clatit ochii ma retrag in Raiul meu si urez tuturor IPMIstilor pace, implinire si mantuire.
Va invit virtual si real in gradina mea:

Tnx!
03. în sfârşit... - Aug 30, 2012 10:19:00 PM

Tnx!
04. un an de zile - Feb 13, 2012 7:37:00 PM
Un an de la trecerea în nefiinţă aunuia dintre cei mai importanţi oameni din viaţa mea.
Nu mai simt acea tristeţe, nu mai plânge sufletul meu, ci murmură-n tăcere. În tăcerea aceea adâncă stă şi vorbeşte despre problemele de Mediu cu el. Pune întrebări şi primeşte cele mai detaliate răspunsuri sau, uneori, stă şi ascultă cuvintele-i înflăcărate despre regulile de viaţă, cum că Apa nu trebuie oprită ci dirijată şi  scrijeleşte cu degetul pe-o piatră explicând cum se trasează cumpăna apelor...
Mi-e dor de el doar fizic (să mai simt mânai moale care se întindea şi nu se sfia să dea noroc cu studenţii, pe care-i numea copii), cuvintele lui fiindu-mi întipărite în minte mai mult decât ale oricărui alt profesor - şi asta pentru că nu ne învăţa noţiuni, ci mai degrabă ne învăţa să învăţăm - iar eu care nu sunt pentru toceală am pus în practică aceasta şi la alte disciplline şi în general în viaţă.
Am mai întâlnit oameni care să se dedice muncii, dar nici "în halul ăsta". Dar el nu se dedica muncii ca alţii, ci se dăruia mai mult oamenilor muncii - în cazul meu - se dăruia cu totul studenţilor - el profesorul care avea timp oricând pentru orice dacă-i cereai, şi mai mult când simţea că ai nevoie fără să-i ceri - el care vorbea cu tine ca de la egal la egal - deşi avea atâtea funcţii pe umeri. O profesoară care-i calcă pe urme este şi Doamna Bibire care ne-a luat sub aripa ei în acel moment de impas pentru toţi IPMIştii, dar mai ales pentru noi cei de anul 4.
Eu mi-am permis să-l primesc în "cămăruţa" mea, şi nu l-am mai lăsat să plece. Îl ţin acolo împreună cu toate sufletele de care m-am ataşat, căci el a fost, este şi va fi mult îndrăgitul Profesor Bogdan Constantin Măcărescu.Tnx!
05. Te ai bine cu Engleza? - atunci citeşte şi restul - Feb 8, 2012 5:04:00 PM
Am primit şi eu o oportunitate de cariera pe care v-o prezint şi vouă, gândind că poate sunteţi interesaţi direct, sau aveţi vre-o cunoştinţă ce ar putea fi interesată de aceasta.
Liderul european in industria aerospatiala cauta 15 Traineri IT romani pentru o misiune de 3 ani ce implica relocarea in Germania (7 pozitii), Franta (7pozitii) sau UK (1 pozitie).

Ce veti face?
Incepand cu martie/aprilie 2012 compania are in plan schimbarea sau actualizarea a peste 600 de aplicatii IT complexe. Responsabilitatile dvs pt acest proiect vor fi concentrate pe trei arii:

1) Pregatire: analiza fiecarui sistem si intelegerea efectelor schimbarilor asupra afacerii
2) Sustinerea de prezentari pt. utilizatorii finali ai aplicatiilor cu scopul de a le facilita procesul de adaptare
si tranzitia la noile aplicatii
3) Crearea de manuale de training si distribuirea lor folosind instrumente de e-learning

Inaintea demararii proiectului veti beneficia de o perioada de training alaturi de viitorii colegi implicati in proiect in care veti invata multiple metodologii internationale de training.
Primele prezentari le veti sustine impreuna cu un trainer experimentat care va va ajuta sa va atingeti potentialul maxim cat mai repede.

Care este oferta?
- Salariu lunar, asigurare medicala si concediu de odihna (21 de zile / an);
- Decontarea chiriei si a cheltuielilor cu transportul local
- 2 bilete de avion pe an (dus-intors) pentru Romania 

De ce merita sa aplicati?
- Va incepeti cariera internationala
- Intelegeti cum functioneaza toate aplicatiile de IT si procesele de afaceri ale unei companii globale
- Va dezvoltati un set unic de abilitati foarte cautate pe piata internationala a fortei de munca
- Lucrati intr-un mediu ce incurajeaza si sustine excelenta

Candidatul ideal este fluent in limbile franceza & engleza, germana & engleza sau doar engleza
si are excelente abilitati de comunicare.

Capacitatea de a intelege usor sisteme complexe si de a le putea prezenta intr-un mod simplificat  pentru utilizatorii finali este esentiala. Experienta anterioara in Consultanta IT, lucrul cu solutii software complexe (ERP, CRM) sau in sustinerea de training-uri IT constituie un avantaj major.


Daca sunteti interesat de acest proiect puteti aplica online sau sa trimiteti un CV actualizat la [email protected] cu subiectul “Europa CV hipo recomandat”.

Termenul limita de aplicare este 28 februarie 2012 dar va recomand sa aplicati chiar acum pentru a avea timpul necesar sa evaluam aplicatia dvs.

In plus, daca aveti prieteni sau colegi care ar putea fi interesati puteti sa le recomandati sa aplice
folosind acest formular si puteti castiga un iPad 2 sau sedinte de consiliere in cariera.
Mult succes!!! Tnx!
06. articole vizitatori: fara titlu - Jan 7, 2012 8:30:00 PM
Your Name*:eugen Your Email Address:[email protected] Subject*:fara titlu Message*:am si eu o intrebare.... cum pot lua legatura cu cineva anume de aici?


Powered by EmailMeForm

Tnx!
07. La mulţi ani Ionela - Jan 7, 2012 8:18:00 AM
La mulţi ani Diana Ionela Lungu! Îţi doresc să ţi se îndeplinească cele mai arzătoare dorinţe, să fii înconjurată întotdeauna de cei mai loiali prieteni şi să fii udată permanent de picăturile succesului.Tnx!
08. Drumurile noastre poate se vor întâlni vreodată - Dec 13, 2011 8:24:00 PM
Mergând de la Anagnina spre Termini (Roma), au început să cânte doi artişti, de răsuna întreg metroul. La început nu i-am băgat în seamă, atunci când interpretau o piesă în limba italiană. Am tresăltat deodată însă când au început să cânte "Drumurile  noastre". Piesa interpretată de o doamnă mi-a alungat gândul la vremurile bune, alături de cel mai iubit profesor din facultate: Domnul Bogdan Măcărescu omul de care grupa noastră s-a legat atât de strâns cu sufletul, încât nici după decesul lui, legătura nu s-a rupt.


