Despre mine

Cryistyian G

Gandim...Exploram...Simtim...Actionam...Zambim...Ne Jucam...Descoperim...Invatam din Trecut...Ne Bucuram de Prezent...Construim Viitorul..

Blogs Home » Știință/Tehnică » Tutoriale » Blog Asistent

Blog Asistent

Blog Asistent.. Tutoriale, Unelete pt bloggeri si nu numai.

Articole Blog

01. Conversie Greutate, Arie, Temperatura, Viteza, Unghiuri, Lungime, Energie, Timp, Volum - Convertor Unitati Calculator Din / In -Transformare, Calculare si Invatare Gratuit Online - Mar 10, 2014 10:40:00 PM
Doresti sa inveti, calculezi, convertesti, transformi rapid, corect, singur Greutatea, Aria, Temperatura, Viteza, Unghiurile, Lungimea, Energia, Timpul, Volumul in diferite unitati de masura sistem metric si imperial? Converteste si fa Conversii / Calcule cu unitati de Masa / Greutate, Arie, Temperatura, Viteza, Unghiuri, Lungime, Energie, Timp, Volum Din / In cu Convertor / Calculator adecvat din lista de mai jos gratuit, online. Arie Conversie Lungime Conversie Unghiuri Conversie Energie Conversie Timp Conversie Volum Conversie Greutate Conversie Temperatura Conversie Viteza Conversie
02. Afla Ziua Ta de Nastere / Zi din Saptamana - Calculator si Calendar Gratuit Online - Dec 4, 2012 11:04:00 PM
O aplicatie gratuita care te ajuta sa calculezi in ce zi din saptama te-ai nascut tu sau cineva apropiat tie. Cu acest calculator poti alfa cand se vor intampla sau au avut lov in trecut diverse evenimente. Pentru a porni calculatorul da click pe imagine sau aici: Afla Ziua ta de Nastere. Tags: Luni, Marti, Miercuri, Joi, Vineri, Sambata, Duminica, din saptamana in care te-ai nascut [ziua ta de nastere]. Poti alfa si ziua cand s-a intamplat sau se va intampla orice eveniment [nastere bebe, promotie job, scadenta credit, lansare auto, spectacol teatru si film, concert muzical, ziua de Craciun, Paste si Anul Nou, onomastica prietenilor, inceperea concediului / vacantei, etc] in trecut sau viitor. Calculator sarcina, Cum afli în ce zi a săptămânii cade o dată, Ziua nasterii - calcul gratuit, persoane care pot calcula în ce zi a săptămânii cade o anumită dată, din trecut sau viitor, Metoda calcul ziua saptamanii , In ce zi a saptamanii v-ati nascut , Modul de calcul , calculator de sarcina, In ce zi m-am nascut?, Afișarea datelor ca zi din săptămână, Calendar perpetuu, In ce zi a saptamanii a picat o data, Calculeaza-ti ziua nasterii, Calculeaza gratuit in ce zi a saptamanii te-ai nascut!, Afla in ce zi a saptamanii te-ai nascut, calculator timp, calendar, aflati ce semnificatie are Ziua saptamanii in care v-ati nascut?, calcuare zi luna, calculator zi an, ziua anului, ziua lunii, felicitare de zi de nastere, horoscop zi de nastere, conceptiei, conceptie, ovulatie, fertila, Ce spune despre tine ziua in care te-ai nascut
03. Numaratoare Inversa pentru Craciun - Program Gratuit Online - Nov 17, 2012 1:09:00 AM
Daca vrei sa stii cu precizie cate zile, ore, minute si secunde au mai ramas pana la venirea lui Mos Craciun, incarcat cu surprize si cadouri de pus sub bradul de craciun aceasta aplicatie gratuita oniline iti vine in ajutor. Pentru a vedea numaratoarea da click pe imaginea de mai jos sau aici : Numaratoare Inversa.
04. Soft gratuit pentru adaugare diacritice automat online - Nov 3, 2012 7:37:00 PM
Cum sa scrii corect folosind corect semnele diacritice romananesti / frantuzesti, nemtesti [germane], spaniole, intalienesti, etc? {eu voi scrie fara diacritice acum ...;)} Iti sugerez un program gratuit care se gaseste online la aceasta adresa http://diacritice-online.blogspot.ro/2012/11/semne-diacritice-scrie-si-adauga.html.
