Despre mine

Lacatus iulian vlad

imi place sa postez fel si fel de lucruri din viata mea pe blog

Blogs Home » Arte » Actori » Blogul lui Vlad

Blogul lui Vlad

All about Lacatus Iulian Vlad. I love to publish everitjink about me and my life.

Articole Blog

01. Prea trist... - Mar 9, 2013 8:41:00 PM

Prea trist...
Prea trist... - poveste de dragoste adevarataUn zambet a fost suficient... pt a-l iubi... lumina ochilor lui mi-a orbit sufletul, vorbele spuse imi sunt si acum tiparite in minte.. fiecare cuvant, fiecare soapta.. vocea lui... o voce suava, gingasa ce ma alina mereu... stateam ore-n sir si discutam... discutam orice, despre soare si luna, despre moarte si viata, despre vreme, despre noi... despre lumea mea sau lumea lui... nu m-a atins niciodata, cu toate k am impresia uneori k pe obraz ii simt parfumul... e departe de mine.. mult prea departe, l-am cunoscut pe net, cand privirele ni s-au intalnit am simtit amandoi ceva puternic.... cred k jumatate de ora ne-am privit fara sa ne scriem macar un cuvant.... of... ce ochi, ce buze, ce om.... un inger... ce cobora in fiecare noapte in visele mele si-n fiecare zi era acolo, in lumea lui, ma astepta..... nu-mi cerea nimic... doar imi oferea, ma facea sa zambesc chiar si atunci cand credeam k e totul pierdut... stia sa-mi stearga lacrimile fara sa ma atinga.... stia sa-mi vorbeasca fara cuvinte.. doar prin priviri... m-a facut sa iubesc uratul existent in lumea mea.... sa iubesc ploile, furtunile... sa ma iubesc pe mine.... si pe el.. il iubesc foarte mult... si stiu k si el ma iubeste... mult... dar mereu acelasi dar... mi-a promis k va veni, ma va strange in ale lui brate.. va fi langa mine.... de o saptamana nu mai stiu nimic de el.. am incercat sa-l sun, are tel inchis iar pe msn e mereu offline.... de o saptamana nu reusesc sa ma concentrez asupra studiilor.. ma gandesc doar la el, si plang, alerg, ma ratacesc, simt k ma prabusesc.. totul e o nebunie inecata in ceata durerii.... nu mai vreau sa sufar... imi pun prea multe intrebari... dak i s-a intamplat ceva?dak nu ma mai vrea?prea multe intrebari... prea multa iubire... prea trista lumea mea fara el.. de fapt fara el totul e lipsit de rost.. nu pot sa merg mai departe... m-a invatat multe dar nu m-a invatat cum sa traiesc fara el.... fara vorbele lui, privirea lui... iubirea lui...... imi lipseste... si-mi va lipsi... mereu... eu inca il astept.... prea trista aceasta asteptare... prea trista sunt eu.. prea trist e totul fara iubire.......

