Blogs Home » Știință/Tehnică » Tutoriale » Cablan 3 D

Cablan 3 D

Citeva Tutoriale pentru Chat-ul 3D-IMVU. Inscriere; Credite; Gimp; Blender...

Articole Blog

01. IMVU Layout -DJ - Apr 16, 2012 3:44:00 PM
       Dupa cum am promis, continuam cu noi sabloane pt pagina IMVU.
       Daca marele tau hobby e muzica, acest layout te va ajuta sa o faci cunoscuta.
       Doar cu citeva setari poti avea propria pagina "DJ".
       Deci, fara cunostinte avansate de programare.
       Cum va arata pagina ??
                     Live....     LayoutTes
                
 
                                                           Preview- Click pe imagine
                                                                             DOWNLOAD            Fisierul se deschide cu Notepade- implicit.            Background:
            Si un mic "Ghid" pentru a seta noua ta pagini: CLICK ...!!!!!
            Foloseste editorul de text NicEdit .            Daca ai "probleme" cu codul, nu ezita sa ma contactezi. Impreuna o sa incercam sa le rezolvam.
.

02. NicEdit - Editor HTML - Mar 29, 2012 8:50:00 AM
        "NicEdit" este un mic editor HTML. Cum il folosesti ?  
         Vezi imaginea urmatoare:

            Poti acum sa editezi mult mai usor si mult mai rapid, sabloanele "Layouts" pentru IMVU:
          -“Jurishi” - IMVU free Layouts           -IMVU Layout -DJ
           

//
<br /> <pre class="r"><font size="3"><span class="l"><em style="font-weight: bold;"> <span style="font-family: georgia;"></span></em><span style="font-family: georgia;"> WYSIWYG Text</span></span></font><font style="font-family: georgia;" size="3"><span class="l">Editor</span></font></pre><hr style="width: 100%; height: 2px;">       <span style="font-weight: bold;">Text: Bold</span>,<span style="font-style: italic;"> Italic</span>, <span style="text-decoration: underline;">Underline</span>, Aliniere text;<br>       <sub>Subscript</sub>, <sup>Superscript,</sup> <span style="text-decoration: line-through;">Strike,</span><br>       Imagini: -Add / Edit | URL .....<br>                   - Atribuie URL      <br><div style="position: absolute; margin-left: 160px; top: 171px; left: 199px;"><img src="http://imageshack.us/img/imageshack.png" style="float: left;" width="30"><div style="float: left; margin-left: 5px; font-size: 10px;">Hosted by<br><a href="http://www.imageshack.us/" target="_blank">ImageShack</a></div></div>                   - Clik pe imagine pt Editare.<br>       Link: Add / Delet;<br>       Linie orizontala:<hr style="width: 100%; height: 2px;"><h4>      <span style="font-style: italic;"> Selecteaza tot si sterge pentru a incepe Editarea.    </span><br></h4><h4>                                                                <a target="_blank" title="Vic" href="http://cablan3d.blogspot.com/"><span style="font-style: italic;"> Vic</span></a></h4><pre class="r"><font style="font-family: georgia;" size="3"><span class="l"></span></font></pre> <br />

.
03. HTML Colors - Mar 26, 2012 8:33:00 AM


.
04. IMVU nOOb -Statut de incepator - Mar 23, 2012 7:58:00 AM
        Am mai spus, si cu riscul de a ma repeta: “IMVU, NU e un joc.” dupa cum bine sti: are la baza Chatul, iar restul...e doar pt a da o “culoare” mai placuta conversatiei...Sau pt o mica afacere...
        Deci Nu e o competitie.         Tot mai des sunt abordate discutiile referitoare la “noobi”.        Eii...Sa vedem “ce si cum” pe aceasta tema...
        Wikipedia       “ Newbie sau noob sau n00b, este un termen argotic pentru un novice sau nou-venit , sau cineva lipsit de experienţă, în orice profesie sau activitate. Utilizarea contemporană se poate referi în special la un incepator sau utilizator nou intr-un joc pe Internet.”
                  IMVU nOOb            Se creaza falsa impresie ca nu sunt agreati.          Citeva lucruri care “demasca” Noobi in IMVU, si ce e de fact.        Nu ma refer aici la cineva anume, sumt doar concluziile mele.          Binenteles tu poti sa le complectezi.         Chiar te rog....
         Orice asemanare este pur intimplatoare !!!         Numele:                     - Inca mai are acel prefix: “Guest_” = cumpara numele.                     - “x” uri ce denota aconturi multiple (instabilitate) = alege un nume cit mai “curat”, usor de retinut si fara acele ”xX.....Xx”.                    -Deschizind cardul AV-ului – data acontului = pastreaza un acont “de baza” si foloseste-l in Chat, doar pe acela.         Avatarul:                    - Desi se spune ca nu aspectul exterior conteaza... Eii... de cele mai multe ori, chiar , “conteaza”.In nici un caz nu sunt adeptul acelor avatare “Giga”. Nu trece de la o extrema la alta. Daca avatarul “defoult” are capul mare, cel “giga” il are mai mic decit o “tâta”, -cum spunea cineva pe Pulse.                    Un minim de cozmetizare nu strica. Cui nu place ?
                      ATENTIE cum si de unde faci “cumparaturile”. Vezi ZCD !!!           Pagina:                  - Nesetata (alba) = poti folosi si tutorialele de aici:                                                          “Joaca-te cu pagina ta”                                                                                                                   “Jurishi ..."                   -“Poza” defoult = fa o noua fotografie e atit de simplu...                                            =inceaca sa o editezi, chiar si cu “Blingge” pt inceput                 -Nereprezentativa sau “furata” de pe Net = ...fara cuvinte...        Chat:                  -  “Add” la intimplare fara a cunoaste persoana = numarul cit mai mare de “prieteni” (multi si fara valoare...) nu spune nimanui nimic si nici nu-i “vede” nimeni. Doar tu. Add-urile sunt acceptate, de cele mai multe ori, de “mila”.                 -Camera ta de chat = fa “defoult” o alta camera, chiar daca e micuta si nemobilata complect.                 -Vocabular de “Mess” sau plin de injurii =                 -Folosirea “abuziva” a idemurilor de voce.                  -Abordarea pentru credite sau cadouri = (asta inca mai fac si asa zisi “avansati”...)                 -Nerespectarea regulilor cerute in Camera ce o viziteaza =                  -Nu reduce Kb-ul avatarului = camerele se incarca greu, mai ales daca sunt multi useri. Acesta e motivul pentru care multe camere cer reducerea Kb-ului. Redu din hainele si bijuteriile inutile. Redu din idemurile cu efecte luminoase.                              Lista e deschisa....              “Ok...Ok...(vei spune),. Dar pt a face toate aceste “reparatii” trebuiesc CREDITE !!! si .. ceva experienta.“          Nu e o rusine sa intrebi. Deci ...intreaba si fi sigur ca multi vor fi atit de “draguti” sa-ti si raspunda.           Comentariile tale pot complecta “lista” si binenteles poti indruma pe cei noi in IMVU.


