Blogs Home » Arte » Film » ayekmovies

ayekmovies

.::ayek::. Online Movies With Subtitle - ayek Filme Online Subtitrate in Limba Romana. Documentare. Filme noi, filme de epoca.

Articole Blog

01. Mumia - Feb 28, 2014 4:06:00 PM
The Mummy - Mumia
Subtitrat in Limba Romana
Anul: 1999 / 2001
Dureaza: 2 ore si 4 minute


The Mummy - Mumia (1999)The Mummy Returns - Mumia revine (2001)

Scurta Descriere: Nisipurile se vor rascoli. Cerurile se vor deschide. Puterea se va dezlantui. Legenda o cunoasteti. Aventura trebuie sa vi-o imaginati. Pregatiti-va! Fiti atenti! Paziti-va! Descoperiti secretul! Dezvaluiti legenda! Sloboziti puterea! Moartea incepe sa-si arate coltii. In 1923, vanatorul de comori Rick O’Connel descopera, in Egipt, ruinele unor constructii in care faraonii legendari si-au ascuns comorile. Dar tot acolo a fost ingropat de viu si blestemat preotul Imoteph care de abia asteapta sa fie eliberat si sa se razbune.


02. Gravity - Misiunea în spaţiu - Oct 10, 2013 9:34:00 PM


Gravity – Misiunea în spaţiu 2013, film online subtitrat în Română

Specialista în inginerie Dr. Ryan Stone (Sandra Bullock) se află în prima ei misiune spaţială, acompaniată de veteranul astronaut Matt Kowalski (George Clooney), care conduce ultima sa expediţie. În timpul unei călătorii spaţiale, reziduuri de la un satelit lovesc naveta Explorer, distrugând-o în mare parte şi lăsându-i pe cei doi izolaţi în spaţiu cu rezerve de aer limitate. Reziduurile continuă să lovească alţi sateliţi, cauzând o reacţie de distrugere în lanţ până când sateliţii necesari celor doi astronauţi pentru a comunica cu baza din Houston sunt şi ei distruşi. Cu toate acestea, atât Kowalski cât şi Stone continuă să trimită mesaje „în orb” către bază, în speranţa că vor fi auziţi, indiferent dacă ei vor putea recepţiona sau nu mesajele primite de la bază.

Cei doi se întorc pe Explorer şi descoperă că naveta a fost afectată mult prea tare pentru a putea fi reparată, iar restul echipajului este mort. Ei hotărăsc apoi să încerce să ajungă pe ISS, care se află în apropiere pe orbită. Kowalski setează un cronometru pe costumul lui la 90 de minute, estimând că reziduurile care au distrus Explorer vor orbita pământul şi se vor întoarce în jurul acelor 90 de minute. Kowalski este calm şi eficient în rezolvarea crizei, asigurând-o pe Stone că se vor întoarce pe pământ în siguranţă.

În drum spre ISS, cei doi discută despre viaţa lui Sone de acasă şi despre moartea fiicei sale într-un accident de la şcoală. Pe măsură ce se apropie de ISS, devine clar că echipajul a evacuat deja staţia din cauza reziduurilor care au provocat daune. Un modul Soyuz folosit pentru reîntoarcerea echipajului pe pământ lipseşte, iar celelalte au fost deteriorate şi paraşuta de aterizare a fost desfăşurată drept consecinţă. Apoi, cei doi realizează că rezervele de aer sunt aproape epuizate şi singurul propulsor pe care-l mai au este cel al lui Kowalski.


03. Calatorie spre centrul Pamantului - Sep 10, 2013 8:42:00 PM
Journey to the Center of the EarthAceasta ecranizare se bazeaza pe romanul SF al scriitorului Jules Verne. Actiunea incepe atunci cand un mare profesorii cu teorii radicale hotaraste sa isi caute fratele pierdut, iar singurul indiciu sunt insemnarile lasate de catre acesta pe marginea paginilor romanului ” Calatorie spre centrul Pamantului”, de Jules Verne. Aceasta carte este folosita drept harta pentru Trevor, marele profesor, nepotul sau, Sean, si insotitoarea lor Hannah. ajuns in Islanda si disperarea ii face sa gaseasca o caverna ce i iva conduce spre centrul pamantului unde vor descoperi lumi noi, neexplorate.