Iubiti si iubiti-va....... traiti cu un singur scop:sa daruiti.... daruiti totul celui drag, caci tare trist e sa ai ce oferi dar nu ai cui.....
02. Mama mea ( poveste ) - Mar 9, 2013 3:53:00 PM
Mama mea avea doar un singur ochi. Şi am urât-o pentru acest lucru, pentru că întotdeauna m-a făcut de rușine.
Pentru a câștiga hrana familiei, lucra ca bucătar la școală. Într-o zi, pe când eram în școala generală, mama mea a venit la mine să mă vadă. Cum a putut ea să-mi facă acest lucru? M-am simțit atât de rușinat…şi m-am prefăcut că nu am văzut-o. Apoi, m-am uitat la ea cu ură și ea a plecat.
A doua zi, colegul meu, Pavel, mi-a spus, plin de repulsie: "Uh, mama ta are decât un ochi…" Am vrut să intru în pământ de ruşine.
Pur şi simplu, o uram pe mama mea şi aş fi vrut să plece undeva departe, numai ca să nu o văd. Într-una din zile, când am întâlnit-o, plin de răutate i-am spus: "Mai bine ai muri decât să mă faci tot timpul de ruşine. Eşti prea urâtă!"
Mama nu mi-a răspuns. Nu m-am gândit la ceea ce am spus, pentru că eram foarte furios. Niciodată nu m-am gândit şi la sentimentele ei. Pur şi simplu nu o vroiam lângă mine.
Timpul a trecut, iar eu eram un elev silitor. După terminarea şcolii generale, m-am mutat în Singapore pentru a studia.
Apoi m-am căsătorit. Aveam casa mea. Aveam copii şi trăiam o viaţă fericită.
Într-o zi, mama mea a venit la mine. Trecuseră atâţia ani de când ea nu mă văzuse, nici măcar nu-şi cunoştea nepoţii. A bătut la uşă, iar când am deschis şi am văzut-o, am țipat la ea: "Ieși afară baborniţă ce eşti! Vrei să-mi sperii copiii?". Cum a putut ea să vină la mine să mă facă de ruşine din nou?
Mama mea însă, a răspuns în linişte: "Îmi pare rău. Se pare că am greşit adresa!". Şi a plecat întristată.
Într-o zi, am primit o scrisoare de la şcoală, precum că se organizează o întâlnire cu foştii absolvenți. Dorind să particip şi eu, i-am spus soției mele că plec într-o călătorie de afaceri. După reuniune, din curiozitate, m-am dus la casa veche. Auzisem că mama a murit, dar eu nu eram trist. Dimpotrivă, m-am bucurat că am scăpat de ea. Vecinii mi-au dat o scrisoare, pe care mama a scris-o înainte de a muri.
"Fiului meu preaiubit,
Întotdeauna am crezut în tine. Îmi pare foarte rău că am venit la Singapore și ţi-am speriat copiii. Am fost atât de bucuroasă când am auzit că vii la întâlnirea foştilor absolvenţi. Dar, nu știam dacă mă mai puteam da jos din pat să te văd.
Îmi pare foarte rău că întotdeauna ţi-a fost rușine cu mine. Ştii, fiul mamei, când erai mic ai avut un accident şi ţi-ai pierdut un ochi în timpul acelui accident. Iar eu, nu am putut suporta să te văd crescând doar cu un singur ochi, aşa că ţi-am dat ochiul meu. Acum sunt atât de mândră de tine, că tu acum vezi prin ochiul meu.
Cu toată dragostea, mama ta!"
Citind aceste emoţionante cuvinte, m-am prăbuşit la pământ. Cât de neînţelept fusesem… Cum am putut să-mi desconsider mama în acest fel? Cum am putut să n-o iubesc şi să n-o respect? Dacă aş fi putut, aş fi dat timpul înapoi, ca să pot fi lângă mama mea măcar o zi. Să-i spun că îmi pare rău…să-i spun că o iubesc!
Dragii mei, bucuraţi-vă dacă mama voastră mai este în viaţă. Nu există mame tinere sau mame bătrâne, mame frumoase sau mame urâte. Există doar mame! Mame care s-au sacrificat să ne crească, să ne educe şi să ne arate calea către Dumnezeu. Nopţile nedormite şi nenumăratele sacrifii, poate şi-au pus amprenta pe chipul ei, însă acest lucru ar trebui să ne determine să o iubim mai mult şi să o preţuim.
Dumnezeu să binecuvânteze toate mamele!

Să-I mulţumeşti lui Dumnezeu, de ai în lume azi o mamă
Şi s-o asculţi acum, cu drag, căci te-a crescut cu griji, cu teamă.

Căci numai mama te-a crescut, din frageda-ţi copilărie,
Şi numai ea ţi-a arătat Cuvântul vieţii, din pruncie.

Ea pentru tine s-a rugat şi zi şi noapte cu plăcere,
Iar dimineaţa s-a sculat pentru-a sluji cu mângâiere.

De-ai fost bolnav, ea te-a-ngrijit, cu dragostea ce-alină dorul
Şi dacă toţi te-au părăsit, doar ea ţi-a fost mângâietorul.

S-o îngrijeşti acum cu drag, dacă mai este în viaţă,
Şi s-o ajuţi chiar fiind pribeag, cu multe greutăţi prin viaţă.