.
05. “Jurishi” - IMVU free Layouts - Mar 15, 2012 12:03:00 PM

Photobucket

       Daca ai incercat sa faci pagina ta IMVU mai “atractiva” cu setarile de baza, (“Joaca-te cu pagina ta”) si nu esti multumit/a, ai ajuns la “locul potrivit”.
       Cu acest articol incep o lunga serie de tutoriale pentru noi pagini , in mare parte Free.      Nu trebuie sa ai cunostinte avansate de programare pentru a face ca pagina ta sa arate “Cool”.      Iata ce ne ofera “Jurishi”, unul dintre sponsori. 
      Un exemplu, ne Editat...                  Andreea022
Cute Kawaii Jurishi

Photobucket
              Preview- Click pe imagine
                     DOWNLOAD

Photobucket

  Preview - Click pe imagine
         DOWNLOAD

Photobucket

             Preview - Click pe imagine
                     DOWNLOAD

Photobucket

   Preview - Click pe imagine
            DOWNLOAD

Photobucket 
             Preview - Click pe imagine
                      DOWNLOAD

Photobucket

   Preview - Click pe imagine
           DOWNLOAD Photobucket

             Preview - Click pe imagine
                     DOWNLOADPhotobucket


  Preview - Click pe imagine
            DOWNLOAD
             Un mic "Ghid" pentru a seta noile pagini: CLICK ...!!!!!
             Si citeva  imagini ce pot fi folosite  pentru background:
           Daca ai "probleme" cu oricare dintre coduri, nu ezita sa ma contactezi. Impreuna o sa incercam sa le rezolvam.
            | UPDATE  13 apr 2012 |
           Fisierele se deschid cu NotePade.
           
.
06. IMVU - “ZeroChangeDerives” - Mar 3, 2012 12:12:00 AM
       -„Am cumparat din Catalogul IMVU o rochita (ID: cenzurat) pentru Avatarul meu. Dupa citeva zile am gasit exact, exact aceasi rochita, dar la un pret mult mai mic.
        Am fost pacalita ?   Laura”       -Da, Intr-un fel ai fost pacalita.         Desi nu e nimic nou...          Desi nu e ilegal...Nu incalca“Regulamentul IMVU”         Totusi  ZCD EXISTA !!!                Ce e ZCD (ZeroChangeDerives) ?

             Sa incepem cu...inceputul             Dupa cum bine sti, cumparaturile le poti face pe doua cai:                 1.  De pe oricare din paginile tale ( Hp, Acont., etc...) Click ..!!!
Photobucket
                  2. Sau din “IMVU Client”

            Daca in primul caz vei ajunge direct pe pagina de prezentare a produsului, in al doilea exista tentatia de a cumparta pur si simplu, fara a cere si alte informatii.            Deci: INFORMEAZA-TE !!!             Da un click pe “More Imformation” si vezi defapt ce cumperi:

          Pagina fiecarui produs spune aproape totul despre el, si/sau despre Creatorul lui. Dar, mai ales cel mai important lucru ... Pretul.          Poate fi comparata cu eticheta unui produs in Viata Reala.          Aici poti vedea daca vei cumpara un produs original sau o COPIE, si culmea, la un pret mai mare.         Cum ?          In exemplul de mai sus: Click...!!!         “Produsul” a fost derivat, iar prin asta s-a adaugat 233 Kb. Testeaza-l, poate-ti place.
Photobucket 
         La produsul cumparat de Laura , derivatia a fost “0”(zero), deci a cumparat o copie manipulata de un asa zis “Developer”.

         Daca produsul ce l-ai ales are acea derivare "0" fi sigura ca e doar o copie.         Pentru a ajunge la produsul ORIGINAL dai click pe link-ul marcat. (Am folosit pentru exemplificare o imagine din catalogul meu.)

           De pe noua pagina poti cumpara produsul ce ti-a placut fara “supra taxa”.           Concluzii: -Laura nu a reusit sa recupereze diferenta de credite. Nici nu va reusi. Din lacomie "Copiatorul" nu-i va returna diferenta.
                             -“Intotdeauna Consumatorul e cel pacalit ?”. NU !!                             - Refuza sa te lasi pacalit/a. Informeaza-te.                             -Doar tu sti cit de greu e sa faci creditele, chiar si Promo...Dece sa le risipesti  “imbogatind” pe acei “Developeri copiatori”?           Stiai ?                      In IMVU nu exista “Protectia Consumatorului”...ha, ha, ha...                 Ce ar trebui sa faca acesti “Developeri” pentru a-si “corecta” produsele ZCD ?                   - Sigur voi raspunde tot eu, intr-o postare viitoare....           Sau poate ar trebui sa fac si o lista cu ei (sunt multi), cu regrete chiar si romani.                   - Dar poate vrei sa faci tu acea lista, postind in “Comentarii”.                                   Ok !  Pregatesc bonusul....???
 .
07. Gimp - Scripturi pentru animatie - Feb 25, 2012 10:29:00 AM

         Animarea pozei AV-ului este des folosita in IMVU.          Multi recurg la situri care in final i-si lasa “stampila” lor. Arata groaznic !!!         Animatia, in “Gimp”, poate fi facuta foarte usor cu ajutorul scripturilor.        In continuare o scurta colectie care duce la economisirea de mult timp.       Toate aceste scripturi sunt facute/pregatite de Fence Post in Deviant Art.
           Instalare:                Downloadezi fisierul zip, dind click pe imagine sau pe “Download”.                Deschide-l, si cu “copy/paste”, aduci scriptul in folderul “scripts” urmand calea:                         C:\Program Files\GIMP-2.0\share\gimp\2.0\scripts 
           Efect "ploaie" - Scriptul poate fi gasit in: Filters Menu > Animation > Rain...
                                                                          DOWNLOAD
           Efect "Dizolvare"                         - Scriptul poate fi gasit in:Filters > Animation > Animators > Melt Me
 
DOWNLOAD
          Efect "Tunel"- Scriptul poate fi gasit in: Filters > Animation > Space Tunnel...
   DOWNLOAD
          Miscarea Layerelor - Scriptul poate fi gasit in: Filters > Animation > Move Layer...
DOWNLOAD
           Efect "Plastic Wrap"                 - Scriptul poate fi gasit in: Filters > Light and Shadow > Plastic Wrap All Layers...
DOWNLOAD
            Efect "Gaussian Blur"                   - Scriptul poate fi gasit in: Filters > Blur > Gaussian Blur All Layers...

DOWNLOAD 
            Efect "Polar Coord"                     - Scriptul poate fi gasit in: Filters > Animation > Animated Polar Coordinates...                                                                          DOWNLOAD                                                   
              Animatie "Path Stroking"

   DOWNLOAD
              Animatie "Foc"- Scriptul poate fi gasit in: Filters > Animation > Animated Fire....
DOWMLPAD              .
08. Gimp script - "Calendar" - Feb 22, 2012 7:24:00 AM
       Dupa cum spune si titlul vom creea un mic calendar pe un wallpaper sau poza, la alegere.
 