Introducerea diacriticelor se face in mod automat dupa ce ai selectat si activat tastatura virtuala, care contine simboluri / caractere specifice / accente / semne speciale din zeci de limbi [franceza, italiana, greaca, rusa, etc]. Dintre optiunile disponibile amintim : modificare marime si culoare font; schimbare culoare fundal; tastatura speciala care activeaza instant caracterele speciale de pe tastatura calculatorului [ sau la laptop ]. Functioneaza optim cu WIndows Xp, Wista, 7 si 8. Tot ce ai de facut este sa scrii online si daca vrei sa salvezi offline sau sa imprimezi, copiezi textul scris in Word Office, PowerPoint, Writer, Notepad, Open Office, etc. Poate fi utila si celor care vor sa invete o limba straina, ajutandu-i sa se obisnuiasca cu accentele si caracterele specifice limbii franceze, germanae, spaniole, grecesti, etc. Pentru a accesa programul gratuit si a introduce diacritice poti sa click pe imagine sau aici: Diacritice Online.
05. Blogger Format Nou - Cum sa Schimbi Limba din Romana in Engleza la Blogspot - Oct 30, 2012 6:59:00 PM
Daca iti doresti sa setezi / modifici limba automata [default] Blogger / Blogspot, din Enleza in Romana [sau oricare alta limba], mergi in Blogger Home, si acolo in Dreapta-Sus, vei gasi un limba automata [Engleza sau Romana]. Dai click pe acel buton si va apare un meniu [vezi imaginea de mai jos] cu mai multe limbi. Tot ce ai de facut este sa selectezi limba preferata.
06. Blogger format Nou - Cum sa instalezi un Template / Sablon in Blogspot - Oct 30, 2012 6:49:00 PM
Acest tutorial este pentru Blogger / Blogspot versiunea noua. Daca folosesti Blogger versiunea veche citeste acest tutorial.
Acest tutorial foloseste setarile de limba romana. Daca ai setat blogger pentru alta limba si nu intelegi, parcurge acest articol despre cum sa setezi limba in blogger. In pasul urmator daca ai mai multe bloguri il selectezi pe cel pentru care doresti sa schimbi template-ul. Acum in partea stanga vei gasi un meniu. Alegi Sablon, dupa cum vezi in imaginea de mai jos. In partea dreapta sus, vei gasi un buton [ca in imaginea de mai jos] pe care scrie Faceti o Copie de Rezerva / Restabiliti, pe care vei da click. Dupa ce ai dat click, ar trebui sa iti apara un meniu pop-up, [ca si in imaginea de mai jos]. Iti recomand sa iti salvezi Sablonul actual inainte de a merge mai departe. Pentru a salva da click pe "Descarcati Sablon Complet" Acum pentru in incarca un template nou, dai click pe butonul "Choose File", selectezi sablonul ales de pe calculator. Dupa ce l-ai incarcat se va activa butonul "Incarcare". Dai click pe el si se va incarca sablonul ales. Daca iti cauti Template-uri pentru Blogger la aceasta adresa poti sa gasesti cateva Sabloane Gratuite. Spor la blogging.
Neclaritati? - Intreaba si ti se va raspunde...;)
07. Exercitii de Gimanstica Mentala, Gadget - Sep 22, 2011 7:42:00 PM
Daca iti plac provocarile de perspicacitate, acest gadget iti ofera in fiecare zi din luna un nou exercitiu de Gimanstica Mentala. Acest gadget afiseaza in plus ora si data curenta. In Igoogle Settings poti modifica design-ul, avand la dispozitie o varietate de culori.


Cuvinte cheie: matematica recreativa, relaxare, joc educativ, distractiv, test, quiz, online, creier, stimulare, iq, logica, aritmetica, algebra, exercitii de perspicacitate, testare, atentie, flexibilitate mentala, admitere, inteligenta, ghicitori, jocuri gratuite si educative .