Fiind o zi de 13, gândul mi-a fugit de la vremurile bune la tristeţea din acea zi neagră pentru Universitatea "Vasile Alecsandri" din Bacău, atunci când pe 13 februarie 2011 inima cea mare a domnului profesor a obosit... şi a încetat să mai bată fizic... a rămas doar în sufletele celor ce-l îndrăgeau ... şi cine nu-l îndrăgea??? pe cel pe care-l îmbulzeam ca grădinarii pe educatoare...
E trist când pier dintre noi oamenii dragi, însă e mai trist când nu urmăm şi noi exemplele bune... atunci când stricăm "cărările" dintre noi. Să sperăm că drumurile noastre se vor întâlni odată şi odată.Tnx!
09. Pentru cei ce mai sunt încă studenţi... - Dec 11, 2011 7:17:00 PM


Baftă la succesuri!!!


SC BELRAO GROUP SRL has joined Facebook! Click pentru facebook.com/BRGWORK.RO "
Buna Ramona, ce pot sa spun despre program este ca a fost exact ceea ce ma asteptam
sa fie..pentru mine totul a fost ok.
Anul viitor as vrea sa mai merg,dar nu stiu daca va mai fi posibil
pentru ca va trebui sa-mi planific nunta .(Catalin, participant work  and travel USA 2011) " Mai multe detalii: http:/
/www.brgwork.ro/blog/about/catalin-brgwork-worktravel-usa-2011/ Find us on Facebook
Salut,
Organizam interviuri pana in 20 decembrie pentru programele de studenti in Franta si SUA!

Da forward la cine crezi ca ar fi interesat de lucru pe perioada verii :)

Locurile sunt limitate!!

   A . Oferta USA Industry: Hotel/Motel/Hostel/Bed and Breakfast
State - City: NY - Lake George
Total Positions: 3
Housing Guaranteed? Yes
Wages: $ 7.25 - 7.25 per hour Perioada: 15 iunie- 1 octombrie 2012! Eligibilitate: student la zi pana in iunie 2012, fara restanta in anul 2011 (sau maxim 1), limba Engleza conversational Cost plecare: achiti 750ron si restul iti este acoperit de parteneriatul BRD- BRGwork si achiti dupa ce vii inapoi din SUA
SELF ARRANGED: printre cele mai bune oferte NOTA: la 6 prieteni adusi in program, pleci practic GRATIS prin creditul BRD- BRGwork!
ATENTIE: locurile pentru work and travel se vor reduce la nivel mondial incepand cu 2012!!    B: Oferta Franta Income: 8.44eur/hr
Position needed: 6
Average work hrs : 35 hours /week
Duration: mai/iunie- octombrie Eligibilitate: student la zi, indiferent de note, limba Franceza conversational Cost de plecare: 210eur+TVA si inca 510eur taxa program extern!    Vrei sa aplici ?       Solicita un interviu pe adresa noastra de email, specifica studiile, varsta, anul si situatia scolara.
 Gasesti mai multe informatii legate de aceste programe, de conditiile de eligibilitate, costuri si beneficii pe site-ul nostru: www.brgwork.ro    DE PESTE 6 ANI IN RECRUTARE!

Viziteaza pagina noastra de facebook!
Go EXPERIENCE!

BRGwork Team  

BRGwork
Horea 72
Cluj Napoca, Cluj
400275
*recrutare din 2005 
Tnx!
10. Pentru prietenii Skype - Nov 17, 2011 7:33:00 PM
Uitaţi un instrument care înregistrează automat conversaţiile  de pe Skype în format MP3. Este excelent pentru înregistrarea interviurilor, conferinţelor, pod cast-urilor - pentru cei care vor să înveţe din auzite ;)).
Mai multe informaţii găsiţi accesând link-ul următor:Skype Call Recorder
Dacă vă interesează, puteţi descărca Riviera pentru Skype  de : aici.Tnx!
11. RELWA IP 2011 - când mă gândesc... - Oct 17, 2011 9:11:00 PM


Mica "ieşire" la Paris mi-a rămas întipărită în minte ca un vis împlinit. Încă din clasa a treia ( de când am început să învăţ limba franceză - de pee cartea pe a cărei copertă era desenat simbolul Parisului - Turnul Eiffel ), am început să visez la Paris. Visul acesta se stingea încet încet, până la liceu, când profesoara de franceză mi-a împrospătat acest vis cu povestirile ei despre călătoriile în Franţa.


În sfârşit când visul s-a împlinit, a fost mai frumos decât fanteziile mele, de aceea recomand tuturor studenţilor şi elevilor care au posibilitatea plecării în străinătate cu orice fel de bursă, SĂ PROFITE DE OCAZIE. Andreea Marcu, Alina Petrovici, Mihaela Dascălu, Andrei Rusu, Mihai Belciu, Cristy sunt unii dintre cei care ştiu despre ce vorbesc acum.
Acum că am ajuns în Roma încerc din răsputeri să simt măcar în jumate din mireasma Parisului.

