Despre mine

Cristian Astro

Vizitează blogul meu dedicat astrologiei, cu articole despre tranzite planetare și horoscop.

Blogs Home » Spiritualitate » Spiritual » Astrologie acum

Astrologie acum

Blog dedicat astrologiei și discuțiilor pe temă astrologică.Articole Blog

01. Marte revine în mers direct! - Aug 28, 2018 1:40:00 PM
Photo by jpeter2 on pixabay.S-a terminat și cu retrogradarea planetei Marte! Adio stres!
Planeta războinică, cea care aduce energia și ne împinge spre acțiune a intrat în mers retrograd în data de 27 iunie. În mișcare retrogradă aceasta a influențat planul fizic, material și ne-a atras atenția asupra faptului că, în trecut, nu am reușit să ne stăpânim în mod corect energia, să o canalizăm sau să ajungem la stăpânire de sine. Astfel, tema de casă pentru următoarea retrogradare aceasta ar fi - să învățăm cum este mai bine pentru persoana noastră să canalizăm energia.
Pentru aceasta, acum, pe perioada cât era retrogradă, planeta Marte ne-a servit anumite lecții pe care se pare că nu le-am învățat la timp. Am fost influențați pe plan psihic - cu o mare doză de stres - în plan fizic, ne-am putut simți secătuiți de energie, obosiți, dar și impulsivi în activitățile de zi cu zi.
Puteau să apară mici accidente în activitățile pe care le-am desfășurat și acestea să ne tulbure. Eu unul am simțit că în această perioadă s-au intensificat stările de oboseală și, din nefericire, nu am scăpat nici de mici accidente supărătoare.
Totuși, putem să uităm aceste experiențe și să ne bucurăm că s-au încheiat, deoarece ieri, 27 august, Marte a ieșit din mișcare retrogradă în jurul orei 17:00 ca să rămână până astăzi, 28 august, staționar și să intre în sfârșit în mișcare directă!

În mersul său direct îl putem întâlni în semnul Capricornului până pe data de 11 septembrie, când va intra în semnul Vărsătorului. Să analizăm pe scurt revenirea în mers direct a lui Marte în Capricorn.
În semnul Capricornului, Marte se află în exaltare. O planeta în stare de exaltare se simte bine și are capacități armonioase, aducătoare de beneficii. Deci, se pare că după o perioadă mai dificilă, totuși vom avea parte și de puțină odihnă de acum în colo.
Dacă până acum am avut răbdarea pusă la încercare, acum vom fi răbdători și conștienți că certurile și conflictele pot să facă mai mult rău decât bine.
Astfel, timpul petrecut la locul de muncă va fi unul rodnic și vom fi mai rezistenți la tot ceea ce înseamnă muncă fizică. Vom manifesta o ambiție nestăpânită pentru a îmbunătăți starea materială, însă dacă ne vom afla în situația de a da noi înșine comenzi va trebui să gândim înțelept și să organizăm lucrurile astfel încât nimeni să nu fie nedreptățit.
În ceea ce privește timpul liber, vom avea ocazia de a petrece timp singuri, în liniște, pentru a scăpa de stres și vom reuși să medităm la tot ceea ce ar trebui îmbunătățit.
Prin urmare, din experiența lui Marte retrograd, noi trebuie să învățăm în ce direcție să ne canalizăm emoțiile și ce să facem cu ele - uneori suntem nevoiți să conștientizăm că dispunem de prea multă impulsivitate, iar aceasta poate fi cauza multor conflicte și neplăceri.


02. Horoscop RAC - septembrie 2018 - Aug 19, 2018 2:51:00 PM

Ce vă caracterizează în această lună: veți ieși din cochilie pentru a putea admira frumusețile naturii și veți acorda mai multă atenție hobby-urilor dvs. și activităților care vă fac plăcere.
În această lună, începând cu a doua săptămână, simțiți că aveți nevoie de mai multă mișcare și de ieșire. Având în vedere că în ultima perioadă v-ați axat mai mult pe familie și pe viața privată, fiind mai departe de ochii lumii, considerați că e nevoie de o schimbare de atitudine. Nu trebuie să fiți retras.


În acest sens, veți intensifica ieșirile, mici călătorii și întâlniri cu oameni care împărtășesc aceleași interese cu ale dumneavoastră. La o primă analiză, poate vi se pare că nu sunteți susținut în demersurile pe care le faceți, dar trebuie să acordați timp și să fiți înțelegător. 
În ultima parte a lunii, este posibil să fiți puțin mai critic cu cei din jur, în familie sau la locul de muncă, iar aceasta vă poate crea conflicte. Încercați pe cât posibil să le evitați.
Principalele evenimente astrale în luna septembrie 2018:
6 septembrie - Mercur intră în zodia Fecioarei / Saturn revine în mers direct în Capricorn.9 septembrie - Venus intră în Scorpion / Lună nouă în Fecioară.11 septembrie - Marte intră în zodia Vărsătorului.22 septembrie - Mercur intră în Balanță.23 septembrie - Soarele intră în Balanță.25 septembrie - Lună plină în Berbec.
03. Horoscop GEMENI - septembrie 2018 - Aug 19, 2018 1:44:00 PM
Luna septembrie îi va sensibiliza pe Gemeni. Veți acorda o mare atenție familiei și vă veți aduce aminte de locul de unde veniți, de părinți și de copii. Realizați că este important să îi aveți alături pe cei dragi.
Veți observa că vă simțiți foarte bine în sânul familiei și asta vă face să luați legătura cu rudele și să încercați să vă întâlniți. Este bine să păstrați legătura cu cei dragi.


