Despre mine

Tanase Sorin

Blogs Home » Life » Culinar » Reţete începători

Reţete începători

Învaţă aici primii paşi în bucătărie, cu Reţete începători.

Articole Blog

01. Fasole cu coastă afumată şi tarhon - Jun 15, 2019 7:41:31 AM
Fasolea cu coastă afumată şi tarhon este o altă reţetă învăţată de la soacra mea. Ingrediente – 2 căni fasole – 1 cartof – 1 ceapă – 1 morcov – […]
02. Ciuperci cu maioneză - May 24, 2019 5:40:42 AM
Salata de ciuperci cu maioneză este un aperitiv uşor, care se face repede şi se consumă la fel de repede, mai ales atunci când este rece, tocmai scoasă din frigider! […]
03. Cozonac cu nuci, stafide sau rahat - Apr 26, 2019 11:52:53 AM
Cozonacul cu nuci, stafide sau rahat, este un preparat de patiserie care necesită multă atenţie, dar efortul şi rezultatul vor fi pe măsură. Ştiu, probabil vă sperie deja dacă sunteţi […]
04. Pască cu brânză de vaci în aluat de cozonac - Apr 24, 2019 4:34:16 AM
Pasca este un preparat tradiţional ce nu lipseşte din meniul de Paşte. Din economie de timp, majoritatea gospodinelor preferă să o cumpere de-a gata, însă cu siguranţă aceasta nu se […]
05. Friptură de miel - Apr 22, 2019 7:52:31 AM
Carnea de miel, consumată cu moderaţie, are proprietăţi benefice pentru organism. Acordaţi totuşi o atenţie sporită atunci când o consumaţi la masa pascală, tinând cont că acesta se serveşte după […]
06. Drob de miel în prapur sau aluat - Apr 20, 2019 7:05:40 AM
Una dintre vedetele sărbătorii pascale este drobul de miel. Acest preparat culinar tradiţional românesc este una dintre mâncărurile din miel specifice sărbătorii de Paşte, ce se serveşte la masă alături […]
07. Stufat de miel - Apr 18, 2019 4:53:50 AM
Stufatul este o mâncare gustoasă, săţioasă şi pe placul tuturor românilor care preferă să aibă pe masa de Paşte toate produsele tradiţionale. Nu este o reţetă grea dar credeţi-mă, la […]
08. Ciorbă de miel - Apr 16, 2019 8:32:39 AM
Pe lângă drob, ciorba de miel este al doilea preparat ce nu trebuie să lipsească de la masa pascală. Iată şi reţeta care nu este deloc complicată: Reţeta Ciorbă de […]
09. Supă de fasole boabe - Apr 3, 2019 5:02:05 AM
Următorul fel de mâncare propus este supa de fasole boabe. Cu ceapă, desigur! Iată reţeta: Ingrediente – 2 căni de fasole – 1/2 morcov – 1 cartof – 1 ceapă […]
10. Piftele (chiftele) - Mar 17, 2019 11:48:48 AM
Piftelele – un aperitiv pe care eu îl fac cu carne de porc, mai ales când nu am mult timp de gătit. Este ideal şi uşor de făcut. Sfat: Ca să […]