Despre mine

Adrian Dumitru Pirvu

Editor coordonator la Ştiri de Actualitate şi Independent Computer Networking Professional

Blogs Home » Mass Media » Jurnalism » Ştiri de Actualitate

Ştiri de Actualitate

Ştirideactualitate.ro este un site de ştiri online, care doreşte să transmită mesaje scrise profesional, Într-un mod cald, uman şi plin de optimism. Ştirideactualitate.ro este înfiinţat în Iulie 2015 şi vă promite cele mai bune informaţii de actualitate, locale şi internaţionale.

Articole Blog

01. Un bărbat împreună cu soţia lui şi-au omorât în bătaie bunicul de 84 de ani. Cei doi soți riscă acum ani grei de pușcărie - Feb 19, 2020 3:04:10 PM

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vâlcea au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de inculpaţii Cornăţanu Laurenţiu şi Cornăţanu Adina Maria, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de loviri sau vătămări cauzatoare de moarte.

Articolul Un bărbat împreună cu soţia lui şi-au omorât în bătaie bunicul de 84 de ani. Cei doi soți riscă acum ani grei de pușcărie apare prima dată în Stiri de Actualitate.


02. O femeie de 46 de ani din Bacău și-a uitat geanta plină cu bani pe o bancă. Cum a recuperat mica avere … - Feb 19, 2020 8:50:06 AM

Mica avere era pentru a plăti avocații, pentru că femeia se află în plin proces de divorț și încearcă să câștige custodia copiilor și se împrumutase de la rude.

Articolul O femeie de 46 de ani din Bacău și-a uitat geanta plină cu bani pe o bancă. Cum a recuperat mica avere … apare prima dată în Stiri de Actualitate.


03. Alina de 34 de ani, mama unui băieţel de 14 ani a fost ucisă şi aruncată la gunoi de iubitul olandez, în Spania. Video - Feb 19, 2020 7:48:54 AM

Românca şi olandezul aveau o relaţie de peste doi ani, locuiau împreună, iar în noaptea de duminică, aceştia s-au certat, iar Alina a fost atacată cu cuţitul de iubitul ei, un cetăţean olandez care are afaceri în domeniul imobiliar.

Articolul Alina de 34 de ani, mama unui băieţel de 14 ani a fost ucisă şi aruncată la gunoi de iubitul olandez, în Spania. Video apare prima dată în Stiri de Actualitate.


04. O femeie de 68 de ani din Trifeşti/Iaşi a fost bătută de crunt de un bărbat de 65 de ani - Feb 19, 2020 5:17:41 AM

În mica comunitate a localiţăţii, agresorul şi fiul lui sunt cunoscuţi ca fiind mari consumatori de alcool şi oameni foarte periculoşi.

Articolul O femeie de 68 de ani din Trifeşti/Iaşi a fost bătută de crunt de un bărbat de 65 de ani apare prima dată în Stiri de Actualitate.


05. O asistentă medicală din Carei a murit chiar de ziua fiului ei. Doi copii au rămas orfani şi nici tată nu mai au … - Feb 18, 2020 11:55:36 AM

Localnicii au anulat orice eveniment și strâng bani pentru a-i ajuta pe cei doi băieţi ai femeii, în vârstă de 14 şi 18 ani. Apropiaţii asistentei medicale au lansat un apel umanitar, pentru a îi ajuta pe cei doi copii rămași fără mamă şi fără tată.

Articolul O asistentă medicală din Carei a murit chiar de ziua fiului ei. Doi copii au rămas orfani şi nici tată nu mai au … apare prima dată în Stiri de Actualitate.


06. Un tată şi o mamă şi-au abandonat bebeluşul de 4 luni şi au plecat în lume… - Feb 18, 2020 7:26:51 AM

Nu mare a fost mirarea, când angajaţii centrului maternal au descoperit că mama copilului a plecat pur şi simplu din centrul maternal, cu tatăl copilului, amândoi lăsându-şi bebeluşul în voia sorţii.

Articolul Un tată şi o mamă şi-au abandonat bebeluşul de 4 luni şi au plecat în lume… apare prima dată în Stiri de Actualitate.


07. Durere imensă! S-a stins din viață Ionela, mama cu 7 copii: a luptat cu o boală crâncenă până în ultima clipă – FOTO - Feb 18, 2020 6:16:18 AM

”Rămân cei 7 copilași, pentru care trebuie să fim puternici. Ionela va rămâne mereu în inimile noastre și nu te vom uita niciodată”,

Articolul Durere imensă! S-a stins din viață Ionela, mama cu 7 copii: a luptat cu o boală crâncenă până în ultima clipă – FOTO apare prima dată în Stiri de Actualitate.


08. Românii vor avea dreptul să muncească în Marea Britanie, doar dacă câștigă cel puţin 23.000 de lire sterline pe an - Feb 17, 2020 4:48:43 PM

Ministrul de Interne, Priti Patel, va prezenta săptămâna viitoare noile reguli legale ale migrației, în care se va cere ca cetăţenii veniţi din UE să demonstreze că primesc pe an peste 23.000 de lire sterline, dacă vor să mai lucreze în Marea Britanie.

Articolul Românii vor avea dreptul să muncească în Marea Britanie, doar dacă câștigă cel puţin 23.000 de lire sterline pe an apare prima dată în Stiri de Actualitate.


09. Un român în vârstă de 19 ani se zbate între viață și moarte, după ce, un şofer italian drogat l-a accidentat - Feb 17, 2020 4:12:28 PM

În urma primelor investigaţii efectuate de către poliţiştii ajunsi la faţa locului, s-a stabilit că băiatul a fost lovit puternic de un autoturism la volanul căruia se afla un șofer italian drogat și cu permisul de conducere suspendat.

Articolul Un român în vârstă de 19 ani se zbate între viață și moarte, după ce, un şofer italian drogat l-a accidentat apare prima dată în Stiri de Actualitate.


10. Drama unei familii din Deva. Fiica lor de 16 ani a dispărut fără urmă. Poliția vă cere sprijinul pentru a o găsi - Feb 17, 2020 6:47:44 AM

MOCAN Ana-Maria Denisa (foto), a plecat in mod voluntar de la domiciliu si nu a mai revenit. Minora nu a mai lipsit de acasă un timp așa de îndelungat.

Articolul Drama unei familii din Deva. Fiica lor de 16 ani a dispărut fără urmă. Poliția vă cere sprijinul pentru a o găsi apare prima dată în Stiri de Actualitate.