Selecteaza codul de mai jos si insereaza-l acolo unde doresti sa apara acest Gadget.

<script src="http://www.gmodules.com/ig/ifr?url=http://hosting.gmodules.com/ig/gadgets/file/112611570873828348120/Ro_GimnastM.xml&amp;up_Colors=ms&amp;synd=open&amp;w=295&amp;h=350&amp;title=Gimnastica+Mentala&amp;border=%23ffffff%7C3px%2C1px+solid+%23999999&amp;output=js"></script>


Iti va apare precum in exemplul de mai jos. Poti modifica Latimea(w) si Inaltimea(h) pentru a se potrivi mai bine in pagina.

Agauga pe Igoogle
Add to iGoogle
Adauga pe Blogger add to blogger08. Invata Interactiv cu Twitter, Gadget - Sep 10, 2011 1:50:00 PM
Iti doresti sa inveti o limba straina (Engleza, Franceza, Italiana, Germana, Spaniola, Rusa, Chineza, Japoneza, Finlandeza, Greaca, Hindi, Norvegiana, Araba, Maghiara, Olandeza, Ebraica, Bulgara, Poloneza, Suedeza, etc) , o alta materie (Matematica, Fizica, Chimie, Economie, Informatica, Geografie, etc)?
Acum ai posibilitatea sa te alaturi comunitatii Invata Interactiv pe Twitter (Id = Inv_Int) si astfel vei putea sa Primesti = Daruiesti Ajutor direct de pe telefonul mobil sau din contul Twitter, cand ai nevoie sa traduci (cuvant, propozitie), de ajutor la o problema (de Geometrie, Algebra, etc).

Cuvinte Cheie: invata; studiu, conjugarea, conjugate, gramatica, traducere, pentru a afla, auzi, descoperi, realiza, verifice, să adune, intelege, învăţa, studia, educatie, scoala, instruire, lecţii, lectie, acasă, examinare, considerare, examinează, experiment, investiga, de cercetare, analiza, analiza, explora, sonda, erudit, educat, ştiinţifice, academice, citit, educat, cunostinte, novice, ucenic, student, elev, ageamiu, cunoaştere, erudiţie, cultură, intelepciune, carte, invatare, inteligenţei, de clasă, curs, sesiune, seminar, ghid, tutorial.


Selecteaza codul de mai jos si insereaza-l acolo unde doresti sa apara acest Gadget.

<script src="http://www.gmodules.com/ig/ifr?url=http://hosting.gmodules.com/ig/gadgets/file/112611570873828348120/Ro_InvataInteractiv_Tw.xml&amp;up_SetUser=Inv_Int&amp;up_TwNr=4&amp;up_RefInt=25000&amp;up_TwWd=250&amp;up_TwHg=270&amp;up_ExtWindBkgCol=DarkRed&amp;up_ExtWindFntCol=white&amp;up_TwBkgCol=ivory&amp;up_TwFntCol=black&amp;up_TwLnkCol=blue&amp;up_TwScrl=true&amp;up_TwTime=true&amp;up_TwAvatar=true&amp;up_TwHash=true&amp;up_TwLive=false&amp;up_TwLoop=false&amp;synd=open&amp;w=295&amp;h=525&amp;title=Invata+Interactiv+cu+Twitter&amp;border=%23ffffff%7C3px%2C1px+solid+%23999999&amp;output=js"></script>Iti va apare precum in exemplul de mai jos. Poti modifica Latimea(w) si Inaltimea(h) pentru a se potrivi mai bine in pagina. Pentru mai multe Setari mergi aici. Gadget Settings
09. Cum sa faci cont Twitter si sa trimiti - primesti mesaje pe mobil - Sep 9, 2011 3:39:00 PM
Daca nu ai deja cont pe twitter si doresti sa iti creezi unul nou urmeaza pasi de mai jos.

 1. Mergi pe www.twitter.com si in dreapta iti va apare o fereasta in care vei introduce Numele, o Adresa de Email si Parola. Ai grija ca adresa de email sa fie corecta pentru ca ti se va trimite un email cu un link pe care va trebui sa-l accesezi pentru a-ti confirma contul.