04. Pamantul - Sep 10, 2013 8:37:00 PM
Episodul 1: PamantulPlaneta Pamant este unica. O bijuterie inginereasca, alimentata de caldura interna. Cele mai recente harti din satelit, imagini de sonar si radar au fost puse laolalta pentru a crea… O planeta Terra virtuala. Terra este o masinarie. Va vom arata cum functioneaza.

Episodul 2: OceanelePlaneta Pamant este unica. O bijuterie inginereasca, alimentata de caldura interna. Cele mai recente harti din satelit, imagini de sonar si radar au fost puse laolalta pentru a crea… O planeta Terra virtuala. Terra este o masinarie. Va vom arata cum functioneaza.
Oceanele acopera trei sferturi din suprafata planetei. 90% din suprafata fundului marilor n-a fost vazuta niciodata. Cele mai multe dintre procesele geologice sunt ascunse si sunt produse de forte aflate cu mult sub oceanele lumii. Nimeni n-a ajuns dincolo de fundul marilor. Ceeaa ce sstim este ca temperatura creste. Creste foarte mult…


05. Powder - Sep 7, 2013 7:57:00 PM
Powder - 1995Energia pură are acum un nume.
Un adolescent crescut şi educat într-un mic orăşel din Texas, de bunicii săi, total izolat, fără prieteni sau colegi de şcoală, deosebit de inteligent, suferă de albinism: piele albă, ochi aproape roz, absenţa părului. Corpul său produce efecte ciudate în relaţia cu electricitatea, radioul şi televizorul se opresc, iar în timpul unei furtuni cu fulgere, el seamănă cu un obiect luminos ce vibrează continuu. Odată cu moartea bunicilor, băiatul este trimis într-o instituţie locală, alături de alţi tineri. Aici însă adaptarea lui este imposibilă, căci oamenii obişnuiţi îi acceptă cu greu pe toţi cei ce sunt altfel. O magică pledoarie cinematografică în favoarea ideii de toleranţă.


06. Don Juan DeMarco - Aug 4, 2013 9:19:00 AM
Don Juan DeMarco - 1995Un tanar fermecator, cu masca si spada crede ca daca sare in gol va pune capat tuturor problemelor sale. Lumea il salveaza si prima solutie gasita este aceea de a-l duce la psihiatru. Primul psihiatru gasit este unul putin atipic: in pragul pensionarii, plictisit de cazurile ciudate care i-au trecut prin birou, doctorul Jack Mickler, interpretat de Marlon Brando, se intalneste cu acest om, care este convins ca este Don Juan.

Doctorul trebuie sa-i scoata repede din cap acestui macho, ca a sedus de-a lungul timpului 1500 de femei si sa-i trateze si depresia generata de imposibilitatea de a cuceri femeia visurilor sale. In doar 10 zile, doctorul Mickler trebuie sa il readuca pe tanar la realitate, pentru ca daca nu acesta va fi internat intr-un spital de boli nervoase si va fi tratat cu medicamente foarte puternice.

Dupa primele intalniri cu “Don Juan”, interpretat de Johnny Depp, doctorul incepe sa gasesca rezolvari pentru propriile sale probleme. Fermecatorul tanar vorbeste despre dragoste si ii ofera, fara sa-si dea seama, rezolvari pentru neintelegerile pe care le are cu sotia sa. Convingerea cu care acesta ii prezinta situatia sa, il determina pe doctor sa creada ca tanarul este nimeni altul decat Don Juan.

Coloana sonora a filmului, unul dintre cele mai mari hit-uri ale anilor ’90 este melodia “Have you really loved a woman”


07. As Good as It Gets - Jun 29, 2013 10:05:00 PM
Partea 1Partea 2As Good as It Gets (1997)

Niciodata nu evita confruntarile, ba se si lauda cu abilitatea de a fi cat mai antipatic si de a rani cat mai tare. E nemilos. Are fixurile si maniile lui: acelasi mic dejun in acelasi restaurant, servit de aceeasi chelnerita, singura care ii suporta hachitele.