      Instrumente:
            “Gimp” - poate fi descarcat de aici: Click...!!!             Script - un mic script cu obtiune in limba romana:                             Click...!!                 Instalare script:                      C:\Documents and settings\<user name>\.gimp-2.2\scripts          Sau:                     C:\Program Files\GIMP-2.0\share\gimp\2.0\scripts             Acum putem deschide orice poza / wallpaper pe care am vrea sa punem un calendar .
            Vom folosi instrumentul "Selectie  dreptunghiulara" pentru a selecta o portiune de poza, unde vom pune calendarul (click pe imagine pt a mari..):


             Scriptul poate fi gasit in “Utilis” apoi “Kalender “. In fereastra ce se deschide vom face setarile dorite.        | UPDATE | Scriptul este in romaneste....deci: “mai pe inteles”...         Setam: 
                     ”luna”                      “anul”                     “tara” = alege “Nici o tara” daca vrei un calendar pentru Romania                     ”Saptamana incepe...” poti alege ziua de inceput a saptamani (lunea sau dum.)                    “Font” = doar din cele instalate pe PC. Poti descarca mai multe de aici: Click...!!!                   “fundal” = culoare de fundal                   “concediu” = culoare pentru text: sinbata si dumineca                   “Aspect” = poti alege una dintre obtiuni:                               - vezi pe saptamana                               - doua coloane                               - doua lini

               Pentru setarile din imaginea de mai sus am obtinut:
Photobucket 
             Urmand pasi de mai sus se pot face, in straturi, si alte selecti. Rezultatul fiind un calendar mai complex. O luna , doua sau tot anul. O noua selectie Nu influienteaza pe cele anterioare.Photobucket
.
09. “Ray Studio”- Gimp script - Feb 15, 2012 10:33:00 AM
                                                                                   Guest-post by Ica

          “Ray Studio” este un script cu ajutorul caruia se pot face “raze” in jurul unui obiect doar cu citeva click-uri.            Pachetul contine doua file si poate fi descarcat de aici:                                          DOWNLOAD...            Instalare:    C: “Document and Setting”/ <user name> / Gimp 2.6... / “plug-ims”       Deschideti "Gimp" cu imaginea ce doriti sa o prelucrati. De preferat cu un fundal mai deschis.          Eu am ales statuia lui Ioan Nepomuk din Sibiu . Vez: Wikipedia
                                  Scriptul poate fi gasit in: ”Filters” - “RSS” - “Ray Studio”
                Setari:              Mutati mousul pe imagine si alegeti “centrul” de unde vor porni razele.              In coltul din stinga jos a ferestrei "Gimp" aveti cele doua “coordonate” pentru centrare..

                   Cu setarile de mai sus iata ce am obtinut eu:                  INAINTE / DUPA (trece mouse-ul peste imagine si vezi diferenta)


  
             Cu putina rabdare sunt convinsa ca vei obtine rezultate uimitoare.                            Ti-a placut ?  Da un "Like"....
                                                    BAFTA si …                                                                                Pe curind. .
10. Screenshot 3D - Feb 10, 2012 11:21:00 AM

           Transforma o imagine plictisitoare într-un montaj 3D elegant,doar cu un click.
          INAINTE                                                                   DUPA
               Poti sa faci totul cu un alt script interesant ce poate fi descarcat de aici:                                                          ”DOWNLOAD”              Instalare: C:/Program Files/Gimp 2.0/Share/Gimp/2.0/scripts

                      Reporniti Gimp sau “Filter”, “Script-fu”, "Refresh Scripts" ...                    Deschideti imaginea ce vreti sa o “prelucrati...”
                      In noua fereastra puteti face setarile functie de ce rezultatul dorit.

11. Pluging-ul “Texturize” - Feb 9, 2012 8:01:00 PM

           Ne propunem sa facem o imagine mare dintr-un “esantion” gasit pe "Net". (100/100 px)                   Deci deschidem imaginea noastra cu “Gimp”. Setam noua imagine, ca exemplu, la 200/200 px. Daca urmam calea:                     "Filters"> "Map"> "Tile"....


               Rezultatul va arata asa: 
            Nemultumitor !!!              Solutia propusa ? Plugingul “Texturize”...              Se poate descarca de aici: “Download”...          Instalare:                   C: “Document and Setting”/ <user name> / Gimp 2.6... / “plug-ims”             Plugingul poate fi gasit in:.......

                     Rezultatul ? Eii,...parca arata altfel. Nu se mai vad delimitarile intre "tile".
           Cu acest pluging se pot realiza texturile pt "camere",furnituri" si chiar "haine".Dar
despre "texturi pt IMVU " intr-o postare viitoare. Curind....
                                                     Citeva imagini “prelucrate” cu acest Pluging:.
12. Gimp sketch - Feb 8, 2012 9:38:00 AM

             Acest script transforma o fotografie, chiar si color, intr-un “desen”...doar cu un click.

                               Inainte                                       Dupa

                 Instalare:               Sciprul poate fi descarcat de aici : Click...!!!               Aduceti scriptul in Gimp urmand calea:

                Deschide imaginea ce vrei sa o transformi
                 Scriptul poate fi gasit in : "Script-fu"..."Artistic"...."Quick sketch"...

            “Joaca-te” cu valorile din “Blure factor” pina obti rezultatul dorit.
               Gata...

   
13. Puls: LOL, OMG, FYI - Feb 4, 2012 5:49:00 AM

     Utilizatorii de internet care comunică prin intermediul programelor de mesagerie instant sau cel al reţelelor de socializare folosesc un limbaj bazat pe acronime.          Deci, si in Chatul IMVU. 
         Da, si... "Pulse".          Tu ştii ce înseamnă acronimele LOL, OMG, FYI ?
     Acronimul este un cuvânt „inventat” prin simplificare extremă (de obicei prin abreviere) a expresiei des folosită la „ceva” ușor de pronunțat, preferabil o invenție lexicală monosilabică sau disilabică, silabe ce trebuie să conțină atât vocale cât și consoane, conform Wikipedia.
          Trăim în secolul vitezei şi comunicăm în viteză. Acronime ca LOL, OMG şi FYI sunt foarte des folosite pe internet. Sunt atât de populare încât în luna martie 2011 aceste abrevieri au fost recunoscute oficial de lingviştii englezi şi incluse în celebrul dicţionar Oxford.Lingviştii englezi au considerat că frecvenţa utilizării acronimelor e un criteriu suficient de puternic pentru ca ele să fie introduse în dicţionar.         


     Potrivit pcmag.com, OMG a fost folosit pentru prima dată în 1917, FYI în 1941 iar LOL, folosit cu sensul de “little old lady”, în 1960.
      LOL înseamnă “laughing out loud”, folosit pentru a exprima hohote de râs.
     OMG este prescurtarea de la “Oh my God” (O, Doamne) iar
   FYI înseamnă “For Your Information” sau “For Your Interest” (“Pentru informarea ta”, “Pentru interesul tău”).