 2. Dupa ce ti-ai confirmat contul, la sectiunea profile poti alege sa incarci o poza si sa spui cateva cuvinte despre tine.


 3. Daca doresti sa primesti si / sau sa trimiti mesaje direct de pe telefonul mobil mergi la sectiunea Mobile si introdu-ti nr de mobil. La data cand scriu acest tutorial doar Cosmote (primirea de msj este gratuita iar ca sa trimit un msj de pe telef spre twitter te costa 5 centi, Mai multe Detalii ) si Vodafone (la fel, Mai multe Detalii) sunt acceptati pe twitter. Dupa ce ti-ai intrdus numarul selecteaza Start, iar pentru a-ti confirma numarul va trebui sa trimiti de pe mobil un mesaj care sa contina "GO" la 89338. In functie de cat de mare este traficul va dura mai mult sau mai putin pentru activare.

 4. Acum poti incepe sa cauti pe cine vrei sa urmezi, respectiv de la cine vrei sa primesti si/sau sa trimiti mesaje.

 5. Mai jos gasesti cateva comenzi pe care le poti folosi direct de pe telefonul mobil:
FOLLOW nume utilizator
Incepi sa primesti noutati de la cineva. Ex: FOLLOW Inv_Int
UNFOLLOW nume utilizator.
Efectul opus, incetezi sa mai primiesti noutati de la cineva.
ON/OFF
Activezi sau opresti totate notificarile.
ON/OFF nume utilizator
Activezi sau opresti notificarile pt cineva.
GET nume utilizator
iti arata ultimul tweet de la cineva
RT nume utilizator
Retweet (dai mai departe ) ultimul tweet al cuiva
FAV nume utilizator
Dai un Favorite la utlimul tweet al cuiva
D nume utilizator mesajul tau
Trimiti un mesaj direct cuiva
Daca doresti mai multe informatii acceseaza acest link: Ajutor Twitter
10. Italiana, Cuvantul Zilei Gadget - Feb 19, 2011 7:54:00 AM
Iti poti imbunatatii cunostintele de limba italiana cu acest gadget care iti ofera in fiecare zi din luna un cuvant nou tradus, o propozitie tradusa exemplu, un exercitiu de rezolvat; link-uri catre Cuvinte si Expresii Audio in Limba Italiana, Verbul Zilei Italian, Translator Roman-Italian, Italian-Roman si Sansa de a studia italiana Inteteractiv. Cuvinte cheie: invata; studiu, conjugarea, conjugate, gramatica, traducere, afla, auzi, descoperi, realiza, verifice, să adune, înţelege, stii, studia, educatie, scoala, instruire, lecţii, lectie, revizuirea , revizuire, examina, experiment, investiga, cerceta, analiza, explora, sonda, erudit, educat, ştiinţific, academice, cultură, cunostinte, novice, stagiar, ucenic, student, elev, intelepciune,
carte, invatare, inteligenţa, curs, sesiune, seminar, lecţie, ghid, tema, perioada, tutorial.---italian, الايطالية, Италиански, 意大利, talijanski, Italská, italiensk, Italiaanse, Itaalia, italien, Italienisch, Ιταλικά, איטלקית, Olasz, ítalska, Iodáilis, イタリア, ایتالیایی, włoski, Italiano, italiana, Итальянский, Talianska, İtalyanca, Італійський.

Selecteaza codul de mai jos si insereaza-l acolo unde doresti sa apara acest Gadget.

<script src="http://www.gmodules.com/ig/ifr?url=http://hosting.gmodules.com/ig/gadgets/file/115971725602878302207/Ro_It_WordDay.xml&amp;synd=open&amp;w=285&amp;h=345&amp;title=Italiana%2C+Cuvantul+Zilei&amp;border=%23ffffff%7C3px%2C1px+solid+%23999999&amp;output=js"></script>Iti va apare precum in exemplul de mai jos. Poti modifica Latimea(w) si Inaltimea(h) pentru a se potrivi mai bine in pagina.