Tnx!
12. IPMI-stii - Oct 17, 2011 8:36:00 PM
Tnx!
13. Roşia Montana (O vindem, sau o mai păstrăm?) - Oct 16, 2011 6:45:00 AM
Salut IPMIşti! Cine e împotriva Proiectului de la Roşia Montana să citească mesajul următor:
Buna Dumitru ,
Romania a pierdut in perioada 1952-1960 printr-o firma sovieto-romana cea mai mare rezerva energetica a tarii, 17.288 tone de uraniu. Gheorghe Gheorghiu-Dej s-a suparat foc, pentru ca sovieticii “noua nu ne-au dat utilaje pentru extragerea uraniului”.
Politicienii de astazi vor sa dea unei firme canadiano-romane cu actionariat american, zacamintele de metale rare si pretioase de la Rosia Montana in schimbul locurilor de munca. Participatia Romaniei in aceasta firma este de doar 20% si risca sa ajunga al 0,6% in urma ultimei majorari de capital, la care actionarul roman nu a putut participa. Statul urmeaza sa suporte cheltuielile de intretinere a barajului si a sistemelor de captare, monitorizarea emisiilor de acid cianhidric, pompare si tratare a apei pe o perioada nedeterminata, estimate la 12 milioane de euro anual.
Statul roman ar primi 4% redevente pentru aur si argint. Presa vorbeste despre majorarea acestui procent la 6% prezentata ca o negociere reusita, fara se spuna ca in tari ca Africa de Sud redeventele pentru metale pretioase sunt de minim 20%.
In cele 200 de milioane de tone de minereu care se doresc a fi procesate cu cianuri la Rosia Montana, se estimeaza a fi 1,5 grame de aur pe tona de minereu si 11, 7 grame de argint pe tona. Daca nu vi se pare o exploatare rentabila aveti dreptate! Motivatia pentru acest proiect sta in metalele rare care insotesc zacamintele de aur. Vanadiu - 2500 grame pe tona,  arseniu - 5000 grame pe tona,  titan - 1000 grame pe tona,  molibden - 10 grame pe tona, nichel - 30 de grame pe tona, crom - 50 grame pe tona, cobalt - 30 grame pe tona, galiu - 300 grame pe tona, germaniu - 20 grame pe tona, wolfram, molibden etc.
Daca punem aceste resurse in context mondial, epuizarea resurselor de energie si nevoia dezvoltarii energiilor regenerabile, a panourilor fotovoltaice si turbinelor eoliene, descoperim ca prima criza cu care se va confrunta lumea nu va fi cea petroliera ci a metalelor neferoase.
Galiu, spre exemplu, care se gaseste la Rosia Montana in cantitati de 300 de ori mai mari decat aurul, este folosit in fabricarea panourilor fotovoltaice si pretul actual este de 900 de dolari pe Kg.  Utilizarea lui va creste pe masura ce tehnologiile vor fi perfectionate si rentabilitatea energiei solare va creste cu scumpirea petrolului.
26% din resursele de cupru extractabil din scoarta Pamantului s-au pierdut deja in gropi de gunoi. Inchiderea minei de cupru de la Rosia Poieni pentru a se face loc RMGC  a dus la disponibilizarea a sute de muncitori, de care oficialii Gold Corporation nu isi aduc aminte cand fac calculele locurilor de munca.
Din anumite informatii, in contractul de concesiune secretizat se spune ca orice metal in plus recuperat intra in beneficiul celui care exploateaza zacamintul. Falsa desecretizare trambitata de Traian Basescu nu a facut lumina asupra acestui aspect.
Turcia, Cehia, Grecia, Costa Rica, Germania, Argentina, Filipinie au interzis mineritul cu cianuri. Parlamentul European a cerut Comisiei Europene interzicerea acestei tehnilogi de minerit pana la sfarisitul anului 2011. Aduceti-va aminte de accidentul de la Baia Mare de acum 10 ani. Ungaria l-a considerat cea mai mare catastrofa dupa Cernobal. Statul roman are de platit circa 200 de milioane de dolari despagubiri.
La Rosia Montana ar urma sa se foloseasca aproximativ 1.561.000 tone substante periculoase, dintre care 84.000 tone de cianura in cea mai mare cariera cu crater deschis din Europa si cel mai mare baraj, inalt de 185 m. Ganditi-va la efectele pe care un posibil accident le-ar avea asupra Deltei Dunarii, un ultim bastion european pentru protejarea biodiversitatii.
Rosia Montana este unul dintre siturile cele mai bogate in resurse de patrimoniu cultural ale Romaniei, cuprinzand intr-un teritoriu intins pe cca. 650 ha 50 monumente istorice clasate, dintre care 7 desemnate ca monumente de valoare nationala si universala. De asemenea, patrimoniul cultural de la Rosia Montana este recunoscut si prin Planul de Amenajare a Teritoriului National.
Acest statut juridic de protectie plaseaza Rosia Montana inaintea multor orase prin numarul si valoarea monumentelor istorice si pe primul loc intre asezarile rurale ale Romaniei.   Conform legii, protejarea si punerea in valoare a acestor valori instituite reprezinta lucrari de utilitate publica, de interes national.
Academia Romana, Casa Regala, ICOMOS (Comitetul International al Monumentelor si Siturilor), ca organizatie expert a UNESCO, Ad Astra, Alburnus Maior, ONG-uri din Romania si internationale, numerosi experti, institutii, studenti si cercetatori români din strainatate (RSSA, LSRS) recomanda si sustin includerea Rosiei Montane în Patrimoniul UNESCO.
Constatam ca rusinea de a fi roman si lipsa de reactie a romanilor in fata nedreptatilor a fost indusa de aceleasi televiziuni care astazi sunt complice la cel mai mare jaf din istoria poporului roman.
Va aflati printre putinii care au rezistat campaniei de dezinformare in care au fost angajate televiziunile, de aceea  va solicitam implicarea nu doar ca simplu semnatar, ci ca militant, sa faceti cunoscut adevarul despre proiectul minier de la Rosia Montana. Promovati petitia online, dati acest mesaj mai departe!
Petitia noastra de pe www.rosiamontana.net a strans peste 30.000 de semnaturi, la care se adauga alte 27.000 de semnaturi pe hartie stranse in Bucuresti prin actiunea “la corturi” din ultimele 3 saptamani, la care au luat parte peste 350 de voluntari.
Eforturile noastre au fost remarcate si amintite intr-o recenta dezbatere din Parlamentul European. In urma dezbaterii, Comisia pentru Petitii a Parlamentului European a anuntat ca se va deplasa in Romania la inceputul lunii noiembrie pentru o ancheta asupra proiectului de la Rosia Montana. Va propunem ca pana atunci, doar cu ajutorul dvs.  sa strangem 100.000 de semnaturi din toata tara, iar in preajma vizitei CE sa organizam de la Casa Poporului spre sediul Comisiei Europene in Bucuresti cel mai mare mars de protest pentru Rosia Montana, la care vom putea invita toti semnatarii petitiei.
Atasam acestui mesaj tabelul pe care puteti strange semnaturi si textele petitiilor asociate.
Daca sunteti din Bucuresti ni-l puteti inmana completat la sfarsitul lunii, cand vom stabili o intalnire la unul din corturi, pana atunci va rugam sa ne comunicati intentia de a strange semnaturi printr-un email la [email protected] sau SMS la 0727.769.509. cu nume, telefon si email. Tinem legatura pentru a va comunica locul si data exacta la care vom colecta semnaturile stranse.
Daca sunteti din provincie, trimiteti semnaturile prin posta la punctul de lucru din Cluj al asociatiei Alburnus Maior pe Str. David Ferencs, nr 10, ap. 5 Cluj-Napoca, Jud. Cluj, 400102 Romania si o copie scanata pe adresa [email protected]
Aveti si optiunea de a ajuta la desfasurarea acestei campanii de acasa, pe calculator. Trimiteti un email pe [email protected] prin care sa va manifestati disponibilitatea si o sa primiti detalii.
In Bucuresti am obtinut avize pentru amplasare de corturi si bannere in sectorul 1 si recent in sectorul 4.
Locatiile sunt:
Sectorul 4: Metrou Tineretului; Metrou Constantin Brancoveanu, Metrou Piata Sudului, Sos. Giurgiului - Piata Progresu, Metrou Aparatorii Patriei, Piata Unirii (capatul tramvaielor), Metrou Eroii Revolutiei.
Sectorul 1: Piata Universitatii, Piata Romana, Piata Victoriei, Charles de Gaulle si Perla.
Va rugam sa va programati pe http://www.rosiamontana.net/la-corturi/ pentru voluntariat la corturi si sa recomandati prietenilor. Avem nevoie de participarea voastra!
Nu ati semnat inca petitia pe www.rosiamontana.net, va rugam sa faceti asta chiar acum.
Va multumim!
Ionut Parausanu, voluntar pentru Rosia Montana
Tel.  0727.769.509 / Fax. 0215.698.840
[email protected] / [email protected]!
14. Ce n-a văzut Parisul ? - Jul 4, 2011 4:19:00 AM
Încă n-aţi scăpat de mine:))
Parisul n-a văzut partea frumoasă a banchetului IPMIştilor -
Mai jos sunt redate cîteva momente din înregistrările proprii - L-aş putea numi banchetul văzut de Simion.
Vizionare plăcută:


Tnx!
15. ce ne mai plac chichiţele! (când vine vorba de LICENŢĂ) - Jun 24, 2011 11:10:00 AM
       Într-un final am predat şi eu licenţa (45 lei cu arc fără copertă specială - 0%plagiat, 5 % referinţe şi 95 % original) - preţul e în funcţie de paginile color (1 - 1,5 lei/pag).
Trebuie să vă spun şi vouă despre chichiţele găsite la mine de îndrumătorul meu de licenţă.
Numărul paginilor nu trebuie să fie cum scrie în ghid neapărat între 40- 50 pag  - de exemplu eu am avut 69 din care primele pagini, cuprinsul si bibliografia ocupă 10 pag.

       Referitor la referirile EXPLICITE în text: pentru ei EXPLICIT înseamnă TABELUL 3 nu TABELUL URMĂTOR sau TABELUL DE MAI JOS - mie mi se pare pare acelaşi lucru. LA fel şi cu figurile : EXPLICIT înseamnă: "ÎN FIGURA 3 SUNT PREZENTATE..." şi incorect "ÎN FIGURA URMĂTOARE" etc.

       În figura 1, figura 2, figura 3 şi figura 4  vă arăt greşelile din lucrarea mea:

Figura 1 Prima greşealăFigura 2 A doua greşealăFigura 3 A treia greşealăFigura 4 A patra greşeală
Referitor la SUSŢINEREA LUCRĂRII DE LICENŢĂ.Va avea loc pe data de 07 iulie 2011 la ora 8 în sala D0 12 AŞA CUM SE POATE VEDEA ÎN FIGURA 5:

Figura 5 Programarea examenului de diplomă
Prezentarea este de dorit să fie cât mai scurtă şi explicită (circa 5 minute). Aceasta trebuie să cuprindă Prima Pagină cu titlul lucrării , Cuprinsul  - O mică introducere, STUDIUL DE CAZ, şi concluziile.Se va insista pe STUDIUL DE CAZ. Nu trebuie să le spunem profilor date generale pe care le ştiu deja - pentru că o să-i plictisim.Prezentarea trebuie să fie făcută la persoana I, pentru a demonstra implicarea noastră în redactarea acesteia.Este de dorit să faceţi şi o pregătire înainte de prezentarea finală - Noi cei de la Domnul Emilian Moşneguţu ne întâlnim luni pe 4 iulie pentru pregătire.Slide-urile ar fi de dorit să conţină cât mai puţin scris şi mai mult scheme, poze, etc.Nu uitaţi că scrisul trebuie să fie lizibil. 
Cam astea ar fi problemele - pentru alte nelămuriri vă stau la dispoziţie.
Tnx!
16. La mulţi ani Mogâldeaţă! - Jun 23, 2011 5:46:00 PM
Îţi dedic aceste versuri ... cu siguranţă ai fost şi tu cuprinsă de astfel de simţiri:

Acum că am terminat cu licenţa  - am prea multe ocupaţii şi nu ştiu de care să mă apuc...
Era de datoria mea să scriu două cuvinte despre al patru-lea fondator al blogului - Andreea Toma

Lui Constantin îi place mo-moo "pentru că e drăguţă", "pentru că nu e cu nasul pe sus...e modestă şi poţi vorbi cu ea", lui Adi îi place ambiţia Andreei, felul în care s-a descurcat cu banchetul, că "a facut tot ce a putut să iasă bine şi s-a vazut că a ieşit", iar ea spune că e doar o "alpinistă cu ochii schimbatori precum vremea".
Mi-a plăcut că a luat atitudine şi a reuşit să iasă în evidenţă prin coordonarea grupei în lipsa Mirelei. Ea trebuia să fie trecută în topul altruiştilor -  ea care ne-a dădăcit un semestru întreg:) - Mulţumim Andreea!

Eu zic că e o IPMIstă model, îmi place dinamismul ei, dorinţa de implicare şi feminitatea. Puţine fete mai reuşesc să fie feminine, cred că i se potriveşte pseudonimul Mogâldeaţă - o micuţă isteaţă însă adânc afundată în neunde uneori.Îmi place în mare parte cum scrie - toată lumea cred că ştie de blogul ei: MOGÂLDEAŢĂ.
Cuvântul pe care l-am crezut a fi cel mai potrivit pentru ea când am realizat filmuleţul de mai sus a fost WISTFUL - care înseamnă visător, galeş,  melancolic, gânditor, plin de dor, care trădează un pic de tristeţe.

Fericirea să se ţină scai de tine oriunde ai merge! La mulţi ani mogâldeaţă Andreea!Tnx!
17. vă recit prima mea poezie: - Jun 21, 2011 10:54:00 AM
De ceva vreme nu am mai avut inspiraţie (timp) pentru poezie - însă o să vă recit prima mea poezie.
Poezia se intitulează "Tu" şi a fost scrisă pe 29 ianuarie 2011:
Închideţi alte surse de zgomot şi ascultaţi zgomotul următor:

Tnx!
18. s-au afişat notele la BAC 2011 - Jun 20, 2011 7:47:00 AM
        Nu la BAC bre...., rezultatele noastre ale IPMIştilor pe http://sits.ub.ro.
De acum mă pot considera absolvent. Anul 4 a fost cel mai bun pentru mine, cu rezultate "doar de la 8 în sus" cum ar spune colegul nostru "cel mai docil" Heisu Iulian;)).
Licenţa e pe terminate - totul merge ca pe roţile vieţii:
Îmbătrânim, dar să nu uităm că vârstnicii sunt mai valoroşi decât tinerii pentru că:
Au argint în păr, aur în dinţi, pietre la rinichi, plumb în picioare şi nu în ultimul rând, ca să fiu pe tema licenţei mele, sunt plini de biogaze.
 Deci să nu ne pară rău că îmbătrânim:)Tnx!
19. Banchetul de la Casa Grande – 30 mai 2011 - Banchetul IPMIştilor de Constantin - Jun 9, 2011 6:08:00 PM