           Iată cele mai folosite acronime de internauţi                •    BRB: Be right back
               •    FWIW: For what it’s worth
               •    HTH: Hope that helps
               •    IDK/IDEK: I don’t know/I don’t even know
               •    IIRC: If I recall correctly
               •    IMO/IMHO/JMHO: In my opinion/In my humble opinion/Just my humble opinion
               •    KWYM/KWIM: Know what you mean/know what I mean
               •    OTOH: On the other hand
               •    TMI: Too much information
               •    TIA: Thanks in advance
               •    TTYL: Talk to you later
               •    WTG: Way to go
            •    GPOY: Gratuitous picture of yourself – “I’m posting a picture of myself and feigning modesty,” or, “This image hilariously represents my current state of being.”
               •    TL;DR: Too long; didn’t read – “I have a short attention span,” or, “You are long-winded.”
               •    IRL: in real life – That pesky time one has to spend away from the computer.
               •    PM: Private message
              •    QFT: Quoted for truth – “What you said is important and I don’t want it to get lost in the ensuing conversation.”
              •    NSFW: Not safe for work – probably porn. Be careful what you click.
              •    FIFY: Fixed it for you – “Here, I changed your words into something sarcastic.”
              •    IANAL: I am not a lawyer – “And I didn’t read this acronym out loud before using it.”
              •    LMAO: Laughing my ass off
              •    ROFL: Rolling on the floor laughing
              •    ROFLMAO: Rolling on the floor laughing my ass off
              •    BAMF: Badass mother fucker
              •    FML: Fuck my life
              •    GTFO: Get the fuck out
              •    OMG/OMFG: Oh my (fucking) god
              •    PITA: Pain in the ass
              •    STFU: Shut the fuck up
              •    WTF: What the fuck
              •    PDQ: Pretty damn quick
              •    FUBAR: Fucked/fouled up beyond all recognition/any repair/all reason
              •    SNAFU: Situation normal, all fucked/fouled up
              •    AWOL: Away without leave
              •    HUMMER/HUMVEE: Highly mobile multipurpose wheeled vehicle
              •    KISS: Keep it simple, stupid
              •    MIA: Missing in action
              •    LASER: Light amplification by simulated emission of radiation
              •    RADAR: Radio detection and ranging
              •    SCUBA: Self-contained underwater breathing apparatus
              •    BRAT diet: Cure for upset stomach – bananas, rice, applesauce, and toast
              •    DNR: Do not resuscitate
              •    RICE: Cure for a sprained ankle – rest, ice, compression, and elevation
              •    SBI: Something bad inside
              •    AHF: Acute hissy fit
              •    ATFO: Asked to fuck off
              •    CBT: Chronic biscuit toxicity – the patient is greatly overweight
              •    CTD: Circling the drain – death is imminent
              •    CYA: Cover your ass – an unnecessary procedure/prescription done to avoid lawsuits
              •    DPS: Dumb parent syndrome
              •    DPS: Damage per second
              •    OOP: Out of power
              •    RPG: Role playing game
              •    RTFM: Read the fucking manual
              •    WPA: Well played all
              •    BCP: Birth control pills
              •    BD: Baby dancing, aka sex, aka the first dumbest abbreviation on the internet ever
              •    BFP/BFN: Big fat positive/negative (on a HPT)
              •    DTD: Do the deed
              •    EDD: Estimated due date (of a pregnancy)
              •    HPT: Home pregnancy test
              •    NAK: Nursing at keyboard
              •    OTL: Open to life, aka not TTC, aka the third stupidest acronym on the internet
              •    SAHM/SAHD: Stay at home mom/dad
              •    TTC: Trying to conceive
              •    DIY: Do it yourself
              •    FART: Fabric acquisition road trip
              •    KIP: Knitting in public
              •    SNB: Stitch ‘n’ bitch
              •    OOAK: One of a kind
              •    SWHW$#%&@: Something went horribly wrong
              •    WOMBAT: Waste of money, brains, and time
              •    ARC: Advanced reader copy
              •    HEA: Happily ever after
              •    NaNoWriMo: National Novel Writing Month
              •    SASE: Self-addressed stamped envelope
              •    SNI: Shiny new idea
              •    WIP: Work in progress
              •    AU: Alternate universe
              •    BNF: Big name fan
              •    OOC: Out of character
              •    PWP: Pornography without plot, or “plot? What plot?”
              •    BFR: Big fucking rock
              •    CBS: Cold butt syndrome
              •    GORP: Good old raisins and peanuts or granola, oats, raisins, and peanuts
              •    MUDS: Mindless ups and downs, as in a hiking trail
              •    MYOG: Make your own gear
              •    DNF: Did not finish
              •    DQ: Disqualified
              •    FTW: For the win
                                                      Sursa: capital.ro
.14. Fotomodel pe IMVU - Jan 29, 2012 2:47:00 PM


        Dupa cum bine stiti, multi developeri i-si promoveaza produsele lor cu ajutorul paginilor de prezentare.        Desi au o prima expunere, cu avatarul si „pozele” proprii, totdeauna vor dori o prezentare mai atragatoare.Si asta pentru a atrage noi „clienti”.       Dar, marea majoritate ignora aceste pagini.                                                                           Aici intervi tu !!!

              Sigur ca-ti doresti un „Job” platit in Credite Reale sau in produse de ultima ora.               Deci....Dece nu ai incerca sa devi „Fotomodel pe IMVU” ?
            Modelingul poate fi înfricoşător la prima vedere. Acesta poate fi chiar înfricoşător, dacă nu şti ceea ce ai de facut.  (o sa-ti confirme Columbeanca, intreab-o)
         In general developerilor nu le place să explice ceea ce vor, de fiecare dată, când doresc sa angajeze un model.
        Aceasta este o pagină ce incearca sa te invete cum să obti un „job” pe IMVU.        
       Deci, incearca să devi un model profesionist , pentru IMVU.
       Daca cu adevarat vrei o „slujba”, comporta-te ca in viata reala.!!


           Contacteaza Developerul


      Primul lucru pe care trebuie să-l faci este să găsesti un dezvoltator. Acest lucru este foarte uşor .Deschide „Inventarul” tau ,(sunt convins ca e ff bogat).
      La sectiunea „Haine”poti vedea cine e Developerul care le-a creat. (No sa mergi la Interviu inbracat/a cu tinuta creata de altcineva, Nu ?)
      Retine : Vei avea un avantaj daca ai „garderoba” cumparata cu credite reale.

            Intocmiti o lista cu acestia.             Odată ce ai găsit developerul, contacteaza-l. Trimite un mesaj.             Trebuie întotdeauna să vorbesti profesional, de exemplu:
       - „Buna ! Sunt interesat/a de modeling pentru produsele dvs. viitoare. Simt că       sunt candidatul perfect pentru produsul dvs. şi pot să vă reprezinte ca dezvoltator. Sper că m-ati alege ca fotomodel.   (e doar un exemplu...)
            Nimanui nu-i place sa descifreze ce ai spus dintr-un amalgam de liniute puncte si prescurtari , gen „cod de  Messenger”sau „Pulse”.             Asteapta sa fi contactat/a. Nu-ti arata disperarea insistind prea mult.
            Pregateste  un portofoliu
       „ Portofoliul, sau "book-ul" este o colectie de imagini care are rolul de a prezenta fotomodelul in cea mai buna forma si lumina posibila.”

