Despre mine

Sannicolau Mare

Pamantul natal sa-ti fie sacru. Straduieste-te sa-i faci cinste, sa-i fii de folos. Sannicolau este acest pamant! (Revai Miklos )

Blogs Home » Life » Sanatate » Cabinetul de Fizioterapie si Recuperare Acupunctura Doctor Diaconu Crina

Cabinetul de Fizioterapie si Recuperare Acupunctura Doctor Diaconu Crina

Cabinetul de Fizioterapie si Recuperare Acupunctura Doctor Diaconu Crina se afla in orasul Sannicolau Mare judetul Timis pe strada Mihai Viteazu nr.2A,Sc.B,apt.20. Telefon : 0371.39:6.225, Mobil : 0724.373.813.Asigura tratamente pentru : dureri articulare,musculare sau de coloana,afectiuni reumatismale ,afectiuni posttraumatice, sechele neurologice, deviatii ale coloanei,paralizii infantile,tulburari ale circulatiei periferice,boli metabolice.

Articole Blog

01. Cabinetul Medical Doctor Diaconu Crina din Sannicolau Mare - Aug 23, 2010 5:58:00 PM
Cabinetul de Fizioterapie si Recuperare "Dr. Diaconu Crina" va ofera servicii medicale de calitate, puse la dispozitie de personal  bine pregatit care are ca prim scop grija pentru pacient. Medicul de specialitate controleaza toate procedurile pentru ca pacientii sa se simta in deplina siguranta.
  
Cabinetul a fost infiintat in 2005 si de atunci i-au trecut pragul un mare numar de pacienti avand diferite afectiuni. Ne adresam persoanelor de toate varstele, oferind o gama larga de servicii medicale de fizioterapie, recuperare, kinetoterapie si acupunctura.
 

Cabinetul de Fizioterapie si Recuperare Acupunctura Doctor Diaconu Crina