În perioada de mijloc și spre finele lunii septembrie vă veți axa mult prea mult pe organizarea unei călătorii, a unui plan de vacanță și se pare că asta vă ocupă majoritatea timpului. Sunteți conștient că pentru a pune în aplicare planul gândit este nevoie de suport financiar și veți încerca să obțineți banii necesari. Astfel, veți cântări toate posibilitățile pentru a pune la cale călătoria mult visată, însă nu trebuie să abuzați de prieteni pentru a vă obține scopurile.

Principalele evenimente astrale în luna septembrie 2018:
6 septembrie - Mercur intră în zodia Fecioarei / Saturn revine în mers direct în Capricorn.9 septembrie - Venus intră în Scorpion / Lună nouă în Fecioară.11 septembrie - Marte intră în zodia Vărsătorului.22 septembrie - Mercur intră în Balanță.23 septembrie - Soarele intră în Balanță.25 septembrie - Lună plină în Berbec.
04. Horoscop TAUR - septembrie 2018 - Aug 19, 2018 1:11:00 PM
În prima parte a lunii, vă veți orienta cu precădere înspre domeniul artelor, iar ieșirile la cinematograf, teatru vor fi sporite în această perioadă. Veți avea în vedere practicarea sportului din dorința unui stil de viață cât mai sănătos.
Simțiți că aveți nevoie de mai multă libertate în viața partenerială și din această cauză sunteți mai agitat decât de obicei. Sunteți predispus la critici, dar este nevoie să faceți alegeri romantice pentru a restabili armonia. Pentru aceasta trebuie să acordați puțin timp. Cu siguranță se va dovedi benefic.


Sunteți ambiționat să obțineți o promovare la locul de muncă la care de mult timp aspirați și să avansați în domeniul carierei. Însă nu trebuie ca această preocupare să vă acapareze întreaga atenție, deoarece poate fi una dintre cauzele tensiunii dintre dumneavoastră și partener.
Din a doua parte a lunii și spre sfârșitul acesteia vă veți simți mai plin de viață și vă veți gândi la modul în care ar trebui să vă îmbunătățiți sănătatea. O dietă echilibrată, de asemenea, vă poate aduce beneficii în acest demers. Dacă vă gândiți la călătorii pe distanțe lungi, ar fi bine să le evitați în ultimele două săptămâni din lună.

Principalele evenimente astrale în luna septembrie 2018:
6 septembrie - Mercur intră în zodia Fecioarei / Saturn revine în mers direct în Capricorn.9 septembrie - Venus intră în Scorpion / Lună nouă în Fecioară.11 septembrie - Marte intră în zodia Vărsătorului.22 septembrie - Mercur intră în Balanță.23 septembrie - Soarele intră în Balanță.25 septembrie - Lună plină în Berbec.05. Horoscop FECIOARĂ - septembrie 2018 - Aug 19, 2018 1:07:00 PM

Începând cu data de 6 septembrie, veți observa că vă simțiți în largul dumneavoastră, deoarece aveți mai multă energie și reușiți să vă exprimați mult mai ușor decât înainte.
Vă propuneți să schimbați câte ceva la propria persoană și considerați că lucrurile trebuie văzute dintr-o nouă perspectivă. O să încercați să pătrundeți în adâncul lucrurilor și să observați orice poate fi important pentru dumneavoastră. Acum vă dați seama cât este de important să nu treceți cu vederea detaliile, pentru că aceastea pot să vă aducă beneficii nebănuite.


În ceea ce privește locul de muncă și sănătatea, tranzitul lui Marte în Vărsător vă va face mai rebeli și răzvrătiți. Totuși, este bine să nu vă suprasolicitați nici fizic la muncă, nici pe plan psihic - pentru aceasta trebuie să evitați conflictele cu cei din jur.
În ultima parte a lunii, conjuncția dintre Soare și Mercur în semnul Balanței, vă va face să vă gândiți de două ori în ce parte întrebuințați banii. O prea mare impulsivitate și graba pot să aducă pierderi sau amânări. Totul stă în capacitatea de chibzuință în această perioadă.
Principalele evenimente astrale în luna septembrie 2018:6 septembrie - Mercur intră în zodia Fecioarei / Saturn revine în mers direct în Capricorn.9 septembrie - Venus intră în Scorpion / Lună nouă în Fecioară.11 septembrie - Marte intră în zodia Vărsătorului.22 septembrie - Mercur intră în Balanță.23 septembrie - Soarele intră în Balanță.25 septembrie - Lună plină în Berbec.
06. Horoscop BERBEC - septembrie 2018 - Aug 12, 2018 2:43:00 PM


Tendință generală a celor din zodia Berbecului pentru luna septembrie: Veți simți nevoia de a interacționa cu cei din jur mai mult decât de obicei.

Începutul lunii septembrie vă găsește preocupați pentru carieră, dar trebuie să fiți atenți ca micile tensiuni sau conflicte de la locul de muncă să nu afecteze viața partenerială.
Din a doua săptămână veți considera că aveți nevoie de mai multă relaxare pentru a vă încărca bateriile. Este posibil să negociați pentru un concediu.
În ultima parte a lunii veți simți nevoia de mai multă independență. Va trebui să vă gestionați emoțiile mai bine pentru a vă crește starea de spirit.Veți avea dificultăți în exprimarea propriului punct de vedere, dar trebuie să luați în calcul comunicarea cu partenerul în toată această perioadă. Asta vă va ajuta să depășiți problemele.
Principalele evenimente astrale în luna septembrie 2018:6 septembrie - Mercur intră în zodia Fecioarei / Saturn revine în mers direct în Capricorn.9 septembrie - Venus intră în Scorpion / Lună nouă în Fecioară.11 septembrie - Marte intră în zodia Vărsătorului.22 septembrie - Mercur intră în Balanță.23 septembrie - Soarele intră în Balanță.25 septembrie - Lună plină în Berbec.