Mr. ConstantinAndreiRusu are câteva vorbe pentru noi, pe care le citesc şi eu tot după ce le postez:)
Green Day - Time of Your Life

Asculta mai multe audio diverse 
Poate că acum nu are vreo valoare deosebită. Poate că nu-ti face inima să tresară. Dar la vârsta când veţi avea copii de vârsta voastră, o sa stoarcă multe lacrimi din voi.
Banchetul de la Casa Grande – 30 mai 2011.
Cu câteva petale ţinute în mână, fără spini. Tot răul, toată ranchiuna, posomoreala, certurile din trecut, au fost lăsate ca şi spinii de pe trandafir, undeva în restul oraşului. Mica noastră căsuţă a serii: Casa Grande, a fost locul încununării celor 4 litere: I.P.M.I
Accentul ăsta moldovenesc al nostru, contrastează pe videoclip cu ţinuta serii. Domnişoara Chiţimuş vizibil emoţionată de primire, văzându-se nevoită să meargă singură pe culoar, sub toate privirile, a fost primul prieten al grupei ajuns printre noi. Omul de o valoare incontestabilă, ne-amanetabil, omul care a reuşit multe pentru noi şi el, rectorul nostru – Domnul Nedeff, a reuşit să ne bucure cu prezenţa, elevând importanţa acelei întruniri. Surorile de sânge (daca există fraţi, de ce n-ar exista şi surori?) Iulia şi Mirela, au păşit repejor în rolul de musafire distinse, urmate de 2 bărbaţi serioşi, zâmbitori, la dungă: Lazăr (un om care îţi ţine ostatică atenţia oriunde ar fi) şi stimabilul Stamate...pâinea lui Dumnezeu, aşa de cumsecade este. Direct de lângă spital [] veniră împreună şi cei 3 doctoranzi ai mediului – Bârsan, Irimia, Tomozii.
Mihai ca şef al unei echipe cu puţini titulari şi multe rezerve, a ţinut un mic speech în care a adus aminte de blândul nostru prieten – Domnul Măcărescu. De voie...de nevoie, domnul Nedeff, spontan şi plin de umor, ne-a făcut sa râdem ...destinzând atmosfera (o promoţie bună, cu 90% excepţii), ne-a încurajat de o manieră perfectă: LA VÂRSTA VOASTRĂ TOTUL E POSIBIL. Si ne-a flatat involuntar, spunându-ne că pe o parte dintre noi nu ne recunoaşte (la cât ne-am înfrumuseţat pt acea seară...cred şi eu)

Trandafirii au ajuns în braţele cui trebuie, paharele s-au bătut cap în cap, mulţi nu ştiau că paharul trebuie ridicat dupa toast...deşi dnul Nedeff făcea asta cu toţi. Chiar şi cu Cristi şi codiţa lui, căreia i-a acordat încă o dată o atenţie sporită, sau Veronicăi ( a fost surprins că a venit din Italia pentru banchet)
Radu plutea pe ritmul serii de mai a lui Bănică, scufiţa petrovici o ţinea aproape pe Mihaela ei cea de 4 ani, eu stăteam ghebos. Ne-am adunat cu toţii aici...ca să nu fim împrăştiaţi, şi sa înlănţuim o horă, ca la români.
Claudia, Mihai, Adelina, Cătălin, Loredana B, Laura, păreau oamenii cei mai lipsiţi de griji din lume. Coregraf n-am avut, Mihai Petre nu era în preajmă şi bineînţeles c-au fost şi mici sincope în dans. La sârbă s-a văzut cine-i în formă......s-au văzut şi forme [] a ieşit tot talentul din chicioarele lui Cătălin (care îşi lua partenera şi o ducea oriunde vroia el) Heisu (care-a fost la suficiente petreceri să înţeleagă ce şi cum) Marilena, Elena A.
La mese, cameramanul îi intimida pe fumători, dar între timp trenuleţul HI-Q (gaşca mea) era UNSTOPABLE şi toata atenţia era pe cei care dansau. Claudia era conductorul, dirijându-l frumos din rochie, băieţii se pregăteau să răguşească (radu, vlad, adi, costel, mihai), Alex se uita nedumerit la băiatul care ne filma, Mihaela cânta încet versurile, dnul Dominteanuera cu aplauzele. La R.O.A au început să curgă aplauze şi picuri de efort, un copil ţopăia, şi-a urmat un cahil pe perechi la coutney-joe: Adi-Miha, Cătă-Roxi, Lore-Alexa, Nalba-Mo Moo, Mirela-Bârsa, Coro-Deea, Brându-Diana B, Cristi cu Moni, Anca şi Cătă, Vero cu Miţă, Clau cu Dia, şi cameramanul...foarte inspirat, după ei. A da...li s-a alăturat Radu cu Ali, Iuli (foarte vesel la faza asta când o ia pe Ana sub tunel) cu Ana. Cât pregăteam prezentarea, stânga/dreapta/împrejur pe Meneaito, cu profesoarele noastre. Pe Tarkan, Mirela a trebuit s-o împartă pe Loredana C. cu prietenul dânsei , Vlad pupa camera la cât era de euforic.
Poi şi ne pusăsărăm la masă cumătre, să ne înfruptăm din bucatele meşteşugite de gospodinele de la bucătăria unde furăm noi şi dupa cursul festiv. Din amabilitate şi experienţa, nea cameramanu trecea periodic pe la cei aşezaţi la CASEle lor GRANDE, şi atunci se întâmpla ceva ambivalent comic: cel filmat se ruşina şi se uita în lateral zâmbind uşor, numărând secundele până nu va mai fi el personajul principal din cadru. Unii oameni pur şi simplu nu vor să fie deranjaţi. Codrina fuma pe ascuns, ca un copil sfios...în timp ce era filmată. Prezentarea mea...slide-urile, se aude pe filmat, dar îi lipsesc toate celelalte simţuri. Pe clip am auzit de la voi direcţiuni pe care nu le-am înţeles în vâltoarea momentului respectiv:
Să nu vorbeşti la fiecare
Dă mai repede
Dnul Nedeff crezuse că-l compar cu D-na Bibire (Faci comparaţie între mine şi d-na Bibire băi?) Nu, domnul Livinţi. A
Partea cuplurilor a fost privită cu o atenţie totală. Ba chiar şi-un prim-plan, ca la avanpremierele de la cinema. Cine a avut prima bătaie din palme la slide-urile cu domnul Măcărescu....merită un mulţumesc de la mine.
Radu s-a mamboit cu dublu-colega lui, Cristi a fost rock`n rolla, Costel a fost entuziast, Claudia îşi arunca rochia, Loredana era doar îndrăgostita, Adrian....eeeei, aici vroiam să ajung: latino-loverul ăsta de Adi cu Deea, jucau într-un videoclip. Cu prelungiri pe Bosquito, Mihai era jupânu la aplaudat, Anca începuse să-şi pună în valoare rochia.
Cu vocile noastre de români cu talent, am luat-o razna pe Hi-Q (cătă, marian, radu, gaju, costel, mihai...)asta până ne-au stricat momentul fetele.
Boys will be boys...ne-am întors la gaşca noastră la următoarea melodie. Reggae-afro cu câţiva copii ai mediului. Somnul ne căuta prin altă parte. Mitică dansa cu energicii, Costel era pe baterii, Mirela bâjbâia după versurile unei melodii, mo moo, costel şi cătălin indicau NE şi SV-ul, pâna mă pusei în faţa lor să indic contrariul.
Aer era suficient pentru toţi...dar parcă un pic încălzit global. Cristi dădea din codiţă draconic.
Un tur al regiunilor , muzical vorbind. M-a făcut mama oltean...melodie la care dj-ul nostru s-a autocenzurat: Să ne oprim puţin la Caracal, acolo unde........ vă zic eu: acolo unde s-a răsturnat carul cu proşti. Trecură şi ţiganii cu ţambalul şi vioara lor..... o învârtită ca la mama ei de acasă, a abuzat de noi şi viceversa. Piciul nostru (în absenţa Biancăi) Ana-Maria, a stat cu roşeaţa în obraji şi cu un maldăr de emoţii, trecând cu pupicii pe la fiecare, în timp ce scandam SĂ CREŞTI MARE SĂ CREŞTI MARE.
Tnx!
20. 5 iunie / Ziua Mondială a Mediului - Jun 5, 2011 12:08:00 PM
Voi cum sărbătoriţi această zi?
Eu beau o bere în cinstea Mediului;)) Dar mai ales lucrez la un proiect de mediu - LICENŢA.
Şi privesc pe fereastră la pomii plantaţi de mine cu ceva timp în urmă - arată chiar bine!