08. A Walk in the Clouds - Jun 29, 2013 10:02:00 PM


A Walk in the Clouds (1995)

Întors din al doilea razboi mondial, un tanar soldat (Keanu Reeves) descopera ca mai are prea putine în comun cu tot ce a lasat în urma sa. Deziluzionat, porneste spre nord, calatorind si lucrand pe post de comis-voiajor.


09. Anger Management - Jun 29, 2013 9:59:00 PM


Anger Management (2003)

În comedia zgomotoasã a studiourilor Revolution, Al naibii tratament!, Adam Sandler si Jack Nicholson joacã rolurile unui pacient si, respectiv, ale unui terapeut, cu toate cã uneori este greu sã îi deosebesti.

Dupã o altercatie, la bordul unui avion, în care blandul si manieratul Dave Buznik (ADAM SANDLER) îsi iese din fire, acesta este condamnat de cãtre judecãtoarea Daniels (LYNNE THIGPEN) sã urmeze sedinte de tratament pentru stãpânirea nervilor, conduse de doctorul Buddy Rydell (JACK NICHOLSON), sedinte la care participã bãrbati si femei cu tulburãri de comportament.

Metodele terapeutice neortodoxe folosite de Buddy ,provocatoare si brutale, îl zãpãcesc complet pe Dave. Apoi, dupã o nouã boacãnã, judecãtoarea Daniels îi ordonã lui Dave sã ia in serios sedintele de terapie cãci altfel va ajunge la închisoare. Buddy se mutã cu Dave pentru a-l ajuta sã se lupte cu demonii din interiorul sãu. Pe Buddy nu-l chinuie demonii deloc si se dezlãntuie ori de cate ori are ocazia fãcand comentarii ireverentioase la adresa prietenei lui Dave, Linda (MARISA TOMEI), si împingandu-l pe Dave, putin cate putin, sã –si înfrunte frustrãrile trecute dar si pe cele din prezent. Însã Buddy merge prea departe si Dave trebuie sã decidã dacã se va retrage în carapacea lui sau dacã va înfrunta situatiile de unul singur. Oare, tratamentul încurcat si contradictoriu la care-l supune Buddy este conform cu ceea ce i-ar prescrie un doctor normal ?


10. The Giant Mechanical Man - Jun 29, 2013 9:55:00 PM
The Giant Mechanical Man (2012)

Filmul oglindește povestea iubirii nonconvenționale între Tim, un actor-robot, de ocazie, cu fața și hainele pictate în culoarea specifică roboților,argintie și mișcări conform genului ,care își ”împrăștie” talentul pe stadă,părăsit fiind și de soție,pentru ”arta” pe care o promovează și Janice,o tânără proaspăt concediată și într-o căutare permanentă a unui loc de muncă.Tim care voia să-și reorganizeze viața,își caută un loc de muncă în ziar ,găsindu-l la o grădină zoo,ca lucrător la salubritate,loc dealtfel ”vânat” și de Janice,acest lucru făcând posibilă și prima lor întâlnire normală,fără ca Tim să fie deghizat în așa-zisul ”omul mecanic uriaș”.De aici viețile celor doi se picanterizează devenind romantice și pline de sens…


12. Silver Linings Playbook - Feb 17, 2013 11:20:00 PM


13. Apa are Memorie - Aug 30, 2012 12:39:00 PM


Cine ar fi crezut ca apa, aceasta minune a planetei Pamant, are memorie si poate prelua din starile sufletesti umane? Aceasta sursa vitala oricarei fiinte nu inseamna doar H2O, ci este ceva mult mai complex decat ne-am fi putut imagina, asadar sa o pretuim si sa nu o mai irosim, sa nu o mai poluam.Apa ne poate fi atat prieten, cat si dusman, datorita fortei sale extraordinare ce ne poate darui si intretine viata sau ne-o poate lua. Este interesant in documentar ca se arata modul cum reactioneaza apa la muzica, la starile sufletesti umane. Cat de frumoasa este structura ei atunci cand se afla in preajma sa energie pozitiva si cat de trista, de intunecata este atunci cand are parte de energie negativa
14. The Butterfly Effect 2 - Jul 27, 2012 11:28:00 PM