11. Antrenament Creier de baza gadget - Dec 20, 2010 9:49:00 PM
Imbunatatiti-va abilităţile dumneavoastră matematice si de inteligenta cu acesta aplicatie. Puteţi alege nivelul de dificultate şi operatia matematica. Testati-va perfctionati-va abilităţile mentale folosind acest joc de matematică, care va genera pentru tine (copil, adult , tanar) in mod aleatoriu operaţiuni matematice de bază (adunare, scadere, inmultire, impartire). Faceţi clic pe semnul Interbarii pentru ajutor. Acest joc are 5 nivele de dificultate. Jucand zilnic acest joc creier creierul ca functiona mai bine. Cuvinte cheie: test, antrenament, de formare, tachinare mentala, minte-compensare, distractiv creier upgradare, divertisment, numere, stimula gândirea, sănătate minte, provocare, practică online, fapte matematice, teste, aerobic mental, să înveţe, invata, de predare , activităţi, calcula, calcul, educa, de învăţământ, aritmetica, algebra, rezolva, problema, numere elementare, zecimale.

Selecteaza codul de mai jos si insereaza-l acolo unde doresti sa apara acest Gadget.

<script src="http://www.gmodules.com/ig/ifr?url=http://hosting.gmodules.com/ig/gadgets/file/115971725602878302207/Ro_BrainW.xml&amp;synd=open&amp;w=350&amp;h=370&amp;title=Antrenament+Creier+de+baza&amp;border=%23ffffff%7C3px%2C1px+solid+%23999999&amp;output=js"></script>Iti va apare precum in exemplul de mai jos. Poti modifica Latimea(w) si Inaltimea(h) pentru a se potrivi mai bine in pagina.12. Urari de Craciun si Anul Nou Gadget - Dec 13, 2010 5:58:00 PM
O colectie minunata de Urari Salutări, Dorinţe, Complimente, (sms, mesaje text, proverbe), pentru Crăciun şi Anul Nou care vă poate ajuta cu idei pentru a-ti arata dragostea, respectul şi aprecierea celor care sunt importanti pentru tine, (tata, mama, copii, prieteni, etc). Reîncărcaţi pagina pentru a citi o felicitare noua. Vă doresc un Craciun Fericit si un An Nou cu Sanatate, Prieteni si Imlpiniri!

Selecteaza codul de mai jos si insereaza-l acolo unde doresti sa apara acest Gadget.

<script src="http://www.gmodules.com/ig/ifr?url=http://hosting.gmodules.com/ig/gadgets/file/115971725602878302207/Ro_Urari_CsiAN.xml&amp;synd=open&amp;w=285&amp;h=340&amp;title=Urari+de+Craciun+si+Anul+Nou&amp;border=%23ffffff%7C3px%2C1px+solid+%23999999&amp;output=js"></script>


Iti va apare precum in exemplul de mai jos. Poti modifica Latimea(w) si Inaltimea(h) pentru a se potrivi mai bine in pagina.
13. Ciate de Craciun si Anul Nou Gadget - Dec 6, 2010 5:14:00 AM
O colecţie frumoasa şi înălţătoare de citate memorabile despre Craciun si Anul Nou, (citare; linie; extract; referinţă; fragment, gând; cuvinte, fraza, citat). Pentru a citi un citat nou, vă rugăm să reîncărcaţi pagina.

Selecteaza codul de mai jos si insereaza-l acolo unde doresti sa apara acest Gadget.

<script src="http://www.gmodules.com/ig/ifr?url=http://hosting.gmodules.com/ig/gadgets/file/112611570873828348120/Ro_Craciun_Citate.xml&amp;synd=open&amp;w=295&amp;h=340&amp;title=Citate+de+Craciun+si+Anul+Nou+&amp;border=%23ffffff%7C3px%2C1px+solid+%23999999&amp;output=js"></script>
Iti va apare precum in exemplul de mai jos. Poti modifica Latimea(w) si Inaltimea(h) pentru a se potrivi mai bine in pagina.


14. Ceas Digital si Data Curenta Gadget - Aug 22, 2010 11:31:00 PM
Acest ceas digital afişează ora curentă şi data (ziua, luna, an). Cuvinte cheie: timp, ceas, digital, fusul orar, timp de iarna, ceas atomic, bijuterii, ceas electric, cadran solar, clepsidră, ceas cu alarmă.