La mai puţin efect de seră dragă Mediule! La mai puţine deşeuri! Spre o dezvoltare durabilă!Tnx!
21. fragmente de Banchet - Jun 5, 2011 8:23:00 AM
Cred că e bine să vă reamintiţi cum a fost la banchet:)
Mai jos sunt câteva fragmente (până la filmarea originală şi până la colaj), luaţi de vedeţi ce avem deocamdată:
A fost o petrecere reuşită, în care m-am simţit bine alături de colegi - mai ales în partea finală de la 5:00-7:00, în care am văzut adevăratele talente ale grupei;)). Costel, Cătălin şi Radu cred că făceau mai bine dacă dădeau la Conservator decât la Ingineria Mediului.Tnx!
22. IPMIştii puşi pe treabă - Jun 4, 2011 5:07:00 PM
În ultimul timp cei care vizitează blogul ajung aici căutând după cuvinte ca: "detectarea plagiatului", "detectarea copy-paste", "program antiplagiat", ceea ce înseamnă că mulţi au terminat deja lucrarea de licenţă, şi acum o testează antiplagiat.
Eu nu mă nu măr printre norocoşii care au prins ceva practic - deşi o aveam promisă. Mă bucur pentru aceea care au intrat în vacanţă deja - eu de azi mă pun cu burta pe studiu. Până acum am adunat Giga întregi de documente de la facultate şi de pe diferite site-uri - am şi răsfoit o parte dintre ele - dar majoritatea sunt de domeniul trecutului - tema mea fiind legată de biogaz.
Ceea ce mă interesează pe mine sunt doar noutăţile în domeniu şi de astea se face rost foarte greu - însă apar pe zi ce trece site-uri noi - care însă repetă aceleaşi informaţii: ce este biogazul, din ce se obţine şi cu ce. La ultima parte însă datele sunt din anii trecuţi - prea puţin din 2011.
Când am ajuns la legislaţie - problemă mare - o mulţime de legi (vechi şi noi) însă care se referă foarte puţin la biogazul meu.
Pe site-ul Comisiei Europene am găsit cele mai actualizate date, însă m-am pierdut în mulţimea informaţiilor de acolo.
Am găsit diferite lucrări de doctorat şi licenţe pe tema asta - dar toate repetă acelaşi lucru cu alte cuvinte. Şi asta m-a supărat rău. Eu care vreau să fac un lucru original caut lucruri originale şi nu găsesc -
Forma lucrării o am în minte însă nu e chiar simplu de pus pe foaie - acum îmi dau seama de utilitatea fiecărei discipline în parte studiate până acum de la fizică şi chimie până la electronică şi desigur urâtania de matematică.
Ipmiştii s-au pus pe treabă rău de tot (care mai de care e busy)  ... cred că s-au speriat de vorbele Domnului Stamate de la şedinţa trecută. Şi mie mi-au dat avânt sfaturile lui - şi chiar am intrat bine în pâine - asta aveam şi în plan - să scap de cursul festiv, de banchet şi examene şi apoi LICENŢA- care după părerea mea va fi o muncă neevaluată la maxim - la care va conta cât de mult inversezi cuvintele şi cum le aşezi în pagină. Prezentarea în Power Point va fi cea mai importantă - acolo unde va trebui să explicităm în 5 minute cu ce am contribuit noi propriu-zis în lucrarea respectivă, că de vom prezenta generalităţi, vor zice PAS, MAI DEPARTE...
Partea mea va consta într-un studiu de caz teoretic (cum să ne dezvoltăm durabil la ţară:))), dar care îmi place aşa că  SALUTARE ...am treabă...Tnx!
23. şi .... din nou mi-e d'or - Jun 1, 2011 8:49:00 PM
Ce l-aş mai întreba de LICENŢĂ!
De la De la excursie De la excursie De la excursie De la excursie De la excursie De la excursie De la excursie Tnx!
24. Poze Banchet şi Ghidul de întocmire a lucrării de Licenţă - Jun 1, 2011 9:33:00 AM
      
Mă tot intreaba lumea de licenţă, de parcă n-aş fi şi eu tot în situaţia lor... Dacă vreţi să ştiţi cum se trebuie să vă faceţi licenţa citiţi următoarele rânduri sau Descărcaţi Ghidul Complet de întocmire a lucrării de licenţă pt IPMIşti.