Iar mama de te-a părăsit şi n-ai în lume fericire,
Atunci să-i pui pe-al ei mormânt, buchet de flori, ca amintire. (versuri: Nicolae Moldoveanu)
03. Prieten - Mar 9, 2013 2:18:00 PM

Un prieten este cineva care te cunoaşte aşa cum eşti, înţelege ce ai fost, acceptă ce ai devenit şi, cu blândeţe, te lasă să creşti în continuare.
Prietenii sunt acei oameni rari care te întreabă ce mai faci şi apoi aşteaptă să audă răspunsul.
Un prieten este un dar pe care ţi-l faci ţie însuţi.
Un prieten este cineva care îţi dă libertate totală pentru a fi tu însuţi.
Un prieten adevărat este cineva care îţi trece cu vederea eşecurile şi îţi tolerează succesul.
04. Poveste trista - Mar 9, 2013 12:55:00 PM
Era odata o fata oarba... si s-a izolat de toti si toate... nu vroia sa stea cu ea decat prietenul ei. Tot ce-mi doresc mai mult e sa pot vedea lumea din jurul meu, spunea ea... -Vrei sa te casatoresti cu mine? i-a propus intr-o zi baiatul... -Nu ma voi casatori daca nu pot vedea... ...La ceva timp, pt fata a aparut o pereche de ochi donati... a putut vedea si in momentul cand s-a uitat la prietenul ei a vazut ca si el este orb... -"Nu ma pot casatori cu un orb"... a spus fata si s-a intors sa plece... Inainte sa dispara sunetul pasilor ei, baiatul i-a soptit : "sa ai grija de ochii mei te rog" ...
05. de ziua ta ..Mama ! - Mar 8, 2013 7:15:00 AM

Singura persoana care va avea intotdeauna incredere in mine, care va fi intotdeauna langa mine, care ma va iubi intotdeauna... intotdeauna e mama mea.Daca viata ta ar depinde de dragostea pe care ti-o port, ai fi nemuritoare.Iti multumesc ca ai suportat insuportabilul, ca ai facut ceva din nimic. La multi ani,mamicuta mea frumoasa.Te iubesc tare!


Te Iubesc Mama !

06. Are nevoie de ajutor !!!! - Mar 5, 2013 10:23:00 AM

   

Ma numesc Camelia Rusu si am 23 de ani. Pana in mai 2012 am fost o fata normala. In urma aparitiei unor vanatai si a unor puncte rosii, numite purpura, am fost la doctor. Mi-a recomandat sa fac niste analize de sange, in urma carora am fost diagnosticata cu Leucemie Acuta Mieloblastica (LAM4). De atunci a inceput lupta. Am facut 5 cure cu citostatice pana in prezent. In ianuarie 2013 am fost in Italia pentru a mi se confirma daca am sau nu nevoie de transplant de maduva. Vestea a fost dramatica: singura mea sansa esteTRANSPLANTUL. Costurile acestuia sunt cu mult peste posibilitatile noastre. Pentru a ma salva si a avea o viata normala am nevoie URGENTde ajutorul dumneavoastra!!

Multumesc din suflet pentru donatiile primite. Mai este mult pana la suma (estimata) de150.000 EURO necesara transplantului, dar sunt increzatoare ca numai cu ajutorul dumneavoastra voi reusi.

Daca doriti sa ma ajutati o puteti face prin urmatoarea modalitate:

Transfer bancar in conturile:

Cod SWIFT : RZBRROBU

Raiffeisen Bank – LEI
RO98 RZBR 0000 0600 1284 0362
Titular: Rusu Vasile

Raiffeisen Bank – EURO
RO53 RZBR 0000 0600 1497 2844
Titular: Rusu Vasile

Cod SWIFT : RZBRROBU
07. Mici Vedete - Mar 4, 2013 8:45:00 PM
08. Avantajele animalelor de companie - Mar 4, 2013 8:40:00 PM


Oamenii care suferă de diabet, hipertensiune sau au un nivel ridicat al colesterolului şi au animale de companie se bucură în schimb de o mai bună stare de sănătate a inimii decât cei care au o astfel de afecţiune şi nu au animale, potrivit unui studiu japonez.

Pentru acest studiu au fost monitorizaţi aproape 200 de japonezi, oamenii de ştiinţă descoperind că aceia care deţineau orice fel de animal de companie aveau o variabilitate a ritmului cardiac mai ridicată. Acest lucru înseamnă că inima reacţionează mai bine la necesităţile organismului.
09. 30 de caini comunitari au fost gasiti otraviti pe strazile din Suceava - Mar 4, 2013 8:35:00 PM


Ancheta de amploare in Suceava dupa ce in ultima saptamana au fost gasiti otraviti pe strazile orasului mai bine de 30 de caini comunitari

O expertiza a Directiei de Sanatate Veterinara a dovedit deja ca unul dintre caini a fost otravit cu stricnina. O substanta toxica extrem de periculoasa, interzisa la noi in tara.