Nick Larson şi prietenii lui, Trevor Eastman şi Amanda, sărbătoresc pe malul unui lac cea de-a 24-a aniversare a lui Julie, iubita lui Nick. Nick se aşteaptă să fie promovat în compania în care lucrează, iar Julie vrea să se mute cu el în loc să plece la New York pentru a-şi termina studiile. Totuşi, Nick este chemat la birou pentru o întâlnire cu un client. Pe drum, ei au un accident, iar Julie şi prietenii lor îşi pierd viaţa. Un an mai târziu, Nick descoperă că poate călători în timp şi încearcă să repare trecutul.
15. The Butterfly Effect - Jul 27, 2012 11:19:00 PM


Evan Treborn (Ashton Kutcher) a pierdut notiunea timpului. Încã de la o vârstã fragedã, fragmente esentiale ale existentei sale au dispãrut în negura uitãrii, iar copilãria sa a fost marcatã de întâmplãri înfiorãtoare, pe care nu si le poate aminti. Nu-i rãmâne decât fantoma unor amintiri pierdute, si vietile irosite ale celor din apropierea sa – vietile prietenilor din copilãrie, Kayleigh (Amy Smart), Lenny (Elden Henson) si Tommy (William Lee Scott). De-a lungul copilãriei sale, Evan a fost supravegheat de un psiholog, care l-a încurajat sã tinã un jurnal, în care sã povesteascã cele mai neînsemnate întâmplãri de zi cu zi. Acum la colegiu, Evan citeste fragmente dintr-un jurnal, si se trezeste aruncat înapoi în timp. Îsi dã seama cã jurnalele pe care le tine ascunse sub pat sunt un fel de masinã a timpului, cu ajutorul cãrora se poate întoarce în trecut, în încercarea de a-si recupera amintirile. Dar aceste aduceri-aminte îl fac pe Evan sã se simtã rãspunzãtor pentru vietile prietenilor sãi din copilãrie, dar mai ales pentru Kayleigh, iubita sa de pe bãncile scolii, la care tine si acum. Hotãrât sã facã acum tot ce-i stã în putintã pentru a repara greselile trecutului, Evan cãlãtoreste înapoi în timp, si pune stãpânire pe trupul copilului de odinioarã, încercând cu disperarea sã modifice istoria si sã-i crute pe cei dragi de o serie de întâmplãri traumatizante. Schimbând cursul trecutului, Evan sperã sã rescrie prezentul. Dar de fiecare datã când Evan schimbã ceva în trecut, îsi dã seama cã actiunile sale au consecinte neasteptate, dezastruoase, în prezent. Oricât ar încerca, nu poate crea o realitate în care sã trãiascã alãturi de Kayleigh “pânã la adânci bãtrâneti”.
16. August Rush - Jul 27, 2012 11:08:00 PM


Un copil de 11 ani dintr-un orfelinat viseaza ca-si va intalni parintii si de aceea pleaca in cautarea lor. Simte ca are o anumita conexiune cu muzica... dar de la a pune prima data mana pe un instrument muzical si pana a ajunge intr-o orchesta faimoasa este doar un pas. Insa ajunge pe mana unui om care ii punea pe copii sa cante pentru bani...El incearca sa-si gaseasca parintii si sa gasesta MUZICA,cea care ia unit pe parintii sai: tanarul chitarist irlandez Louis si o frumoasa violoncelista, Lyla. Ei se intalnesc intr-o noapte magica in Washington Square. Tatal ei se impotriveste relatie lor, astfel încât ei ajung sa se desparta, lasand in urma un copil, pe August Rush.
17. Meet Joe Black - Jun 27, 2012 6:01:00 AM
Meet Joe Black 1998Bill Parish, o personalitate impozanta in media si un tata iubitor, este pe cale de a-si aniversa implinirea varstei de 65 de ani. Intr-o dimineata este contactat de Inevitabil, o halucinatie dupa parerea lui, mai tarziu afland ca e insasi Moartea personificata in corpul unui barbat numit Joe Black. Intentiile acestuia erau de a-l lua pe Bill cu el, insa fostul posesor al trupului lui Joe si frumoasa fiica a lui Bill se intalnisera accidental cu cateva zile urma. Joe poposeste astfel mai mult pe taramul celor vii si devine interesat de unele aspecte ale vietii de pe pamant, si de Susan, care nu are nici cea mai vaga idee cu cine are de-a face.
18. Hannibal (2001) - May 3, 2012 7:32:00 PM