GHID
PENTRU ÎNTOCMIREA LUCRĂRII DE licenţă

A. Norme privind stabilirea şi alegerea temei lucrării de licenţă
1.Studentul va primi tema de cercetare care va constitui tema pentru lucrarea de licenţă la începutul semestrului II, anul III. Temele sunt propuse de către cadrele didactice îndrumătoare care au titlul de doctor şi sunt minim şef lucrări/lector. 2. La rezolvarea aceleiaşi teme pot participa grupe de 2-3 studenţi (pentru teme complexe), cu precizarea pentru fiecare student a părţii din temă care va fi rezolvată de acesta.   3.Temele de cercetare vor fi afişate la avizierul catedrei coordonatoare a programului de studiu, studentul având posibilitatea de a alege ce temă doreşte, ulterior fiind afişate şi listele finale cu profesorii îndrumători. 4. Temele pot fi propuse şi de către studenţi, cu consultarea unui cadru didactic îndrumător, urmând a fi avizate de către şeful de catedră.5. După alegerea temei, studenţii vor completa Cererea tip pentru alegerea lucrării de licenţă, pe care o vor depune la secretariat.6. Confirmarea temei alese/ propusă de student şi a cadrului didactic îndrumător se va face de către catedră şi avizată de conducerea Facultăţii.7. Cadrul didactic îndrumător va elabora împreună cu studentul planul de cercetare, titlul şi structura lucrării şi va completa formularul tip pentru Referatul de evaluare a proiectului de disertaţie (F 179.08). Studentul are obligativitatea de a se prezenta regulat la orele de consultanţă pentru a discuta stadiul  cercetării. Evidenţa consultaţiilor se consemnează în Referatul de evaluare a proiectului de disertaţie.8. Lucrarea de licenţă va fi predată la îndrumător în format electronic, cu două săptămâni înainte de data susţinerii examenului. Îndrumătorul va verifica lucrarea cu privire la originalitate folosind softul „Plagiarism”. Dacă lucrarea corespunde din punct de vedere al condiţiilor de originalitate corespunzătoare regulamentului de organizare şi desfăşurare a examenului de disertaţie la studii universitare de masterat (un procent total al categoriilor „Original” şi „Referenced” de 80%;  procentul categoriei „Original” trebuie să fie de minim 20% iar a categoriei „Plagiat” de 15% excluzând tabele, figuri, grafice), atunci îndrumătorul acceptă lucrarea de licenţă în format hârtie (legată) şi pe CD. Lucrarea va avea ca anexă şi o declaraţie a autorului privind asumarea originalităţii.9. Referatul îndrumătorului şi rezultatul aplicării softului „Plagiarism” vor fi capsate la lucrare şi vor rămâne la îndrumător pe perioada de păstrare a lucrărilor de disertaţie (doi ani). Îndrumătorul răspunde de păstrarea lucrării şi de predarea acesteia pentru casare după îndeplinirea timpului de păstrare. În viitor la nivelul fiecărei facultăţi se va înfiinţa o bază de date privind lucrările de licenţă.10. Dacă rezultatul celor două categorii „Original” şi „Referenced” indică un procent mai mic de 80% lucrarea va fi analizată pentru depistarea eventualelor erori de verificare (citări neidentificate de program).11. Nu se admit lucrări care au în conţinut: date experimentale, tabele, figuri, grafice, fotografii plagiate, chiar dacă procentul de informaţie din categoria „Plagiarism” este sub 15%.12. În cazul respingerii lucrării de licenţă de către îndrumător, absolventul nu îndeplineşte condiţiile de a se înscrie la examenul de licenţăe.

B. Structura lucrării de disertaţie
Lucrarea de licenţă va fi dezvolatată pe parcursul a 40-50 de pagini, va fi structurată pe capitole şi va include următoarele elemente obligatorii:
a. Copertă/ Pagină de titlu – informaţiile care trebuie să apară pe coperta lucrării de licenţă sunt prezentate în Anexa 1;b. Declaraţie standard – lucrarea de dlicenţă va conţine o declaraţie pe propria răspundere a absolventului, datată şi semnată în original, din care să rezulte că lucrarea îi aparţine, nu a mai fost niciodată prezentată şi nu este plagiată. Declaraţia poate fi descărcat de pe site-ul departamentului de management: www.calitate.ub.ro. (formular cod F 60.07).
c. Cuprins – lucrarea de licenţă va avea un cuprins care să conţină titlurile tuturor capitolelor şi subcapitolelor, însoţite de numărul paginii la care începe fiecare capitol/subcapitol (a se vedea exemplul din Anexa 2). Între capitole trebuie să existe o legătură logică, iar conţinutul să reprezinte o structură bine închegată. Structura recomandată de capitole este următoarea:-          introducere – motivarea alegerii temei (1-2 pagini)-          capitolul 1 – stadiul actual al cercetărilor in domeniul temei (maxim 10 pagini);-          capitolul 2 – legislaţia în domeniul temei – legi, hotărâri de guvern, ordonanţe, standarde (maxim 5 pagini);-          capitolul 3 – studiu de caz, (circa 15-20 pagini);-          capitolul 4 – identificarea aspectelor de mediu pentru activitatea analizată  (circa 5 pagini);-          capitolul 5 – evaluarae impactului ecologic cu referire la tema studiată (circa 5 pagini);-          capitolul 6 – dezvoltarea unui sistem de monitorizare (circa 5 pagini);-          bibliografie.

C. Redactarea lucrării de licenţăLucrarea de licenţă se va redacta pe format A4, la 1,5 rânduri pe pagină, corp de literă tip Times New Roman, mărimea 12 (sau 14 la un rând) cu 2,5 cm sus (top) si jos (bottom), 2,5 cm la stanga (left) si la dreapta (right).Coperta şi prima pagina a părţii scrise (care constituie subcoperta), vor fi identice şi vor indica tema lucrării de licenţă, numele şi prenumele absolventului, numele şi prenumele cadrului didactic îndrumător şi anul elaborării. Pagina a doua conţine tema lucrării cu precizarea unor parametri de bază ce caracterizează obiectul temei.Pagina a patra a lucrării va conţine cuprinsul acesteia.În continuare urmează conţinutul propriu-zis al lucrării care se va redacta sistematic, clar şi concis, evitând scrierea repetată a unor formule, explicaţii simple etc. Utilizarea diacriticelor este obligatorie.Este indicat ca fiecare capitol să înceapă pe o pagină nouă, păstrând constantă distanţa de la marginea de sus a foii la titlul capitolului.Observaţie. Dacă în documentele utilizate pentru documentare sunt menţionate valori/mărimi/instrucţiuni conform unor standarde anulate sau actualizate la data realizării lucrării, studentul are obligativitatea de a corecta informaţiile respective conform standardele în vigoare. Relaţiile, tabelele şi figurile se vor numerota şi se vor face referiri explicite în text. De exemplu:
Fig. 3.. Schema treptei mecanice de epurare.
„În figura 3 sunt prezentate …” / „Datele experimentale sunt trecute în tabelul 4 …”
Tabelul 4. Distribuţia punctelor de măsură. Nr.crt. P (Pa) F(N) S(m2) 1.               