Iubitorii de animale cauta acum solutii pentru a-i opri pe cei care le-au pus gand rau maidanezilor. Reprezentantii asociatiei “Pro Anima” condamna otravirea in masa a cainilor comunitari si au facut si o sesizare la politie.

“Primaria Suceava nu a otravit, nu va otravi si nici nu otraveste acum cainii fara stapan. Singura solutie si modalitate de starpire a acestor animale este sterilizarea”, spune Lucian Harsovschi, viceprimar Suceava.

Primaria municipiului Suceava promite ca se va implica si ea in ancheta, mai ales ca s-a folosit o substanta care pune in pericol si vietile oamenilor.
10. Cum te ajuta animalele de companie? - Mar 4, 2013 8:32:00 PM


Stresul este o problema ce nu poate fi tratata, ci doar diminuata, in ciuda tuturor descoperirilor din domeniul medicinei moderne. Te afecteaza nu numai psihic – ducand la stari de anxietate sau apatie – ci si fizic, crescandu-ti tensiunea sau provocandu-ti dureri de cap. Multi oameni se simt singuri, izolati sau vulnerabili. Insa un animal de companie te poate ajuta sa micsorezi nivelul de stres si multe alte probleme. Citeste mai multe!

Studiile arata ca oamenii care au un animal de companie sunt mai sanatosi si mai stabili din punct de vedere psihic si fizic. Mangaindu-ti animalul, ritmul cardiac se tempereaza, tensiunea se regleaza, omul isi gaseste linistea. La fel se intampla atunci cand calaresti sau cand privesti pestii dintr-un acvariu. De altfel, unii medici au acvarii in salile de asteptare din cabinetele lor, tocmai pentru ca stiu ca acestea ii calmeaza pe pacienti. In plus, studiile mai recente arata ca persoanele care au ocazia sa lucreze alaturi de animalele lor nu sunt atat de stresate si sunt mai productive. Sa nu uitam ca pisicile, cainii si caii sunt animale folosite cu succes in zooterapie!

Animalele ne ajuta sa uitam de probleme si sa ne relaxam. Daca esti deprimat sau daca vrei sa te intinzi in pat si sa ramai acolo, singur, animalutul tau va incerca sa te invioreze, fie si pentru cateva minute.

Tot te vei ridica sa il hranesti sau sa-l plimbi, iar asta conteaza mult. Nu te poti detasa de lume atunci cand ai un catel sau o pisica. Trebuie sa te implici.

Pentru persoanele care au nevoie de afectiune, animalele de companie sunt solutia perfecta. Te simti mai bine atunci cand ai alaturi o fiinta vie care te iubeste neconditionat si care are nevoie de tine, ca sa o ingrijest
Iata cum te poate ajuta un animal de companie:
Vindeca singuratatea
Cand ai un animal de companie, nu te mai simti singur si izolat, stii ca cineva are nevoie de tine. Toate acestea se vad cel mai bine la oamenii varstnici sau la persoanele care traiesc singure. Animalele ne dau un sens vietii pentru ca te fac sa te simti important. Au nevoie sa le hranesti, sa le plimbi, sa vorbesti cu ele, sa le alinti si, mai important, sunt recunoscatoare pentru efortul pe care-l depui.In plus, atunci cand iti duci cainele la plimbare, pe strada sau in parc, mai mult ca sigur cineva va intra in vorba cu tine, il va admira sau va dori sa-l mangaie. Persoanele care au caini intra mereu in contact cu oameni noi si isi fac prieteni mult mai usor.Cand te intorci de la lucru sau de la cumparaturi, ai pe cineva care sa te inveseleasca. Animalutul tau abia asteapta sa te revada si mai mult ca sigur te bucuri cand te intampina cu bucurie. Daca ai un animal de companie, niciodata nu te vei simti singur.
Ofera dragoste si afectiune

Daca iti iubesti animalul, el iti va intoarce sentimentul de zece ori. Mai mult decat atat, este o iubire neconditionata si de durata. Relatia pe care o ai cu animalutul tau nu este complicata si nu aduce dezamagiri.