HANNIBAL continuă povestea din filmul online Tăcerea mieilor. Au trecut zece ani de când dr. Hannibal Lecter (Anthony Hopkins) a evadat din arest, zece ani de când agenta FBI Clarice Starling (interpretată în Tăcerea Mieilor de Jodie Foster) a discutat cu el într-un spaţiu de maximă securitate pentru criminali psihopaţi. Dar, ea n-a uitat întrevederile lor, glasul rece al dr. Lecter încă mai sună în visele ei.

Nici Mason Verger nu l-a uitat pe Lecter. A fost a şasea victimă a acestuia, dar a scăpat cu viaţă, ce-i drept oribil desfigurat. Solitar, bogat, el îşi foloseşte uriaşa avere ca să-şi înfăptuiască răzbunarea. El îşi dă seama că, pentru a-l scoate pe Lecter din ascunziş, există o momeală irezistibilă: Clarice Starling.


19. Every Day - May 3, 2012 5:48:00 PM
Every Day (2010)Ned este casatorit de 19 ani cu Jeannie, are doi baieti pe nume Jonah si Ethan si lucreaza ca scenarist pentru un serial de televiziune intitulat “Mercy Medical”, cu un continut sexual explicit si o multime de scene de violenta, brutalitate si incest, asa cum isi doreste producatorul Garrett. Intrucat directia in care se indreapta serialul nu este pe placul conservatorului Ned, acesta intampina dificultati in elaborarea scenariului unui episod si Garrett ii sugereaza sa faca echipa cu Robin pentru a reusi sa respecte termenul-limita de predare a materialului. Numai ca Robin este o femeie libertina si sexy, care consuma ocazional droguri, locuieste intr-un apartament cu pereti din sticla ce ofera o priveliste minunata asupra New York-ului si se implica in aventuri erotice pasagere, intre ea si Ned existand o tensiune sexuala latenta, cu atat mai mult cu cat Jeannie evita momentele de intimitate in compania sotului. Ned nu are parte de satisfactii nici acasa, fiul cel mare Jonah marturisindu-i ca este homosexual, mezinul Ethan manifestand o curiozitate morbida, iar batranul si bolnavul lui socru Ernie fiind agresiv din punt de vedere verbal, morocanos si sarcastic.
20. Spork - May 3, 2012 5:45:00 PM
Spork (2010)Spork este o comedie muzicala despre viata de liceu, despre acomodare si despre cum poti iesi in evidenta. Spork este o adolescenta a carei infatisare lasa de dorit si pe care societatea o exclude din grupurile sale in incercarile ei de a se integra. Singura ei sansa de a dovedi tuturor ca aparentele insala este aceea de a dansa in cadrul unui eveniment organizat de liceu, antrenandu-se din greu pentru a isi indeplini scopul.
21. Jesus Henry Christ - May 3, 2012 5:38:00 PM
Jesus Henry Christ (2012)Jesus Henry Christ online este o comedie online care se contureaza totusi in jurul unei idei foarte frumoase de speranta. Henry James Hermin este un baietel nascut si crescut de o mama extremista in parerile sale referitoare la feminism, conceput insa intr-un laborator pe nimic mai mult decat o bucata rece de sticla. Henry este hotarat sa-si gaseasca tatal biologic cu orice pret.


