Despre mine

Tanase Sorin

Blogs Home » Life » Culinar » Reţete începători

Reţete începători

Învaţă aici primii paşi în bucătărie, cu Reţete începători.

Articole Blog

01. În obiectiv: Fructele! - Aug 30, 2019 6:56:11 AM
Când vezi asemenea fructe delicioase parcă le simţi deja gustul, nu? Inspiră-te de aici şi surprinde-ţi invitaţii! Ornament, parfum, culoare şi gust – Poftă bună!
02. Gogoşi - Aug 3, 2019 6:03:37 AM
Gogoaşa, desertul binecunoscut pe glob, pare să nu se demodeze niciodată. Se prepară migălos prin prăjirea aluatului de făină, în diverse forme după bunul plac (inele, sfere, discuri, împletituri etc.) […]
03. Cremă de zahăr ars - Jul 6, 2019 5:34:14 AM
Crema de zahăr ars a fost şi rămâne desertul care se face repede şi satisface pe toată lumea, din toată lumea! Reţeta cunoscută încă din 1691 sub denumirea de Crème brûlée […]
04. Fasole cu coastă afumată şi tarhon - Jun 15, 2019 7:41:31 AM
Fasolea cu coastă afumată şi tarhon este o altă reţetă învăţată de la soacra mea. Ingrediente – 2 căni fasole – 1 cartof – 1 ceapă – 1 morcov – […]
05. Ciuperci cu maioneză - May 24, 2019 5:40:42 AM
Salata de ciuperci cu maioneză este un aperitiv uşor, care se face repede şi se consumă la fel de repede, mai ales atunci când este rece, tocmai scoasă din frigider! […]
06. Cozonac cu nuci, stafide sau rahat - Apr 26, 2019 11:52:53 AM
Cozonacul cu nuci, stafide sau rahat, este un preparat de patiserie care necesită multă atenţie, dar efortul şi rezultatul vor fi pe măsură. Ştiu, probabil vă sperie deja dacă sunteţi […]
07. Pască cu brânză de vaci în aluat de cozonac - Apr 24, 2019 4:34:16 AM
Pasca este un preparat tradiţional ce nu lipseşte din meniul de Paşte. Din economie de timp, majoritatea gospodinelor preferă să o cumpere de-a gata, însă cu siguranţă aceasta nu se […]
08. Friptură de miel - Apr 22, 2019 7:52:31 AM
Carnea de miel, consumată cu moderaţie, are proprietăţi benefice pentru organism. Acordaţi totuşi o atenţie sporită atunci când o consumaţi la masa pascală, tinând cont că acesta se serveşte după […]
09. Drob de miel în prapur sau aluat - Apr 20, 2019 7:05:40 AM
Una dintre vedetele sărbătorii pascale este drobul de miel. Acest preparat culinar tradiţional românesc este una dintre mâncărurile din miel specifice sărbătorii de Paşte, ce se serveşte la masă alături […]
10. Stufat de miel - Apr 18, 2019 4:53:50 AM
Stufatul este o mâncare gustoasă, săţioasă şi pe placul tuturor românilor care preferă să aibă pe masa de Paşte toate produsele tradiţionale. Nu este o reţetă grea dar credeţi-mă, la […]