Despre mine

Bordeianu Lavinia

Blogs Home » Life » Sanatate » Nutriviv

Nutriviv

Nutriviv.ro este revista ta completa de sanatate bazata pe studiile si recenziile jurnalelor medicale globale, organismelor guvernamentale avizate si clinicilor medicale, ce include articole despre nutritie, boli si tratamente, slabire si detoxifiere, terapii alternative si psihologie, avizate de medici nutritionisti si psihologi, cat si produse naturiste de calitate. Misiunea noastra este de a crea un suport informational veritabil, actualizat, cu recomandari demne de luat in seama, consultatii si suport nutritional, adresate unui public in permanenta preocupat de sanatate, un stil armonios de viata, sport si produse create de natura.

Nutriviv.ro colaboreaza cu medici nutritionisti absolventi ai Masterului de "Nutritie si siguranta alimentara" din cadrul UMF "Carol Davila" si psihologi, oferind urmatoarele servicii: nutritie oncologica si consultanta nutritie. 
Medicii nostri nutritionisti utilizeaza screening-ul pentru identificarea riscurilor nutritionale si a deficitelor de nutritie, evaluand permanent starea nutritionala. Se stabileste astfel un plan de nutritie adecvat, se ofera consiliere in ceea ce priveste utilizarea eficienta si sigura a suplimentelor alimentare, precum si abordarea altor strategii complementare de tratament.
Scopul acestor interventii este de creste eficienta tratamentelor conventionale, de a diminua efectele secundare ale acestora si nu in ultimul rand de a imbunatati calitatea vietii pacientului.