        Deci, pregateste unul, sau mai multe pachete de „poze” ale avatarului. Asa poti pune „in valoare” produsul prezentat. In cazul acesta: „o tinuta”.       Dintr-un portofoliu nu pot lipsi urmatoarele imagini:              - portrete (Avi )              - fotografii "corp intreg", de preferinta in costum de baie sau similar              - tinutele: sport, de strada, elegante etc.
    Foloseste pagina Avatarului tau, asa vei fi mai usor de gasit de catre potentialul tau „sponsor”. Dai o „fata” cit mai reprezentativa.
        Poti sa pui pozele in „My Album”, dar nu uita: seteaza-l vizibil.
        Spune ceva despre tine in „Tagline" sau „My Interes”.
        In nici un caz: „Apasa X” sau „Vip gratis cu F4”....
       Toate acestea vor fi vizibile pe Cardul Avatarului. Prima impresie conteaza...            Alatura-te grupurilor


          Programatorilor , in general, nu le place să fie contactati pe paginile de pornire. Au de obicei un grup cu concursuri, premiul fiind un loc de muncă de fotomodel.
         Atunci..???
        Alăturate grupurilor de modeling şi grupurilor de dezvoltatori pentru a stabili contacte şi înscriete pentru concursuri, pentru a face cunoscuta intentia ta .
        Sau , poate pe un sit ca acesta...Lol.


        Intilnirea cu Developerul
          Unii dezvoltatori doresc să vada viitoarele modele pe chat-ul 3D pentru a ajunge să le cunoască intii.
         Deci, asteapta sa fi contactat/a.
                  „A venit si ziua cea mare”... 
          Ai fost invitat/a la „interviu”....      Citeva sfaturi pentru a vă asigura că „Interviul” merge bine.        În primul rând, dacă doriti un interviu pentru un loc de munca asigurativa că îmbrăcati avatarul în mod corespunzător, cu alte cuvintele tinuta „pregatita”. Ca si cum a-ti merge la un interviu pt un loc de muncă în viaţa reală.                                                    " Clasic, dar, nu fără valoare."     
      Foloseste Avatarul de baza IMVU. Produsele au fost create, in general, pentru acest avatar. In ultimul timp a devenit o „moda”, folosirea avatarelor „Giga”. Desi e „o noutate” nu are proportiile umane. Dar „gusturile” nu se discuta...             Prezinta-te la timp si gata de modeling.(tinuta, pozele, etc..)
        Dacă nu apari la timp s-ar putea sa pierzi  eventualul loc de muncă şi nu mai poti obţine un altul.             S-ar putea ca Dev. sa-si aduca aminte ca te-a invitat cindva.        Intreba cind puteti sa incepeti „Sedinta foto” si alegeti pozele cele mai reprezentative.                      I-ti reamintesc: fara vocabular Mess, Puls, Urban, ManeloRo..etc...
       Dupa ce ai ales o postură, ţine avatarul acolo timp de cel puţin 30-40 de secunde sau până când dezvoltatorul va spune sa prezinti următoarea.        Dacă ai luat vreodată imaginile de pe IMVU stii despre ce e vorba. Este nevoie de câteva secunde pentru a obţine aparatul de fotografiat în focalizare şi e nevoie de timp pentru a face o fotografie.           Cum faci un Screenshot


        Felicitări, ai obtinut un loc de muncă.
        Dar daca dezvoltatorul i-ti solicita să prezinti propriile fotografii.
        Ce faci?
       In nici un caz nu vei folosi imaginile salvate cu aparatul de fotografiat din „Chat Room”; nu ar exista nici o modalitate de a le edita. Ele sunt atât de mici...     
       Folositi întotdeauna o captură de ecran luata de pe computer, astfel vei avea o imagine mult mai mare si mult mai usor de editat.
       Foloseste "cuvintele secrete " sau softul „Screene”. Vei avea o imagine mare (2048 / 2048 px) pe care o poti prelucra usor.            Editarea


       In general vi se va cere sa faceti o prezentare pentru un produs:
                    -Iconita de catalog (100x80px) si/sau
                    -O imagine pt pagina (pina la 900x.......px).
       Nu strica , pt „credibilitate”, sa aveti si banerul developerului pe pagina Avatarului tau.    
       Fiti siguri ca o va vizita.

                 Nu urmeaza decit, sa-ti urez:
                                                                                Happy modeling !!
     PS.   Apropo...Invita-ma la prima ta prezentare.               My CV:  Stiu sa fluier dupa un "model"...                                                     (westwern style) ..                                                                                 (Lol, totdeauna ai nevoie de suporteri..)
.
15. Screenshot "Screenie" - Jan 20, 2012 5:45:00 AM

        O alta  metoda de a face un Screenshot in IMVU este un mic soft dezvoltat de CacheCleaner, si distribuit gratuit.        Repet:                         Atentie ! Valabila numai in IMVU.!
      Ce  este „Screenie”:
        „Screenie” este un instrument cu care poti face capturi de ecran de înaltă rezoluţie numai în IMVU Client.


                 Dece „Screene” ?

            Toate screenshot-urile sunt luate în dimensiune 2048x2048 px format „png”.
            Ai posibilitatea să salvezi imagini într-un folder la alegerea ta;              Vei fi capabil să înregistrezi şi să editezi GIF-uri animate.
            Imaginile pot fi salvate in 4 dimensiuni diferite:

                Ce trebuie sa faci?

           Descarca softul de aici: DOWNLOAD 
          „Save”,.. „Run” ...
           Automat va face un folder: „IMVU Products” cu doua subfoldere : „Animation” si „Screenshots”.   
           Dupa instalare seteaza calea unde vrei sa se salveze imaginile.
           Desi e presetat cele doua folderere ce le creaza,  poti alege o alta cale.
           Deschide IMVU Client si aranjeaza scena ce vrei sa o „fotografiezi”.
           Din meniul derulant alege ce „format” vrei.
           Si...Click pe „Capture”


             Daca doresti sa faci o animatie , ai posibilitatea sa dimensionezi fereastra de captura prin „click and drag”.
          In cazul animatiei se va porni capturarea doar dupa ce confirmi (binenteles inainte ai citit...), in fereastra popup.
          Animatia se salveaza automat in formatul „gif”.
          Softul l-am testat in toate ferestrele IMVU Client:
         - "HOME"
         - "My Room"
         - "Creat Mode"
         - "Dress up"
         - "Shop"  - Chiar si in Shop -si uite asa se umple Catalogul pt poze. („Photos”)..LOL
         - "Chat Rooms" -Testat doar in 5-6 camere. Nu stiu cum se comporta in camerele foarte "inghesuite". Ma refer la nr. de avatare si marime Kb.          -" My Pets"
            Pentru a le folosi in IMVU , normal, trebuiesc “prelucrate”.
            Dar despre cum si dece, trebuiesc “modificate”, intr-o postare viitoare.             16. Screenshot - doua cuvinte "secrete" - Jan 14, 2012 7:54:00 PM


         Dupa ce am vazut cum se face un “Screenshot in Windows XP”, iata in continuare o alta modalitate de a avea captura de ecran.
        Atentie ! Valabila numai in IMVU.!
       1.”Doua cuvinte”
         Aranjeaza “scena” ce vrei sa o salvezi.         Click pe iconita de Chat (acea “booble”…)

       Tipareste:                *use hipResSnap   -vei obtine o imagine a intregului ecran            *use hiresnobg      - vei obtine o imagine a avatarului (sau avatarelor din scena), cu fundal transparent.       In amindoua cazurile vor fi imagini de dimensiuni  mari  (2046x2048 px),  si  vor fi salvate automat in format “png” -Atentie ! - pe “Desktop”.          Acesta fiind dezavantajul. Nu ai posibilitatea de a alege locul unde vrei sa le salvezi.          -Dupa ce ai salvat 10-15 poze abiea se mai misca saracul PC…          - Solutia ?
                -Dupa ce ai facut 2-3 poze muta-le intr-un folder in D sa F .         Pentru a le folosi in IMVU , normal, trebuiesc “prelucrate”.
         Dar despre cum, si dece trebuiesc “modificate” intr-o postare viitoare.          Pina atunci "distreaza-te" cu cele doua cuvinte "secrete"....