Selecteaza codul de mai jos si insereaza-l acolo unde doresti sa apara acest Gadget.

<script src="http://www.gmodules.com/ig/ifr?url=http://hosting.gmodules.com/ig/gadgets/file/111259497102996937704/RoCeasData.xml&amp;synd=open&amp;w=271&amp;h=207&amp;title=Ceas+Digital+%2B+Data&amp;border=%23ffffff%7C3px%2C1px+solid+%23999999&amp;output=js"></script>
Iti va apare precum in exemplul de mai jos. Poti modifica Latimea(w) si Inaltimea(h) pentru a se potrivi mai bine in pagina.

15. Calculator Simplu Gadget / Widget - Aug 18, 2010 10:05:00 PM
Un Calculator simplu si util pe care il puteti utiliza cand aveti nevoie sa efectuati operatii matematice de baza.


Selecteaza codul de mai jos si insereaza-l acolo unde doresti sa apara acest Gadget.

<script src="http://www.gmodules.com/ig/ifr?url=http://hosting.gmodules.com/ig/gadgets/file/111259497102996937704/RoCalculator.xml&amp;synd=open&amp;w=265&amp;h=290&amp;title=Calculator+Simplu&amp;border=%23ffffff%7C3px%2C1px+solid+%23999999&amp;output=js"></script>
Iti va apare precum in exemplul de mai jos. Poti modifica Latimea(w) si Inaltimea(h) pentru a se potrivi mai bine in pagina.
16. Matematica- Tabla Inmultirii Gadget - Aug 15, 2010 3:59:00 PM
Aceasta aplicatie poate fi de folos pentru copiii care doresc sa invete Matematica, respectiv Tabla Inmlutirii. Se poate utiliza ca un joc, care prin selectarea valorilor numerice dorite, va afisa un tabel cu inmultirile respective.


Selecteaza codul de mai jos si insereaza-l acolo unde doresti sa apara acest Gadget.

<script src="http://www.gmodules.com/ig/ifr?url=http://hosting.gmodules.com/ig/gadgets/file/111259497102996937704/FrMultipTabl.xml&amp;synd=open&amp;w=510&amp;h=565&amp;title=Multiplication%3B+%E4%B9%97%E7%AE%97%3B+%D0%A3%D0%BC%D0%BD%D0%BE%D0%B6%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D0%B5&amp;border=%23ffffff%7C3px%2C1px+solid+%23999999&amp;output=js"></script>
Iti va apare precum in exemplul de mai jos. Poti modifica Latimea(w) si Inaltimea(h) pentru a se potrivi mai bine in pagina.

17. Publici / Introduci VideoClip in Articol / Postare / Comentariu - Aug 6, 2010 9:32:00 AM
Daca ai vazut pe youtube / trilulilu / alt site asemanator, un videoclip care ti-a placut si doresti sa il introduci intr-un articol,(postare, comentariu ), pe care urmeaza sa-l publici tot ce ai de facut este sa gasesti butonul / sectiunea Embed. Dai click si iti va apare un cod si in functie de site vor fi si diverse optiuni referitoare la Inaltime - Latime; Culoare Bordura, etc. Vei face setarile  dorite, dupa care care vei copia codul si il vei introduce in articol. In cadrul articolului poti seta ca videoclipul sa apara in: stanga, centru, dreapta.

Daca ai un videoclip, in calculatorul tau si doresti sa il introduci inntr-un articol, in noul Blogger, ai si aceasta optiune. Langa butonul pe care il folosesti pentru a introduce poze, acum ai si un buton pentru a insera clipuri video,(vezi imagine).

18. Generator Numere Loto - Aug 4, 2010 9:54:00 PM
Daca joci la Loto si nu stii ce Numere sa folosesti aceasta aplicatie te poate ajuta. Genereaza combinatii de numere potential castigatoare pentru:Loto 6/49; Loto Noroc; Loto 5/40; Loto Joker.

Selecteaza codul de mai jos si insereaza-l acolo unde doresti sa apara acest Gadget.