Nu conteaza ca ai probleme cu greutatea, ca ai parul blond sau brunet, ca ai masina sau bicicleta ca ti-ai pierdut locul de munca sau ca urla vecinii la tine din cine stie ce motive.

Pentru animalul tau, nimic din aceste lucruri nu conteaza. El te iubeste si atunci cand esti prost dispus, te iarta daca il certi si te iubeste in continuare.

Contactul fizic cu animalul tau este foarte important pentru ca reuseste sa-ti impuna o stare de bine la nivel de subconstient. Cand iti iei pisica in brate, o auzi cum toarce, cum se freaca de tine, cand catelul tau sare pe tine, te linge sau cand il mangai, automat uiti de problemele pe care le ai la serviciu, de certurile cu seful, partenerul de viata sau cu parintii.
Te asculta

Oricine stie ca te ajuta sa discuti despre problemele tale, sa te descarci. Indiferent ce ai de zis, cand ceva macina, animalutul tau te va asculta si nu te va intrerupe. Nu te judeca si nu te critica, ci doar asculta si te consoleaza, asa cum poate. Discutand, nu numai ca te descarci, ci gasesti solutii la problemele tale, de unul singur.
Te fac sa te simti in siguranta

Unele animale te fac sa te simti mai in siguranta. Cainele latra atunci cand cineva e la usa. La nevoie, ataca dusmanul sau te apara, intr-un fel sau altul. Pisicile isi trezesc stapanii, atunci cand e fum in casa si sunt alerte de fiecare data cand e cineva la usa. Nu conteaza ce fel de animal ai, de multe ori ajunge sa ai pe cineva alaturi ca sa te simti mai in siguranta.
Te motiveaza si mobilizeaza

Animalele de companie trebuie hranite, plimbate si ingrijite in fiecare zi, fie ca ai sau nu chef de asta. Asta inseamna ca te obliga sa faci putina miscare, chiar si atunci cand ti-e lene sa te ridici din pat. In plus, atunci cand iti plimbi cainele, te relaxezi si uiti de stresul acumulat de-a lungul zilei, respiri putin aer curat si faci un pic de miscare. Animalele te pot face sa apreciezi natura si iesirile in aer liber.

Desi uneori e greu sa ingrijesti un animal de companie, legatura stransa care se formeaza intre tine si acesta este departe de a fi un mit. Bucuria de a avea un animal poate fi o experienta deosebit de placuta.
11. FARA CUVINTE: Caine ucis in chinuri! Merge cineva la politie? - Jan 10, 2013 5:23:00 PM
S-ar putea sa avem in fata unul dintre cele mai crude cazuri de pana acum. Un om ucide un caine in chinuri groaznice. Nu l-a muscat, nu s-a dat la el, nu nimic. A mancat doar o vrabie, ne scrie cel care a trimis imaginile.Sunt cateva aspecte care trebuie lamurite. In primul rand, acest individ, de loc din Moldova Noua, Caras Severin, trebuie sa plateasca! Iar ca sa faca asta, este neaparat nevoie ca cineva sa-si asume raspunderea unei plangeri la politie.


Pasul pe care, de multe ori, nu-l facem, atunci cand e vorba despre torturarea unui animal. Pasul care ne desparte de lumea civilizata, de normalitate. Cu totii dam exemple din strainatate. Acolo, insa, cetatenii au constiinta. Nu doar observa, ci cauta sa indrepte atunci cand cineva face un rau. Cat greseste barbatul din imagini? Judecati singuri, nu inainte de a va face curaj sa priviti. Iubitori sau nu ai vietuitoarelor, fiti insa, constienti, ca scenele va vor soca.


Nu vom da numele celui care a trimis inregistrarea pe www.stirileprotv.ro. Il rugam, insa, sa nu se opreasca aici, si sa mearga la politie. Nu are de ce sa se teama: cu siguranta vinovatul va plati. Mai ales ca tot el, spun martorii, ar fi ucis si un cal, zilele trecute.


Ajutati-ne, asadar, sa va ajutam! O prima etapa a fost bifata: publicarea imaginilor. Haideti, insa, sa nu ne oprim aici, si sa comunicam, impreuna, peste cateva zile, ca cel care tortureaza in asemenea chip un animal fara aparare a fost prins!

12. Citate despre dragoste - Dec 16, 2012 7:08:00 PMAdesea, oamenii uita ca una din componentele importante ale dragostei este vointa de a iubi.