.
17. Vrei să publici in Catalogul IMVU ? - Jan 13, 2012 11:48:00 AM


        Cele mai fregvente intrebari: "Cum pot deveni un Developer si cum public in Catalogul IMVU?"
        Doar câţiva paşi simpli:          1 Cumpara numele de avatar.      În prezent, numai useri IMVU cu numele înregistrat pot fi Developeri.    
      Deci, daca te-ai decis, vei avea de investit citiva bani.Nu va speriati Nu sunt multi. Puteţi achiziţiona numele direct de la IMVU (recomandat), sau de la un „IMVU Registered Reseller” , dacă vreti un pret mai mic.
Registered Resellers Directory Banner

             2 Inregistreaza-te ca Developer..        Va trebui să „semnezi” -Content Creator Agreement.
              3. Cititi /intelegeti Conditiile de utilizare.           „IMVU's Virtual Goods Policy. ” stabileşte ceea ce este considerat "Audienţa Generala," "Access Pass," şi "Unsuitable for IMVU" ("impropriu pentru IMVU")(eng.). Dacă se încalcă aceste linii directoare, contul dvs. de Creator poate fi dezactivat. Acordaţi o atenţie deosebită la „Minimum Coverage Guideline” (Ghidul de acoperire minimă) pentru îmbrăcăminte, precum şi în ceea ce priveşte „Copyrighted Items” (drepturi de autor).
           4. Download IMVU Client.              Cum se intra in Creat Mode si cum se foloseste? Click....!! 
             6. Creeaza primul tau „Produs” pentru Catalogul IMVU!                           -Cel mai simplu obiect din Catalogul IMVU-”Sticker”                          -Cum sa derivi „bijuteri” pentru IMVU .
                          -Plante pentru Catalogul IMVU

           NEW !!!......NEW !!!......NEW !!!
                          -„Second Hand” (la mina a doua..?), pe IMVU ?   . .
18. Scrie un tutorial - Dec 28, 2011 11:33:00 PM
                         Aveti un Tutorial si vreti sa-l faceti cunoscut ?               Sau vreti sa faceti cunoscuta afacerea D-vs. pe IMVU ?                               De pe aceasta pagina puteti publica.       Dacă doriti să postati alaturi de noi mai multe tutoriale va rugăm
                                                          să vizitaţi această pagină:
                                                          „Scrie alaturi de noi”

              Reguli:


 - Din păcate, există întotdeauna si „reguli”.
 -Cititi postarile anterioare si incercati sa pastrati „sablonul”.
 -Tutorialul trebuie să fie unic şi nu copiat !!
 -Sunt permise imagini. Chiar recomandat. Ele trebuie sa fie mai mari de 600/600 px
 - De preferat trimite-ti doar linck-ul .
                    Doar atit...Deocamdata....
Publica un tutorial


Name *First


Last
IMVU Avatar name


Email *


Web Site


Description: *
<br />

File UploadImage Verification
captcha
Please enter the text from the image:

[Refresh Image] [What's This?]
Powered byEMF Form BuilderReport Abuse19. Cum pot anula "calitatea" de membru VIP? - Oct 2, 2011 11:16:00 AM
                
               " IMVU is not Real Life."  
      A.   Dacă v-ati  înscris pentru un abonament VIP, cu cardul dvs. de credit si din anumite motive vrei sa „renunti” la aceasta „calitate”, vă rugăm să urmaţi paşii de mai jos pentru a anula abonamentul :

        1. Du-te la pagina „Account Settings” (Setări), făcând clic pe linkul din partea dreapta sus a pagini de start.
 

          2. Pe pagina următoare, în "Account Tools" (instrumente) , veţi vedea link-ul "Manage Subscriptions" (abonamente). Făcând clic pe această legătură vă va duce la panoul de editare.
                 Click pe opţiunea de anulare a abonamentul „VIP”. 

               
                   Abonamentul a fost „sters”....


            B. Dacă v-aţi înscris pentru un abonament cu „PayPal” urmariti instrucţiunile de mai jos, pentru a anula un abonament IMVU-VIP:

          1. Conectaţi-vă la contul dvs. la https://www.paypal.com
          2. Faceţi clic pe "Profil"
          3. Du-te la „My Money” (banii mei)
          4. Alegeţi „Pre-Approved Payments” ( plăţi preaprobate).
          5. Selectaţi IMVU
          6. „Cancel” (anulare)
         De retinut: „Este necesar sa anulezi o plată programata cu cel puţin o zi înainte de data prestabilita pentru următoarea plată. Anularea unui abonament, in ziua de plată programata nu va garanta faptul că plata nu va fi efectuata”.

         C. Dacă v-aţi înscris pentru VIP, cu un card de debit preplatit, sau prin SMS, Nu trbuie sa faceti nimic. Statutul de membru va expira la sfârşitul timpului alocat.

         Intrebare:  -Dacă am „promo VIP”, deci numele înregistrat (fara Guest_ user ),obtinut „FREE” şi apoi nu voi continu cu „sustinerea” statutului de  VIP (plata...), voi deveni un Guest_user din nou?
       Raspuns   :-DA !! De la 1 mai 2011, achizitionarea VIP pentru a înregistra numele va elimina doar prefixul Guest_ din numele dvs. în timp ce statutul de membru VIP este activ. Dacă anulaţi VIP, va reveni la Guest_user din nou.
            De retinut : Conturile care au achiziţionat VIP, pentru a-şi înregistra numele lor înainte de 1 mai 2011, NU vor reveni la statutul de Guest_user desi a expirat perioada de  membru VIP.
 
20. Cum aduci in IMVU Client muzica -Free ? - Sep 11, 2011 9:06:00 AM


         Ocazional Imvu ofera muzica, pe care poti sa o asculti in Camera ta de Chat, “Gratis”. Sunt doua modalitati de a gasi aceste Promotii:


              1. “Banerele publicitare” . Sunt de forma celui de mai jos: ( acest baner Nu are linck, e doar un exemplu). Important e sa contina butonul:             2.  “Music Store”. De pe pagina ta intra in “Shop”  ; “Music Store” 

 
            Si cu putin noroc vei gasi ceva de genul:
                       Click pe “Free track”.Se va deschide o noua fereastra:


             Aici ai posibilitatea de a cumpara .Sau,.. ATENTIE !, sa daruiesti. Fiind singura “modalitate” de a face un cadou FARA Credite Reale . Defapt fara nici un credit. Waww...
            Se va deschide o fereastra pentru Mesaje, unde la “Send to..” poti sa alegi cui faci cadoul si ,binenteles, sa-i tranzmiti un mesaj.

