Blogs Home » Life » Hobby » AFI - Croitorie, tipare si proiecte

AFI - Croitorie, tipare si proiecte

Site-ul meu este dedicat croitoriei, tiparelor de croitorie, modelare. Ce vei găsi aici: proiectele mele, tutoriale gratis despre modelarea tiparelor, tipare de croitorie gratis, ce pot fi descărcate și printate acasă

Articole Blog

01. Mulțumesc celor care au aplicat pentru testarea tiparului de chiloți Maya - Mar 15, 2017 5:00:35 AM
Tipar Chiloti Maya
To read the English version of this article visit this page.
Am primit o grămadă de cereri pe site-ul internațiol, ce-i drept. Dar și câteva de aici. Nu pot decât să vă mulțumesc pentru interesul pentru tiparul meu.

02. Caut testeri pentru tiparul de chiloți Maya - Mar 1, 2017 5:00:06 AM
Chiloți Maya
Am ajuns într-un puntc în care consider că tiparul este gata pentru a fi testat de către alții. Am conceput această pereche ca una de zi. În față și în spate este cusătura pe linia centrală. Partea de protecție este dublată. Cât am tot cusut la acești chiloți am ajuns să ador modelul! Abia aștept să văd cum se aranjează pe alte figuri și ce păreri aveți.
Wanna test my Maya Panties pattern? Read details on the English page here.

03. Vopsirea materialelor textile – experiment 1 și 2 - Feb 2, 2017 6:30:13 AM
For English version, please read here.
Nu mi-am imaginat vreodată că am să ajung să vopsesc dantele și elastice. Dar în magazine ochii mi-i fură întotdeauna culorile vii și frumoase: rozuri, violet, verde, și încă și mai multe combinații dintre aceste culori minunate. Și când mă uit la sacul meu de elastici, văd numai alb, bej și negru. Nemulțumitor! Și așa mă pun la gânduri. Cum fac rost de niște culoare?