Afectiunea este germenele pasiunii. Pasiunea este germenele celei mai perfecte iubiri.


Cand dragostea vorbeste, vocile tuturor zeilor para fi adormite in armonia raiului. - William ShakespeareCand iubesti puternic, gasesti intotdeauna ceva nou in persoana iubita. - Pascal
Ce e dragostea? Nevoia de a iesi din tine insuti. - Charles Baudelaire
Ce sublima copilarie este si amorul ! - Al. Dumas fiul
Cine poate pune frau indragostitilor si sa dea legi ? - Petrarca
Cine umbla dupa iubire, n-o va gasi; cine-o da, o primeste inapoi.
Credinta castiga cel mai mult, umilinta primeste cel mai mult, dragostea insa lucreaza cel mai mult.
Credinta face totul posibil; dragostea face totul usor.
Cu cat judeci mai mult, cu atat iubesti mai putin. - Honore de Balzac
Cu cat ne iubim mai mult prietenii, cu atat ii vom flata mai putin. - Moliere
Daca vrei sa fii iubit, iubeste. - Seneca
Dorinta de a fi iubit pentru ceea ce esti in tine insuti este o reflectare a Inimii lui Dumnezeu care se oglindeste in inima noastra.
Dragostea adevarata este o limba pe care surzii o pot auzi si orbii o pot vedea.
Dragostea care o daruim mai departe este singura care o pastram pentru noi. - Elbert Green Hubbard
Dragostea consta in dorinta de a da ceea ce este al tau altuia si de a simti fericirea acestuia ca si cum ar fi a ta. - Emanuel Swdenborg
Dragostea curata si suspiciunea nu pot locui impreuna. - Alexandre Dumas
Dragostea e asemeni febrei ; nu le putem stapani pe nici una si nici nu putem limita durata sau intensitatea lor. - LaRochefocauld
Dragostea este abilitatea de a merge prin conflicte impreuna.
Dragostea este ca un zambet, niciodata nu are valoare daca n-o daruiesti.
Dragostea este darul pe care Zeii l-au dat Oamenilor singuri de sub cer. - Sir Walter Scott
Dragostea este frumoasa tocmai pentru ca nu cunoste nici o silnicie, e preferinta sincera. - Camil Petrescu
Dragostea este o poveste straveche, dar care este totdeauna noua. - Heinrich Heine
Dragostea este sentimentul cel mai maret, care face minuni, care faureste oameni noi, creeaza cele mai mari valori morale. - A. S. Makarenko
Dragostea este singurul joc de doi in care amandoi pot sa castige.
Dragostea este spatiul si timpul masurate cu inima. - Marcel Proust
Dragostea este un joc ciudat: sau amandoi castiga sau amandoi pierd ...
Dragostea este un lucru simplu si profund. Este un fapt de viata, nu o iluzie.
Dragostea ii arata omului cum ar trebui el sa fie. Cand iubesti, descoperi in tine o nebanuita bogatie de tandrete si duiosie si nici nu-ti vine sa crezi ca esti in stare de o astfel de dragoste . (A. P. Cehov)
Dragostea ii face pe oameni sa se simta egali. (F. Dostoievski)
Dragostea marcheaza triumful imaginatiei asupra inteligentei.
Dragostea nu e oarba, ea doar nu spune ceea ce vede.
Dragostea nu intreaba: Cat trebuie sa fac?, ci Ce trebuie sa fac?
Dragostea poate fi minunata, dar de asemenea poate fi foarte destructiva. Ea poate face oamenii sa minta, sa insele sau chiar sa omoare. - 
Dragostea vindeca oameni - pe cei ce o daruiesc, dar si pe cei ce o primesc. - Karl Menninger
Dragostea, cea adevarata, face toate intentiile onorabile.
Dragostea, sub toate formele ei, este drumul unic care duce spre puritatea morala. - P. Lescot
Iadul este un loc, un timp, o stare a constiintei, in care nu este nici un fel de dragoste. - Richard Bach
Iadul, inseamna sa nu mai iubesti niciodata. - Georges Bernanos
In dragoste nu este nici impartire, nici masura.
In general vorbind, este mult mai usor sa iubesti toata omenirea decat pe vecinul de alaturi.