            Sa presupunem ca vrem sa-l cumparam pt uz personal. Deci click pe “Buy”si se va deschide fereastra:

            Ok ! E doar un inceput. Dar pentru a asculta muzica in Camera de Chat ai nevoie de 3 (trei) melodi pentru a face un Mixer. O alta conditie e : ca in camera sa mai fie cel putin inca o persoana.
            Cu putina rabdare poti sa aduni cele trei melodi pentru Mixerul tau.
           Cum se face un Mixer ?


            E foarte simplu. Presupunem ca ai cele trei melodi (cumparate, free sau chiar primite...)
           Tot de pe pagina “Music Store”, click pe “Mak a mix”
            Ajungi in pagina ta de administrare., iar din meniu alegi ”Music”

             Click pe “Creat new mix”
               Derulind , vei avea melodiile tale
             Alegi ce melodi doresti sa ai in “pachet”.Vor aparea in fereastra de deasupra
 
               Dai un nume si salvezi
            Acum melodiile tale sunt in IMVU Client. Poti sa-ti impresionezi prieteni cu noile achizitii
           Click pe nota muzicale

              Alege Unul sau mai multe "pachete".
                                   Invita-ma ! ...Sa ascultam “colectia” ta de melodi....

.
21. „Second Hand” (la mina a doua..?), pe IMVU ? - Aug 28, 2011 12:06:00 PM

         Ei nici chiar asa...Dar, parerile sunt impartite.         Mai nou IMVU da „posibilitatea”, userilor, de a mai cistiga ceva credite si cu „hainele” (si nu numai ) ce le ai in „Dresingul” tau (Inventory).          Stiu ca e o „foame” de credite...         Simplu, usor si doar cu citeva click-uri poti scoate la „vinzare” Outfiturile tale.          Fara sa-ti bati capul cu Meshe, Texturi, Opacitati si alte alea...De asta sa se „ocupe” alti, Nu ??....        Poate asa „dispar” si acele „0 (zero) derivation”( supra pret dat de cei ce Nu stiu cum sa faca „cumparaturile...").
        Dar despre asta intr-o postare viitoare.        Nu trebuie sa faci nici un “efort”.IMVU are seteat aproape totul:              -profitul / vinzare                                       =100 cr              -‘taxa” de publicare (o singura data)       =500 cr              -numele de catalog al produsului (Numele avatarului_Outfit_nr. )              -iconita de prezentare (e drept ca e “naspa” acel umeras…)                Trei lucruri ar putea să te împiedice să vânzi o tinuta:
               1. Numele fara guest. Deci: "Inregistreaza-te ca Developer"...
               2. "Colecţia" sa existe deja şi,
               3. Outfitul sa conţina produse care sunt unbundabile.
         Deci, salvezi un Outfit. Cum faci asta ? Vezi : Credite reale cu...”Outfit Challenge”         Click pe iconita de informare, (i)


           In fereastra ce se deschide, click pe “Can not be sold”


           Vor fi enumerate idemurile ce nu sunt Acceptate .
       Nu-i bai! Te intorci la “My Room” si resalvezi Outfitul,. De data asta fara idemurile refuzate ca fiind nebundabile.

           Daca totul e Ok , click pe “Sell”


        Bifezi casuta ,pt a alege "genul" avatarului .         Dupa cum vezi se poate cistiga 100 de credite (reale), ‘beneficiu” setat automat, la fiecare posibila vinzare cu o “investitie” de doar 500 de credite.

           In continuare confirmi dind Click pe “Submit to Shop”


        Si…asta e tot.Ai publicat un produs cu minim de “efort”.

         Clic pe ID-ul noului "produs" si vei fi trimis la pagina de prezentare.
         Click aici !!... pentru a vedea ce "am facut" impreuna.


         Aici ai posibilitatea de a Edita pagina, sau poti sa o lasi asa, pur si simplu.         IMVU aloca in mod automat (dupa cum spuneam) : Numele “produsului” tau si o iconita, pt Catalog .
        Simplu ! Nu ?...
        Mai simplu de atit nici NU se poate.
        Deci o sa-ti ramina FF mult timp pentru “hoinarit” prin Camere de Chat, Shopuri si binenteles: pentru Marketing.

                Invita-ma in "Magazinul" tau…!!!

                                                  Abia astept sa “vad” ce tinute scot fetele pe “piata”…

.
22. Guest Post: - Aug 21, 2011 1:59:00 PM
    
          Cum scri un "Guest Post" ?
                                                adunate de pe Situri


       1. Reciteşte-l, de 10 ori dacă e nevoie. Trebuie să fii sigur că textul e corect scris în momentul în care ai trimis Guest Post-ul. Unii s-ar putea să-l şteargă tocmai pentru că n-au timp să-ţi modifice ţie greşelile, sau poate nici nu-l termină de citit când văd că numai în primele rânduri au descoperit greşeli de scriere.       2. Ai grijă să fie formulat ca lumea. Indicat ar fi să-l scrii acum, iar mâine să-l reciteşti şi să-l trimiţi. O să vezi că mâine unele fraze îţi sună aiurea, deci trebuie modificate. Asta va face articolul să fie mai bun.        3. Păstrează-ţi o copie a Guest Post-ului. Dacă a fost publicat, reciteşte Guest Post-ul pe blogul respectiv şi compară-l cu acea copie pe care ţi-ai păstrat-o. De foarte multe ori o să vezi că ce-ai trimis tu nu este exact ceea ce a ajuns să fie publicat. Articolul mai trece printr-o corectură a administratorului blogului respectiv înainte de publicare, iar dacă lui i se pare că ceva nu sună bine, modifică după bunul plac. Tu compară cele două texte şi vezi unde ai greşit, asta ar trebui să te facă să scrii din ce în ce mai bine pe viitor.       4. Dacă ai insuficienţe din punct de vedere gramatical, lasă pe altcineva să corecteze înainte. Nu trimite un articol dacă ştii că nu eşti sigur pe unele cuvinte, că nu ştii să pui virgule, sau că te exprimi greu. Mai bine rogi un prieten să-ţi corecteze textul, ca să nu existe probleme şi abia după aceea îl trimiţi. Totodată, nu te feri să foloseşti dexonline.ro.       5. Fără promovare personală. Dacă scrii un articol, fă-l ca lumea. Nimănui nu i-ar conveni să începi să scrii despre televizoare, iar ultimul paragraf să fie despre blogul tău. Gândeşte-te, faci un Guest Post, nu un advertorial! De promovarea blogului tău se va ocupa administratorul blogului, nu tu, în articol.      6. Arată că eşti un cititor fidel. Ideal ar fi să trimiţi Guest Post-uri unui blog pe care-l citeşti frecvent, ca să te obişnuieşti cu stilul ownerului şi ca să-i cunoşti articolele mai vechi. Fă internal linking! Administratorul sigur va aprecia faptul că tu, când aminteşti despre ceva, trimiţi un link spre un articol mai vechi de-al lui, pentru că araţi faptul că ştii ce se mai află pe blogul respectiv şi că informaţia spre care ai pus link este de calitate.      7. Nu te băga în subiecte pe care nu le stăpâneşti ca lumea. Nu încerca să scrii articole despre sport, dacă tu nu urmăreşti niciodată aşa ceva. Nu încerca să scrii despre calculatoare, dacă pe tine nu te pasionează. Scrie despre ce ştii şi despre ce-ţi place! Arată că te pricepi, nu că eşti în stare să iei informaţii despre internet, că pe astea le poate lua oricine.      8. Dacă n-ai chef, nu scrie. Se întâmplă să mai avem cu toţii zile în care nu avem niciun chef de scris. Nu cred că este o idee bună să scrii un Guest Post într-o astfel de zi. Mai bine îl laşi pe mâine, iar corectarea (vezi punctul 2) poimâine. Nu scrii un Guest Post doar pentru link, trebuie ca cititorii acelui blog să devină şi cititori fideli ai blogului tău.     9. Ai grijă cu imaginile. În primul rând trebuie să ştii dacă omului îi convine să pui imagini în articole. Sunt unii mai fixişti care nu acceptă aşa ceva. Bine-ar fi să pui, că face articolul să fie mai uşor de citit şi mai vesel. Dacă ştii că permite imagini, nu ezita să pui. Omul te poate aprecia pentru asta. Iar dacă pui, fă în aşa fel încât poza să fie făcută de tine. Iar dacă nu-i făcută de tine, nu uita să afişezi nota de copyright (link-ul de unde ai luat poza). E chestie de bun simţ, dar nu trebuie trecută cu vederea.     10. Participă la discuţii. Dacă Guest Post-ul a fost publicat, iar tu consideri că ţi-ai terminat treaba, te înşeli amarnic. Trebuie să revii pe blog de mai multe ori şi, eventual, să te abonezi la comentarii. S-ar putea să apară tot felul de inşi cu întrebări, iar cum tu eşti autorul articolului, răspunsurile tot de la tine trebuie să vină. Arată-le că-ţi pasă şi de ei, nu numai de link-ul pe care l-ai primit în urma publicării articolului. Fii o gazdă primitoare, ca să îţi poţi promova şi comunitatea de cititori fideli prin intermediul articolului.
        În mare, ideea este simplă: trebuie să trimiţi drept Guest Post unul dintre cele mai bune articole ale tale. Trebuie să munceşti la el, să se vadă că ştii despre ce vorbeşti şi să captezi atât cititorul de rând, cât şi administratorul. Totodată, trebuie să-l faci pe owner să modifice cât mai puţin la articolul tău (dacă se poate, să nu modifice nimic), pentru că asta înseamnă că eşti într-adevăr bun.