<script src="http://www.gmodules.com/ig/ifr?url=http://hosting.gmodules.com/ig/gadgets/file/111259497102996937704/RoLotoGenerVs2.xml&amp;synd=open&amp;w=567&amp;h=374&amp;title=Generator+Numere+Loto&amp;border=%23ffffff%7C3px%2C1px+solid+%23999999&amp;output=js"></script>
Iti va apare precum in exemplul de mai jos. Poti modifica Latimea(w) si Inaltimea(h) pentru a se potrivi mai bine in pagina.


19. Convertor Temperaturi Gadget / Widget - Aug 2, 2010 6:01:00 PM
Cu aceasta aplicatie poti  sa transformi in mod automat diferite valori de temperatura:


Celsius in Fahrenheit;Celsius in Kelvin;Fahrenheit in Celsius;Fahrenheit in Kelvin;Kelvin in Celsius;Kelvin in Fahrenheit.
Selecteaza codul de mai jos si insereaza-l acolo unde doresti sa apara acest Gadget.

<script src="http://www.gmodules.com/ig/ifr?url=http://hosting.gmodules.com/ig/gadgets/file/111259497102996937704/RoConvTemper.xml&amp;synd=open&amp;w=525&amp;h=255&amp;title=Convertor+Temperaturi&amp;border=%23ffffff%7C3px%2C1px+solid+%23999999&amp;output=js"></script>
Iti va apare precum in exemplul de mai jos. Poti modifica Latimea(w) si Inaltimea(h) pentru a se potrivi mai bine in pagina.


20. Germana, Verbul Zilei Gadget / Widget - Jul 30, 2010 10:09:00 PM
Acest Gadget te ajuta sa inveti verbe de baza din Limba Germana. In fiecare zi din luna ai cate un verb tradus, Ger-Ro, si conjugat.Selecteaza codul de mai jos si insereaza-l acolo unde doresti sa apara acest Gadget.

<script src="http://www.gmodules.com/ig/ifr?url=http://hosting.gmodules.com/ig/gadgets/file/111259497102996937704/RoVbGer.xml&amp;synd=open&amp;w=250&amp;h=290&amp;title=Germana%2C+Verbul+Zilei&amp;border=%23ffffff%7C3px%2C1px+solid+%23999999&amp;output=js"></script>
Iti va apare precum in exemplul de mai jos. Poti modifica Latimea(w) si Inaltimea(h) pentru a se potrivi mai bine in pagina.
21. Back-up(Salvare) / Exportare / Importare / Stergere Blog - Jul 30, 2010 11:23:00 AM
Daca ai postari Blogger / blogspot si doresti sa :

iti faci Back-Up,(copie de siguranta); sa-ti publici articolele de pe blogger pe un alt servicu de blogging,(ex. Wordpress), fara ca sa mai fie nevoie sa le scrii iar sau sa faci Copy-Paste pentru fiecare articol;sa demarezi un nou blog pe care sa publici aceleasi articole,

mergi la sectiunea,(in functie de limba folosita, denumirile vor diferi), Settings - Basics si selectezi Export blog pentru a salva / face Back-up la Blogul tau, inclusiv Postari.

Daca ai salvat deja un blog si doresti sa Repostezi Articolele, respectiv sa-l Importi selecteaza optiunea Import blog.

Daca doresti sa Stergi un Blog, selecteza optiunea Delete blog.
22. Citatul Motivational al Zilei Gadget / Widget - Jul 27, 2010 10:22:00 PM
In fiecare zi din luna vei beneficia de o colectie de Citate Motivationale, (cate unul pe zi), care ar putea sa-ti ofere cel putin o raza de soare si un strop de energie. Deasemeni acest Gadget afiseaza Ora si Data curenta.Selecteaza codul de mai jos si insereaza-l acolo unde doresti sa apara acest Gadget.