22. Hysteria - May 3, 2012 5:32:00 PM
Hysteria (2011)Aparut cu aproape un deceniu inaintea aspiratorului sau a masinii de calcat, vibratorul a fost o inventie necesara pentru a atenua rata sinuciderii in randul femeilor care sufereau de singuratate. Histeria online este filmul redat cu o nota comica, bazat pe relatarile doctorului Mortimer, care a patentat primul vibrator electromecanic.
Se pare ca masajul pelvin a fost o arta medicala, dinaintea artei de a calca o camasa.

O comedioara romantica ce va face deliciul ambelor sexe, bazat pe o poveste adevarata.


23. Mean Girls 2 - May 3, 2012 5:25:00 PM


Titlul Original: Mean Girls 2
Anul: 2011
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 96 min
Rating: 12 | Interzis sub 12 ani
Categorie: Comedie
Povestea se învârte în jurul unei noi eleve la liceul din oraş, Jo Mitchell (Meaghan Jette Martin). Ea este de acord să se împrietenească cu o fată nu prea populară, Abby , la îndemnul mamei bogate a acesteia, pentru a-i plăti taxele la colegiul unde visează să ajungă. Jo şi Abby se răzvrătesc contra „fetelor rele” ale şcolii, Mandi, Hope şi Chasity. Între timp, fratele mai mare al lui Mandi, Tyler, se îndrăgosteşte de Jo.

În această mare bătălie, miza devine loialitatea, care se sfârşeşte când una dintre fete constată că prietenia ei a fost cumpărată şi plătită.


24. David Wilcock: Investigatiile Campului Sursa - May 2, 2012 7:29:00 AM
David Wilcock: Investigatiile Campului Sursa (2011)

David Wilcock: Investigatiile Campului Sursa – Știința Ascunsă Și Civilizații Pierdute De Dincolo de Profețiile Anului 2012
David Wilcock combina stiinta cu misticismul si arata in investigatiile sale, facute in timpul a trei decenii, ca exista un camp sursa, care creeaza, uneste, si mentine totul in univers.
El ne arata ca viitorul omenirii este minunat si glorios, si ca a venit timpul pentru a ne intreba, cine suntem noi cu adevarat, si raspunsul lui ar fi; “FIINTE DIVINE”.
“O examinare provocatoare a profetiilor antice si cum par ele sa se puna in rand cu ultimele descoperiri din fizica cuantica, si intrebarea, daca ambele domenii indica o noua era a constiintei.”
Wilcock conclude ca vechii egipteni, mayasii, hindusii, si altii, au lasat indicatii, care ar putea releva secretul anului 2012, si ca data insasi nu indica un eveniment apocaliptic, ci inceputul unei ere noi, inaugurand o inalta stare de constiinta”
“Wilcock demonstreaza ca aceasta tranzitie va fi ghidata de un camp viu de energie, si ca acest camp, pe care el il numeste “campul sursa”, este baza fundamentala a spatiului, timpului, energiei, materiei si biologiei, si ar putea fi cristalizarea unei constiinte unite si simbiotice, in care toti vom putea patrunde.”
Autorul furnizeaza o gama larga de dovezi, care confirma aceasta afirmatie, citand o duzina de studii stiintifice si martori de baza, si se scufunda in legaturile mistice intre ADN, energie si lumina…”
“Multe din informatiile date de Wilcock sunt de ultima ora: de ex. ideea ca principiul holografic se potriveste cu notiunea, ca timpul, de fapt, exista in 3 dimensiuni…”
“In esenta, teoriile lui Wilcock se sprijina pe ideea, ca omenirea poate sa intampine aceasta era de transcendere, prin exprimarea reciproca a iubirii si bunatatii – un efort merituos, indiferent de crezurile fiecaruia fata de 2012″.


25. Earthlings - Full length documentary - May 1, 2012 8:45:00 PM
EARTHLINGS is the single most powerful and informative documentary about society's tragic and unforgivable use of nonhuman animals, narrated by Joaquin Phoenix with soundtrack by Moby. Directed by Shaun Monson, this multi-award winning film by Nation Earth is a must-see for anyone who cares about nonhuman animals or wishes to make the world a better place.