2.               


3.               


4.               Cifrele care indică numărul relaţiei se vor include între paranteze şi se vor alinia pe verticală la dreapta. Atât în text cât şi în partea grafică se vor utiliza simbolurile şi terminologiile conform standardelor în vigoare. De asemenea este necesar ca simbolurile şi notaţiile utilizate să fie uniforme în toată lucrarea.                                                  (1)
La redactare se indică, în majoritatea cazurilor ca relaţiile să se scrie separat de text, centrat faţă de lăţimea hârtiei, iar semnificaţia fiecărui termen se indică într-un rând separat, în ordinea în care acesta apare în relaţia respectivă. De exemplu:P = F/S                                                           (2)unde:P este presiunea, în Pa,F - forţa normală, în N,S - suprafaţa, în m2.Pentru orice informaţie, relaţie, tabel, grafic sau schemă de principiu preluate din literatura de specialitate se va indica în mod obligatoriu sursa bibliografica printr-o trimitere de forma: "folosind metoda descrisă în [2] s-a obţinut...". Cifra indică poziţia publicaţiei citate în lista bibliografică de la sfârşitul proiectului. De exemplu:
[1] Buzdugan, Gh., Izolarea antivibratorie, Ed. Academiei Romane, Bucuresti, 1993.[2] Le Roux, J.P., Comparation of sphericity indices as related to the hydraulic equivalence of setting grains, Journal of sedimentary Research, vol. 67, no. 3, 1997, p. 527 – 530.[3] Murariu, G., Dariescu, C., Dariescu, M. A., Interacting fields - a complet analytical solution, Proceedings of the VI-th International Conference “ComTi” Timisoara, Romania, 2003, p. 238-239.[4] Smith, J., U.S. Patent 8,143,241, 1998.[5] http://ro.wikipedia.org/wiki/Presiune
Bibliografia poate să cuprindă titluri de cărţi, articole sau surse internet, împreună cu toate datele de identificare (nume şi prenume, editura, anul, oraşul şi ţara în care au apărut sau orice date necesare pentru a putea identifica sursele de pe internet) şi se structurează în ordine alfabetică, după numele autorului principal. Toată bibliografia prezentată trebuie să fie folosită în cadrul lucrării. 
*Sursa: ub.ro

Totuşi vă recomand să descărcaţi Ghidul Complet.
     Acum, dacă am lămurit-o cu Licenţa, să trecem la Banchet....

     Pozele pe care le-am făcut eu le-am încărcat pe pagina de Facebook  deci le puteţi vedea ACOLO iar dacă vă place ce o să vedeţi le puteţi descărca în format mare de pe TRANSFER.

     După ce o să se mai adune poze de la fiecare poate o să fac şi un colaj...
    Să ne auzim cu bine! Successsssssssuri!
Tnx!
25. Odată-n viaţă ... Banchetul IPMIştilor 2011 - May 31, 2011 5:23:00 PM
    Banchetul IPMIştilor a fost după cum mă aşteptam un moment din viaţă memorabil ...
    Putea fi şi mai bine dacă totul mergea conform planurilor. De exemplu era plănuit să ruleze filmul ce conţine pe scurt istoria IPMIştilor (2007-2011):

...pe lângă prezentarea lui ConstantinAndreiRusu.

Apoi aveam de gînd să-i fac pe toţi colegii DIPLOMAŢI, dar şi pe anumiţi profesori dragi nouă, ca Măcărescu, Nedeff, Panainte, Bibire, prin oferirea unor "HÂRŢOAGE" şi "diplome de excelenţă". Problemele au fost de ordin tehnic şi de proasta organizare a timpului. Diplomele le făcusem, însă în format PDF şi nu mi le-au putut printa... Ele arătau în felul următor:

 DIPLOMA DE EXCELENŢĂ se acordă dragei noastre BIBIRE LUMINIŢA pentru estetica dezbaterilor fiabile cu semnăturile IPMIştilor.
 Nu am uitat de "cea mai cool IPMIstă", nici de "cea mai naturală":

 Fiecare IPMIst avea să primească o HÂRŢOAGĂ cu semnăturile tuturor colegilor, ca o invitaţie la reuniunea din 30 mai 2021.
 Diploma de EXCELENŢĂ se  accordă Domnişoarei MIRELA PANAINTE pentru că ea a constituit fundaţia cunoştinşelor noastre în mediu şi n-a uitat că studenţia implică mai mult decât note. Certifică toţi IPMIştii.
 Diploma de EXCELENŢĂ se acordă Domnului Nedeff Valentin pentru profesionalism şi procedeele din mediul tradiţionalist, dar şi pentru glumele bune cu Vasîli.
 Constantin a vrut neapărat să modifice fundalul pentru diploma domnişoarei Panainte, înlocuindu-l cu "Echipa Paris"
 Domnul Măcărescu avea să primească post-morterm diploma de EXCELENŢĂ pentru că ne-a fost tată.
     Diplomele au fost făcute iniţial doar de mine, însă au apărut modificări după un "brainstorming" cu RUSU Constantin (modificări în bine zic eu;)).
     Muzica diversă i-a pus pe fiecare dintre noi în mişcare - chiar şi pe mine care nu-s adeptul dansului - nu că nu mi-ar plăcea, dar nu ştiu;)) să dansez.
     Spre dimineaţă mi-am schimbat costumaţia care dădea bine în poze şi am rezistat până dimineaţă la ora 7 împreună cu un grup restrâns: Radu, Cătălin, Vlad, Marian, Gaju şi Costel care au încins atmosfera întreaga noapte. Partea finală a fost cea mai bună, cum se întâmplă de obicei, de aceea am şi filmat-o. Filmul este însă privat aşa că nu îl vor obţine de la mine decât cei mai rezistenţi anterior amintiţi.
     Poze a încărcat deocamdată Constantin pe Facebook - o să încarc şi eu şi voi restul sper.
     Nu mi-a plăcut comportamentul lui Constantin ( parcă nu mai era IPMIst ) când auzea manele. Un sfat: învaţă să te bucuri de bucuria celorlalţi, coboară la nivelul celorlaţi când este necesar.
Imi pare rău că a trecut prea repede... parcă a fost de o oră in care primirea profesorilor a ţinut 3 sferturi.Tnx!