<script src="http://www.gmodules.com/ig/ifr?url=http://hosting.gmodules.com/ig/gadgets/file/111259497102996937704/RoCitatMotiv.xml&amp;synd=open&amp;w=250&amp;h=285&amp;title=Citate+Motivationale&amp;border=%23ffffff%7C3px%2C1px+solid+%23999999&amp;output=js"></script>
Iti va apare precum in exemplul de mai jos. Poti modifica Latimea(w) si Inaltimea(h) pentru a se potrivi mai bine in pagina.sursa foto: Wikipedia
23. Verbul Zilei, Limba Franceza - Jul 20, 2010 2:07:00 AM
In fiecare zi ai cate un verb nou conjugat si tradus (Fr-Ro). Cuprinde verbe de baza din Limba Franceza, care te vor ajuta sa intelegi mai bine Limba Fanceza si sa poti purta o conversatie de baza.

Selecteaza codul de mai jos si insereaza-l acolo unde doresti sa apara acest Gadget.

<script src="http://www.gmodules.com/ig/ifr?url=http://hosting.gmodules.com/ig/gadgets/file/111259497102996937704/RoVbZiFr.xml&amp;synd=open&amp;w=250&amp;h=308&amp;title=Franceza%2C+Verbul+Zilei&amp;border=%23ffffff%7C3px%2C1px+solid+%23999999&amp;output=js"></script>
Iti va apare precum in exemplul de mai jos. Poti modifica Latimea(w) si Inaltimea(h) pentru a se potrivi mai bine in pagina.


24. Invata Limba Italiana, Verbul Zilei, Gadget Widget - Jul 17, 2010 3:18:00 AM
În fiecare zi a lunii un nou verb conjugat în limba italiana. Afişează verbele cele mai frecvente şi cele mai utilizate în viaţa de zi cu zi italiana. Cuvinte cheie: invata; studiu, conjugarea, conjugate, gramatica, traducere, afla, auzi, descoperi, realiza, verifice, să adune, înţelege, stii, studia, educatie, scoala, instruire, lecţii, lectie, revizuirea , revizuire, examina, experiment, investiga, cerceta, analiza, explora, sonda, erudit, educat, ştiinţific, academice, cultură, cunostinte, novice, stagiar, ucenic, student, elev, intelepciune, carte, invatare, inteligenţa, curs, sesiune, seminar, lecţie, ghid, tema, perioada, tutorial.---italian, الايطالية, Италиански, 意大利, talijanski, Italská, italiensk, Italiaanse, Itaalia, italien, Italienisch, Ιταλικά, איטלקית,
Olasz, ítalska, Iodáilis, イタリア, ایتالیایی, włoski, Italiano, italiana, Итальянский, Talianska, İtalyanca, Італійський.

Selecteaza codul de mai jos si insereaza-l acolo unde doresti sa apara acest Gadget.

<script src="http://www.gmodules.com/ig/ifr?url=http://hosting.gmodules.com/ig/gadgets/file/111259497102996937704/RoVerbZi_Ital01.xml&amp;synd=open&amp;w=245&amp;h=280&amp;title=Italiana%2C+Verbul+%2F+Cuvantul+Zilei&amp;border=%23ffffff%7C3px%2C1px+solid+%23999999&amp;output=js"></script>
Iti va apare precum in exemplul de mai jos. Poti modifica Latimea(w) si Inaltimea(h) pentru a se potrivi mai bine in pagina.


25. Bancul Zilei, Categoria Doctori Gadget / Widget - Jul 14, 2010 8:17:00 PM
Acest Gadget iti ofera in fiecare zi cate o gluma din categoria Bancurilor cu Doctori. Deasemeni afiseaza Ora si Data Curenta, care se updateaza automat.

Selecteaza codul de mai jos si insereaza-l acolo unde doresti sa apara acest Gadget.

<script src="http://www.gmodules.com/ig/ifr?url=http://hosting.gmodules.com/ig/gadgets/file/111259497102996937704/RoBancDoctor01.xml&amp;synd=open&amp;w=299&amp;h=342&amp;title=Bancul+Zilei%2C+Categoria+Doctori&amp;border=%23ffffff%7C3px%2C1px+solid+%23999999&amp;output=js"></script>
Iti va apare precum in exemplul de mai jos. Poti modifica Latimea(w) si Inaltimea(h) pentru a se potrivi mai bine in pagina.