.
23. Setari pentru sabloanele “Jurishi” - Aug 15, 2011 8:57:00 AM
Cute Kawaii Jurishi
                   "Jurishi" Layouts"
       Setarea pagini se face in doua etape.       Sunt necesare cunostinte medi de HTML.                    Etapa 1 
        Downloadeaza sablonul dorit.        Deschide-l cu Notpad : “Start” | ”All programs” | “Accessoris” | “Notpad”       Tasteaza: “Ctrl + F”. Se va deschide o fereastra cu ajutorul careia poti gasi mai usor grupul de cod ce urmeaza a fi 'Editat”.
          Tasteaza:         MARQUEE – inlocuieste textul: “Put your message here &#9829”,         YOUTUBE MINI PLAYER – inlocuiesti YOUTUBE ID HERE       AVIC – inlocuiesti: AVATAR NAME HERE cu IDul tau, inclusiv “Guest” unde e cazul       DETAILS – inlocuieste “virsta, data nasteri, inaltime, etc...” cu datele tale.       BIG BLINK -inlocuieste: “Your Name Here or Header”, cu numele tau sau ...altceva       SUBHEADER – inlocuieste “Message:” cu mesajul tau, sau sterge...       IFRAME SCROLL BODY – se pot edita toate framurile. Un mic “ghid” intre codurile:                 **START HERE YOUR....                                                 ******** mic “ghid” HTML *******                **END HERE YOUR EDITS....       Salveaza !!!                  Etapa 2
           In “Account” faci vizibile toate panelurile.
Photobucket
            Sterge din fiecare panel TOATE codurile, (html, Css...) .           Trage panelul “URL” in partea cea mai de sus a pagini.            Deschide fereastra pt coduri:
Photobucket
           Prin “Copy/Paste” adu codul din Notpade.            SALVEAZA !!!                        Asta e....!!!                                   Intrebari ?              Daca ai probleme nu ezita sa ma contactezi.....                                                                                                       Intoarce-te la sabloane...

         | UPDARE 13 apr. 2012 |


.
24. Free "IMVU Membership Card"... - Aug 2, 2011 11:09:00 AM

        Cu totul intimplator , am gasit prin "Arhiva" mea un mic cod pentru un banner ce era folosit "cindva" de catre Referalii IMVU. 
        Da, "era" inca un instrument pentru a "cistiga" credite. Similar cu "Invitatiile", doar ca "amicii" se auto-invitau, dind click pe banner, "tu" primind creditele. Super, nu..? Din pacate, promo...  Sii tot "din pacate" au desfintat aceeasta functie. 
       Cu citeva mici modificari l-am transformat in "IMVU Menbership Card".   

                Ce "stie sa faca?
          
             Cardul e un mic cod, dupa cum spuneam, care are "legatura" cu pagina userului IMVU
            -Fotografia Avatarului e aceeasi din pagina. Daca o schimbi in pagina,  pe card se schimba automat;
            -Indicator On/Off-line, indicator pt Camera de Chat.
            -Linck direct spre pagina.
            Deci daca ai un "Accont IMVU" si vrei sa ai acest Card personalizat, absolut FREE,  nu trebuie decit sa urmezi pasi din "Tabelul" de mai jos.
            Vei primi prin E-mail "Codul HTML" si modul cum poti sa-l folosesti .
           
              Un exemplu aici:
I'm
Vicktor02
on
              Free IMVU  "Membership Card"
             In curind o sa "deschid" si pagina cu "Prieteni" din IMVU , sper sa te numeri printre ei
var servicedomain="www.123contactform.com"; var cfJsHost = (("https:" == document.location.protocol) ? "https://" : "http://"); document.write(unescape("%3Cscript src='" + cfJsHost + servicedomain + "/includes/easyXDM.min.js' type='text/javascript'%3E%3C/script%3E")); document.write(unescape("%3Cscript src='" + cfJsHost + servicedomain + "/jsform-200753.js' type='text/javascript'%3E%3C/script%3E"));
Free forms powered by 123ContactForm.com | Report abuse


                   Vizitatorii  IMVU
/
25. „Creaza” o camera publica in 3D - Jul 26, 2011 9:34:00 AM

             IMVU ne „uimeste” cu noile „facilitati”, si culmea ! Free.             Daca pina acum , doar useri AP si VIP puteau avea  o camera „publica” (Renumitele „cluburi” si plaje insorite...LOL) acum chiar si „invitatii” (Guest...) pot crea o Camera Publica proprie.            Deocamdata doar una...
       E atit de simplu:...Din camera de Chat , click pe „Chat Rooms”                  Click:...”Manage”.
                      Click :...”Create a Room”


            Iar  in fereastra ce se deschide „complectezi” toate cimpurile . Click... „Creat Room”.

              GATA !!!   Nu ramine decit sa o mobilezi si ,...binenteles sa-ti inviti prieteni.
     Nu uita: poti avea muzica,(„piesa de rezistenta”...in Camerele de Chat.) chiar si FREE.                     Cum ?? Click aici...!!

.