In iubire, totul se schimba, toate devin insemnate: dintr-un nimic se naste un colos. - Tudor Arghezi
Indragostirile sunt ca varsatul de vant: formele cele mai grave apar la oamenii mai in varsta.
Inima are taine pe care nici o ratiune nu le patrunde. (Guy de Maupassant)
Inima cunoaste ratiuni pe care ratiunea nu le cunoaste.
Iubim sa fim indragostiti, acesta este adevarul. - W.M. Thackeray
Iubirea este o prietenie care a luat foc.
Iubirea este o stofa a naturii, brodata de imaginatie. - Voltaire
Iubirea este pentru oameni si zei o mareata si minunata divinitate. - Platon
Iubirea este singura pasiune care se plateste cu o moneda fabricata de ea insasi ... jertfa.
Iubirea este singurul lucru care poate fi impartit la infinit fara sa se micsoreze.
Iubirea misca soarele si celelalte stele. - Dante
Lumea aceasta va fi o lume mai buna atunci cand puterea dragostei va inlocui dragostea de putere.
Nu conteaza atat de mult ceea ce faci, ci cata dragoste pui in ceea ce faci. - Maica Teresa
Nu exista prietenie sau dragoste ca aceea a unui parinte pentru copilul sau. - Henry Ward Beecher
Nu numai ca vreau sa fiu iubit, vreau sa se spuna ca sunt iubit. - George Elliot
Nu poti porunci inimii! Dragostea se castiga, respectul se merita.
O mare durere sa iubesti, o mare nenorocire sa scapi de aceasta durere - Ion Luca Caragiale
O viata fara dragoste este asemenea unui an fara primavara. - proverb suedez
O, iubire ! Daca ne-ai parasi, Pamantul ar ajunge neroditor, vietuitoarele vrasmase intre ele, soarele foc vatamator, iar lumea jale, spaima si distrugere universala.
Omul are nevoie de dragoste. Viata fara duiosie si fara iubire nu e decat un mecanism uscat, scartaitor si sfasietor. - Victor Hugo
Opusul dragostei nu este ura, ci indiferenta. - Elie Weisel
Performanta pe care o reuseste Dumnezeu in iubirea Lui este ca ne iubeste pe fiecare de parca n-am exista decat noi in toata lumea.
Poti da fara iubire, dar nu poti iubi fara daruire.
Sa intelegi totul este sa ierti totul. - Proverb francez
Sa iubim nebuneste tot ce straluceste pe acest pamant, fiindca alta viata nu ne este cunoscuta. - Euripide
Sigur ca exista si dragoste la prima vedere, dar este intotdeauna bine sa mai aruncam si o a doua privire.
Spune-mi pe cine iubesti sa sa-ti spun cine esti. - Proverb african
Totul sta in voia inimii, pe care nici oamenii, nici cerul, nici chiar propiriile noastre interese nu o pot schimba vreodata. - Fuscolo
Viata fara dragoste este o umbra a lucrurilor care ar putea fi.
Tu esti catedrala de care am nevoie, iubirea mea, pentru mantuirea propriei mele existente. - Sorin Cerin
Atunci cand privesc in strafundurile fiintei tale, iubindu-te atat de mult, il privesc si il simt pe Dumnezeu, amintindu-mi de una dintre imaginile sale atat de dragi mie: chipul tau! - Sorin CerinNe iubim fiindca visul Destinului tau este in mine. - Sorin Cerin
13. - Dec 16, 2012 7:02:00 PM


Dacă-l prigoneşti şi-l osândeşti pe cel ce te-a jignit, te-a insultat sau trădat, îl obligi ca şi mâine să te jignească, să te insulte sau să te trădeze şi mai grav. Eu, de cel ce a trădat mă servesc tot pentru a trăda, pentru că este o piesă precisă într-un joc de şah şi mă pot bizui pe el pentru a plănui şi a organiza victoria. Pentru că nu este o armă în mâna mea chiar faptul că îmi cunosc adversarul?14. Dragostea - Dec 16, 2012 6:55:00 PM
Cum mai poti azi sa rezisti? Cum poti sa te mentii dreapta cu atatea greutati calare pe umerii cei fini ai tai? Nimeni din lume nu s-a gasit inca sa-ti ia lumea de pe umeri? Ce te-a durut cel mai tare? Mai tii minte si acum? Ce te-a durut cel mai rau atunci nu te face sa zambesti nici acum?